Lamia Casual Crew: στο μνημείο της ΕΛΔΥΚ


 

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/7/21 12:16 μ.μ.

    Μαυρε Κρίνε το βιβλίο του Σταθοπούλου για τον Ιωαννίδη κυκλοφορεί; Αν κυκλοφορεί μπορουμε να το βρούμε κάπου ή μόνο σε παλαιοβιβλιοπωλεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/7/21 6:17 μ.μ.

      Βιβλιοπωλειο "Αριστοτελειον",Θεσσαλονικη.
      Υπαρχουν και οι δυο τομοι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/21 6:43 μ.μ.

    αγαπητε μαυρε κρινε μπορεις να γραψεις στο εγγυς μελλον ενα αρθρο και να πουν οι συναγωνιστες τις αποψεις τους για το ποια πρεπει να ειναι σε τακτικο επιπεδο η πορεια του κινηματος. η ιδεολογια μας πιστευω ειναι κρυσταλλινα νερα φυλετισμος σοσιαλισμος εξοδος απο εε-νατο στροφη προς ρωσια. τακτικα ομως τι πρεπει να κανουμε? να περιφρονησουμε τον κοινοβουλευτισμο και να δρουμε στους υπολοιπους τομεις του δημοσιου βιου? να κυληστουμε στον κοινοβουλευτικο βουρκο για να νικησουμε τα κοινοβουλευτικα γουρουνια? η αποδοχη του κοινοβουλευτισμου ειναι θεμα τακτικης η βαθια ιδεολογικο ζητημα για εμας? προσωπικως δεν αντεχω να βλεπω και να βιωνω αυτην την εμετικη κατασταση γυρω μου. εμεις οι εθνικιστες υποφερουμε και βλεπω οτι δεν κανουμε κατι για να αντιστρεψουμε την ροη των πραγματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/21 10:44 π.μ.

      Καμία στροφή προς Ρωσία. Τρίτη Θέση υποστηρίζουμε οι περισσότεροι και στην εξωτερική πολιτική. Στροφή προς αλλά καθεστώτα όπως πχ Άσαντ. Ούτε Ουάσινγκτον - ούτε Μόσχα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/7/21 10:29 μ.μ.

      Ο Ασαντ εντωμεταξύ είναι κωλος και βρακι με τη Ρωσία..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/7/21 12:59 μ.μ.

      Δεν είμαι αυτός που έγραψε το πρώτο σχόλιο, ούτε κανένας γελοίος που περιμένει το "ξανθό γένος" να πάρει την πόλη αλλά υπάρχει η αντικειμενική πραγματικότητα ότι είναι καθεστώς που έρχεται σε οριστική στήριξη με την δύση πρέπει να αναζητήσει (έστω καιροσκοπικές) συμμαχίες με μεγάλες δυνάμεις. Αυτό, εν ολίγοις, στην περίπτωσή μας σημαίνει Ρωσία και Κίνα. Το στοίχημα θα είναι να καταφέρει η χώρα μας να διατηρήσει την ανεξαρτησία της και να τραβήξει την δική της γραμμή ώστε να μην έχει γλιτώσει από έναν δυνάστη για να υποταχθεί σε άλλον. Σε κάθε περίπτωση αυτά για την ώρα είναι ουτοπικά, όταν ακόμα είμαστε ανύπαρκτοι στο πεζοδρόμιο και στην κοινωνική και πολιτική ζωή να συζητάμε για realpolitik, συμμαχίες και μεγάλα σχέδια

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/21 6:06 μ.μ.

    Πόσοι νομίζεις ότι είμαστε και τι μέσα έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/7/21 10:31 μ.μ.

    ειναι γεγονος φιλε μου οτι οι γνησιοι εθνικιστες στην ελλαδα ειμαστε λιγοι και το βασικοτερο θεωρουμαστε οχι ο μεγαλυτερος αλλα ο μοναδικος εχθρος για το καθεστως. γι αυτο και δεχομαστε αυτον τον ολοκληρωτικο πολεμο απο τις κυβερνησεις διαχρονικα. τα μεσα μας πενιχρα εως ανυπαρκτα. πιστευω ομως οτι μελημα μας πρεπει να ειναι ο ελληνικος εθνικισμος να μην γινει ενα μουσειακο ειδος προς ιστορικη μελετη αλλα να ειναι οσο γινεται ενα υπολογισιμο απο εχθρους και φιλους κομματι του πολιτικου και κοινωνικου γιγνεσθαι. με την ΧΑ αυτο σε ενα βαθμο επιτευχθηκε. τωρα που δεν υπαρχει ΧΑ ποια τακτικη πρεπει να ακολουθησει το κινημα? να κινηθει αυτονομα να κινηθει εντος κοινοβουλιου να κινηθει σεχταριστικα να επιδιωξει συνεργασιες με ευρυτερες πατριωτικες δυναμεις? αποτελει ο αντικοινοβουλευτισμος κομματι του σκληρου πυρηνα των ιδεων μας? στις ιδεες μας ειμαστε δογματικοι οχι ομως και στην τακτικη. ιστορικως εχει αποδειχθει οτι ακομη και οι μεγαλυτερες τεκτονικου χαρακτηρα πολιτικοοικονομικες μεταβολες εχουν θεμελιωθει σε μια βαση συμβιβασμου με το κατεστημενο και ειναι αυτο ειναι κατι που πρεπει να το εχουμε υπ οψιν μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/7/21 10:47 π.μ.

      Να ακολουθήσουμε την τακτική που ακολουθεί η Casa Pound και τα άλλα εθνικιστικά κινήματα του εξωτερικού δημιουργώντας παράλληλες δομές και λαϊκή βάση. Μετά βλέπουμε αν θα μπούμε στην βουλή

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/7/21 1:41 μ.μ.

    Η Ρωσια του Πουτιν ειναι το μελλον και μονη ελπιδα αρεσει σε καποιους η οχι εκει πρεπει να στραφουμε αλλιως δεν θα υπαρχει Ελλαδα και Ορθοδοξια. Απομονωση των αντιρωσων του εστιατοριου ξερουμε ποιοι ειναι, παγανιστες κυριως, ο μασονος ρασσιας μιλουσε συνεχεια για ρωσικη διεισδυση και απειλη εναντιον της Ευρωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/7/21 1:08 π.μ.

    φιλε 10:47 την casa pound δεν την γνωριζω την forza nuova γνωριζω ως ορθοδοξη εθνικιστικη οργανωση στην ιταλια. οταν λες για δομες εννοεις να κανουμε δικα μας σχολεια δικα μας κεντρα υγειας δικους μας αθλητικους και πολιτιστικους συλλογους. ωραιο ακουγεται αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ρεαλιστικο. εκφραζω και εγω αυτα τα ερωτηματα για τον χωρο μας γιατι πραγματικα ειμαι αηδιασμενος με αυτην την εμετικη κατασταση που ζουμε. οι πλατειες μας εχουν καταληφθει απο αφροασιατες εισβολεις οι κωλοτουρκοι εφτασαν να ψαρευουν μεχρι τα κυθηρα η πουστια προπαγανδιζεται πλεον απροκαλυπτα κουτοπονηρια ασυδοσια και ρεμουλα παντου τα νεα παιδια πλεον εργαζονται ως δουλοπαροικοι και εχεις τωρα και τον κουλη να σου λεει οτι οι ανεμβολιαστοι δεν θα μπορουν να πηγαινουν ουτε στα σουπερμαρκετ να ψωνιζουν. στο τελος θα μας πανε και στην μακρονησο να σπαμε πετρες. εγω αν μπορουσα θα εφευγα απο αυτο το μπουρδελο και θα
    πηγαινα να ζησω σε μια απο τις χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ. ωραιοι ανθρωποι ευγενικοι πατριωτες πιστοι χριστιανοι με αρχες και αξιες. αυτοι οι λαοι πιστευω θα δωσουν τον νυν υπερ παντων αγωνα για το ευρωπαικο λευκο χριστιανικο εθνος. εμεις ενας εσμος ειμαστε που αποδειχθηκαμε αναξιοι απογονοι αξιων προγονων. θεμα χρονου ειναι να γινουμε ξανα οθωμανικη επαρχια και οταν γινει αυτο θα εξαφανιστουμε απο τον χαρτη. ουτε ο πρωτος λαος θα ειμαστε ουτε ο τελευταιος. οσο για τον χωρο μας φανηκαμε κατωτεροι των περιστασεων. ο μιχαλολιακος με τις βλακειες του (αν δεν ηταν στημενος) κατεστρεψε την καλη δυναμικη της ΧΑ οι υπολοιπες δε κεφαλες του χωρου περιανδρος γκεκας καλεντζης πληρως αποστασιοποιημενοι. φτασαμε στην καταντια ο ευρυτερος πατριωτικος χωρος να εκπροσωπειται στην βουλη απο τον κομπογιαννιτη τον βελοπουλο.τωρα μονο ο κασιδιαρης υπαρχει ο οποιος (παρα τα ελαττωματα του) ειναι ο σταρ του χωρου και ο μονος που μπορει να εμπνευσει ως ενα σημαντικο βαθμο την νεολαια και τον γυναικειο πληθυσμο. βεβαια οντας σε περιορισμο δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα αλλα εδω εχεις και καποιους ριζοσπαστες του χωρου να ψεγουν τον ηλια γιατι δεν αναφερεται στον χιτλερ σε μια χωρα που εχει καλαβρυτα διστομα κομμενα και βιαννους. τι να πει κανεις. εγω ειμαι πολυ απογοητευμενος και πολυ απαισιοδοξος αλλα οπως ελεγε ο τεραστιος καζαντζακης δεν πιστευω σε τιποτα δεν ελπιζω σε τιποτα ειμαι λευτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/7/21 10:32 π.μ.

      Συναγωνιστή μην έχεις τόση μεγάλη εμπιστοσύνη στον Κασιδιάρη. Εγώ ένα πράγμα θα σου πω στην τελευταία πορεία για τα εμβόλια στο Σύνταγμα όπου είχε έρθει κλιμάκιο των ΕΛΛΗΝΩΝ και προπαγάνδιζε το κόμμα και τον Ηλία οι μισοί κοιτούσαν με απορία. Δεν ήξεραν καν ότι υπήρχε το κόμμα και το άκουσαν στο συλλαλητήριο πρώτη φορά! Μας έχει φλομώσει στο ψέμα ο Cash ότι και καλά έχει άνετη είσοδο στην βουλή, ότι έχει χιλιάδες κόσμο στις τάξεις του κτλ. Προς το παρόν 1% με 2% έχει. Σχετικά με τα άλλα που είπες για τους Σλάβους αυτά είναι καλό να του ακούνε κάτι εστιάτορες γλείφτες της ΝΔ που μιλούν για υπανθρώπους, Ασιάτες Σλάβους και το καθήκον μας να μείνουμε στην Δύση πίστα, κάνοντας σταυροφορία εναντίον τους. Παράνοια οι τύποι!

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.