Propatria Εκπομπή - Επεισόδια Σταυρούπολη και Στοχοποιήσεις


 

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/10/21 1:46 π.μ.

    Ο Λευτεράκης αυτή η διαδικτυακή γλίτσα έβαλε άρθρο για στοχοποίηση των εθνικιστών στο μπλόγκ του και μας κοτσάρει την φωτογραφία νεαρού με δερματοστοιξία στο μπράτσο του το γαμμάδιον κατηγορώντας τους ως νεοναζί. Μάλλον ξεχνάει ότι και εκεί που γλύφει το Σαλβινάκι έχει κι αυτό τον αγκυλωτό στο μπράτσο του....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σβάστικα, είναι σύμβολο των απανταχού εθνικοσοσιαλιστών ή της γερμανικής εκφανσης αυτού; Ρωτώ καλοπροαίρετα.
    Δεν ζητώ την ιστορική αναδρομή αυτού του πανανθρώπινου συμβόλου. Μιλώ πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/21 7:31 μ.μ.

      Των εθνικοσοσιαλιστών σε ολοκληρο το πλανήτη. Οπως ροκγουελ, Ντεγκρέλ κα

      Διαγραφή
    2. Gr. Nationalist Socialist6/10/21 8:08 μ.μ.

      Το 4γαμα είναι αρχαίο ελληνικό σήμβολο του Θεού Απόλλωνα
      Στην φυσική συμβολίζει των αιθέρα και τα 4 στοιχεία της φύσης.
      Στην νεότερη ιστορία το χιτλερικο καθεστώς το χρησιμοποίησε ως σήμα στο nsdap και ως σημαία του Γ ραϊχ
      Ως Ε/Σ χρησιμοποιούμε το σπαθόσφυρο με κάποιες μικρές παραλλαγές.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/10/21 8:15 μ.μ.

      Όπως και να έχει η σβάστικα δεν μπορεί να αποτελεί σήμερα σύμβολο ενός σύγχρονου εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος. Μπορεί τυπικά να μην είναι ποινικοποιημένη αλλά είναι ουσιαστικά. Όποιος πιστεύει ότι με σβάστικα και Χίτλερ θα καταφέρει να δώσει πολιτικό αγώνα σήμερα είναι φελλός. Διαβάστε Βεννερ, ήρθε η ώρα για εθνικοσοσιαλισμό 21ου αιώνα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/10/21 8:20 μ.μ.

      Η Σβάστικα δεν είναι ο ΕΣ κι ο ΕΣ δεν είναι η Σβάστικα, κάθε ΕΣ έχει σύμβολο του πρώτα τη Σημαία του Έθνους του...

      Διαγραφή
  3. Αν η σβάστικα αποτελεί ένα "σήμα κατατεθέν" των απανταχού ε-σ, αυτό οφείλεται στη χιτλερική Γερμανία και μόνο. Μονολοτι προϋπήρχε ως σύμβολο θρησκευτικο-φιλοσοφικο, αμιγώς πολιτική χροιά λαμβάνει τότε.
    Αν δεχτώ αυτή την απάντηση θα πρέπει να υιοθετήσω ένα συμβολο για την ιδεολογία που με "εκφράζει", το οποίο αποτέλεσε τη σημαία του στρατού κατοχής της πατρίδας μου...
    Απ' την άλλη είτε κρίνεται απορριπτεο λόγω της ευθείας σύνδεσης του με τους ομοϊδεάτες κατακτητές μας, είτε λόγω παλαιότητας (άραγε το σπαθοσφυρο, sic, δεν είναι κι αυτό ξεπερασμένο αν το κριτήριο είναι ο χρόνος;) η σβάστικα συνεχίζει να διχάζει. Δεν αποτελεί σύμβολο ενότητας ενός καθαρά ελληνικού εθνικιστικού κινήματος.
    Καλοπροαίρετα διατυπώνω τα ερωτήματα μου και δεν θέλω ούτε να θίξω ούτε να προσβάλλω κάποιον ούτε φυσικά διεκδικώ ιδεολογική καθαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/21 2:31 μ.μ.

      Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. Στο συλλογικό ασυνείδητο του λαού μας η σβάστικα είναι ταυτισμένη με το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, τις εκτελέσεις, τον λιμό και την δυστυχία της κατοχής. Πέραν αυτού η σβάστικα είναι ποινικοποιημένη στις περισσότερες χώρες. Χρειάζονται ελιγμοί στον πολιτικό αγώνα που θα δώσουμε και όχι να βάζουμε μόνοι μας βούτυρο στο ψωμί των εχθρών μας.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/21 4:23 μ.μ.

    Η Σβάστικα διώχνει προπάντων του φουκαράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/21 1:42 μ.μ.

      Η σβάστικα διώχνει και τους σοβαρούς

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.