Alexei Levkin: ο Ρώσος που υπερασπίζεται την Ουκρανία απέναντι στα στρατεύματα του Πούτιν

 

link: Eις μνήμην των 53 Ουκρανών μαχητών και αιχμαλώτων πολέμου του Εθνικιστικού Εθελοντικού Συντάγματος Azov, που δολοφονήθηκαν την 29η Ιουλίου στην φυλακή της περιοχής Olenivka της ανατολικής Ουκρανίας: η μουσικοπολιτική μπροσούρα της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου» τώρα σε .pdf για να την κάνετε free download και να διαβάσετε σχετικά με την «ιδεολογία που ακούγεται»!



γράφει ο Μαύρος Χμερ

Ο Alexei Levkin (Алексей Лёвкин) γεννήθηκε την 16η Αυγούστου του 1984 στην περιοχή Tver της Ρωσικής Ομοσπονδίας και είναι ο Ρώσος τραγουδιστής και frontman της εθνικοσοσιαλιστικής μπάντας M8l8th (М8Л8ТХ), η οποία κατατάσσεται στο NSBM με επιρροές από RAC

Ιδρύθηκαν το 2003 και ονομάζουν την μουσική τους Militant Black Metal - το Militant Zone είναι label και distro - ενώ διατηρούν λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την άμεση προώθηση των δραστηριοτήτων τους. Διατηρεί δεσμούς με τον πολιτικοκοινωνικό οργανισμό Wotan Jugend και υποστηρίζει τις θέσεις και τις αρχές των μελών του εθελοντικού πολιτικού και στρατιωτικού σώματος Azov

Απέναντι στην βίαιη πραγματικότητα της Ρωσικής κοινωνίας και το κυνήγι μαγισσών των διωκτικών αρχών οι οποίες και είναι υπεύθυνες για τον εγκλεισμό και τον βασανισμό χιλιάδων συναγωνιστών μας, απάντησε όπως ήταν αναμενόμενο με ένοπλο ακτιβισμό και πολύπλευρη αντικαθεστωτική δράση με αποτέλεσμα να βρεθεί στην φυλακή, ενώ οι προσπάθειες των δικαστών να τον παρουσιάσουν ως ψυχικά ασθενή έπεσαν στο κενό. 

Στα γραπτά και στις ομιλίες του κάνει λόγο για τον «εσωτερικό Εθνικοσοσιαλισμό» ενώ λόγω των συνεχών διώξεων έχει αυτοεξοριστεί στην Ουκρανία εδώ και χρόνια όπου και συνεχίζει να διαδραματίζει έναν κυρίαρχο ρόλο στην μουσική σκηνή της χώρας. Διοργανώνει συναυλίες συνέδρια καθώς και εκθέσεις μουσικών προϊόντων με τα κέρδη να καταλήγουν στην ενίσχυση των δομών. Εκτός από την πολιτική θεωρία τα μέλη των κινήσεων στις οποίες συμμετέχει ενεργά εκπαιδεύονται στις πολεμικές τέχνες αλλά και στην εξάσκηση πάνω σε οπλισμό που διαθέτουν οι Ουκρανικές δυνάμεις. 

Οι Ουκρανοί που συνεργάζονται μαζί του διατηρούν επαφές με συναγωνιστές του εξωτερικού ενώ στα βασικά αιτήματα τους κυριαρχεί η προσπάθεια να λάβουν την Ουκρανική υπηκοότητα όλοι όσοι είναι ξένοι και μάχονται ενάντια στην εισβολή της Μόσχας. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού έχουν λάβει μέρος πορείες και συγκεντρώσεις.

Μέλη του οργανισμού Wotan Jugend πολεμούν στις πρώτες γραμμές του μετώπου ενώ μια έκπληξη για τους Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές ήταν η παραχώρηση συνέντευξης του Alexei Levkin στο περιοδικό νεολαίας της πάλαι ποτέ εθνικοσοσιαλιστικής «Χρυσής Αυγής» το 2019 την οποία μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε σε .pdf εδώ. 

Ο εν λόγω Ρώσος εθνικοσοσιαλιστής διατηρεί επαφές με την «Σιδηρά Κυρία» του Ουκρανικού Εθνικισμού την Olena Semenyaka και μαζί έχουν αναλάβει τις διοργανώσεις συναυλιών και τις διεθνείς επαφές του κινήματος. Το «Σπίτι των Κοζάκων» στο Κίεβο είναι ακόμη ένας καρπός της άψογης στρατηγικής τους που συντελεί στην οικονομική ενίσχυση του κινήματος. 



Κάθε χρόνο οι Ουκρανοί διοργανώνουν το Asgardsrei festival στο οποίο έχουν συμμετάσχει στο πρόσφατο παρελθόν κορυφαίες ελληνικές NSBM μπάντες καθώς και αντιπροσωπείες συμπατριωτών μας. 


Διεθνείς συναντήσεις και συνέδρια, ιδεολογικά σεμινάρια και επιδείξεις ΜΜΑ είναι ανάμεσα σε άλλα δρώμενα που προωθεί ο Ρώσος τραγουδιστής ενώ στις ομιλίες και στα γραπτά του δεν ξεχνάει να αναφερθεί στους Timothy McVeigh και David Lane οι οποίοι και θεωρούνται εμβληματικές φυσιογνωμίες για την οργάνωση. 

Ο μυστικισμός και ο παγανισμός του Εθνικοσοσιαλισμού επίσης προσελκύει την Ουκρανική νεολαία με αποτέλεσμα να διοργανώνονται βραδιές ποίησης και ιδεολογικές ομιλίες σχετικά με αυτά τα θέματα. Ο Alexei όπως είναι αναμενόμενο καταζητείται από τις αρχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας αφού κατηγορείται για «τρομοκρατική δράση» όπως ονομάζουν οι άνθρωποι της Μόσχας την υπεράσπιση της Ουκρανικής γης από τα πολυφυλετικά στρατεύματα του Πούτιν.

59 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/10/23 5:49 μ.μ.

    Άλλη μια εξαίσια προσωπικότητα της Ευρωπαϊκής Ιδέας την οποία ανέδειξε στο ντόπιο αναγνωστικό κοινό το Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής μέσα από το έντυπο της μαχητικής Ελληνικής νεολαίας, την Αντεπίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/23 10:40 μ.μ.

      Αν η χρυση αυγη ηταν ΕΣ κινημα η γη ειναι επιπεδη .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/10/23 12:26 μ.μ.

      Η Χρυσή Αυγή είναι ΕΣ κίνημα. Η 4η Αυγούστου σου με Μπέχλη, με Χάρη και με Πλεύρη είναι κάτι αυτοχθονιστές φουκαράδες της φάπας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/10/23 12:39 π.μ.

      12:26 πες μου μια φορα που η χρυση αυγη να εχει τιμησει τον Χιτλερ δημοσια ή εστω να μιλησαν τωρα τον τελευταιο καιρο δημοσια υπερ καποιου προσωπου του Γ ραιχ ή της φασιστικης Ιταλιας ... μονο κατι κυρατσες βλεπω εγω παντως που να κοτσαρουν διστομο , καλαβρυτα και κατι γεροντια να πηγαινουν στο ρουπελ ... αν αυτο ειναι εθνικοσοσιαλισμος καλυτερα να ασχοληθουμε με τον χουλιγκανισμο και τον οπαδισμο πραγματικα .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/10/23 12:33 μ.μ.

      Μπες στα ιδεολογικά κείμενα του antepithesi.gr να δεις αν τιμούν ή όχι ΕΣ προσωπικότητες.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/10/23 1:14 μ.μ.

      Εντάξει 12.26, οι Χαριτωμένοι γελωτοποιοί είναι αυτοχθονιστές, όμως θέλεις μήπως και να μας πεις πως η χρυσή αυγή του ΝΓΜ και του Κας ήταν αριανιστές;
      Δεκάδες αυτοχθονιστικά δημοσιεύματα της χα υπάρχουν, μην μας το παίζετε και αριανιστές του καλού καιρού εσείς οι βλαμμένοι οπαδοί του γύφτουλα που εξευτέλισε τα πάντα!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/10/23 9:35 μ.μ.

      12:33 μπηκα στην κατηγορια "ιδεολογια" και βλεπω για τον γιαννη μεταξα λεω ωχ παλι τα ιδια ...αλλα ας παω παρακατω ... βλεπω μετα οτι τον κοντρεανου τον βαπτισατε "εθνικιστη" , ντρεπεστε να πειτε οτι ηταν φασιστας ; επισης δεν γινεται να λετε οτι ειστε ΕΣ και να μην εχετε γραψει κατι για τον Χιτλερ ή εστω για τον Γκαιμπελς ,ή καποια προσωπικοτητα του Γ Ραιχ που εφτασε τον ΕΣ στο ταβανι ,αλλα να εχετε γραψει 100 αρθρα για τον αγγλοδουλο μεταξα μπας και παρετε κανα ψηφαλακι απο αμορφωτους γερους ταβερνιαρηδες .

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/10/23 9:56 μ.μ.

      Βάλε δύο αυτοχθονικά άρθρα της Χρυσής Αυγής στα σχόλια 1:14

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος6/10/23 1:36 μ.μ.

      9:35 για τον Μπραζιγιάκ και τον Πιρς δεν είδες; Τόσο γρήγορα σταμάτησες την ανάγνωση; Μετεξεταστέος..

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος6/10/23 4:27 μ.μ.

      1:36 αν σε ενα ποτηρι γεματο δηλητηριο ριξεις 2 σταγονες νερο , το νερο παλι δεν θα πινεται .

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/23 7:04 μ.μ.

    Θα βρίσκεται η σ.ο. στην αυτόνομη εκδήλωση της 1ης Νοεμβρίου στο Νέο Ηράκλειο;
    (Ωραίο το άρθρο).

    Δημήτρης από Ναύπλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/23 11:29 μ.μ.

      Φτάνει ρε Λάουρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/10/23 12:39 π.μ.

      απο που και ως που αυτονομη εκδηλωση οταν θα παρεβρισκονται και οι ακροδεξιοι της χρυσης αυγης ,κατι παιδακια του κασιδιαρη και η προπατρια που φοραει τον μανδυα της αυτονομιας για να μαζευει κοσμο για τον ζαφ ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/10/23 3:36 μ.μ.

      12:39 όταν θα μάθεις ορθογραφία τότε πιάσε στο στόμα σου ποιοτικές αυτόνομες κινήσεις σαν το prp

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/10/23 4:09 μ.μ.

      prp.. όπως λέμε πουρουπουπού..

      Διαγραφή
    5. Υπάρχει ένα κόλλημα κατά των παιδιών του Propatria άνευ λόγου και αιτίας. Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείτε τα σχόλια σε μια φόρμα για να πλήξετε πρόσωπα και καταστάσεις του "χώρου". Τα παιδιά θα είναι εκεί στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοέμβρη μπορείτε να κάνετε τα παράπονα σας από κοντά.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/10/23 5:28 μ.μ.

      Ποιό κόλλημα ρε κρίνε. Τα παιδιά αυτά υπογράφουν ως prp και θεωρούνται Έλληνες εθνικιστές. Είναι να μην γελάμε;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/23 7:40 μ.μ.

    Γι' αυτόν και τον Nikitin (White Rex) έχει ακουστεί (τι έχει ακουστεί δηλαδή, το λένε οι Ουκρανοί ανοιχτά μεταξύ τους στο tg) ότι δεν πολεμάνε ποτέ, απλά κάθονται και ανεβάζουν βίντεο από τα μετόπισθεν και βάζουν άλλους να πολεμάνε.

    Έξυπνη κίνηση πάντως, να είσαι Ρώσος εθνικιστής (που οπωσδήποτε τους Ουκρανούς θα τους θεωρείς Μικρορώσους χαχόλους) και να πας Ουκρανία να LARPάρεις σαν Ουκρανός, γελώντας με τα καημένα τα ουκρανάκια που σκοτώνονται ενώ εσύ ανεβάζεις βίντεο. Την έχει καταβρεί ο τύπος που πεθαίνουν οι χαχόλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/10/23 7:41 μ.μ.

    αυτό το "μαύρος χμερ" καινούρια τρέλα είναι; άντε, με το καλό στο μέλλον να δούμε ανάρτηση και από το μέλος "εθνικιστISIS"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/23 9:57 μ.μ.

      Όταν λέγαμε ότι τα παιδιά είναι κατά λάθος εθνικοσοσιαλιστές και θα έπρεπε να δήλωναν κομμουνιστές γελάγατε.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/10/23 8:08 μ.μ.

    ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1993

    Πόσο "αναίμακτη" ήταν η αστική αντεπανάσταση και η κεφαλαιοκρατική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ; Σαν σήμερα, 3 Οκτωβρίου του 1993 ξεκίνησε η αιματηρή καταστολή της Ένοπλης Εξέγερσης του λαού της Μόσχας κατά του αντεπαναστατικού καθεστώτος Γιέλτσιν. Ο Μαύρος Οκτώβρης της αστικής αντεπανάστασης στη Μόσχα, στο στρατιωτικό πραξικόπημα-σταθμό στην αιματηρή κεφαλαιοκρατική παλινόρθωση, για την κατάπνιξη μιας εξέγερσης υπέρ της ΕΣΣΔ που εξελίχθηκε σε ένοπλη. Οι κινήσεις του άθλιου καθεστώτος Γιέλτσιν έγιναν υπό την πλήρη καθοδήγηση και στήριξη ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΟΚ-ΔΝΤ. Πραιτοριανοί του ευρωατλαντισμού, με αυτοκινούμενα τηλεβόλα, τεθωρακισμένα και επιθετικά ελικόπτερα έβαλλαν με λύσσα κατά των ταμπουρωμένων στο τελευταίο κατάλοιπο της Σοβιετικής Εξουσίας, στο κτίριο του Ανωτάτου Σοβιέτ. Εκατοντάδες ήταν οι νεκροί απ’ τις «επιχειρήσεις» και τις μαζικές εκτελέσεις. Και τότε σύμπασα η «πολιτισμένη Δύση» χειροκροτούσε το σφαγέα Γιέλτσιν για το «θρίαμβο της δημοκρατίας και της ελεύθερης αγοράς» σε ζωντανή αναμετάδοση απ' το CNN.

    Από τη μια μεριά σε κοινό μέτωπο κομμουνιστές και Ρώσοι εθνικιστές: Ανπίλοφ, Προχάνοφ, Μακάσοφ, Μπαρκάσοφ. Από την άλλη, τα κατοικίδια του Μπους: Γιέλτσιν, Γκαϊντάρ, Νεμτσόφ (αλλά και Ζόλοτοφ και Σοϊγκού).

    ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/03/1993.html?m=0

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/10/23 10:28 μ.μ.

      Πολύ καλά τα λες. Με ποιους είχε ενεργά ταχθεί τότε ο νεοσταλινικός Πούτιν και η υπόλοιπη συμμορία ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/10/23 12:19 μ.μ.

      Φιλελεύθερος είναι ο Πούτιν, μακάρι να ήταν "νεοσταλινικός" να γουστάραμε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/10/23 9:11 μ.μ.

      Κρίση ταυτότητας!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/10/23 8:18 μ.μ.

    The war in Ukraine, which is essentially a NATO war against Russia, has played a role in accelerating this. The United States, which is on a downward trajectory, hasn’t managed to isolate Russia from the rest of the world; quite the opposite.

    They won’t fare any better with China. The alignment of the BRICS (even if their interests aren’t always aligned) already suggests a move away from the dollar, which has already begun to materialise. That the West (an ‘Anglo-Saxon’ notion I don’t identify with: I’m not ‘Western’ but European) should gradually renounce the hegemonic unilateralism, which has long been its characteristic, pleases me greatly. I’d even say that today, on an international scale, the decisive battle is between multipolar forces and those trying to maintain unipolar dominance at the expense of peoples and cultures. This battle largely overlaps with the struggle between maritime and continental powers (Land and Sea, according to Carl Schmitt). Ultimately, what’s at stake is the diversity of the world.

    ALAIN DE BENOIST
    3-10-23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/10/23 3:06 π.μ.

      Ο Αλαίν Ντε Μπενουά ως γνήσιος συστημικός της αστικής νεοδεξιάς, είναι αναμενόμενο να αναπαράγει την φαιδρή ρωσική προπαγάνδα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/10/23 1:49 μ.μ.

      Ο Μπενουά είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς εκφράζει μια συγκεκριμένη, δομημένη άποψη. "Φαίδρα προπαγάνδα" αντιθέτως είναι 99 στις 100 αναρτήσεις υπέρ της Ουκρανίας (θα έλεγα 100 στις 100 αλλά αφήνω ένα περιθώριο να μην έχω δει κάτι) που απλά κάνουν επίκληση στο συναίσθημα με εικόνες 2ου ΠΠ.

      Η συντακτική ομάδα του ΜΚ άραγε συμφωνεί ότι ο Μπενουά είναι γνήσιος συστημικός αστός;

      Διαγραφή
    3. Ο Γάλλος είναι αναμφισβήτητα μια ποιοτική προσωπικότητα που έχει προσφέρει πολλά. Σε ολόκληρη την Ευρώπη το ουκρανικό ζήτημα έφερε στην επιφάνεια διαφωνίες ανάμεσα σε πρόσωπα κινήματα κόμματα και ομάδες. Καλό θα είναι όλοι να μην είμαστε υπερβολικοί σε χαρακτηρισμούς και κυρίως σε συμπεράσματα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/10/23 12:18 π.μ.

      Τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι υπάρχουν ποιοτικές προσωπικότητες, κινήματα και ομάδες με διαφορετική άποψη, κάτι είναι και αυτό. Για το τελευταίο που γράφεις προφανώς δεν βοηθάτε και εσείς (ως ΣΟ του ΜΚ) όταν εδώ και 1μιση χρόνο όποιον εσ/φασίστα έχει διαφορετική άποψη τον βγάζετε από ακροδεξιό αντιφασίστα μέχρι πληρωμένο από την Ρωσική πρεσβεία (λολ) και τον συγχέετε με την ελεύθερη ώρα.

      Οπότε αν σας ενδιαφέρει όντως αυτό που γράφετε γιατί δεν δημοσιεύετε για αλλαγή ένα άρθρο που να εξηγεί με σοβαρά επιχειρήματα γιατί πιστεύετε ότι η επικράτηση των Ουκρανών (με ό,τι αυτή συνεπάγεται) είναι θετική εξέλιξη για τα ριζοσπαστικά κινήματα στην Ευρώπη και για τις πιθανότητες μιας ανατροπής; Μια σοβαρή κουβέντα εντός του χώρου για αυτό το θέμα αξίζει όσο 1,000,000 προπαγανδιστικά αρθράκια

      Διαγραφή
    5. Μάλλον διαβάζεις για λίγο καιρό το ιστολόγιο και δεν έχεις πρόσβαση στο σύνολο της αρθρογραφίας για το Ουκρανικό. Φυσικά και υπάρχουν συναγωνιστές που διαφωνούν μαζί μας σε επιμέρους ζητήματα. Φυσικά και δεν υιοθετούμε το αλάθητο ή την μια και μοναδική αλήθεια. Τα άρθρα δεν περιστρέφονται γύρω από το Ουκρανικό μόνο τον τελευταίο χρόνο αλλά κάποιοι περιμένουν να σχολιάσουν μόνο σε αυτά και μάλιστα το κάνουν σε ένα μεγάλο μέρος με τρόπο προκλητικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που παίρνουν το μέρος της Ουκρανικής εθνικιστικής παράταξης απέναντι στην ρωσική εισβολή όχι μόνο δεν έχουν σχέση με πρεσβείες αλλά ούτε και με γνωστά φερέφωνα. Για την άλλη μεριά όμως μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά διότι υπάρχουν μαρτυρίες και στοιχεία. Είναι άλλο να τάσσεσαι έστω και για ιδεολογικούς λόγους με κάποιους και άλλο να χτίζεις καριέρα και ένα πολιτικό μέλλον με πλάτες ξένων παραγόντων.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/10/23 2:32 μ.μ.

      Το ιστολόγιό σου το διαβάζω πάνω από 10 χρόνια, από τότε που άρχισα συνειδητά να αποκτώ πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα. Και συνεχίζω να το κάνω διότι παρά τις διαφωνίες που έχω σε αρκετά ζητήματα θεωρώ οτί το πρόσημο είναι θετικό. Τα άρθρα για το ουκρανικό τα έχω διαβάσει τα περισσότερα και δεν έχω δει κανένα που να κάνει αυτό που σου έγραψα, δηλαδή μια σοβαρή επιχειρηματολογία για το πως η επικράτηση της Ουκρανίας είναι θετική εξέλιξη για τις προοπτικές ες/φασιστικών/εθνικιστικών ριζοσπαστικών κινημάτων στην Ευρώπη. Έχω δει αμέτρητα να κάνουν απλά φτηνή συναισθηματική προπαγάνδα ή να πετάνε την μπάλα στην κερκίδα μιλώντας για τους ρώσους ολιγάρχες και το καθεστώς Πούτιν. Το να απευθύνεσαι σε συναγωνιστές σου λες και μιλάς με καμμένους αναγνώστες της ελεύθερης ώρας είναι κάπως πιο προκλητικό πιστεύω. Αν κάνω λάθος ή έχασα κάποια ανάρτηση μπορείς να μου παραθέσεις το λινκ.

      Τώρα για τα υπόλοιπα σε ποιούς αναφέρεσαι; Γιατί αν το πας σε ακροδεξιούς να έχεις την εντιμότητα να αναφερθείς και σε ακροδεξιούς που στηρίζουν την "Ουκρανική εθνικιστική παράταξη". Ας μου επιτρέψεις πάντως για τους ε/σ του "ναι" στο δημοψήφισμα και του "ζήτω το ΝΑΤΟ" να μην είμαι σίγουρος

      Διαγραφή
    7. Αν σε θεωρούσε κάποιος ως γραφικό δεν θα είχες επίσημη απάντηση στα σχόλια σου. Επειδή τα σχόλια είναι ανώνυμα και ο γραπτός λόγος στο διαδίκτυο συχνά γίνεται αντικείμενο παρεξήγησης υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και ηλεκτρονική διεύθυνση. Στα της Ουκρανίας πράγματι δεν υπάρχει κάποιο άρθρο ειδικά για το θέμα που αναφέρεις. Υπάρχουν όμως πολλά άλλα που δίνουν μια διαφορετική ματιά στα τεκταινόμενα του πολέμου.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος6/10/23 9:02 μ.μ.

      Αυτό δεν είναι όμως ρε συ ΜΚ το βασικό που θα έπρεπε να μας απασχολεί; αυτό προσπαθώ να πω από την αρχή, αντί να συζητάμε σαν χώρος το στοιχειώδες μένουμε στην προπαγάνδα. Δεν είπα ότι θεωρείς εμένα προσωπικά γραφικό αλλά όταν όλα τα άρθρα για το θέμα είναι γραμμένα λες και απευθύνονται σε αναγνώστες της ελ.ωρας ή του Λιακόπουλου είναι πολύ υποτιμητικό για συναγωνιστές που έχουν διαφορετική άποψη.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος3/10/23 11:09 μ.μ.

    Τι έγινε κρινε; Υποψήφιος με τον Κασιδιάρη ο Δημητρουλιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/10/23 1:44 μ.μ.

      Χαχαχαχαχαχα όντως; Ο τύπος έχει πάρει εργολαβία την στήριξη της Ουκρανίας στα σοσιαλ. Κατά τα άλλα αν δεν αναπαράγεις εδώ μέσα φίλο -νατοϊκή προπαγάνδα θα βγουν 5 τρολάκια να σε πούνε ακροδεξιό

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/10/23 5:29 μ.μ.

      Που είναι το κακό να είναι υποψήφιος ένας Εθνικιστής στο ψηφοδέλτιο ενός Εθνικιστή;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/10/23 10:48 μ.μ.

      Φυσικά. Θα τον αποκηρύξει ο Μαύρος Κρίνος?

      https://x.com/2Xaroulita/status/1708837220612804927?s=20

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/10/23 8:07 π.μ.

      Να μας εξηγήσει ο αζοφίτης από την Καλαμάτα πως ανέχεται την φιλορώσικη στάση του ανηψιού.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/10/23 12:47 π.μ.

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ "ΡΩΣΟ" ΠΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΤΗΣ ΕΕ , ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ......ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το "δήθεν" και το "Ρώσος" καλό είναι το κοιτάξεις. Υπάρχουν εθνικοσοσιαλιστές και άλλοι που πολεμούν στο μέτωπο είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Επιπλέον τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν και βίντεο στο τελεγκραμ με Έλληνες εθελοντές.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/10/23 1:24 π.μ.

      "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ......."ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΟΥΚΡΑΝΙΑ" ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ)..........

      ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΖΕΛΕΝΣΚΙ-ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΕΝΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.......ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ........ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.......ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ......

      Διαγραφή
    3. Εχουν απαντηθεί όλα αυτά που αναφέρεις σε παλαιότερες αναρτήσεις. Φυσικά και δεν έχει νόημα να συνομιλεί κάποιος μαζί σου και αν μπορείς μην γράφεις κεφαλαία δεν δίνουν άλλη βαρύτητα στα γραφόμενα σου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/10/23 7:42 μ.μ.

    Εθνικοσοσιαλιστης!! Δεν πα να ειναι και αστροναυτης... Ρωσος που πολεμα τα αδερφια του, το εθνος του, ειναι προδοτης ολκης και αξιος μονο για θάνατο.
    Δηλαδη εγω που μισω το καθεστώς στην Ελλάδα και με κυνηγαει ο Μητσοτάκης θα παω με τον εχθρο και θα σκοτωνω Ελληνες σε περίπτωση πολεμου.
    Ρε κρινε οσο μας πληγωνεις... Τοσο μας πορωνεις. Μια μας ανεβάζεις, την αλλη μας γκρεμιζεις στην άβυσσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Krasnov και Vlasov ήταν προδότες ολκής και άξιζαν τον θάνατο; Πρώτη φορά ακούς ότι στις Ουκρανικές δυνάμεις πολεμούν Ρώσοι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/10/23 2:20 μ.μ.

      Δεν τους γνωρίζω αλλα εφοσον πολεμουν με το εχθρο ενάντια στο εθνος τους, για μενα δεν αξιζουν τίποτα περισσότερο απο το θάνατο.
      Απαντησε μου στο παραδειγμα με το Μητσοτακη και την Ελλάδα αν θελεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/10/23 2:46 μ.μ.

      Οι Krasnov και Vlasov συντάχθηκαν με την ΕΣ Γερμανία για να πολεμήσουν το κομμουνισμό στην πατρίδα τους. Υπήρχε η ελπίδα πως αν η ΕΣ Γερμανία νικούσε τον πόλεμο και δεν επικρατούσαν ακραία αντισλαβικές φωνές όταν καθοριζόταν η νέα κατάσταση στην Ευρώπη τότε η πατρίδα τους θα ελευθερωνόταν από το (βαθιά αντι-ρωσικό) κομμουνιστικό καθεστώς και θα είχε ένα ιστορικό μέλλον.

      Οι σημερινοί ρώσοι εθελοντές συντάσσονται με το ΝΑΤΟ και με μια φιλελεύθερη αστική δημοκρατία για να πολεμήσουν την πατρίδα τους (επίσης φιλελεύθερη αστική δημοκρατία κατά βάση). Αν επικρατήσει η πλευρά τους στον πόλεμο η πατρίδα τους θα διαλυθεί και μεταμορφωθεί σε ακόμη έναν δορυφόρο του ΝΑΤΟ, ενώ η Ουκρανία θα ενταχθεί δεμμένη χειροπόδαρα (οικονομικά, πολιτικά, στρατιωτικά) σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Α ξέχασα, εδώ κάπου μπαίνει και το ανέκδοτο για Intermarium

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/10/23 7:35 μ.μ.

      Περι Vlasov και krasnov... Δεν τους γνωριζα και ευχαριστώ για την ενημερωση. Δεν αλλαζει ομως η αποψη μου. Θεωρω προδοσια και τις 2 αυτες περιπτώσεις οπως και του Ρωσου στο αρθρο. Επιμενω να μου απαντησεις στο παραδειγμα με το Μητσοτακη. Θα πήγαινα με τον εχθρο του εθνους μου για να ριξω το εγχωριο καθεστως που με διωκει;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/10/23 3:46 μ.μ.

      Συναγωνιστή 7:35 η απάντηση έχει δοθεί: Ερντογάν σώσε τον ελληνικό πολιτισμό.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος4/10/23 8:11 μ.μ.

    Άλλη μια απόδειξη ότι οι εθνικοσοσιαλιστές μεταπολεμικά υπηρετούν τον νεοταξισμό και αναμενόμενο να πολεμάνε υπέρ του ΝΑΤΟ! Και το 2014 είχαμε μια από τα ίδια πάλι στην Ουκρανία όταν πολεμάγανε για λογαριασμό του μαυριδερού Ομπάμ(ι)α, δηλαδή υπέρ των Δημοκρατικών που είναι φουλ Νέα Τάξη ενάντια στον ηγέτη μας Τραμπ που συνεχίζουν να τον τρέχουν στα δικαστήρια! Ευτυχώς που γεννήθηκα ακροδεξιός=αντισυστημικός!

    - προβοκάτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/23 10:08 π.μ.

      Το τραβάει ο οργανισμός σου το γλέντι από τον φωτογράφο ρε τρελοθόδωρε.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/10/23 10:25 μ.μ.

    https://www.protagon.gr/epikairotita/o-poutin-estise-agalma-tou-sidirou-feliks-sti-mosxa-44342788710
    Όχι ρε, μαζευτείτε τώρα όλοι οι "αντιναζί" μαμούχαλοι να κρώξετε πως ο φρικτός σφαγέας των αληθινών Ρώσσων Φέλιξ Εντμούντοβιτς Ντζερζίνσκι είναι για εσάς "περισσότερο πατρίδα" όπως οι Τσετσένοι εγκληματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/10/23 3:33 μ.μ.

    Κανείς αυτόνομος στην εκδήλωση για τους νεκρούς της ΧΑ. Όχι άλλη κοροϊδία από το Μαύρο Κρίνο και τον ΔΖ με κραυγαλέα ψέματα περί αυτονομίας. Οι αυτόνομοι δε θα γίνουμε ακόλουθοι του κάθε γραφικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/23 9:01 μ.μ.

      Δυστυχώς για σένα ολόκληρη η γνήσια πατριωτική ελληνική ακροδεξιά θα βρίσκεται ενωμένη στο Νέο Ηράκλειο μακριά από ξενόφερτα φασιστικά και ναζιστικά κατάλοιπα.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/10/23 12:17 μ.μ.

    Πρέπει όλοι να στηρίξουμε το ενιαίο,εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα της 4ης Αυγούστου του πατριάρχη του Ελληνικού Εθνικισμού,απόγονο Μικρασιατών ευγενών ΚΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/23 2:58 μ.μ.

      Αυτο που θα βάλει ο "πατριαρχης" τα λεφτά; Γελάνε και τα τσιμέντα....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/23 2:03 π.μ.

      2:58 βγες επώνυμα και βάλε και λεφτά ώστε να έχεις λόγο να μιλάς ειδάλλως βγάλε το σκασμό

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/10/23 6:10 μ.μ.

      2:03 για κοροιδα ψάχνετε; ακροδεξιοί της τυρόπιτας. Αντε τωρα βγάλτε και τον μίστερ μπουτια στην εκπομπή.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/10/23 1:36 μ.μ.

      Σκασμός και στην τρύπα σου

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.