:Κίνημα: Χωρίς Λόγο δεν έχει νόημα η Δράση - Χωρίς Δράση δεν έχει αξία ο Λόγος



vanguard-hellas@protonmail.com

36 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/2/22 4:26 μ.μ.

    χωρίς να υποτιμώ την πολύχρονη βπροσφορά του Στέφανου Γκέκα πέρα από την μεμψιμοιρία και τον διχασμό ... το ΚΙΝΗΜΑ είναι η πιο ΠΟΙΟΤΙΚΗ εθνοφυλετική κίνηση στην βόρεια Ελλάδα και στόχος κονδυλοφόρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/22 4:43 μ.μ.

    Πώς μπορώ να τα παραγγείλω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχειemail κάτω από τις εικόνες,ή από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/2/22 4:46 μ.μ.

    είναι αληθές τούτο. η πιο συγκροτημένη σκέψη του εθνοκοινωνισμού εντοπίζεται στον κύκλο του Γκέκα και στην διάσπαση του άρματος που σήμερα είναι το κίνημα. λυπηρό το γεγονός της διαφωνίας αλλά αντί να αναλώνονται κάποιοι σε φανφαρονισμούς και αστεϊσμούς να εντρυφήσουν στα κείμενα και των δύο κινήσεων του βορρά. ο εθνοκοινωνισμός είναι μια σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια των ακροδεξιών κομπάρσων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/2/22 8:50 μ.μ.

      Σοβαρά έ; Και για πές μας πανέξυπνε, ποιοι είναι αυτοί οι μεγάλοι διανοούμενοι από τους διωγμένους του Άρματος για να τους μάθουμε κι εμείς;

      Διαγραφή
    2. "διωγμένους"; Μάλλον έχεις άγνοια μεγάλη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/2/22 4:08 μ.μ.

      3:44 Τα ξέρω πάρα πολύ καλά.
      Μετά την επανειλημμένα προδοτική στάση κάποιου, του έδειξαν την πόρτα εξόδου.
      Και μετά βγήκε στην γύρα...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/2/22 9:39 μ.μ.

    Τα παιδιά από το Κίνημα θα πρέπει να κατανοήσουν κάποια στιγμή (γιατί υπάρχουν ήδη τρία χρόνια σε στασιμότητα) ότι ο πολιτικός αγώνας δεν είναι μόνο ύμνοι στην αρχαία Ελλάδα λες και είμαστε οπαδοί του Βλάση Ρασιά ή πατριωτικά τσιτάτα της χρυσής αυγής. Υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση για την οικονομική μας πολιτική και την εθνικά θέματα; Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τα θέματα της επικαιρότητας που τρέχουν; Το λέω με όλη την καλή διάθεση γιατί την έχουμε ξαναδει αυτή την φάση και δεν οδήγησε κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/2/22 2:23 μ.μ.

      έχουν ήδη παράρτημα σε Πάτρα Αθήνα εκτός από βόρεια ποια στασιμότητα προχθές πάλι για αυτούς έγραφαν σε εφημερίδα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/2/22 2:39 μ.μ.

      Ποια οικονομία φιλε μου εδώ οι άνθρωποι είναι εναντια στον συνδικαλισμό.. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο ακροδεξιός καπιταλιστής Πλεύρης... Οι χιτλερικοι ΕΣ η φυλή της αρβύλας συνεχίζει να επηρεάζει ακόμα βαθιά τον χώρο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/2/22 5:19 μ.μ.

      Καμία στασιμότητα φίλε και δεν είμαι του ΚΙΝΗΜΑτος. Είπες για εθνικά θέματα και οικονομικές προτάσεις, το ΚΙΝΗΜΑ έχει ξεκάθαρες θέσεις ενάντια σε ΝΑΤΟ, ΕΕ, αστυνομία και στρατό. Δες το σάιτ τους και τον λογαριασμό τους στο ινσταγκραμ. Και κατά του καπιταλισμού μιλάνε συνεχώς και Τσε Γκεβάρα έχουν ανεβάσει. Επίσης πως υπάρχει στασιμότητα όταν μόλις χθες έσκασε η νέα έκδοση και είναι δραστήριοι σε όλα τα μέσα και στο δρόμο; Δεν έχεις δει τις πρόσφατες δράσεις τους με πανό και γκράφιτι; Στηρίζουμε αυτόνομες ποιοτικές και ιδεολογικά άρτιες προσπάθειες. Αφήστε την μεμψιμοιρία και την εσωστρέφεια.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/2/22 1:32 π.μ.

      Επειδή έχω επισκεφτεί την σελίδα κάνω αυτές τις παρατηρήσεις. 8 στις 10 αναρτήσεις είναι αρχαία ελληνικά αγάλματα με πατριωτικά τσιτάτα τύπου "Μη γίνεσαι ραγιάς - Σήκω και πολέμα" κλπ. Δεν είμαστε στο 1960 για να λέμε ότι γίνεται πολιτικός αγώνας με σπρεϊ στον τοίχο της γειτονιας μας. Χρειάζονται δομές. Η ταυτότητα που βγαίνει προς τα έξω είναι κάτι ανάμεσα στη νέα φουρνιά της ΧΑ και σε νεολαία δωδεκαθεϊστών.
      Στο site επίσης πρέπει να μπουν κείμενα για θέματα επικαιρότητας ή να αναδειχθούν προσωπικότητες της Ιδέας. Το ότι σηκώθηκε ένα μιμίδιο του Τσε Γκεβάρα (που μέχρι και ο Κασιδιάρης τον θεωρούσε πατριώτη) δεν είναι πολιτική θέση. Ο αγώνας θέλει κάποια κατεύθυνση για να έχει επιτυχία. Δεν είναι θέμα εσωστρέφειας, αλλά ρεαλισμού αυτά που σας λέω.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/2/22 7:49 π.μ.

      2:39 κατά του συνδικαλισμού; Υπάρχει άρθρο;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/2/22 9:59 π.μ.

      Ναι, ψάξε στον μκ υπάρχει φωτογραφία της εν λόγω ομάδας που γράφει οτι οι εθνικιστές δεν πρεπει να είναι συνδικαλιστές.. Τρίζουν τα κόκκαλα του Λεντέσμα

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος11/2/22 10:04 π.μ.

      1:32 θα υπάρξει πολύ σύντομα αυτό το δίκτυο αυτόνομων δομών με το νέο ενιαίο εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα που χτίζεται και καλουμαστε ολοι να το στηρίξουμε.. Και τα παιδιά απο το ΚΙΝΗΜΑ είναι φυσικά ευπρόσδεκτα όπως και κάθε αυτόνομος συναγωνιστής!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος11/2/22 11:17 π.μ.

      Ποια νέα φουρνιά χα έμεινες στο 2012 εσύ. Παει διάλυσε το μαγαζάκι τώρα η μαχητική νεολαία είτε είναι με την Εθνική αυτονομία ειτε στον νεοεθνικιστή κασιδιάρη.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος11/2/22 1:07 μ.μ.

      Που ακριβως ξαναειδες εσύ αυτή την φαση και σε χάλασε; Και μην απαντήσεις για το άρμα γιατί πολύ απλα το άρμα είναι προσωπολατρικο και έχει αρχηγό, ενώ το ΚΙΝΗΜΑ έχει καθαρά αυτονομο χαρακτήρα.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος11/2/22 3:09 μ.μ.

      προς τον 11:17, η Χρυσή Αυγή όσο κ να το γράφετε, δεν έχει διαλυθεί κ μάλιστα μαζεύει πολύ περισσότερο κόσμο από τους Έλληνες ΓΤΠ, το λέω απλώς για να μην μένουν κάτι τέτοια αναπάντητα.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος11/2/22 4:45 μ.μ.

      Μάγκες μπορεί να νομίζετε πως υποστηρίξατε τα λάθος άτομα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η αυτονομία είναι η λύση. Από την εποχή του Ομήρου, οι προσωπικότητες είναι αυτές που κινούν τα νήματα της ιστορίας. Οι αυτονομίες και οι οριζόντιες δομές είναι για τους μέτριους και τους πληβείους. Και μην με ρωτήσετε αν από το υπάρχον δυναμικό, υπάρχει κάποια προσωπικότητα, μεγάλα παιδιά είστε, κάντε τις επιλογές σας.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος11/2/22 5:58 μ.μ.

      4:45 για τους πληβείους και τους μέτριους είναι η υποταγη σε ανίκανους, βλάκες αρχηγούς.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος11/2/22 6:05 μ.μ.

      1:32 τσιτάτα αλλά με αυτούς ασχολούνται συνέχεια στο ιντυ και σε κιτρινοφυλλάδες

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος11/2/22 7:53 μ.μ.

      Υποταγή σε αρχηγούς; Από το πάθημα σου, νομίζω πως υπερβάλεις. Αλλά κρίνοντας από το πάθος που σε διακατέχει, πολλοί από εσάς τους αυτόνομους, είστε φύσει δούλοι (με την Αριστοτελική οπτική).

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος14/2/22 11:51 π.μ.

      Να δω τι έχετε να πείτε τώρα: https://kinhma.com/ideologia/2132/ta-ergaleia-gia-tin-epikratisi-toy-eyroatlantikoy-systimatos-meros-v-i-ellada-kai-o-polemos-poy-den-tha-erthei-pote/

      Διαγραφή
  5. Κύπριος αναγνώστης10/2/22 10:22 π.μ.

    Αθηναικό κίνημα η στην Αιτωλία είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/2/22 11:16 π.μ.

    Καταπληκτική η εκπομπη των συναγωνιστών της ΕΣΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/22 3:06 μ.μ.

      Ο λόγος των παιδιών της ΕΣΑ μεστός και απλός, χωρίς ψευτοβερμπαλισμούς και τσιτάτα ξεπερασμένων δεκαετιών. Εμπρός για ένα υγιές εθνικιστικό κίνημα !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/2/22 5:58 μ.μ.

      Κάνεις πλάκα 3:06 δεν εξηγείται αλλιώς

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/2/22 7:23 μ.μ.

      Και πάντα σοβαρός και εύστοχος, δεν αναλώνεται σε φανφάρες ούτε το 70% της εκπομπής είναι κακόγουστα και κριντζ αστεία νηπιαγωγείου. Να τα λέμε και αυτά συναγωνιστές

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/2/22 4:56 π.μ.

      καλα κανει ο χαρης και λεει τετοια αστεια γιατι σε αυτους που απευθυνεται μονο τρολαρισμα αξιζουν ...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος11/2/22 3:15 μ.μ.

    Καλα αυτή η "μαχητικη νεολαία" που είναι ακριβώς; γιατι για παράδειγμα τωρα στα τελευταία Ίμια είδαμε μόνο μια φωτο με 7-8 .... να χαιρετανε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/2/22 3:51 μ.μ.

      Αν λες για τους υπαρξιστές, ενημερωνω οτι τόσο στην αυτονομη εκδηλωση για τις Θερμοπύλες όσο και στη πορεία για τον Κατσιφα είχανε κλιμάκιο με δεκάδες νεολαίους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/2/22 4:38 μ.μ.

      7-8 δεν ήταν ούτε η λαοθάλασσα των 106 χιλ. συνδρομητών του Κας, στην φώτο ήταν 13 κ 1 φωτογράφος, 14, καλή προσπάθεια πάντως.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/2/22 8:36 μ.μ.

      4:38 ακριβώς! Και να μην το σχολιάσουμε το θλιβερό παρουσιαστικο των ατόμων....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/2/22 9:23 μ.μ.

      Καλά οι υπαρξιστές ήταν λες και βγήκε βόλτα το νηπιαγωγείο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/2/22 6:02 μ.μ.

      9:23 ουτε τα προσχηματα δεν κρατας ζακι των εξαρχειων και ΑΝΩΝΥΜΕ .

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος11/2/22 7:33 μ.μ.


    Κάντε "κίνημα" επειγόντως! Έχουν έρθει νέα άτομα στον "χώρο" και η ασφάλεια αγωνιά να τα καταγράψει... Επίσης έρχονται εκλογές η Ν.Δ θέλει τη βοήθειά σας! Μη μπει κανένας Κας στη βουλή και πρέπει να τον ταΐσουμε κι αυτόν. Να τα φάμε όλα μόνοι μας εμείς οι 10 φαμιλιες της ΝΔ. .... βοήθησε μας! Δεν θα σε ξεχάσουμε... Ξέρεις εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.