Στηρίξτε το αγροτοβιβλιοπωλείο «Ορφικός» και τις εκδόσεις «Θρακικός Οιωνός» (6988055650) I

Στηρίξτε τους ποιοτικούς εκδοτικούς οίκους

Ενδεικτικοί τίτλοι που μπορείτε να βρείτε

Επικοινωνήστε για πληροφορίες και αντικαταβολή:

6988055650

gialamas1960@hotmail.gr

http://orfikosbiblia.blogspot.com/

facebook













6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/8/21 11:28 μ.μ.

    Θαυμάσια όλα, μύησαν μια γενιά ολόκληρη στον εθνικοσοσιαλισμό. Ιδιαίτερης μνείας αξίζουν τα Ίχνη των Αρίων του Αντρέ Λεφέβρ. Συνοπτική παρουσίαση της μεγάλης Ινδοευρωπαϊκής Αλήθειας και όχι "θεωρίας", όπως θέλουν κάποιες ακροδεξιές γατούλες που το παίζουν εθνικοσοσιαλιστές και μιλούν για αυτοχθονία, μεσογειακή φυλή, αρχανθρώπους των Πετραλώνων και λοιπές μπούρδες επιπέδου νηπιαγωγείου ή και φρενοκομείου.
    Οι Έλληνες κύριοι δεν φύτρωσαν σαν τα ραπανάκια σε αυτή την γη ούτε έχουν σχέση με τους γυναικοκρατούμενους μελαχρινούς Μινωίτες αλλά ήσαν Ηλιακοί κατακτητές από τον Βορρά και αυτοί που έφεραν την ένδοξη Πατριαρχία.
    Φοβερό εξώφυλλο με Arno Breker.
    Να διαβαστεί οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/21 8:22 μ.μ.

      Και αυτοί από τον βορρά που βρέθηκαν;
      Τους έφεραν οι εξωγήινοι;
      Η αλήθεια είναι ακροδεξιά;
      Και εσύ μέσα στην ανακρίβεια και το δηλητήριο είσαι ναζί;

      Στο χωριό Περδίκκας Πτολεμαΐδας βρέθηκε μαμούθ τεμαχισμένο το 900 χιλιάδες.Τότε τελείωνε η εποχή των παγετώνων.Απο την σημερινή Σερβία και πάνω δεν υπήρχε ζωή.

      Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο.

      Καλή συνέχεια από έναν εθνικοσοσιαλιστή...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/21 11:07 π.μ.

    Καλημέρα.Είναι διαθέσιμοι όλοι οι τίτλοι που αναφέρονται εδώ;Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το "στα ίχνη των Αρίων",γι'αυτό ρωτάω.Δεν ξέρω αν θυμάσαι Μ.Κ.,είχα ρωτήσει εδώ παλιότερα γι'αυτό το βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Υπάρχουν και άλλοι τίτλοι. Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/21 1:58 μ.μ.

    Προτείνεται στη Σ.Ο. του Μαύρου Κρίνου να κάνουν βιβλιοπαρουσίαση στο έργο του Jean Haudry, Οι Ινδοευρωπαίοι, εκδ. Καρδαμίτσα, Αθήνα 2010. Ο συγγραφέας ανήκει στον κύκλο του Alain de Benoist και δίνει μια πολύ κατατοπιστική παρουσίαση του ζητήματος. Συνδυάζεται άψογα με τα Ίχνη των Αρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.