Εκδήλωση μνήμης για τον Μίκη Μάντακα: νεκροταφείο Ζωγράφου Αθήνα



8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/22 1:29 μ.μ.

    Μπράβο σε ολους για την εκδήλωση. Ευχαριστουμε θερμά και την νεολαία των Ελλήνων για τη πατρίδα για την έντονη παρουσία τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι φιλαράκι. Εσύ κάπου θα έπαιζες εκείνη την ώρα στο πληκτρολόγιο η κάτι άλλο. Ο καθένας όπως μπορεί. Χθες ήταν μια μέρα λυπητερη για ένα νεο συναγωνιστή που εκτελέστηκε. Και χρέος κάποιου που το..παίζει εθνικιστής η ότι άλλο ( φυσικά εσυ μάλλον θα έπρεπε να πάρεις και την άδεια κάποιου αρχηγού σου), ήταν να είναι εκεί παρών πέρα απο κόμματα.
      Αλήθεια , αφού βγάλεις τις παρωπίδες, θα δεις ότι δεν υπάρχουν ταμπελες..καλή συνέχεια στο παιχνίδι σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/3/22 2:30 μ.μ.

      Μονο που εγώ ουτε αρχηγους έχω ουτε κάτι με τα παιδιά απο τους Ελληνες. Και ήμουν και στην συγκέντρωση.

      Διαγραφή
    3. Ε τοτε καατσε στα αυγά σου και παιξε. Αυτο εχει σημασια για σενα. Ειναι πιο σημαντικο αυτο απο το να τιμησεις την ημερα. Δεν χρειαζεται κατι αλλο..να εισαι καλα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/22 2:21 μ.μ.

    Στο νεκροταφείο Ζωγράφου είναι θαμμένος ο Μάντακας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/22 2:36 μ.μ.

    Ο Μίκης υιός του στρατηγού του ΕΛΑΣ. Ενταγμένος στο πανεπιστημιακό σκέλος του νεοφασιστικου MSI. Η αριστερή έκφραση του φασισμού απέναντι στις άκρο δεξιές επιλογές της ηγεσίας του κόμματος. Πρωτοπόροι σε μάχες ενάντια σε αστυνομία και αριστεριστές. Οι γονείς του είχαν αρνηθεί την ενίσχυση των Ιταλών σε επίπεδο νομικής υποστήριξης. Μπράβο σε αυτούς που θυμήθηκαν που είναι θαμμένος. Μπράβο σε αυτούς που δεν ξεχνούν ότι ο Μίκης ήταν Φασίστας και όχι απλά ένας δεξιός. Ακόμη και η "Αυγή" είχε γράψει άρθρο για την δολοφονία του.

    Presente!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.