Ανακοίνωση του L.C.C.


Ως Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές και αντιδημοκράτες δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τίποτα άλλο, παρά μία περιφρονητική στάση απέναντι στις επερχόμενες εκλογές. Μακριά από τις ονειρώξεις μερικών για ανατροπή του συστήματος στις δεύτερες εκλογές, ποσοστιαίας σάρωσης και λαϊκής τιμωρίας του συνταγματικού τόξου, εμείς φτύνουμε και αυτήν την δημοκρατική τους γιορτή. Αποχή λοιπόν από αυτήν την κοροϊδία και την υποτίμηση της όποιας νοημοσύνης έχει απομείνει σε αυτόν τον νεοελληνικό λαό. 

Η δημοκρατία αντιλαμβάνεται τον λαό ως μια άμορφη και άβουλη να αντιδράσει στα κακώς κείμενα μάζα, η οποία με την βοήθεια του φιλελευθερισμού και του κομμουνισμού έχει χάσει την αίσθηση της ζωής, της μαχητικότητας, της αξίας του Έθνους και της Φυλής. Η χυδαία ασυδοσία και η μπαρουφολογία των τελευταίων εβδομάδων δεν έχει προηγούμενο, η αποχαύνωση των πολλών μεγαλώνει και η "σοφή λαϊκή εντολή" θα δοθεί ξανά στους ίδιους και τους ίδιους. 

Μαύρο λοιπόν σε όλους όσους διέλυσαν τα όνειρα και τις ελπίδες των νέων Ελλήνων, ξεπούλησαν την Γη των Πατέρων και γέμισαν την χώρα με ανατολίτικες μυρωδιές και υπάρξεις. Όχι στις εκλογικές αυταπάτες, φτύστε τους πολιτικούς και κάψτε τις κάλπες!

Lamia Casual Crew

 «Καταραμένη Δημοκρατία, αυτοκρατορία θηρίων, βασίλειο σκλάβων, παζάρι δούλων, υπεροχή των γραφιάδων. Ζοφερή δημοκρατία,  υπόνομος όπου πνίγεται η φαντασία, η ευρηματικότητα και η ενέργεια. Αλαζονικοί γάιδαροι, ηλίθιοι κλέφτες ... κάτω η δημοκρατία»

44 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/5/23 1:48 μ.μ.

    Εξαιρετική η ανακοίνωση των συναγωνιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/5/23 2:15 μ.μ.

    Δαγκωτο Συριζα, για να φυγουν οι διεφθαρμενοι μητσοτακηδες της πλουτοκρατιας κι απο την Κυβερνηση κι απο τη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τιμολέων14/5/23 2:15 μ.μ.

    ΠΑΤ.ΡΙ.Ε, ΡΙΖ.Ε.Σ, ΙΕΡ.ΑΚ.Σ, ΕΛΚΙΣ, ΔΗ.Κ.ΚΙ, ΛΑ.ΟΣ, ΝΕ.Ο.Σ, ΕΘΝ.Ο.Σ, Λ.Ε.Π.ΕΝ, Ο.Ε.Μ, Ο.Ε.Ρ, Ε.ΝΕ.Θ, Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, Δύναμη Ελληνισμού, Εθνική Σταυροφορία, Σπίθα, Χριστιανικῆ Δημοκρατία, Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, Ελληνική Ενότητα, Ελληνική Ανατροπή, Νέα Ελλάδα, Νέα Δεξιά, Νέα Πατρίδα, Νέα Εποχή, Χρυσή Αυγή, Ελλήνιον, Ελλήνων Συνέλευσις, ΝΙΚΗ, Φ Κέντρο, Εθνικό Μέτωπο, Εθνική Δημιουργία, Πατριωτική Ένωση, Εθνική Συμμαχία, Εθνική Σοσιαλιστική Αντίσταση, ΑΡΜΑ, Απέλλα, Κρυπτεία, Ιαχή, Αίμα-Τιμή, Ιερός Λόχος 2012, Κίνημα 21, Γαλάζια Στρατιά, Ανένταχτοι Πατριώτες, Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές, Αυτόνομο Δίκτυο Εθνικιστών, ProPatria, Π.Σ. Θερμοπύλαι

    Αυτοί είναι μονάχα μερικοί από τους πολιτικούς φορείς που συγκροτούν το πατριωτικό τόξο και οι οποίοι εάν αποφάσιζαν να ομονοήσουν θα μπορούσαν να κατατροπώσουν εν μία νυκτί τις σκοτεινές δυνάμεις του εκφυλισμού και της παρακμής που λυμαίνονται τον τόπο και αφαιμάσσουν το έθνος μας. Ένας συνασπισμός των πατριωτικών-εθνικιστικών δυνάμεων θα έκανε τη γη να τρέμει και μόνο η σκέψη μιας τέτοιας προοπτικής θα προκαλούσε ανατριχίλα στους εχθρούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/23 3:48 μ.μ.

      Παλιά τους ανέβαζες στο indy έναν έναν ξεχωριστά αυτούς τους συλλόγους. Τώρα τους έδωσες όλους μαζί για να έχει συνολική πληροφόρηση ο κάθε ενδιαφερόμενος. Είδες τι σου είναι η πείρα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/5/23 5:00 μ.μ.

      Tύπε .... αυτές τις εκλογές ... έχει δύο ψήφους ....


      1)Στηρίζεις ΝΔ. Είτε ψηφίζοντας ΝΔ, είτε με αποχή , είτε με ψήφο σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ.
      2)Ψηφίζεις εναντίον της ΝΔ. Μόνο με ΣΥΡΙΖΑ.

      Εντάξει και το ΚΚΕ πληγώνει τη ΝΔ, αλλά όχι τόσο .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/5/23 5:00 μ.μ.

      Δεξιότερα τώρα , παίζουν δύο κατηγορίες , μόνο

      1)αυτοί που θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, οπότε βολεύει τη ΝΔ να τους ψηφίσουν ....
      2)αυτοί που θα μπουν βουλή και θα πάνε με τη ΝΔ, δηλαδή ΕΑΝ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ... στα πρότυπα του δάσκαλου του ΛΑΟΣ ....


      Οπότε αντι-ΝΔ ψήφος ... ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ..... πονάει πολύ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/5/23 8:19 μ.μ.

      Το ζητούμενο δεν είναι οι ταμπέλες και οι σύλλογοι!
      Το ζητούμενο είναι οι προσωπικότητες και το ειδικό βάρος της καθαμιάς.
      Όχι όμως δημοσκοπικά και δημοκρατικά!
      Αν ο χώρος έχει παιδευτεί στα παραμύθια της δημοκρατίας, τότε χάνει κάθε ουσιαστικό του περιεχόμενο και αυτοκαταργείται!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/5/23 8:38 μ.μ.

      'Ελεος ρε σαν κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ κάνετε μερικοί... Δηλαδή όποιος γυρνά την πλάτη του στις κάλπες είναι ΝΔ;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/5/23 10:45 μ.μ.

      Μόνο εγώ θα ρίξω Βεργή?

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος15/5/23 1:13 π.μ.

      Τόσο πολύ ξέπεσε το κόμμα του Ηλία; Σε τοπική του ΣΥΡΙΖΑ;

      Διαγραφή
    8. Μαυρίστε τους!15/5/23 3:51 π.μ.

      Η λασπολογία σου δεν έχει όρια. Η άθλια προσπάθειά σου να πείσεις τους εθνικοπατριώτες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ μόνο γέλιο προκαλεί! Τι τους πέρασες ρε; Σαν εσένα είναι;
      ΣΎΡΙΖΑ ψηφίζουν μόνο αλβαναριά, λαθρομετανάστες, ανώμαλοι, γκέι, ναρκομανείς και βαρυποινίτες. Τα είδαμε και τα ζήσαμε στην προηγούμενη τετραετία.

      Διαγραφή
    9. Μαυρίστε τους!15/5/23 3:52 π.μ.

      Επίσης δεν ήξερα ότι οι αναγνώστες του μαύρου κρίνου είναι συριζόπανα

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος15/5/23 3:48 μ.μ.

      Που 'σαι Τιμολέων.
      Όλες αυτές οι κινήσεις που με επιμέλεια και ζήλο κατέγραψες, μπορούν να πορευθούν ενωμένες, υπό την στιβαρή ηγεσία - γερουσία της πενταμελούς επιτροπής του ελληνικού καθιδρύματος. Αν και νομίζω κανά δυό έχουν χαιρετίσει, θεός σχωρέστούς..

      Διαγραφή
    11. Τιμολέων16/5/23 8:23 π.μ.

      Συνιστώ να προκρίνουμε ένα πανεθνικιστικο λαϊκό μέτωπο του οποίου ίσως θα μπορούσε ηγηθεί μια φυσιογνωμία κοινής αποδοχής και με συμβολική υπόσταση όπως Κ. Πλεύρης ο οποίος διαθέτει πολιτική εμπειρία δεκαετιών, έχει συγγράψει 69 βιβλία, είναι επίτιμος καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Γκουανταλαχάρα και θα μπορούσε να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές αλλά και πολύτιμες κατευθυντήριες γραμμές. Επίσης, για προφανείς λόγους, το Ελληνιον θα μπορούσε να αποτελέσει έναν δούρειο ίππο πολύ πιο πρόσφορο από το Εάν του Κανελλόπουλου. Επιπροσθέτως, ας μην υποτιμούμε και τα μικρά κόμματα με εμπειρία σε εκλογικές αναμετρήσεις που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στον εν λόγω παλλαϊκό συνασπισμό όπως για παράδειγμα η Ελληνική Ενότητα που είχε συμμετάσχει στις ευρωεκλογές του 2009.

      Αν τα βάλουμε κάτω δεν είμαστε τόσο λίγοι ρε παιδιά, κάθε κόμμα ή ομάδα να αποτελέσει και έναν κρίκο στην αλυσίδα που θα τους τυλίξει και θα τους δέσει τα χέρια ώστε να σταματήσουν να καταστρέφουν το έθνος και την πατρίδα μας.

      Κανείς δεν περισσεύει και αυτό πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Ισχύς εν τη ενώσει. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Ο δρόμος προς τη νίκη προϋποθέτει ενότητα αλλά και συμβιβασμούς. Όλοι μας θα πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να κάνουμε υποχωρήσεις αν επιθυμούμε να αιχμαλωτίσουμε την επιτυχία.

      Μπροστά στον κίνδυνο του ολικού αφανισμού η ένωση και η ομόνοια είναι επιβεβλημένη. Τουλάχιστον ας το δοκιμάσουμε!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/5/23 3:04 μ.μ.

    Ρε παιδιά αυτό είναι το σήμα του ΝΑΤΟ. Καλά σας είπε ο άλλος σχολιαστής. Βρείτε κάτι διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/23 3:57 μ.μ.

      Και σήμα της stone Island είναι. Αυτό τι σημαίνει ακριβώς;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/5/23 6:13 μ.μ.

      Λείπει κάποια παιδεία γενικώς και στα απλά.. αντε να καταλάβουν τώρα τι σημαίνει και τι συμβολίζει..πολλά ζητάω μαλλον

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/5/23 8:36 μ.μ.

      Ούτε ο χώρος δεν γνωρίζει. Πόσο μάλλον ο απλός κόσμος. Ίσα ίσα θα το επικαλούνται οι κομμουνιστές για να κάνουν προπαγάνδα για "φιλοΝΑΤΟϊκούς φασίστες" και διάφορα σχετικά.

      Διαγραφή
    4. Gr. Socialist - Nationalist15/5/23 12:24 μ.μ.

      Δεν κρύβονται πλέον οι νατοϊκοί και ευρολιγουριδες βάζουν το προσόμοιο του εθνικισμού αλλά τα σύμβολα τους προδίδουν

      Διαγραφή
    5. Μποβιατσος15/5/23 4:01 μ.μ.

      Ελάχιστα με απασχολεί. Ας ενημερωθεί ο καθένας με τα νέα συμβολα και τασεις εθνοκιστων ριζοσπαστων από την Ευρώπη, με νέα δεδομένα λόγω στυλ και φυσικά νέων νόμων για εθνικιστικά σύμβολα. Φυσικά οποίος θέλει μπορεί να φορά ότι γουστερει και να χρησιμοποιεί ότι νομιζει για συμβολισμούς. Υπάρχει όμως και νεολαία ειδικά που γουστάρει νέα κόλπα.. εμείς είμαστε εδώ.. Casuals στα γήπεδα και στον ακτιβισμό...με old-school επιρροες, εμφάνιση, στυλ τροπο ζωης ..ευχαριστώ

      Διαγραφή
    6. Αρχέγονος15/5/23 11:11 μ.μ.

      "Lamia CASUAL Crew" λέει ρε παιδιά, τι σχέση έχει το ΝΑΤΟ;
      Προφανέστατα το σήμα τους αποτελεί παραλλαγή του λογοτύπου της ιστορικής φίρμας ρουχισμού Stone Island που είναι πασίγνωστη στους κύκλους των Casuals και η οποία παραδοσιακά έχει συνδεθεί με την εν λόγω κουλτούρα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/5/23 3:53 μ.μ.

    Τώρα θα έρθουν ο Μπέχλης, ο Go Go και ο Ελιάχου να σας πουν πόσο λάθος κάνετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/5/23 5:11 μ.μ.

    Η γραμμή του Η.Κασιδιάρη από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας που έχει κλειστεί είναι σαφής: «Όχι σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΕΑΝ, όχι σε αποχή, όχι σε λευκή ψήφο, όχι σε άκυρο».

    Pronews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/5/23 6:14 μ.μ.

      Ας κάνει ο καθένας οποία γραμμή θέλει.. μπορεί κάποιος να χαράξει μια γράμμα να παμε να πνιγούμε.. δικαίωμα στον καθένα να πάει...φιλικα

      Διαγραφή
  7. κάποιος14/5/23 6:22 μ.μ.

    Ακριβώς όπως τα λέτε είναι. Δεν είμαι εθνοσοσιαλιστής, στρασερικός ή κάτι παρόμοιο, ούτε συμμερίζομαι τις απόψεις του χώρου σας για τον ρωσονατοικό πόλεμο (για να ακριβολογώ, στα γεωπολιτικά βρίσκομαι στην απέναντι όχθη), αλλά στο θέμα των εκλογών σας παραδέχομαι. Διαχρονικά λέτε τη σκάφη σκάφη...

    Υπάρχουν δύο επαναλαμβανόμενες πλάνες που εμφανίζονται τακτικά κάθε φορά που στήνονται κάλπες:

    1) Η επιλογή ανάμεσα στον κυβερνητικό δικομματισμό (τον όποιον δικομματισμό: GOP/Dems, Μέρκελ/Σολτς, ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ και παλαιότερα ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, Σούνακ/Στάρμερ, Ερντογάν/Κιλιτζάρογλου, Ουλφ Κρίστερσον της Σουηδίας/πως τον λένε τον άλλονε κτλ κτλ). Εδώ έχουμε να κάνουμε στην καλύτερη περίπτωση με ακραίες ψυχεδελικές φαντασιώσεις, στην χειρότερη με ρουσφετολογικές δεσμεύσεις και διασυνδέσεις με κομματικούς/κυβερνητικούς παράγοντες.

    Στην πρώτη περίπτωση συγκαταλέγονται ορισμένοι συνάνθρωποί μας με χαμηλή αντιληπτική ικανότητα. Οι εν λόγω απλοικοί συμπολίτες μας όντως πιστεύουν ότι ο Χ υποψήφιος, που επειδή έκανε καλύτερη εμφύτευση ή λίφτιν (ναι Μπιντέ για σένα λέω..) από τον αντίπαλό του πήρε μερικές χιλιάδες ψήφους παραπάνω ώστε να εκλεγεί πρέζιντεντ, μπορεί να "κάνει κάτι" ή να πάρει "πρωτοβουλίες" κτλ. Τέτοια μυαλά είχαν όσοι έσπρωχναν λαικό κόσμο στη ΝΔ το 2019 ("να ψύχουν οι... κατσαπλιάδες", να αναθεωρηθούν οι Πρέσπες, να έρθει η κανονικότητα), τέτοιοι είναι και όσοι κάνουν το ανάποδο σήμερα (να φύγει ο Σταικούρας για να έρθει ο Αντώναρος, να έρθει η Ξενογιαννακοπούλου να βαρέσει το χέρι στο τραπέζι της ΕΕ (lel), νά 'ρθουν οι liberals να μοιράσουν λεφτά στον κοσμάκη κτλ). Από την άλλη, η πολύ χειρότερη δεύτερη κατηγορία αποτελείται από κυνικούς γλειψιματίες που έχουν προσωπικά κάθε συμφέρον να έρθει το τάδε κόμμα στην εξουσία. Όπως και νά 'χει μακριά.

    2) Η "ψήφος διαμαρτυρίας" σε μικρά, υποτίθεται "ιδεολογικά" ή "αντισυστημικά", κομματίδια. Εδώ έχουμε καλοπροαίρετους ανθρώπους που ίσως θέλουν να στείλουν ένα ειρηνικό "μήνυμα" (σιγά..) ή να βγάλουν οργή πίσω από ένα παραβάν (ντάξει, θα τους κάνετε τα μούτρα κρέας). Εγώ θα πρότεινα να ρίξετε δυο περιποιημένες μούτζες σε όλη τη διαδικασία και να μην ασχολείστε με τρίχες. Κρίμα η βενζίνα δλδ...

    Μη γελιόμαστε. Το σύνολο των αποφάσεων σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής διαμορφώνεται αποκλειστικά από τα έγκατα διακομματικών (ή μάλλον ακομμάτιστων και αγρίως αποιδεολογικοποιημένων) deep states και υπηρεσιών (οι οποίες στην ελληνική περίπτωση δεν είναι καν ντόπιες), πάντα σε πλήρη συνεννόηση με την εκάστοτε συνισταμένη των συμφερόντων της μεγαλοεπιχειρηματικής κλίκας. Καμία σχέση με εφήμερες κυβερνήσεις, εκλογικούς συσχετισμούς, ψηφοδέλτια, "λαοθάλασσες" κτλ. Τα έχουν πει οι θεωρητικοί της Αναρχίας εδώ και ενάμιση αιώνα, εσείς τώρα, σε συνθήκες μιντιακής δημοκρατίας και απόλυτης επικράτησης του (ψηφιακού πλέον) θεάματος, θα ανακαλύψετε αυτήν την πάναπλη αλήθεια; Δεν είμαι δογματικός. Αν (λέμε αν) πάρουν πούλο ΝΑΤΟ/ΕΕ και γενικά δημιουργηθούν ευνοικές συνθήκες για κάποιου είδους γνήσιας συμμετοχής των μαζών στη διαμόρφωση της κυβερνητικής πολιτικής (δεν το πολυπιστεύω αλλά όλα μες τη ζωή είναι..) τότε ναι, πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε για κοινοβουλευτικές κυβερνήσεις, εκλογές, υποψηφίους, προγράμματα, δημοκρατία. Μέχρι τότε, ζήτω η αποχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/23 12:47 π.μ.

      Κανονικά. Αποχή από δημοκρατικές διαδικασίες...κάψιμο της καλπης

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος14/5/23 9:48 μ.μ.

    συμφωνω ''καποιε'' (και εδω ρε θηριο; τι θα γινει με εσενα επιτελους;;), μια χαρα τα ελεγαν οι θεωρητικοι της Αναρχιας. συνειδητη αποχη απο τα εκλογικα πανηγυρια. σκατα στην δημοκρατια και στην καθε ''δημοκρατια'' (στα περι ''ουσιαστικης δημοκρατικης συμμετοχης'' θα διαφωνησω. δεν χρειαζονται τετοιες ανοησιες). νεες ελιτ και πρωτοπορειες χρειαζομαστε, μαχητικες και δυναμικες μειοψηφιες αποφασισμενες να γραψουν ιστορια. εξω απο την εε και το νατο. patria o muerte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/5/23 10:56 μ.μ.

    Ψηφιστε με σκοπο να γινουν επαναληπτικες... Μονος τρόπος να γινει αυτο ειναι να ψηφισουμε συριζα ή κκε.... Σκατα στις καλπες δεν λεμε; ε σκατα θα βαλουμε... Μηπως και παρουμε την ευκαιρία στις δευτερες και κατεβουμε. Ηλία ριχτο... Μητσοτακη τον λοπου εσυ και η φαμίλια ολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/5/23 1:03 π.μ.

    Πανίσχυρος Ερντογάν στην Τουρκία. Για μια ακόμα φορά τα κοράκια των δημοσκοπικών εταιριών προσπάθησαν να αλλοιώσουν την λαϊκή βούληση όμως το εκλογικό σώμα αποφάσισε διαφορετικά. Ο ελληνικός εθνικοσοσιαλισμός εξήλθε απόλυτα δικαιωμένος καθώς οι βασικοί καθοδηγητές του κράτησαν τη στάση που έπρεπε προς τους πολιτικούς της γείτονος χώρας. Εν αντιθέσει με τους εκπροσώπους της δημοκρατικής Γραικιάς και τα ακροδεξιά τους σκύβαλα, τα οποία τάχθηκαν ομοθύμως στο πλευρό των δυνάμεων που υποστήριξαν οι Αμερικανοί, με αποτέλεσμα σήμερα να αναζητούν μαντήλι για να σκουπίσουν τα δάκρυα της θλίψεώς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/23 12:31 μ.μ.

      Χαίρεται ο τέλης για τον Ερντογάν. Περιμένει να του στείλει καμιά μογγολική στολή, για να την μοστράρει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/5/23 5:39 μ.μ.

      Ωραία κύριε ΑΗΚ πάλι μας βγάλετε ασπροπροσώπους. Ικανοποιηθήκατε τώρα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/5/23 6:19 μ.μ.

      Εντάξει Τέλη, μας έπεισες ξανά ως ''εθνικοσοσιαλιστής''(;;;). Γράψε πάλι όπως στο Καθίδρυμα, Ερντογάν σώσε την Ελλάδα, ζητώντας εισβολή γύφτων στην πατρίδα μας σαν εκείνους της Αιγύπτου που υπερασπίστηκες σε άλλο άρθρο (για τον ενταφιασμό της Ευρώπης) έναντι των Άγγλων και θα σου αποδείξω ξανά γιατί οι βορειοευρωπαίοι που λες ότι ζούσαν στα δέντρα, φυλάνε Θερμοπύλες μαζί με την ακροδεξιά μου:

      http://www.leastworstoption.com/wp-content/uploads/2015/03/stormblast_ii_by_dimmugoeuryborgir-960x720.jpg

      Τέλη, φόρα τώρα τις μογγολικές φουστανέλες που μας έδειχνες στο ΦΒ προφίλ σου και εμείς σε περιμένουμε...

      φοραδοκυνηγός Dies Irae

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/5/23 10:01 μ.μ.

      Ο ακάματος ζηλωτής της διαδικτυακής φάπας Dies Israel είναι προφανές ότι πάσχει από μανιώδες σύνδρομο καταδιώξεως. Παραληρώντας εξαιτίας της ολικής άγνοιας των ιστορικών δεδομένων αδυνατεί να κατανοήσει ότι η λέξη γύφτος ενδεχομένως να συνδέθηκε αιώνες πριν με τη λέξη Αίγυπτος όμως εν τοις πράγμασι οι δύο λέξεις περιγράφουν εντελώς διαφορετικές εθνοφυλετικές ομάδες. Είναι κατανοητό ένας απόγονος της φυλής των λεπρών της Αιγύπτου να αισθάνεται άβολα ενθυμούμενος την αρχαία ιστορία των προγόνων του. Ας όψεται. Ευχής έργον να κατανοήσει το εν λόγω ελληνόφωνο δίποδο ότι η φουστανέλα είναι εθνικό ένδυμα της ελληνικής φυλής που συμβολίζει τη λεβεντιά των επαναστατών οι οποίοι με πρωτεργάτη τον ηπειρώτη οπλαρχηγό Καλέντζη επαναστάτησαν εναντίον των οθωμανικών αρχών. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο πρώτος βασιλεύς του ελληνικού κράτους, Όθων Φρειδερίκος Λουδοβίκος του Οίκου των Βίττελσμπαχ, επέλεξε να καθιερώσει ως εθνική ενδυμασία τη φουστανέλα και να πεθάνει φορώντας την όταν τα αθύρματα της Μεγάλης Βρετανίας, τελούμενα υπό μανιακή παραφροσύνη λόγω των παραισθήσεων της δημοκρατικής τους συνθηματολογίας, στέρησαν τον ελληνικό θρόνο από έναν άξιο άρχοντα. Σε παραδοσιακούς πολιτισμούς της Ευρώπης και της Ανατολής η φούστα υπήρξε ένδυμα ταυτισμένο με την πολεμική ανδρεία. Η περούκα ποτέ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/5/23 10:54 μ.μ.

      Κύριοι το θέμα είναι ότι ο ιππέας έκανε πάλι τη σωστή επιλογή. Ο εστιάτορας, ο Χατζηgogo και τα υπόλοιπα παιδιά της πρεσβείας πέσανε στο κουβά. Δε θα γινόταν διαφορετικά αφού τα βάλανε με καλό αλογατάρη. Άμα τον ακούγανε δε θα ποντάρανε στο κουτσό άλογο. Τώρα κύριε ακροδεξιέ κλάφτα τα λεφτουδάκια σου. Τα φράγκα μοιρολόγατα τι γίνανε μολόγα τα χορτάρι για τ' αλόγατα, που λέει και το τραγούδι. Οι Ε/Σ αράζουμε και πάλι απολαμβάνοντας τα ρεζιλίκια των ακροδεξιών δημοκρατών. Γιατί ακούμε αυτούς που πρέπει.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/5/23 11:57 μ.μ.

      Η άρνηση του τουρκικού λαού να ακολουθήσει τις υποδείξεις των Ηνωμένων Πολιτειών της Ακολασίας υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν πρότυπο προς μίμηση για τους Ευρωπαίους. Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχουν αρχαίοι Έλληνες να μεταλάβουν το φως εξ ανατολών και να βγάλουν την Ευρώπη απ το σκότος, ανάγοντας τον πολιτισμό σε δυσθεώρητα ύψη.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/5/23 1:35 π.μ.

      ρε Αριστοτέλη δείξτους λίγο οίκτο
      δε βαρέθηκες να τους διασύρεις;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος16/5/23 11:22 π.μ.

      Ρε Αριστοτέλη, πάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος16/5/23 1:16 μ.μ.

      Ρε θηρίο 10:54 πήγες ταμείο; Πρόβλεψες το πολιτικό αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών; Πόσα πήρες;

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος16/5/23 4:23 μ.μ.

      Ναι 1:16. Έχω βρει ένα καλό γραφείο και έπαιξα ένα 20ευρω νίκη του Ερντογάν στον πρώτο γύρο σε συνδυασμό με αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων. Φιλαράκι τσίμπησα 150 ευρώπουλα στην πορτοφόλα. Και πάμε για δεύτερο γύρο νικητή με χαμηλότερο όμως γκανιάν. Αν δεν άκουγα τον Τέλη και έτρωγα το κουτόχορτο της τηλεόρασης θα ήμουν στο κουβά. Να τον έχει καλά ο Θεός σήκωσα το γραφείο με ένα εικοσαράκι και οι άλλοι πάθανε νήλα έχοντας ποντάρει πολύ χαρτί. Ακούστε κορόιδα τους Χατζηγώγους, τους Μιχαλολιάκους και τους εστιάτορες και θα δείτε προκοπή. Κουφάλες ακροδεξιοί ζήτω η εθνικοσοσιαλιστική επανάσταση.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος17/5/23 2:31 π.μ.

      Ο άνθρωπος έχει κάνει τον εθνικοσοσιαλισμό ιππόδρομο. Ρε τι τραβάμε με το φωτογράφο.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος17/5/23 8:49 μ.μ.

      11:22 ο κύριος ΑΗΚ δεν έχει χρειαστεί να πιεί ούτε μία ασπιρίνη σε ολόκληρη τη ζωή του. Η ακατάβλητη σωματική του αντοχή και ο σωστός συνδυασμός πολεμικής εκπαίδευσης, κατάλληλης αναπνοής και πόσης νερού του έχουν χαρίσει απρόσμενες ιαματικές ιδιότητες. Διαθέτει σφυρήλατους μυς και χαίρει άκρας υγείας. Εν αντιθέσει με άλλους νεότερους συναγωνιστές οι οποίοι έχουν υποταχθεί στις καταχωρήσεις και αδυνατούν να αποφύγουν την κατάχρηση αλκοόλ.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος18/5/23 12:28 μ.μ.

      Αμ τις τρίχες του που τις πας φίλτατε 8:49; Πιο μελανές κι από Βέρβερο καμηλιέρη. Είναι φαινόμενο..

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος15/5/23 12:06 μ.μ.

    Απλή, λιτή και ουσιαστική ανακοίνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κάποιος15/5/23 7:09 μ.μ.

    Επίσης, παρατηρείται σε γενναίες δόσεις η εμπορικά επιτυχημένη τακτική του "Στέφανου Χίου". Τι πά να πει αυτό; Να βρίζεις ολημερίς την εκάστοτε κυβέρνηση και να προμοτάρεις -άλλοτε υπόγεια άλλοτε πιο φανερά- την εκάστοτε αξ αντιπολίτευση. Δεν ξέρω γιατί και πώς, αλλά φαίνεται ότι η συγκεκριμένη διαδικτυακή δημοσιολογία αποδίδει καρπούς σε views και likes. Γι' αυτό βλέπατε κάποτε Χ''ιερεμίες, αλτ ράιτ streamers, preppers του yt, εθνοπεριθωριακά σαιτς κτλ το 2019 να χυδαιολογούν κατά του... "μπολσεβίκου/σιξ χάντρεντ σίξτυ σιξ/εθνοπροδότη" Τσίμπλα, και να στέλνουν σωρηδόν λαό σε Κούλι, ενώ τώρα να κάνουν το ανάποδο.

    Τέλος πάντων, δεν χρειάζεται να πιάσουμε το νήμα από τις απαρχές της ανάδυσης του κοινοβουλευτισμού, ούτε να στοχοποιούμε πουκάμισα αδειανά και μαρκετίστικες έννοιες-φτηνιάρικα λάστιχα, τύπου "δημοκρατία, "λαός" κτλ, που τρέχα γύρευε τι σημαίνουν και πώς τις εννοεί ο καθείς. Ας ξεκινήσουμε από τα απολύτως βασικά. Όποιος μετά από όσα προηγήθησαν στη χώρα επιμένει να στηρίζει και να στέλνει κόσμο σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, υπό οποιαδήποτε δικαιολογία και σκεπτικό, είναι ή βλαξ ή ρουσφέτι ή χτυπάει μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.