Ψηφίδες ακροδεξιάς παράνοιας*

 

γράφει ο Παρατηρητής

*Καιρός να μαζέψει κάποιος τον Κωνσταντίνο Πλεύρη. Μήνες τώρα το επικοινωνιακό show δεν έχει τελειωμό. Ο «Πατριάρχης» του Χατζηγώγου αρέσκεται στο να δίνει συνεντεύξεις για γάμους βέρες και ταξίδια. Ας του πει κάποιος ότι είναι στα δυσμάς του βίου του και η υστεροφημία δεν υπάρχει λόγος να συνοδεύεται από την γελοιότητα.

*Το πρώτο ακροδεξιό κόμμα που έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση υπέρ του Ισραήλ ήταν … οι «Σπαρτιάτες» που ευλογήθηκαν και αναπτύχθηκαν με ευθύνη του «Μεσσία» του Δομοκού. Τι να πρωτοσχολιάσει κάποιος για την ανακοίνωση αυτή και το θράσος του Στίγκα. Πλέον «δεμένοι» χειροπόδαρα από το σύστημα σιωπούν επιδεικτικά με τον βουλευτικό μισθό όμως να κατατίθεται κανονικά και με τον νόμο. Οσονούπω θα είναι ελεύθερος και ο Ηλίας και τότε θα έχουμε πολλά να δούμε και να σχολιάσουμε.

*Εκείνος ο ευρωβουλευτής που τρώει και πίνει χρόνια τώρα στην Ευρωβουλή σάρκα από την σάρκα του «αρχηγού» από την Πεύκη, αληθεύει ότι ψήφισε σε πρόσφατη ψηφοφορία ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα; Είναι ο μόνος που κατάφερε να κοροϊδέψει τόσο εύκολα τον «αρχηγό» να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Το αστείο είναι ότι παλιοί υπαρχηγοί του κόμματος πλέκουν το εγκώμιο του εν λόγω «τουρίστα» ο οποίος δείχνει πλήρη αδιαφορία. Να τον χαίρονται τον «εξαιρετικό συναγωνιστή» που τον έστειλαν διακοπές διαρκείας επειδή υπήρξε κολλητός του «αρχηγού».

*Καλός και άγιος ο «αντικομμουνισμός» αρκεί το παραμύθι να έχει δράκο. Τουτέστιν η «Δημοκρατία» Καραμανλικών συμφερόντων που προβάλλει κατά καιρούς και πατριωτικές εκδόσεις ανάμεσα σε άρθρα του Φριζή και του Κρανιδιώτη, επέλεξε για τα «Δεκεμβριανά» να κυκλοφορήσει το προσωπικό ημερολόγιο του Σκόμπι «που απελευθέρωσε την Αθήνα» σύμφωνα με την διαφήμιση του βιβλίου. Το ερώτημα είναι αν θα πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε με τις επιλογές αυτές την στιγμή που οι Άγγλοι υπήρξαν η αιτία των δεινών σε αυτόν τον τόπο.

*Ελάχιστοι οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία της Δέσποινας Παπαδοπούλου. Δεν θα σχολιάσω ότι έλαμψαν δια της απουσίας τους οι κοινοβουλευτικοί του «χώρου». Ανεξάρτητα με το τι πιστεύει κάποιος για τους Απριλιανούς ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι οι οπαδοί της δικτατορίας στην πλειοψηφία τους έχουν πεθάνει. Την ίδια στιγμή πάνε αρκετά καλά τα βιβλία γύρω από την επταετή στρατιωτική κυβέρνηση και μάλιστα στις νεαρές ηλικίες. Τα συμπεράσματα δικά σας.

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/12/23 2:57 μ.μ.

    Ένας χώρος, πατριωτικός πού υποτίθεται ότι κρατάει γερά τις αξίες τού έθνους κατάντησε περίγελος μέχρι να ντρέπεται κάποιος να πει ότι ανήκει είτε στην άκρα δεξιά είτε ότι είναι εθνικιστής.
    Καί όλη αυτή η κατάρρευση προήλθε βασικά από τούς καιροσκόπους αυλοκόλακες.
    Είναι τουλάχιστον κρίμα αυτός ο ξεπεσμός και η κατάντια. Καί φως δεν φαίνεται γιά τα επόμενα χρόνια.
    Εχτές στου Μακρυγιάννη, στον ιερό και ιστορικό χώρο είχανε μαζευτεί ομαδούλες των 3-7 ατόμων (η ΧΑ είχε αρκετά περισσότερους αλλά λίγους), δηλαδή να κλαίει κάποιος γιά αυτό τό κατάντημα πού έβλεπε και να γελάει γιά να μην κλάψει.
    Ρε δεν πάνε από εκεί πού ήρθαν και να κοιτάξω τόν εαυτό μου καί τήν όμορφη ζωή μου, οί άχρηστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/23 4:01 μ.μ.

      Ποιες ομαδούλες λες ρε φίλε;Μόνο η ΕΟΝ είχε 20 και δυναμική παρουσία είχε κ το Εθνικό Μέτωπο.Μην τα βάφουμε όλα μαύρα για τον χώρο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/12/23 4:14 μ.μ.

      2:57 Ενας εθνικοσοσιαλιστής δεν πρέπει να έχει σχέση με μακρυγιάννηδες , γράμμους και βίτσι και ένα σορό άλλες εκδηλώσεις μνήμης υπερασπιστών της αγγλοκρατίας . άσε τους ακροδεξιούς της χρυσής αυγής να τελούν κάθε χρόνο τις ίδιες εκδηλώσεις για αγγλόδουλους δεξιούς , είτε είναι για το ρούπελ είτε για το βίτσι είτε για οτιδήποτε άλλο , τους μόνους που καταφέρνουν να πείσουν είναι ανήλικα πιτσιρίκια και κανα αμόρφωτο γέρο . μακριά από αυτούς , απλά και ναζιστικά .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/12/23 10:58 μ.μ.

      4:14 "υπερασπιστές της αγγλοκρατίας" οι υπερασπιστές του Μακρυγιάννη; Δηλαδή ποια είναι η σωστή θέση; Ότι έπρεπε να πέσει η Ελλάδα στα χέρια του ΕΑΜ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/12/23 10:43 π.μ.

      10.58 μην τον παρεξηγείς τον καημένο,ότι νάναι λέει από την στενοχώρια του.Περίμενε "εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα" από τον...Πλεύρη και τα καραφλά αγοράκια του και του έσκασε γαμήλιο γλέντι με τζόρτζια.Και μετά του έφταιξε η Χρυσή Αυγή που την κατηγορεί ότι μαζεύει πιτσιρίκια χαχαχαχ

      Διαγραφή
    5. 4:14 στο Βίτσι και στο Γράμμο και γενικά στην αντίσταση κατά τών κομμουνιστών δεν πέσαν μόνο "αγγλοδουλοι" πέσαν και πραγματικοί Έλληνες εθνικιστές μην τούς βάζεις σε ένα τσουνάμι όλους δλδ τι έπρεπε να να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στον καρκίνο του μπολσεβικισμού;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/12/23 7:50 μ.μ.

      μαζί με τους άγγλους δεν πολέμησαν οι "εθνικιστές" του μακρυγιάννη ; αν δεν υπήρχαν οι άγγλοι με τον σκόμπι να μεταφέρουν ενισχύσεις στην αθήνα ,η αθήνα θα είχε πέσει στους κομμουνιστές , γιαυτο εκεί στο μέτωπο νεολαίας αν θέλετε να τιμήσετε κάποιον τιμήστε καλύτερα τους άγγλους για το ότι η ελλάδα δεν έγινε κομμουνιστική . επίσης ας πει κάποιος στον αυλοκόλακα παραπάνω ότι δεν είμαι οπαδός του ρουφιανόγερου , ένας απλός παλιός σκινάς είμαι που και οι αντιμεταξικοί της 4ης αυγούστου όπως και οι κομματικοί "εθνικιστές" που τιμούν ρούπελ και μεταξά και δεν γράφουν ποτέ κάτι για Χίτλερ τα τελευταία χρόνια αλλά έχουν το θράσος να αποκαλούνται ΕΣ , με έχετε κάνει να σας σιχαίνομαι . συνεχίστε να κάνετε τα ίδια λάθη προπαγανδίζοντας πάλι τα ίδια αποτυχημέμα πρότυπα του αιλλεινυκού εθνικισμού . απλά και μόνο ναζιστικά .

      Διαγραφή
    7. Gr.Socialist Nationalist7/12/23 11:12 π.μ.

      Για εσάς που σας πιάνει ένας οργασμός για τα βίτσια και τους Μακρυγιάννηδες Θα αναφερθώ στον στρατηγό Ερνστ Ρεμμερ που είπε χίλιες φορές να φορέσω την στολή του κόκκινου στρατού παρά να ζω σε μια παρικμασμενη και σάπια δύση
      Αυτό θα πω και εγώ χίλιες φορές κόκκινος παρά δυτικοδουλος και προσκυνημενος
      Έξω δυτικοδουλοι αμερικανοδουλοι ακροδεξιοι από τον Χώρο η θέση σας είναι στα Γκουλάγκ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος7/12/23 1:33 μ.μ.

      7:50 Οι Χωροφύλακες του Μακρυγιάννη (μαζί με κάποιος Χίτες και Ταγματασφαλίτες) κράτησαν αντίσταση απέναντι σε πολυπλυθέστερες και πολυάριθμες ορδές του ΕΛΑΣ επι μια εβδομάδα. Οι βρεττανικές ενισχύσεις ήλθαν την επόμενη εβδομάδα. Η θέση του εθνικοσοσιαλισμού δεν είναι με το ΕΑΜ.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος7/12/23 2:12 μ.μ.

      7.50 σιγά ρε "αυτόνομε" Green Devil,πας και γράφεις ύμνους εδώ και χρόνια κάτω από την εκπομπή του καράφλα περιμένοντας "ΕΣ κινήματα" από τον Πλεύρη και εδώ το παριστάνεις αντιπλευρικός;που θα μιλήσεις και για Χίτλερ δήθεν "αντιάγγλε"
      Πες εσύ για τη δουκέρκη πρώτα...

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος7/12/23 9:36 μ.μ.

      1:33 Κανείς δεν το αρνείται ότι όλοι όσοι έγραψες κράτησαν σθεναρή αντίσταση μέχρι να έρθουν οι άγγλοι ώστε να πάρουν το παιχνίδι .Η σωστή ερώτηση όμως είναι , εμείς σαν ΕΣ για ποιον λόγο να τιμούμε αυτούς που πολεμούσαν υπό τις διαταγές των άγγλων ; φτάνει πια με τον στείρο αντικομμουνισμό .οι δικοί μας συναγωνιστές που ήταν οι σουμπερίτες , οι πουλικοί , οι ηρωικοί οπλίτες του ΕΑΣΑΔ και ένα σορό άλλες οργανώσεις , είτε είχαν πεθάνει είτε ήταν φυλακή . Αν δεν μπορείτε να το χωνέψετε τραβάτε στους νεοεθνικιστές της χρυσής αυγής και του μαροκινού .Με τον στείρο σας αντικομμουνισμό δεν εμπνέετε και κανέναν πλέον .

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος12/12/23 8:37 μ.μ.

      9:36 η ιστορία είναι πολύ πιο μεγάλη ώστε να το απλοποιείς με τη φράση "υπο τις διαταγές των Άγγλων". Επρόκειτο για μάχη προκειμένου να μην πέσει η Ελλάδα στα χέρια του ΕΑΜ. Και μιας και σου αρέσει η ιστορία, στη μάχη του Μακρυγιάννη (όπως και σε άλλες μάχες στα Δεκεμβριανά) πολέμησαν και Ταγματασφαλίτες. Οι οποίοι Ταγματαφαλίτες προηγουμένως ήταν φυλακισμένοι απο το αστικό κράτος, το οποίο τους απελευθέρωσε εξαιτίας της αδυναμίας του να αντιμετωπίσει το ΕΑΜ. Είναι λάθος να χαρίζεις στην αστική δεξιά μια ιστορική κληρονομιά, εξαιτίας των τότε συγκυριών.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος14/12/23 3:58 π.μ.

      8:37 δεν είπα ποτέ ότι οι ταγματασφαλίτες ήταν δικοί μας . οι περισσότεροι ήταν βενιζελικοί ή βασιλικοί με έντονο αίσθημα τον αντικομμουνισμό . γιαυτό και ανέφερα για ξεκάθαρα δικούς μας τους πουλικούς , σουμπερίτες και τους οπλίτες του ΕΑΣΑΔ . Ας την πάρουν οι ακροδεξιοί αυτήν την μάχη σιγά ,λες και αν έπεφτε η Αθήνα θα άλλαζε κάτι το σοβαρό ... ο νταβατζής θα άλλαζε απλά και εμείς θα ήμασταν πάλι υπό κατοχή .

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/23 2:48 μ.μ.

    Η ψηφοφορία στην ευρωβουλή τί αοφορούσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/23 2:50 μ.μ.

    Ο Πλεύρης παράγει κοινωνικό έργο. Σε μια εποχή που προβάλλεται η σχέση του...Κασσελάκη με τον Τάιλερ και στη νεολαία προβάλλουν ανωμαλίες τύπου Milky Way, ο Πλεύρης προβάλλει το σωστό πρότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/23 12:09 μ.μ.

      Σωστό πρότυπο θα ήταν αν δεν ήταν προδότης του εθνικιστικού χώρου την δεκαετία του 1970 που έδρασε σαν λεκανατζού του καραμανλικού δημοκρατισμού.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/23 1:37 μ.μ.

      Καλά σου έκανε 12:09

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/23 4:56 μ.μ.

    Παρέμβαση του Μετώπου Νεολαίας στο ίδρυμα Ωνάση

    https://antepithesi.gr/2023/12/idruma-onasis.html/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/12/23 6:30 μ.μ.

    Ποιος να το περίμενε οτι ο γνωστος ευρωβουλευτής θα αποδεικνυόταν το μεγαλύτερο λαμόγιο του "χώρου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/23 10:00 μ.μ.

      Υπάρχει δηλαδή χρυσαυγιτης που δεν αποδείχτηκε λαμόγιο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/23 12:24 μ.μ.

      10.00 δηλαδή μας λες ότι ο Μποβιατσος και ο Μισιακας είναι λαμόγια;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/12/23 1:34 μ.μ.

      Ο συγκεκριμένος ήταν και παλιό στέλεχος, αν όχι ιδρυτικό. Λέγανε πολλοί για τους "είδα φως και μπήκα", αλλά υπήρχανε και κάτι παλιοί... Ο ΝΓΜ έχει ευθύνη για το ότι γαλουχούσε στελέχη να είναι λαμόγια.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/12/23 12:37 π.μ.

      O "δάσκαλος" έχει ξεπεράσει καθε οριο λαμογισμου. Πρέπει να είναι μακράν το πιο αμοράλ ατομο στον χώρο. Απορώ πως κάποιοι που μας κουναγαν το δάκτυλο περί ιδεολογικής καθαρότητος τώρα συμπλεουν μαζι του κλείνοντας τα μάτια σε βασικά ιδεολογικά θέματα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/12/23 8:08 μ.μ.

    Σωστό πρότυπο είναι ένας 90άρης να τσιλιμπουρδίζει μ' ένα φρόκαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/12/23 5:47 π.μ.

    https://youtu.be/WznDkfcyY78?feature=shared

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/12/23 5:38 μ.μ.

    Γιατί δεν καλέιτε επιτέλους τον πραγματικό εθνικοεπαναστάτη που έχει απομείνει,τον Ζώη κ το κίνημα 21 για μια συνέντευξη που θα κάνει ρεκορ;Απο τους κοινοβουλευτικούς ακροδεξιούς μην περιμένεις χαίρι ΜΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/12/23 7:27 μ.μ.

    Θελουμε εκπομπή στον ελεύθερο κόσμο για το νέο βιβλίο για τους στρασερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/12/23 8:44 μ.μ.

    Εκείνο το βιβλίο που έγραφε πριν 2 χρόνια ο Περίανδρος ακόμα δεν το έχει ολοκληρώσει ρε παιδιά;Οι συναγωνιστές της ΕΣΑ πρέπει να μας ενημερώσουν για αυτό το ζήτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχως, σε ένα έθνος όπου δεν υπήρξε ποτέ φασισμός αληθινός, με δόγμα, ιδέες πρόγραμμα...κυριαρχούν οι ακροδεξιοί αγγλόφιλοι νατοικοι...απλά αντικομουνιστες χωρίς βάθος.
    Αποτελεσμα αυτού, είναι ότι οι μόνες εορτές μνήμης να αφορούν δικές τους καταστάσεις. Ότι άλλο θεωρείται ταμπού και ακόμη και αυτοί οι πατριώτες καταδικάζουν αν κάποιοι "ρομαντικοί τρελοι " για παράδειγμα κάνουν μια εκδήλωση μνήμης για R. HESS.
    Αυτά έχουμε αυτά τιμούν καξ σαφέστατα δικαίωμα τους, αλλά δεν είναι δικά μας...καλές οι εκδηλώσεις μνήμης για κάποιον πογ έπεσε στο καθήκον πιστεύοντας σε κάτι.. αλλά ξαναλέω, δεν μας ανήκουν. Όπως το βλέπει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιδιαίτερη προσοχή στα όσα γράφετε. Διαβάστε τους κανόνες της φόρμας σχολίων. Επειδή η κατάσταση είχε ξεφύγει θα τηρούνται αυστηρά τα όσα αναγράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.