Προτεινόμενοι τίτλοι από τις εκδόσεις «Νέα Θέσις»

8 σχόλια:

 1. Ανώνυμος20/1/22 5:04 μ.μ.

  Περιμένουμε και προτεινόμενους τίτλους εκδόσεις Θούλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος20/1/22 6:25 μ.μ.

  Καταπληκτικες εκδοσεις στην ιδεολογικη μας φαρετρα.... Ειναι χρησιμο η συντακτικη ομαδα και οποιοι συναγωνιστες θελουν να προτεινουν βιβλια απο εκδοτικους οικους οπως Νέα Θέσις, Ελεύθερη Σκέψις, Λόγχη, Πελασγός, Έξοδος κλπ.. Και από άλλες εκδοσεις βεβαια, που συμβαλλουν στην ιδεολογικη μας θωράκιση και προσωπικη αναταξη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος21/1/22 1:49 μ.μ.

  Ο Μαυρος Κρίνος είναι τσακωμένος με κάποιους εκδότες;Πχ Ν.Γενεά,Ελευθερη σκέψις,Θούλη,
  Απολλώνιο Φως κλπ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος21/1/22 9:27 μ.μ.

  H Ν.Θέσις δεν εκδίδει πλέον διότι πέθανε ο ιδρυτής της.Ούτε η Ελεύθερη σκέψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος21/1/22 11:48 μ.μ.

  πάντα αναρωτιόμουν γιατί κάποιοι δεν προβάλλουν ποιοτικά βιβλία πάλι καλά που υπάρχει ο ΜΚ γιατί αν περιμέναμε από την εσα και την Ουρανία ή τον σεφ ζήτω που καήκαμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος22/1/22 3:28 π.μ.

   Η Ουρανία τι σου φταίει τώρα ρε φίλε; σου απαγόρεψε να διαβάζεις κάποιο βιβλίο;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/22 8:53 π.μ.

   αυτή ας διαβάσει τα έξι βιβλία του μπαμπά της που έγραψε στον Δομοκό

   Διαγραφή

Αυτόνομη συντακτική ομάδα για την Εθνική Αυτονομία & την Τρίτη Θέση.

Διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω:

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Προς τους συναγωνιστές, φίλους και εχθρούς:

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης. Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται. Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των σχολιαστών.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να σχολιάσετε ή να επικοινωνήσετε και μέσω των επίσημων σελίδων μας στο Facebook. Για φωτογραφικό υλικό μεταβείτε στο Instagram μας.

Για να επικοινωνήσετε με τα μέλη της συντακτικής ομάδας στείλτε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο blackmilitiagr@gmail.com ή στον υπεύθυνο της συντακτικής ομάδας στο twitter.

Σε περίπτωση που δεν ανανεώνονται οι δημοσιεύσεις σε σελίδες ή δεν βρίσκεται λογαριασμούς αυτό σημαίνει ότι έχουν καταργηθεί προσωρινά ή διαγραφεί λόγω αναφορών.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.

Αυτόνομοι και ελεύθεροι για την πατρώα γη και τον σοσιαλισμό!