Μια αιχμηρή υπενθύμιση με πολλαπλούς αποδέκτες: Η "Σιδηρά Κυρία" των National Korps του AZOV Olena Semenyaka υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, απευθυνόμενη σε στέλεχος ελληνικού εθνικιστικού κόμματος τον Ιούνιο του 2018 (σχόλιο αναγνώστη)

 

"Ήμουν χαρούμενη που γνωριστήκαμε στη Riesa και παρακολουθώ τις ενημερώσεις του Εθνικού Μετώπου με ένα μεγάλο ενδιαφέρον. Διάβασα την λεπτομερή αναφορά του συνεδρίου με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Φαίνεται ότι η πολιτική σας δύναμη κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα, παρόλο τον υβριδικό πόλεμο που έχει εκτοξευθεί εναντίον των Ελλήνων εθνικιστών αργότερα. 

Ευχαρίστως σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην επόμενη διάσκεψη του INTERMARIUM και PANEUROPA (μία εναλλακτική στην ενσωμάτωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση), η οποία θα είναι ένα διεθνές μαζικό γεγονός, πιθανώς στα μέσα Οκτωβρίου, χρονικά μαζί με το τρίτο κομματικό συνέδριο του National Korps και της μεγαλύτερης ετήσιας πορείας των ουκρανικών εθνικιστικών δυνάμεων. 

Το επίσημο γεωπολιτικό δόγμα του National Korps είναι το INTERMARIUM ( η ένωση της Βαλτικής - Αδριατικής και Μαύρης Θάλασσας), μίας και αυτές οι χώρες είναι αρκετά όμοιες σε όρους νοοτροπίας και συντηρητικών αξιών και γνωρίζουν από την δική τους εμπειρία ότι υπάρχουν δύο είδη οικουμενισμού: όχι μόνο ο δυτικός αλλά επίσης και ο ανατολικός (Κρεμλίνο). Ωστόσο, αυτό δεν είναι αυτοσκοπός. 

Το INTERMARIUM είναι μία πλατφόρμα, ή ένας βατήρας, για την εναλλακτική στην πανευρωπαϊκή ενσωμάτωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποκαλούμαι αυτό το project PANEUROPA, για να επαναφέρουμε τον όρο ο οποίος "εκλάπει" από τους Kudenhove - Kallergi με το πολυπολιτισμικό τους σχέδιο. 

Άρα, το PANEUROPA είναι η δεύτερη φάση του γεωπολιτικού μας προγράμματος. Θα εφαρμοστεί όταν, φιλικά προς INTERMARIUM, εθνικιστικά κόμματα της Δυτικής Ευρώπης έρθουν στην εξουσία ή κερδίσουν δύναμη στις χώρες τους. Εν τω μεταξύ, αυτό είναι ένα ημί - επίσημο αλλά ακόμα περισσότερο σημαντικό τμήμα του προγράμματος μας, το οποίο έχει αναπτυχθεί όχι από το κόμμα, (τυπικά), αλλά από το πανευρωπαϊκό δίκτυο RECONQUISTA που εδρεύει στο Κίεβο. 

Σύμφωνα με το γεωπολιτικό πρόγραμμα του National Korps, υπάρχουν δύο κύριες χώρες που χρησιμεύουν ως γέφυρα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης φάσης της εναλλακτικής ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, μεταξύ του project INTERMARIUM και του project PANEUROPA. Αυτές οι χώρες είναι η Αυστρία και η Ελλάδα. Και οι δύο έχουν αρκετά κοινά με τον σλαβικό κόσμο, πολιτισμικά και ιστορικά. 

Άρα, οι ελληνικές εθνικιστικές οργανώσεις, και το Εθνικό Μέτωπο ειδικότερα, θα μπορούσαν να συνεισφέρουν σε αυτό το project, μοιράζοντας με τους υπόλοιπους την εμπειρία τους, όντας ένα τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τονίζοντας τις τρέχουσες κύριες απειλές, όπως ο τουρκικός υβριδικός πόλεμος, η ισλαμοποίηση, η μαζική μετανάστευση, το "μακεδονικό" ζήτημα κ.λ.π., περιγράφοντας τους συμμάχους σας και το όραμά σας για μία εναλλακτική γεωπολιτική και προοπτικές για συνεργασία με την ανατολική Ευρώπη και την Ουκρανία, η οποία πάντα θαύμαζε την Ελλάδα." 

Πλέον οι Ζαφειρόπουλος και Κώνστας είναι με το κόμμα "Έλληνες ΓΤΠ" το οποίο ενώ κατήγγειλε στην αρχή την Ρωσία για εισβολή και χρήση φωσφόρου με θύματα αμάχους ... στη συνέχεια έριξε τους τόνους.

36 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/8/22 10:25 μ.μ.

    από την μια "νεοναζί" από τα λιντλ που κάνουν copy paste τα δελτία τύπου του Μπάιντεν. από την άλλη μπουζουκόβιοι κομματικοί που αναμένουν τον Σωτήρα της KGB αλλά κάποτε στήριζαν αζοφίτες. κάπου στην μέση οι αγιορείτες και οι γραφικοί που βγάζουν αφίσα όχι στον πόλεμο και υπογραφή το Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/8/22 10:37 μ.μ.

      Οι σορελικοί που στηρίζετε την εθνοφρουρά του Ζελενσκι που βρίσκεστε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/8/22 11:11 μ.μ.

      *στη μέση αυτοί που θεωρούν το Αζόφ αντισυστημικό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/8/22 4:22 μ.μ.

      τι νέα ιστορία είναι αυτή με σορελικά; σοβαρευτείτε ρε ... ότι σας έρθει γράφετε

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/8/22 11:20 π.μ.

    Τι καλύτερο περίμενες από την ακροδεξιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/8/22 12:49 μ.μ.

    Ο Έρνστ Ρέμ για το στρατιωτικό πνεύμα


    https://mavreslegeones.blogspot.com/2022/08/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Α.Π.Π. ήταν ένας πόλεμος μεταξύ ιμπεριαλιστικών δυνάμεων για την μοιρασιά των σφαιρών επιρροής ενώ δεύτερους ήταν ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος εναντίον των Σοσιαλιστών- κομμουνιστων που η Γερμανία ήταν με τους ιμπεριαλιστές και το πλήρωσε την διχοτόμηση της

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/8/22 5:33 μ.μ.

      Ο Δεύτερος Παγκόσμιος ήταν ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος των Σιωνιστικών Καπιταλιστικών Δυνάμεων εναντίον του Εθνικοσοσιαλισμού.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/8/22 2:40 μ.μ.

    Απλά βάλτε δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες της Ουκρανής κυρίας με αυτή του Κώνστα, και θα καταλάβετε νομίζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/8/22 3:24 μ.μ.

    Αλλοι εχουν ουρανιες και λιζες και αλλοι εχουν olena semenyaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπιδοφόρα η παρουσία γυναικών στην πρώτη γραμμή της πολιτικής μάχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/8/22 7:16 μ.μ.

    η συγκεκριμένη έκρυβε από όλους ότι είναι εθνίκι για να μην χάσει το πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης που σπούδαζε (τελικά μαθεύτηκε και της το αφαίρεσαν). Το λέω γιατί κάποια γκαρσόνια λοιδορούν συγκεκριμένο μπλόγκερ του χώρου ότι τάχα "κρύβει ότι είναι φασίστας" για να μη χάσει το διδακτορικό στο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/22 7:53 μ.μ.

      Καλά και μόνο που συγκρίνεις τη συγκεκριμένη με τον μπλόγκερ που εννοείς πρέπει να έχεις χαμηλή αντιληπτική ικανότητα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/8/22 11:00 μ.μ.

      Ναι, και που θα πάρει το διδακτορικό μαζί με την σύνταξη. Ε ρε δούλεμα που ρίχνουν μερικοί ..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/8/22 12:35 μ.μ.

      δεν έχει σημασία τι σπουδές έχει κάποιος μπορεί να λέει ότι ξέρει πολλά και τελικά να μην γνωρίζει να φερθεί

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος14/8/22 8:00 π.μ.

    Φασίστες οι ... ? Με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/8/22 8:14 μ.μ.

    Τελικά, καταπώς φαίνεται, με τον Ντουγκινισμό δεν έχει πρόβλημα ο Κρίνος. Καθώς και της Ολένας η ιδεολογία είναι η "τέταρτη πολιτική θεωρία" όπως και του Ντούγκιν, απλά όπου ο Ντούγκιν βάζει "Ρωσία" η Ολένα βάζει "Ουκρανία":

    https://twitter.com/leonidragozin/status/1206632387058245637?lang=el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταπώς φαίνεται τα σχόλια είναι ανοιχτά για να πεις την άποψη σου για τον Ντούγκιν και τον κάθε Ντούγκιν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/8/22 10:33 μ.μ.

      Καταπώς φαίνεται είσαι καθυστερημένος...Σιγά μην είναι ο Ντουγκιν πίσω από την Ολενα και το PANEUROPA

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/8/22 2:16 π.μ.

      Και να 'ταν μόνο η Ολένα...

      https://scontent.fskg4-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298571171_5895865037125167_3079904324904056254_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=dLnx_nL7XEYAX-RFxQn&_nc_ht=scontent.fskg4-1.fna&oh=00_AT_sR2XQLFkBEfh520Nw2fXBPSzvx9LkFL6f7VHyz85Feg&oe=62FF34ED

      (Κορτσίνσκι του C14, Αρέστοβιτς και Ντούγκιν)

      Όσοι γνωρίζουν το πόσο συγγενείς πολιτισμοί παραμένουν σε όλα οι Ρώσοι με τους Ουκρανούς ως τον 21ο αιώνα, δεν εκπλήσσονται που και ο ουκρανικός "νεοναζισμός" έχει τις ίδιες Ντουγκινικές ρίζες με τον ρώσικο. Για τους άλλους, αυτούς που βρίζουν Ντούγκιν αλλά προσκυνάν Αζόφ, είναι η φωτό.

      Διαγραφή
    4. Με μια κίνηση λοιπόν σβήνεις την Ουκρανική εθνικιστική παράδοση επειδή το είπε ο τάδε. Έχουν όμως τεθεί διάφορα ζητήματα για τον Ντούγκιν στα οποία δεν απαντήσατε ποτέ. Καταρχάς κανείς δεν προσκυνάει το αζοφ. Αν έχεις μάτια να διαβάσεις υπάρχουν και άρθρα στον ΜΚ με κριτική σε αυτό. Δυστυχώς για εσάς η δική μας ενημέρωση δεν είναι η ελεύθερη ώρα το σάιτ που τα παίρνει ή ο τάδε θαυμαστής με καταγωγή από το Νταγκεστάν. Και για να πάμε στην ουσία: Ναι η Ολένα είχε σε εκτίμηση τον Ντούγκιν και από ένα σημείο και μετά έκοψαν κάθε επαφή. Ο λόγος ήταν η εμμονική μισανθρωπική του ρητορεία ενάντια στον κάθε Ουκρανό. Μάλλον είναι καιρός να ανέβουν σύνδεσμοι με το σκοτεινό παρασκήνιο του εν λόγω κυρίου. Ουδείς αμφισβητεί τις γνώσεις του και την παλαιότερη επιρροή του στο Κρεμλίνο ή και την συνεισφορά στους εμ. Σε λίγο όμως θα τον βγάλετε άγιο μόνο και μόνο επειδή εξυπηρετεί τις ονειρώξεις σας και κάποιων άλλων που σιτίζονται από ΜΚΟ πρεσβεία και μονές. Υπάρχουν διαφορές και ομοιότητες στα σλαβικά κινήματα, όμως ότι λίγα λεπτά μετά από την κάθε ανάρτηση μας για το αζοφ κάποιοι θα ανέβαζαν δελτία τύπου σε δυσνόητα ελληνικά .... που θυμίζουν γνωστό ιστολόγιο δείχνει την ανικανότητα σας να καταλάβετε ότι και το Κρεμλίνο είναι πεδίο δράσης των σιωνιστών και των καπιταλιστών.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/8/22 8:43 μ.μ.

      για ποια εθνικιστική παράδοση (από όλες) μιλάμε;

      σοβαρά τώρα θα βάλουμε στον ίδιο τορβά τον καθαρά αριστερό μοντερνιστικό εθνικισμό των Σεβτσένκο, Ντραχομάνοφ κλπ. του 19ου αιώνα που οδήγησε στους Μποροτμπιστές (αριστερούς Εσέρους-φιλομπολσεβίκους Ουκρανούς εθνικιστές), με τον Μπαντέρα;

      ή μήπως τον δυτικοουκρανό Μπαντέρα με τους σημερινούς ανατολικοουκρανούς Αζόφ, που πριν το 2014 ως τμήμα "Sect 82" των οπαδών της Μέταλιστ Χαρκόβου είχαν αδελφοποίηση με τους ομώνυμους "Sect 82" Ρώσους εθνικιστές της Σπαρτάκ Μόσχας;

      πριν το 2014 οι Ρώσοι και Ουκρανοί ε/σ ήταν συντροφάκια, μαζί πήγαιναν στα συνέδρια του Ντούγκιν και μαζί πολεμούσαν οι μεν τον Πούτιν, οι δε τον Γιανουκόβιτς.

      αυτό που άλλαξε μετά το Μαϊντάν, είναι ότι οι Ρώσοι ε/σ συνέχισαν να είναι κατά του Πούτιν, ενώ οι Ουκρανοί ε/σ έθεσαν εαυτούς στην υπηρεσία της "νέας Ουκρανίας".

      μας αρέσει ή όχι, κοινή ρίζα έχουν: τους σκινάδες των '90s σε Ρωσία και Ουκρανία. Από πρωτοπαλίκαρο του Τέσακ ξεκίνησε ο Μαλιούτα των Αζόφ, από πρωτοπαλίκαρο του Τέσακ ξεκίνησε κι ο Μιλτσάκοφ του Ρούσιτς.

      ο άλλος λέει σιγά μην είναι ο Ντούγκιν πίσω από την Ολένα. Που η τύπισσα ό,τι ξέρει από πολιτική θεωρία το έμαθε με δάσκαλο τον Ντούγκιν. Ο ντουγκινισμός δεν είναι μόνο ευρασιανισμός, είναι και μοντέλο εσωτερικής διακυβέρνησης. Τα κατά καιρούς μανιφέστα των Αζόφ, αναφερόμενα στη μελλοντική διακυβέρνηση, παρουσιάζουν ελάχιστα τροποποιημένες τις ιδέες του Ντούγκιν περί εσωτερικής διακυβέρνησης. Τι δεν καταλαβαίνετε; Σε διαφορετικά στρατόπεδα βρέθηκαν, δεν σημαίνει ότι έχουν και διαφορετικές ιδέες.

      έλεος που πρέπει να εξηγούμε πράγματα που είναι αυτονόητα σε οποιονδήποτε έχει την ελάχιστη γνώση του ρωσοουκρανικού κόσμου.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος15/8/22 1:28 μ.μ.

    Τους ενοχλεί ο Φασισμός, επειδή είναι πολύ λίγοι για να τον κατανοήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ρίζες του Ουκρανικού κινήματος είναι ο φασισμός και όχι ο εθνικοσοσιαλισμός. Ακόμη χειρότερα για κάποιους το Μπαντερικό κίνημα εντάσσεται στην αριστερή έκφραση του χώρου. Σχετικοί σύνδεσμοι υπάρχουν καθώς και βίντεο. Βέβαια εμείς έχουμε και δύο μέλη της σο που ζουν στην Ουκρανία όταν κάποιοι άλλοι αναμένουν το cnn και τα ρωσικά κανάλια για να ενημερωθούν. Αλήθεια οι τελευταίοι πύραυλοι που έπεσαν στην χώρα των Κοζάκων ήταν ισραηλινής κατασκευής. Μάντεψε αναγνώστη ποιο κράτος φονιάς δεν έχει επιβάλλει καμία κύρωση στο Κρεμλίνο: το Ισραήλ. Ίδια τα αφεντικά σε Κίεβο Βρυξέλλες Ουάσιγκτον και Μόσχα. Αυτό σημαίνει τρίτη θέση όχι όνειρα ότι ο διάδοχος του Γιέλτσιν θα σώσει την Ευρώπη. Δεκτές οι διαφωνίες αλλά να είμαστε και ρεαλιστές.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/8/22 8:07 π.μ.

      Πολύ σωστά ΜΚ.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος15/8/22 9:00 μ.μ.

    Σε γενικές γραμμές αυτό που λέει ο από πάνω είναι αλήθεια. Το παλιό αντι-κρεμλινικό εθνικιστικό μέτωπο των αρχών του 2000, περιείχε Slavic Union, Russian March, εθνικομπολσεβίκους, Ντούγκιν, Eurasian Youth Union και Ουκρανούς ε/σ. Βασικά εκείνα τα χρόνια οι μόνοι φιλο-κρεμλινικοί εθνικιστές ήταν οι Russian National Unity του Μπαρκάσοφ.

    Αυτοί όλοι συνεργάζονταν και όποτε κάποιος κινδύνευε να συλληφθεί στο ένα κράτος (Ρωσία) έφευγε στο άλλο (Ουκρανία) και τούμπαλιν, με τη βοήθεια συναγωνιστών από την άλλη χώρα.

    Γι' αυτούς τους λόγους, δεν είναι απλά λυπηρός αυτός ο πόλεμος επειδή αλληλοσκοτώνονται φυλετικά αδέρφια, αλλά και γιατί αλληλοσκοτώνονται ιδεολογικά αδέρφια.

    Το destructive effect που είχε ο Α' π.π. για τους σοσιαλιστές της Ευρώπης, που έγιναν σοβινιστές και ο κάθε ένας υπερασπιζόταν τον "δικό του" ιμπεριαλιστή, το έχει για τους εθνικιστές ο Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος: έκανε πρώην συνεργαζόμενους αγωνιστές ενάντια στον ιμπεριαλισμό, να μετατραπούν σε υποχείρια του "δικού τους" ιμπεριαλιστή (για τους Ουκρανούς ακόμα πιο λυπηρό, αφού ο ιμπεριαλιστής δεν είναι καν "δικός τους" αλλά ο Αμερικάνος).

    Πήγε έτσι χαμένη αυτή η γενιά που θα μπορούσε να πολεμάει από κοινού ολιγάρχες σε Ρωσία και Ουκρανία.







    το παρακάτω είναι από news247 (δεν βάζω λινκ):

    Η μαζική έξοδος των Ρώσων Ναζί στην Ουκρανία θα ήταν αδύνατη χωρίς το υπάρχον διεθνές ναζιστικό δίκτυο που σχηματίστηκε στις μετασοβιετικές χώρες κατά μήκος του άξονα Ουκρανίας-Λευκορωσίας-Ρωσίας πολύ πριν από τα γεγονότα του 2014, όπως αναφέρει η έκθεση. Η μουσική και το ποδόσφαιρο, "ένωσε" αυτές τις υπο-ομάδες. Μάλιστα, φαίνεται πως πριν το Maidan αυτές οι ομάδες συνεργάζονταν, ενώ στελέχη όπως η Olena Semeniaka του Τάγματος του Αζόφ, είχε σχέση με τους οπαδούς του Aleksandr Dugin και είχε παρακολουθήσει σεμινάρια των ακροδεξιών αυτών στα προάστια της Μόσχας.
    Ακροδεξιές ομαδοποιήσεις οπαδών καταγράφονται ανάμεσα στους φανς των CSKA Κιέβου και τους "αδελφοποιημένους" νεοναζί της CSKA Μόσχας, αλλά και ανάμεσα σε εκείνος της Metallist με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Ρώσος νεοναζί Denis Kapustin ασχολήθηκε με την εκπαίδευση νέων στελεχών σε πολεμικές τέχνες από το 2017.
    Το 2009, ο Aleksandr Parinov που δολοφόνησε έναν αντιφασίστα στη Ρωσία, διέφυγε στην Ουκρανία και δεν τιμωρήθηκε ποτέ. Στη συνέχεια μπήκε στο τάγμα του Αζόφ, το οποίο είναι σε αγαστή συνεργασία με τη κυβέρνηση της χώρας, η οποία είχε και τη στήριξη της Δύσης όλα αυτά τα χρόνια.

    Ο Καναδός συγγραφέας Michael Colborne εξέδωσε βιβλίο για το "Azov movement". Όπως λέει, τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μεγάλο κάλεσμα προς Ρώσους νεοναζί για να φύγουν από την πατρίδα τους και να μπουν στις ουκρανικές νεοφασιστικές τάξεις στο Κίεβο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Πούτιν "δεν υποστηρίζει ανοιχτά την ακροδεξιά. Παρόλα αυτά, γνωρίζουν πως υπήρχαν διασυνδέσεις ανάμεσα σε ακροδεξιούς σε Ρωσία - Ουκρανία και Λευκορωσία, ένα σταθερό δίκτυο υποστήριξης. Στην Ουκρανία υπάρχουν ακροδεξιοί που βρέθηκαν εκεί μόνο και μόνο για τη βία. Για τους ακροδεξιούς, η σύγκρουση είναι, σε σημαντικό βαθμό, το νόημα της ύπαρξής τους. Πρόκειται για ανθρώπους που ενδιαφέρονται απλώς για σύγκρουση, επομένως σε μεγάλο βαθμό δεν τους ενδιαφέρει σε ποια πλευρά θα πολεμήσουν την Ουκρανική ή τη Ρωσική. Οι Ρώσοι ναζί θεωρούσαν πως δεν μπορούσαν να εκφραστούν ανοιχτά υπό το καθεστώς του Πούτιν και θέτουν ως στόχο την απελευθέρωση της Ρωσίας από το καθεστώς, το οποίο απλώς δεν βλέπουν ως ρωσικό", λέει ο Leonid Ragozin.
    Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, πολλοί νεοναζί βρήκαν πεδίο έκφρασης στη δυτική Ουκρανία. Μέσα σε δύο χρόνια, από το 2017 μέχρι το 2019, δεκάδες νεοναζί εντάχθηκαν στο πολιτικό κόμμα, The National Corps party. Γερμανοί, Ρώσοι, Σουηδοί, Αμερικανοί, Κροάτες πήγαν στην Ουκρανία σε αυτό το διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/8/22 8:17 μ.μ.

      https://www.amazon.com/Valhalla-Express-nationalist-operations-aggression/dp/1976723256

      Διαγραφή
  12. Και του 8:43 και του 9:00 σημαντικά τα σχόλια. Οι όποιες διαφωνίες δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια καλή αφορμή ανάπτυξης της ιστορίας του σλαβικού κινήματος. Κάπου στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα άρθρο για τους τσαρικούς εθνικομπολσεβίκους και εθνικοσοσιαλιστές που στηρίζουν το Κρεμλίνο πάρε το γεγονός ότι αυτό δυσαρεστεί πολλούς. Όποιος το γνωρίζει ας το βάλει εδώ. Για τον μαχητή πολεμικών τεχνών έχουμε δημοσιεύσει αποκλειστική συνέντευξη. Υπενθυμίζουμε το άρθρο μας για τους Ρώσους εθνικοσοσιαλιστές που πολέμησαν τον Γιέλτσιν μέσα από την Δούμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/8/22 9:43 μ.μ.

    Είναι αλήθεια ότι η Βάγκνερ τέλος και πλέον τρώνε πιλάφι μαζί με μουσάτους μοναχούς της Αγίας Τσετσενίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/22 11:10 μ.μ.

      η Βάγκνερ αυτή τη στιγμή έχει μπει στο Μπάχμουτ και κλωτσάει ουκρανικά οπίσθια, οι Αμερικλάνοι πανηγυρίζουν που χτύπησαν ένα παλιό αρχηγείο στην Ποπάσναγια, που η Βάγκνερ έχει φύγει από εκεί από το Μάιο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/8/22 11:16 μ.μ.

      Πήγα κι εγώ αρχικά να πάρω μια χαρά ότι σκοτώσαν τον Πριγκόζιν, αλλά τελικά είναι οι απλά άλλη μια παπάτζα των Ουκρανών.

      Τον Πριγκόζιν αν τον κρεμάσει κάποιος θα είναι το ρώσικο προλεταριάτο στην ανασυστημένη ΕΣΣΔ, για κάτι κλοπές και νταβατζηλίκια που είχε κάνει επί Μπρέζνιεφ. Όταν ανασυστήσουμε την ΕΣΣΔ θα ξαναφέρουμε και το επαναστατικό δίκαιο και τα γκουλάγκ σε κάθε καπιταλιστή.

      Πέραν αυτού, η μισή Βάγκνερ είναι στο Μάλι αυτή τη στιγμή.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/8/22 11:22 μ.μ.

      https://twitter.com/TobiAyodele/status/1559194181616164864?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1559194181616164864%7Ctwgr%5E581ddad4aa802d23e2e252574e040f2c2d750444%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fs9e.github.io%2Fiframe%2Ftwitter.min.html1559194181616164864

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/8/22 12:23 π.μ.

      Δύσκολα.
      Φαντασιώσεις σορελικών είναι αυτές.
      Στο πεδίο της μάχης (κ όχι στο τελεγκραμ), επικρατούν οι τσαρικοί ΕΣ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/8/22 8:02 μ.μ.

      μοναρχικοί ή εσ αποφάσισε

      Διαγραφή
  14. Γιώργος Δημητρούλιας16/8/22 7:47 μ.μ.

    ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ

    "Το τρελό αγόρι με τα κολάν ο Ζελενσκι απειλεί την Ελλάδα με κυρώσεις επειδή ελληνικά πλοία μεταφέρουν ΝΟΜΙΜΑ φυσικό αέριο και πετρέλαιο από την Ρωσία. Έχουν πάρει πυρομαχικά και όπλα αξίας 300 εκατομμυρίων , έχουμε ψηφίσει όλες τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και ο Ζελενσκι μας απειλεί. Εν τω μεταξύ η Ελλάδα λόγω Μητσοτάκη ανήκει στις " μη φιλικές χώρες " Και κερατάδες και δαρμένοι. Όσο για την Τουρκία που κάνει μπίζνες με την Ρωσία και δεν έχει κάνει κυρώσεις εναντίον της δεν έχει κάτι να πει ο Ζελενσκι. Α ρε Μητσοτάκη που μας κατάντησες;"
    Την παραπάνω δημοσίευση είδα σε ένα προφίλ ανιδιοτελούς Έλληνα Εθνικιστή με προσφορά, αναπαράγοντας όμως τις θέσεις των ρωσικών τρολ που αναμασούν κάποιες από τις εγχώριες Ελίτ παίζοντας το παιχνίδι των Σλάβων. Αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν περάσει ούτε με το αεροπλάνο πάνω από την Ρωσία ή την Ουκρανία, αγνοούν ότι υπάρχει ένας ανελέητος ανταγωνισμός μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων στην Μαύρη Θάλασσα από την εποχή της Μεγάλης Αικατερίνης, η οποία μετά τα παράπονα των Ρώσων εμπόρων, με τα αυστηρά διατάγματα μάζεψε όλους τους Εβραίους εμπόρους στα εδάφη που ανήκουν σήμερα στην Ουκρανία ανταγωνιζόμενοι έτσι τους Έλληνες που είχαν όλο το εμπόριο και την οικονομία, αλλά και την ναυτιλία στα χέρια τους. Οι Εβραίοι όμως δεν ξεχνούν την ιστορία τους, απόδειξη η επιστροφή τους στο Ισραήλ μετά από δύο χιλιάδες χρόνια, σε αντίθεση με εμάς που όχι μόνο ξεχάσαμε ότι είμασταν οι πρώτοι που αποικήσαμε την Μαύρη Θάλασσα αιώνες πριν φτάσουν οι Σλάβοι αλλά και οι Εβραίοι, ξεχάσαμε επίσης και τον εμπορικό ανταγωνισμό που οδήγησε σε δύο μεγάλα πογκρόμ από Έλληνες εναντίον Εβραίων τον 19ο αιώνα στην Οδησσό. Έτσι δεν είναι τυχαίες οι ανθελληνικές θέσεις κάποιων ολιγαρχών και πολιτικών, όπως ο Ζελένσκι που ανήκει στην "εκλεκτή φυλή", της Ουκρανίας και έχουν σήμερα την εξουσία. Αναγκάζονται να δέχονται το AZOV όσο και αν δεν το θέλουν αλλά έχει την λαϊκή αποδοχή και υποστήριξη.
    Όσο για την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, νόμιμα πούλησε ο Τσίπρας την Μακεδονία μας στους Σλάβους υπογράφοντας την Συνθήκη των Πρεσπών και νόμιμα υπέγραψαν τις οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας που φαλίρισε πρώτα η Ευρώπη, αλλά η ουσία βρίσκεται γιατί παρατήσαμε τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων της Μαύρης Θάλασσας (όχι μόνο της Ουκρανίας) και στην Μαριούπολη τους κατέσφαξαν οι ισλαμιστές τσετσένοι του "ομόδοξου" Πούτιν, μήπως γιατί δεν ψήφιζαν;
    Οι Έλληνες πάντως διαχρονικά υπογράφουν τις Συνθήκες με ΑΙΜΑ και όχι με μελάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.