L.C.C.


 

35 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/22 5:48 μ.μ.

    Κανένα παιδί στα χέρια lgbd. Εύγε για άλλη μία φορά στους Λαμιώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/22 9:30 μ.μ.

      Τι σημαίνει lgbd ρε;

      Διαγραφή
    2. LGBT, δες το καλυτερα και ειναι μια ορολογια παγκοσμια και σημαινει: gay, lesbian, bisexual, transgender

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/22 10:58 π.μ.

    Γνώμη για την αυτόνομη έκδοση ΙΑΧΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/22 3:18 μ.μ.

      Μια ακόμη αντιφασιστική έκδοση. Αντιφα δηλώνουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/22 3:38 μ.μ.

      Αν κρίνουμε απο αυτούς που το βγάζουν; Τσαμπα το χαρτι....

      Διαγραφή
    3. Μην αλλάζετε το θέμα της ανάρτησης. Θα τους κρίνουν οι υποστηρικτές τους οι αναγνώστες τους και η νεολαία του "χώρου".

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/6/22 10:50 π.μ.

      Φαίνεται πολύ όμορφη αισθητικά , και με γνήσιο ΕΣ περιεχόμενο κάτι που δυστυχώς λείπει στον χώρο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/6/22 7:02 μ.μ.

      Αυτοχθονιστές... άρα ακροδεξιοί.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/7/22 8:19 π.μ.

      Αυτοχθονιστής δεν σημαίνει απλά ακροδεξιός. Σημαίνει ένα βήμα πριν από το Δαφνί.

      Διαγραφή
    7. Οτι βιβλίο βγαινει ειναι καλο..ευγε

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος1/7/22 5:26 μ.μ.

      7.02 Πως γίνεται να είναι αυτοχθονιστές όταν σηκώνουν κείμενα που εξυμνούν ανοιχτά την ινδοευρωπαϊκή καταγωγή μας;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος1/7/22 8:11 μ.μ.

      Ε τότε είναι να αλυσοδεθούν κανονικά στο Δαφνί. Κι αυτό διότι έκαναν εκπομπές στο youtube - ή τουλάχιστον εις εξ αυτών των "προεφεσόρων" - κατά του Ινδοευρωπαϊσμού και τώρα δηλώνουν άλλα αντί άλλων.
      Ακόμη και αν είναι ανανήψαντες, γιατί να θεωρούμε σημαντική την ιδεολογική άποψη όσων προσφάτως πίστευαν πως είναι απευθείας απόγονοι του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων;

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος1/7/22 10:39 μ.μ.

      Μήπως τους μπερδεύεις με άλλη ομάδα; Γιατί παρακολουθώ εδώ και κάτι χρόνια τα άρθρα και τις εκπομπές τους και έχω ακούσει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που γράφεις (αναφέρομαι πάντα στον συγκεκριμένο κύκλο των παιδιών που βγάζουν το έντυπο). Εκτός και αν τα λες από εμπάθεια και σκοπιμότητα, οπότε αδίκως συζητάμε.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος1/7/22 10:46 μ.μ.

      Και η πλάκα είναι πως ούτε καν την έχουν κατεβάσει την εκπομπή από το youtube... ή έστω να κάνουν μια τίμια δήλωση αναγνώρισης της προηγηθείσης μπουρδολογίας.
      Στη ρωμέικη ψευτο-"Ελλάδα" ό,τι δηλώσεις είσαι.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος2/7/22 11:16 π.μ.

      10.46 Έχεις μπερδέψει τα παιδιά που βγάζουν το έντυπο με άλλη ομάδα του χώρου που κάνει εκπομπές στο you tube. Αλλά και η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει κάνει εκπομπή πάνω στο θέμα του ΙΕ. Μήπως εσύ τελικά είσαι για το Δαφνί; Λέω μήπως..

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος2/7/22 12:28 μ.μ.

      Μάλλον εννοείς την παλιά συμπόρευση του συναγωνιστή που ηγείται στην συγκεκριμένη ομάδα με τον Χάρη στην απέλλα και τις αλήστου μνήμης διαδικτυακές εκπομπές τους. Νομίζω πως τα σπάσανε οι δυο τους για τέτοιου είδους ζητήματα ή μήπως όχι;

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος3/7/22 1:56 μ.μ.


      Ρε πλάκα κάνετε τώρα; Αυτός ο Σ..... δεν έκανε εκπομπή στην Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα και ρητόρευε υπέρ του αυτοχθονισμού και κατά του Ινδοευρωπαϊσμού; Τώρα τα γύρισε; Τί να πάρουμε στα σοβαρά; Το με λένε Ρίζο κι όπως λάχει το γυρίζω; Τι να πει κάποιος για τον εθνικισμό ενός λαού - δεν τολμώ να αναφέρω για εθνικοσοσιαλισμό - όπου οι εθνικιστές του ούτε καν την καταγωγή του έθνους στο οποίο αναφέρονται γνωρίζουν. Εντελώς μιγαδική κατάσταση.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/6/22 2:21 μ.μ.

    Καλώς τα δεχτήκατε στο ιντι... ...........................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς τα δεχτήκαμε.

    Μάλλον προσπαθείτε να αντιστρέψετε την πραγματικότητα σχετικά με την τακτική στα σχόλια.

    Αυτά που έχουν επισημανθεί σε ελάχιστες ημέρες έγιναν πραγματικότητα.

    Επίσης όταν ένας συναγωνιστής επιλέγει να εμφανιστεί με το πρόσωπο του το κάνει με δική του ευθύνη.

    Προτάσεις μπορούν να υπάρξουν εκ μέρους της σ.ο. αλλά όχι "γραμμή" πλην εξαιρέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/22 2:48 μ.μ.

      Αυτά να τα βλέπει η σ.ο του κρίνου, που στέγαζε και συνεχίζει να στεγάζει στα σχόλια των αναρτήσεων της, έναν ρουφιάνο φωτογράφο. Ελπίζω να κατάλαβε τώρα..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/22 5:51 μ.μ.

      ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ- ΓΟΥΛΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΑ !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/6/22 11:34 μ.μ.

      Ωραίος ο φωτογράφος! Πρέπει να έχει αφιερώσει ένα καλό δεκάωρο από την 15ωρη καθημερινή και αγόγγυστη εργασία του γράφοντας σχόλια. Όσοι τον επικρίνετε για τις ιδιαιτερότητές του και τα λοιπά χούγια του πρέπει τουλάχιστον να του αναγνωρίσετε την επιμονή και την σχολαστικότητα που επιδεικνύει εδώ και στο indymedia ενώ παράλληλα έχει ανοίξει εκ νέου το μπλογκ του.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/6/22 7:07 π.μ.

      Ο ιππέας δεν έχει σχέση με το λειτούργημα του φωτογράφου ή του ιατρού όπως κάποιοι ιατροί δεν έχουν σχέση με την …υγεία, όμως, έχει σχέση με την υγεία φροντίζοντας να διατηρεί την δική του σε άριστο επίπεδο κλείνοντας επτά δεκαετίες ζωής χωρίς ποτέ να χρειασθεί να καταφύγει σε ιατρό για τον οιονδήποτε παθολογικό λόγο και χωρίς ποτέ για τον ίδιο λόγο να έχει χρεία φαρμάκων! Ζει, κινείται, βλέπει, ακούει άριστα και τρώει τα πάντα χωρίς καμία επίπτωση, εργαζόμενος πλέον των δεκαπέντε ωρών καθημερινώς χωρίς να κουράζεται, χωρίς να χρησιμοποιεί γυαλιά, ακουστικά ή βακτηρία, ασκούμενος και, κυρίως, ιππεύοντας, τοξεύοντας και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή, αν και στο παρελθόν έχει βιώσει μακρές περιόδους δυσκολότατων συνθηκών διαβιώσεως που ελάχιστοι συνάνθρωποι έχουν υποστεί. Μετά ταύτα, εκείνοι οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ιατρική μπορούν να αποχωρήσουν, ενώ εκείνοι οι οποίοι ενδιαφέρονται για την υγεία τους μπορούν να παραμείνουν.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/6/22 1:15 μ.μ.

      Κι εσύ ανώνυμε 7:07, πού ξέρεις τόσες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες (μόνο ανάλυση κοπράνων δεν μας έκανες) για τον βίο του φωτογράφου;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/6/22 7:24 μ.μ.

    Το έχει πάρει πια απόφαση ο ..... πως είναι τελειωμένη περίπτωση και παρατημένος στα σκουπίδια της ιστορίας. Γι΄ αυτό δείχνει τέτοιο συμπλεγματικό μίσος για τον χώρο, και ρουφιανεύει και σπιλώνει όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/22 1:56 π.μ.

      Όταν μπαίνατε στην σελίδα του γουστάρατε που γλένταγε τους αλλους, τωρα που επιασε εσάς στο στόμα του θυμηθήκατε πόσο κακούλης είναι

      Διαγραφή
  6. 2:48 δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά υπήρξε πρόβλεψη για την ανάρτηση αυτή. Στην τελική τα άτομα που αναφέρονται εκεί ονομαστικά δεν κρύβονται. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και κυρίως στο ιντυμιντια που γράφουν από την γαδα μέχρι τα Εξάρχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/22 7:00 π.μ.

      Ο ίδιος έκανε την πρόβλεψη σας το ανακοινώνει. Έτσι θα χτιστεί το αυτόνομο επαναστατικό κίνημα, με τον φωτογράφο να βάζει φυτίλια στα σχόλια και την ΣΟ του επίσημου ιστολογίου της Τρίτης Θέσης να λέει πως αυτοί που ρουφιανέφτηκαν στο indymedia έχουν ήδη δοθεί από την εμφάνιση τους εδώ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/6/22 8:33 π.μ.

      απάντηση στη ξεφτίλα που έπαθε με την Κηφισιά είναι απλά ξέχασε ο Ρασπούτιν τα βασικά και προσπαθεί να θολώσει τα νερά άλλο χέρι ✋ τα έγραψε με δική του εντολή ότι και να πουν ανησυχούν οι αντιφα κυρίως για την αξία του Μποβιάτσου που ξέρει να μιλήσει και να επηρεάσει κόσμο όχι σαν τον ... που τον βλέπουν για να τρομάζουν τα παιδάκια και να φάνε το φαγητό τους

      Διαγραφή
  7. Gr.Socialist - Nationalist29/6/22 11:54 μ.μ.

    Όταν σε μια κοινωνία που εχει παρακμάσει
    και το φυσιολογικό το διαστρεβλώνουν και παρουσιάζουν το ανώμαλο και το αισχρό ως το ορθό
    Η μόνη ελπίδα για την Νέα Γενιά ειναι ο Εθνικοσοσιαλισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/22 9:01 π.μ.

      Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες συναγωνιστή, όμως όταν άτομα θεωρούν τον εαυτό τους ΕΣ ενώ είναι πλήρως εναρμονισμένη με το τρόπο ζωή που ανέφερες ως αποφυγή, πώς περιμένουμε αυτό το κίνημα να ευδοκιμήσει λειτουργικά κι ορθά; Θέλει να οργανώσουμε τον εαυτό μας ο καθένας πρώτα κι μετά η συλλογική οργάνωση θα έλθει από μόνη της...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/6/22 8:27 π.μ.

    αυτά που γράφτηκαν στο ιντυ έχουν ξαναγραφτεί δέκα φορές μην γκρινιάζετε σαν τον ....... όλη μέρα που ανακάλυψε ξαφνικά τον ριζοσπαστισμό μέσα από τον σπίνο τον χατζηγώγο και τον Πλεύρη το ιντυ την δουλειά του κάνει απλά ο λαμιώτης πιτσιρίκος πόνεσε την παρέα του κας και ήρθατε εδώ να πείτε τον πόνο σας αν φοβάστε μην ασχολείστε με την φάση κάντε εγγραφή σε Βελόπουλο ή Λάος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/7/22 1:25 μ.μ.

    Εύγε παλικάρια, το γεννημένο αγοράκι, το γεννημένο κοριτσάκι, ανήκουν στοΝ εαυτό τους πρώτα, και ύστερα στη φυλή που τους γέννησε, σαν επέκταση του πεπρωμένου της. Varg sonne.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/7/22 4:06 μ.μ.

    Varg sonne. Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.