Το θράσος των κομματικών ταρτούφων* της αντιφασιστικής ακροδεξιάς και οι δαίμονες (trolls) της Νορβηγικής antifa που βρήκαν καταφύγιο στην Πεύκη.

 


του
Wolverine

Σε άρθρο της 15ης Απριλίου 2021 που φιλοξενήθηκε σε ιστοσελίδα φιλικά προσκείμενη στην «Χρυσή Αυγή» και αναπαράχθηκε άμεσα σε ιστότοπο ομάδας νεολαίων του ακροδεξιού κόμματος με έδρα την Θεσσαλονίκη όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, έγινε μια ακόμη προσπάθεια να λασπολογηθούν στο σύνολο τους οι αυτόνομοι/ανένταχτοι εθνικιστές/εθνικοσοσιαλιστές.

Όπως γράφουν και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι των σελίδων που στηρίζουν την κομματική αυλή, οι πληροφορίες τους προέρχονται από τις μυστικές αγγλικές και αμερικανικές υπηρεσίες. Όχι μόνο αναπαράγουν λοιπόν με απύθμενο θράσος τις «διαρροές» των ξένων σιωνιστικών οργάνων αλλά προσθέτουν και την δική τους χολή απέναντι σε όλους αυτούς που δεν υποτάχθηκαν στον κομματικό μηχανισμό και τουλάχιστον έσωσαν την αξιοπρέπεια τους επιλέγοντας να ενταχθούν στις αυτόνομες ομάδες.

Σε ένα λεκτικό παραλήρημα που δεν έχει καμιά ιστορική σύνδεση με τον ελληνικό αυτόνομο «χώρο» και την προβολή μιας κατευθυνόμενης πληροφόρησης καταλήγουν σε ένα εμετικό και προβοκατόρικο συμπέρασμα όπου κάνουν λόγο για «διάβρωση της ιδεολογίας», «ασυλία από το σύστημα», ακόμη και για «προώθηση ναρκωτικών» από τις αυτόνομες ομάδες!


Λύσσαξαν για πολλοστή φορά οι ακροδεξιές αντιφασιστικές «έχιδνες» και σπέρνουν το διαδικτυακό τους δηλητήριο αφού βλέπουν ότι οι αυτόνομες ομάδες και κινήσεις αναπτύσσονται και πάλι παρά τις δυσμενείς συνθήκες. Απέναντι σε αυτούς που ξεφτίλισαν κάθε τι εθνικιστικό, απέναντι σε αυτούς που έσπειραν επί δεκαετίες τους σπόρους της συνεργασίας με την καθεστωτική δεξιά, απέναντι σε αυτούς που αδιαφόρησαν πλήρως και αδιαφορούν και σήμερα για τους ποιοτικούς συναγωνιστές που βρίσκονται στις φυλακές - τους οποίους στηρίζουν οι αυτόνομοι συναγωνιστές - η απάντηση θα πρέπει είναι μια και καθολική: Ενίσχυση της αυτόνομης σκέψης και δράσης.


Και αφού λοιπόν «τραβάνε» κάποιοι γνωστοί κομματικοί ακόλουθοι το σκοινί με ψέματα και αίσχη που ούτε η antifa δεν τολμάει να πράξει και να δημοσιεύσει, ας θυμηθούμε το αντιφασιστικό «έπος» Golden Dawn Girls του Νορβηγού antifa σκηνοθέτη Håvard Bustnes, ο οποίος είχε την άδεια της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» και επί τρία χρόνια κινηματογραφούσε ανενόχλητος πλάνα από τα εσωτερικά των κεντρικών γραφείων της κομματικής «πινακοθήκης» αλλά και από κάθε άλλη κίνηση στελεχών και οπαδών τους. 

Υπήρξε η εν λόγω πανάκριβη παραγωγή η επικοινωνιακή ναυαρχίδα των antifa εναντίον των ανθρώπων αυτών που δήλωναν μπροστά στις κάμερες πριν την φυλάκιση τους - αφού είχαν χορτάσει από κοινοβουλευτικούς μισθούς και επιδόματα - ότι είχαν «εμπιστοσύνη στην αντιτρομοκρατική» ενώ κατάφεραν να τσακωθούν ακόμη και με τους γονείς των Φουντούλη και Καπελώνη που δολοφονήθηκαν από το παρακράτος! Οι ίδιοι λοιπόν έριξαν νερό στον μύλο του αντιφασισμού αλλά για αυτούς μέχρι και σήμερα φταίνε οι αυτόνομοι συναγωνιστές και ποτέ οι ίδιοι οι ταγοί του κόμματος τους!

Τι απάντησε την εποχή εκείνη - την 18η Οκτωβρίου 2020 - στις κατηγορίες πολλών η κόρη του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής» και στέλεχος του κόμματος για την «επιχείρηση» των Νορβηγών νεομαρξιστών αντιφασιστών - τυγχάνουν και φανατικοί υποστηρικτές του ΝΑΤΟ - οι οποίοι μέχρι σήμερα θα γελούν με την βλακεία (;) κάποιων πίνοντας τοπικές μπύρες δίπλα στα φιόρδ της πανέμορφης Σκανδιναβικής χώρας;

Διαβάστε εδώ την επίσημη απάντηση της και βγάλτε τα συμπεράσματα σας …

Τα δικά μας συμπεράσματα: Σύμφωνα με τα δικά της λεγόμενα λοιπόν, φιλικότατες σχέσεις της εν λόγω κυρίας με γνωστούς Νορβηγούς αντιφασίστες, αγκαλίτσες με αυτούς που επί τρία χρόνια ετοίμαζαν μια επικοινωνιακή επίθεση στο ίδιο της το κόμμα, άμεσες σχέσεις με ανθρώπους που ήταν ορκισμένοι εχθροί των εθνικιστών και φυσικά των εθνικοσοσιαλιστών, ταξιδάκια αναψυχής στην Νορβηγία την ίδια στιγμή που πολλά από τα απλά μέλη τους δεν είχαν να πληρώσουν ρεύμα, νερό και ενοίκιο και τελικά έμειναν με το κομματικό σημαιάκι στο χέρι. 

Αν αυτό δεν είναι κομματικό θράσος τότε ποιο είναι; 

Αν αυτό δεν είναι επίδειξη αδιαφορίας τότε τι είναι; 

Αν αυτό δεν είναι δημόσια ομολογία «συνεργασίας» με τους Νορβηγούς antifa τότε τι είναι αγαπητέ αναγνώστη και «αγαπητέ» νεοχρυσαυγίτη της Θεσσαλονίκης; 

Στο τέλος της παράξενης ιστορίας «αγάπης» δεν υπήρχαν κραυγές και κωλοδάχτυλα στις κάμερες. Σε αυτή την παρωδία δεν αντέδρασε ΟΥΔΕΙΣ από την ηγεσία του κόμματος ή τα κορυφαία στελέχη. Εκεί δεν υπήρχε καμιά απάντηση στις προκλήσεις αφού η «λευκή σημαία» είχε σηκωθεί μέσα από το «κάστρο» του νεοχρυσαυγιτισμού στα προάστια της Αττικής ψηλά στον αττικό ουρανό, μια άνευ όρων παράδοση μπροστά στον ιδεολογικό εχθρό, μια ακόμη «κομματική» θεατρική παράσταση του Μολιέρου που όμως δεν είναι κωμωδία αλλά τραγωδία για τον εθνικισμό και όσους πίστεψαν στην επικράτηση του με υπεύθυνους τους γνωστούς πολιτικάντηδες.

* Ο Ταρτούφος (στα γαλλικά: Tartuffe, ou l'Imposteur) είναι γνωστότατη θεατρική κωμωδία του Μολιέρου, αλλά και το όνομα του κυριότερου χαρακτήρα της. Η πρώτη της παράσταση έγινε το 1664 και από τότε παίζεται συχνά σε θέατρα όλου του κόσμου. Ο Ταρτούφος, ο κύριος χαρακτήρας του έργου, είναι ένας υποκριτής, ένας ανήθικος άνθρωπος που παριστάνει τον ηθικό. Η επιρροή της κωμωδίας αυτής είναι τόσο σημαντική που οδήγησε στη δημιουργία του όρου «ταρτουφισμός», που είναι συνώνυμος με την υποκριτική συμπεριφορά, το φαρισαϊσμό.


Φωτογραφία από Θεσσαλονίκη: «Στο έσχατο βάθος η αισθητική και η ηθική συμπίπτουν». - Ludwig Wittgenstein

89 σχόλια:

  1. Κι αλλοι εκαναν φασιστοτουρισμο με τη σημαια της Χρυσης Αυγης και τωρα μας κουνανε το δαχτυλο...Ας γνωριζετε κι εσεις οτι η Χρυση Αυγη δεχτηκε επιθεσεις κυριως απο "εθνικιστες" και "εθνικοσοσιαλιστες",που ζηλεψαν και οι antifa...Το εν λογω αρθρο στο οποιο αναφερεστε λεει αληθειες που πονανε.Ακομα και τωρα που ειναι στη φυλακη η συμπαρασταση ειναι μηδενικη και η λασπη συνεχιζεται...Ο δρομος ειναι ανοιχτος λοιπον,τι καθεστε;Καντε τα εσεις καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες είναι οι αλήθειες; Για πες μας αγαπητέ να γελάσουμε. Και επειδή θίχτηκαν οι κομματικοί οπαδοί στα twitter και στα instagram μπορούμε να τα πούμε και live αν θέλουν. Και κυρίως ας προσέξουν εκεί στην Σαλονίκη γιατί η διαδικτυακή μπουγάτσα θα τους βγει άνοστη. Μην μιλάς για συμπαράσταση σε φυλακισμένους, σε συγκεκριμένα ποιοτικά παιδιά στηρίζουν και οι αυτόνομοι.

      Διαγραφή
    2. Τώρα η Θεσσαλονίκη τι φταίει; 🤣

      Διαγραφή
    3. θα καταλάβουν τι σημαίνει κομματική αυλή και θα αποχωρήσουν όπως χιλιάδες άλλοι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/21 3:04 μ.μ.

    Διάβασα την εν λόγω δημοσίευση και παρά τα μέσα από τα οποία αναπαρήχθη οφείλω κατά ένα τρόπο να την υπερασπιστώ. Πρώτον δεν αποτελεί κάποια πρωτότυπη έρευνα αλλά, όπως φαίνεται και από την γεωγραφία των αναφορών, αναπαραγωγή κειμένων εθνικών και αξιόλογων ισοτόπων του εξωτερικού. Το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου αφορά επιχειρήσεις που διεξήχθησαν και διεξάγονται εναντίον του λευκού εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος κύρια στο "στόμα του λύκου", το Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ επί δεκαετίες. Όσοι παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα γνωρίζουμε ότι αυτές οι επιθέσεις είναι απόλυτα πραγματικές και δεν βλάπτει να έρχονται στο φως, ιδίως όταν αφορούν την μνήμη μεγάλων ανδρών όπως όπως του δόκτορος William Luther Pierce. Όσον αφορά δε την ασθενική αναφορά εις τον Ελληνικό χώρο αδυνατώ να πιστέψω ότι η Συντακτική Ομάς δεν έχει αντιληφθεί την πραγματικότητα παρουσίας στοιχείων ιδεολογικών διαφθοράς, ιδίως όταν έχετε συμβάλλει πολλάκις στην έκθεση τους. Τέλος με μεγάλη λύπη οφείλω να ομολογήσω ότι εξερευνώντας τα νέα διαδικτυακά μέσα διεπίστωσα και προσωπικώς μια, αν όχι πάντοτε προώθησις, βέβαιη ανοχή προς τις καταχρήσεις από νεότερα πρόσωπα. Δεν γνωρίζω αν αυτό αποτελεί προϊόν κάποιας οργανωμένης επίθεσης ή απλά της προαναφερόμενης ιδεολογικής διάβρωσης αλλά βεβαίως δεν είναι κάτι που μπορεί κανείς να κρύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όλο τον σεβασμό την διαβάσατε με κλειστά μάτια. Έχει κάποια σχέση το πρώτο μέρος του άρθρου με την ελληνική αυτονομία; έχει κάποια σχέση το combat 18 του εξωτερικού με τους έλληνες αυτόνομους; από πότε οι πληροφορίες των ξένων υπηρεσιών έχουν κοινά σημεία με τους έλληνες αυτόνομους; Και ποιοι είναι αυτοί που έχουν πρόσβαση σε αυτές; γιατί επιλέγουν ΤΩΡΑ να αναπαράγουν την διαδικτυακή ΛΑΣΠΗ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/21 4:01 μ.μ.

      Πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε. Όπως αναφέρεται τόσο στο άρθρο όσο και στον αγγλόφονο εθνικιστικό ισότοπο National Justice τα αναφερμένα έγγραφα έχουν διαρρεύσει και δημοσιευτεί προ μηνών στο διαδίκτυο όπως διαπιστώνεται με μια συντομότατη αναζήτηση.

      Διαγραφή
    3. Ξαναρωτάμε γιατί μάλλον αυτοί που αναπαράγουν τις φήμες αυτές έχουν επηρεαστεί από τον εγκλεισμό. Τι δουλειά έχουν τα πρόσωπα που αναφέρονται σε psy ops της CIA και άλλων υπηρεσιών με την τελευταία παράγραφο που κάνει λόγο για την ελληνική αυτονομία η οποία υπάρχει από το '77. Καμιά είναι η απάντηση. Όποιος το παίζει ιδεολογικός καθαρολόγος και θεωρεί ότι οι αυτόνομοι είναι το ένα και το άλλο ας το βουλώσει και ας πλύνει πρώτα τα χέρια του από τις χειραψίες με Ντόρα, Μπαλτάκο, Ψινάκη και όλα τα άλλα πρόσωπα - ένστολα και μη - του καθεστώτος.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/4/21 9:57 μ.μ.

    Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το κόμμα της Ουρανίας και του Νίκου μιλάει ακόμα. Όσο δίκιο και να έχουν σε κάποια θέματα ότι και να έχει συμβεί. Τι πιστέυουν; Ότι αν αλλάξουν όνομα θα τους ξαναψηφίσει ο κόσμος; Για να τους ξαναπιάσει στη φάκα το σύστημα εξουσίας; Δεν κατάλαβαν ότι απέτυχαν; Δεν κατάλαβαν ότι αυτό ήταν. Η ιστορία τους κατέταξε εκεί που άξιζαν. Πόση παράνοια ποια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδέκαστος18/4/21 3:40 μ.μ.

      Στο πρώτο ερώτημα που διατύπωσες στο σχόλιό σου απαντά η γνωστή λαϊκή θυμοσοφία:

      «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του».

      Και ο νοών νοείτω.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/4/21 11:39 π.μ.

    ΟΞΩΩΩΩΩΩΩ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! .... ΆΣΕ ΡΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΟΝΤΑΝ! ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/4/21 11:57 π.μ.

    Καθόμαστε και ασχολούμαστε, με 5-10; Άτομα... Πάνε αυτοί απέτυχαν παταγωδώς, τώρα μόνο για ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/21 4:35 μ.μ.

      ετοιμάζονται για επανεκκίνηση με κρατικές οδηγίες για αυτό έστησαν νέα εκπομπή που είναι κάτι ανάμεσα σε αννίτα κοίτα και παρατράγουδα αλλά με ένα άρωμα πεύκου και συνοδεία ψηγμάτων νεοφεμινισμού τρίτου κύματος ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/21 5:22 μ.μ.

      Στις ετοιμασίες θα μείνουν,θα γίνεται επανεκκίνηση σε αυτούς,ούτε με όλη τη τεχνολογία της μαηκροσοφτ ...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/4/21 12:25 μ.μ.

    αυτό το άρθρο επιβεβαίωσε πλήρως τις υποψίες μου για την σήψη της κίνησης τους στην Θεσσαλονίκη. σας ευχαριστώ από την καρδιά μου που εδώ και καιρό μου έχετε ανοίξει ένα άλλο παράθυρο στον ιδεολογικό ορίζοντα. σας χαιρετώ με τεταμένη την δεξιά!

    Ματίνα. πρώην μέλος της τ.ο. Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/21 4:28 μ.μ.

      όσο θυμάμαι τόσο κόσμο να χειροκροτεί τον ανύπαρκτο ανατολίτη .... στην τοπική θεσσαλονίκης τόσο θέλω να πηδήξω στον θερμαικό. αυτοί όλοι ημέρα πατάνε αναφορές σε αυτόνομους με εντολή της .... αυτοί είναι. άντε πουλάκια βγείτε σε μια εκπομπή με όσους βρίζετε στο ινστα να δούμε τι θα πείτε. αλλά μόνο στα ινστα ξέρετε να το παίζετε μάγκες.

      Γ.Ν. Εθνικίστρια/Τούμπα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/21 4:58 μ.μ.

      Πήγαινε να πηδήξεις στο Θερμαϊκό λοιπόν, χάρη θα κάνεις στην ανθρωπότητα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/4/21 5:29 μ.μ.

      πάρτε την τύπισσα από το χέρι βγείτε μια βόλτα στα ορεινά να μαζέψετε ρίγανη αφού σας αρέσουν τα μαραμένα και αφήστε εμάς να παίζουμε μπάλα σε όλα τα επίπεδα. εσείς εκεί με δεξιούς εκδοτάκους, ανωνυμία στα instagram, εκπομπούλες της πλάκας και εμείς ΑΥΤΟΝΟΜΑ και Εθνικοσοσιαλιστικά έστω και με διαφωνίες μεταξύ μας. Τώρα άμεσα οργάνωση για ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ συνέδριο χωρίς την γερουσία που δεν έκανε τόσα χρόνια κάτι για να μην επικρατήσει ο γνωστός θίασος. άλλοι θα πηδήξουν από μπαλκόνια ...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/4/21 7:24 μ.μ.

      5.29: είσαι σίγουρος πως αυτό που λες ισχύει για όλους τους παλιούς;
      Έτσι για την ιστορία ρωτάω...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/4/21 4:12 μ.μ.

    Θίχτηκαν τα .... και οι ...... στο twitter και άρχισαν να κλαψομουνίζουν και να αποκαλούν τον Μαύρο Κρίνο ιδεολογικό ναυάγιο. Ποιες;;; Αυτές που η μόνη τους ιδεολογική προσφορά είναι...συνταγές μαγειρικής, streams στο youtube σε φάση χαλαρά-καφέ και η δημοσίευση ζητωπατριωτικών αποσπασμάτων από ταινίες του 60. Ο Μαύρος Κρίνος παράγει ιδεολογικό έργο από το 2007 σε ανύπαρκτοι! Εσείς εκτός από το να δηλώνετε φιλόπατρις τι άλλο έχετε κάνει; Μερικοί από εσάς μάθατε και την Χρυσή Αυγή φέτος. Καθίστε στην παρακμή σας σαπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναγωνιστή έχουμε ενημερωθεί πλήρως από δικούς τους ανθρώπους. Όποτε θέλουν όπου θέλουν να δούμε ποιοι είναι ναυάγια ... και ποιοι οι σειρήνες της γαλανόλευκης antifa. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για κάθε είδους διαφωνία. Κερνάμε και καφέ από την Πόλη ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/21 4:24 μ.μ.

      καλύτερα μαραμένοι κρίνοι παρά κάτι άλλο μαραμένο ... κατάλαβες μις πίγκυ;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος18/4/21 4:21 μ.μ.

    Η αλήθεια πάντως είναι ότι το ...... στην κατηγορία του υλικού προς διάδωση έχει gif "love drugs, hate antifa"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακώς. Δεν εκπροσωπούμε άλλες ομάδες. Ας απαντήσουν οι ίδιοι. Εμείς ως σ.ο. έχουμε σχέση με 2 εκδόσεις, το επίσημο ιστολόγιο, τα podcast και ότι άλλο φέρει την υπογραφή μας από στίχους σε τραγούδια μέχρι άρθρα και συνεργασίες σε δράσεις και παρεμβάσεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/21 7:50 μ.μ.

      Αν δεν εκπροσωπείς και δεν έχεις σχέση τότε γιατί σπεύδεις να τους υπερασπιστείς ρε φίλε; Θα μας τρελάνεις;

      Διαγραφή
    3. δηλαδή επειδή σε ένα μπλογκ το οποίο λέει ότι έχει σχέση με την αυτονομία υπάρχει αυτή η εικόνα θα πρέπει να δεχτούμε ότι οι αυτόνομοι στην ελλάδα προωθούν τα ναρκωτικά; δεν κατάλαβα φίλε έχει κάποια σχέση το ρεπορτάζ ξένων υπηρεσιών με τους έλληνες συναγωνιστές; και επειδή υπάρχει και παρασκήνιο δες και τα επόμενα σχόλια.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/4/21 8:11 μ.μ.

      Δεν "λέει" απλά ότι έχει σχέση με την αυτονομια. Κανονικός αυτόνομος είναι. Ο αυτόνομος χώρος δεν ειναι (μόνο) ο Μποβιατσος η προπατρια και 5 φιλοι σου να τον κοβεις σαν σαλάμι οποτε σε βολευει.Χωρίς να εχω και τιποτα προφανώς ούτε με τους μεν ουτε με τον δε

      Εξ ορισμού οποίος φασιστας,εθνικιστής και εθνικοσοσιαλιστής αγωνίζεται και ΔΕΝ ανήκει σε κόμμα, ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ειναι σου αρέσει δεν σου αρέσει.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/4/21 8:15 μ.μ.

      7:50 μ.μ. πλάκα μας κάνεις. τα πρόσωπα αυτά εμφανίζονται ως αυτόνομοι και καλά και σε άλλο μπλογκ που έχουν βρίζουν τους αυτόνομους. ρε μάθετε πρώτα τι παίζει και μετά μιλήστε που το παίζετε και ειδικοί. το ότι η άλλη ψάρευε τόνους στην νορβηγία θα πείτε τίποτα ή κάνει κακό η κριτική στην οικογένεια;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/4/21 8:18 μ.μ.

      Κανέναν αυτόνομο δεν βρίζει σχολιο 8:15 το συγκεκριμένο σάιτ αφού και ο ίδιος αυτόνομος και ακομμάτιστος ειναι.

      Αν βριζει άλλους του αυτόνομου χώρου ενδοαυτονομη κόντρα είναι οχι "επιθεση στους αυτόνομους" εφόσον και ο ίδιος αυτονομος ειναι.

      Αλλά αν εχεις σύνδεσμο με το άρθρο που "βρίζει αυτόνομους" βαλε το και εδώ αν θες γιατί μου ξεφυγε σίγουρα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος18/4/21 8:28 μ.μ.

      ρε αδερφέ τι λες; Θα κάνω διαφήμιση στον τύπο να το πάρει να το κάνει σημαία το ιντυμιντια? είναι γνωστό ποιο άλλο έχει και μάλιστα όχι μόνο έγραψε καγκουριές αλλά λέει ότι υπήρξε και το πρώτο αυτόνομο σαιτ στον χώρο. ξέχασε ο μικρός ότι οι αυτόνομοι συσπειρώθηκαν το 2003 και πάλι? κουβαρίστρες πλέκουμε τόσα χρόνια? το ότι ο άλλος λέει αυτόνομος δνε σημαίνει ότι είναι. αυτόνομος σημαίνει δεν έχω αρχηγό δεν πιστεύω σε μεσσία στην φάση κλπ. αυτός ο άνθρωπος πότε την θυμήθηκε την αυτονομία?

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος18/4/21 8:31 μ.μ.

      Επειδή δεν βολευει που διαφημίζει drugs έγινε και αυτός κομματικός τωρα άσχετα αν ολημερίς βρίζει ΧΑ, Ελληνες γ.τ.π. και κάθε κομμα...

      Δε μου λες ρε φιλε πως γίνεται ένας ανένταχτος να έχει...αρχηγό εφόσον δεν ανήκει σε κανένα κομμα?

      Και μη ξεχνάμε οτι ο συγκεκριμένος έχει και αγωνες στη πλάτη του. Δεν κανει μνημόσυνα στον Ντερτιλή 8 ατόμων για να το κοτσαρει στο ινστα . Σύλληψη και φυλάκιση έφαγε.

      Διαγραφή
    9. αν είναι κακό να κάνει κάποιος μνημόσυνο στον Φασίστα Ντερτιλή και να χρησιμοποιεί το ινστα πείτε το να το ξέρουμε, άλλοι κάνουν στον Μεταξά από το '96 άσχετα αν τον έβριζαν από το '81. Λες να χαρήκαμε με την φυλάκιση; Ακόμη και με τους απαράδεκτους του Μιχαλολιάκου γράφτηκαν 3 άρθρα για την άδικη φυλάκιση τους άσχετα με το γεγονός ότι συνεχίζουν κάποιοι από το περιβάλλον τους να προκαλούν ενώ βρίσκονται στις φυλακές. Άλλο το θέμα της δίκης και άλλο να βγαίνεις σε ιστολόγιο που παλαιότερα είχε ξαναδώσει δείγματα γραφής και να γράφεις μυθιστορήματα και να βάζεις στο κάδρο ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των αυτόνομων συναγωνιστών.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος18/4/21 9:01 μ.μ.

      Δεν αναφέρομαι καν στην Χ.Α. στο σχόλιο μου για ποια δίκη μιλάς?

      Στο αυτόνομο ιστολόγιο που γουστάρει "drugs" και προσπαθείτε να το πασαρετε σαν γιαλατζι αυτόνομο αναφέρομαι

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος18/4/21 9:02 μ.μ.

      Ολα τα μνημόσυνα κακά ειναι διοτι όταν τα εκανε η ακροδεξιά ειτε "καπηλεία" ήτανε ειτε "κλαψες"

      Οταν τα κανουν οι φιλοι μας βέβαια ειναι θεμιτα

      Κομανετσι, πολιτικο ιστολόγιο ή Δρομοκαΐτειο? Ενας Βόταν ξέρει

      Διαγραφή
    12. σε ποια μνημόσυνα αναφέρεσαι;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος18/4/21 4:31 μ.μ.

    Η συγκεκριμενη μεγαλοκοπελα δηλωσε σε αλλο μεσο κοινωνικης δικτυωσης οτι τηλεφωνησε στο ΑΤ Αργυρουπολης προκειμενου να εξακριβωσει ονοματα προσφατως συλληφθεντων εθνικοσοσιαλιστων και οτι στο μελλον σκοπευει να τα βγαλει στην φορα. Και μαλιστα το ειπε χωρις καμια ντροπη. Αυτοι τωρα εχουν το θρασος και μιλανε για πρακτορακια και βαλτους απο μυστικες υπηρεσιες. Η ..... αυτη ειναι ενα κανονικο ...... που το καλοκαιρι το επαιζε κασιδιαραια και αρχισε να ασχολειται με την Χρυση Αυγη το φθινοπωρο. Αλεξιπτωτιστρια στον "χωρο" που κατ΄ομολογιαν της μεχρι προσφαρα ψηφιζε ΛΑΟΣ. Μην το κοψεις το σχολιο ΜΚ, καλο ειναι να μαθαινει ο κοσμος με ποιους εχουμε να κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/21 8:17 μ.μ.

      το θέμα δεν είναι τι έκανε αυτή έτσι έμαθε στην παράγκα έτσι έκανε. το θέμα είναι ποιοι την προβάλλουν και γιατί. και έχει και άποψη για όλα ενώ κανείς δεν την ξέρει και μάλιστα την είχαν διώξει και από το κόμμα ένα φεγγάρι. αν οι άλλοι είναι ναυάγια αυτή είναι ο τιτανικός.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος18/4/21 4:48 μ.μ.

    Τωρα που η Χρυσαυγουλα δεν θελει τις ψηφους, τωρα που ολα τα ηγετικα στελεχη ειναι στην μπουζου αποφασισε να το παιξει πιο ραντικαλ, να στησει δομες και να μαζεψει νεολαια. Θα φορεσει την εθνικοσοσιαλιστικη του προβια παλι ο Μιχαλολιακος. Δεν μπορει να το χονεψει ο χοντρος οτι ειναι τελειωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/4/21 5:11 μ.μ.

    Μαύρε Κρίνε, αντί να πουν και ευχαριστώ κάποιοι γνωστοί ακροδεξιοί εκδότες, κολλητοί του Γούδη, που αν δεν ήσουν εσύ να τους προωθήσεις σήμερα δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους, στα σοσιαλ μιντια πατάνε λάικ σε αυτούς που σε βρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνουμε και λάθη, ένα από αυτά ήταν και η προβολή που είχε ο εκδότης "Ιανός" του "χώρου" που πλέον δηλώνει δεξιός ... Άστους να πατάνε και λαικς και ντισλαικς.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος18/4/21 5:19 μ.μ.

    Καλα αυτη βαδιζει στα 40, ειναι ...... και θελει καπου να ξεσπασει. Ο λογος που ασχολειται με τον εθνικισμο ειναι επειδη οπουδηποτε αλλου βιωνει "ρατσισμο" και βρηκε εδω καταφυγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/4/21 7:47 μ.μ.

    Κρίνε παράτα το είσαι λάθος σε αυτό, στο λέω όσο πιο ευγενικά γίνεται. Δεν ξέρω ποιον νομίζεις οτι στοχεύει το κείμενο με όσα δεν γράφει αλλά τα τα όσα όντως γράφει είναι αλήθειες και πρέπει να λέγονται. Αυτά τα πράγματα έχουν συμβεί στο εξωτερικό και δεν είναι απίθανο να προσπαθήσει το σύστημα να τα εφαρμόσει και εδώ, άρα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί γιατί πολλά παράξενα έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται. Νομίζω ότι το καταλαβαίνεις κι εσύ αυτό αφού δεν προσπάθησες με κανέναν τρόπο να αποδομήσεις τα γραφόμενα αλλά (συγγνώμη κιόλας) απαντάς γράφοντας περί ανέμων και υδάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου απαντήσουμε τηλεγραφικά για ευνόητους λόγους: 1ον γνωρίζεις ποιοι στηρίζουν το εν λόγω ιστολόγιο; 2ον έχει κάποια σχέση η έκθεση των ξένων υπηρεσιών με τις ελληνικές αυτόνομες ομάδες; 3ον έχει κάποια σχέση το αγγλικό combat 18 με την αυτονομία; και μην βιαστείς να απαντήσεις διότι όταν μεσουρανούσε η εν λόγω ένοπλη κίνηση κάποιοι είχαμε μια ηλικία και γνωρίζουμε και ποιον είχαν αρχηγό και υπαρχηγό, και τι έγινε μετά, και που κατέληξαν όλοι αυτοί. την τελευταία παράγραφο που δεν έχει καμιά σχέσεις με τις εκθέσεις ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ τις διάβασες; γνωρίζεις εσυ κάποια αυτόνομη κίνηση ομάδα γκρούπα σέκτα που να έχει εμπλακεί σε ΠΡΟΩΘΗΣΗ Η΄ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ναρκωτικών όλα αυτά τα χρόνια; Μήπως η αυτονομία που στην ακμή της είχε 22 ομάδες προωθούσε το straight edge και το κάνει και σήμερα με σχετική επιτυχία; Η αυλή του Μιχαλολιάκου που αναπαράγει τα σχετικά δημοσιεύματα σε ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης έχει αποδείξεις για σχέσεις των αυτόνομων με το κράτος; Γιατί να σου θυμίσω και συλλήψεις υπήρξαν, και διώξεις και δικαστήρια, και ρουφιανιλίκια από την άκρα δεξιά (βλέπε Βόλος) και άλλα πολλά που δεν μπορούν να γραφτούν. Το εν λόγω δημοσίευμα είναι κατευθυνόμενο από συγκεκριμένα πρόσωπα και έχει σκοπό την σπίλωση. Αν εσείς νομίζετε ότι θα δεχτούμε να συνδέσουν κάποιοι τους έλληνες συναγωνιστές που είναι εκτός κομμάτων με περιστατικά στις ΗΠΑ (!) είστε γελασμένοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/21 8:21 μ.μ.

      7:47 μ.μ. αν εσυ ξέρεις πράγματα και θάματα να βγεις να τα πεις, ναι ιστορίες γίνονται αλλά ο τυπάς που το έγραψε το πάει αλλού και επειδή δεν έχει που να πατήσει μιλάει για ιστορίες με Πιρς κλπ. Δηλαδή αλήθεια τώρα ξύπνησε ο εν λόγω ένα πρωί μπήκε σε ένα σαιτ που ελάχιστοι το ξέρουν πήρε τα έγγραφα των ΗΠΑ έκανε μια μετάφραση της πλάκας και μετά πρόσθεσε και την δική του ονείρωξη σε στυλ μανιάτικης ιεράς εξέτασης την στιγμή που γελάνε και οι πέτρες με τα 40 άτομα που μάζεψαν στα ίμια. δεν βλέπουν τα χάλια τους που πήραν στο λαιμό τους 500.000 οπαδούς τους έχουν γλώσσα και μιλάνε.

      Διαγραφή
  14. 8:11 μ.μ. διακρίνουμε μεγάλο θέμα με τον Μποβιάτσο τον τελευταίο καιρό. Μάλλον ενοχλούν οι απόψεις του. Δεν είναι μόνο ανένταχτοι και αυτόνομοι το Propatria που αναφέρεις και οι 5 φίλοι μας. Και δεν υπάρχει και όφελος από κάποια σαλαμοποίηση που αναφέρουν και τα εγχειρίδια προπαγάνδας. Όφελος όμως έχουν σίγουρα αυτοί που προσπαθούν να ταυτίσουν το αγγλικό combat 18 με την ελληνική πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/21 8:38 μ.μ.

      Φυσικά και εχεις. Προσπαθεις να αποτιναξεις την αποδεδειγμενη ρετσινιά του γεγονότος ότι κάποιοι εκ των ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ πιστεύουν και ασπάζονται συνθήματα φιλο-ναρκωτικα

      Και να πεις οτι "αυτοι δεν ειναι πραγματικοί αυτόνομοι"

      Για την c18 κ την ελλαδική πραγματικότητα απλα ΓΕΛΑΩ που νομίζεις οτι το καθεστώς θα στρατολογούσε ... αυτόνομους εθνικιστές για να χτυπήσουν την ΧΑ όταν υπάρχει η προθυμοτατη χρήσιμη ηλιθιοτητα η και Συνεργασίες με γνωστούς δεξιούς καπιταλιστές δικηγόρους πρωην μέλη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/21 8:41 μ.μ.

      Τι ακριβως να ενοχλεί εμας τους φασίστες και ΕΣ αντί καπιταλιστές η αποψη ενος πρωην συνεργάτη ΝΑΤΟΙΚΩΝ καραβαναδων και υπαλλήλου της καπιταλιστικής, αντιρατσιστικης και σιωνιστικής ΕΕ? τιποτα απολύτως.

      Διαγραφή
    3. επειδή η πλειοψηφία της σημερινής σ.ο. πάντα στήριζε τις αυτόνομες κινήσεις ομάδες συναυλίες έμπρακτα και όχι στα λόγια το μόνο που μπορούμε να πούμε σίγουρα είναι το γεγονός ότι ποτέ δεν προβλήθηκε η ναρκωκουλτούρα. Το ποιοι είναι αυτόνομοι και το ποιοι δεν είναι δεν χρειάζεται να απαντηθεί από εμάς αλλά από τις πράξεις όλων και την καθημερινή επαφή. Και επειδή δεν εκπροσωπούμε και κάποιον εμείς έχουμε άριστες σχέσεις με όλες τις ομάδες και κινήσεις ή τυπικές με κάποιες από αυτές. Η αυτονομία που πολεμήθηκε από την δεκαετία του '80 δεν είναι σημαία ευκαιρίας. Είναι μια στάση ζωής. Εμείς από το 2007 έχουμε προβάλλει συγκεκριμένες ομάδες και κινήσεις ακόμη και αν δεν είναι της τρίτης θέσης και ποτέ αυτές που προωθούν την διχόνοια και την διάσπαση. Αν εσυ έχεις συγκεκριμένα στοιχεία για ΠΡΟΩΘΗΣΗ ναρκωτικών ουσιών στην διάθεση σου το ιστολόγιο μας να αποκαλύψεις πρόσωπα και πράγματα. Τώρα για τις συνεργασίες με δικηγόρους της ΔΑΠ που γράφεις σε καλούμε παρόλο που δεν σε γνωρίζουμε να τα πεις σε δικό μας podcast και να προβάλλουμε μαζί την αλήθεια για την σήψη της δεξιάς και όλους όσους την ενισχύουν. Εάν κάποιοι που δηλώνουν αυτόνομοι προωθούν είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο ναρκωτικές ουσίες είναι εκ των πραγμάτων απέναντι μας. Απλά και ξεκάθαρα η απάντηση σε αυτούς που νομίζουν ότι θα πρέπει να απολογηθούμε για μια εικόνα που γράφει το εν λόγω σύνθημα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/4/21 8:54 μ.μ.

      Μου φτάνει που παραδέχτηκες έστω και μέσα Άπο ακατάσχετη φλυαρία ότι αυτοί που προωθούν την φιλοναρκωτικη συνθηματολογία (ΟΧΙ διακίνηση ουσιών οπως προβοκατορικα λες) ειναι ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ

      Επίσης, γιατί ο συγκεκριμενος είδε την αυτονομια σαν σημαια ευκαιρίας; ειναι συνεπής αυτόνομος εδώ και πολλά χρόνια. Δεν πηγαινοηρθε σε κομματα. Εφυγε απο την ΧΑ όπως και εσύ κάποτε και έμεινε απο τοτε αυτόνομος . και αυτό κακό ειναι ε ; μόνο οι δικοί μας ειναι αυτόνομοι οι αλλοι είναι "αλεξιπτωτιστές" . μάλιστα!

      Οσο για τον δικηγόρο τα ξέρει όλος ο χώρος δεν χρειάζεσαι "αποδείξεις" και μάλιστα αφορά και ομάδα που διαλύθηκε πλέον

      Διαγραφή
    5. Ζητάμε την κατανόηση σου συναγωνιστή που στο δικό μας ιστολόγιο το οποίο είναι από τα ελάχιστα με δυνατότητα σχολιασμού απαντάμε σε ανώνυμα σχόλια πάντα στα πλαίσια της φασιστικής ευγένειας. Στο ξαναγράφουμε και ας κρίνουν οι συναγωνιστές μας τα σχόλια αυτά. Οι αυτόνομοι ουδέποτε προώθησαν είτε από έντυπα είτε από εκδηλώσεις είτε από κινήσεις τα ναρκωτικά. Η πρόσκληση για την πολεμική ενάντια στην δεξιά παραμένει προς όλους. Και επειδή υπάρχουν και πράγματα που δεν πρέπει να γραφτούν δημόσια και άλλα που δεν γνωρίζουν κάποιοι το θέμα εκ μέρους της σ.ο. λήγει εδώ. Αν είχαμε κάποιο λόγο να κρύψουμε κάτι ουσιώδες δεν θα ανεβάζαμε ΟΛΑ τα σχόλια πλην των υβριστικών.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/4/21 9:10 μ.μ.

      Αυτός που υπερασπίζεται την Χρυσή Αυγή στα σχόλια είναι ένα πολύ συγκεκριμένο άτομο, λαλίστατο στο διαδίκτυο που το παίζει Ε/Σ, αντικαπιταλιστής, αντιφασίστας, στρασσερικός, μετά χιτλερικός, μετά μαυροκρινικός και πάντα μα πάντα πιστός γλείφτης του Μιχαλολιάκου. Πολύ γνωστός στο YouTube διότι γράφει σε κάθε εθνικιστικό στριμ. Εδώ τον βρίζει τον Μποβιάτσο αλλά στην Ελεύθερη Τηλεόραση κάθεται τουμπεκί

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος18/4/21 9:13 μ.μ.

      Απο έντυπα οχι ούτε απο άτυπα ουτε απο 'εκδηλωσεις' αλλά απο wordpress σίγουρα ναι
      Εκτος αν το love drugs hate antifa ειναι straight edge σύνθημα

      Διαγραφή
    8. αν εννοείς την συγκεκριμένη εικόνα από ΕΝΑ ιστολόγιο τότε ναι έχεις μια σχετική περιγραφή αν και έχουμε επιφυλάξεις. έτσι που το γράφεις είναι σαν να λες ότι οι αυτόνομοι συνολικά είναι υπέρ των ναρκωτικών οι οποίοι είναι οι μόνοι που προάγουν τον αθλητισμό και την αποχή από αλκοόλ και κακή διατροφή.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος18/4/21 8:35 μ.μ.

    Ποιες υποψίες και παραμύθια ρε Ματίνα; Όλοι ξέρουν ότι από τα γραφεία σε ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ......................... σε σημείο να έχεις γίνει ανέκδοτο! Να μην σχολιάσω ότι κάποιοι ακόμα θυμόμαστε τον πρώτο καιρό που άρχισες να ασχολείσαι που μας είχες ζαλίσει με το ποσο "δεν εισαι ναζι" και άλλα τέτοια φοβερά και λίγους μήνες μετά ανακάλυψες ότι χαιρετά με τεταμένη την δεξιά μέχρι και η γιαγιά σου με το γατί της... Σ.Ο. πρόσεχε ποιους αφήνεις να σχολιάζουν εδώ γιατί γίνεται τσίρκο! Ξενοφών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ "φίλε" τι δουλειά έχουν τα ερωτικά της εν λόγω κοπέλας με τα πολιτικά; μήπως ενοχληθήκατε κάποιοι και πετάτε την μπάλα στην εξέδρα; μπορεί να υπάρχει ανοιχτός σχολιασμός αλλά ξέχασες ότι εδώ δεν είναι indymedia να βγάλετε τα προσωπικά σας και να γελάνε μπάτσοι και αντιφα. καλό είναι να προσέξετε ποιοι σας δίνουν γραμμή και πίνουν ποτάκια σε ξένες χώρες ενώ είναι και γνωστά μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων. στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί "συναγωνιστή"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/21 9:48 μ.μ.

      Σε έναν ιδανικό κόσμο θα είχες δίκιο αλλά δυστυχώς τα σεξουαλικά διαφόρων είναι ο λόγος για την χολή που βγάζουν και μετά ακούμε για τεταμένες δεξιές κλπ παραμύθια

      Διαγραφή
    3. αυτές τις αναλύσεις τις έλεγε ο ράιχ. τα λέτε και εσείς τώρα; συναγωνιστή πικρή η αλήθεια.

      Διαγραφή
  16. 8:41 μ.μ. ο Μποβιάτσος δεν κρύβεται. Και εκπομπή έχει και στην Λαμία βρίσκεται και έχει απαντήσει σε όλα, διάβασε την συνέντευξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/21 8:56 μ.μ.

      Εσύ τον ανεφερες ως δήθεν θιγομενο ενω το συγκεκριμενοποιησα και ολας οτι δεν εχω κάτι με αυτόν

      Αλλά όταν ξεκινας απτην αρχή με κακή προαίρεση δεν μπορω να κάνω κάτι παραπανω εκτός αν είσαι σαν τον Ιανό και εσύ που ζητάει άρσεις ανώνυμων

      Διαγραφή
    2. εμείς δεν κάνουμε μηνύσεις δεν ζητάμε άρση ανωνυμίας δεν γράφουμε στα τουίτερ ονόματα δεν πανηγυρίζουμε για συλλήψεις από μπάτσους και δεν απαιτούμε να προβληθεί ο νεοεθνικισμός. ο Κωνσταντίνος Μποβιάτσος συμμετέχει στην σ.ο. τον θεωρούμε συναγωνιστή και φίλο, είναι αποδέκτης ευμενών σχολίων από την πλειοψηφία, χαίρει του σεβασμού ακόμη και από πολιτικούς αντιπάλους.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/4/21 9:04 μ.μ.

      Μπράβο σας τότε αν τα Κάνετε ολα αυτά τοτε αφηστε τις ειρωνίες για κρυφτά και κρυψιματα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/4/21 9:12 μ.μ.

      Ο "Ιανός" από που και ως που ήξερε πριν από όλους ποιους έδεσαν στην Αργυρούπολη; Μετά από αυτό γιατί δεν έχει φύγει κλωτσηδόν από τον "χώρο";

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/4/21 9:15 μ.μ.

      Να φύγει απο που; δεν ανήκει σε κάποιον χώρο. ΑστικοΔεξιός περφορμερ έγινε που κανει εκπομπές στο Υουtube πλεον

      Διαγραφή
    6. δηλώνει μέσος δεξιός. όταν εμφανίστηκε από την γνωστή εκδοτική μήτρα της συκοφαντίας είχε μια σχετική αισθητική και μιλούσε για ντεγκρέλ, χίτλερ, μουσολίνι, κυριάκη, μόσλευ, κοτρεάνου κ.α. κρίμα τέτοιες κυβιστήσεις σε μήνες είναι σπάνιες. όποτε θέλει και λαιβ απαντήσεις είτε στην εκπομπή του που είναι αντίγραφο τίτλου γερμανικής στρασσερικής κίνησης ή όπου αλλού πχ νέα του κανένα κλπ ...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/4/21 6:19 π.μ.

      Το έπαιζε και σκληρός,είχε δημοσιεύσει και ένα άρθρο του Ρόζενμπεργκ για τον Στράσσερ.Διάβαζες τον τίτλο και σκεφτόσουν "πω πω,είναι σκληροπυρηνικός αυτός!".Πλέον δεν ασχολείται με αυτούς,τι να τους κάνουμε τους Στράσσερ,Ντεγκρέλ,Κοντρεάνου,Μόσλεϋ,αφού έχουμε ως πρότυπο τη διορισμένη φούσκα των Άγγλων...

      Διαγραφή
    8. Μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ είχε ανεβάσει από ΜΚ ένα καταπληκτικό άρθρο του Ρόζενμπεργκ για τον Γκρέγκορ Στράσσερ. Σε μερικές ώρες είχε κατέβει χωρίς να πει τον λόγο. Μάλλον έπεσε εντολή από ψηλά. Επίσης σε μια κίνηση τακτικής ... είχε προσυπογράψει άρθρο μας για τον Αμυγδαλά και σε 24 ώρες ήταν στην εκπομπή του και έδινε τα χέρια με το πουλέν του Πατριάρχη στην οποία μάλιστα διαφήμιζε γνωστό χιτλερικό βιβλίο. Αυτά.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος18/4/21 11:41 μ.μ.

    Τι το κουράζετε ρε χρυσαυγίτες με τα σου πα μου πες και τα συναφή; Και δίκιο να έχετε με κάποια σαπάκια που έφυγαν από το τσίρκο σας, το θέμα είναι ότι ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. Πάει, αυτό ήταν. Σας έκαναν οι χαφιέδες της Δεξιάς μια χαψιά. Μαζί με εσάς πήγε και ό χώρος σαράντα χρόνια πίσω.

    Βγάλτε το σκασμό πια και αράξτε στους καναπέδες σας. Τι θέλετε να μιλάτε; Εκτός και αν πάρετε την αρχηγό σας και βγείτε σεργιάνι για να κάνετε αυτά που ξέρατε παλιά. Ελάτε να δείτε τι ωραία θα περάσετε τώρα που δεν είστε εσείς χιλιάδες και οι αυτόνομοι μια χούφτα. Ελάτε τώρα που είστε απλά περισσότεροι αλλά όχι πολύ περισσότεροι. Φέρτε και τη μις πίγκυ μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/4/21 12:53 π.μ.

    Επιτέλους τωρα που τελείωσε η ΧΑ, καιρός να βγουν οι δήθεν "αυτονομοι" μπροστά. Άντε μαγκες, ο δρόμος είναι ανοιχτός πλέον. Το πεζοδρόμιο σας ανήκει. Αλλα δεν θα γίνει τιποτα τελικά και όλο η "πευκη" θας σας φταίει αλλα ποτε ο εαυτός σας γιατι ειστε ανίκανοι για το οτιδήποτε. Ουτε ενα ιδεολογικό έντυπο δεν ειστε αξιοι να βγάλετε.
    Οσο για τις απειλές, κατι τετοια λέγατε παλιά και απο κοντά κλαψουριζατε "οχι ρε παιδιά ολοι εθνικιστές είμαστε μην μαλώνουμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτά τα εισαγωγικά στο αυτόνομοι γιατί; εσείς μάλλον είστε οι μόνοι αυθεντικοί. κυκλοφορεί το βιβλίο του Venner και το zentromag και εξαιρετικά βιβλία. τώρα για απειλές και λοιπά αυτά μην τα λες δημοσίως. έχετε τελειώσει και δεν το έχετε καταλάβει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/4/21 12:28 μ.μ.

      Παλιά ήσασταν το τρίτο κόμμα της Ελλάδας και τα βάζατε με 100 άτομα. Τώρα είστε και πάλι περισσότεροι αλλά όχι 500.000 εναντίον 100. Τι αναλογείς θέλει για να είναι εντάξει η χαβούζα σας. 15 προς 1?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/4/21 3:08 μ.μ.

      Και γιατί δεν τα λέγατε και τοτε αυτα και τα λέτε τωρα; Ειπαμε η Πευκη μας τελείωσε. Τωρα δεν σας εμποδίζει(ουτε παλιά σας εμπόδιζε απλα ηταν καλη δικαιολογια που λέγατε εδω και εκει για δικαιολογήσετε την ανυπαρξία σας) τιποτε πλέον. Καιρός να βγείτε μπροστά σαν Επαναστάτες που είστε και να δείξετε τον δρομο και σε εμάς τους αστούς ακροδεξιους. Εγω προσωπικά, είμαι έτοιμος να ακολουθήσω οποιαδηποτε πρωτοβουλία. Ξεκινήστε και έρχομαι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/4/21 12:06 π.μ.

      Καταρχάς ο μπαμπάς σου σας έβαζε μια εποχή να λέτε "δεν είμαστε εθνικιστές είμαστε χρυσαυγιτες"

      Διαγραφή
  19. Προς τις Ν. & Λ. Σας ευχαριστούμε για την ευγενική αναφορά σας στο μέσο twitter. Από ότι μας πληροφόρησαν έχετε και γνώσεις γεωπονικής αλλά και περί ταρτουφισμού κάνατε ανάλυση. Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε στον εμπλουτισμό των γνώσεων σας. Μετά από τις τις δημόσιες αναρτήσεις στο instagram των Αθηναίων "συναγωνιστών" που θυμίζουν τρούμπα και νταβάδες είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να βλέπουμε νέα μέλη στην κομματική αυλή της Πεύκης που θυμίζει την κόπρο του Αυγεία. Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε όποτε θέλετε αν τολμάτε είτε σε εκπομπή είτε εκτός διαδικτύου.

    Μετά τιμής εκ της σ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. στάλθηκαν 2 σχόλια με "ακτινογραφία" του χώρου, μην είστε αφελείς δεν θα δώσουμε πληροφορίες σε μπάτσους και αντιφα. τηρήστε τους κανόνες στον σχολιασμό. δεκτή η κάθε κριτική. ανοιχτή και η πρόσκληση για δημόσιο διαλογο όπου θέλετε με όποιον θέλετε. και επειδή κάποιοι ρωτούν ας διαβάσουν τι σημαίνει διαλεκτική. ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στάση ζωής εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. είναι σε εξέλιξη 2 κινήσεις αλληλεγγύης. με πρωτοβουλία αυτόνομων και της σ.ο. δεν βάζετε κανά φράγκο για να γίνει και κάτι ουσιώδες? με την ευκαιρία των 5.000 επισκέψεων σε 48 ώρες να τα λέμε και αυτά προς ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9:12 μ.μ. μα δεν είναι στον χώρο. δηλώνει μέσος δεξιός προβάλλει γνωστούς αντιφα και δηλώνει ιδεολογικά αντιφα και αντιναζί. ας μας διαψεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος20/4/21 9:27 μ.μ.

    επειδή το έψαξα ο ΜΚ έχει δίκιο. στο ένα μπλογκ βάζει άρθρα αυτόνομων οι οποίοι δεν τον προβάλλουν και στο άλλο μπλογκ τους βρίζει ως ψυχασθενείς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/21 3:25 π.μ.

      Δώστε LINK!

      Διαγραφή
    2. όποιος είναι στην φάση ξέρει και βρίσκει. όποιος δεν είναι απλά ψάχνει. δεν υπάρχει λόγος να διαφημίζουμε έριδες. δεν διαβάζουν μόνο εθνικιστές τα σχόλια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/4/21 6:21 μ.μ.

      ο συγκεκριμένος αφού είναι αυτόνομος γιατί δεν παίρνει συνέντευξη από αυτόνομες ομάδες? γιατί δεν προβάλλει αυτόνομες εκδόσεις? γιατί δεν καλεί σε ενότητα και μιλάει μόνο για χώρο βόθρο? ο μαύρος γάτος είναι και ξέρει? και ποια η εμπειρία του στα 10 χρόνια? κοκκινοκαπελάκιας ήταν και μετά με τον καλόγερο και μετά για την πάρτη του. σόου κάνει το παλλικάρι και μακάρι να πετύχει αλλά όχι και αυτόνομος

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος21/4/21 4:50 μ.μ.

    Αυτό το εξαίρετο δημοσίευμα με ατράνταχτα στοιχεία αποκαλύπτει τις σκοτεινές διαδρομές του εγκάθετου ακροδεξιού μορφώματος της ΧΑ και τις προτιμήσεις της οικογενειοκρατικής ηγεσίας της. Αποδεικνύει τον εμπαιγμό των οπαδών από την προαλειφόμενη διάδοχο του Βούδα της Πεύκης, που συνεχίζει την προσφιλή τακτική του πατέρα της. Όσοι από αυτούς τους οπαδούς που διαβάσουν αυτό το άρθρο, δεν αφυπνιστούν και συνεχίσουν να παραμένουν εγκλωβισμένοι στην οικογενειακή επιχείρηση Μιχαλολιάκου, αυτοπροσδιορίζονται προβληματικοί, επειδή το άρθρο υπέχει θέση τεστ δείκτη νοημοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος21/4/21 6:11 μ.μ.

    Δεν κατάλαβες, μάλλον τους έχει συνεπάρει το σώου της ..... στο ΤικΤοκ, να τα λέμε όλα... Έχει ταλέντο το κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος21/4/21 6:18 μ.μ.

    https://www.youtube.com/watch?v=legh8MWltTs

    τουλάχιστον ο Μποβιάτσος παρά τα λάθη του σε αυτό το λινκ τα χώνει στην δεξιά. άλλοι είχαν κολλητό τον Μπαλτάκο και ψήφιζαν νομοσχέδια που τους έλεγε η Ντόρα όταν δεν της φιλούσαν το βρώμικο χεράκι της ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/21 6:40 μ.μ.

      Ο Μποβιατσος τα χώνει γιατί έχει μείνει ταπί από λεφτα
      Επίσης είναι ειρωνικό να τα χώνεις παίζοντας το ακραίος ενώ έχεις βγάλει λεφτά δεξιά λεφτά μάλιστα και μπόλικα
      Πλουσιόπαιδο ηταν ο φίλος σου άσχετα αν τώρα το παίζει φτωχός σοσιαλιστής

      Διαγραφή
    2. Και φίλος και συναγωνιστής. Αφού γνωρίζεις εσύ καλά τον τραπεζικό του λογαριασμό πάρτον τηλέφωνο να του ζητήσεις τον λόγο ή να τον καλέσετε στις εκπομπές σας για να απαντήσει.

      Διαγραφή
    3. Ελα να τα πουμε απο κοντα, να σου δανεισω κιολας μερικα..ααα ομως ξεχασα, δεν θυμαμαι τον πιν απο τον λογαριασμο του Μιχαλολιακου διοτι τα εμβασματα εκει πηγαιναν και μετα ξερεις..καλη κληρονομια..ελα να σου δειξω και τα χαρτια της τραπεζας, οποτε πηγαινε εκει να παρεις δανικα θλιβερε

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος29/4/21 10:17 μ.μ.

    Εξαιρετικά ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό άρθρο, όσον αφορά τον ρόλο που διαδραμάτισε η Ο.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/6/21 5:47 μ.μ.

    Όντος η πολιτική φαρσοκωμωδία της σύγχρονης πολιτικής σκηνής του Μολιέρου ουρανομιχαλολακεϊκο δυστυχώς ο ελληνικός εθνικισμός με όλα αυτά τα λούμπεν άτομα της αστικής ακροδεξιά με άνευ ιδεολογικό υπόβαθρο το μόνο που κάνουν είναι να ποινικοποιούν και να ευτελίζουν τον εθνικισμό / εθνικοσοσιαλισμό.. Παναγιώτης Ε/Σ Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.