Για την Ουκρανική σύγκρουση και το μέλλον των Εθνικιστών (πολλαπλοί σύνδεσμοι παλαιότερων αναρτήσεων και άρθρο του συναγωνιστή Έχεμου)


Ο Ιταλός Gabriele Adinolfi από την έναρξη της Ουκρανικής σύρραξης είχε δώσει το πλήρες σκεπτικό όσων δεν γοητεύονται από τις Ρωσικές «σειρήνες» και είχε επισημάνει την ύπαρξη μιας νέας συμφωνίας της Γιάλτας

Όμως οι ματωμένοι ηλιόσποροι της Ουκρανίας έριξαν και στον ελληνικό «χώρο» - όπως και παντού στην Ευρώπη - τον σπόρο της διαφωνίας και της διαμάχης ανάμεσα στους συναγωνιστές. 

Σε μια ένδειξη ώριμης πολιτικής στράτευσης πρώτοι οι Σουηδοί, Ιταλοί, Γερμανοί και Ισπανοί συναγωνιστές δεν «μάσησαν» τα λόγια τους και υπερασπίστηκαν το δικαίωμα του Ουκρανικού λαού στην υπεράσπιση της πατρίδας τους. 

Από την μεριά μας παρά την αρχική ξεκάθαρη τοποθέτηση της σ.ο. δεν αποφύγαμε τα «πυρά» της κακόπιστης κριτικής. 

Δεν είχαμε λοιπόν παρά να απαντήσουμε άμεσα δίνοντας τον λόγο σε συναγωνιστή που ζει στην Ουκρανία και γνωρίζει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελαν κάποιοι άλλοι να είναι. 

Η πλειοψηφία των ανένταχτων και αυτόνομων συναγωνιστών δεν κράτησε κάποια ουδετερότητα όπως έπραξαν κάποιοι άλλοι - οι οποίοι ίσως κριθούν για την μεσοβέζικη στάση τους - αλλά μίλησαν για τις δομές και τους στόχους του Ουκρανικού κινήματος αψηφώντας όσους συντάχθηκαν από την αρχή με τον θρασύ εισβολέα. 

Οι επαφές αυτόνομων συναγωνιστών που βρέθηκαν στο εξωτερικό αλλά και οι διεργασίες στο εσωτερικό  καθώς και η αναφορά σε ιδεολογικά άρθρα έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο στο ζήτημα. 

Γνωστά πρόσωπα του ελληνικού εθνικισμού με το θάρρος της γνώμης τους και τα συνεχόμενα άρθρα στο διαδίκτυο καθώς και τις συνεντεύξεις που δόθηκαν και οι αυτόνομοι σύντροφοι με τις δράσεις τους απάντησαν με διάφορους τρόπους στους υπαλλήλους πρεσβειών και πολιτικών ομάδων που κινούνται σε έναν άλλο άξονα πολιτικής σκέψης. 

Δεν διαγράψαμε από την μνήμη μας για λόγους συμφερόντων τις κινήσεις αλληλεγγύης των Ουκρανών και δεν ξεχάσαμε την ομογένεια της Ουκρανίας ούτε το έπος των Ουκρανών πολεμιστών στην Μαριούπολη και αλλού. 

Φέραμε στην δημοσιότητα δηλώσεις εθνικιστών που δεν υποτάχθηκαν στο κομματικό παραμύθι και ντοκουμέντα παλαιότερων συνεντεύξεων που κάποιοι θα ήθελαν πολύ να ξεχάσουν. 

Δώσαμε τον λόγο σε αυτούς που διώκονται και τιμήσαμε με τον δικό μας τρόπο αυτούς που έπεσαν στο καθήκον.

 Η μνήμη μας παραμένει δυνατή και η σκέψη μας δεν αλλάζει σύμφωνα με τις επιταγές άλλων όπως πράττουν αυτοί που ωφελούνται ποικιλοτρόπως από την αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων. 

Το θάρρος και η πολεμική αισθητική των Ουκρανών Εθνικιστών εξέπληξε ακόμη και τους φανατικούς εχθρούς τους, ενώ οι άγνωστες πτυχές του αγώνα τάραξαν τις κοιμισμένες συνειδήσεις. 

Συνεισφέραμε με τις ισχνές μας δυνάμεις στην προσπάθεια να μείνει ζωντανή η πολεμική μνήμη, προβάλλαμε την ελληνική συμμετοχή στα πεδία των μαχών και τις κινήσεις αλληλεγγύης των Ευρωπαίων συναγωνιστών μας.

γράφει ο Έχεμος

Η σημερινή πολυεθνική Ρωσία δεν είναι παρά το δίδυμο αδερφάκι του Αμερικανοσιωνιστικού επικυρίαρχου. Και τα δυο καταπιεστικά καθεστώτα πράττουν σύμφωνα με τα συμφέροντα της αδηφάγας πλουτοκρατίας και των οικονομικών συμφερόντων της πολεμικής βιομηχανίας. Και τα δυο καθεστώτα δεν περνάνε ποτέ τις «κόκκινες γραμμές» σχετικά με το δολοφονικό Σιωνιστικό κράτος ενώ στο εσωτερικό τους αντιμετωπίζουν πολλές φορές κοινούς κλυδωνισμούς. 

Όσο απροκάλυπτη είναι η αμερικανική εξουσιαστική εξωτερική πολιτική με τις εκατοντάδες βάσεις τόσο υπογείως δουλεύει η Ρωσική η οποία χρηματοδοτεί κόμματα από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά. Ο στόχος της Ρωσίας και του ηγέτη της ο οποίος αναδείχτηκε στο περιβάλλον του Γιέλτσιν και το πράσινο φως για την πολιτική προώθηση του το έδωσε ένας Ιουδαίος ολιγάρχης ενώ κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι στημένες βομβιστικές επιθέσεις που οργάνωσε η FSB, είναι η ενίσχυση των Τουρκικών και Κινεζικών συμφερόντων και η προώθηση του Ευρασιανισμού που αποτελεί το νέο πολιτικό όχημα μιας μερίδας της παγκοσμιοποίησης. 

Σήμερα που τα τραπεζικά κεφάλαια μετατοπίζονται στην Ασία και οι ανταγωνισμοί αυξάνονται στην περιοχή αυτή, οι δύο αυτοί πόλοι συγκρούονται για την παγκόσμια κυριαρχία. Όσοι πίστευαν σε μια «Αγία Ρωσία» που θα σώσει τον Ελληνισμό ανακαλύπτουν με έκπληξη ότι η Τουρκική επιθετικότητα έχει ως καύσιμο τον Ρωσισμό ενώ οι τελευταίες εξελίξεις στην Αρμενία έδειξαν τον ωμό και απροκάλυπτο ρόλο του Κρεμλίνου που ενισχύει τον Τουρκικό κόσμο και δεν διστάζει να ξεπουλήσει λαούς με παραδοσιακή φιλία στο παρελθόν. 

Ο Ρωσικός παράγοντας είχε την ευκαιρία να αποτελειώσει το διεφθαρμένο καθεστώς Ζελένσκι με μια πυραυλική επίθεση στο Κίεβο όπως και πρότειναν Ρώσοι στρατηγοί, όμως ο Πούτιν αρνήθηκε και προτίμησε μια γενικευμένη εισβολή στο όνομα των βιομηχάνων του πολεμικού υλικού και προς ευχαρίστηση του Διεθνούς Σιωνισμού που βλέπει για πολλοστή φορά οι Λευκοί Σλάβοι να σφάζονται μεταξύ τους. 

Μπροστά στον βομβαρδισμό ακόμη και παιδικών χαρών … με Ισραηλινούς πυραύλους οι Ουκρανοί δεν είχαν παρά να πάρουν τα όπλα και να υπερασπιστούν την γη των Κοζάκων απέναντι στους αιμοδιψείς Μοσχοβίτες πολιτικούς και στρατιωτικούς που για μια ακόμη φορά παίζουν το απροκάλυπτο χαρτί του Ιμπεριαλισμού. 

Η μαχητική τους αξία αναγνωρίζεται ακόμη και από τους αντιπάλους τους παρά την περιορισμένη δυνατότητα τους σε μονάδες πυροβολικού και σε ιπτάμενα μέσα. Όταν θα λήξει αυτός ο πόλεμος που η Ρωσία του Πούτιν τον ξεκίνησε στο όνομα της «αποναζιστικοποίησης» καρπός του διεθνούς αντιφασιστικού συνεδρίου της Μόσχας στο οποίο παρευρέθηκε και πρώην κορυφαίο στέλεχος της Μοσάντ, οι εθνικιστές θα βγουν πιο ενισχυμένοι από ποτέ και παρά το γεγονός μιας χώρας ερειπωμένης η οργή του λαού θα τους δώσει  την ευκαιρία να αναδειχτούν σε μια πραγματική εθνική εμπροσθοφυλακή. 

Πάνοπλοι και με απόθεμα σε πυρομαχικά οργανωμένοι σε όλα τα κλιμάκια μάχης και με προσβάσεις σε δομές του κράτους είναι αμφίβολο αν η σημερινή κυβέρνηση θα μπορέσει να τους αντιμετωπίσει. Αυτή την φορά δεν θα γίνουν τα λάθη που έκαναν οι ριζοσπάστες Φαλαγγίτες απέναντι στην εξουσία του Φράνκο και αλλού και το μόνο σίγουρο είναι το γεγονός ότι η κυριαρχία στην χώρα θα πέσει σαν ώριμο φρούτο. 

Ο μέσος Ουκρανός είναι δεδομένο ότι αντιδρά στην κυριαρχία του ΝΑΤΟ στην χώρα και ως πολιτικά όντα οι ντόπιοι σίγουρα ξέρουν να υπερασπίζονται αρχές αξίες και ιδανικά. Όσο και αν προσπαθούν οι Αμερικανοί να προσεταιριστούν τους Ουκρανούς ο απλός λαός παραμένει απαθής απέναντι στα «καθρεφτάκια» των Γιάνκηδων αλλά και αποφασισμένος να συνεχίσει την μάχη απέναντι στους Μοσχοβίτες εισβολείς. 

Όσο ο αντιφασισμός επιδεικνύεται ως το κυρίαρχο λάβαρο της τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η Ρωσία και όσο οι δυτικοί φέρνουν νέα οπλικά συστήματα στην Ουκρανία αναγκάζοντας τους Ουκρανούς να γνωρίζουν άριστα την πολεμική τεχνική και τα μέσα άμυνας και επίθεσης τόσο το «αυγό του φιδιού» θα μεγαλώνει στην γη των ηλιόσπορων έτοιμο να δαγκώσει την φτέρνα δυτικών και ανατολικών. 

Η Ουκρανία πλέον ώριμη πολιτικά και με τις δομές σκέψης και ιδεολογίας να παραμένουν ανέγγιχτες περνάει στο επόμενο στάδιο αυτό της πλήρους πολεμικής κινητοποίησης. Ακόμη και αν δεν απελευθερωθούν στο άμεσο μέλλον τα κατεχόμενα εδάφη από τους Τσετσένους και τους Μογγόλους που εξαπέλυσε η κεντρική εξουσία των πρώην Σοβιετικών το σίγουρο είναι ότι οι δεκάδες χιλιάδες ένοπλοι εθνικιστές θα αναδειχτούν στα νέα Freikorps της Ευρώπης χωρίς όμως να έχουν να αντιπαλέψουν σοσιαλοδημοκράτες και κομμουνιστές στην πλάτη τους αυτή την φορά. 

Σύντομα τα λάβαρα της εθνικιστικής αντίστασης θα καρπωθούν τις θυσίες της νίκης και θα παρελάσουν νικηφόρα ανάμεσα στον λαό φέρνοντας όμως τις πολεμικές ιαχές σε κάθε στρώμα της Ουκρανικής κοινωνίας. Ο Ουκρανικός λαός τιμώντας τις παραδόσεις Θεών και ανθρώπων απορρίπτοντας τόσο τις υποσχέσεις των καπιταλιστών της Δύσης όσο και των φιλελεύθερων της Ανατολής κερδίζει την πρώτη θέση ανάμεσα στα εναπομείναντα πολεμικά έθνη της Ευρώπης. 

Ανάμεσα σε αυτούς που πολεμούν αποτελεί τιμή ότι βρίσκονται και Έλληνες εθελοντές που υπερασπίζονται τα εδάφη της Ουκρανίας και τις παραδόσεις της εκεί ομογένειας. Τιμή σε αυτούς που ύψωσαν ξανά τα μελανοπόρφυρα λάβαρα και άκουσαν να τους ψιθυρίζει και πάλι η Χαμογελαστή Νεκροκεφαλή: «Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει»!

36 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/10/23 11:39 μ.μ.

    Τώρα που οι βρωμεροί γιάνκηδες είναι έτοιμοι να προδώσουν την Ουκρανία οικονομικά-στρατιωτικά, η μόνη ελπίδα για νίκη είναι να πάνε στο μέτωπο όσοι περισσότεροι Ευρωπαίοι Εθνικιστές γίνεται. Χωρίς γιάνκηδες δεν θα αντέξει για πολύ η εξουσία του Ζελένσκι πάνω στον ουκρανικό λαό, και αυτό είναι καλό για εμάς. Επιβάλλεται αυτή τη στιγμή οι Ευρωπαίοι εθνικιστές να βοηθήσουν έμπρακτα τους Ουκρανούς εθνικιστές να δείξουν στον ουκρανικό λαό ότι μόνο αυτοί νοιάζονται για την Ουκρανία. Εδώ και ένα χρόνο διαβάζω μέσα εδώ ότι πρέπει μετά τον πόλεμο να είναι δυνατό το ουκρανικό εθνικιστικό κίνημα για να μπορέσει να ρίξει τον Ζελένσκι. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Πηγαίνετε εθελοντές στην Ουκρανία. Πολεμήστε δίπλα στους Ουκρανούς εθνικιστές. Δείξτε στον μέσο Ουκρανό, που ολοένα και περισσότερο χάνει την εμπιστοσύνη του στους γιάνκηδες, ότι έχει έναν πραγματικό σύμμαχο για το μέλλον: τους Ευρωπαίους Εθνικιστές. Είναι καιρός να φτιαχτεί μια Ανεξάρτητη Λεγεώνα Ευρωπαίων Εθνικιστών και να πολεμήσει ξεχωριστά από τις μονάδες του Ζελένσκι, να μην εντάσσεται σε αυτές. Όχι στην ψευδολεγεώνα των μπεκρήδων μισθοφόρων που έφτιαξε ο Ζελένσκι με εκπρόσωπο τύπου ένα εκφυλισμένο αμερικάνικο τραβέλι. Εμπρός για τη δική μας ευρωπαϊκή εθνικιστική λεγεώνα. Θέλετε τη σωτηρία της Ουκρανίας, τη σωτηρία της Ευρώπης, και την πτώση του εβραίου Ζελένσκι; Αποδείξτε το. Στρατολογήστε κόσμο, άτομα εξειδικευμένα στη χρήση των όπλων, ειδικοδυναμίτες εθνικιστές από όλη την Ευρώπη, και πηγαίνετε Ουκρανία να βοηθήσετε. Αλλιώς ο πόλεμος αυτός θα παραμείνει ένας πόλεμος ΝΑΤΟ-Ρωσίας, και μόνο κακό θα κάνει αυτό στο λαό της Ουκρανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/23 5:41 μ.μ.

      Για να αντέξει η Ουκρανία οι βρωμεροί γιάνκηδες και τα υπόλοιπα νατοικά προτεκτοράτα στέλνουν σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση στρατιωτικό υλικό και βλήμματα πυροβολικού αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων. Στρατιωτικό εξοπλισμό αξίας 44δις και εκατομμύρια βλήματα πυροβολικού έχουν στείλει μέχρι στιγμής οι βρωμεροί γιάνκηδες. Αν σταματήσουν την βοήθεια η, πλήρως εξαρτώμενη από νατοικό εξοπλισμό πλέον, Ουκρανία δεν θα αντέξει ούτε 1 μήνα. Εκτός και αν πιστεύεις ότι 100, 1,000 ή 10,000 (λέμε τώρα) "ειδικοδυναμίτες εθνικιστές" με καλάζνικοφ και χωρίς καν βλήματα πυροβολικού ή άρματα μάχης θα επικρατήσουν. Και αυτά που διαβάζεις και εδώ μέσα για "δυνατό εθνικιστικό κίνημα που θα ανατρέψει τον Ζελένσκι" καλό θα ήταν να μην τα παίρνεις και πολύ στα σοβαρά γιατί δεν είναι τίποτα άλλο παρά φαντασιώσεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/23 11:12 μ.μ.

      Η άθλια ρωσική προπαγάνδα του διεφθαρμένου Εβραιοσιωνιστικού Κρεμλίνου έχει βαπτίσει τους ξένους εθελοντές ως "μισθοφόρους". Δεν υπάρχουν ξένοι μισθοφόροι στην Ουκρανία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/10/23 12:17 μ.μ.

      Μισθοφόροι προφανώς και υπάρχουν, κάθε βδομάδα βγαίνουν στο Youtube βίντεο με συνεντεύξεις διάφορων Καναδών, Άγγλων, Αμερικάνων και Αυστραλών μπεκρήδων που έχοντας γυρίσει από την Ουκρανία βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή που πήγαν εκεί, αφού στην αρχή νόμιζαν ότι θα είναι σαν το Ιράκ με τους ξυπόλητους τσομοάνηδες. Προφανώς και αυτοί δεν έχουν καμιά σχέση με τον εθνικισμό, για τα φράγκα πήγαν εκεί. Αλλά και το μισθοφορικό τάγμα του Ζελένσκι αποδεκατίστηκε.

      Τώρα όσοι λένε ότι 10.000 ιδεολόγοι εθνικιστές κομάντος με ειδίκευση στον ανορθόδοξο πόλεμο δεν θα μπορέσουν να σώσουν την Ουκρανία ή ότι δεν θα μπορέσουν να διεξάγουν επιτυχημένο ανταρτοπόλεμο κατά της Ρωσίας, το λένε γιατί είναι απλά κότες που φοβούνται να πάνε να πολεμήσουν και τα περιμένουν όλα από τους γιάνκηδες.

      Ο αρσενικός λευκός Ευρωπαίος εθνικιστής πάει και πολεμάει, και μετά ρίχνει τον Ζελένσκι. Εσείς φλωρούμπες καθίστε στον καναπέ σας και αμπελοφιλοσοφήστε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/10/23 12:21 μ.μ.

      Βρε η Χαμάς με παπάκια, τρίκυκλα και αλεξίπτωτα πλαγιάς γλέντησε τα σιώνια κι εσείς φοβάστε να πάτε Ουκρανία να γλεντήσετε Ρώσους; Μόνο στα λόγια είστε "ουκρανόφιλοι" εδώ μέσα. Εκθηλυσμένοι.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/10/23 12:27 μ.μ.

      Πάτε εσείς και πολεμήστε, κι ας μην έχει τύχη η Ουκρανία. Ηρωισμός αυτό είναι.

      Κι η Μεραρχία Καρλομάγνος πήγε το '45 στο Βερολίνο και πολέμησε ενώ ήξερε ότι δεν έχει ελπίδα το Γ' Ράιχ.

      Αλλιώς τι μας τσαμπουνάτε ότι αγαπάτε την Ουκρανία; Καιρός να το αποδείξετε.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/10/23 7:34 μ.μ.

      Ο άλλος λέει δεν έχει μισθοφόρους ο Ζελές. Εδώ το πρώην μέλος της Blackwater, ονόματι Andrew Milburn έφτιαξε ολόκληρη εταιρία μισθοφόρων ονόματι Mozart Group για να πολεμήσει τη Βάγκνερ στην Ουκρανία, το γκαρσόνι λέει για εθελοντές νομίζοντας ότι είμαστε στο 1821 (που και το 1821 οι Φιλέλληνες με μισθό αμείβονταν, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία).

      BTW τα Javelin και τα Stinger πού τα βρήκε η Χαμάς; Είναι τα μόνα ΝΑΤΟικά όπλα που δεν έχει η Τουρκία (σύμμαχος της Χαμάς) αλλά όλως τυχαίως τα έχει ο Ζελές. Ε ρε πρόβατα...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος8/10/23 10:15 μ.μ.

      Προφανώς και δεν υπάρχουν μισθοφόροι στην Ουκρανία, αλλά μόνον ξένοι εθελοντές. Δυστυχώς, έχεις φάει αμάσητα το γελοίο παραμύθια της KGB και των ρωσόδουλων διαδικτυακών trol του Πούτιν....
      Αν δεν μπορείς να διακρίνεις αυτή την πολύ απλή και ξεκάθαρη αλήθεια, είναι ανούσιο να κάνεις οποιοδήποτε σχόλιο που να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα επί του συγκεκριμένου θέματος.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος9/10/23 4:00 μ.μ.

      Εσεις οι κατά φύσιν και κατ'επάγγελμα υποκριτές και ψεύτες της Ρωσικής Πρεσβείας και οι χρήσιμοι ηλήθιοι ρωσόδουλοι παπαγάλοι, γράφετε αποκλειστικά και μόνον ανοησίες και ψεύδη!
      H ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία "Mozart Group", δημιουργήθηκε αμέσως μετά την πλήρους κλίμακος ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, το 2022, και έχει την έδρα της στην Ουκρανία.
      Ούτε στρατολογεί μισθοφόρους ούτε εμπλέκεται στο πεδίο της μάχης. Παρέχει στρατιωτική εκπαίδευση και τεχνογνωσία στους ξένους εθελοντές, βοηθά ενεργά στην εκκένωση και στη διάσωση αμάχου πληθυσμού στην εμπόλεμη ζώνη, καθώς και στη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας.
      Εν αντιθέσει προς την Ρωσική πλευρά, όπου κυριολεκτικά είναι δεκάδες οι Ρωσικές ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες που στρατολογούν δεκάδες χιλιάδες Ρώσους και ξένους ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ και που συμμετάσχουν απευθείας στα πεδία τωνμαχών εναντίον της Ουκρανίας.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος9/10/23 7:18 μ.μ.

      Άσε 4:00, δεν πείθεις ούτε πεντάχρονο.

      Mozart Group = μισθοφόροι, και Andy Milburn = αλκοολικός και πρεζάκιας. Με το που ξέμειναν από λεφτά την κοπάνησαν.

      https://www.youtube.com/watch?v=QWFSyvIBlkw

      https://www.youtube.com/watch?v=7YRWgH1_Knk

      Κι εδώ η γνωστή συνέντευξη του πρεζάκια μισθοφόρου Milburn που παραδέχεται τι διεφθαρμένο μπουρδέλο είναι η Ουκρανία και ο στρατός της, και στο "γιατί δεν έφυγες αφού είναι έτσι;" απαντάει "γιατί έβγαζα καλά φράγκα":

      https://www.youtube.com/watch?v=7xBrSWASV98

      Αν το κυβερνώμενο από Εβραίους ουκρανικό κράτος και οι επίσης κυβερνώμενοι από Εβραίους σύμμαχοί του είναι τόσο καθαροί όσο μας λες, τράβα και πολέμα για πάρτη τους και άσε τις καφενειακές πολυλογίες.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος9/10/23 8:18 μ.μ.

      Κάλιο κατά φύσιν και όχι παρά φύσιν.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος11/10/23 3:15 μ.μ.

      O Αμερικανός απόστρατος βετεράνος Milburn, αλκοολικός και τοξικομανής..., μετέβη στο Κίεβο λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της γενικής Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία ως δημοσιογράφος και έκανε 6 στρατιωτικές ανταποκρίσεις, οι οποίες ως απεδείχθη ήταν ΟΛΕΣ δημιούργημα της φαντασίας του.
      Στην συνέχεια γνωρίστηκε με τον Bain, ο οποίος τότε ήθελε να ιδρύσει την Mozart Group, η οποία θα είχε ως αποκλειστικό σκοπό την στρατιωτική εκπαίδευση ξένων εθελοντών και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Τότε, ο Bain του πρότεινε να γίνει συναίτερος στην επιχείρηση διότι υποτίθεται ότι είχε τις στρατιωτικές γνώσεις, την εμπειρία και τις γνωριμίες για την ανεύρεση έμπειρων στρατιωτικών εκπαιδευτών.
      Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη στρατιωτική εταιρεία Mozart Group και ο Bain πήρε το 51% και ο Milburn το 49%. Ο Milburn όμως επειδή ήταν απατεώνας όχι μόνον δεν τήρησε τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό της εταιρείας, αλλά άρπαξε τα χρήματα (συγκεκριμένα, τα πέρασε στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του στις ΗΠΑ) που είχαν δώσει διάφοροι οικονομικοί χορηγοί, έκλεψε μία αποθήκη και ευθύς αμέσως διέφυγε στην Αμερική...., γι'αυτό τον λόγο στην Ουκρανία εκκρεμούν μία σειρά από εντάλματα σύλληψης εναντίον του Milburn για διάπραξη κακουργηματικών πράξεων (συμπεριλαμβανομένου απόπειρες ληστείας, σεξουαλικές παρενοχλήσεις κλπ) αλλά και άλλων παραβατικών πράξεων πλημεληματικού χαρακτήρα στις οποίες είχε προβεί στο Κίεβο.
      Αυτός ο ανεκδιήγητος και παντελώς αναξιόπιστος και διεφθαρμένος τύπος, ουδέποτε υπήρξε "μισθοφόρος" στην Ουκρανία ούτε καν πρόλαβε να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε εκπαίδευση εθελοντών... Το μόνο που πρόλαβε να κάνει στην Mozart Group ήταν να διορίσει μια Ουκρανή (με την οποία είχε συνάψει σεξουαλική σχέση και που την είχε γνωρίσει από κάποια ιστοσελίδα προσωπικών γνωριμιών) ως προσωπική βοηθό του με τον ασύληπτο μισθό των $90.000 δολαρίων τον χρόνο - φυσικά, το γεγνονός έγινε γνωστό αμέσως μετά την υπεξαίρεση των χρημάτων και την "εξαφάνιση" του Milburn από την Ουκρανία...!
      Το να επικαλείται λοιπόν κάποιος τα λεγόμενα του αρχιψεύτη, απατεώνα, ληστή, σεξοδιαστροφικού, φυγόδικου, αλκοολικού και τοξικομανή Αμερικανού Milburn... για το τι συμβαίνει στην Ουκρανία, είναι τουλάχιστον ΓΕΛΟΙΟ. Αλλά δυστυχώς, αυτό είναι το θλιβερό επίπεδο όλων των χρήσιμων ηλίθιων ρωσόδουλων παπαγάλων και των άθλιων προπαγανδιστών και trol του διεφθαρμένου Κρεμλίνου...
      Στην Ουκρανία ΔΕΝ υπάρχουν ξένοι μισθοφόροι και αυτή είναι η αλήθεια, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους ρωσόδουλους. Αντίθετα, η Ρωσία διεξάγει τον πόλεμο στην Ουκρανία με δεκάδες ρωσικές ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες που στρατολογούν μισθοφόρους από ολόκληρο τον πλανήτη.
      Τέλος, θα ήθελα να παρακαλέσω τον ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ, αν έχει τη δυνατότητα να ζητήσει και την άποψη του συναγωνιστή Άρη Αρίωνος για την Mozart Group, ο οποίος ζει από κοντά τα πράγματα εκεί στην Ουκρανία και σίγουρα γνωρίζει πολύ περισσότερα από όλους μας.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος12/10/23 12:01 π.μ.

      Εδώ στην Λεμεσό της Κύπρου έχω ένα Ρώσο που είναι πάρα πολύ καλό φιλαράκι, δηλαδή είμαστε κολητοί και τα λέμε σε καθημερινή βάση. Ο ξάδελφος του φίλου μου πολεμάει στο Ντομπάς σαν μισθοφόρος σε μια από τις ρωσικές ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες. Όπως μου έχει πει ο ξάδελφός του πολεμάει ξεκάθαρα και μόνο για το χρήμα και το χοντρό πλιάτσικο που γίνεται σε αυτές τις περιοχές.
      Στην αρχή του πολέμου ήμουνα φανατικός υπέρ της Ρωσίας, αλλά πλέον είμαι ουδέτερςος μετά τις ιστορίες που μου έχει διηγηθεί ο κολητός μου και ειδικά ύστερα από τα δεκάδες φρικιαστικά βίντεο που μου δείχνει με τις απίστευτες θηριωδίες που κάνουν οι Ρώσοι στον ντόπιο πληθυσμό και στους ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου.
      Σήμερα το πρωί ρώτησα τον κολητό μου αν υπάρχουν ξένοι μισθοφόροι που να πολεμάνε από την μεριά της Ουκρανίας. Έτσι λοιπόν, ο κολητός μου πήρε τηλέφωνο μπροστά μου τον ξάδελφό του (ο οποίος είναι τώρα στην δεύτερη γραμμή άμυνας κάπου στο Λουγκάνσκ) και του απάντησε, "δεν υπάρχουν ξένοι μισθοφόροι που να πολεμάνε από την ουκρανική πλευρά. Αυτά είναι παραμύθια του Πούτιν για τους βλάκες που πάνε εθελοντές και για τα κορόιδα που επιστρατεύει για τον πόλεμο στην Ουκρανία".
      Συναγωνιστές Ελλαδίτες, τα συμπεράσματα δικά σας.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος12/10/23 10:39 π.μ.

      Μίλησα και γω με τον κολλητό της θείας του ανηψιού μου που πολεμάει στις τάξεις του ουκρανικού στρατού και επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος12/10/23 7:35 μ.μ.

      Όταν είσαι ρωσόδουλος βλάκας ή πληρωμένος λακές των Εβραιομογγόλων του Κρεμλίνου και στερείσαι κάθε σοβαρού επιχειρήματος, τότε ευλόγως σχολιάζεις τρολάροντας την απύθμενη ανοησία σου.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος13/10/23 10:40 π.μ.

      Κατά φύσιν ψεύτες είναι οι Εβραίοι, ενώ παρά φύσιν ψεύτες είναι οι Λευκοί, αλλά που να αντιληφθεί το υπονοούμενο του συναγωνιστή ο Ρωσόδουλος βλάκας.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος13/10/23 9:00 μ.μ.

      Θα σου απαντήσω όπως τα λέμε εδώ στην Κύπρο...
      Εννά τα κάματε σσιόνι εσεις οι Ελλαδίτες ακροδεξιοί και πολλά καλά κάμουν και σας λαλούν ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΥΣ!

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος22/10/23 10:33 μ.μ.

      Λοιπόν, το έψαξα διαδικτυακά επί πολλές ημέρες για την Mozart Group και διαπίστωσα και εγώ ότι είναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση εθελοντών και με ανθρωπιστικές δραστηριότητες όπως παροχή τροφίμων, ρουχισμού και φαρμάκκων σε πρόσφυγες και με την εκκένωση αμάχου πληθυσμού από την εμπόλεμη ζώνη.
      Η εν λόγω εταιρεία δεν εμπλέκεται πουθενά άμεσα στο πεδίο της μάχης και γι'αυτό όλα τα μέλη της ουδέποτε φέρουν οπλισμό και τούτο αποδεικνύεται από εκατοντάδες βίντεο που υπάρχουν αναρτημένα σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες.

      Διαγραφή
  2. ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ7/10/23 1:15 π.μ.

    https://www.youtube.com/watch?v=GyTeNeuz3dQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/23 3:08 μ.μ.

      Τέσσερις φουκαράδες της ακροδεξιάς με τα τσιράκια του Πλεύρη να παριστάνουν τους "εθνικοσοσιαλιστές"...
      Ρε αρχάνθρωποι Πετραλώνων, Σπίνοι, φωτογράφοι και πολύ σας είναι φουκαράδες..

      Διαγραφή
    2. Αντρεούλης887/10/23 4:50 μ.μ.

      Εθνικός Σταρ Στρατός Εθνικισμός

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/10/23 3:05 π.μ.

    δήλωση του Πριγκόζιν:

    Όπως είπε: «ο πόλεμος ήταν απαραίτητος για μερικά καθάρματα που ήθελαν να προαχθούν», και τους «ολιγάρχες» που τον «είχαν ανάγκη» και σκόπευαν να μοιραστούν τα λάφυρα, ενώ το Κίεβο ήταν κατ’ αυτόν «έτοιμο να αποδεχθεί την όποια συμφωνία».

    «Αυτοί που σκότωσαν τα παλικάρια μας, που κατέστρεψαν τις ζωές πολλών δεκάδων χιλιάδων Ρώσων στρατιωτών, θα τιμωρηθούν»

    Πηγή Βραδυνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/23 3:07 π.μ.

    Ο Πριγκόζιν είπε: «Το υπουργείο Άμυνας προσπαθεί να εξαπατήσει την κοινωνία και τον πρόεδρο και να μας πει μια ιστορία για το πώς υπήρξε τρελή επιθετικότητα από την Ουκρανία και ότι σχεδίαζαν να μας επιτεθούν με ολόκληρο το ΝΑΤΟ».

    Ο αρχηγός των μισθοφόρων συνέχισε ισχυριζόμενος ότι «ο πόλεμος δεν έγινε για την αποστρατικοποίηση ή την αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας» και ξεκίνησε από την επιθυμία να πλουτίσει η άρχουσα ελίτ. Υποστήριξε επίσης ότι η Μόσχα θα μπορούσε να είχε συνάψει συμφωνία με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πριν ξεκινήσει ο πόλεμος.

    pronews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/23 10:22 μ.μ.

      Όντως, ο Πριγκόζιν είπε την αλήθεια... για την πραγματική αιτία του πολέμου.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/10/23 4:07 π.μ.

    Άρθρο πραγματικά για πολλά γέλια, θέλει προσπάθεια για να γράψεις τέτοιο αριστούργημα. Κρατάμε ότι πιστεύετε ότι σε τυχόν επικράτηση της Ουκρανίας οι εθνικιστές θα κάνουν πραξικόπημα εγκαθιστώντας ε/σ καθεστώς, εκτός ΝΑΤΟ και ΕΕ. Ευτυχώς που δεν θα χρειαστεί να μάθετε πόσο εκτός πραγματικότητας είναι οι φαντασιώσεις και προβλέψεις σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/10/23 11:18 π.μ.

    Ρεσιτάλ τα εγγόνια του Πούλου σε γελοιότητα...
    Εκπομπές με υποψήφιους του Καμπούρη με αισθητική Χατζάρα,και γλυψίματα με τυπάκια του ψηφοδελτίου του Ελάι,κανένα βήμα σε αυτόνομους...
    Άντε και με τον μίστερ μπούτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/23 3:44 μ.μ.

      κάτι ξέρεις εσύ για να θυμάσαι το μις μπούτια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/23 10:40 μ.μ.

      Δεν είδα πουθενά να τους γλύφουν το αντίθετο

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος7/10/23 3:16 μ.μ.

    Υπάρχει στα αλήθεια πραγματικός αυτόνομος εθνικοεπαναστάτης που να παρακολουθεί ακόμα τον βούρκο της ακροδεξιάς επικαιρότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/10/23 6:33 μ.μ.

    Οι τριτοθεσίτες που στηρίζετε Ουκρανία να ξέρετε ότι είστε στην πλευρά του Ισραήλ στην διαμάχη που ξέσπασε με την Παλαιστίνη.
    Νίκη στα όπλα του άξονα της Αντίστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/10/23 7:15 μ.μ.

    Καλά τα είπε ο ανώνυμος της πρεσβείας του (τσου)Τσούνη: Όλοι οι εθνικιστές και οι εθνικοσοσιαλιστές στρατολογηθείτε και πηγαίνετε να σκοτωθείτε στην Ουκρανία για να αποδυναμωθεί η Ρωσία όπως το σχεδίαζε το ΝΑΤΟ για να επέλθει γρηγορότερα η παγκόσμια διακυβέρνηση του κάθε Σβαμπ που θα κάθεται στον καναπέ του χασκογελώντας όσο θα βλέπει να σκοτώνεται ο κάθε βλάκας ψευτοναζί για τα συμφέροντά του! Να συνεχίσω ή ακόμα να καταλάβετε ότι ο μεταπολεμικός εθνικοσοσιαλισμός υπηρετεί τη Νέα Τάξη; Μου αρέσει που αναρωτιούνται μετά κάποιοι γιατί ο Πούτιν βάζει εθνικοσοσιαλιστές στη φυλακή. Μήπως να τους αφήσει ελεύθερους για να διαλύσουν τη Ρωσία όπως το θέλουν οι αμερικανοί; Ξυπνήστε και γίνετε ακροδεξιοί πριν χώσει και σας φυλακή ο ηγέτης Πούτιν όταν κερδίσει τον πόλεμο που θα τον κερδίσει!

    - προβοκάτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/23 10:28 μ.μ.

      ΞΥΠΝΑ ρωσόδουλε ακροδεξιούλη... Λευκός Οίκος και Κρεμλίνο έχουν τα ίδια αφεντικά και εργάζονται από κοινού για τον στόχο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος8/10/23 12:52 π.μ.

    ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ -ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ.........ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΆΥΤΟΥ?.........
    ΔΙΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΡΑΦΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΡΘΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ.......ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΙ Ο ΚΙΜ ΠΕΡΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ?.......ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΝΑΟΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.....
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΕΠΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ........ΜΟΝΟ ΑΦΕΛΕΙΣ Η ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/10/23 2:03 π.μ.

    Απο ΑντιΝατοικος:
    Αλλο ενα γελειο αρθρο για να δικαιολογησει την στηριξη στον νατοικο πολεμο εναντια στην Ρωσια. Το γελειο καθεστως του Κιεβου ειναι απλα οι μαριονετες της Δυσης, και θα εξαφανιστουν μολις τελιωσει η βρωμικη δουλεια τους....
    Ολα τα αλλα, περι "εθνικοσοσιαλισμων" και "κινηματων" στην Ουκρανια ειναι απλα για "να φανε σανο τα βοδια" που θα πανε να σκοτωθουν για την δοξα της ΝΤΠ....
    Οταν σε ολοκληρο τον κοσμο η "ιδεολογια" του ε/σ τρωει αγριο κυνηγι και αντιθετα στην Ουκρανια χρηματοδοτηται και προμοταρεται απο νατοικα κεντρα, αυτο και μονο δεν σας βαζει σε ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/10/23 4:03 μ.μ.

    το άρθρο βάζει τα πράγματα στην θέση τους μπράβο στον ΜΚ για ακόμη μια φορά που τολμάει να γράψει αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/10/23 11:11 μ.μ.

    Ευτυχώς, που υπάρχει ο Μαύρος Κρίνος και ορισμένοι άλλοι ιστότοποι (δυστυχώς, αριθμητικά λίγοι) που γράφουν θαρραλέα την αλήθεια για το Ουκρανικό, χωρίς να αναμασούν την αηδιαστική ρωσική εμετική προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.