Έλληνας εθελοντής στρατιώτης περιγράφει τον τραυματισμό του στο Μπαχμούτ


Ο Κώστας περιγράφει τις πραγματικές συνθήκες μάχης στο Μπαχμούτ, το πιο επικίνδυνο μέρος στον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή. Μετά από μάχες που κράτησαν ώρες, ο Κώστας τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του, έχασε ενάμιση δάκτυλο και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται.

για περισσότερα εδώ ...

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/5/23 10:24 μ.μ.

    Άμα ήταν να πάς να ξεκινήσεις αντάρτικο στην κατεχόμενη Κύπρο δεν θα πήγαινες στους αλλοεθνείς πήγες και κουλάθηκες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/23 11:18 μ.μ.

      Περιμένουμε εσένα να πας πρώτος στην Κύπρο, μαζί με τους τσετσένους φίλους σου ίσως...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/23 9:52 μ.μ.

    Πώς γίνεται να είσαι μία κατά της παγκοσμιοποίησης και του Σιωνισμού και την άλλη με το ΝΑΤΟ και την Αμερική; Έχεις χάσει τη μπάλα. Τη μία με τον Ασαντ και τη Συριά και την άλλη με την Ουκρανία και τους ΝΑΤΟϊκούς. Τρικυμία εν κρανίω. Κι αυτό γιατί παρά το εθνικοεπαναστατικό προφίλ σου, στην ουσία είσαι ακροδεξιός του γνωστού χρυσαυγίτικου χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/23 2:33 μ.μ.

      Αν μου επιτρεπεις... Το να εισαι εσ δεν σημαινει ντε φακτο οτι εισαι με τη Ρωσία ή οτι εισαι απεναντι στο νατο κλπ. Σιγουρα το να παιρνεις το μερος του ενος ή του αλλου σε καθε περιπτωση ειναι ανωριμο και ανοφελο. Το συμφέρον της χωρας σου θα πρέπει να προηγείται σε καθε βημα σου. Αν ρωτας εμενα, θα ελεγα ναι στο νατο... Την ισχυροτερη δηλαδη πολεμικη μηχανη.... Οχι ομως οπλα στην Ουκρανία διότι το εθνικο συμφερον το επιτάσσει. Για τον ιδιο λογο αποστασιωποιηση απο το Συριακο και διπλωματικη σταση χωρις να παιρνεις θεση εναντια στο νομιμο καθεστως Ασαντ.
      Κ. Μ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/23 12:34 μ.μ.

      Εάν σκέφτεσαι βάζοντας πρώτα το συμφέρον της πατρίδας σου, είσαι όπως σου προ-είπα, εθνικιστής και όχι εθνικοσοσιαλιστής. Ο Εθνικοσοσιαλισμός σκεφτόταν με βάση μια νέα παγκόσμια τάξη για τους λαούς και μέσα σε αυτήν μία Ευρώπη ισχυρή και ανεξάρτητη. Εάν εσύ είσαι διατεθειμένος να υποστηρίξεις το ΝΑΤΟ (δηλαδή τον αμερικανικό στρατό κατοχής και διάσπασης της Ευρώπης) για το μικροεθνικισμό σου, συγνώμη αλλά είσαι με την πλευρά του Σιωνισμού και όχι της ελεύθερης Ευρώπης. Το ΝΑΤΟ ενισχύει τους εθνικισμούς της Ευρώπης για να ελέγχουν οι ΗΠΑ στρατιωτικά και κατα συνέπεια οικονομικά την Ευρώπη. Φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει καν τι συμβαίνει στον κόσμο. Η Ευρώπη χρειάζεται μία Ρωσία σύμμαχο για να έχει αυτάρκεια από το Αμερικανο-φιφλελεύθερο τραπεζικό σύστημα και σταθερότητα από την πλευρά του ισλαμικού κόσμου που πυροδοτεί πάλι η Αμερική. Χρειαζόμαστε έναν Αραβικό κόσμο ελεγχόμενο και μία Αφρικανική ήπειρο σταθερή και ανεπτυγμένη για να είναι η Ευρώπη ασφαλής και ισχυρή. Δεν θα επεκταθώ άλλο γιατί θα γίνει σεντόνι. Σου συνιστώ να διαβάσεις Παναγιώτη Κονδύλη και να ξεφύγεις από την ακροδεξιά κοντόφθαλμη σκέψη. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κομμουνιστική απειλή στην Ευρώπη, παρά μόνο φιλελεύθερη. Αυτοί απαειλούν το πολιτισμό και το ίδιο το μέλλον της ύπαρξής μας βιολογικά. Αυτοί είναι η παγκόσμια δικτατορία. Η Ελλάδα και το κάθε κραίδο δεν είναι μόνη της στον κόσμο, ούτε μόνη της μπορεί να υπάρξει όπως θέλει έξω από μία τάξη πραγμάτων που μπορεί να εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα. Ο κάθε εθνικισμός σαν τον Ουκρανικό, είναι απλά ένα χρήσιμο εργαλείο της αμερικανικής πολιτικής στην Ευρώπη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/5/23 10:46 μ.μ.

      Απο ΑντιΝατοικος:
      Πολυ σωστος ο 12:34! Εγω νομιζω επισης, οτι μονο ο αντινατοικος αγωνας της Ρωσιας θα μπορεσει να απελευθερωσει την θεληση των ευρωπαικων λαων να οικοδομησουν μια Ευρωπη (οχι την Ε.Ε!) η οποια θα συμπεριλαμβανει και την Ρωσια μεσα....
      Ειναι πλεον γεγονος οτι η "Δυση" ετοιμαζει να στησει μια "παγκοσμια δικτατορια", μια δυστοπια οπως την περιεγραψαν τοσο προφητικα οι Όργουελ (1984) και Χαξλευ (Ο θαυμαστος καινουργιος κοσμος), στα μυθιστορηματα τους...
      Ας ελπισουμε οτι η επερχομενη επεκταση του πολεμου, θα ακυρωσει τα σχεδια τους...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/5/23 10:53 π.μ.

      Μια χαρά μπορεί να υπάρξει μια τάξη πραγμάτων ανεξάρτητων εθνικών κρατών. Εξάλλου η Ρωσία αυτό ευαγγελίζεται. Ο Πούτιν μιλά για συμμαχίες και συνεννόηση ανεξάρτητων εθνών κρατών. Ο εθνικοσοσιαλισμός παρουσίαζε την εικόνα της ενωμένης Ευρώπης στα θύματα που κατακτούσε. Στο γερμανικό έθνος μιλούσε μόνο για γερμανική ανωτερότητα και εθνική διάκριση. Ποτέ και καμία αυτοκρατορία δεν ήταν αιώνια. Το έθνος είναι η ουσία της ιστορίας.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/5/23 2:11 π.μ.

      Αγαπητε 1234 ειμαι ο υπερ του Νατο... Θα σου πω τη γνωμη μου σύντομα. Φιλε ως εθνικοσοσιαλιστης ειμαι εθνικιστης και οχι διεθνιστης. Σαφως λοιπον κοιταω το συμφέρον της πατριδας μου. Να σου θυμισω οι Γερμανοι τι εκαναν; δεν χρειάζεται. Συνεχιζω... Η χωρα μου λοιπον βρίσκεται στη μακραν ισχυροτερη πολεμικη συμμαχια στον πλανητη. Η Ρωσοι ακομα το Μπαχμουτ παλευουν. Αυτογκολ το να φυγω απο αυτην. Τωρα το θεωρητικό υποβαθρο του φιλελευθερισμου κλπ που αναφερεις δεν ειναι επουσιωδες και μειζωνος σημασιας στα ματια μου. Εστιαζω λοιπον οτι ενω βρίσκομαι εντος συμμαχιας, μπορω πολιτικα να λειτουργω ανεξαρτητα και οχι ως ουρα της ΗΠΑ, χωρις φυσικά να θιγω τα συμφεροντα της συμμαχιας αλλα σε προτεραιότητα να βαζω τα δικα μου. Σου ειπα τι θα εκανα με Ρωσια, Ουκρανία κλπ. Δηλαδη ο Ερντογαν μαλακας ειναι; ρητορικο το ερωτημα. Η Ευρώπη βαζει κυρωσεις στη Ρωσία. Ο Ορμπαν οχι... Αυτο δεν σημαινει οτι φεύγει απο τη συμμαχια ή την ενωση. Η Ευρώπη μπαζει μεσα αλλοφυλους... Ο Ορμπαν Οχι... Ψιλοκαταλαβες φιλε μου τι θελω να πω; μπορω να κανω κουμάντο στη χωρα μου και να την εχω οπως πρεπει και φυλετικα και εθνικά και στρατιωτικα και ενεργειακα (βλ. Ρωσία) και διπλωματικα. Απλα εδω ειναι ολοι κοτες, τσιρακια και αργυρωνιτοι μητσοτακοτσιπραιοι κλπ... Και εφοσον σε ενδιαφερουν οι φυλετικοι αδερφοι της Ευρώπης τόσο πολύ, μαζι σου και εγω, συμφωνω.... Με τη σταση σου, στο δικο σου σπίτι, δινεις το παραδειγμα και στους υπολοιπους. Αλλωστε δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω. Αυτα απο μενα. Τα σεβη μου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος31/5/23 2:19 π.μ.

      10.53 είμαι ο υπερ του Νατο επανω... Πολυ σωστο αυτό που λες. Μια αυταπατη ειναι τα περι ενωποιημενης εθνικοσοσιαλιστικης Ευρώπης. Οι Γερμανοι να διαφεντευουν και οι υπολοιποι απο κατω. Οτι γινεται και σημερα δηλαδη με κυριλε τροπο και στο πολυ χαλαρο. Να τα λες να τα ακουνε αυτα γιατι θα μας κανουν τον εθνικοσοσιαλισμο διεθνιστικο εδω μεσα. Ναι οι εθνικοσοσιαλιστες αλλων χωρων ειναι συναγωνιστες που παλευουν για την δικια τους πατριδα και τους σεβομαστε αλλα οταν μπαινει στη μεση το εθνικο μας συμφερον... Τους πεταμε και στη θάλασσα αν χρειαστει οπως το 1940.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/23 1:13 π.μ.

    Μάγκες εν ολίγοις βρείτε να ονομάσετε κάπως αλλιώς τις θεωρίες σας και όχι Εθνικοσοσιαλισμό. Πείτε το Εθνικισμό και μην καπηλεύεστε εκείνο το κίνημα το οποίο δεν εκφράζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/6/23 8:45 μ.μ.

    Τιμή σε κάθε άνθρωπο που υπερασπίζεται την πατρίδα ή τα ιδανικά του, το να πολεμάς όμως για τα συμφέροντα των ελίτ της παγκοσμιοποίησης το βρίσκω απαράδεκτο για εθνικιστή εφόσον δεν είναι η πατρίδα σου που δέχεται επίθεση αλλά ούτε τα ιδανικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/23 1:01 π.μ.

    Ακόμα κι αν κατέβει κάποιος στο σκαλί του ακροδεξιού που θέλει ΝΑΤΟ για να υπερασπιστεί υποτίθεται τα συμφέροντα της χώρας του όπως πχ η Ιταλία, Αλβανία, Πολωνία ή Ουκρανία, ξεχνάει ότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε Ισραήλ ούτε έχει κάποια προνομιακή θέση στο ΝΑΤΟ για να περιμένει "οφέλη". Το ανάποδο θα συμβεί: Πρέσπες του Αιγαίου (το σκοπιανό προηγήθηκε) , Θράκη, μεγάλη Νατοϊκή Αλβανία, ανταλλάγματα σε Τουρκία εις βάρος μας κλπ.
    Δε γίνεται να κερδίζουν όλοι. Ο μεγάλος κρετινισμός είναι ότι ξεχνάμε την ανύπαρκτη βοήθεια της Αμερικής στο κυπριακό.
    Ο ακόμα μεγαλύτερος είναι να χαίρεσαι για εθνικά Νατοϊκά "οφέλη" σε καθεστώς αποεθνικής παγκοσμιοποίησης, να κορδώνεσαι με τις ομιλίες Μητσοτάκη στο Καπιτώλιο και να λες τι καλά που οι λαθρομετανάστες θα φύγουν από εδώ και θα τους φορτωθεί η υπόλοιπη Ευρώπη.
    Να είσαι δηλαδή ένας πραγματικός ζητωπατριώτης, το καλό παιδί της Αμερικής που θα το παίζει "εθνικιστής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.