Για τον Γιώργο και τον Μάνο (Αυτόνομοι Αθηνών)


 

15 σχόλια:

  1. Πετάει η ομάδα23/10/23 8:48 π.μ.

    https://youtu.be/GeiIA_XEJ-w?feature=shared

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/23 2:12 μ.μ.

      Φέρανε και έναν αυτόνομο εθνικοεπαναστάτη συναγωνιστή επιτέλους,τον Αμυρά,αν και πάλι τα βρήκαν με τον Χατζηγώγο του Στόχου και της πρεσβείας...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/10/23 3:39 μ.μ.

      Χατζηγωγο πες δημόσια πόσα παίρνεις από την CIA

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/10/23 8:36 μ.μ.

      Το έχω δηλώσει επανειλημμένως. Συναγωνιστές, ξεχάστε ναζισμούς, σοσιαλισμούς και λοιπές κουταμάρες. Δείτε που ήταν ο Άδωνις όταν το έπαιζε αντισημίτης και που βρίσκεται σήμερα. Όποιος έχει νου τα βρίσκει με τους κουμανταδόρους της περιοχής μας και εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας με έξυπνο τρόπο. Το ερώτημα είναι αν θέλουμε επιτέλους να μπούμε στο πολιτικό παιχνίδι ή αν συνηθίσαμε να κάνουμε χάζι απ'έξω παριστάνοντας τους επαναστάτες του γλυκού νερού. Σε αυτό το σημείο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ΕΣΑ γιατί δίνουν βήμα να ακουστεί ο σωστός προσανατολισμός στη νεολαία του χώρου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/10/23 11:17 π.μ.

      Ποιος είναι ο σωστός προσανατολισμός ρε ουφο η αμερικανια και η ασυδοσία;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/10/23 7:06 μ.μ.

      Για γέλια ο χατζη-φιόγκος! Εγώ λέει πάω με τον ισχυρό σύμφωνα με τον Θουκυδίδη και για αυτό επιλέγω Ισραήλ. Άρα κακώς έγινε η ελληνική επανάσταση και έπρεπε σύμφωνα με το σκεπτικό αυτό να παραμέναμε σκλαβωμένοι στους ισχυρότερους τότε Οθωμανούς! Και μια διαφορά για το παγκόσμιο ισλαμικό χαλιφάτο που έγραψε ένας σχολιαστής στην εκπομπή: Για να μπορέσει να υπάρξει αυτό, απαιτούνται σιωνόδουλες κυβερνήσεις ανοιχτών συνόρων. Άρα με μια αντισιωνιστική κυβέρνηση και ενάντια στο Ισραήλ ως εκ τούτου που θα κοιτάζει το συμφέρον της εθνικής φυλής, κανένας μουσουλμάνος αλλόφυλος δεν θα βρίσκεται στις γειτονιές μας για να φτιάξει το παγκόσμιο χαλιφάτο του! Να πως λύνεται το δίλημμα Ισραήλ ή Παλαιστίνη ό,τι και να λέει ο κάθε χατζηφιόγκος...Δεν θες και τουρκική απειλή και δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις μόνος σου; Φτιάξε τα με τους ρώσους δίνοντάς τους και βάσεις στα νησιά μας και να δούμε αν τολμήσει ποτέ να μας επιτεθεί η Τουρκία με δαύτους στα μετόπισθεν! Και χωρίς να έχουμε έτσι ανάγκη κανένα Ισραήλ...Έτσι θα πρέπει να απαντάμε Χάρη σε κάθε σιωνιστική πατσαβούρα και όχι να την ανέχεσαι...

      - προβοκάτωρ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/10/23 8:40 μ.μ.

      Τώρα τον έμαθες τον κύριο Χατζηγώγο ρε ανώνυμε 11:17 π.μ.; Μια ζωή γλύφτης των Αμερικανών ήταν. Σιγά μην τον πληρώνει η cia. Μια τυρόπιτα για πρωινό του δίνουν εγχώριοι παράγοντες. Δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις. Στο Στόχο γράφει δεν γράφει στην Καθημερινή.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος25/10/23 1:23 π.μ.

      Ουφο εισαι και φαίνεσαι. Μια χαρα τα λεει ο φιλος απο πανω.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος25/10/23 6:45 μ.μ.

      Ούτε Μόσχα ούτε Ουάσιγκτον ούτε Βρυξέλλες ούτε Κίεβο μόνο άξονας Βερολίνου Ρώμης στον οποίο πρέπει να βάλουμε την Αθήνα και το Παρίσι.Τα υπόλοιπα θα έρθουν.Ζήτω η νίκη.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος25/10/23 8:31 μ.μ.

      ρε Θόδωρα λίγη ντροπή δεν βλάπτει. ποιος την έχασε για να την βρεις εσύ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/10/23 3:22 π.μ.

    Στην παρουσα φαση το συμφέρον της Ελλαδας είναι να στηριξει το Ισραηλ. Οτι εγραψε η ιστορία εγραψε. Τωρα τι κάνουμε. Μην κολλατε με τον αντισημιτισμο... Οσο και να τους απεχθανομαστε αλλο τοσο πρέπει και να το κραταμε για τον εαυτό μας οταν κανουμε πολιτικη. Δεν θα πεσει ο διεθνης σιωνισμος με στηριξη σε καμία Παλαιστινη και σε κανεναν ισλαμοπιθηκα υπαναπτυκτο εχθρο οχι μονο του Ισραήλ αλλα και δικο μας. Οποτε αφηστε στην ακρη προς το παρόν τον δικαιολογημενο χίλια τα χίλια αντισημιτισμο μας και δειτε το συμφερον της πατριδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/23 10:13 μ.μ.

      ο Χατζηγώγος, ο Βορίδης και όσοι χατζηπατριώτες γουστάρουν τους Εβραίους δεν κοιτούν το συμφέρον της πατρίδας. το συμφέρον της τσέπης τους κοιτούν. ξυπνήστε κορόιδα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/23 2:07 μ.μ.

    Να προσέχουν τα παιδιά των αυτόνομων μην τύχει και τα πετύχει ο ΑΗΚ γιατί με την μούρλια που κουβαλάει τον έχω ικανό να τα σπάσει στο ξύλο.
    Τώρα ειδικά που του χαλάνε το δημόσιο προφίλ με τα αρνητικά σχόλια δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έβαζε στην άκρη τα σαλιαρίσματα με τις γκόμενες τους και κάνει πάνω στην τρέλα του καμία μαλακία.
    Αυτός αδιαφορεί για το καλό του χώρου μπροστά σε αυτό που βλέπει σαν προσωπική φήμη. Είμαι σίγουρος δεν του αρκεί να τους τρώει τις πιτσιρίκες.
    Μη του δώσετε αφορμή ν αρχίσει πάλι τα ίδια που έκανε έξω από την αγγλική πρεσβεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/10/23 1:22 π.μ.

    ο ιππέας απειλεί με δολοφονίες στον ιστοβόθρο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.