Defend Cyprus

 

γράφει ο Ανέστης Θεοφίλου

Εδώ και δύο βδομάδες σχεδόν, σε Ελλάδα και Κύπρο έχουμε γίνει δέκτες μιας κατάστασης η οποία είναι εκτός ελέγχου με πρωταγωνιστές τους χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι εξεγέρθηκαν εναντίον της ''κυβέρνησης'' Χριστοδουλίδη η οποία κωφεύει απέναντι στο μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Θα πει κάποιος δεν μας έφταναν οι Τούρκοι στο νησί έχουμε και τους μουσουλμάνους του FSA οι οποίοι θα εξεγείρονται γιατί το ραμαζάνι δεν γιορτάζεται στην Ευρώπη. 

Όχι στην πραγματικότητα αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν οι Τούρκοι στο νησί οι οποίοι μέσω των ισλαμιστών ηττημένων της Ροτζάβα θα εκβιάσουν την Κυπριακή Δημοκρατία ούτως ώστε να γίνει η πολυπόθητη ΔΔΟ η οποία θα αναγνωρίσει επισήμως, τελεσιδίκως και με την βούλα την στρατιωτική κατοχή στο νησί. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η εξέγερση των ισλαμιστών εισβολέων έγινε μια εβδομάδα μετά από την επιχείρηση των Τούρκων στην πράσινη γραμμή όπου ξήλωναν οδοφράγματα με τα Ηνωμένα Έθνη παρατηρητές.

Η ''αφορμή'' της εξέγερσης ήταν τάχα πως οι αρχές έκοψαν το ρεύμα στον καταυλισμό το οποίο καταχραζόντουσαν από τους κατοίκους του Χλώρακα. Οι Κύπριοι δεν φοβήθηκαν και όπως ορίζει το φυσιοκρατικό αίσθημα της επιβίωσης υπεράσπισαν τα υπάρχοντα τους από την μανία των μισθοφόρων της Άγκυρας με την προβιά του ''μετανάστη''. Οι αρχές είναι σχεδόν θεατές σύμφωνα με τους εκεί κατοίκους με αποτέλεσμα  οι Έλληνες του νησιού να αμύνονται απέναντι στους μουσουλμάνους που στην πλειοψηφία τους είναι λιποτάκτες του Συριακού στρατού και όργανα των ΜΚΟ.

Ποιος να το έλεγε στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ πως μετά από χρόνια δεν θα είχαν τα εγγόνια τους να πολεμήσουν τους παραστρατιωτικούς της Άγκυρας αλλά τους εισβολείς οι οποίοι χρησιμοποιούνται σαν ''ελέπολη'' από τον Αγγλοσαξονικό παράγοντας ούτως ώστε η Κύπρος να αποτελεί ένα τεμαχισμένο νομικά οικόπεδο της Μεσογείου. Αργότερα αφού γίνει η ΔΔΟ μέσο της πολιτισμικής πίεσης στο νησί οι Τούρκοι θα ζητήσουν την είσοδο της Κύπρου στο ΝΑΤΟ (να λοιπόν ρε νατοπατριώτες ποιον εξυπηρετεί η είσοδος του νησιού στο ΝΑΤΟ) με αίτημα την έκδοση όλων των Κούρδων πολιτικών προσφύγων οι οποίοι έχουν άσυλο στο νησί και πολλοί από αυτούς έχουν και έγγαμο βίο στο νησί. 

Μέσω αυτού του μοχλού πίεσης οι Τούρκοι θα καταφέρουν να δορυφοροιοποιήσουν την Κύπρο και εν συνεχεία να την μεταβάλλουν σε ένα μέρος στο οποίο θα υπερβαίνει ο φερετζές του κοσμοπολιτισμού αλλά το πρόσωπο θα είναι το ανατολίτικο σαρίκι. Ο Χριστοδουλίδης αναφέρει πως το πρόβλημα δεν είναι η μετανάστευση αλλά η ρητορική μίσους που διαδίδουν κάποιοι περιθωριακοί κύκλοι σύμφωνα με αυτόν, αγνοεί πως το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης πλέον δεν έγγυται στο ''ρατσιστικό μένος'' κάποιων ''παλαβών'' αλλά στην πραγματικά αντανακλαστική κίνηση του βιολογικού πραγματισμού που λέει η αφομοιώνομαι ή πολεμάω και ευτυχώς στην αλωμένη από τον τουρκισμό και την ξένη τοκογλυφία Κύπρο ισχύει το δεύτερο.

Στην αυθόρμητη αυτή υπεράσπιση από τους Κυπρίους κίνηση πρωτοστατούν οι εθνικιστές του νησιού είτε αυτόνομοι είτε οπαδοί (και όχι αυτοί του ΕΛΑΜ με το κόμμα τους να έχει μια απαράδεκτη στάση στο θέμα αυτό) με απώτερο σκοπό να περάσουν το μήνυμα πως όταν απειλείσαι καλείστε να δράσεις αλλιώς θα είσαι άλλο ένα θύμα στην φενάκη του νεωτερισμού ο οποίος δημιουργεί παραισθήσεις στο φύσιν το οποίο αναγνωρίζει τον πόλεμο ως μια πραγματικότητα που υπακούει στους φυσικούς νόμους. Ο πόλεμος του σήμερα δεν είναι με τα όπλα διότι για να πολεμήσεις με τα όπλα χρειάζεται να έχεις φυλάξει τις αρχές σου ούτως ώστε να τις υπερασπιστείς. Ο πόλεμος έχει πάρει πλέον μορφή ταυτιοτικής πάλης διότι από την Κύπρο μέχρι την Φλάνδρα και από το Αφρίν μέχρι την Θράκη η παγκοσμιοποίηση επιστρατεύει το Ισλάμ προκειμένου να ρίξει τα τείχη της Ευρώπης που είναι η Ελλάδα. 

Η Ελλάδα αν ήταν έθνος που θέλει να επιβιώσει θα έπρεπε να θέσει ζητήματα ασφαλείας στην Ευρώπη περί κοινού αμυντικού δόγματος των Ευρωπαίων απέναντι στις ισλαμικές ορδές οι οποίες κουβαλούν την ταυτότητα τους μέσο της τζιχάντ σε ευρωπαϊκό έδαφος. Αυτό όμως που δεν κάνει το κράτος το κάνουν κάποια λαϊκά παιδιά από τον Χλώρακα και όσοι έχουν ακόμα μέσα τους την παράδοση του Αυξεντίου και του Καραολή.

Τα όπλα της ΕΟΚΑ δεν σκούριασαν ποτέ, και σήμερα έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο τους ισλαμιστές εισβολείς και τους Τούρκους όσο και την ενοχική - ενδοτική κυβέρνηση Χριστοδουλίδη ως συνέχεια του Μακαρίου. Αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι πως όσο μια κοινωνία διατηρεί το ένστικτο της βίας ως μοχλό υπεράσπισης απέναντι στην οποία επιβουλή τότε μπορούμε να ελπίζουμε μέσα στον ερειπωμένο παρόλα αυτά κόσμο του καζίνο καπιταλισμού. Διότι σε έναν υλιστικό κόσμο η Βαβέλ είναι μια απειλή η οποία έρχεται να επισκιάσει όλα τα ιδανικά μιας κοινωνίας όσο και αν αυτή αντιστέκεται διότι το σπαθί αντικαταστάθηκε από το τάμπλετ και η χειροβομβίδα από το smartphone.

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/9/23 3:53 μ.μ.

    Το Μανιφέστο για την Κατάργηση της Δουλείας του Τόκου

    https://mavreslegeones.blogspot.com/2023/09/blog-post.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/23 2:29 μ.μ.

      Τίποτα από αυτά δεν εφαρμόστηκε από την χιτλερική κυβέρνηση

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/9/23 9:44 μ.μ.

      Εντάξει ρε Αριστοτέλη. Ότι πεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/9/23 5:44 μ.μ.

      Ποιος Αριστοτέλης ρε; Είναι κοινώς αποδεκτό ότι στο Ράιχ δεν εφαρμόστηκαν τα σοσιαλιστικά μέτρα του Φέντερ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/9/23 1:44 π.μ.

    Όλες οι εκπομπές της Απέλλα αναρτημένες στο Spotify

    https://open.spotify.com/show/0eZfg1li0WgXrTDBgMEz7I?si=zsJl0IysR7-1bkm7sZmIlw&utm_source=copy-link

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετο το σχόλιο σου με το θέμα της ανάρτησης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/9/23 4:56 μ.μ.

      Μεγάλοι κωλοτουμπες τα παιδιά του Πατριάρχη.Αλλάξανε πλήρως απόψεις σε ένα σωρό ζητήματα σε μόλις 4-5 χρόνια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/9/23 5:07 μ.μ.

      Τότε γιατί το ανέβασες; Μόνο τα σχόλια που αποδομουν τους συκοφαντες βετεράνων συναγωνιστών ξέρεις να κόβεις;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/9/23 5:18 μ.μ.

      Τότε που ο Χάρης έλεγε ότι ο Άσαντ είναι πιόνι των Εβραίων και ότι δεν τον ενδιαφέρει ο πόλεμος στην Συρία.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/9/23 5:28 μ.μ.

      γιατί άσχετη κρινε νομιζα τα είχατε βρει με την εσα

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/9/23 6:56 μ.μ.

      Ευχαριστούμε για το upload έψαχνα καιρό τις αντιφάσεις του χάρη, λείπουν όμως αρκετές, θα τις ανεβάσετε ή τις χάσαμε;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/9/23 12:20 μ.μ.

      5:18 άδικο έχει;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος11/9/23 12:12 π.μ.

      Αδημονείς φίλτατε 6:56;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος12/9/23 4:38 μ.μ.

      Από τότε που τα αποκήρυξε ο βετεράνος τα παιδιά της ΕΣΑ έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Κάθε εκπομπή και άλλη ιδεολογία.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/23 3:22 μ.μ.

    βλακείες τούμπανο ποτέ ο Άσαντ δεν ήταν τσιράκι τον χτυπάει η Ισραηλινή αεροπορία κάθε μέρα η απορία είναι γιατί ο Χάρης είπε αυτό όταν το είπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/9/23 4:11 μ.μ.

      εδώ έλεγε ότι στη σύγκρουση Ισραήλ Αράβων οι εθνικοσοσιαλιστές πρέπει να είμαστε ουδέτεροι
      τα ξεχάσαμε αυτά;
      αχ βρε Χάρη, αχ

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.