Ταξιαρχίες Αλ – Κασσάμ : Πραγματοποιήσαμε δεκάδες οδυνηρά πλήγματα στα στρατεύματα του Ισραηλινού στρατού κατοχής.GAZA , (PIC) --


μετάφραση - επεξεργασία κειμένου : Αλεξόπουλος Στέλιος.Οι ταξιαρχίες Αλ - Κασάμ , η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς , δήλωσαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου τη Δευτέρα, ότι πραγματοποίησαν δεκάδες οδυνηρά πλήγματα στα στρατεύματα του Ισραηλινού στρατού κατοχής , στις 22 μέρες που διήρκησε η επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα , διαβεβαιώνοντας ότι οι αγωνιστές κατόρθωσα να σκοτώσουν 49 ισραηλινούς στρατιώτες.Ο Abu Obeida , ο εκπρόσωπος τύπου των ταξιαρχιών Αλ - Κασάμ, είπε στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Γάζας ότι οι ταξιαρχίες κατέγραψαν επακριβώς τις επιχειρήσεις της εξόντωσης 49 ισραηλινών στρατιωτών με άμεσο τρόπο, χωρίς να συμπεριλαμβάνει δεκάδες απώλειες ισραηλινών των οποίων ο θάνατος δεν καταγράφηκε από αυτόπτες μάρτυρες των μαχητών της Αλ - Κασάμ, κατά τη διάρκεια πολλών επιθέσεων της αντίστασης, όπως τους στρατιώτες που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων εκτίναξης τανκ και θωρακισμένων μεταγωγικών στρατού.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, μια συντηρητική εκτίμηση των ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ ανεβάζει το τίμημα του θανάτου στις τάξεις του ισραηλινού κατοχικού στρατού στους 80 στρατιώτες, πρόσθεσε ο Abu Obeida.


Ο εκπρόσωπος τύπου ανέφερε επίσης ότι οι ταξιαρχίες εκτόξευσαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης 980 ρουκέτες και οβίδες συμπεριλαμβανομένων 213 πυραύλους Γκράντ στα εισβάλλοντα κατοχικά ισραηλινά στρατεύματα και σε διαφορετικούς ισραηλινούς εποικισμούς.


Οι μαχητές Αλ-Κασάμ κατέστρεψαν επίσης ολοκληρωτικά ή μερικώς περίπου 47 τανκ και μπουλντόζες, χτύπησαν 4 ελικόπτερα και έριξαν ένα αεροπλάνο.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι οι ταξιαρχίες κατόρθωσαν να αιχμαλωτίσουν αρκετούς ισραηλινούς στρατιώτες , αλλά στοχοποιούνταν από κοινού με τους αιχμαλωτίζοντες μαχητές της ταξιαρχίας από τα ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα.


Σημείωσε ότι το Ισραήλ σκότωσε περισσότερους από 1300 Παλαιστίνιους, η πλειοψηφία των οποίων ήταν πολίτες , παιδιά και γυναίκες, πράγμα που δείχνει ότι ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα ήταν μόνο μια διαδικασία μαζικών δολοφονιών φέροντας της σφραγίδα του μίσους της ταλμουδικής ιδεολογίας.


Πρόσθεσε ότι σκοτώθηκαν 48 μαχητές της ταξιαρχίας Κασάμ κατά τη διάρκεια του πολέμου με τον κατοχικό ισραηλινό στρατό στην Γάζα.

http://www.alqassam.ps/english/

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/4/12 8:41 μ.μ.

    Οι ταξιαρχιες του αλ κασαμ εχουν εκδωσει ενα εγχειριδιο για την οργανωση του στρατιωτικου σκελους του Αγωνα.Ψαχνω στο διαδικτυο μα δεν το βρισκω.Γνωριζεται που μπορω να το βρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή