Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λόγχη»: Για τους Λεγεωνάριους μου, του Cornelius Zelea Codreanu

 


2103611590

info@logxi.com

Εκδότης: Λόγχη

Συγγραφέας: Cornelius Codreanu Z.

Μεταφραστής: Τσαρακλημάνης Α.

Πρόλογος: Κοσμάς Θωμάς

Σελίδες: 502

για παραγγελίες πατήστε εδώ ...

Ο Κορνέλιου Ζελέα Κοντρεάνου με τους Λεγεωνάριους του μπορεί κατά τη διάρκεια του ταραχώδους βίου του να μην πρόλαβε να ηγηθεί της χώρας του ενάντια σε στίφη βαρβάρων εισβολέων, αλλά με το μαρτυρικό – γεμάτο ταλμουδικό μίσος – θάνατο του πέρασε στη σφαίρα του Μύθου. 

Ξεκινώντας από τα πυκνά δάση της Dobrina και έπειτα από μια αιματοβαμμένη πορεία, ξεφεύγοντας από τα όρια της ρουμανικής γης, ο Ιππότης – Ασκητής Κοντρεάνου στέκει ανάμεσα στα αρχέτυπα που βρίσκονται χαραγμένα στα βάθη της φυλετικής ψυχής και της κοινής ευρωπαϊκής μας παράδοσης.

Το παρόν πόνημα αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη και πνευματική κληρονομιά. Ένα εγχειρίδιο ιδεώδους βίου, που στα χνάρια του πρέπει να βαδίσει κάθε Άριος που επιθυμεί να διεξάγει τον ιερό αγώνα για μία αναγεννημένη Ευρώπη.

Η παρακμή συνεχίζεται και ο εχθρός βρίσκεται ήδη εντός των τειχών και όσο το έτος μηδέν πλησιάζει, τόσο καθίσταται αναγκαίο, αναζητώντας τις σκιές των πεσόντων ηρώων στο επέκεινα, πιστοί στα προτάγματα του Ρουμάνου Λεγεωνάριου πρίγκιπα να επικαλεστούμε τις μυστικές δυνάμεις τους. 

Και ίσως κάπου εκεί, ο Καπιτανούλ να στέκεται ως καβαλάρης, ηγέτης των Λεγεώνων της Σιδηράς Φρουράς, υπερασπιστής του Δνείστερου πλάι στους μαυροφορεμένους Ιερολοχίτες, έτοιμοι να διαβούν για μία ακόμη φορά τον ποταμό Προύθο…

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/12/23 3:26 μ.μ.

    Κρίμα που δεν κάνουν μεγάλες πωλήσεις βιβλία σαν αυτό. Η απάντηση που πήρα με έκανε να προβληματιστώ. Τι να πω ρε παιδιά? Δεν αρέσει ο Κοντρεάνου και τη βρίσκουμε με τα βιβλιάρια του ΝΓΜ και της Ουρανίας? Τέτοιοι είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/12/23 3:49 μ.μ.

      Ποιος είπε ότι δεν έκανε μεγάλες πωλήσεις το βιβλίο αυτό;Ήδη από το 2016 που το πρωτοέβγαλε η Χρυσή Αυγή είχε εξαντληθεί και επανεκδοθεί.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/12/23 9:04 μ.μ.

      Η Χρυσή Αυγή έβαζε τους ψηφοφόρους της να τα αγοράζουν. Λες και τα διάβαζαν. Τώρα πόσοι το διάβασαν; 50 αναγνώστες. Είναι πωλήσεις μανιφέστων αυτές;

      Διαγραφή
    3. Υποτιμάς το έργο με το σχόλιο σου. Το εν λόγω βιβλίο πουλήθηκε σε εκατοντάδες αντίτυπα. Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/12/23 8:50 π.μ.

      9.04 τα διάβαζαν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που λες,αλλά και θα τα διαβάσουν πολλοί και τώρα που το ξαναέβγαλε η Λόγχη.Από το 2016 πέρασαν 8 χρόνια και έχει προστεθεί περισσότερη νεολαία στον εθνικισμό που διψάει για γνώση.Μια χαρά ενδιαφέρον υπάρχει.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/12/23 10:53 μ.μ.

      Μακάρι να είναι έτσι 8:50. Εγώ βέβαια άλλα έμαθα. Μικρή σημασία έχει.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/12/23 4:58 μ.μ.

      Έχει προστεθεί περισσότερη νεολαία στον εθνικισμό από τότε που η Χρυσή Αυγή ήταν τρίτο κόμμα της χώρας? Τι πίνετε ορισμένοι ρε παιδιά και φτιάχνετε τέτοια διάθεση? Τεσπά. Καλή τύχη να έχει το βιβλίο. Είναι κρίμα ένα τόσο καλό έργο να πηγαίνει άπατο. Ας βοηθήσουμε όλοι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/12/23 3:54 μ.μ.

    Βιβλιο "ευαγγέλιο" για καθε Εθνικιστή. Απαραίτητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/12/23 7:18 μ.μ.

    Τα παιδιά του ΝΓΜ (Μισιάκας, Θωμάς Κοσμάς) όμως επιμελούνται αυτά τα βιβλία. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/12/23 7:29 μ.μ.

    Ιωάννης της Κρονστάνδης: Ο Άγιος των Μαύρων Εκατονταρχιών

    https://antepithesi.gr/2023/12/ioannis-kronstandis.html/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/12/23 11:09 π.μ.

    Θέλουμε εκπομπή για το νέο βιβλίο "στα αριστερά του Χίτλερ" με ΜΚ και Μιχάλη στον ελεύθερο κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλελεύθερος εθνικιστής27/1/24 7:53 μ.μ.

    Εμείς που δεν είμαστε φασίστες ούτε εθνικοσοσιαλιστές τι θα κερδίσουμε από τέτοια βιβλία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.