Ούτε με την Ουάσιγκτον ούτε με την Μόσχα! (άρθρο του Nero Valois)

«Ακόμα ετούτη η άνοιξη, τούτο το καλοκαίρι, να κατεβεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι...» τραγουδούσαν οι Έλληνες πριν από την Επανάσταση του 1821.

Στην ομιλία του ο Λαβρόφ είπε:

«Κοιτάξτε την Κύπρο. Η «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» έχει ανακηρυχθεί μονομερώς στον βορρά. Αρνείται να συμμορφωθεί με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αλλά κανείς δεν αρνείται στους εκπροσώπους της Βόρειας Κύπρου το δικαίωμα να συμμετάσχουν στον διάλογο».

Τα ψέματα τελείωσαν: Τα γεγονότα της Ουκρανικής κρίσης και της πολεμικής επίθεσης της ομοσπονδιακής Ρωσίας βγάζουν την μάσκα της δήθεν ομαλής παγκόσμιας επανεκκίνησης μετά την COVID εποχή. Καμία ψηφιακή, εικονική πραγματικότητα δεν θα αλλάξει ποτέ την φύση των ιμπεριαλιστικών συγκρούσεων που πάντα καταλήγουν να προσφέρουν αίμα στους λαούς της Ευρώπης, διάλυση των εθνών τους και επιβολή μιας άθλιας εξάρτησης από τις μεγάλες δυνάμεις. Το ψέμα της Ενωμένης Ευρώπης τελείωσε αφού το κουφάρι της Ε.Ε. απλά άγεται και φέρεται από την Αμερικάνικη ενεργειακή πολιτική και την στρατιωτική μπότα του που λέγεται ΝΑΤΟ.

Τα ψέματα της Ευρασίας τελείωσαν. Η Μόσχα επηρεασμένη και από την πίεση της Κίνας που κερδίζει από την σφαγή ξαναπαίρνει τον γνώριμο ρόλο που την μαγεύει από την εποχή της Γιάλτας. Να παριστάνει τον μεγάλο αντίπαλο των ΗΠΑ, να αντιμετωπίζει μαζί με την φιλελεύθερη ολιγαρχία του Βερολίνου την Ευρώπη ως το ενεργειακό της προαύλιο και φυσικά να αναζωπυρώνει ένα νέο πολιτικό στρατιωτικό διπολισμό αποδεικνύοντας πως οι θεωρίες των πολλών πόλων στον κόσμο δεν είναι παρά ιστορίες για μικρά παιδιά.

Κανένας λαός της Ευρώπης δεν προστατεύεται οικονομικά, κοινωνικά αλλά και εθνικά από την νέα αυτή σύγκρουση της Αγγλοαμερικανικής Δύσης και της Ρωσοκινέζικης ουσιαστικά Ανατολής. Όσο ποτέ άλλοτε η θέση για έξοδο και διάλυση της ΕΕ, απομάκρυνση του ΝΑΤΟ από την Ευρώπη, για κάθε Ευρωπαϊκό λαό γίνεται επίκαιρη για να μπορέσει να ξαναγεννηθεί ένας αυθεντικός επαναστατικός πανευρωπαϊσμός που θα καταστήσει την Ήπειρο μας ενιαίο χώρο κοινωνικής ευημερίας και πολιτικής ανεξαρτησίας στην παγκόσμια σκηνή.

Όσο ποτέ άλλοτε για να συμβεί αυτό χρειάζεται μέσα στα Ευρωπαϊκά Έθνη να δυναμώσουν λαϊκά κινήματα που θα διεκδικούν ξανά την Εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία με σκοπό ένα αντικαπιταλιστικό προσανατολισμό των Κρατών τους και μια νέα γεωπολιτική ισορροπία μακριά από την θανατηφόρα εξάρτηση ΗΠΑ- Ρωσίας. Η Ελλάδα, η Πατρίδα και ο Ελληνισμός έχουν εκατό περισσότερους λόγους από τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά Έθνη να σημάνει συναγερμό για το μέλλον που έρχεται. Η Ελλάδα και ο λαός της στο άμεσο μέλλον θα κινδυνέψουν στρατιωτικά από την νέα παγκόσμια διπολική εποχή λόγω της θέσης της στον εύφλεκτο γεωπολιτικά ενεργειακό χάρτη και της δεδομένης Τουρκικής επιδίωξης να αλλάξει τα σύνορα και την σφαίρα επιρροή της με την πρώτη διεθνή ευκαιρία.

Όλοι οι Έλληνες εθνικοεπαναστάτες, αληθινοί πατριώτες και ριζοσπάστες οφείλουμε να στραφούμε πολιτικά στο λαό για να ετοιμάσουμε αντιστάσεις και αγώνες. Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως ο διεφθαρμένος Αμερικανοσιωνιστικός αστισμός της χώρας ούτε μπορεί ούτε θα θελήσει να προστατέψει την Πατρίδα από μελλοντικές στρατιωτικές επιθέσεις, απεναντίας στέλνει φορτία όπλων στο εξωτερικό για να λάβει τα εύσημα των παγκόσμιων τοκογλύφων.

Οφείλουμε επίσης να διαλύσουμε κάθε αυταπάτη για τον ρόλο της Μόσχας που σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσει δύναμη προστασίας λόγω της Πίστης απέναντι σε μια ενδεχόμενη ελληνο-τουρκική σύρραξη, απεναντίας ο Λαβρόφ έδειξε με την αναφορά στα κατεχόμενα ότι ο Μόσκοβος παραμένει ανθελληνικός εδώ και πολλά χρόνια. Δεδομένης της διάλυσης της Ευρώπης και της ανυπαρξίας ως τώρα ενός Επαναστατικού Πανευρωπαϊκού μπλοκ δυνάμεων, δεδομένης της οικονομικής και παραγωγικής διάλυσης της χώρας μας, το ενδεχόμενο μιας εμπλοκής της Ελλάδας σε μια ανάφλεξη στην περιοχή γρήγορα μπορεί να γεννήσει βαθιά εθνική κρίση όλου του συστήματος εξουσίας.

Ας επαγρυπνούμε για τον Λαό και το Έθνος!

Έξω η Ελλάδα από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ!

Ούτε με την Ουάσινγκτον Ούτε με την Μόσχα!

Θέλουμε μια Ελλάδα ανεξάρτητη και κυρίαρχη σε μια Ευρώπη ανεξάρτητη και κυρίαρχη!

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/2/22 11:50 π.μ.

    Για πείτε μας εσείς οι "εθνικοεπαναστατες" στρασσερικοί γιατί η θέση των αυτόνομων ΕΣ για ουδετερότητα στο Ισραήλ-Παλαιστίνη είναι φιλοεβραικη, αλλά η επίσης δική σας ουδετερότητα στο Ουκρανία-Ρωσία δεν είναι επίσης φιλοΝΑΤΟικη; Φυσικά 2 μετρα και 2 σταθμά στα πάντα έτσι; Μιλάμε για κωλοτουμπάρες του αιώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/22 12:00 μ.μ.

    Δεν ξέρω αν λέει κάτι, αλλά οι μοναδικοί στον χώρο που παίρνουν το μέρος της νεας δημοκρατίας (της ουκρανιας δηλαδή) είναι το εστιατόριο του Πώποτα και ο Μαύρος Κρίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 1:19 π.μ.

      Είσαι ένας απλός συκοφάντης αφού στην αντικαθεστωτική επικαιρότητα έχουν ξεσκίσει τον μητσοτάκη και τους πάντες 100 φορές.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/2/22 2:33 μ.μ.

    Ισαποστακιδες ή αλλιώς φοβικά ανθρωπάκια που την κρίσιμη στιγμή δε περνούν θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/2/22 6:05 μ.μ.

    Παιδιά, με όλο τον σεβασμό, αλλά για να μη το κουράζουμε νομίζω στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχει μια πολύ ψύχραιμη, διορατική ματιά και τροφή για σκέψη... τουλάχιστον για όποιον νοιάζεται πραγματικά για την πατρίδα αλλά ακόμη και για αυτή την πόρνη πολυτελείας που κατάντησε η Ευρώπη...
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=508062590679461&set=ecnf.100044271744004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παραπάνω αναφορά δεν αναρτήθηκε από την συντακτική ομάδα του περιοδικού Ένζυμο

      Διαγραφή
  5. Με όλο τον σεβασμό προς όλους διαβάστε ξανά τα δεκάδες αποκλειστικά άρθρα μας στην ετικέτα Ουκρανία.

    Κάποιοι ή δεν μπορείτε να καταλάβετε το νόημα ή δεν θέλετε να το καταλάβετε για δικούς σας προσωπικούς και άλλους λόγους.

    Αδιαφορούμε πλήρως για τα υβριστικά ειρωνικά ή προβοκατόρικα σχόλια στην ανάρτηση του συναγωνιστή Nero Valois. Όσοι ζητούν περαιτέρω εξηγήσεις να βρουν έστω το θάρρος να πουν ποια συλλογικότητα εκπροσωπούν ή να πάμε σε έναν δημόσιο διάλογο αφού ενοχλούνται για το εν λόγω ζήτημα.

    Αυτές είναι οι απόψεις των μελών της σ.ο. εδώ και χρόνια και αν δεν αρέσουν σε κάποιους ας μας κάνουν την χάρη να μην μας διαβάζουν.

    Μέλος της συντακτικής μας ομάδας υπήρξε σύμβουλος Ουκρανικής οργάνωσης στο παρελθόν και έχουμε πλήρη εικόνα και καθημερινή ενημέρωση για τα γεγονότα στην Ουκρανία. Άλλοι έχουν εικόνα μόνο μέσα από τα κανάλια της δεξιάς και τα payrolls της ρωσικής πρεσβείας.

    Σχόλια ανοιχτά λοιπόν παρά την ύπαρξη κανονισμών που περιγράφονται παρακάτω.

    Διάλογος με όλους αν και κάποιοι πίσω από την ανωνυμία και την συκοφαντία προσπαθούν να προωθήσουν τον διχασμό. Δεν θα τα καταφέρουν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους.

    Συνεχίζουμε την προβολή άρθρων σχετικά με το θέμα παρά την παράκρουση αυτών που ζητούν την αποστολή του ελληνικού στρατού στην Ουκρανία αλλά και κάποιων άλλων που υιοθετούν την προπαγάνδα του Κρεμλίνου.

    Δεν οφείλουν οι συναγωνιστές που συμφωνούν με τις απόψεις της τρίτης θέσης να ταυτίζονται με τις θέσεις της συντακτικής ομάδας του ΜΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/2/22 9:31 μ.μ.

    Ένα σχόλιο ως συγγραφέας του άρθρου, Nero Valois

    Κλείνω το κείμενο με τις θέσεις έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ κ την ΕΕ άρα οποίος μιλάει για νατοϊκούς αυτόνομους είναι είτε τυφλός είτε δεν ξέρει την Ελληνική γλώσσα να διαβάσει σωστά ή βαλτός.
    Η Τρίτη Θέση δεν ήταν ούτε θα είναι ποτέ με τον ένα η τον άλλο ιμπεριαλισμό αλλά ενάντια σε όλους κ για αυτό κ σε αυτή την συγκυρία της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία ξεκινάμε από την ανάλυση της νέας διεθνούς τάξης που διαμορφώνεται , εν συντομία Νέα Γιάλτα, γιατί διαμορφώνεται κάτω από την πόλωση που επιβάλουν Ουάσινγκτον κ Μόσχα σε όλη την Ευρώπη. Οποίος έχει τεκμηριωμένη ανάλυση που να αποδεικνύει πως η Ρωσία δεν είναι ιμπεριαλιστική κ καπιταλιστική χώρα κ δήθεν διέπεται από άλλους οικονομικούς κ γεωπολιτικούς νόμους έναντι των ΗΠΑ να μας την παρουσιάσει κ με ευχαρίστηση να δούμε κ εμείς που κανουμε λάθος . Αν η ενεργειακή, στρατιωτική αλλά και οικονομική ανάλυση του παγκόσμιου καπιταλισμού δεν σας νοιάζει τότε απλά επειδή έχετε ανάγκη ένταξης με κάποιον υποβιβάζεται την σοβαρότητα των εξελίξεων.
    Υπάρχει ένα γεγονός πως ο Ντούγκιν κ ο Ευρασιανισμος έχει διαστρεβλώσει τις θέσεις του Θιριάρ σε τέτοιο βαθμό που έχει πείσει διεθνώς αρκετό κόσμο πως η Ρωσία αφού είναι ενάντια στις ΗΠΑ γεωπολιτικά αυτομάτως καθίσταται ένα μη-καπιταλιστικό αυτοκρατορικό μόρφωμα. Η θέση αυτή δεν βασίζεται σε καμία συγκεκριμένη πολιτική κ οικονομική ανάλυση αλλά σε ένα ιδεαλισμό που σπρώχνει σε νέες πνευματικές εξαρτήσεις αγωνιστές που θα έπρεπε να χτυπάνε με θέσεις κ τις δυο υπερδυνάμεις η τα δυο νέα μπλοκ του συστήματος που πάνε να φτιαχτούν κ με συμμετοχή της Κίνας. Ειδικότερα για την Ελλάδα ξαναλέμε πως η ΕΕ & το ΝΑΤΟ την οδηγούν σε ένα σίγουρο εγκλωβισμό σε στρατιωτική κρίση με την Τουρκία που ο ενεργειακός ρόλος της θα αναβαθμιστεί ενώ παράλληλα θα πατάει σε ένα νέο Διεθνές τετελεσμένο κήρυξης πολέμου για την επαναπροσαρτηση εδαφών.
    Επειδή δεν υπάρχουν πια αντί-ιμπεριαλιστικά κινήματα κ ευρωπαϊκές δυνάμεις που να παλεύουν για ανεξαρτησία από κάθε είδους Καπιταλιστική υπερδύναμη αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε η ανάγκη για αυτές τις θέσεις. Τα θέματα που θίγει λοιπόν το άρθρο ειδικά στο δεύτερο μέρος του αφορούν τις ευθύνες των ριζοσπαστών εθνικιστών κ πατριωτών για τους κινδύνους που φέρνει στην πατρίδα μας η υποταγή της σε Αμερική κ ΕΕ αλλά και τον κίνδυνο να αρχίσουμε ξανά τις μυθομανίες περί των καλών Ρώσων που θα μας σώσουν αν χρειαστεί. Η Τουρκία δυστυχώς είναι ζωτικός πια σύμμαχος της Μόσχας πυρηνικά,οικονομικά και εμπορικά εκτός απο πολιτικά τα τελευταία χρόνια. Η Ελλάδα αν δεν βρει μια ανεξάρτητη πολιτική κυριαρχία δεν πρόκειται ούτε να την σεβαστεί ούτε να την στηρίξει κανείς σε ένα ενδεχόμενο στρατιωτικής σύγκρουσης. Συνεπώς οποίος διαλέγει οποιαδήποτε υπερδύναμη δήθεν για προστασία είναι σίγουρα αφελής. Είμασταν κ είμαστε μόνοι ως λαός κ έθνος κ αυτό όσο κ να μας τρομάζει να το λέμε πρέπει να το καταλάβουνε ότι μάλλον μπορεί να είναι κ η δύναμη μας. Έξω οι Νατοικοι από την πατρίδα μας αλλά έξω κ όλοι οι ιμπεριαλιστές από την Ευρώπη μας .( τα λέμε σύντομα με περισσότερα άρθρα για ΝΑΤΟ, Τουρκία κ νέα Γιάλτα)
    ΝV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θεωρία που θέλει τη Ρωσσία να τάσσεται και τέλος να ταυτίζεται με την Ανατολή, ως πολιτισμικός πόλος να υποθέσω, ναι μεν υφίσταται στη Ρωσσία και μάλιστα σε ένα ποσοστό στη πολιτικοοικονομική ελίτ ωστόσο ο Πούτιν έχει απαντήσει ευθαρσώς σε αυτό λέγοντας πως Ευρώπη είναι και η Ρωσσία. Όσο για την υποστήριξη της στους Τούρκους πρόκειται για λυκοφιλία. Τα συμφέροντά τους δεν ταυτίζονται, τουναντίον συγκρούονται. Η Ρωσσία με όλα τα ασιατικα στοιχεία που ασφαλώς έχει, είναι κατά βάση ένα ελληνορωμαϊκό κράτος.
      Φυσικά και έχουν ένα πρωτόγονο καπιταλισμό σαν σύστημα. Φυσικά και είναι ιμπεριαλιστές. Ουδείς νουνεχης εθνικιστής πιστεύει στις γραφικές θεωρίες για ξανθό γένος και τα τοιαύτα. Ασφαλώς και θα μάστε μόνοι μας όπως σχεδόν πάντα στην ιστορία μας.
      Όμως σε τέτοιες στιγμές πόλωσης δεν μπορείς να δηλώνεις ότι είσαι εναντίον όλων. Τουλάχιστον όχι επισήμως. Πρώτον γιατί αμφότεροι θα σε ποδοπατήσουν αφού ουσιαστικά παραδέχεσαι τη μοναξιά σου και την ουδετερότητα σου. Κι αυτό απ' τους περισσότερους μεταφράζεται ως δειλία... Δεύτερον, η ομογένεια βρίσκεται καλώς ή κακώς στον ρωσσικο ζωτικό χώρο. Τρίτον οι εχθροί του Πούτιν μιλάνε για σύγκρουση δύο κόσμων. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι υποννοώ. Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στις φυσιογνωμίες και στις ηγετικές προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν στη κρίση. Η Δύση είναι μια αυτοκρατορία του ψέματος και της απάτης δήλωσε χθες ο κοντός. Σου θυμίζει κάτι αυτό απ'τις ιδεολογικές σου αναφορές;

      Προσωπικά βρίσκω τη θέση σου ουτοπικά ιδεοληπτική. Ας είμαστε ρεαλιστές ζητώντας ταυτόχρονα και το ανέφικτο.
      Νίκη στη Ρουσσία του Πούτιν!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος28/2/22 9:41 μ.μ.

    Τι λέει εδώ ο κύριος;

    https://youtu.be/zynuL_q78t0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ρωτήσουμε και τους Έλληνες που πολεμούν στο πλευρό των εθνικιστών;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/3/22 2:23 μ.μ.

      Το ότι είναι εθνικιστές δεν λέει κάτι, πρέπει να ξέρουμε το κίνητρα κι τα συμφέροντα κι το ποιοι είναι από πίσω,το μόνο σίγουρο είναι ότι ο απλός κόσμος την πληρώνει πάλη για τα καπιταλιστικά συμφέροντα κι για τα νταβατζιλικια των Εβραίων που ελέγχουν ξεκάθαρα κι τις δύο πλευρές...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/2/22 10:00 μ.μ.

    Η Τρίτη Θέση, από τις αρχές της ιδρύσεως της είναι ξεκάθαρη στις θέσεις που πρεσβεύει κι αμετακίνητη, η σκληρή γραμμή της Τρίτης Θέσεως καθώς είναι φανερό πλέον, ενοχλεί όχι μόνον την άκρα δεξιά και τα παρακλάδια της,μα όλο το πολιτικό σύστημα καθώς βλέπει την πλάστιγγα να γέρνει όλο κι περισσότερο, είναι τόση η δύναμη της Τρίτης Θέσεως που η αγωνία του καπιταλισμού κοινώς ιμπεριαλισμού που επιστρατεύει μέχρι κι άτομα του "Εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος" για να πνίξει ύπουλα κι πονηρά εκ των έσω το Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα, κάτι μας θυμίζει αυτό έτσι; ΠΕΡΉΦΑΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΊΤΗΣ ΘΈΣΕΩΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΆ ΣΤΡΑΣΕΡΙΤΕΣ!





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/3/22 3:25 π.μ.

    Ο Σούπερ Ηλίας με τα 50 άτομά του κάνει πορεία κ μιλάει για εκατοντάδες κόσμου, την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή κάνει συγκέντρωση κ πορεία στον Πειραιά με 100 άτομα κ όλοι το κρύβουν, η Χρυσή Αυγή επέστρεψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή επιστροφή λοιπόν! δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η Χρυσή αυγή και ο Ηλίας. Καιρός να το καταλάβετε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/3/22 12:50 μ.μ.

      Ο σούπερ Ηλίας είχε πολύ περισσότερο κοσμο και είχε δημόσιο κάλεσμα, δεν μαζεψε 10 ατομα στα κρυφά όπως η ΧΑ. Αφήστε την προπαγάνδα σας στην εθνική αυτονομία που σας γύρισε τη πλάτη οριστικά , σε επίπεδο κομμάτων μόνο ο Κας εκφράζει την μαχητική νεολαία.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος1/3/22 12:23 μ.μ.

    Κάθε Ευρωπαίος Εθνικιστής που σέβεται την Ιδεολογία του το Ἔθνος του και τον εαυτό του θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται στην Ουκρανία και να πολεμά στο πλευρό του Ουκρανικού Έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/22 1:51 μ.μ.

      Ναι Φώτη ναι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/3/22 2:29 μ.μ.

      Γεια σου ρε Φωταρα. Εσύ ποτέ με το καλό θα πας;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος1/3/22 2:17 μ.μ.

    επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν κάποιες λεπτομέρειες ο Σ.Λ. που αρθρογραφεί στο H.E. δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τα ίδια αρχικά που αρθρογραφεί στον ΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/3/22 2:25 μ.μ.

    Η ΓΚΑΖΠΡΟΜ ΗΓΕΊΤΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/3/22 6:39 μ.μ.

    Αυτό με την Ευρώπη που πιπιλάνε πάντως πολλοί έχει καταντήσει ανέκδοτο...
    Για ποια Ευρώπη μιλάμε? Και τώρα και πριν 70 χρόνια μια δράκα παρακμιακών έκφυλων τύπων κάνει κουμάντο... ψάξτε λίγο τις οικογενειακές ρίζες των διάφορων Σβάμπ και Φον ντε Λάιεν και κλάιν μάιν και πως τους λένε, και θα εκπλαγείτε...
    Πολλοί του χώρου μιλάνε για την «Ευρώπη» με μια λιγούρα μεγαλύτερη κι από των πάλαι ποτέ «ευρωλιγούριδων» της εποχής Σημίτη.
    Για να μη μιλήσουμε πως βλέπει ένα μεγάλο ποσοστό των κυρίων Ευρωπαίων τους Έλληνες...
    Γενικά μας έχουν στο νου για περισσότερο μελαμψούς...
    Όσο για τα καθίκια του Αζόφ που υμνούνε διάφοροι, ακούει κανείς εδώ και στα πέριξ τι λένε οι ομογενείς από κει πάνω?
    Οι ομογενείς είναι τα αδέρφια μας και όχι οι διάφοροι ξανθοί, σοβινιστές, και όχι φυλετιστές, δυτικοευρωπαίοι που και τότε και τώρα κάνουν τον μάγκα μέχρι να τους πάρει στο κυνήγι η αρκούδα και να τρέξουν να κρυφτούν στα σκέλια του μπαρμπα Σαμ να του καθαρίσουν τις μπότες με τη γλώσσα...

    https://www.youtube.com/watch?v=4QS4KO6iBq8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/22 1:33 π.μ.

      Επέστρεψε στην ΝΔ μαζί με τον Κυριλίδη και τα υπόλοιπα παρτάλια του εθνικισμού μικροαστέ πατριώτη ευροπέε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/3/22 12:08 μ.μ.

      Ευρωπέοι είναι μάλλον οι θαυμαστές του Αζόφ ως υπερασπιστών της «μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας», προτιμώ να παραμείνω απλός Έλληνας...
      Επίσης πολλοί αναρχικοί (εκεί κι αν έχει τσιράκια του νατο) υπερασπίζονται την φιλοουκρανική τους στάση αναφέροντας μεταξύ άλλων την μεγάλη πρόοδο των Λοατκι θεμάτων από το 2014 κι έπειτα, που τα αζόφια επαναστάτησαν...
      Όσο για τη ΝΔ που αφαιρεί όπλα από τα νησιά για να τα στείλει στα άρια αζόφια, ο παππούς του Κούλη ο Κυριάκος ήταν από αυτούς που υποδέχτηκαν με ανθοδέσμες τους Γερμανούς ναζί στη Κρήτη... εβδομήντα χρόνια μετά ο πισωγλέντης εγγονός του κατάφερε να κάνει μεγάλο τμήμα των Ελλήνων εθνικοσοσιαλιστών να τον ψηφίσει για να πάρει πίσω τη Μακεδονία...
      Όλα αυτά μαζί είναι πασιφανές ότι αποτελούν την επιτομή της τεράστιας σημασίας των βλακών στο σύγχρονο βίο...
      Τέλος, και απλά πληροφοριακά η ελληνική παρουσία στη Κριμαία και την Οδησσό που οι κρετίνοι των εβραιοναζιστών προσπαθούν να εξαφανίσουν, χρονολογείται από τον 8ο αιώνα προ Χριστού...
      Εν κατακλείδι, αν οι απόψεις σου ταυτίζονται μ’ αυτές που σερβίρουν 24/7 τα τουρκοτσοντοκάναλα τύπου σκάι, και δηλώνεις εθνικιστής, ε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, πως να το κάνουμε...

      Διαγραφή
    3. Αν διαβασεις, μπορεσεις φυσικα να διαβασεις, διανοούμενους του επιπεδου Venner, La Rochelle, Celine..ισως καταλαβεις για ποια Ευρωπη μιλαμε.
      Προσπαθησε λοιπον να ενημερωνεσαι και να μελετας και μετα μιλαμε χαλαρα..καθε γνωμη σεβαστη

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/3/22 12:18 μ.μ.

      Αγαπητέ φίλε, κατ’ αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση αν και αυτό το «μπορέσεις φυσικά να διαβάσεις» θα μπορούσε να λείπει.
      Δεν συνάδει με το ιπποτικό πνεύμα του Junger ας πούμε, μπρος στο οποίο πιστεύω όλοι υποκλινόμαστε.
      Από κει και πέρα, με το έργο του Venner έχω έρθει σε επαφή αποσπασματικά προς το παρόν, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
      Στους παραισθησιογόνους όμως, ευρωπαϊκούς οραματισμούς του πραγματικά σπουδαίου La Rochelle, θα μπορούσε κανείς να διακρίνει μια από τις αφετηρίες της γκροτέσκας αδελφοσφαγής που τόσο πειστικά περιγράφεται από τον Malaparte στο Kaputt, όπου η πλειονότητα της Γερμανικής (και γενικά της Ευρωπαϊκής) πρώην αστικής και νυν εθνικοσοσιαλιστικής (κι ύστερα πάλι αστικής ή και σκέτο σοσιαλιστικής) ελίτ, την παρακολουθεί από τα κάστρα της τσιμπολογώντας τη γεμιστή της χήνα.
      Και έπειτα τι θα μπορούσε να ακολουθήσει?
      Μα φυσικά αυτό που ζούμε τις τελευταίες δεκαετίες με την αμέριστη πάντα υποστήριξη και καθοδήγηση πρώην παθιασμένων «οραματιστών» επίσης, όπως ας πούμε ο Reinhard Höhn, και των απογόνων τους που και σήμερα κυβερνούν την ΕΕ των υγειονομικών διαβατηρίων (άλλος ένας οραματισμός από τα παλιά ε?).
      Όχι για την κατάντια της Ευρώπης δεν φταίνε μόνο, ούτε τόσο πολύ όσο κάποιοι νομίζουν, ούτε τα αμερικανάκια ούτε οι μπολσεβίκοι.
      Τώρα για τον συγγραφέα του σπουδαιότερου πονήματος μετά την Οδύσσεια και την Ιλιάδα, του Ταξιδιού στην άκρη της νύχτας δηλαδή, του Σελίν, πιστεύω μια ανάγνωση ή μια προσεκτικότερη επανάληψη, μπορεί να βάλει τέλος στις όποιες ιδεολογικές αυταπάτες περί παλιάς, σύγχρονης, της όποιας μελλοντικής Ευρώπης, αλλά και του κόσμου ολόκληρου.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος1/3/22 9:47 μ.μ.

    Πάντως το πιο παραπληνητικό στα ελληνικά ΑΡΝΗΤΙΚΟ άρθρο για την ΑΖΟΦ το έχει γράψει γνωστός τύπος διάσημος αντιναζί και της γνωστής καταγωγής!

    ΥΠΕΡ του Πούτιν είναι: πολλοί Τραμπικοί, ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ στην ελλάδα αν και όχι τόσο χύμα, Καμένος, ΕΛΑΣΥΝ, Ηλίας, ΝΓΜ (με άρθρα συνεχή και πονηρά), Ηλιακόπουλος Ηλίας (υποψ. ευρωβ. ΧΑ το 2014 και αποχωρήσας) Βελόπουλος φυσικά, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ της μαφιόζικης δεξιάς και φυσικά οι Καραμανλικοί, στελέχη της Νέας Δεξιάς που έφυγαν, διάφοροι ακροδεξιοί εκδότες που είναι παράλληλα και φιλοσιωνιστές όπως αυτός που έγραψε για τον ματσό Πούτιν, καθώς και πρώην κολλητοί του ΒΟΡΙΔΗ από το ελληνικό μέτωπο και με πρόσφατες συνεντεύξεις στον Ιανό.

    Ο ίδιος ο Φαήλος και ο Τζήμερος είναι υπέρ της Ουκρανίας ο οποίος απειλεί να καταταγεί !!! και η μητσοτακική πτέρυγα. Η σαμαρική περιμένει να δει ποιος θα κερδίσει.

    Ο πολύς Ίων Φιλίππου ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝ και δηλώνει ΝΑΖΙ αλλά και υπέρ του Πούτιν που θυμίζει σύμφωνα με το άρθρο του τον Χίτλερ όπως γράφει ...

    Τέλος το πιο γνωστό σαιτ που τελειώνει με Πούτιν πέφτει παντόφλα στο σπίτι λόγω της καταγωγλης και τον δικαιολογούμε!!!

    Σπασίμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/22 10:35 μ.μ.

      Καταπληκτικό άρθρο του Ίωνος Φιλίππου! Για πρώτη φορά τα είπε σταρατα και ντόμπρα έχοντας δίκιο σε όλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/3/22 8:23 π.μ.

      Τόσα καταπληκτικά που γράφει ούτε η fsb! Αυτός ήταν δεξιό χέρι του νγμ και σήμερα κολλητός του Πανούση και των εκδόσεων ήλεκτρον! Χίλιες φορές αζοφ παρά Φιλίππου Συμιγδαλάς και Πλεύρης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/3/22 4:38 μ.μ.

      Άλλα έγραφε παλιά όμως ο Ιων Φιλιππου στο γνωστό περιοδικό πριν κάποια χρόνια

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/3/22 3:52 π.μ.

    Απο ΑντιΝατοικος
    Νομιζω οτι ο ΜΚ καθως και πολλοι ΕΣ δεν εχουν κατανοησει τις εννοιες "ιμπεριαλισμος" αλλα και το ποιοι συγκρουονται στην συγκεκριμενη περιπτωση.
    Απο την μια εχουμε εναν "μικρο ιμπεριαλισμο", ο ρωσικος, ο οποιος προσπαθει να ξεφυγει απο τις δαγκανες του Αμερικανικου Ιμπεριαλισμου, ο οποιος ειναι ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ και που φυσικα αν επικρατησει στο συγκεκριμενο σταδιο συγκρουσης καθισταται κραταιος.
    Απο την πτωση του "υπαρκτου", τοσο η Ρωσια, οσο και αλλες χωρες που καταστραφηκαν απο τον πλανητικο ιμπεριαλισμο, υποχωρησαν και ειδικα η Ρωσια προσπαθει να "σβησει" τις φωτιες που καθε λιγο αναβει η "Δυση" στον περιγυρο της, με σκοπο να την αποδυναμωσει, να την διαλυσει και να την ενταξη και αυτη στο αρμα της. Και ολοι μαζι να πανε εναντια στην Κινα στο μελλον. Αυτα τα περιγραφει και ο Γαλικιανος πρ. συμβουλος των Αμερικανων προεδρων, Μπρεζινσκυ, με ειδικη αναφορα περι Ουκρανιας στο βιβλιο του "Η μεγαλη σκακιερα". κλπ....
    Ειναι σωστο να λεμε "Ουτε Μοσχα - ουτε Ουασιγκτον", αλλα ειναι λαθος να μην μπορουμε να κατανοησουμε οτι ο "μικροΙμπεριαλισμος" της ρωσιας και η συγκρουση του με τον πλανητικο ιμπεριαλισμο των Αγγλωσιωνιστων, ειναι μια παλη της "ιδεατης Ευρωπης" που θελουμε, εναντια στους καταπιεστες μας. Για αυτο θα πρεπει ολοι να στηριξουν αυτη την παλη, ειδικα οι Ευρωπαιοι...
    Υ.Γ Παρατηρω οτι πολλοι ΕΣ νομιζουν, ισως λογω των δηθεν "ΕΣ" οργανωσεων της Ουκρανιας, οτι εκει βρισκεται μια επαναστατικη προοπτικη. Κανουν λαθος! Απλα και ωραια ερωτω: ποιοι οργανωσαν αυτες τις οργανωσεις??? Το Νατο με τις μυστικες του υπηρεσιες και με μπολικα εβραικα κεφαλαια. Πολλοι χαζαροεβραιοι της Ουκρανιας ανακαλυψαν ξαφνικα την "Ουκρανικη ΕΣ τους ταυτοτητα"... πολλοι απο αυτους ηγουνται και αυτων των οργανωσεων... Οι βλακες "Ουκρανοι ΕΣ", αφου δωροδοκηθηκαν πλουσιοπαροχα, παιξαν τον ρολο του "χρησιμου ηλιθιου"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Beyond the Ruins || 224 || Με τον Άρη στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας

    https://www.youtube.com/watch?v=vBAWi49Cg4Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.