Για τον Γιώργο και τον Μάνο



 


24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/11/23 3:49 μ.μ.

    Βαλε και το ξύλο στο Μοναστηράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θησείο όπως παλιά. Θα ανέβουν και βίντεο εν ευθέτω χρόνω...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/23 4:58 μ.μ.

    Μόνο αυτόνομοι. Καθόλου Χρυσαυγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/11/23 6:15 μ.μ.

    Καλώς έγινε, ότι έγινε. Οι αναρχικοί μετά από χρόνια, ένιωσαν δύσκολα. Όμως σταματήστε την γηπεδική κουλτούρα. ''Σκηνικά'', ''πουτάνες εδώ είναι Ελλάδα'' κτλ. Ας γίνει επανεκκίνηση στον αυτόνομο χώρο, με σοβαρότητα, σεμνότητα και πίστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/11/23 6:40 μ.μ.

    Ελπίζω η κρατική απαγόρευση του μνημοσύνου να έβαλε μυαλό σε όσους συνεχίζουν να εμπιστεύονται αστυνομικούς, δικαστές και άλλους κρατικούς υπαλλήλους. Ακόμη και αν υποθέταμε ότι όλοι αυτοί θα ήταν εθνικιστές, προκειμένου να μη χάσουν τη δουλειά τους πάλι θα κυνηγούσανε εθνικιστές! Και με τέτοια παρακολούθηση που γίνεται χάρης την τεχνολογία, ούτε στα κρυφά μπορεί να υπάρξει υποστήριξη σε εθνικιστές απ' όλους αυτούς. Για να δούμε πότε θα το καταλάβουνε αυτό όσοι εθνικιστές εμπιστεύονται και μαρτυρούν πράγματα σε τέτοιους κρατικούς υπαλλήλους για να κερδίσουν τάχα υποστήριξη...Και μετά λένε εμένα προβοκάτορα...

    - προβοκάτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/23 2:41 π.μ.

      Οφείλει να αναγνωριστεί πανταχόθεν ότι ο βετεράνος με το σχολιασμό στο indy κατάφερε να ματαιώσει τη συγκέντρωση της Ουρανίας και να περάσει την εκδήλωση μνήμης για τους δυο αδικοχαμένους ήρωες στον έλεγχο διαφορετικών ομάδων.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/23 10:18 π.μ.

      Φάτε τον στην μάπα συναγωνιστές εδώ σας λέει ότι σας ρουφιανεψε αλλά τελικά ήταν για καλό. Έτσι συνεχίστε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/23 3:13 μ.μ.

      Το ίδιο έκανε και με τις φωτογραφίες στο ιντυμίντια, που τον δείχνουν αγκαλιά με τους εβραίους. Τώρα προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, γράφοντας κατά του ισραήλ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/11/23 4:07 μ.μ.

      Επιπόλαιε 10:18 π.μ., το λες και υψηλή στρατηγική.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/11/23 12:40 μ.μ.

      Ας τα διαβάσει αυτά ο νεαρός συναγωνιστής που του έγραφε πόσο ανάγκη τον έχει

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/11/23 6:55 μ.μ.

      Ο νεαρός εκείνος συναγωνιστής, φαίνεται πως τα μυαλά του πήραν τόσο αέρα, που δεν τούμεινε τίποτα!
      Κρίμα...
      Φταίει και ο ΜΚ. Τόχει από παλιά να φουσκώνει μπαλόνια! Δεν χρειαζόμαστε άλλους τέτοιους ξαφνικούς φωστήρες!
      Καλά θάκανε ο μικρός να έβρισκε κάποιον δάσκαλο αντί ο ίδιος να μας παριστάνει τον δάσκαλο, προτού καν γίνει μαθητής. Γράφω με ειλικρινή συμπάθεια και καλή διάθεση.

      ...Αν όμως πράγματι απευθύνθηκε στον ιντυρουφιάνο κοπρίτη, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ψυχονοητικό δηλαδή.
      ΠΟΛΥ σοβαρό!!!!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/11/23 12:25 μ.μ.

      καλά εσύ πιστεύεις αυτά που γράφει ο τέλης?

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος5/11/23 10:56 μ.μ.

      12:25, όχι, δεν τα πιστεύω καθόλου.
      Όμως με προβληματίζει ότι ο μικρός δεν βγήκε να διαψεύσει!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/11/23 6:44 μ.μ.

    Μετά τη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου, είχε ανεβάσει νομίζω ο provokatoriskos μια ιταλική oi punk τραγουδάρα, νομίζω λεγόταν per non dimenticare. Πού μπορώ να το βρώ; Ποιανού συγκροτήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Non scordo, απο τους 270bis..γα το κάνω πάλι στα ελληνικα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/23 12:14 μ.μ.

      A ναι καλό κι αυτό. Αλλά λέω ένα άλλο. Πολύ πιο γρήγορο τέμπο, δυνατό και επιθετικό, στο στυλ πχ του tempo di lottare. Ο τίτλος στα ελληνικά ήταν ''για να μη ξεχαστούν'' κάπως έτσι, και είχε ανεβεί μετά την δολοφονία. Μπορεί να κάνω λάθος ότι λεγόταν per non dimenticare. Σε μια στροφή έλεγε για τους ''κόκκινους που έχουν καταλάβει πλατείες,χώρους εργασίες, πανεπιστήμια''. Προφανώς κι αυτό ήταν για τα μολυβένια χρόνια.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/11/23 8:44 μ.μ.

    Οι άπλυτοι κοκορέυνται ότι τσάκισαν τα δικά μας παιδιά που ήταν τραυματίες στο νοσοκομείο και όσους συναγωνιστές πήγαν να τα δουν. Ξέρει κανείς αν έφτασε η πουστιά τους σε βαθμό να χτυπήσουν τους τραυματίες? Είναι αλήθεια ή τα γράφουν για να καλύψουν το ξύλο που έφαγαν σε διάφορα σημεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/23 12:20 μ.μ.

      Κυκλοφορεί ποστάρισμα γιατρού από το γεννηματά ότι όντως ήταν μαζεμένοι δεκάδες αντιφά εκεί και βάρεσαν άκυρο τραυματία, από τροχαίο, και τον συνοδό του επειδή έφερναν σε φασίστες. Και ότι οι μπάτσοι ζητούσαν τηλεφωνικά πληροφορίες από τους γιατρούς γιατι είπαν ότι δεν ήθελαν να πάνε για να μην προκαλέσουν τους αντιφάδες.

      https://twitter.com/aplytoi_Ls/status/1720055262352916854

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος3/11/23 8:50 π.μ.

    https://samuraithsdyshs.wordpress.com/2023/11/01/%ce%b7-%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%b5%ce%be%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/11/23 9:58 π.μ.

    Εγώ το είχα πει. Λιάκο είσαι μεγάλο ταλέντο. Μη μπλέξεις με τους ακροδεξιούς. Να τα αποτελέσματα. Το κόμμα υπό την απειλή της απαγόρευσης και ... ... ... να σπάνε τα βαγόνια του ΗΣΑΠ. Επιστρέψαμε στην εποχή του Δάκογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/23 10:54 π.μ.

      Τι γινόταν στην εποχή του Δακογλου; Είχε το ΕΝΕΚ δρομίσια δυναμική στη δεκαετία 80;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/11/23 2:20 μ.μ.

      Δεν ασχολούνται όλοι στον χώρο με τα κόμματα και τις εκλογές ρε Θόδωρε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/11/23 3:04 μ.μ.

      Τι ήθελες να γίνει ρε Χατζηφιόγκο; Να κάτσουμε να μας ανοίξουν τα κεφάλια με τα καδρόνια οι άπλυτοι για να μη χάσει ο Ηλίας την ευλογία της πρεσβείας; Να σου θυμίσω ότι τους Έλληνες ΓΤΠ τους πούλησε ένας πρώην φίλος του Βασίλη Λεβέντη; Η Propatria φταίει και για αυτό;

      Διαγραφή
  9. Επειδή η ανάρτηση έχει να κάνει με εκδήλωση μνήμης δεν θα δημοσιευτούν περαιτέρω σχόλια για τον γνωστό "βετεράνο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.