Σάλπιγγες ηχούν και οι Θεοί τους πεσόντες ήρωες καλούν: «Έτοιμος για τη Βαλχάλα» - αποσπάσματα από ιταλική βιβλιοπαρουσίαση για το «Valhalla Express» & λίγα λόγια για την εποποιία του Azovstal.

 


του Wolverine

Αναλυτές της γεωπολιτικής που τυγχάνουν αμφιβόλου καταγωγής και πολλές φορές βραβεύτηκαν από μασονικές στοές και σιωνιστικά ιδρύματα. Αντιφασίστες εκδότες και κομματάρχες με συνεργάτες να βρίσκονται στα δεξιά του συστήματος καθώς και πρώην κολλητοί υπουργού με πολύχρονη θητεία σε όλα τα λημέρια της antifa ακροδεξιάς. 

Δεν είσαι στο #Azofstal! γράφουν επιδεικτικά στο facebook για να δείξουν τάχα την αντίθεση τους στις τακτικές της κυβέρνησης σχετικά με το μεταναστευτικό και την ύπαρξη της πέμπτης φάλαγγας στο ανατολικό Αιγαίο. 

Συντάκτες ιστοσελίδων που σταυροκοπιούνται στο Άγιο Όρος αλλά φιλούν τα χέρια του Τσετσένου Σουνίτη και οπαδού της Σαρίας Καντίροφ, όταν οι ίδιοι δεν ανεβάζουν φωτογραφίες με γυμνές Ελληνίδες δίπλα σε άρθρα για την ελληνική νεολαία! 

Καθηγητές στρατιωτικών σχολών ιστορικοί και ακαδημαϊκοί που θαυμάζουν το κράτος του Ισραήλ και πίνουν καφέ μαζί με ινστρούχτορες ακροδεξιού κόμματος, οι οποίοι μιλούν και γράφουν για την ομογένεια αλλά δεν έβγαλαν μιλιά ... κατά την διάρκεια της άλωσης της Ελληνικής Μαριούπολης από τις ορδές του καπιταλιστή Πούτιν. 

Όλοι οι παραπάνω ευλογούν την εισβολή και μισούν το Τάγμα Azov και τους Ουκρανούς που πολεμούν.

Προσφάτως παρά τις φήμες που κυκλοφορούν, στις ΗΠΑ ασκήθηκαν νέες πιέσεις για την πλήρη απαγόρευση όπλων προς τα μέλη του Τάγματος Azov. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η πρόσφατη διάταξη εμποδίζει τις ΗΠΑ να παρέχουν όπλα και εκπαίδευση στους Azov δήλωσε ο Ινδικής καταγωγής πολιτικός Ro Khanna»

Παράλληλα ο ιουδαϊκής καταγωγής Max Rose και μέλος της βουλής των αντιπροσώπων κινητοποίησε τα μέλη του Κογκρέσου, ώστε να συμπεριληφθεί η Ουκρανική ένοπλη οργάνωση στην λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις. 

Σαράντα μέλη υπέγραψαν κοινή επιστολή καλώντας το Αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών να αναλάβει τις όποιες ενέργειες απαιτούνται, ενώ πάλι πριν λίγο καιρό και την ώρα που η Ουκρανία βομβαρδιζόταν, η ιουδαϊκής καταγωγής Elissa Slotkin μέλος της βουλής των αντιπροσώπων επανέλαβε το αίτημα. 

Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι καταγγελίες των κορυφαίων στελεχών του πολιτικού κινήματος για τον ρόλο του ηθοποιού προέδρου της χώρας σχετικά με την τακτική στο πεδίο της μάχης. 

Οι εκεί συναγωνιστές δεν χαιρετούν στρατιωτικά τις κυβερνητικές μαριονέτες και παίρνουν τα όπλα παρά τις απαγορεύσεις και τους διωγμούς ή τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες από τους κυβερνητικούς. 

Και τι δεν έγραψαν κάποιοι για την εθνική αντίσταση στην Μαριούπολη. Για χιλιάδες «Γκρίζους Λύκους» και άμαχους Ουκρανούς που τάχα έγιναν ασπίδα προστασίας για τους μαχητές, για εβραίους μισθοφόρους και Αφγανούς στρατιωτικούς την στιγμή που όλοι ήξεραν ποιοι πολεμούν στα περίχωρα της πόλης. Ακόμη και για σατανιστές και ένοπλους που ήθελαν να αφήσουν τα όπλα από τις πρώτες ημέρες ... ενώ ήδη κλείνουν σχεδόν τρεις μήνες με την αναλογία να είναι καθόλη την διάρκεια των μαχών 14:1. 

Οι μάχες οι μαρτυρίες και οι εξελίξεις στο πεδίο της πραγματικότητας και όχι του διαδικτύου, τους διέψευσαν όλους με έναν παραδειγματικό τρόπο. Και κάτι άλλο που ενοχλεί πολλούς. 

Είναι τιμή για τους Έλληνες συναγωνιστές ότι στην ηρωική αντίσταση της χώρας δεν έλειψαν οι ελληνικής καταγωγής εθελοντές, οι οποίοι πολέμησαν και πολεμούν στο πλευρό ενός γενναίου λαού που πέρα από κόμματα και εξουσίες πολεμάει για την τιμή και την επιβίωση του.

Κάποιοι γράφουν την αλήθεια με το αίμα τους και επιβεβαιώνουν πλήρως τις θέσεις και απόψεις της συντακτικής μας ομάδας, της «Τρίτης Θέσης» και των αυτόνομων συναγωνιστών.

«Woland το όνομα του μαχητή της εθελοντικής πολιτοφυλακής Azov. Από τα βόρεια της χώρας και συγγραφέας του βιβλίου «Valhalla Express». Εντάχθηκε στον δεύτερο λόχο του τάγματος Azov, πολεμώντας στη Μαριούπολη, στο Ilovaisk και στο Shyrokyne. Αυτή είναι η βιογραφία του. Ή μάλλον: αυτό είναι το πλαίσιο στο οποίο πρέπει να βάλουμε την εικόνα της ζωής του, συλλεγμένη ακριβώς στο Valhalla Express. 

Ο «Woland» είναι ένα αγόρι όπως όλα τα άλλα. Σπουδάζει και δεν τα πάει άσχημα στο σχολείο. Μπορεί να μην είναι εργασιομανής, αλλά φέρνει τα αποτελέσματα στο σπίτι. Και αυτό είναι που έχει σημασία. Λαχταρά μια κανονική, μεσοαστική ζωή για τον εαυτό του («Ονειρευόμουν μια οικογένεια, μια δουλειά, ένα αυτοκίνητο ...»), αλλά κάτι δεν πάει καλά. 

Όταν, στο τρίτο έτος του πανεπιστημίου, ένας Ρώσος καθηγητής επιμένει ότι «οι Khokhly (ρωσικός υποτιμητικός όρος για τους Ουκρανούς), όπως τους βάφτισε, ήταν υπεύθυνοι για όλα τα προβλήματα του ρωσικού λαού». Βρίσκει απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει στην πύρινη αλήθεια της αντιδημοκρατικής σκέψης. 

Αναζητά μια οργάνωση που να του ταιριάζει κάτι χωρίς να το βρει ποτέ, τουλάχιστον μέχρι να συναντήσει τους «Πατριώτες της Ουκρανίας», μια Ουκρανική παραστρατιωτική οργάνωση: «Εκείνη την εποχή, (...) ήταν πολύ διαφορετικοί από όλες τις άλλες ‘’δεξιές’’ οργανώσεις. Η δομή ήταν στρατιωτική με σαφή ιεραρχία, πειθαρχία και ιδεολογία», γράφει ο συγγραφέας στο Valhalla Express. 

Η ιδεολογία τους είχε τις ρίζες του στον «Ουκρανικό Σοσιαλό - Φυλετικό Εθνικισμό, που δεν πρέπει να συγχέεται με τον Εθνικοσοσιαλισμό». Για εμάς είναι παιχνίδι με τις λέξεις. Για τον "Woland", οι δύο ιδεολογίες είναι τελείως διαφορετικές: "Ο σοσιαλ-εθνικισμός είναι ακριβώς εθνικισμός, αλλά με πρότυπο κοινωνικά θεμέλια, η προσπάθεια οικοδόμησης ενός έθνους - κράτους στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης. Και ο εθνικοσοσιαλισμός είναι, όσο τρομερός και αν είναι για κάποιους, καθαρός σοσιαλισμός, αλλά σε μια ιδιόμορφη κατάσταση, με ένα μείγμα εθνικής ταυτότητας, αντισημιτισμού και φυλετικών θεωριών. Αυτή είναι η σκέψη του «Woland». 

Δεν υπάρχει μόνο η θεωρία για τους «Πατριώτες της Ουκρανίας». Υπάρχει και η πρακτική. Πολλή εξάσκηση, που αποτελείται από ασκήσεις και στρατιωτικές πορείες, μερικές από τις οποίες είναι εξαντλητικές. Τα μέλη αυτής της ομάδας ονειρεύονται μια διαφορετική Ουκρανία. Κοινωνικός εθνικιστής. Ή εθνικοσοσιαλιστής. Και κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν»

Σύμφωνα με ουκρανικό δημοσίευμα:

Οι σύζυγοι των ηρώων του Azovstal - Άννα Ναουμένκο, Κατερίνα Προκοπένκο, Γιούλια Φεντοσιούκ, Όλγα Αντρικάνοβα, Ντάρια Τσουκούνοβα - σε μια διαδικτυακή συνομιλία με δημοσιογράφους δήλωσαν:

«Ο αριθμός των τραυματιών αλλάζει συνεχώς, γιατί κάποιοι πεθαίνουν, άλλοι προστίθενται λόγω βομβαρδισμών και των μαχών. Γνωρίζουμε ότι ήταν περίπου 700 άνθρωποι - τώρα δεν ξέρουμε τον αριθμό τους ...

Φυσικά, οι πρώτοι που απομακρύνονται είναι οι βαριά τραυματίες, οι οποίοι μπορεί να πεθάνουν την επόμενη μέρα, αλλά εμείς επιμένουμε στην εκκένωση, απολύτως, όλων. Γιατί είναι παράλογο: σήμερα βγάζουμε όλους τους τραυματίες - αύριο έχουμε άλλους διακόσιους τραυματίες, γιατί γίνονται συνεχείς βομβαρδισμοί.

Πρέπει να μιλήσουμε για εκκένωση, για διάδρομο για όλη τη φρουρά. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να εκκενώσουμε ένα σωρό κόσμο. Είναι ακόμα ζωντανοί, υπάρχουν τραυματίες, υπάρχουν έτοιμοι μαχητές, υπάρχουν πτώματα που πρέπει να βγουν έξω».

Σύμφωνα με τις γυναίκες, η κατάσταση με τους τραυματίες είναι «τρομερή» γιατί πρόκειται για σοβαρές καταστάσεις: αποκοπή χεριών ή ποδιών, σπασμένα εσωτερικά όργανα, τεράστιους τραυματισμούς. Οι μαχητές δεν δίνουν σημασία σε μικροτραυματισμούς.

Τα αντιβιοτικά είναι διαθέσιμα σε πολύ περιορισμένες ποσότητες - για τις πιο σοβαρές περιπτώσεις. Τα άτομα με ακρωτηριασμούς είναι πλέον χωρίς αντιβιοτικά, χωρίς παυσίπονα. Οι άνθρωποι με σοβαρούς τραυματισμούς απλώς πονάνε, είπε μια γυναίκα.

pravda.com.ua



Αφισοκόλληση Αυτόνομων συναγωνιστών με το εξώφυλλο του Τριτοθεσίτικου Πολωνικού περιοδικού Szturm! 






58 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/22 8:50 μ.μ.

    Συγκρίσιμη η μεγαλειώδης εποποιία του Αζόφ στη Μαριούπολη με αυτή του UCK στο Κόσοβο και του ISIS στο Χαλέπι. Heroyam Slava!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://katedobromishev.medium.com/slava-ukraini-heroyam-slava-history-of-the-slogan-2b62a0ea66b9

      για να δούμε την ιστορία του συνθήματος αφού το αναφέρεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/22 4:45 μ.μ.

      Ο UCK δεν έχει ανθελληνικές βλέψεις η κάνω λάθος;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/22 5:51 μ.μ.

      Ε οχι και ανθελληνικές βλέψεις τα ομαιμα αδερφια μας της "αρβανιτιάς" σύμφωνα με τα γκαρσόνια. Έτσι δεν είναι κρίνε;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/5/22 7:43 μ.μ.

      Το uck, μόνο τέτοιες βλέψεις έχει...

      Διαγραφή
    5. 5:51 το περίεργο είναι ότι οι μεγαλύτεροι αλβανοφάγοι του χώρου είναι Αρβανίτες ... κάποτε είχαν και επαφές με την Αλβανία οι ίδιοι όπως κάτι σημαίες με αετό και φασιστικά σύμβολα για σουβενίρ, κάτι τσίπουρα έπιναν στα Τίρανα με Αλβανούς αντικομμουνιστές, κάτι περίεργα άρθρα έγραφαν ή είχαν ψευδώνυμα που προκαλούσαν το ενδιαφέρον

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/5/22 11:39 μ.μ.

      Αγνωστα παρασκήνια τα οποία αποκρυπτει η ακροδεξιά..

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος19/5/22 10:40 π.μ.

      Αρβανίτες Έλληνες,κι Αρβανίτες μουσουλμάνοι δεν είναι το ίδιο,μην μπερδεύεις τα πράγματα ΜΚ, Αρβανίτης σημαίνει εν ολίγοις, μισθοφόρος από τα Βαλκάνια, υπάρχουν και Σέρβοι κι Βούλγαροι Αρβανίτες...

      Οι Έλληνες Αρβανίτες είναι σπουδαίοι κι επί Βυζαντίου,μα και κατά την επανάσταση του εικοσιένα ...

      Κι είμαι Αρβανίτης...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος22/5/22 8:41 μ.μ.

      Ναι έχεις δίκιο ο uçk είχε πολύ ανθελληνικές βλέψεις, διεκδικούσε την Γαύδο και το Καστελλόριζο. Ο uçk απελευθέρωσε εδάφη στα οποία κατοικούσαν Αλβανοί. Με τη λογική σου τότε κι εμείς το 1821 ήμασταν τρομοκράτες ε; Που κατάντησε ο χώρος - βόθρος να αναπαράγει την μαρξιστική προπαγάνδα. Όσο για το το είναι οι Αλβανοί μέχρι τώρα ακούγαμε τις μπαρούφες περί Καυκάσου, κυρίως από ανατολίτες που ήρθαν απ' τον Καύκασο 100 χρόνια πριν. Ευτυχώς πλέον με τη γενετική ξέρουμε ότι είναι ακριβώς ίδιοι με εμάς. Σ' όποιον δεν αρέσει και νιώθει Σλάβος να πάει στον αρχηγό του τον Βλαδίμηρο να τον βάλει να δουλεύει στη Σιβηρία 10 ώρες τη μέρα για μισό ρούβλι για να τρώνε οι Ρώσοι και Εβραίοι ολιγαρχίες της πρώην ΕΣΣΔ με δέκα μασέλες. Τελοσπάντων. Ψοφος σε Ρώσους ψοφος σε Αμερικανούς ζήτω η λευκή ελεύθερη Ευρώπη.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/5/22 10:53 μ.μ.

    Δηλαδή ρε παιδιά η εξευτελιστική, όχι για Ε/Σ αλλά για τον κάθε φαντάρο, εικόνα των αρχηγών τους να παρακαλάνε μια τον Αμερικάνο, την άλλη τους Ευρωπαίους, μετά τον Τούρκο στο τέλος τον Εβραίο, να πάνε να τους σώσουν εσάς δεν σας ενοχλεί?
    Ούτε το ότι έβγαλαν τις γυναίκες τους φόρα παρτίδα να κλαίγονται στα κανάλια και στον Πάπα και στον κάθε μάπα?
    Όλα φυσιολογικά?
    Μ’ αρέσει που κάποιοι, μεταξύ τον οποίον και ο βλάξ που έχουμε για πρωθυπουργό μιλάνε για Θερμοπύλες και Μεσολόγγια...
    Έλεος κάπου δηλαδή, λίγη ντροπή... δεν έχει χαθεί απλώς το μέτρο, εδώ μιλάμε για προπαγάνδα απ’ όλες τις συστημικές πλευρές που σιγοντάρετε και σεις δυστυχώς... να είναι τυχαίο που σχεδόν όλα τα κανάλια, σε όλο τον «πολιτισμένο» κόσμο, τηλεοπτικά και ιντερνετικά, αριστερά και δεξιά, που ως πριν λίγο έσπρωχναν την ντρόγκα του Μπουρλά κραυγάζουν τώρα Σλάβα Ουκράινι και γράφουν ύμνους για τους «αγωνιστές» του Αζόφ?
    Οι οποίοι αγωνιστές για να μη σας κουράζω άλλο, κάνανε τα καουμποϊλίκια τους όσο τους έπαιρνε, πάντα με την πλάτη και για τα συμφέροντα του μπάρμπα Σαμ και όταν η οθόνη έγραψε «game over» άρχισαν να σκούζουν σαν κακομαθημένα παιδάκια...
    Αυτό ήταν όλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://mavroskrinos.blogspot.com/2016/11/2012-1944-1960.html

      Στον παραπάνω σύνδεσμο θα βρείτε ένα αρχείο για να δείτε λίγο την ιστορία της αντίστασης.

      Ακόμη και ρωσικές πηγές και στελέχη του στρατού ΕΙΣΒΟΛΗΣ έμειναν έκπληκτα μπροστά στο θάρρος των εθελοντών του τάγματος στα ερείπια του εργοστασίου που χτυπούσαν από απόσταση με θερμοβαρικές βόμβες.

      Οι εκεί εθνικιστές δεν έκατσαν σιωπηλοί απέναντι στην εισβολή, κινητοποίησαν τον πληθυσμό σε παλαιική αντίσταση. Ακόμη και οι μικρές μειονότητες και οι ιδεολογικοί τους αντίπαλοι μέσα στην Ουκρανία πήραν τα όπλα και ακολούθησαν το παράδειγμα τους.

      Η επίσκεψη στον Πάπα μάλλον για τους Ουκρανούς που έχουν σύνδεση με το Βατικανό θεωρείτε φυσιολογική αν και η προσωπικότητα αυτή είναι ένα ακόμη πιόνι.

      Πριν αναρωτηθούμε όμως για αυτό μήπως είναι θεμιτό να συζητήσουμε τον ρόλο του Πατριάρχη στην αναγνώριση της Σκοπιανής εκκλησίας επειδή δεν είμαστε Ουκρανοί ξέρετε. Τον ίδιο άνθρωπο και έφεδρο αξιωματικό του τουρκικού στρατού που κομμάτι του χώρου τον ονόμαζε σκλάβο ... και έβγαζε εξώφυλλα υπέρ του προσώπου του ενώ γνωστός αρχηγίσκος είχε αρνηθεί να γίνει παρέμβαση εναντίον του σε μια επίσκεψη του.

      Τα εισαγωγικά για τους αγωνιστές είναι περιττά αν καταφέρετε να αναλογιστείτε ότι άντεξαν 83 ημέρες και όσοι παραδόθηκαν - κάποιοι παραμένουν - θα διωχθούν με την θανατική ποινή ή θα εξοριστούν επειδή είναι μέλη "εθνικιστικών ταγμάτων" όπως λένε οι εισαγγελείς του Κρεμλίνου. Χειροκροτήστε τους νέους Γιάκοντα της FSB.

      Τα κακομαθημένα παιδάκια ... λοιπόν κράτησαν την Μαριούπολη που κατέστρεψαν οι ορδές του Καντίροφ (ο κολλητός του Σαββίδη) προχώρησαν σε πλήγματα ενάντια στους εισβολείς και παρά τις συνθήκες και την προπαγάνδα δυτικών και ανατολικών μμε έγραψαν σελίδες δόξας.

      (αυτά που γράφετε ούτε ο Μιχόπουλος δεν τα γράφει)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/22 11:31 π.μ.

      Καλά όλα αυτά ακροδεξιουλη αλλα για το οτι το Αζόφ είναι τρομοκρατική οργάνωση σύμφωνα με τις ΗΠΑ απο το 2017 ακόμα δεν βγάζεις κιχ.. Ποσο σας πονανε οι εθνικοσοσιαλιστές βρε καημενοι..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/22 11:41 π.μ.

      Ευχαριστώ για την απάντηση...
      Δύο-τρία πραγματάκια ακόμη πάνω στα γραφόμενά σας...

      Ο Βαρθολομαίος επίσης είναι αυτός που καθ’ υπόδειξη της πρεσβείας –μια είναι η πρεσβεία- αναγνώρισε επίσης το αυτοκέφαλο της Ουκρανικής εκκλησίας.. κατά τα άλλα χρειάζεται ξυράφι όπως και η πλειονότητα του κλήρου, και όχι μόνο για τα γένια του.

      Τα εισαγωγικά στους αγωνιστές πήγαιναν κυρίως στις videoπερσόνες αρχηγούς τους... δεν αμφισβητώ κανενός το θάρρος, άλλωστε μάλλον δεν έχω ούτε το 1/10 από το δικό τους, αν και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν δεν βρεθεί σε τέτοια κατάσταση.

      Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι όλες οι ενέργειές τους καταλήγουν να είναι υπέρ των Αμερικάνων και όχι της πατρίδας τους... επίσης τα παιδάκια τους και τις γυναίκες τους σαν μηχανές του σεξ ή απλά σαν ανταλλακτικά ανθρώπινων οργάνων οι ολιγάρχες της πατρίδας τους και η Δύση τα πουλάνε και τα αγοράζουν όχι ο Ρώσος. Αλλά εκεί μόκο οι αγωνιστές... μήπως εξηγείται από την παροιμία «χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις?»

      Όσο για την προπαγάνδα τι να πω... εδώ από την ΕΦΣΥΝ ως το CNN από προχθές μέχρι και αργά χθες το βράδυ χρησιμοποιούσαν χίλιους μύριους άλλους χαρακτηρισμούς και λέξεις για να αποφύγουν τη λέξη «παράδοση». Η ΕΦΣΥΝ έτσι? που ήθελε να φυλακιστούν ακόμη και οι απλοί ψηφοφόροι τις ΧΑ και που έβλεπε «ναζιστικό κίνδυνο» στα δεκαπεντάχρονα του ΕΠΑΛ...
      Αυτά δεν σας λένε κάτι?

      Τέλος αυτό με τον Καντίρωφ έχει κουράσει... στο πλευρό των Ουκρανών πολεμούν μισθοφόροι από κάθε μεριά του πλανήτη... Δυτικοί –που αποχωρούν γρήγορα-γρήγορα όμως γιατί καταλαβαίνουν ότι εδώ δεν έχουν να πυροβολούν τσομπάνους στις αραβικές ερήμους- Τούρκοι γκρίζοι λύκοι, Εβραίοι, Ισλαμιστές και κάθε καρυδιάς καρύδι... ο Καντίρωφ μας πείραξε? Που στο κάτω-κάτω όπως λέει κι ο ίδιος τα σκυλιά της φιλελεύθερης Δύσης μια γλώσσα καταλαβαίνουν καλά, αυτή του πολέμου, ε και μεις αυτή τη γλώσσα την έχουμε μάθει από μικρά παιδιά και μπορούμε να την τραγουδήσουμε όποτε και όσο θέλουν.

      Υ.Γ. Χθες το βράδυ στο επίσημο instagram της Ουκρανίας ανέβηκαν κάτι περίεργα σκίτσα για να τιμήσουν την παγκόσμια ημέρα κατά της λοατκιφοβίας όπου παρουσίαζαν των Ρώσο στρατιώτη σαν τον απόλυτο εχθρό των απανταχού αδελφών και Ουκρανών φυσικά... Αν ήμουν Προκοπένκο και πίστευα αυτά που έλεγα από το Κίεβο θα ξεκινούσα με το τσεκούρι και τη φωτιά στο χέρι κι όχι απ’ το Ντομπάς του επίσης θαρραλέου και στην τελική αδερφού μου, Γκίβι...

      Διαγραφή
    4. Ο Βαρθολομαίος είναι υποτακτικός εδώ και χρόνια τόσο της Τουρκίας όσο και των ΗΠΑ. Ένας υπάλληλος των στοών και των πρεσβειών που τον καλοδέχονται σχεδόν όλοι οι μητροπολίτες. Φυσικά και το καθεστώς του Κιέβου είναι φιλελεύθερη υπηρεσία των ΗΠΑ όπως είναι φιλελεύθερο και το καθεστώς του Κρεμλίνου. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι το Αζοφ είδε τις τακτικές τους και δεν ξεχάσαμε ότι πήρε μέρος σε συγκρούσεις επειδή εναντιώθηκε στον πρόεδρο της χώρας. Για το εμπόριο οργάνων έχετε δίκιο είναι άκρως σημαντικό θέμα όπως και το εμπόριο σάρκας. Και σε αυτά τα θέματα οι του Αζοφ διέλυσαν κυκλώματα τιμώρησαν εμπόρους ναρκωτικών και χτύπησαν ακόμη και καζίνο. Υπάρχουν βίντεο με εισβολές σε μπαρ με γυναίκες που πουλάνε σε χώρες οι γνωστοί. Περσόνα ο Προκοπένκο δεν νομίζουμε ότι είναι όταν πολεμάει από την πρώτη στιγμή κάτω και πάνω από το έδαφος. Κρατήστε επιφυλάξεις για πολλά που γράφονται ακόμη περιμένουμε να δούμε τους Σύριους πολεμιστές να πολεμούν στην Μαριούπολη ... μάλλον έμειναν από βενζίνη οι Ρώσοι και δεν τους έφεραν ποτέ!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/22 9:02 π.μ.

    με δεδομένη την ποιότητα του ΑΡΜΑΤΟΣ αναρωτιέμαι γιατί ο Στέφανος Γκέκας δεν έχει ανεβάσει τους τόνους σχετικά με την Ουκρανία δεν είναι ιερός λόχος η κίνηση τους να στηρίζουν τον πρώην καγκεμπίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/22 11:30 π.μ.

      Σωστα, ουτε ΚΙΝΗΜΑ είναι να μιλαει υπέρ Πούτιν, Κάστρο και Τσε Γκεβαρα.

      Διαγραφή
    2. Άρθρα του κινήματος υπέρ του Κάστρο και του Γκεβάρα; Υπέροχα, σχετικές δημοσιεύσεις στην ετικέτα Τρίτη Θέση και η επαφή του Φιντέλ με τους Ουκρανούς του Μπαντέρα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/22 4:09 μ.μ.

      Ο άλλος μιλάει για Μπαντέρα ενω το ΚΙΝΗΜΑ στηρίζει ξεκάθαρα τους τάταρομογγολους και Τσετσένους μισθοφόρους της ρωσιας..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/5/22 6:04 μ.μ.

      Καλά κάνει το ΚΙΝΗΜΑ και μιλάει υπέρ του Τσε στο ινσταγκραμ πανηλιθιε ακροδεξιέ. Ένα σορό άρθρα έχουν ανέβει στον Μαύρο Κρίνο για τις κοινές παράλληλες λατινικού φασισμού και και κουβανεζικου "κομμουνισμού". Μελέτησε τα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/5/22 11:10 π.μ.

    Οι δειλοι και οι προδοτες παραδιδονται δια των οπλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρά τις εγγυήσεις των Ρώσων οι αιχμάλωτοι πολέμου θα περάσουν δικαστήριο επειδή είναι εθνικιστές. Θα τους φορτώσουν τα πάντα μετά τα βασανιστήρια. Χαρείτε "συναγωνιστές" τώρα που ο Σολζενίτσιν επιβεβαιώνεται σε όλα σχετικά με την τακτική του Κρεμλίνου! Άλλωστε το Γκουαντάναμο υπάρχει σε και σε έκδοση ρωσική.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/22 11:46 μ.μ.

      Όχι ΔΕΝ θα περάσουν δικαστήριο επειδή δηλώνουν Εθνικιστές.
      Θα περάσουν δικαστήριο και κατόπιν θα εκτελεστούν ή θα καταλήξουν στα ρωσσικα. Γκουλάγκ όσοι εξ ημών συμμετείχαν σε εγκλήματα πολέμου και κατά αμάχων. Και οι Ρώσσοι τους έχουν φακελωμένους όλους να στε σίγουροι για αυτό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/5/22 10:35 π.μ.

      Μήν εύχεσαι Γκουλάγκ,μα ούτε κι στρατόπεδα συγκέντρωσης, κάθε βλέψει δικτατορίας,που έχει σκοπό να επιβάλει πλήρη έλεγχο στην ανθρώπινη ελευθερία, καταλήγει σε αυτοκτονία, κρέμασμα,κι δολοφονία κατά τα παραδείγματα των Χίτλερ, Μουσολίνι, Στάλιν καί άλλοι...

      Μα να εύχεσαι ειρήνη καί δίκαιο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα τιμωρηθούν οι ένοχοι, είτε σε τούτη, είτε στην άλλη ζωή κι καμία φορά είναι καλύτερο να τιμωρηθεί κάποιος σε τούτη, πάρα στην άλλη...

      Όσο για εγκλήματα πολέμου, όπως βιασμοί κτλ,μα κι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όπως είναι τα ναρκωτικά, εμπόριο οργάνων κι σάρκας, πορνεία κτλ που ουδείς δεν μιλάει,μια σφαίρα στο κεφάλι είναι αρκετή, διότι δεν είμεθα βάρβαροι, ούτε κριτές μα δίκαιος θα είναι ο αγώνας εναντίων τους, ξερίζωμα από το πάτο,κι όχι παιχνίδι με τα άνθη!

      Διαγραφή
    4. Πολύ σωστά αυτά που έγραψες 10.35.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/5/22 3:30 μ.μ.

      10.35
      Δεν εύχομαι κάτι έγραψα τι πιστεύω πως θα συμβεί καθότι οι Ρώσσοι έχουν μια παράδοση στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων ελευθεριών...
      Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια οι του AZOV έπραξαν πολλά αισχη εναντίον αμάχων για αυτο θα πρέπει να τιμωρηθούν όσοι και όχι για τα όποια πιστεύω τους.
      Συμφωνώ μαζί σου σαν σκέψη πάντως.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/5/22 2:48 μ.μ.

    The largest numbers of confirmed deaths were of soldiers from the Muslim Northern Caucasus region of Dagestan followed by Buryatia, home to the Mongol Buryat ethnic group, in Siberia

    αυτούς έστειλε ο κοντός να πολεμήσουν τους Κοζάκους αυτούς υμνολογεί το pronews η ελεύθερη ώρα η Χρυσή Αυγή το istos και οι ακροδεξιοί αντιφασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/22 6:18 μ.μ.

      Οι συναγωνιστές του Ασαντ είναι αυτοι πάντως

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/5/22 3:38 μ.μ.

    Είναι μέγα θράσος που ο μέσος νεολληνάκος μπούλης, με τη σαμπρέλα του έτοιμη να εκραγεί από τα γαριδάκια και τα λίτρα φρεντοτσίνο, τολμάει να μιλήσει για πόλεμο και να κάνει υψηλή κριτική σε ήρωες μαχητές από τον καναπέ του.
    Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, νεοελληνάκο, ταμτάκο Ρωμιέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/22 5:59 μ.μ.

      Σιγά τα αίματα, θα λερώσεις το πληκτρολόγιο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/22 6:18 μ.μ.

      Δεν σε χαλάει... Αν δε σαρεγει πούλο!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/22 7:45 μ.μ.

      Το τελευταίο, ακούστηκε σαν 15 χρόνο

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/5/22 4:01 π.μ.

      Καλοδεχούμενη η αδάμαστη νεολαία στο ιστολόγιο, να μυηθεί στις ποιότητες της αυτονομίας

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/5/22 10:24 π.μ.

      Μάλλον στην αυτόχειρια, πάρα στην αυτό νομια θα καταλήξουν με αυτά τα μυαλά που έχουν, σοβαρότητα μηδέν κι γενικά ένα μηδέν η ζωή τους, καμία όρεξη για μάθηση, πάρα φραπέ, κλανιές κι ένα στόμα βόθρος...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/5/22 4:23 μ.μ.

      και ποιος είσαι εσύ ρε μπάρμπα που θα μιλήσεις για τα νέα παιδιά που μάχονται στα σχολεία και στα πεζοδρόμια όταν όλοι εσείς είστε μόνο θεωρία και κριτική

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος19/5/22 11:14 μ.μ.

      4:23 ποιός αναφέρθηκε στη μάχιμη νεολαία; Ομιλώ για τους φραπεδομαχους, αναγνώρισες τον εαυτό σου μήπως;

      Διαγραφή
  7. Ρωσσία,μία Στρατιωτική Αυτοκρατορία μέ τιμή!
    https://www.npress.gr/world/analysi-sok-i-rosia-einai-klironomos-t/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λάθος ιστολόγιο αναπαράγεται την ρετουσαρισμενη εικόνα που προωθεί η άποψη αυτή. Απευθυνθείτε καλύτερα στον ετοιμοθάνατο πάμπλουτο επιχειρηματία που αυτό τον καιρό πριμοδοτεί τους ακροδεξιούς αντιναζί φίλους του Κρεμλίνου. Θα ικανοποιηθεί με το άρθρο. Γεννάται το ερώτημα αν ποτέ ο ρωσισμός και ο κάθε -ισμός είναι ανώτερος από τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Τελικά παρενδυτική η ελληνική πολιτική αρένα. Κάποτε Τζόνι σήμερα Ιβάν.

      Διαγραφή
    2. Θα ήθελε η Ρουσσία να κληρονομήσει την περιουσία του "Ελληνοχριστιανικού" μεγαλείου αλλά είναι τέκνα υιοθεσίας, εξ αγχιστείας και ως εκ τούτου προηγούνται οι εξ αίματος.
      Θα λογοδοτήσει κι αυτή όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/5/22 9:49 π.μ.

      Ποιος πάμπλουτος ετοιμοθάνατος επιχειρηματίας πριμοδοτεί τους ακροδεξιούς;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/5/22 6:32 μ.μ.

      Αυτό που αποκαλείτε "νεολαία" είναι τελείως μαμόθρεφτα - με την κυριολεκτική σημασία της έννοιας. Όλες οι μεταπολεμικές γενιές ήσαν η μία χειρότερη από την άλλη, δεν ήσαν όμως παρά φύσει. Ήσαν μάλλον παρακμιακοί. Εδώ όμως μιλάμε για μια εντελώς παρά φύσει κατάσταση την οποία αν δεν συνειδητοποιήσουμε σημαίνει και πως εμείς είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής.
      Δεν υπάρχει πλέον λαός ή έθνος (ούτε στην Ελλάδα ούτε και στην υπόλοιπη Δύση) αλλά μια πολύχρωμη ανθρωπομάζα γεννημένων δούλων με μπόλικα δημοκρατικά δικαιώματα που τους τα παρέχει το κράτος-τύραννος της "ανοικτής κοινωνίας".
      Ακόμη και αυτοί που παρουσιάζονται ως εθνικιστές, πατριώτες και τα συναφή είναι εξίσου μυξιάρικα με τους μπεμπέδες του αντιεθνικισμού, του αντιρατσισμού και της φεμινιστοκρατίας.

      Διαγραφή
  8. Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας παρομοιάζει τους μαχητές του ΑΖΟV με τους συμπατριώτες μας που συμμετείχαν στην ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου, ακριβώς εκείνη την ώρα η "κοντή Κνιτισσα" ΠτΔ κατέθετε στεφάνι στο μνημείο του Χο Τσι Μινχ στο Βιετναμ.

    Όταν ο Μητσοτάκης φιλούσε το δαχτυλίδι των νταβατζηδων της πατρίδας μας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι τα κλειδιά του μαγαζιού είναι δικά τους, (συνοδευόμενος φυσικά και από όλη την οικογένειά του κι αυτό έχει συμβολική σημασία μην το περνάμε έτσι) ο ανώτατος πολιτειακός Άρχων της χώρας κατέθετε στεφάνι σε ένα παγκόσμιο μνημείο αντιαμερικανισμου - αντιιμπεριαλισμού...

    Στο όνομα της αλήθειας, το οποίο όλοι εμείς οι οποίοι φρονούμε εθνικώς πρωτίστως, (σ.σ.: φυσικά και δεν αναφέρομαι σε σένα Μ.Κ. sic!) υποχρεώμεθα να σεβόμαστε, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι:
    Στο Μεσολόγγι ουδείς παρεδόθη. Έγινε Έξοδος αυτοκτονίας. Μην επιτρέψουμε να κηλιδώνετε έτσι εύκολα το αίμα όσων χύθηκε εκεί από ανθρώπους χωρίς ντροπή.

    Ωστόσο αν θέλει κάποιος έναν ιστορικό παραλληλισμό ίσως το πιο σωστό παράδειγμα θα ήταν αυτό των τελευταίων υπερασπιστών του Βερολίνου. Από πολλές πτυχές. Για την ιστορική αλήθεια, η μόνη σχέση που έχει η πατρίδα μας με το όνομα AZOV είναι η εξής: Έτσι ονομαζόταν η ναυαρχίδα του στόλου των Ρώσσων που συμμετείχαν με τα πλοία τους στη ναυμαχία της Πύλου (Ναυαρίνου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/5/22 11:17 μ.μ.

    Μόνο σεβασμός και υπόκλιση στον άφταστο ανθρωπισμό των αδούλωτων μαχητών του Ντονμπάς, που οχτώ χρόνια πολεμούσαν τους πάνοπλους αζοφίτες χωρίς να ηττηθούν, και τώρα, που επιτέλους ήρθε η ώρα της μεγάλης Νίκης, και έχουν τους μέχρι χτες αντιπάλους τους παραδομένους σε νοσοκομείο του Ντονμπάς, τους δίνουν τα ίδια τους τα κρεβάτια για να κοιμηθούν και να γειάνουν τα τραύματά τους, ενώ οι ίδιοι κοιμούνται στο πάτωμα.

    https://pbs.twimg.com/media/FS_Wx7FWUAY4Uup?format=jpg&name=large

    Για τη Φυλή υπάρχει ελπίδα όσο υπάρχουν στον 21ο αιώνα τέτοιοι Υπεράνθρωποι σαν τα Παλικάρια του DNR και του LNR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς γίνεται η δημοσίευση αυτή. Αναμένουμε το ίδιο ενδιαφέρον εκ μέρους σας για τις πληροφορίες σχετικά με τους ακρωτηριασμούς αιχμαλώτων. Την άποψη σας για την εξορία χιλιάδων Ουκρανών σε περιοχές εντός της ομοσπονδίας.Την ανάγκη της Ρωσίας να φωτογραφήσει τατουάζ για να δικαιολογήσει την μανία της καταστροφής στην πόλη με την μεγαλύτερη ελληνική παροικία. Δεν αμφιβάλλουμε ότι υπάρχουν εξαιρετικά δείγματα Ρώσων πολιτών. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι χιλιάδες Ρώσοι απορρίπτουν την προπαγάνδα του Πούτιν. Του ανθρώπου που αντικατέστησε τον Γιέλτσιν με εντολή του βαθέως κράτους.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος18/5/22 11:22 μ.μ.

    https://www.protothema.gr/world/article/1238395/polemos-stin-oukrania-ta-mustiria-tis-moshas-exi-autoktonies-roson-oligarhon-apo-ton-fevrouario-mehri-simera/#.Ym2hFObIWNg.facebook

    Αγία Ρωσία μέγα το διαμέτρημα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/5/22 1:41 π.μ.

      Αλληλεγγύη στους διωκόμενους καπιταλιστές. Όχι στον κομμουνισμό. Ζήτω το εστιατόριο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος19/5/22 9:23 μ.μ.

    ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΖΟΦ ΣΕ ΔΙΚΗ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ενάγων-μηνυτής), στις 26 Μαϊου θα συγκληθεί στην Ρωσία το Ανώτατο Δικαστήριο (ο Άρειος Πάγος) για να αποφασίσει εάν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΖΟΦ χαρακτηρισθεί τρομοκρατική οργάνωση. Η αγωγή κατετέθη από το Ρωσικό Υπουργείο Δικαιοσύνης ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ από την έξοδο των 260 Ουκρανών τραυματιών στρατιωτικών και εθελοντών από το Αζόφσταλ και την μεταφορά τους σε περιοχές ελεγχόμενες από τον Ρώσο εισβολέα και ενώ την ίδια στιγμή η Ρωσική Κρατική Δούμα ζήτησε επαναφορά της θανατικής ποινής. Ο δικηγόρος Ivan Pavlov θεωρεί πως αυτό γίνεται ακριβώς για να προσαχθούν οι αιχμάλωτοι Ουκρανοί Μαχητές του Αζόφ σε δίκη ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. “Από νομικής πλευράς η προσαγωγή σε δίκη των ανθρώπων αυτών με την κατηγορία ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Σύνταγμα Αζόφ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Οι ποινές για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση μπορούν να εφαρμοσθούν μόνον εάν μια οργάνωση κηρυχθεί από τον νόμο ως τέτοια (τρομοκρατική). Η απόφαση του δικαστηρίου με την οποία το Σύνταγμα Αζόφ θα θεωρηθεί τρομοκρατική οργάνωση θα ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ορισμένων Μαχητών του Συντάγματος. Βάσει της νομικής αρχής η οποία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, η απόφαση αυτή δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ για τις δραστηριότητες αιχμαλωτισμένων πολιτών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/22 2:24 π.μ.

      Από πότε εθνικοσοσιαλιστές επικαλούνται αστική νομιμότητα;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος20/5/22 12:01 π.μ.

    Μαύρε Κρίνε μην τολμήσεις να ξαναπιάσει ς στο στόμα σου τον Σαββίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/22 3:13 μ.μ.

      Ποιος είναι ο Σαββίδης ρε παιδιά; Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ή ο ακροδεξιός αρθρογράφος;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/5/22 3:35 μ.μ.

      Γιατί αλλιώς τι θα γίνει ρε μάν;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/5/22 6:11 μ.μ.

      αλλιως τι θα τον κανει ο τσετσενος σαββιδης ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/5/22 9:05 μ.μ.

      Ρωσοποντιοι μαυριδεροί παοκτσιδες τραβάτε πίσω στον Καύκασο με τον Σαββίδη και τον κάθε Τάταρο

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/5/22 12:53 π.μ.

      Εκεί έφτασε το καταντιστικο σημείο του Ιερού Λόχου, να υπερασπίζεται καπιταλιστές πλουτοκράτες όπως ο Σαββίδης και να δηλώνει αντισυστημικος σύλλογος!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/5/22 11:19 π.μ.

      Δεν νομίζω να είναι ιερολοχίτες. Εθνοπαοκια είναι. Υπάρχουν αρκετά.

      Διαγραφή
    7. Πόντιος21/5/22 4:14 μ.μ.

      Ναι θα φύγουμε εμείς για να μείνουν οι τηγανοκεφαλοι "υπεράριοι" Αλβανοί.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος20/5/22 9:29 π.μ.

    Τα νέα παιδιά είναι στη πρωτοπορεία του αγώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την Εθνική Αυτονομία και τον Ριζοσπαστικό Εθνικισμό. Να μιλάτε καλύτερα λοιπόν για την εθνικοσοσιαλιστική νεολαία όλοι εσείς που τόσα χρόνια τώρα ανεχοσασταν και διαιωνίζατε τα σκατά του Μιχαλολιάκου, του Καρατζαφέρη και του κάθε αληταρα ακροδεξιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/5/22 4:39 μ.μ.

    Ποια εθνικοσοσιαλιστικη νεολαια;Αυτην που κυνηγανε η αλβανοαντιφα;Για σοβαρευτειτε λιγακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/5/22 3:56 μ.μ.

    πλέον υπάρχουν και Έλληνες και Αλβανοί Εθνικοσοσιαλιστές και κάποιοι μικρής καταγωγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.