Μνήμες που κόβουν σαν ξυράφι (ΙΙ): σχόλιο - απάντηση του Συναγωνιστή Λουκά Σταύρου σχετικά με την αποκλειστική συνέντευξη του Ίωνος Φιλίππου που δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο του κ. Λευτέρη Πανούση


Λάβαμε το παρακάτω σχόλιο του Συναγωνιστή Λουκά Σταύρου από την Κύπρο σχετικά με την αποκλειστική συνέντευξη του Ίωνος Φιλίππου που δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο του κ. Λευτέρη Πανούση. 

Ο Λουκάς Σταύρου είναι ζωγράφος, ποιητής και συγγραφέας, υπήρξε συνιδρυτής της «Χρυσής Αυγής» παλαίμαχος των ιδεών, μέλος της ΕΟΚΑ Β' και βετεράνος πολεμιστής στην εισβολή του 1974.

‘’Διάβασα την συνέντευξη του Ιώνος Φιλίππου καθώς και την αναφορά του συναγωνιστή Αθανάσιου Γιαλαμά. Ακούγονται αλήθειες πολλές. Όμως η Χρυσή Αυγή δεν ξεκινά το 1986 αλλά πολύ πιο πριν. Δεκέμβρη του 1981 γνωρίστηκα με το Νίκο Μιχαλολιάκο στο βιβλιοπωλείο της «Ελεύθερης Σκέψις». Από τότε αρχίζει μια ιδεολογική ζύμωση που δίνει και την πρώτη κατεύθυνση της «Χρυσής Αυγής». 

Η δική μου συμβολή ήταν ο Νιτσεϊσμός, η αναβίωση της Ελληνικής Κοσμοθεάσεως που θα περιλάμβανε και την επιστροφή των Θεών, η πρόταση για  δημιουργία ιδεολογικο - πολιτικού κινήματος που δεν θα ήταν απομίμηση του Γερμανικού προτύπου αλλά θα εξέφραζε την Ελληνικότητα στα πλαίσια μιας ένωσης των αρχών του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού με την δική μας κοσμοθεώρηση στις ειδικές συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ως έθνος, καθώς και η δημιουργία πολιτικού κινήματος σε Ελλάδα και Κύπρο με κυριότερο εχθρό την καπιταλιστική δεξιά και τα εθνικοφρονίστικα αναχώματα της ακραίας δεξιάς χωρίς να παραβλέπουμε την εναντίωση μας στον αριστερό εθνομηδενισμό και τον κομμουνισμό.

 Κάποιες από αυτές τις ιδέες επικράτησαν στα αρχικά βήματα της «Χρυσής Αυγής». Στη συνέχεια τα πράγματα πήραν άλλη τροπή μέχρι που η Χ.Α έγινε ένα σχήμα της ακραίας δεξιάς και του παπαδαριού που υπερασπίστηκε την υποταγή του έθνους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη καθώς και τα συμφέροντα της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης με τις σκοταδιστικές ιδεολογίες της. 

Επίσης η δράση των λεγομένων «ταγμάτων εφόδου» δεν είχε καμία σχέση με την αρχική ιδέα ενός ανατρεπτικού μυστικού «στρατού» κατά του συστήματος. Κάπως έτσι αποτύχαμε και κάπως έτσι πρέπει να γίνει το νέο ξεκίνημα’’

Μνήμες που κόβουν σαν ξυράφι: σχόλιο - απάντηση του Συναγωνιστή Αθανασίου Γιαλαμά σχετικά με την αποκλειστική συνέντευξη του Ίωνος Φιλίππου που δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο του κ. Λευτέρη Πανούση

64 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/7/21 11:30 π.μ.

    Ποιοι θεοι και ποια Ελλάδα συναγωνιστή Σταυρου. Ρωμιοι είναι και να σταυροκοπιούνται θέλουν. Δεν υπαρχει καμιά ελπίδα στο χώρο όσο το εθνικοθρησκευτικο παραμενει αλυτο, ναι μεν αλλα, λιγο αρχαιοτητα λιγο ιησους. Θα κοψουμε το γορδιο δεσμο; Αλλιως καμια ελπιδα, μη γελιεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/21 4:18 μ.μ.

      Όπως οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/21 5:04 μ.μ.

      Το θρησκευτικό κομμάτι είναι ελάσσονος σημασίας. Το σημαντικό είναι να αλλάξει η φιλοσοφία και η κοσμοθέαση των ακροδεξιών, όχι η θρησκεία τους

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/7/21 5:07 μ.μ.

      Το "εθνικοθρησκευτικό" παραμένει και θα παραμένει άλυτο για όσο ο "χώρος" και οι "ιδεολόγοι" του αδυνατούν να διακρίνουν αποχρώσεις και λεπτά νοήματα πίσω από τις ταμπέλες.

      Ποιός αντανακλά σε μεγαλύτερο βαθμό την ελληνική κοσμοθέαση, ένας συγχωριανός μου, πιστός χριστιανός του οποίου η θεολογία έχει βασιστεί σε μεγάλο βαθμό πάνω στους νεοπλατωνικούς και τον Πλάτωνα ή ένας κατά βάση υλιστής που επιτίθεται στον χριστιανισμό με επιχειρηματολογία "διαφωτιστή" (η οποία επιχειρηματολογία μπορεί εξ ίσου αν όχι και ακόμη περισσότερο να εφαρμοστεί και στην αρχαιοελληνική θρησκεία και κοσμοθέαση) και αναφέρεται στους Θεούς της αρχαίας Ελλάδας επιφανειακά και αφηρημένα λόγω φετιχισμού;

      Τι είναι πιο κοντά στην "Ελλάδα", η θεολογία της "θέωσης" του ορθόδοξου ασκητισμού ή ο πανθεισμός πολλών νεοπαγανιστικών κύκλων που αρνείται κάθε δυνατότητα μεταφυσικής υπέρβασης;

      Δεν είμαι προσωπικά χριστιανός. Θέλω απλώς να δείξω ότι τα πράγματα δεν είναι μαύρο-άσπρο. Αντί κάποιοι να τρώγονται με το θρησκευτικό ζήτημα με φανατισμό και τύφλωση ζηλωτή ας ασχοληθούν καλύτερα με το να ξεκαθαρίσουν την έννοια της ελληνικότητας και της ελληνικής (και άριας) κοσμοθέασης στο μυαλό τους. Αυτό είναι το σοβαρό και φλέγον ζήτημα. Αν το κάνουν αυτό θα μπορούν να πραγματευτούν και το θρησκευτικό ζήτημα με σοβαρούς όρους και όχι με οπαδικές κραυγές.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/7/21 5:08 μ.μ.

      Και το σχόλιο μου, για να μην παρεξηγούμαστε, δεν αναφέρεται στον συναγωνιστή Σταύρου, αν και διαφωνώ με την ορολογία που χρησιμοποιεί (για "σκοταδιστές" κτλ)

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/7/21 10:26 π.μ.

      Ο Ανώνυμος8/7/21 5:04 μ.μ. είναι απλά εξαιρετικός. Τα είπε όλα!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/21 3:24 μ.μ.

    Απο παχιά λόγια χορτάσαμε. Ας ξεκινήσει λοιπόν κάτι καινούργιο ο κύριος Σταύρου και εμείς ακολουθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/21 1:52 π.μ.

      ποιοι είστε εσείς; παχιά λόγια ένας άνθρωπος που αντιμετώπισε τον τούρκο και πήγε και φυλακή επειδή πολέμησε και τον μακάριο?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/7/21 3:54 μ.μ.

    Ρε παιδιά η Χρυσή Αυγή είναι ένα πτώμα. Παλιά ήταν ένας καρκίνος που έκανε μεταστάσεις σε όλο το χώρο με τους διωγμένους υπαρχηγούς της που θέλανε να γίνουν νέοι Φύρερ. Τώρα θα κάνει μετάσταση και τη σήψη του πτώματος της;

    Εντάξει ήταν το σχόλιο του Γιαλαμά. Απάντησε εμμέσως στις παπάτζες του Περδικάρη και στο πρόσωπο που εκθείασαν. Όμως το να συνεχιστεί αυτό το βιολί και να ξαναλένε όλοι τις αθλιότητες της χρυσής αυγής δεν έχει νόημα. Τις ξέρουμε. Για αυτό είμαστε αυτόνομοι. Αρκετά ασχοληθηκαμε. Αν υπάρχει να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο να το γράψετε για να ξέρουμε επιπλέον λόγους που θα μας κάνουν να μουτζωνουμε Μιχαλολιάκο και διωγμένους υπαρχηγούς του. Αν είναι να γράφει ο καθένας τους προσωπικούς λόγους που διαφώνησε με τη Χρυσή Αυγή (αν είναι χριστιανός, αν είναι ειδωλολάτρης, αν είναι εθνικός, σατανιστής ή ότι άλλο του κατέβει), λίγο μας ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/21 3:48 π.μ.

      Μονο που ο ποιοτικότατος συναγωνιστής Περδικάρης δεν έγραψε καμία "παπάντζα" στο άρθρο του για τα της δεκαετίας 1990. Λίγο σεβασμός στα πρόσωπα και εμπειρίες και γνώσεις παλιότερων Εθνικοσοσιαλιστών εθνικοεπαναστατών δεν βλάπτει.

      Μην μπερδεύετε μερικοι το σημερινό ακροδεξιό κατάντημα με την τότε εποχή που όντως υπήρχε ε-ς κίνημα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/7/21 9:39 π.μ.

      αυτά που έγραψε ήταν σημαντικά. αυτά που δεν έγραψε ακόμη περισσότερο όμως.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/7/21 11:21 π.μ.

      Ανώνυμε 3:48 τα παραμύθια αλλού. Ο Περδικάρης ήταν ένας από τους πρώτους που υποβίβασαν τον εθνικοσοσιαλισμό σε παρανοϊκό σύμφυρμα μασονικού -και καλά- εσωτερισμού. Ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα που άρχισε τις βλακείες για τον ενσαρκωμένο Θεό Άβαταρ= Χίτλερ. Δε θα σου υπενθυμίσω την αντίφαση του ψευτοεθνικοσοσιαλιστή Περδικάρη με την υποστήριξη του Κασιδιάρη. Ούτε την αντίφαση του -και καλά- υποστηρικτή του εσωτερισμού Περδικάρη με ορθολογιστικές-τεχνοκρατικές συμβουλές στον Κασιδιάρη να ψάξει στελέχη μέσα από βιογραφικά (λες και είναι το κίνημα πολυεθνική εταιρεία). Θα μείνω μόνο σε όσα παρουσίασε ως εθνικοσοσιαλισμό όλα αυτά τα χρόνια. Μέχρι και την ημερομηνία ίδρυσης της ΧΑ με αστρολογικούς όρους περιέγραψε στον Πανούση. Στην Αχαρνών αυτά τα δεξιά κόλπα. Όχι σε εμάς.

      Ο Περδικάρης είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πώς ελέγχει διανοητικά η δεξιά το "χώρο" όλα αυτά τα χρόνια φορώντας εθνικιστικά και εθνικοσοσιαλιστικά προσωπεία.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/7/21 5:36 μ.μ.

    Ο Έλληνας είναι λίγο από όλα, για αυτό δεν μπορεί να υπάρξει κάτι σοβαρό αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο ιδεολογικά, να καταλάβουμε όλοι επιτέλους τι πραγματικά θέλει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/7/21 8:41 μ.μ.

    Καλα ρε το Ιησους η Διας εινα το προβλημα μας το 2021; αληθεια δεν υπαρχει καμια ελπιδα για το χωρο αλλα για αλλο λογο. Ο χωρος μπηκε ακομα περισσοτερο στο περιθωριο, εγινε ακομα γραφικοτερος,λογω πανδημιας. Οι περισσοτεροι στο χωρο λενε για γριπουλες και αντιχριστους και αναμασουν φεικ νιουζ επιπεδου βελοπουλου για μπολια. Ο χωρος επισημα ειναι γεματος ψεκασμενους. Εχει κανεις απορια γιατι οι σοβαροι παντοτε εφευγαν αηδιασμενοι απο το χωρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/21 5:01 μ.μ.

      Μπεεεεεεεεε πηγε κανε το μπολι εσυ σοβαρε αψεκαστε. Υπαρχει εθνικιστης που εχει κανει το μπολι; σαν να λεμε εθνικιστης που παει στο γκει πραιντ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/21 3:49 μ.μ.

      Ειλικρινά αν κάποιοι δεν καταλαβαίνετε το πόσο γελοίοι ακούγεστε και το τι κάλυψη παρέχετε στην κυβέρνηση και το παγκόσμιο σύστημα με το να αναπαράγετε ό,τι ανοησία κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τότε πραγματικά είστε για λύπηση. Πείτε και για τα μαγνητικά χέρια και τα κέρματα που κολλούσε ο χοντρός του Χίου σε λάιβ μετάδοση (και τα τρολς στο τικ τοκ)

      Αυτό ακριβώς θέλει το σύστημα, όσοι είναι αντίθετοι με τις πολιτικές του και την διαχείριση της κρίσης της πανδημίας να μπαίνουν στην συνείδηση του κόσμου στο ίδιο τσουβάλι με Βελόπουλους και Λιακόπουλους.

      Είμαστε ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την χρήση της πανδημίας ως "ευκαιρία" για επιβολή απόλυτου ηλεκτρονικού ελέγχου στις ζωές μας για ιδεολογικούς, ηθικούς και πολιτικούς λόγους, όχι γιατί με τα εμβόλια θα μας καθοδηγεί ο Μπιλ Γκέιτς με 5G controller ούτε γιατί θα γίνουν μαγνητικά τα χέρια μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/7/21 6:49 μ.μ.

      είσαι από το μέλλον και ξέρεις τι ισχύει ή όχι;

      Το πρόγραμμα στειρώσεις του πληθυσμού,για τη διαχείριση του το έχεις ακούστα;

      Η δεν βλέπεις ή κάνεις πως δεν βλέπεις!
      Εάν είναι το δεύτερο ανήκεις στο 4% που σε χειρίζεται το 1% για να αποπροσανατολίσεις εκατομμύρια ανθρώπων...




      Πρόσεχε χρονοταξιδιωτη, εσύ ξέρεις και το μέλλον

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/7/21 12:03 π.μ.

      Πολύ σωστά 3.49!
      Όμως ο χώρος κατακλύζεται δυστυχώς από πολύ χαμηλά IQ...
      Πού τώρα την έχουν δει και αρχηγοί και σωτήρες της πατρίδας και 'κινηματίες" της συμφοράς.
      Για γέλια αυτοί και για κλάματα ο χώρος!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/7/21 1:57 π.μ.

      Απορώ με τη σ.ο που επιτρέπει σε ακροδεξιά συνομωσιολογικα σκοταδιστικά κατακάθια να γράφουν τις βλακείες τους για στειρώσεις, μαγνητικά χέρια κλπ. Δεν είναι σωστό να αντιμετωπίζονται τόσο μεγαλόψυχα αυτά τα παράσιτα. Ας πάνε στο μακελειό, στον Πλεύρη και την Ελεύθερη Ώρα. Στον δικό μας χώρο δεν θα πάρουν ούτε ανάσα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος12/7/21 11:28 π.μ.

      Ανώνυμος12/7/21 1:57 π.μ.

      Η σο πρέπει να δείχνει μεγαλοψυχία μόνο στους εμβολιάκηδες που θέλουν να τα βρούμε με τους καρκινοκαπιταλιστές και να αποδεχθούμε το πείραμα υποταγής των παγκοσμιοποιητών. Άλλο να τραβάς διαχωριστική γραμμή από την ακροδεξιά συνωμοσιολογία περί μαγνητικών χεριών και 5G και άλλο να μας λες ότι ο χώρος πρέπει να υποστηρίξει τα εμβόλια γιατί αλλιώς είσαι ΜΑΚΕΛΕΙΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος12/7/21 12:02 μ.μ.

      1:57 αντε πάνε άπω εδώ ρε αντιφακι,όταν ασχολούνταν ο ΕΣ με αυτά, εσύ δεν υπήρχες ούτε σαν σκέψη...

      Που να ξέρεις από αποκρυφισμό, ατζέντα, Σιών...

      Παράσιτο ε παράσιτο, έχεις και χώρο εσύ αντιφακι, τέσσερις τοίχους και μια οθόνη είναι ο χώρος ο δικός σου παιδάκι...


      ΑΝ ΚΑΊ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΌΤΙ ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΆΦΩ, ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΊΖΕΙΣ!

      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΌΛΟΙΠΟΥΣ ΔΎΣΠΙΣΤΟΥΣ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΓΎΡΩ ΤΟΥΣ, ΕΞΆΛΛΟΥ ΔΕΝ ΚΡΎΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΛΈΟΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΗ ΜΟΎΡΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΆΝΟΥΝ!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος12/7/21 7:38 μ.μ.

      CINEMA:
      Αποκάλυψη τώρα!
      Τέλος συζήτησης.
      Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.
      Το επόμενο στον χώρο θα είναι οι μάρτυρες του Ιεχωβά!
      Από το κακό στο χειρότερο..

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος13/7/21 12:43 π.μ.

      Δεν είναι στο χώρο αυτοί 12/7/21 7:38 μ.μ. Είναι αντιφασίστες που τρολάρουν και ακροδεξιά παράσιτα που νομίζουν ότι θα γίνουμε ψυχοπαθείς σαν τα μούτρα τους. Αμ δε.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος13/7/21 12:53 π.μ.

      Ανώνυμε 12/7/21 11:28 π.μ. βρες μου έναν σχολιαστή ή μια συλλογικότητα που να υποστηρίζει αυτό που γράφεις. Έναν έστω. Αλλά να παραθέσεις link και συγκεκριμένο σχόλιο.
      Κανέναν δεν θα βρεις. Εσύ είσαι ο μοναδικός που θες να μας πείσεις ότι κάποιοι από τον χώρο υποστηρίζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Το λες και το επαναλαμβάνεις με την προσδοκία ότι κάποιους θα πείσεις. Μόνος σου τα λές μόνος σου τα ακους φιλαράκο.

      Ακόμα δε σε μάθανε ότι πάλιωσαν αυτά τα κολπάκια; Σας καταλάβαμε όλοι. Ζέχνει βρωμιά η δεξιά σας. Προεκλογικά φωνάζατε να βγει η Νουδούλα για να πέσουν οι μπολσεβίκοι (γελάνε και οι πέτρες). Τώρα κάνετε τους απογοητευμένους προφήτες και έχετε το θράσος να λέτε ότι οι εθνικοσοσιαλιστές δεν βλέπουν τις μεθοδεύσεις του καπιταλισμού. Στις ερχόμενες εκλογές θα φωνάζετε υπέρ του Μαροκινού. Δουλειά σας η αιχμαλωσία του χώρου στη σαπίλα της μασονικής δεξιάς. Το έχουμε δει το έργο σας. Σε άδειο κινηματόγραφο θα το παίξετε.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος13/7/21 6:31 μ.μ.

      12:53, ειδικότερα μπορείς να πεις εδώ
      "... Σε άδειο Κινημα-τόγραφο "
      Κάποιοι ξεγυμνώνονται μοναχοί τους.
      Καλύτερα ήταν για αυτούς όσο κρύβονταν!

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος13/7/21 6:37 μ.μ.

      Ανώνυμε 13/7/21 12:43 π.μ.
      Παρόλα αυτά διεκδικούν θέση στο χώρο.
      Τώρα πια μπορεί να κορδώνεται σαν σπουδαίος και ο κάθε ημίβλακας, γιατί όχι;
      Λίγοι καθυστερημένοι κυκλοφορούν στο χώρο;
      Δεν δικαιούνται εκπροσώπηση και αυτοί;
      Δημοκρατία δεν έχουμε;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/7/21 9:36 π.μ.

    Οι κοινότητες είναι η μόνη λύση, αυτόνομες κοινότητες, όπως Χ.Ο, Παγανιστικές και ότι άλλο πιστεύει ο καθείς... Αλλά χωρίς η μία κοινότητα να επιτίθεται στην άλλη, αφού θα είναι όλες κάτω από μία πολιτική σκέπη... Η κάθε κοινότητα θα έχει τη δύναμη της την αυτονομία της και την δικής κρίση,η κάθε δράση της κοινότητας θα είναι δική της ευθύνη και μόνο, όμως όλες θα αποτελούν ΕΝΑ ΕΝΙΑΊΟ ΚΊΝΗΜΑ... ΚΑΤΈΧΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΗΓΕΣΊΑ... ΟΜΆΔΕΣ ..... ΚΑΙ ΟΜΆΔΑ ΕΛΊΤ! Γυμναστική, πολεμικές τέχνες, σωστή διατροφή θα είναι καθημερινότητα... Το θρησκευτικό κομμάτι ενοχλεί μόνο από τούς διευθαρμενους,π Χ οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι,θα έχουν χρέος ως κοινότητα να τα βάλουν με αυτούς, ώστε κάποια στιγμή να ανατρέψουν το σύστημα των πουλημενων,να αναλάβουν την ηγεσία και να αποκατασταθεί η Ορθόδοξια,μα αυτό θα είναι δουλειά της Χ.Ο κοινότητας και δεν θα επιδράσει στις υπόλοιπες.... Παράδειγμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/7/21 10:34 π.μ.

    Οι Έλληνες μιλούν πολύ και πράττουν λίγο έλεγε ο Μεταξάς στο ημερολόγιο του πριν αρκετά χρόνια. Πόσο δίκιο είχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/7/21 6:53 μ.μ.

    Χαίρομαι να βλέπω σχολιαστές που επιτέλους θέτουν το πρόβλημα στη σωστή του βάση και αυτή δεν είναι πλέον η θρησκευτική. Το παραμύθι που έλεγε μέχρι σήμερα ότι για να υπάρχει ενότητα (οποιουδήποτε) χώρου θα πρέπει υποχρεωτικά όλα τα άτομα που τον απαρτίζουν να έχουν ίδια θρησκεία, αποδείχθηκε δίχως δράκο. Πιο τρανταχτό παράδειγμα από την τωρινή εποχή του Κορωνοϊού δεν υπάρχει, διότι επιτέλους ο κόσμος διαχωρίστηκε για πρώτη φορά επί πραγματικής βάσης και όχι ψευτοθρησκευτικής. Οι μεν συμμετέχοντες ή έστω παθητικοί αποδέκτες της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας είναι οι φανατικότεροι του εμβολιαστικού κινήματος ακόμη και αν κινδυνέψουν να πεθάνουν από παρενέργειες (μακάρι για να μας αδειάζουν τη γωνιά μια ώρα αρχύτερα), οι δε αρνητές ή οι επιφυλακτικοί ανεμβολίαστοι απαρτίζουν το αντιπαγκοσμιοποιητικό στρατόπεδο, πάλι όμως ανεξαρτήτου θρησκείας και σε αυτή την περίπτωση, αφού μόλις πρόσφατα ακούσαμε από τη μια πλευρά των εκπροσώπων του χριστιανισμού ότι όσοι δεν εμβολιαστούν θα είναι αμαρτωλοί, ενώ από την άλλη πλευρά ακούσαμε ότι θα είναι όσοι εμβολιαστούν!

    Πού είναι λοιπόν αυτή η περιβόητη ενότητα του κόσμου ή του χώρου στην περίπτωσή μας αν όλοι τους γίνονταν φανατικοί χριστιανοί ας πούμε, όταν βλέπουμε έναν τέτοιο διαχωρισμό του κόσμου που ξεπερνά και την κάθε θρησκεία; Επιτέλους ξεκαθάρισαν άπαξ δια παντός τα δυο αυτά στρατόπεδα (παγκοσμιοποιητών και αντιπαγκοσμιοποιητών) για να γνωρίζουμε πλέον τι είδους άτομα θα έχουμε δίπλα μας ή κοινοτικά όπως ανέφερε προηγούμενος σχολιαστής και ας αφήσουμε τους άλλους να ασχολούνται ακόμα με το αν είναι καλύτερα να διαλέξουμε Χριστό, Πάνα, Δία, Τράγο κ.λ.π. για να γελάμε εμείς οι υπόλοιποι. Γιατί; Γιατί απλούστατα και το παγκοσμιοποιητικό μέτωπο από την άλλη πλευρά, πάλι απαρτίζεται από άτομα ανεξαρτήτου θρησκείας αρκεί να συμφωνούν με την ατζέντα του, χωρίς να το απασχολεί ένα τέτοιο θρησκευτικό ζήτημα!

    - ο ορθόδοξος διαβολάκος απ' το έθνος των εθνικιστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/21 1:28 μ.μ.

      Άσε μας ρε διαβολάκο που είναι κριτήριο ιδεολογικής στράτευσης το εμβόλιο. Εγώ δεν έχω κάνει ούτε θα κάνω. Αλλά ο πατέρας ο παππούς η μάνα και η γιαγιά μου το έκαναν. Μια χαρά είναι στην υγεία τους. Μια χαρά στηρίζουν εθνικιστικά κόμματα και κινήματα. Σύμφωνα με τις ασυνάρτητες αναλύσεις σου θα πρέπει να τους αποκήρυξω από συγγενείς και το κίνημα να μη δεχτεί την προσφορά τους. Έλεος πια με το απαράδεκτο ακροδεξιό σκεπτικό των συνομωσιολόγων. Υπάρχει ο Βελόπουλος, η Ε.Ω., ο Καρατζαφέρης, οι Ρασσιάδες. Αφήστε τον εθνικοσοσιαλισμό στην ησυχία του.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/21 5:31 μ.μ.

      Αν προσέξεις ξανά τον σχολιασμό μου, ανέφερα τους πιο φανατικούς του εμβολιαστικού κινήματος και όχι τον απλό λαό που για λόγους υγείας του καθενός επιλέγει το λιγότερο κακό. Για παράδειγμα, αν είχα και εγώ κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήμουν ηλικιωμένος θα το έκανα το εμβόλιο, διότι οι πιθανότητες να ζήσω περισσότερο θα ήταν τότε, ακόμη και αν το ''προγραμμάτιζαν'' γονιδιακά να με ξεκάνει μερικά χρόνια αργότερα και υπάρχει να ξέρεις τέτοια τεχνολογία! Και άντε να αποδείξεις μετά από 10 χρόνια ας πούμε ότι η ανακοπή καρδιάς που έπαθες οφείλονταν στο εμβόλιο! Όταν όμως μιλάμε για άτομα χωρίς υποκείμενα νοσήματα που δεν είναι ούτε παχύσαρκα και ούτε ηλικιωμένα άνω των 50 ετών, το να μου πρήζουν τα παπάρια καθημερινά για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σαν τη Σία στο Σκάι τις προάλλες που μαζί με τον Παπαχελά επί 20 λεπτά μετρούσαν δημοσκοπικά ποσοστά ανεμβολίαστων και το τι πρέπει να γίνει για να πειστούν με το ζόρι, αλλά και όταν νεαρότερα άτομα ανταλλάσουν την υγειονομική τους παρθενιά για 150 ευρώ ψηφιακού μάλιστα χρήματος δώρο απ' τον Κούλη, μια χαρά όλοι αυτοί ανήκουν στο παγκοσμιοποιητικό στρατόπεδο και με τη θέλησή τους μάλιστα!

      Οπότε μόνο ένας βλάκας δεν μπορεί να ξεχωρίσει μετά τον διαχωρισμό που είπα. Το παραδέχτηκαν άλλωστε εκείνη τη μέρα και στο Σκάι με εκείνες τις δημοσκοπήσεις που ανέφερα, δηλαδή ότι υπάρχουν στο λαό δυο διαφορετικοί κόσμοι και θα συμφωνήσω μαζί σου με τις επιμέρους εξαιρέσεις τους που ανέφερα προηγουμένως περί ηλικιωμένων κ.λ.π.. αλλά αυτές δεν είναι ο γενικός κανόνας που είπα. Ολόκληρο το περιβόητο ''δημοκρατικό τόξο'' από τον Κούλη μέχρι τους κομμουνιστές και κάποιους αναρχικούς, όλοι τους ανεξαιρέτως, πέρα από τον εμβολιαστικό φανατισμό τους (που πηγάζει από το μίσος τους απέναντι σε κάθε θρησκεία επειδή τοποθετείται υπεράνω από την επιστήμη του αθεϊστικού υλισμού τους), επιθυμούν μάλιστα και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό! Τυχαίο; Δεν νομίζω! Αλλά ας κρατήσει ο καθένας τη γνώμη του. Αυτό έλειπε να συμφωνούμε σε όλα.

      - ο ορθόδοξος διαβολάκος απ' το έθνος των εθνικιστών

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/7/21 6:03 μ.μ.

      Άρα ανώνυμε να πάμε να πάρουμε το μπόλι γιατί οι εθνικοσοσιαλιστές είμαστε ανοιχτόμυαλοι αντι-ακροδεξιοί. Να στηρίξουμε τις πολιτικές του Κούλη και τις φαρμακοβιομηχανίες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/7/21 1:53 π.μ.

      Ανοιχτομυαλοι δεν ξέρω αν είμαστε. Άμυαλοι δε θέλω να είμαστε και να αναπαράγουμε τις βλακείες των ακροδεξιών για μπόλια και άλλες αρλουμπες. Είμαστε ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στον κάθε Κούλη. Είμαστε ενάντια στους καπιταλιστές εξουσιαστές που κάνουν τη ζωή μας πείραμα. Δεν είμαστε ημίτρελοι να πιστεύουμε ότι θα γίνουν μαγνήτες τα μπράτσα μας. Δεν είμαστε προφήτες για να λέμε ότι σε δέκα χρόνια θα έχουν πεθάνει όσοι έκαναν το εμβόλιο. Αυτές είναι πολιτικές γελοιογραφίες. Καλές για ψηφοφόρους του Τραμπ, του Βελόπουλου, της Νέας Δημοκρατίας πριν λίγους μήνες. Όχι για τους εθνικοσοσιαλιστές.

      Το 90% αυτών που βρήκαν στο εμβόλιο λόγο να διαφωνήσουν με την κυβέρνηση πριν τις εκλογές την υποστήριζαν με τα μπούνια για να φύγει η αριστερά. Αν θες να συμμαχήσουμε με αυτούς μπορείς να το κάνεις. Μόνος σου όμως. Μην περιμένεις να σε ακολουθήσει κανείς. Αν δεν είσαι δεξιός που το παίζει δικός μας.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/7/21 12:08 μ.μ.

      Πείραμα είναι ο εμβολιασμός και η πανδημία,για να ελέγξουν τις αντιστάσεις μας, έτσι όταν πραγματικά θα επιχειρήσουν να μας μολύνουν θα ξέρουν ακριβώς πως να ενεργήσουν, αφού θα ξέρουν τι κάθε κίνηση μας από πρίν....


      Σίγουρα θα περίμεναν περισσότερη αντίσταση, αλλά που...

      Βάλτε το σουβλάκι 5€ βάλτε το 5€ να γίνει απευθείας ο 7 παγκόσμιος

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος12/7/21 3:36 μ.μ.

      Και 15€ να το βάλουν δε θα αντιδράσει κανένας. Αυτοί που αντιδρούν είναι άνθρωποι συνειδητοποιημένοι. Έχουν ιδεολογικούς άξονες. Αυτοί βγαίνουν μπροστά και μετά ακολουθούν οι μάζες.

      Εκεί είναι το πρόβλημα. Οι αριστεροί που αντιδρούσαν ή εξαγοράστηκαν ή φιμωθηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ και την antifa. Οι λίγοι εθνικιστές και συντηρητικοί που αντιδρούσαν απογοητεύτηκαν και αδειαστηκαν από τη Χρυσή Αυγή για να προωθηθούν οι δεξιοί "χατζηγωγοι".

      Οι συνομωσιολογοι, παλαιοημερολογίτες, παγανιστές και λοιποί πυροβολημένοι δεξιοί που κινητοποιούνται για εμβόλια, 5g κλπ μόνο γέλιο προκαλούν και ποτέ δε θα υπερβούν τη γραφικότητα.

      Το θέμα είναι ποιος θα ξανακινητοποιησει τους εθνικιστές και τους συντηρητικούς που βγήκαν στο δρόμο στους αγανακτισμένους. Μπορεί κάποια αυτόνομη ομάδα; Όσο υπάρχουν εστιατόρια, συμιγδαλες, Άβαταρ και άλλοι νεοδημοκράτες δούρειοι ίπποι πολύ δύσκολο.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος12/7/21 4:52 μ.μ.

      Όσοι πιστεύουν ότι τα μαγνητικά μπράτσα είναι το χειρότερο, κάνουν λάθος! Μέχρι και λέπια θα βγάλετε για να χαριτολογήσουμε κιόλας:

      https://faretra.info/wp-content/uploads/2021/04/media-share-0-02-05-99bafdd9dc628161362c1239fc8924ed894129094038929a72ab7d3e676e6356-abd3230e-2952-4582-adcc-57e97bcf5790.jpg

      Το ζήτημα όμως δεν είναι αν γίνει κάποιος γοργόνα με μαγνητικά χέρια και ούτε αν είναι προφήτης σαν και εμένα όπως υπαινίχθηκε, αλλά ποια στοιχεία και αποδείξεις είναι αυτά που σε κάνουν προφήτη! Και επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις όπως λένε, για να θυμηθούμε με ποιο βιβλίο φωτογραφήθηκε ο Κούλης ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε και το μέλλον μας:

      https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2021/04/greatreset-e1619598374665.jpg

      Παρητηρούμε λοιπόν ότι τη μεγάλη επανεκκίνηση του Σβαμπ συμβουλεύεται και όχι το Αγών μου του Χίτλερ για παράδειγμα ώστε να πούμε ότι η κυβέρνηση δρα για το καλό μας και της φυλής μας εμβολιαστικά και ας μη γίνουμε τελικά μαγνητικές γοργόνες! Με διαφορετικά λόγια, αν ζούσαμε σε εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, μετά χαράς να δεχόμασταν πειραματικά εμβόλια με την ελπίδα να γίνουμε γονιδιακά υπεράνθρωποι ας πούμε, αλλά από τη στιγμή που ζούμε σε κάποιο αντι-εθνικοσοσιαλιστικό, μάλλον για γοργόνα πάει το πράγμα. Τα υπόλοιπα περί συνωμοσιολογίας, ας αφήσουμε να εκθέτουν αυτούς που τα ισχυρίζονται παρόλο που τα γεγονότα σαν το βιβλίο στο γραφείο του Κούλη τους ξεβρακώνουν δημοσίως! Και μη μου πει κάποιος ότι τυχαία βρέθηκε εκεί επειδή ήθελε να το διαβάσει από περιέργεια, γιατί αν βρίσκονταν το Αγών μου αντί για εκείνο, άπαντες θα χαρακτήριζαν τον Κούλη νεοναζιστή και κανείς δεν θα μιλούσε για συνωμοσιολογίες!

      - ο ορθόδοξος διαβολάκος απ' το έθνος των εθνικιστών που μόλις παντρεύτηκε μια μαγνητική γοργόνα

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος12/7/21 8:34 μ.μ.

      Ρε φίλε μας τρολαρεις; Μόνο έτσι μπορώ να καταλάβω την υπόθεση να είχε ο Μητσοτάκης το βιβλίο του Χίτλερ στο γραφείο του. Εκτός και αν μας έκαψε τα μυαλά ο εστιάτορας.

      Δεν είμαι αντίθετος με την ορθοδοξία. Κράτα αυτό και άσε τα υπόλοιπα με τους εμβολιασμούς και τα δεδομένα που αναλύεις. Γιατί άρχιζε και θυμίζει άλλους σχολιαστές αυτό το ύφος.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος12/7/21 11:58 μ.μ.

      Ακριβώς αυτό εννοώ! Για ένα βιβλίο σαν του Σβαμπ που αφορά παγκόσμια δικτατορία, δεν αντιδρά κανένας και ιδίως οι αντιφασίστες από αναρχοαριστερή πλευρά που μας ζάλιζαν δεκαετίες τώρα για την ελευθερία και τον αντιδικτατορικό αγώνα, ενώ αν ο Κούλης είχε στο γραφείο το Αγών μου μιας τοπικής μόνο δικτατορίας, εντελώς υποθετικά για να μην παλαβώσουμε τελείως, θα γινότανε χαμός απ' όλους αυτούς τους αντιφά και ουδείς θα μιλούσε για συνωμοσιολογία! Στην περίπτωση του βιβλίου του Σβαμπ όμως στο γραφείο του Κούλη, γιατί πάλι οι ίδιοι μιλάνε για θεωρίες συνωμοσίας κάνοντας ότι δεν το βλέπουν; Ρητορικό το ερώτημα! Αυτό ήθελα να τονίσω για να ξεχωρίσουν και πάλι εντελώς ολοφάνερα τα δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα (παγκοσμιοποιητών και αντιπαγκοσμιοποιητών) που ανέφερα σε άλλο μου σχόλιο.

      - ο ορθόδοξος διαβολάκος απ' το έθνος των εθνικιστών που χώρισε τελικά τη γοργόνα με τα μαγνητικά χέρια

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος14/7/21 10:48 π.μ.

      Ρε μεγάλε καταλαβαίνεις ότι η πολιτική είναι πρώτα από όλα μάχη ιδεολογιών; Δεν το νομίζω με αυτά που γράφεις. Ούτε για εθνικιστής μου κάνεις. Μάλλον με μέλος παραθρησκευτικου συλλόγου μοιάζουν αυτά που γράφεις.

      Προφανώς και ο Μητσοτάκης έχει αυτό το βιβλίο και προφανώς δεν αντιδρά κανεις γιατί είναι ένα βιβλίο της φιλελεύθερης ιδεολογίας. Συνεπές με την ιδεολογική γραμμή του Μητσοτάκη. Αν εσύ δεν κατανοείς τη διαφορά της ιδεολογίας (εθνικισμός/φιλελευθερισμός/αναρχισμός κλπ) από την πολιτειακή δομή (δικτατορία/δημοκρατία κλπ) χαιρετά μου τον Πλάτανο.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος14/7/21 3:26 μ.μ.

      Καλά σου λέει ρε μεγάλε. Τι παράξενο βλέπεις που προβάλλει ο Μητσοτάκης ένα φιλελεύθερο βιβλίο. Κρύφτηκε ποτέ η οικογένεια Μητσοτάκη; Πάντοτε δεν διακήρυττε ότι είναι υπέρ της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης; Τώρα αν το όρθιο ζώο που αποκαλείται Έλληνας δεξιός ψηφίζει χωρίς να έχει την παραμικρή ιδεολογική κατάρτιση εδώ και διακόσια χρόνια, αυτό είναι άλλο. Το μόνο για το οποίο δεν μπορεί να κατηγορηθεί η οικογένεια Μητσοτάκη είναι για το ότι ξεγέλασε τους ψηφοφόρους. Πάντοτε έλεγαν οι Μητσοτάκηδες ότι είναι διεθνιστές και καπιταλιστές και το καμαρωναν. Στο σχέδιο Ανάν δεν θυμάσαι τι αγώνα είχαν κάνει κατά των ελληνικών συμφερόντων;

      Μην μας κάνουν λοιπόν τους εξεγερμένους οι ζητωπατριωτες που πριν δύο χρόνια έβγαζαν αφρούς να φύγουν οι "μπολσεβίκοι" και κολλούσαν αφίσες του Κούλη.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος14/7/21 5:08 μ.μ.

      Θέλεις να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα, αλλά αγνοείς ότι ο διαιτητής είναι στημένος! Καμιά σχέση η αποπροσανατολιστική απάντηση που μου έδωσες με την τοποθέτησή μου. Το ρεζουμέ λοιπόν όλων των σχολιασμών μου σε περίπτωση που είσαι μειωμένης αντιληπτικότητας, είναι το εξής και δεν πρόκειται να επαναληφθώ με άλλο σχόλιο:

      Τονίστηκε λοιπόν ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα και μόνο παγκοσμίως ανεξαρτήτου θρησκείας, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει αυτό. Το παγκοσμιοποιητικό που συμπεριλαμβάνει ανθρώπους διαφόρων θρησκειών και ιδεολογιών, οι οποίοι επιθυμούν πλανητική διακυβέρνηση από μια ελίτ με νόμους κοινούς για όλους τους ανθρώπους σαν τους υγειονομικούς που βιώνουμε σήμερα με τον Κορωνοϊό, μέχρι και από εθνικιστές που ζητάνε να αποδεχτούμε κάποιον πειραματικό εμβολιασμό ενός πρωθυπουργού που φωτογραφίζεται με αντίστοιχο παγκοσμιοποιητικό βιβλίο σαν του Σβαμπ και όχι κάποιο εθνοφυλετικό σαν το Αγών μου για να πειστούμε ότι δρα για το καλό του έθνους και της φυλής μας.

      Το άλλο στρατόπεδο είναι των αντιπαγκοσμιοποιητών που επίσης απαρτίζεται από άτομα ποικίλων ιδεολογικών και θρησκευτικών αποχρώσεων, μέχρι και από συνωμοσιολόγων που μας λένε ότι οι εμβολιασμένοι θα βγάλουν λέπια!!! Καλώς υπάρχουν όμως όλοι αυτοί, γιατί αυξάνεται έτσι ο αριθμός των αντιδρώντων έστω και αν νομίζουν ότι θα γίνουν γοργόνες αν κάνουν το εμβόλιο, αφού εμποδίζουν έτσι ευκολότερα να σχηματιστεί το ''τείχος ανοσίας'' = να τεθούν εκτός κοινωνίας όσοι διαφωνούν με τον εμβολιασμό (ήδη σου λένε ότι απαγορεύεται να φας μέσα σε εστιατόριο αν δεν είσαι εμβολιασμένος).

      Αν αφόριζα όμως το αντιπαγκοσμιοποιητικό στρατοπεδο επειδή δεν συμπεριλαμβάνει μόνο εθνικιστές ή εθνικοσοσιαλιστές όπως μου λες ή μόνο άτομα της δικής σου θρησκείας για να στο προεκτείνω κιάλο, τότε αυτό το τείχος ανοησίας στην πραγματικότητα θα επιτυγχάνονταν ευκολότερα, αφού θα διασπούσε το αντιπαγκοσμιοποιητικό στρατόπεδο με ιδεολογικό και θρησκευτικό διχασμό εξολοθρεύοντάς το πλήρως! Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Το τι θα γίνει έπειτα αν κερδίσει τελικά το αντιπαγκοσμιοποιητικό στρατόπεδο, μου είναι παντελώς αδιάφορο στην παρούσα φάση, αφού θα ανοίξει ύστερα και πάλι ελεύθερα ο δρόμος για να φτιαχτεί η κάθε ελεύθερη πλέον κοινωνία όπως το επιθυμούν οι πολίτες της καθεμιάς στον πλανήτη.

      Τώρα το πως θα με χαρακτηρίσεις ιδεολογικά και θρησκευτικά μετά από όλα αυτά που είπα, λίγο με ενδιαφέρει για τους λόγους που ανέφερα στην παρούσα φάση της Ιστορίας που διανύουμε. Προσωπικά συμμετέχω ενεργά στον δικαστικό αγώνα που σχηματίζεται (και διεθνώς) ενάντια στην υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων που επιβάλλει ο Κούλης και ο κάθε Κούλης στον πλανήτη, αδιαφορώντας για το ποια ιδεολογία και θρησκεία έχουν αυτοί που ξεκίνησαν κάτι τέτοιο, ακόμη και αν ήταν αναρχικοί και βουδιστές, αρκεί να το κάνουν για τους λόγους που σου είπα στην παρούσα φάση της Ιστορίας. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε επιτέλους.

      - ο ορθόδοξος διαβολάκος απ' το εθνος των εθνικιστών

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/7/21 10:27 π.μ.

    Βλάπτει και παραβλάπτει. Ειδικά όταν αναφέρει γενικά και επιδερμικά πράγματα για έναν άνθρωπο που δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί ......... Πολύ περισσότερο όταν μιλάει σαν παλιός. Τι να πούμε και κάποιοι άλλοι που ήμασταν τόσο παλιοί ώστε να προλάβουμε τον άνθρωπο με την ....... στον οποίο αναφέρεται ο Περδικάρης. Θυμόμαστε πολύ καλά τα πεπραγμένα του. Θα τα μάθει κάποια στιγμή ο νεότερος κόσμος. Όταν αποφασίσει κάποιος να γράψει την ιστορία του χώρου από μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/21 4:06 μ.μ.

      Κάντο εσύ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/21 7:46 μ.μ.

      Πες στο Μ.Κ. να φτιάξει εκδοτικό οίκο για να το κυκλοφορήσει άμα το γράψω. Γιατί κάποιος πρέπει να το βγάλει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/7/21 1:55 π.μ.

      Δεν χρειαζεται να φτιάξει άλλος εκδοτικο οικο . με αυτοχρηματοδότηση και συνεργασία με υπάρχον εκδοτικό οικο του χώρου αρκεί (δεν μιλάω για πέμπτο χωματοδρομο)

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/7/21 12:34 μ.μ.

      Αν είναι να αυτροχρηματοδοτήσω το βιβλίο θα το εκδόσω μόνος μου. Δεν χρειάζομαι τη στέγη κανενός εκδότη. Εκτός και αν έχεις κάποιον συγκεκριμένο να μου προτείνεις.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/7/21 1:51 μ.μ.

      Συνεργασια εννοώ βοήθεια στη τεχνογνωσία βιβλιοδεσίας διανομής κτλ. Δεν είπα να σε καπηλευτει κάποιος οίκος αν αυτό λανθασμένα καταλαβες. Επίσης υπαρχουν αξιόλογες εκδόσεις στον εθνικιστικό χώρο εδω και χρόνια παρά την φήμη για "αμόρφωτους φασίστες" που διαδίδουν οι αντιφασίστες και οι νεοταξιτες

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/7/21 12:41 π.μ.

      Για πρότεινε καμία

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος13/7/21 7:51 μ.μ.

      Στα δεξια του μπλογκ που σχολιαζεις έχει ηδη 3 ανεβασμενες βιβλιοπροτασεις...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος14/7/21 12:27 μ.μ.

      Δεν εννοώ τις βιβλίοπαρουσιάσεις. Τις εκδόσεις εννοώ.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος14/7/21 7:13 μ.μ.

      Τα βιβλία τα εξέδωσε ένας ποιοτικός εκδοτικός οίκος και μια αυτόνομη συλλογικότητα με αποδεδειγμένα ποιοτικές εθνικοεπαναστατικές εκδόσεις στο παρελθόν. Ή μήπως τα βιβλία δεν αποτελούν "εκδόσεις"; σταματήστε να διυλίζετε τον κωνοπα

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος12/7/21 9:18 μ.μ.

    Όλοι τον έχουμε καταλάβει τον ....... που γράφει υπέρ των εμβολίων κάνοντας προβοκατόρικα σχόλια για τραμπικούς, παλαιοημερολογίτες, αναγνώστες μακελειού και ελεύθερης ώρας. Άλλη φορά να γράφεις με το ονοματάκι σου, ούτως ή άλλως καρφώνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/21 9:56 μ.μ.

      Αντιφακι είναι...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/7/21 11:33 μ.μ.

      Σου λείπουν παντελώς οι ικανότητες κατανοήσης κειμένου, σκέψη και αντίληψη παιδιού νηπιαγωγείου. Ποιος γράφει ρε ΥΠΕΡ των εμβολίων και του υποχρεωτικού εμβολιασμού; Ποιος γράφει υπέρ των μέτρων της κυβέρνησης (και όλων των "δυτικών" κυβερνήσεων γενικότερα);

      Το ότι με το να γράφετε ανοησίες και να επιχειρηματολογείτε στο επίπεδο Λιακόπουλου ξεφτιλίζετε και απαξιώνετε κάθε σοβαρή αντίδραση και αντίθεση σε αυτή την κατάσταση σας γράφουμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/7/21 12:41 π.μ.

      12/7/21 9:18 μ.μ. πες μου και μένα ποιος είναι να του δώσω συγχαρητήρια. Εσένα σε πείραξε που διαχωρίζει τη δεξιά πλέμπα από τους σοβαρούς, αντιφάκο;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/7/21 1:06 π.μ.

      Ανώνυμε 12/7/21 9:18 μ.μ. εσύ είσαι με τους τραμπικούς και τους αναγνώστες του Χίου-Μιχαλόπουλου; Γιατί σε έπιασε τέτοια ευαισθησία;

      Διαγραφή
    5. Επειδή διάφοροι προσπαθούν να κατηγορήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα να υπενθυμίσουμε ότι τα σχόλια είναι ανώνυμα με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν έχετε αποδείξεις για τον συγκεκριμένο συναγωνιστή εδώ είμαστε να τις ανεβάσουμε. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να δώσουν έτοιμη τροφή σε αντιφα και κράτος δεν θα τα καταφέρουν μέσω του Μ.Κ. Άρα μην κουράζεστε κάποιοι τζάμπα. Επίσης η περσόνα που προσπαθεί επί μήνες να μας πείσει μέσω "ευγενικών" σχολίων ενημερώνουμε ότι γνωρίζουμε. Σύντομα θα του απαντήσουμε στο επίπεδο που αρμόζει στην περίσταση αυτή. Να μην νομίζει ότι δεν ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα. Τα ανθρωποειδή αυτά είναι γνωστό ποιος τα καθοδηγεί.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/7/21 3:22 μ.μ.

      Μωρέ δεν του λείπουν οι ικανότητες κατανόησης κειμένου. Η αξιοπρέπεια και η αιδώς του λείπουν. Θέλει να φορτώσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα του χώρου που ενοχλούν το ακροδεξιό παρακράτος την κατηγορία ότι τάχαμου είναι υπέρ του εμβολιασμού. Φτηνά τεχνάσματα γκεμπελικού στυλ που πάλιωσαν και τα μάθαν όλοι. Μόνο τέτοιοι σαν τον 12/7/21 9:18 μ.μ. τα υιοθετούν. Είναι βλέπεις και μεγάλης ηλικίας. Κάπου ξεχάστηκαν στο χρόνο.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος13/7/21 7:26 μ.μ.

      ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΚ??????

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος14/7/21 12:43 μ.μ.

      Έτσι σε θέλω αντιναζούλη μου να μιλάς για γκεμπελισμό και γκεμπελικές τακτικές αντιγράφοντας φιλελεύθερο-μαρξιστικό λεξιλόγιο. Ούτε που ξέρεις τι είναι ο γκεμπελισμος και ούτε που ξέρεις τον πραγματικό ορισμό της προπαγάνδας δήθεν διαβασμένε, μορφωμένε, αντισυνωμοσιολογε

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος14/7/21 3:34 μ.μ.

      13/7/21 3:22 μ.μ., το ένα δεν αποκλείει το άλλο, η βλακεία και η αναίδεια!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος15/7/21 6:10 μ.μ.

      12:43 αντιχιτλερικός είμαι. Ενώ εσύ είσαι αντιφασίστας. Ούτε που ξέρεις τις ιδεολογικές τάσεις του χώρου.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος13/7/21 3:58 μ.μ.

    Καλές οι γνώμες ολων,αλλά αν σας πουν βγλαλτε απο 2 ευρω ο καθένας για μια δράση οι μισόι θα διαφωνησετε και γειά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/21 3:28 μ.μ.

      Το ακόμη χειρότερο είναι να μην βάλουν δύο ευρώ για δράση και να τα δώσουν για να αγοράσουν Χίο και Ελεύθερη Ώρα.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.