Καιρός για την ανασυγκρότηση των εθνικιστών και την επαναφορά του επαναστατικού λόγου και έργου

 


γράφει ο Νίκος Ζ.

Σε μία Ευρώπη που μαστίζεται από οικονομικά κ πολιτικά εγκλήματα, με τις χώρες να λεηλατούνται ηθικά και πολιτισμικά από τις λαθραίες ορδές μεταναστών και την παράνομη αποικιοκρατία να γίνεται νόμιμη με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση του κεφαλαίου αλλά και την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας τότε η δημιουργία ενός μεγάλου εθνικιστικού κινήματος είναι αναγκαία όχι μόνο για να ενεργοποιηθούν  ομάδες που θα δράσουν ενάντια στην συστημική δολιοφθορά αλλά και για την αφύπνιση της κοινωνίας ώστε να αναγνωρίσει τα ιδανικά που θα πρέπει να αγωνίζεται ενάντια στην παράνομη σιωνιστική κατοχή.

Το εθνικιστικό κίνημα θα πρέπει να ξεχωρίσει σε φάσεις. Στην πρώτη φάση είναι η ιδεολογική κατήχηση των μελών τόσο από άποψη ιστορίας και ιδεολογίας όσο και από άριστη γνώση των θέσεων που πρεσβεύουν  και αρμοδιοτήτων ώστε το κάθε παλαιό μέλος να αποτελεί κινητήριο μοχλό για το νέο. Η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ τους να γίνεται πέρα από σεμινάρια ιδεολογίας μέσα από αθλητικούς συλλόγους, κοινωνικούς και πολιτιστικούς ώστε η ομαδικότητα τους να γίνει βάση αγώνα ενάντια σε κάθε έναν που θέλει να τους πολεμήσει.

Στην δεύτερη φάση η οργάνωση ενός μαθητικού εθνικιστικού κινήματος ενάντια στην ιδεοληψία των εθνομηδενιστών που επικρατεί στην παιδεία σήμερα, θα είναι μοχλός ενεργοποίησης νέων μελών που θα κατέχουν άριστα τις ιδέες μας ώστε να τις μεταδώσουν τόσο εντός του εκπαιδευτικού χώρου όσο και στους χώρους που δραστηριοποιούνται. Η οργάνωση ενός φοιτητικού εθνικιστικού κινήματος σήμερα θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις πολιτικές εξελίξεις καθώς θα μετέχει άριστα τόσο  στα πολιτικά  όσο και στα κοινωνικά δρώμενα υψώνοντας την φωνή της δυναμικά μέσα από κινητοποιήσεις ενάντια σε καθετί αντεθνικό καθεστωτικό που θίγει τα συμφέροντα του λαού..

Στην τρίτη φάση οι δράσεις με αυτοοργανώσεις σε δήμους και γειτονιές θα γίνει πόλος έλξης πολλών κατοίκων που θέλουν την αυτονομία τους και ενάντια σε κάθε έναν παράνομο μετανάστη που τις διεκδικεί. Η κινητοποίηση και καταγγελία των κακώς κειμένων του κάθε δήμου με δυναμικό παρεμβατισμό των εθνικιστών μελών τόσο με γραπτή καταγγελία όσο και με λαϊκή κινητοποίηση στον δρόμο θα έχει ως σκοπό να επιστρέψουν και πάλι οι γειτονιές στα χέρια των Ελλήνων ενάντια σε αυτούς που θέλουν να τις βεβηλώσουν.

Στην τελευταία φάση η οργάνωση του εθνικιστικού κινήματος σε μάχιμο πολιτικό φορέα ώστε να μετέχει σε εκλογικές διαδικασίες με δυναμικό εθνικιστικό παρεμβατισμό τόσο σε εργατικά συνδικάτα όσο και σε πολιτικές  ομάδες ώστε να ξεκινήσει σαν βάση του αγώνα η ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου που επικρατεί σήμερα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/11/23 10:06 μ.μ.

    Μην περιμένεις πολλά απο τις εκλογές αδερφέ. Πλέον το σύστημα αν έχεις προοπτικές εκλογής και ταυτόχρονα είσαι επικίνδυνος για αυτό, κάνει μια τροπολογία και σε αποκλείει. Επίσης, η παρεμβατικότητα που λες θέλει προσοχή γιατί θα έχεις απέναντι και τους αντιφα και τους αριστερούς και διάφορους. Μια καλή ιδέα είναι να υπάρξει μια οργανωμένη εθνικιστική πρωτοβουλία ενάντια σε πληστειριασμούς βιοπαλαιστών, με νομική και κινηματική δράση, ώστε να έχει επιτυχή αποτελέσματα. Αλλά στον πολλούς στον χώρο όταν τους λες ότι πρέπει ο χώρος να ασχοληθεί και με τα κοινωνικά προβλήματα, κοιτούν με απαξιωτικό ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/23 2:48 μ.μ.

      Σκοπός του Εθνικιστικόυ κινήματος είναι η μεταλαμπαδευση των ιδεών μας από γενιά σε γενιά ώστε να μείνουν χαραγμενες στο πέρασμα του αιώνα κ ο αγώνας του παρακαταθήκη στην νεότερη ιστορία ώστε ο βίος του να γίνει παράδειγμα σε όλους ακομα κ σε όσου
      ς μας πολεμούν

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/11/23 7:17 μ.μ.

      Ο εθνικιστικός χώρος δυστυχώς έχει μείνει χωρίς οργάνωση. Ότι είχε κάνει η ΧΑ (πολλοί μπορεί να διαφωνούν με τη ΧΑ αλλά μέσα αε 50 χρόνια αυτοί υπήρξαν) γιά δεκαετίες πάει να τιναχτεί στον αέρα από διάφορες απομιμήσεις καί εγκάθετους τού συστήματος.
      Θέλει πολύ δουλειά πλέον, χρειάζονται ικανά στελέχη πού δεν φαίνονται η δεν εμφανίζονται καί χάνονται.
      Συμφωνώ ότι πρέπει να επανακάμψουν οί εθνικιστές με διάφορους τρόπους πριν να είναι πολύ αργά.
      Αλλά αυτό θέλει πρώτα καλή επαφή καί το κυριότερο ενότητα....

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.