Ίων Δραγούμης


«Ω έθνος μαργωμένο, πού είναι η περηφάνια σου;

Μην έχεις πεποίθηση σε κανένα, μήτε στους Μεγάλους ξένους της γης, μήτε στους Μεγάλους προγόνους σου, παρά μόνο στον εαυτό σου. Από κανένα μην περιμένεις τίποτε, παρά μόνον από τον  ε α υ τ ό  σου»

47 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/4/21 12:09 π.μ.

    Πόσο επίκαιρος! Την εποχή που η Ελλάδα υπό την ηγεσία των απογόνων του Λευτεράκη γίνεται πεδίο βολής ξένων επικυρίαρχων και οι ζητωπατριώτες πανηγυρίζουν.

    https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/ΤΡΕΜΟΥΝ-ΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ-Οι-Έλληνες-και-οι-Ι/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελευταίοσύγκελος13/4/21 10:50 π.μ.

    Που χάθηκε αυτός ο πρωτοσύγκελος; Τον έφαγε η μαρμάγκα στα στενά της Τρούμπας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/21 10:13 μ.μ.

      Στη μπουζού της Άμφισσας είναι ο Χρηστάρας (χωρίς πλάκα). Έχει ακόμα τούφα να κάνει μέχρι την επάνοδο. Αν δε δώσει την άδεια σε κάποιον άλλο να οικειοποιηθεί το χαρακτήρα θα αργήσουμε να τον ξαναδιαβάσουμε.

      Διαγραφή
    2. Τελευταίοσύγκελος15/4/21 5:47 μ.μ.

      Πέστε στο αγόρι χαιρετίσματα,ο Φίλων τα σιδεραν και οπίσω χαρην έχειν...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/21 10:08 μ.μ.

      για να το λες κάτι θα ξέρεις

      Διαγραφή
    4. Τελευταίοσύγκελος16/4/21 4:48 μ.μ.

      Είναι παλιός ο έρωτας μου,για εκείνων!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/4/21 2:15 π.μ.

      Σου συμβαίνει συχνά αυτό ή που και που;

      Διαγραφή
    6. Τελευταίοσύγκελος18/4/21 12:15 μ.μ.

      Ρε αγόρι μου, εγώ θέλω τον πρωτοσύγκελο,που είναι το πρόβλημα σου; Ζηλεύεις;

      Αυτό είναι;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος18/4/21 3:08 μ.μ.

      Όχι σύντροφε από περιέργεια ρωτάω. Αν σου συμβαίνει συχνά ή αν σου 'ρθε πάνω στην τρέλα σου...

      Διαγραφή
    8. Τελευταίοσύγκελος18/4/21 4:58 μ.μ.

      Τον θέλω συχνά και τρέλα!

      Χαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/21 11:29 π.μ.

    Προβάλλεται τον μπολσεβίκο και τον Αρμένη;
    Τι διάολο;
    Μια τον κομμουνιστή εκδότη μια αυτό;
    Τι θέλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/21 3:46 μ.μ.

      Ποιον κομμουνιστή εκδότη προβάλλει ο ΜΚ??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/21 8:03 μ.μ.

      Ο αληθινός εθνικοσοσιαλισμός εκφράζεται από τους γνήσιους απογόνους του Αδόλφου Χίτλερ. Σοσιαλιστικές παρεκτροπές δεν γίνονται δεκτές. Είναι οργανωμένες από κρυφούς κομμουνιστές για να προκαλούν διασπάσεις. Ο Χίτλερ δεν ήταν άνθρωπος αυτής της γης. Ήταν Ον προερχόμενο από την έννατη σφαίρα των εννέα κόσμων. Μεταφυσικός γιος της Κάλι Γιούγκα. Η επιθυμία του είναι διαταγή μας. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να γίνεται δεκτό. Μόνο οι χρυσομάλληδες ανήκουν στην ανώτερη φυλή.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/4/21 4:55 π.μ.

      Αυτόν τον σιχαμερο κομμουνιστή που κάνει κάτι ευτελείς εκδόσεις αριστερού χαρακτήρα
      Ο μαύρος Κρινος όμως δεν έχει πρόβλημα αρκεί να μην είναι ακροδεξιός ο άλλος όπως λέει ο ίδιος

      Διαγραφή
    4. την επόμενη φορά θα ζητήσουμε την άδεια σας. αρμένη μάλλον εννοείτε τον Δραγούμη. Αυτόν που ο Πέτρος Ωρολογάς ο εθνικοσοσιαλιστής αρχισυντάκτης υμνούσε πριν τον πόλεμο. Αυτόν που η γενιά του '60 - άπαντες εθνικιστές και πατριώτες - τιμούσαν μέσα από τα έργα τους. Έχετε κάτι με τους Αρμενικής καταγωγής συμπολίτες; Γιατί αν θυμόμαστε καλά είχαμε και στον "χώρο" κάποιους ...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/4/21 9:59 π.μ.

      Παραλίγο να σε πάρω στα σοβαρά,στις πρώτες δύο γραμμές...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/4/21 12:20 μ.μ.

      Θα μας πεις κατι ρε ακροδεξιουλη ψευτοναζι για την στηριξη στο ΝΑΙ το 2015 απο το γνωστο ιστολογιο? Για τις εκπομπες με τον Χατζηγωγο που ειναι η προσωποποιηση της ακροδεξιας και της αμερικανοδουλειας στην Ελλαδα? Για την εκπομπη με τον Πανουση που αν δεν ειχε γινει δεν θα τον ηξερε ουτε η μανα του? Για τις εκπομπες με τον Σπινο που ειναι μακρυ χερι του Βελοπουλου? Ξερουμε ποιοι δεν γουσταρουν Δραγουμη και Εβολα. Τουλαχιστον η κριτικη σας να ειναι βασισμενη στην λογικη και εντος ιδεολογικοπολιτων πλαισιων. Οχι γεματη χυδαιοτητα για το αν εβαζε αλοιφες στα σπυρια του και αν σκοτωνε κουνουπια

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος14/4/21 12:29 μ.μ.

      Εκτός από τους χρυσομαλληδες γίνονται δεκτοί στον εθνικοσοσιαλισμο ένας αθιγγανοειδης εκδότης με τσιριχτη φωνή και ένας σοκολατοχρωμος συνταξιούχος αστυνομικός με ελλείψεις μπροστινων οδοντων. Αυτοί δικαιολογούνται σαν Ινδό(άριοι).

      Διαγραφή
    8. μην γίνουμε "ιδρυματικοί" στα σχόλια συναγωνιστή. ξαναδιαβάστε τους κανόνες. ο ΜΚ πιθανότατα παραμένει ένα από τα ελάχιστα αντιδημοκρατικά ιστολόγια με χιλιάδες αναγνώσεις και ελεύθερη χρήση του σχολιασμού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεχτούμε να γίνουμε κρυμμένα του indymedia. η ανοχή δεν σημαίνει έλλειψη προσοχής.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος14/4/21 2:37 μ.μ.

      Ανώνυμε Τεν-Τεν έμαθες το ρομαντικό στρασερισμό για να σε αποδεχτούν τα νέα σου φιλαράκια? Που μου θυμήθηκες και το δημοψήφισμα. Όταν έγινε το δημοψήφισμα του 2015 εσύ που ήσουν και από ποιον πληρωνώσουνα? Τότε ήσουν υπέρ της Ευρώπης θυμάμαι. Τώρα έγινες σοσιαλιστής και αντιγερμανός?

      Διαγραφή
    10. Αν εννοείς τον γνωστό συναγωνιστή Τεν Τεν είναι στην Λαμία και σε περιμένει να σου απαντήσει σε προσωπικό επίπεδο. Ο εν λόγω απολαμβάνει της εκτίμησης από την πλειοψηφία του "χώρου" και είναι ένας άνθρωπος που έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και με εμπειρία στα πράγματα της Ευρώπης. Και ναι είναι και φίλος και συναγωνιστής για πολλούς όχι μόνο για τους στρασσερικούς αλλά όλους όσους δεν δέχτηκαν να χειροφιλήσουν την Ντόρα ή να βγάλουν φωτογραφία με τον Ψινάκη και παραμένουν ΠΙΣΤΟΙ αντιδημοκράτες.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος14/4/21 6:25 μ.μ.

      Ποιος ειναι τοσο ιεροσυλος που να ταυτιζει Ευρωπη και ΕΕ ; Γινεται να ειναι "Ευρωπαικη" μια ενωση που εχει σκοπο να γενοκτονησει τα ευρωπαικα εθνη ; Που εδω και χρονια το μονο που κανει με τις οικονομικες και μεταναστευτικες πολιτικες της ειναι να οδηγει τους ευρωπαικους λαους στην εξεφανιση ; Οποιος ειναι αντιΕΕ ειναι αντιευρωπαιος δηλαδη ; Συνελθετε καποιοι που το αυτοαποκαλειστε και εθνικοσοσιαλιστες. Αμεση εξοδος απο την ΕΕ ωστε να αφυπνιστουν τα Ευρωπαικα Εθνη και να στειλουν στον διαολο την τραπεζοκρατια των Βρυξελλων

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος14/4/21 7:38 μ.μ.

      Μη ξεχνάς ΜΚ πως όταν κάποιοι ΄οπως λες "χειροφιλήσαν την Ντορα"... οι αξιοσέβαστοι "συναγωνιστές" όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά κάνανε και αγώνα να "χειροφιλήσουν" τα ΝΑΤΟΙΚΑ παράσημα μπρος στην "θέα" του μισθουλάκου της καπιταλιστικής, αντιρατσιστικής, σύμφωνης με τις πολιτικές της "ντόρας" ΕΕ.

      Διαγραφή
    13. επειδή εδώ και καιρό ενοχλήθηκαν κάποιοι που ο Τεν Τεν συμμετέχει στην σ.ο. τους ενημερώνουμε ότι έχει κάνει την αυτοκριτική του δημόσια. τι άλλο να κάνει; να αυτομαστιγωθεί απέναντι από τα παλιά γραφεία της χα; μήπως η κριτική πρέπει να στραφεί σε αυτούς που άνοιξαν τις πόρτες για τον κάθε ρουπακιά;

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος14/4/21 9:46 μ.μ.

      Κριτικάρουμε αυτούς που ανοιξαν τις πόρτες στον Ρουπακιά, κριτικαρουμε και τον αυτόνομο χώρο.
      Κακό είναι;
      Κανεις απο μας δεν ειναι τέλειος. Ολοι κρίνονται απο τους αγωνες που δίνουν στον δρόμο για την Ιδέα τη Ρατσα και το Λαο μας

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος15/4/21 12:11 μ.μ.

      Προς τους προβοκάτορες που κατηγορούν τον Τεν Τεν έχω να πω το εξής. Όσο και να μη γουστάρουμε τη Χρυσή Αυγή για τους ευνόητους λόγους, στο δημοψήφισμα του 2015 στήριξε το Όχι. Άρα που είναι η αντίφαση του Τεν Τεν κύριοι προβοκάτορες;

      Για το θέμα του μισθού του έχω να πω ότι πληρώθηκε από την ευρωβουλή γιατί κατέβηκε υποψήφιος και πήρε μερικές χιλιάδες ψήφους εθνικιστών συν ότι ορισμένοι πρώην συναγωνιστές του τον διάλεξαν για τις ικανότητες του σαν επιστημονικό συνεργάτη.

      Πόσο δόκιμο είναι να τον κρίνουν αυτοί που στήριξαν επί σειρά ετών τη Νέα Δημοκρατία με το προσωπείο του εθνικοσοσιαλιστή σε σημείο να δώσουν μάχη για το Ναι του Αντώνη Σαμαρά στο δημοψήφισμα; Αν ο Τεν Τεν πληρωνοταν σαν επιστημονικός συνεργάτης του πρώην κόμματος του, εσείς μπορεί και να πληρώνεστε σαν προβοκάτορες της Δεξιάς. Γιατί αν έχετε κάνει όλα αυτά τα αίσχη τόσα χρόνια, αλλοιώνοντας την ιδεολογία μας και σκυλευοντας τη μνήμη ηρώων της ιδέας, για να μας πείτε ότι δεν πρέπει να είμαστε σοσιαλιστές και παρόλα αυτά δεν τα πήρατε από την Δεξιά πρέπει να είστε πολύ μ@#@κες. Δεν νομίζω όμως ότι είστε τέτοιοι.

      Αντε γιατί το παραμύθι των "χιτλερικων" που στηρίζουν Μέρκελ εχει παλιώσει. Δεξιά ΟΑΚΚΕ του εθνικιστικού χώρου γίνατε.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/4/21 3:42 μ.μ.

    https://youtu.be/sFWZyqQZPro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:46 μ.μ. όποιος δεν δέχεται το αφήγημα το γνωστό είναι αναρχικός κομμουνιστής και εξωγήινος. μην δίνουμε βάση σε μυθεύματα. δεν βγάζεις άκρη με ανώνυμα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/4/21 12:34 μ.μ.

    Μόλις σχολίασε κάποιος την επικαιρότητα της σκέψης του Δραγούμη, κάνοντας αναφορά στα ακροδεξιά ξοανα του παρακράτους που πανηγυρίζουν για τις νατοϊκες ασκήσεις, επανεμφανίστηκαν στον σχολιασμό οι ακροδεξιοί "χιτλερικοι".

    Ρε ακροδεξιά κοπρόσκυλα θα σας σοτάρουμε από τον χώρο, θέλετε δε θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι διαμάχες στον "χώρο" θυμίζουν τους τσακωμούς του ΚΚΕ μετά το '49. κανείς δεν πιστεύει στην σύνθεση των ιδεών και όλοι κοιτάνε να την πουν στους άλλους. ξεκολλάτε με τα προσωπικά και δείξτε σεβασμό στον σχολιασμό και τους αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/4/21 2:47 μ.μ.

    Αυτοί που λένε τον Δραγούμη μπολσεβίκο είναι πασιφανές ότι δεν έχουν διαβάσει ουδέποτε τα Φύλλα Ημερολογίου και αυτοί που τον κατηγορούν ως Αρμένη, ανατολικολάγνο ελληνοτουρκιστή είναι οι ίδιοι που καυλώνουν με την Σαβίτρι Ντεβι, η οποία παντρεύτηκε Ινδό (εγκληματίας της Φυλής;) ζούσε για ολόκληρα χρόνια στην Ινδία και προσπάθησε να αναμίξει ινδουϊστικές δοξασίες με τον Εθνικοσοσιαλισμό. Εκεί πέρα όμως δεν βλέπω κανέναν να κλαίγεται για Ανατολή και γυφτοασιάτες. Πολλοί από αυτούς μπορεί να θεωρούν και τους Ινδούς Άριους ή να φωνάζουν Heil Hitler σε στάση γιόγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η σάβιτρι ντέβι δεν ήταν μια τυχαία προσωπικότητα παρά το γεγονός ότι είδε στον Χιτλερισμό μια θρησκευτική διάσταση και επηρέασε το κίνημα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Πληροφοριακά τον Ινδό τον παντρεύτηκε εικονικά για τον γνωστό λόγο και την μελετούν ακόμη και σήμερα Ινδοί φασίστες και άνθρωποι της διανόησης. Ο Ινδουισμός όπως και ο Βουδισμός και ο Σιντοισμός έχουν μηνύματα που δεν γνωρίζουν οι πολλοί και η μελέτη τους δεν είναι κάτι το αρνητικό. Η θρησκειολογία είναι υπέροχη και η θρησκευτική στάση του καθενός προσωπικό δικαίωμα. Για τον Δραγούμη έχουμε εδώ και πολλά χρόνια αναρτήσει τα σχετικά άρθρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/21 6:41 μ.μ.

      Προφανώς από αυτά που είπε δεν είναι όλα μαλακίες, σίγουρα έγραψε και είπε πράγματα που κάποιος μπορεί να αποδεχτεί αλλά εδραίωσε και τις φρικτές ανοησίες οι οποίες μας βασανίζουν μέχρι σήμερα περί "Άβαταρ Αδόλφου" μαζί με τον παρανοϊκό Σερράνο. Αυτά κάποιος δεν μπορεί να τα πάρει στα σοβαρά. Δεν βρίσκω ανάλογη κριτική και μηδενισμό για το γεγονός ότι προσπάθησε να αναμίξει ανατολίτικες δοξασίες με τον Εθνικοσοσιαλισμό, την ιδεολογία της Ευρώπης που πολεμάει με μίσος την Ασία όπως μας διατυμπανίζουν. Για τον Δραγούμη δίνει και παίρνει η κατηγορία του Ανατολικολάγνου Αρμένη. Σίγουρα θα έγραψε και ο Δραγούμης μαλακίες, δεν θα ήταν όλα σωστά. Αλλά κάπου έλεος δηλαδή

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/4/21 7:08 μ.μ.

      Μόνο ο Χριστιανισμός σε ενοχλεί εσένα

      Διαγραφή
    4. Πρώτα έλλην ή πρώτα χριστιανός; Σου απαγορεύει κανείς στην σύγχρονη ελλάδα να επισκεφτείς έναν από τους 50.000 ναούς σου; έχεις κάποιο διωγμό σε επίπεδο πίστης πλην το κλείσιμο που έγινε με τον ιό με την συνεργασία του Ιερώνυμου; έχεις βιβλιοπωλεία; έχεις κέντρα νεότητας; τα πάντα έχεις αλλά σου φταίνε μόνο οι άλλοι.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/4/21 7:37 μ.μ.

      Ρε χριστιανοπληκτοι έχετε καταλάβει ότι ο Μαύρος Κρίνος είναι η μόνη εθνικοσοσιαλιστική συλλογικότητα που μέχρι σήμερα δεν έχει ασκήσει καμία πολεμική στο χριστιανικό δόγμα (και ορθά) και μάλιστα πολλές φορές το υπερασπίζεται; Κριτική ασκεί μόνο στην διεφθαρμένη εκκλησία και μάλιστα πολύ καλά κάνει! Και αντί να το εκτιμήσετε έρχεστε και ξεσπαθώνετε εδώ.

      Διαγραφή
    6. κριτική πράγματι έχει γίνει εδώ και χρόνια στην χριστιανική πίστη. θεωρούμε από την άλλη την εθνική θρησκεία μια στάση ζωής και έμπνευση. άλλο αυτό και άλλο να σκοτωθούμε για την θρησκεία. η θρησκεία μας είναι η φυλή μας.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος14/4/21 10:30 μ.μ.

      "κριτική πράγματι έχει γίνει εδώ και χρόνια στην χριστιανική πίστη."

      Κι όχι στη διεφθαρμένη εκκλησία...

      Μόνοι σας τα λέτε...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος14/4/21 10:34 μ.μ.

      Χριστιανός Ορθόδοξος Έλληνας

      Και ξέρεις γιατί πρώτα Χριστιανός; Επειδή ο Θεός με έκανε Έλληνα! Και τον ευχαριστώ για αυτή τη τιμή!!




      Δεν έχω κάτι με το Μ.Κ και πολλές φορές έχω ταυτιστεί μαζί του, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα για υγιή αντιπαράθεση...




      Διαγραφή
    9. Ωραία αφού σε έκανε ο χριστιανικός Θεός Έλληνα δεν έχουμε θέμα. Αυτή είναι η θέση σου. Άσε τους άλλους να πιστεύουν όπου θέλουν.

      Διαγραφή
  9. 6:41 μ.μ. είχε μια φλογερή γραφή και φυλακίστηκε για τις ιδέες της. παρέμεινε πιστή μέχρι το τέλος. σίγουρα αν ήταν στην ελλάδα θα έδινε εντολή να εκπαραθυρωθούν όλοι αυτοί που στο όνομα της συντηρούν μαγαζάκια και τσέπες και σπέρνουν την διχόνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:30 μ.μ. και στην ηγεσία έχει γίνει. και Κοντρεάνου έχει ανέβει αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/21 2:04 μ.μ.

      Εγώ αυτό που βλέπω παγκοσμίως είναι ένας ανελέητος πόλεμος εναντίον του Ορθοδόξου Χριστιανισμού όσων αφορά το ΘΕΌ, δηλαδή τη πίστη προς στο ΘΕΌ και όχι πρως το πορνό πουστο παπαδαρεϊκο σύστημα πλήρες ανθελληνικό (εκτός από τη μικρή μειοψηφία πραγματικών πιστών που διώκονται ανηλεώς από το σύστημα)

      Και η διάβρωση πόλων αγωνιστών της Εκκλησίας πχ. Ο Χριστόδουλος που αφού τον έβγαλαν από τη μέση,του φόρτωσαν και μια κληρονομιά που ξεπερνούσε το εκατομμύριο,για να πέσει λάσπη προς το πρόσωπο του στη συνείδηση του Λαού, ενώ στη πραγματικότητα είχε ένα σπίτι μαζί με τον αδερφό του και αυτό ήταν υποθηκευμένο στη περιουσία της Εκκλησίας...

      Η κεφαλή της εκκλησίας κι όχι μόνο είναι ανθελληνική και εξυπηρετεί την ΝΤΠ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι φταίει ο Θεός...

      Δηλαδή εάν ένας ΕΣ είναι προδότης, αυτό σημαίνει ότι ο ΕΣ σαν ιδέα είναι σκαρτος;


      Εγώ πρώτος κάνω επίθεση σε αυτούς,σε ένα ταξίδι με το τρένο Θεσσαλονίκη - στ.λαρισης ήρθε ένας παπάς κάθισε δίπλα μου κι έβαλε το χέρι του στο μπούτι μου,μην μπούμε πως αντεδρασα...

      Το ότι αυτός ήταν σκατό π@@τας, σημαίνει πως εγώ πρέπει να αλλάξω θρησκεία;


      Όπως είπα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μ Κ , Ούτε με τους άθεους, κατακρίνω όμως αυτούς που σενδεουν τους σκαρτους της εκκλησίας με το ΘΕΌ..

      Κι από την άλλη δεν βλέπουμε καμία αναφορά προς τους καθολικούς πεδαιραστες τους παπικούς, τους γιαχωβαδες κι ένα σωρό άλλα ανθελληνικά σκουπίδια...

      Για όλα η Ορθοδοξία φταίει δηλαδή; Κι ποια Ορθοδοξία; Οι πραγματικοί Ορθόδοξοι δεν έχουν σχεδόν καθόλου περιουσία και ζουν σύμφωνα με τον λόγο του Θεού, γεμάτοι ειρήνη κι αγάπη προς την ζωή....

      Όλοι οι άλλοι προσποιούνται την ορθοδοξία για να πλουτίζουν κι να διώχνουν τούς ανθρώπους μακριά από το θεό,εξυπηρεντοντας τα σχέδια της ΝΤΠ όντας τελείως ανθελληνες...


      Με όλο το σεβασμό, χωρίς καμία ειρωνία,η τάση επίθεσης...

      Η άποψη μου, όλοι μπορούμε να συνηρπαξουμε αρκεί να δούμε τους πραγματικούς εχθρούς σε κάθε θέση...

      Διαγραφή
    2. ο χριστόδουλος βραβεύτηκε από την συναγωγή του βόλου και φιλοξενούσε λαθρομετανάστες σε γεύματα αγάπης. συμφωνούμε ότι κάποιοι πολεμούν και μερίδα της ορθοδοξίας αλλά αυτό με εξαίρεση γνωστό μοναστήρι δεν συμβαίνει. αν εννοείς την συρία ναι εκεί πράγματι κάποιοι ισοπέδωσαν εκκλησίες και αποκεφάλισαν χριστιανούς και στους οποίους συμπαράσταθηκαν φασίστες και ιρανοί. συμφωνούμε στο ύφος που γράφεις. φιλικά.

      Διαγραφή
  11. 9:46 μ.μ. κριτική σε όλους και για όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.