Ιούλιος Έβολα: ένας Φιλόσοφος Επαναστάτης ενάντια στον σύγχρονο κόσμο - Απολλώνειο Φως Αριθμός Τεύχους 51 Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2004 σελίδες 22-27







για να κατεβάσετε το άρθρο σε .pdf στον σύνδεσμο εδώ ...

72 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/1/22 10:38 μ.μ.

    Πέραν του ότι γνωστός καραφλος παρουσιαστής ξέπλυνε τον Πλεύρη για τις δηλώσεις σχετικά με τον Κούλη όταν αναφέρονταν σε όσους κριτικαραν τον γέρο δεν είπαν τίποτα για τον ΜΚ. Περίεργο δεν είναι που σε τόσες εκπομπές που έχουν κάνει ενώ έχουν μιλήσει για όλους και για όλα δεν έχουν βγάλει άχνα για τους στρασσερικούς και τον στρασσερισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/22 11:16 μ.μ.

    Ιούλιος Έβολα τιτάνας, φιλόσοφος, δάσκαλος μας και καθοδηγητής μας στον τομέα του φυλετισμού. Ξυδακι σε σβαστικοφορους αντιφα και ακροδεξιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/22 8:50 π.μ.

      Απο ποτε ο εβολα καθοδηγητής στον φυλετισμο; Αφού έλεγε πως η φυλή είναι αυτό που "σκέφτεται" ο άνθρωπος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/22 9:01 π.μ.

      από τότε που τον γνώρισαν κορυφαίοι εθνικοσιαλιστές και νεοφασίστες στην Ρώμη και σήμερα έχουμε δύο διαμάντια στα ελληνικά. Καλύτερα με τον Έβολα παρά με τον Πλεύρη που ονόμασε το κόμμα κ4α και πήρε οδηγίες χρήσης από Γερμανό αξιωματικό. Τόσο του έκοβε του μεγάλου θεωρητικού

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/22 10:51 π.μ.

      8:50 είναι πασιφανές ότι δεν έχεις διαβάσει Έβολα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/1/22 10:31 π.μ.

      Λίγος του πέφτει του γκαρσόν ο Εβολα. Προτιμάει να διαβάζει ανυπαρκτους "διανοητές" του χιτλερισμου τύπου κρατζεμπεργκ. Ρε κάντε μας την χάρη και πηγαίνετε να πιειτε καφεδακι στο γνωστό βιβλιοπωλείο όπως κάνατε παλιότερα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/22 8:50 π.μ.

    Για την ΕΣΑ η ανωνυμία είναι δειλία. Δηλαδή αν κάποιος λαμβάνει μέτρα αυτοπροστασίας σε ένα σύστημα στο οποίο όλοι από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά είναι συλλήβδην εναντίον του είναι δειλός. Όπως δειλοί ήταν να υποθέσω και στην Φιλική Εταιρεία όπου κανένας δεν γνωρίζει τα ονόματά τους και δρούσαν μυστικά. Δειλός ήταν να υποθέσω και ο Γρίβας ο οποίος δεν φανερώθηκε μέχρι να αποκαλύψουν την ταυτότητα του οι κομμουνιστές; Συμπτωματικά τα ίδια λέει και γνωστός Ιανός εκδότης που καλεί να καταργηθεί η ανωνυμία στο διαδίκτυο. Καταλάβετε τώρα γιατί είναι ....., ..... και ...... οι σφουγγοκωλαριοι του Πλεύρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί συναγωνιστές σεβαστείτε τους κανόνες της φόρμας σχολίων. Αποφύγετε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις τακτικές που δεν οδηγούν πουθενά. Προσοχή τα σχόλια σας γίνονται αντικείμενο έρευνας και ανάλυσης από άτομα που είναι ενάντια στο σύνολο του χώρου αλλά εμφανίζονται ως δήθεν υποστηρικτές. Μην πέφτετε θύματα προσωπικών αντιπαραθέσεων λόγω ιδεολογικών διαφωνιών είναι γνωστές οι οποίες διαμάχες που δεν ωφελούν για το μέλλον του κινήματος. Έχουν δοθεί εδώ και χρόνια δεκάδες απαντήσεις για όλα τα θέματα που μας ρωτάνε κάποιοι νεολαίοι συναγωνιστές δείτε άμεσα τις σχετικές ετικέτες στα δεξιά του ιστολογίου ή επικοινωνήστε με τα μέλη της σ.ο. Λόγω της μεγάλης αναγνωσιμότητας του ιστολογίου και του ενδιαφέροντος για τις απόψεις της ελληνικής τρίτης θέσης που προβάλλονται και εδώ η πολιτική σχολίων θα αλλάξει για τρίτη φορά σε πιο αυστηρά πλαίσια αυτή την φορά επειδή δεν υπάρχει χρόνος για απόκρυψη υβριστικών χαρακτηρισμών και επανάληψη των κανόνων του σχολιασμού αφού κάποιοι δείχνουν να μην καταλαβαίνουν. Για επικοινωνία με τα μέλη της σ.ο. στο γνωστό μέιλ μέσω των ΜΚΔ και δια ζώσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/1/22 9:18 π.μ.

    ανάθεμα και αν έχουν διαβάσει Έβολα ή έχουν περάσει την πόρτα της Κάζα κάποιοι. ναι στήριξαν τους Κάρεν ενάντια στην ναρκωχούντα της Βιρμανίας. Ναι έστειλαν αντλίες νερού στην Αφρική για να μην έρθουν και άλλοι μαύροι εδώ και να στηρίξουν τον τόπο τους. ναι έχουν σκηνή μέχρι και στην Ταϊλάνδη για αυτούς η ιδέα είναι παγκόσμια και ιταλική παράλληλα. ναι δεν είναι τραμπούκοι βλάκες να χτυπάνε αδιακρίτως Κινέζους ή άλλους για να βρει άλλοθι η μπατσαρία. Αν τα λέγατε αυτά μπροστά στον μουσατο της καζα δύσκολο να μην πηγαίνατε για μπάνιο στον ποταμό της Ρώμης. τρεις φορές πήγα σε συναυλίες τους από όλη την Ευρώπη όλοι λευκοί περήφανοι και αντιρατσισμός του μυαλού σας ούτε για αστείο. Πολιτική υψηλού επιπέδου όχι δύο τσάντες πατάτες και δήθεν πακέτα αλληλεγγύης σε φυλακισμένους που δεν το ήξεραν οι συγγενείς όπως έκανε ο αμυγδαλάςκαι τον εκραξε κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να εχεις διαβασει Εβολα στην Ελλαδα, δεν ειναι και ευκολο. Πρεπει καποιος να τον ξεκινησει απο την αρχη και μετα να μπρι με την σειρα στα εργα του. Αθτο απαιτει αριστη, εως εκλπηκτικη γνωση Ιταλικων.
    Ακομη και σημερα γινονται μαθηματα για τον Εβολα, απο κσθηγητες φασιστες στην Ιταλια για την επεξηγηση του νοηματος του.
    Η απομόνωση μιας φρασης του σπο καποιο εργο του, μας παραπεμπει σε σταλινικες τακτικες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/1/22 12:21 μ.μ.

    Μερικές παρατηρήσεις από ένα απλό τηλεθεατή σχετικά με την τελευταία εκπομπή της Αντικαθεστωτικής:

    Παρακαλώ το σχόλιο να δημοσιευθεί διότι δεν έχει διχαστικό και υβριστικό σκοπό αλλά ασκεί αποκλειστικά κινηματική ιδεολογική κριτική.


    Πρώτα από όλα πλήρες ξέπλυμα του Πλεύρη για τις δηλώσεις σχετικά με τον Κούλη. Ο Πλεύρης εννοούσε κάτι άλλο και απαγορεύεται να του ασκούμε κριτική γιατί έχει γράψει βιβλία για Εβραίους και ρατσισμό σύμφωνα με τον παρουσιαστή. Μόνο που τα δύο αυτά βιβλία είναι σκέτη προβοκάτσια σε βάρος της ιδεολογίας μας. Η χρήση του όρου "ρατσισμός" ο οποίος έχει εντελώς αρνητικό περιεχόμενο και κατασκευάστηκε από τον Τρότσκι είναι μέγα σφάλμα. Όπως εξίσου μεγα σφάλμα είναι οι αντεπιστημονικες ανοησίες για ανώτερες και κατώτερες φυλές, η μεγαλομανία και ο σοβινισμος. Πράγματα τα οποία καθιέρωσε ο Πλεύρης καλλιεργώντας εδώ και χρόνια έναν γελοίο ελληναραδισμό τύπου υπάρχουμε μόνο εμείς, είμαστε ανώτεροι από όλους και η κορωνίδα της ανθρωπότητας σε συνδυασμό με θεωρίες απυθμενης βλακείας για Σωκράτη που πήγε στο διάστημα και Έλληνα Χριστό. Αν οι συναγωνιστές της ΕΣΑ θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι να μας πουν να ξέρουμε ότι δεν διαφέρουν σε τίποτα από ομάδες Ε και Λιακόπουλους.

    Στο ζήτημα των Εβραίων είναι άλλο ο ψοφιος αντισημιτισμός του 30 και της Der Sturmer και άλλο ο σύγχρονος ορθολογικός αντισιωνισμος. Οι Εβραίοι έχουν εξαφανιστεί από την Ευρώπη και έχουν δικό τους κράτος εδώ και πόσα χρόνια. Ο παρασιτισμός των προηγούμενων αιώνων λοιπόν έχει σταματήσει. Στον καιρό μας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον ιμπεριαλισμό του Ισραήλ και το δυτικό πλουτοκρατικά σιωνιστικό εβραιοφιλο κατεστημένο. Το να κατηγορείς λοιπόν τους Εβραίους επειδή έπιναν αίμα παιδιών στον Μεσαίωνα και επειδή κατασκεύασαν τον μπολσεβικισμό σε μια εποχή που ο μπολσεβικισμός έχει πεθάνει είναι ανώφελο και επίσης προβοκατόρικο. Τα βέλη μας πρέπει να στρέφονται εναντίον του Ισραήλ και του δυτικού εβραιοφιλου κατεστημένου. Αυτό το οποίο παρατηρούμε όμως είναι ότι όταν το θέμα πάει εκεί οι "σκληροπυρηνικοί αντισημίτες" σιγούν ή υιοθετούν περίεργες θέσεις όπως πχ την άρνηση στήριξης στους Παλαιστίνιους, τον Άσαντ και το Ιράν και ακόμη χειρότερα κάποιοι που θέλουν να παραμείνουμε στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ για...φυλετικούς λόγους. Αυτός λοιπόν ο γιαλατζι αντισημιτισμός των σαπουνιών είναι αρκετά ύποπτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/22 3:25 π.μ.

      Δεν έχει στην Ευρώπη Εβραίους;
      Ο πρωθυπουργός σου τι είναι;
      Ο Σωκράτης είναι για τον Λιακόπουλο;

      Ύποπτος είσαι εσύ ως φιλοσημίτης.Ακροδεξιός και ίσως πράκτορας.Σιγουρα όμως γραικύλος καθότι δεν γνωρίζεις τον διάλογο του Φαίδωνα όπου ο Σωκράτης παρομοιάζει την γη ως μια μεγάλη δερμάτινη σφαίρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/22 5:10 μ.μ.

      3:25 εντάξει άρα ο Σωκράτης πήγε στο διάστημα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/1/22 9:24 μ.μ.

      Όχι πήγαν οι φίλοι σου οι Αμερικανοί και οι Ρώσσοι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/1/22 12:07 π.μ.

      Μονο που αυτοί πήγαν όντως στο διάστημα. Ο Σωκράτης παλι δεν πηγε..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/1/22 9:25 π.μ.

      9:24 μην το πείτε μόνο ποτέ δημόσια αυτό γιατί θα γίνετε ρεζίλι

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος29/1/22 5:00 μ.μ.

      9:25 δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο.Καλώς ή κακώς δεν είμαστε όλοι θαρραλέοι.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος29/1/22 5:29 μ.μ.

      Ρεζίλι της φυλής είστε οι γραικύλοι και οι αλβανοτετοιοι και οι ημιαιμοι.Ο Φαλμεράυερ είχε δίκιο.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος30/1/22 5:52 μ.μ.

      Αρίστο πάλι με το Φαλμεράυερ έφαγες κόλλημα

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος31/1/22 11:18 π.μ.

      Σκουπίδια γραικύλοι μιλάνε για Φαλμεράυερ.Μονο με εθνοκάθαρση θα σωθούμε.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/1/22 12:22 μ.μ.

    (συνέχεια)

    Όσον αφορά το κίνημα το οποίο θέλουν να φτιάξουν. Θα ήταν πολύ ευχάριστο και φερέλπιδες να υπάρξει εθνικοσοσιαλιστικό πολιτικό κίνημα. Όμως διατηρώ αμφιβολίες για το πόσο εθνικοσοσιαλιστικό θα είναι ένα κίνημα όταν οι "συντελεστές" του μας λένε ότι ο Λαγός είναι όντως ηγέτης και μακάρι να τον είχαμε πρωθυπουργό της Ελλάδος. Παρόμοιες αμφιβολίες μας δημιουργούνται όταν ακούμε τον παρουσιαστή με επιθετικό υφακι που ξεχειλίζει ναρκισσισμο και έπαρση να κοιτάζει βαθιά την κάμερα λέγοντας ότι "η άποψη μας δεν έχει καμία σημασία" και ότι "δεν θα έχουμε θέση στο πλευρό τους". Διότι αυτό που μας περνάει από το μυαλό είναι μια νέα Χρυσή Αυγή με έναν νέο Μιχαλολιάκο η οποία θα τραμπουκιζει και θα δερνει οποίον διαφωνεί μαζί της επιβάλλοντας μας νέα δικτατορία σκέψης. Αυτοί οι συνειρμοί ολοκληρώνονται όταν ακούμε τον παρουσιαστή να απειλεί με τρένα και στρατόπεδα. Αλλά αφού πιστεύει ο κύριος παρουσιαστής σε τρένα και στρατόπεδα μάλλον πιστεύει και στην συστημική προπαγάνδα σε βάρος του Ε/Σ. Όχι μόνο την πιστεύει αλλά την επιβεβαιώνει όπως την επιβεβαίωνε πριν χρόνια ο λατρεμένος τους πατριάρχης που απειλούσε τον Πάγκαλο ότι θα γίνει σαπουνι και όπως την επιβεβαίωνε ο ΝΓΜ όταν προανειγγειλε και αυτός τρενάκια και ταξιδακια. Επειδή ο εθνικοσοσιαλισμός όμως δεν είναι απλή υπόθεση καλά θα κάνουν μερικοί να προσέχουν όταν έχουν δημόσιο λόγο διότι αλλιώς είναι ή προβοκάτορες ή χαφιέδες.


    Κλείνοντας θέλω να πω ότι οι Εθνικοσοσιαλιστές αυτόνομοι, ριζοσπάστες και αντικαπιταλιστές όπως στάθηκαν τόσα χρόνια ενάντια σε κάθε ακροδεξιό κόμμα το οποίο εκμεταλλευόταν τον Λαό και την Ιδέα έτσι θα πράξουν και τώρα πολλώ δεν μάλλον όταν αυτό φέρει την προβιά του εθνικοσοσιαλισμού και εκφυλιζει ιερά ιδανικά. Διότι αν κάποιοι δεν μας θέλουν στο πλευρό τους προφανώς μας θέλουν απέναντι τους.



    ~ Ένας απόκληρος στρασσερικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/22 1:08 μ.μ.

      Την τελευταία φορά πάντως που κάποιοι άλλοι πευκιοτες στάθηκαν απέναντι στους αυτόνομους ελληνες ες ηττήθηκαν κατα κράτος στις εκλογές '19 οποτε μάλλον δεν είναι καλη ιδεα να σταθούν άλλοι ιδεολογικά αντίπαλοι τους.

      Εκτός αν βάλουμε Ολοι μυαλο και στελεχωσουμε επιτέλους το γνήσιο αυτόνομο κίνημα που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/1/22 1:06 μ.μ.


    Επειδή στέλνουν αντλίες στην Αφρική στηρίζοντας την ανάπτυξη του τρίτου κόσμου για να σταματήσει η μετανάστευση και η εκμετάλλευση των αλλοδαπών από την διεθνή πλουτοκρατία είναι αντιρατσιστές; Επειδή έχουν παραρτήματα στην Ταϊλάνδη είναι αντιρατσιστές; Ξέρετε τι έλεγε ο Ρεμ για τον εθνικοσοσιαλισμό; Ότι είναι ιδέα παγκόσμια και κάποτε όλη η ανθρωπότητα θα αναμορφωθεί με βάση τις αξίες του. Αλλά βέβαια εσείς λέτε ότι ο Ε/Σ είναι μόνο για λευκούς και στην εκπομπή σας αποθεωσατε τον ρατσισμό του Πλεύρη. Ακροδεξιοί σοβινιστες που ψάχνουν ζωτικούς χώρους και νέες αυτοκρατορίες είστε. Πάρτε πρώτα τα Πατήσια και μετά φτιάχνετε ζωτικό χώρο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μερικές παρατηρήσεις επειδή τις τελευταίες ώρες είναι δεκάδες τα σχόλια που εγκρίθηκαν:

    Υβριστικά σχόλια υπάρχουν ελάχιστα αλλά ας μην κάνουν τον κόπο οι ανώνυμοι δεν θα ανέβουν όσο και αν προσπαθούν

    Για τον ανώνυμο που γράφει ότι ο Έβολα ήταν ένας ξιπασμένος ... άρα οι σχολές στελεχών της κομματικής φρουράς του nsdap ή και η OKW που τον καλούσαν σε ομιλίες ή οι συναγωνιστές της ordine nuovo που τον θεωρούσαν δάσκαλο έκαναν λάθος και έχεις δίκιο εσύ ...

    Το άρθρο για τον Έβολα δημοσιεύτηκε σε περιοδικό που θεωρήθηκε "νεοναζιστικό" και υπάρχουν και άλλα καλύτερα για μια μελλοντική σειρά αναρτήσεων από άγνωστα αφιερώματα σε εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις μέχρι και τον Νετσάγιεφ από σημαίνοντα πρόσωπα ...

    Όποιος έχει προσωπικό θέμα με τον συναγωνιστή Μποβιάτσο να επικοινωνήσει μαζί μας να τον φέρουμε σε επαφή και να του εκφράσει τις όποιες αντιρρήσεις σε μια άμεση αντιπαράθεση στην κεντρική Ελλάδα

    Για τον ανώνυμο που ενοχλείται για πολλοστή φορά και από τις "μαύρες φλόγες" σύντομα θα έχει την ευκαιρία να ενοχληθεί από πολλά περισσότερα να είναι σίγουρος

    Για τον κ. Πλεύρη οι απόψεις της σ.ο. δεν έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια. Ο εν λόγω κύριος που ξεκίνησε ως ψηφοφόρος του Καραμανλή και μέλος της ΕΡΕ και λυπήθηκε βαθύτατα για την φυγή του στο Παρίσι, που πέρασε στην 21η/4/67 και προσπάθησε να βρει άσυλο και στην 25η/11/73 με ύμνους για τον Ιωαννίδη πριν ανακαλύψει ότι είναι Εβραίος, που έπαιξε ρόλο σε καταθέσεις για υπόδικους και δεν απάντησε ποτέ στις κατηγορίες, που έγραψε βιβλίο όπου ονόμασε τον Μεταξισμό ... ως Εθνικοσοσιαλισμό, που πήγε στα δικαστήρια το καθεστώς Καντάφι ενώ είχε επαφές με αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσουμε.

    Την ίδια στιγμή που δηλώνει σε εκπομπές χουντικός ακροδεξιός και σε στενό κύκλο εθνικοσοσιαλιστής έχει τον υιό του υπουργό της δεξιάς και στέλεχος της εμπροσθοφυλακής της υγειονομικής δικτατορίας. Ένας Αντιδημοκράτης όπως δηλώνει ο ίδιος που έχει όμως την ίδια στιγμή περάσει μέρος του βίου του μέσω της πολλαπλής συνεργασίας με το αντιφα λαός και τον αντιφα Βορίδη, έχει ιδρύσει την πρώτη γραμμή και το Ελλήνιον, το κόμμα εμείς, έχει συμμετάσχει και στην ελασυν και είναι ο οργανωτικός νους πίσω από το κύμα ελληνισμού.

    Πόσα ακόμη κόμματα και πόση ακόμη συνεργασία με την άκρα δεξιά;

    Ας τα αναλογιστεί αυτά ο σεβάσμιος γέροντας που θεωρεί το μνημόνιο καλό ... όταν παίζει σκάκι με τους Ιουδαίους φίλους του κάθε Κυριακή όπως έχει δηλώσει ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/22 5:14 μ.μ.

      Για τον Νετσάγιεφ; Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/1/22 12:06 μ.μ.

    χιτλερικοί κ στρασσερικοί, αφήστε τις διαμάχες σας κ ελάτε στην Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/22 12:48 μ.μ.

      να πάμε με εισιτήρια της χα Όσλο όπως έκανε η θυγατέρα και έπινε καφεδάκι με την αντιφα του βορρά;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/1/22 12:57 μ.μ.

      Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/1/22 1:55 μ.μ.

      Υπάρχετε ακόμη;

      Διαγραφή
    4. Υπαρχουμε και το ξερεις....Ξυδακι.Για να σας δουμε κι εσας, τους αλανθαστους, σκληρους και καθαρους...

      Διαγραφή
    5. Φίλε βρες ένα άρθρο που να λέει εκ μέρους της αυτονομίας ότι είναι κάποιοι όλα αυτά. Απλά δεν υπάρχει.

      Διαγραφή
    6. Οταν αφηνονται υποννοουμενα οτι η Ουρανια εδωσε κοσμο στους αντιφα, ενω ειναι γνωστο τι φιδια ειναι αυτοι, οταν λετε την Χ.Α. ακροδεξια, οτι προδωσε τον εθνικοσοσιαλισμο και αλλα πολλα τοτε τι να υποθεσει κανεις;;Πιστευ να γινομαι κατανοητκς.Ωστοσο στεκομαι στο "υπαρχετε".Δειξτε φωτο με μια δεαση εκτος Χ.Α. που να ειναι πανω απο 5 ατομα.Δειτε και τις δρασεις της Χ.Α.Νομιζω, οτι το να διαφωνεις με καποιον δεν σημαινει οτι πρεπει να αναφερεις και ψεματα.Δεν αναφερομαι στον Μ.Κ., αλλα στον συναγωνιστη που εξεφρασε την απορια, με μεγαλη δοση ειρωνειας, εαν υπαρχουμε...Ευχαριστω για την φιλοξενια.Μπορει να διαφωνουμε,αλλα αυτα που μας ενωνουν ειναι πολυ περισσοτερα.Την δυσκολη στιγμη, θα ειμαστε στην ιδια οχθη του ποταμου.Δικη μου γνωμβ και ευχη.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος28/1/22 8:47 μ.μ.

      http://mavroskrinos.blogspot.com/2021/04/trolls-antifa.html?m=0

      ο αρχηγός σου έδωσε τρία χρόνια άδεια σε Νορβηγούς αντιφα να παίξουν μπάλα όχι οι αυτόνομοι

      είναι άλλο η ηγεσία σας που είναι υπεύθυνη για πολλά και άλλο τα απλά μέλη μην το παίζεις τώρα περίεργος

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος29/1/22 9:33 π.μ.

      Τι μας ενώνει ρε "περίεργε"; Οι συκοφαντίες, τα ψέματα, οι βρισιές, η λάσπη που λέγατε τόσα χρόνια για αυτόνομους συναγωνιστές και την αυτονομία εν γένει ή μήπως η γνωστή μέθοδο του τσαμπουκά που πολλές φορές χρησιμοποιήσατε εναντίον αυτόνομων; Τόσα χρόνια το κόμμα σου ηταν ενωτικό;

      Διαγραφή
    9. Gr.nationalist.socialist29/1/22 5:21 μ.μ.

      Unknown28/1/22 7:33 μ.μ.
      Ξεχνάς οταν ο Κασιδιαρης μέσα στην Βουλή έλεγε ότι αυτοί είναι το γνήσιο κόμμα της δεξιάς, όταν ο Ε/Σ και δεξιά είναι δυο αντίθετες ιδεολογίες. Ξεχνάς την εφημερίδες της χ.α. που η γραφή τους ήταν δεξιά και πολλές φορές ακροδεξιά, ξεχνάς όταν βουλευτες της χ.α. όταν στο βήμα της βουλής λέγανε ΄΄στο βιτσι και στο γραμμο σας θάψαμε στην άμμο'' αναφερόμενοι στους κκεδες
      Το πρόβλημα στον Εθνικηστικο χώρο είναι ότι ξεχνάτε εύκολα

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος27/1/22 1:09 μ.μ.

    Μαύρε Κρίνε ιδού ένα δείγμα το πώς σκέφτονται αυτοί που μιλάνε για εθνικό σοσιαλισμό και δήθεν ενότητα (#στο όνομα της διαμάχης μάλλον) μέσα από διχαστικές αναρτήσεις:

    "Επισημαίνω πως θα δημοσιευθούν μόνο όσα άρθρα ταιριάζουν με την Ιδεολογία, τις Αρχές και τις Αξίες, του Ελληνικού Εθνικού Σοσιαλισμού. Όχι άρθρα που αφορούν γερμανοπληξίες, εσωτερισμούς, σατανισμούς, θεοσοφισμούς, ινδοευρωπαϊσμούς, στρασσερισμούς, αριστερισμούς και άλλου είδους ψυχασθενισμούς"

    σταλινική λογοκρισία σε νέα έκδοση με μανδύα αυτονομισμού, τα σχόλια δικά σας τι άλλο θα δούμε με τους κυρ Παντελήδες του χώρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/1/22 5:15 μ.μ.

    Τι γράφουν ρε παιδιά στο ιντιμιντια; Ο Ιανός και ο εστιάτορας έχουν δώσει τα χέρια και ετοιμάζουν κοινή συμπόρευση με Κασιδιάρη και ο Ιανός είναι μυστικοσύμβουλος του Λιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/22 12:41 π.μ.

      Σύνδεσμο βάλτε να δούμε και εμείς οι παππούδες

      Διαγραφή
    2. Δεν θα γίνει διαφήμιση. Σημασία έχει το περιεχόμενο. Αν υπάρχει θέμα μπορεί να συζητηθεί και εδώ στην φόρμα σχολίων.

      Διαγραφή
    3. 5:15 κοινή η αφετηρία τους κοινή και η πορεία τους. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον ανθοσπαρτο δημοκρατικό τους βίο. Αυτό που τους συνδέει είναι τα αισθήματα τους για το Ισραήλ και την ακροδεξιά. Σαλόμ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/1/22 3:22 μ.μ.

      Όντως τα ξαναβρήκαν οι δύο εμποράκοι για χάρη του Cash;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/1/22 7:17 μ.μ.

      Και πάλι η γνωστή πορνοκατίνα του χώρου γράφει στο ιντιμίντια και μετά έρχεται εδώ ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για αυτά που έγραψε. Μας αξίζει.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος28/1/22 9:57 μ.μ.

      Σε ποια πορνοκατινα αναφέρεσαι;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος29/1/22 12:12 π.μ.

      Μάλλον σ'εσένα

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος29/1/22 5:48 π.μ.

      8 στα 10 σχόλια στο εν λόγω νήμα στο ιντι είναι γραμμένα από εκείνον. Δεν τραβἀει πλέον το καθίδρυμα και βρήκε νέο χώρο δράσεως.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος29/1/22 1:36 μ.μ.

      έχετε αποδείξεις για αυτά που γράφετε σε βάρος ανθρώπου με τόσο μεγάλη προσφορά?

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος29/1/22 2:24 μ.μ.

      Γιατί τα περισσότερα από τα διχαστικά σχόλια στα ιστολόγια του χώρου ποιος τα γράφει? Αρίστο σε πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος29/1/22 5:33 μ.μ.

      Τα στέρνα τιμούν τα πρώτα φίλε. Οποία και αν ήταν η προσφορά του όταν εδώ και 10 χρόνια λειτουργεί ως η εσπρέσσο του χώρου και φτάνει να παραδέχεται δημοσίως ότι καταγγέλει συναγωνιστές στην αστυνομία τότε δεν αξίζει ούτε φτύσιμο, όχι σεβασμό.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος29/1/22 5:39 μ.μ.

      Ναι, τεράστια προσφορά και μεγάλη παρακαταθήκη. Τιμιότητα, ειλικρίνεια, ανδρισμός και ευθύτητα ήταν οι αξίες που πάντοτε τον χαρακτήριζαν. Ίστατο πάντοτε υπεράνω του χώρου και ουδέποτε έγραψε η ασχολήθηκε με τα ιστολόγια και το indymedia.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος29/1/22 7:53 μ.μ.

      Ο ίδιος έγραψε τα περί φανταστικού συνεδρίου στο νήμα και μετά ήρθε εδώ και "ενημέρωσε" τους αναγνώστες του ιστολογίου ζητώντας περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. Κάποιοι τσίμπησαν και άρχισαν να τσακώνονται για τους καλεσμένους του φανταστικού συνεδρίου διασκεδάζοντας τον παλαίμαχο συναγωνιστή με την λαμπρή προσφορά (πού;).

      Διαγραφή
    14. Η πρόταση για συνέδριο έγινε από άτομα της σ.ο. σε εκπομπή της αντικαθεστωτικής. Αυτά είναι γνωστά. Αν δεν έχουν σβηστεί τα σχόλια μπορεί κάποιος να τα διαβάσει. Έχουμε ως σ.ο. πει δημοσίως ότι θα προβάλλουμε κάθε ενωτική προσπάθεια που θα έχει σχέση με την αυτονομία παρά τις διαφωνίες. Με έναν όρο σημαντικό όμως: καταγγελία της κυβερνήσεως του Μητσοτάκη και των ακροδεξιών που τον θεωρούν μεσαία ελπίδα και ηγέτη.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος27/1/22 9:54 μ.μ.

    https://youtu.be/2DqawuSrT-Q

    Μην χάσετε την εκπομπή αύριο στις 22:00

    Το ιδρυτικό μέλος της "Τρίτης Θέσης" Gabriele Adinolfi στην Ανάκτηση LIVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/1/22 1:02 π.μ.

    Αυτή τη στιγμή γίνεται πραγματικός εμφύλιος στο twitter με αφορμή το βίντεο μια ελληνοσέρβας πατριώτισσας. Οι μισοί λένε ότι ο Ελληνας πατέρας είναι προδότης που πήγε με Σέρβα, οι άλλοι μισοί ότι κανένας δεν περισσεύει. Ποια είναι η άποψη του Μαύρου Κρίνου για γάμους μεταξύ Λευκών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τρία ζητήματα που απασχολούν τους εμμονικούς του χώρου είναι:

      1. Η ύπαρξη ή όχι εξωγήινων δρακονιανοί σαυρομορφοι αστροστόλοι και εισβολή των ελ

      2. Αν οι Έλληνες είναι αυτόχθονες ή ινδοευρωπαϊκής καταγωγής

      3. Χριστιανισμός και πατρώα θρησκεία

      4. Η καταγωγή των Αλβανών και η σχέση τους με τον ελληνισμό

      Άρα το θέμα γάμων μικτής καταγωγής μεταξύ λευκών είναι ένα θέμα ιδιαίτερο το οποίο δεν μπορεί να γίνει σε ένα ιστολόγιο αν δεν υπάρξει μια συζήτηση για άλλα.

      Δεκτή κάθε διαφωνία αν και δεν είναι άμεση η σχέση τους με την κύρια ανάρτηση.

      Διαγραφή
  16. Μικρός διαβολάκος 😈28/1/22 9:12 π.μ.

    Γνώμη για σύμπραξη Κασιδιάρη, Χίου, Τζήμερου, Κρανιδιώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραφράζοντας τον Τσιφόρο "πινακοθήκη των αντιφα ακροδεξιών" καμία συμμετοχή σε κόμματα εκλογές και δημοκρατικές διαδικασίες όσο και αν ουρλιάζουν τα κοινοβουλευτικά όρκς

      Αυτόνομοι και ελεύθεροι χωρίς μπάτσους χορηγούς και υπόγεια κανάλια με την δεξιά του Πλεύρη του Καρατζαφέρη και του Μιχαλολιάκου

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος28/1/22 5:27 μ.μ.

    Ρε παιδια συγγνωμη αλλα ο Ερμητισμός δεν συνδεεται και με τον ιουδαϊκό μυστικισμό, Καμπάλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/1/22 6:20 μ.μ.

    Aφου ακούγεται ότι τσακώθηκαν Κας και Χίος. Τι ισχύει τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/22 12:56 π.μ.

      δύο γαϊδούρια μαλώναμε σε ξένο αχυρώνα

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος29/1/22 10:09 μ.μ.

    Ξυνεσαι πολύ πάνω στην γκλίτσα του τσοπάνη Μαύρε Κρίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, αν διαφωνείς με κάτι γράψε εσύ τι ισχύει. Αν νομίζεις ότι θίξαμε κάποιον άνευ λόγου ιδού πεδίο δόξης λαμπρό να σχολιάσεις άνευ ύβρεων.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/1/22 1:36 μ.μ.

      Χωρίς γκλίτσα και τσοπάνη και μαντρί εδώ και πολλά χρόνια. Κάποιοι ονειρεύονται νέες κτηνοτροφικές μονάδες με επιχορήγηση της πρεσβείας και support του Κούλη. Καλύτερα φράξιες και αυτονομίες παρά payroll σε ορόφους της Κατεχάκη

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος30/1/22 8:48 π.μ.


    5:39 δεν χρειάζονται ειρωνείες. Ο άνθρωπος σπάει πλάκα ή κοινώς τρολάρει. Και το κάνει εκμεταλλευόμενος το χαμηλό επίπεδο του χώρου, φταίνε περισσότερο όσοι τσιμπάνε ιδίως όταν έχει επισημανθεί τόσες φορές πως γράφει δεκάδες διχαστικά και προβοκατόρικα σχόλια με διαφορετικά προσωπεία σε όλα τα ιστολόγια του χώρου. Όταν ξεγυμνώθηκε πλήρως στο ιστολόγιο του Πανούση έπαψε να γράφει άρθρα και σχόλια στο Καθίδρυμα και αφοσιώθηκε στο γνωστό του indymedia και σε όσα άλλα ιστολόγια διατηρούν ακόμη ανοικτά σχόλια. Όσο για αυτούς που τον καλούν ακόμη στις εκπομπές τους παρότι τους έβριζε και τους λοιδωρούσε είτε ως αρθρογράφος είτε ως σχολιαστής στο Καθίδρυμα, θα τον λουστούν εκ νέου και μάλιστα με πολύ χειρότερο τρόπο. Ήδη εδώ και μήνες έχει ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/1/22 1:32 μ.μ.

    Τι θα του κάνεις ρε ..... ; Θα του κόψεις το επίδομα; Νομίζεις πως μπορείς ακόμη να απειλείς τον χώρο με πορτραίτα και σχόλιασ στο καθιδρυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/1/22 1:34 μ.μ.

    Η πλάκα είναι ότι δεν έβριζε μόνο αυτούς (με ..... υπονοούμενα) αλλά και ανοιχτά των δήθεν καθοδηγητή τους Περίανδρο ......... κτλ. Μετά καμάρωνε στα σχόλια ότι ...... όταν τον πήρε τηλέφωνο να ζητήσει τα ρέστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/22 2:17 μ.μ.

      ΜΚ καταλαβαίνω γιατί έκοψες τα πρώτα κομμάτια αλλά ποιος ο λόγος να κόψεις το τελευταίο; Υπάρχει ακόμα στο "καθίδρυμα" το εν λόγω άρθρο του, δεν είναι φήμη, ο ίδιος το έγραψε. Θα το ξαναγράψω λοιπόν και ελπίζω να το ανεβάσεις. Καμάρωνε ότι πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και κατήγγειλε τον Περίανδρο όταν ο τελευταίος τον πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει τα ρέστα.

      Τώρα είναι σταθερά προσκεκλημένος και ανταλλάσσει κομπλιμέντα με άτομα που το παίζουν άνθρωποι του Περίανδρου. Για να καταλάβουμε σε τι βαθμό έχει χαθεί η στοιχειώδης αξιοπρέπεια από τον χώρο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/1/22 9:23 π.μ.

      Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος που να αποδεικνύει αυτή την καταγγελία;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/1/22 11:04 π.μ.

      Φυσικά. Δες το άρθρο στις 10 Απριλίου του 2018 στην εσπρεσσο ("καθίδρυμα")

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/1/22 10:17 μ.μ.

      Να ξέρεις πως δεν τον ενοχλεί ο χαρακτηρισμός ¨εσπρέσσο"

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.