Στηρίξτε την «Ανάκτηση»: ανάμεσα σε άλλα μια εξαιρετική συνέντευξη ενός εκ των ιδρυτών της «Τρίτης Θέσης» του Ιταλού συναγωνιστή και διανοητή Gabriele Adinolfi

 https://www.anaktisi-mag.gr/


54 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/8/21 4:29 μ.μ.

    Για την επέτειο της 4ης Αυγούστου έχετε να πείτε κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανιχνεύοντας κάποιος την 4ηΑ ίσως του έρθει στο μυαλό ο στίχος "για ένα πουκάμισο αδειανό για μιαν Ελένη". Την πιο αντικειμενική έρευνα την έχει κάνει ο Αννίβας Βελλιάδης στο έργο του Μεταξάς - Χίτλερ για την πολεμική περίοδο. Ο Μεταξάς είναι σύμβολο για κάποιους και το απόλυτο κακό για κάποιους άλλους. Το καθεστώς του έμοιαζε με αυτό του Σαλαζάρ στην Πορτογαλία του Φράνκο στην Ισπανία του Πιλσούντσκι στην Πολωνία. Για να τα λέμε απλά ένας μοναρχικός εθνικιστής με στρατιωτική ευφυία αλλά μεγάλο μείον την σταδιακή και απόλυτη στήριξη στο στέμμα και στον κίναιδο Γεώργιο. Ο ίδιος ασφυκτιούσε στο καθεστώς που δημιούργησε για την αντιμετώπιση του κομμουνισμού και το βιβλίο του Ιωακείμ Ιωακείμ έχει πολλές πληροφορίες άκρως ενδιαφέρουσες που αποκρύπτουν και οι φανατικοί οπαδοί του και οι φανατικοί εχθροί του. Στα εσωτερικά ζητήματα κοινωνική πολιτική κλπ τα πήγε καλά αλλά στα εξωτερικά θέματα ταυτίστηκε με τον αγγλικό παράγοντα ο οποίος στο τέλος τον δολοφόνησε. Το ακόμη χειρότερο δεν είναι τα λάθη και οι οικτρές συμμμαχίες της 4ης Αυγούστου αλλά ότι μέσα στους κόλπους της επέζησαν άτομα σαν τον αστό Κανελλόπουλο και τον Τσουδερό. Το καθεστώς κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και αυτό έγινε διότι δεν είχε "φανατισμό" παρά την ύπαρξη νεολαίας. Το καθεστώς δεν κατάφερε να πείσει τους πολλούς όπως και η 21η απριλίου δεν είχε ριζοσπαστικό ιδεολογικό βάθος παρά την βοήθεια που έλαβε ακόμη και από ποιοτικούς φασίστες και γνωστούς εθνικοσοσιαλιστές της εποχής. Το ίδιο όμως καθεστώς συνέλαβε την φιλογερμανική πτέρυγα και εξουδετέρωσε κάθε κίνηση για την αποφυγή του πολέμου. Ο Μεταξισμός είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όλους. Για τους φανατικούς υποστηρικτές του Μεταξά να τονίσουν και να τονώσουν τον εθνικισμό τους και κάποιοι να βγάλουν χρήματα από βιβλία και για τους εχθρούς του να το παίξουν σκληροί υπερασπιστές της συνολικής πολιτικής της ε/σ Γερμανίας. Υπάρχει σχετική ετικέτα για τον Μεταξά καλό είναι να μελετάμε την δομή της και την οργάνωση της αλλά δεν είναι φάρος για τις αντιδημοκρατικές τάσεις και απόψεις παρά το γεγονός ότι ο Μεταξάς ήταν αυτός που οργάνωσε τους πρωτοφασίστες Επίστρατους. Ενδιαφέρουσα περίοδος η 4η Αυγούστου όχι όμως για αυτούς που αναζητούν την φλόγα της επανάστασης σε Ριβέρα, Ντεγκρέλ, Κοντρεάνου και άλλα πρόσωπα. Η 4η Αυγούστου δεν άφησε κάποια πολιτική κληρονομιά και δομές άθελα της όμως έσπρωξε κάποιους στην αμφισβήτηση του κοινοβουλευτισμού και σε πιο ριζοσπαστικές δράσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά μέλη της στήριξαν τον Άξονα αλλά και πολλοί συναγωνιστές κυνηγήθηκαν από αυτή. Δεν γιορτάζουμε την 4η Αυγούστου κάτι όπως δεν γιορτάζουμε και την 21η Απριλίου. Τα παραπάνω ελπίζουμε να ικανοποιούν και τον σχολιαστή που έγραψε ότι δεν θα τολμήσουμε ... να απαντήσουμε στο σχόλιο. Αναμένουμε και το δικό του λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/21 7:51 μ.μ.

      Η συμβαση κουπερ και η αυξηση των τοκων που πληρώθηκαν στους Άγγλους νταβατζηδες σου φαίνονται ότι τα πήγε καλά στην "κοινωνικη πολιτικη"; Τελικά όλοι οι ακροδεξιοί τα ίδια, προωθηση μασόνων, καπιταλιστών, αγγλόδουλων και αντιρατσιστών. Έγινε και κοινωνιστής ο σαμαράς της εποχής του Μεταξάς που χάιδευε τους εβραίους σε όλα τα επίπεδα και πρόδωσε την ανατολική μακεδονία το 1916.

      Ευτυχώς που η νουμερο1 εκπομπή του χώρου, η αντικαθεστωτική επικαιρότητα,έχει ισοπεδώσει για τα καλά όλα αυτά τα ψεύτικα είδωλα της ακροδεξιάς ανοίγοντας χιλιάδες μάτια από την ιδεολογική θολούρα που χοντροί, "δάσκαλοι", νεοεθνικιστές, αιώνιοι φοιτητές και "στρασερικοί επαναστάτες" έχουν επιβάλλει στον εθνικισμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/21 8:29 μ.μ.

      Δεν είμαι ο σχολιαστής που αναφέρεις, διάβασα το σχόλιο και είπα να προσθέσω και εγώ μερικές πληροφορίες αν και συμφωνώ συνολικά μαζί σου. Σχετικά με το βιβλίο του Βελλιάδη που γράφεις όντως είναι κατατοπιστικό αλλά ο Βελλιάδης έχει γράψει και ένα δεύτερο για τις ελληνοϊταλικές σχέσεις (δεν ξέρω αν το γνωρίζεις) στο οποίο προβάλονται εξίσου σημαντικές πληροφορίες όπως πχ ότι η Ιταλία έκανε σχέδια εισβολής στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 39 και ύστερα, ενώ αντικειμενικά η προσκόλληση στους Άγγλους έγινε με την έκρηξη του ΒΠΠ, ότι έγιναν παραχωρήσεις προς την πλευρά του άξονα όπως νηοψια στα ελληνικά πλοία στα στενά της Μεσσήνης, πληροφορίες στους Ιταλούς για κινήσεις του αγγλικού στόλου κλπ. Όλα αυτά παραδόξως δεν αναφέρονται από κάποιους που παριστάνουν τους σκληρούς αντιμεταξικούς Ε/Σ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αγοράσει το βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί, είναι το μόνο που υπάρχει για τις ελληνοϊταλικές σχέσεις. Κατά τα άλλα ναι ο Μεταξάς δεν ήταν κάποιος επαναστάτης, ούτε εφάρμοσε ριζοσπαστικές σοσιαλιστικές πολιτικές. Ακολουθούσε την μόδα της εποχής εφαρμόζοντας μια φασίζουσα - κορπορατιβιστική οικονομική πολιτική και παρόμοια φασίζουσα νεολαία. Πάντως μέσα στους κόλπους του καθεστώτος του υπήρξαν ορισμένοι εθνικοσοσιαλιστές όπως η Σίτσα Καραϊσκάκη, ο Ευάγγελος Κυριακής και ο Άριστος Καμπάνης. Να ξέρεις όμως Μαύρε Κρίνε υιοθετείς μια τίμια στάση σε σχέση με κάποιους άλλους αποτιμώντας θετικά ορισμένες πτυχές της 4ης Αυγούστου και κρίνοντας άλλες χωρίς να έχεις κάποια δογματική αμετάβλητη θέση. Εγώ προσωπικά δεν είμαι ούτε μεταξικός, ούτε αντιμεταξικός αλλά το καθεστώς του Μπάρμπα Γιάννη ήταν το μόνο εθνικοσοσιαλίζων που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα

      Διαγραφή
    3. 7:51 μ.μ. «Συ Είπας» «έτσι είναι όπως τα λες». Όταν μάθεις να μιλάς χωρίς να θυμίζεις Τρούμπα ίσως ασχοληθούμε πάλι με τα λεγόμενα σου. Δεν σου φταίει η σ.ο. αν έχεις προσωπικά με άτομα του χώρου. Ξαναδιάβασε την απάντηση αν δεν κατάλαβες

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/8/21 8:59 μ.μ.

      Ετσι , όταν αναφέρουμε αναμφισβήτητα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ είμαστε "τρούμπα" , θα αποκτήσουμε επίπεδο μάλλον όταν θα προβάλλουμε και εμεις τον φιλο του Καλέργκι Στράσερ και τον τεκτονα Δραγούμη.

      Διαγραφή
    5. Υπάρχει εδώ και καιρό απάντηση και σε αυτά που αναφέρεις. Αν δεν τις έχει διαβάσει δικό σου πρόβλημα. Ποτέ δεν ήταν φίλος του Στράσσερ ο εν λόγω. Σχετικό άρθρο στον ΜΚ. Συνέχισε.

      Διαγραφή
    6. 8:29 μ.μ. γνωρίζουμε και το δεύτερο βιβλίο.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος4/8/21 9:09 μ.μ.

      Ανώνυμος4/8/21 7:51 μ.μ.

      Κλάψε αντιφασίστα. Η Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα πώς ακριβώς μας ισοπεδώνει κάνοντας εκπομπή τρεις φορές τον χρόνο;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος4/8/21 9:18 μ.μ.

      7:51 πάντως μέχρι το 1939 πρώτη χώρα σε ποσοστά ελληνικών εισαγωγών ήταν η Γερμανία. Αυτή απορροφούσε το μεγαλύτερο μέρος της αγροτικής μας παραγωγής. Οι οικονομικοί μας δεσμοί ήταν τόσο στενοί που αναγκάστηκαν να παρέμβουν οι Άγγλοι του 1939 για να τους περιορίσουν

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος5/8/21 1:40 μ.μ.

      8:59 επειδή ο ΜΚ παραείναι ευγενικός μαζί σου πάρε μια κριτική που μάλλον δεν την πρόσεξες καν. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Από συκοφαντίες είστε εργολάβοι τελικά. Απαντήστε πρώτα γιατί καλέσατε ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΦΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ τόσο καιρό όταν είχατε επαφές με την ΕΣΑ και μετά βγάλτε γλώσσα! ΜΚ συνέχισε δυνατά!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος5/8/21 1:41 μ.μ.

      http://mavroskrinos.blogspot.com/2021/06/otto-strasser-kerry-bolton.html

      πάρε αντιφα φετιχιστή και με τις υγείες σου

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος5/8/21 4:08 μ.μ.

      Χτύπησε νεύρο η αλήθεια.Τι να κάνουμε, άλλοι με το γνήσιο εθνικοσοσιαλιστικό κοσμοείδωλο και την άρια αντίληψη των πραγμάτων, πιστοί στην λευκή ομοεθνία και άλλοι να προωθούν τα οράματα του "ευγενούς καλέργκι" και τους μασόνους "πρωτοφασίστες" που γράφανε άρθρα στον ριζοσπάστη. Εξάλλου οι απηχήσεις των ιδεών φαίνονται ξεκάθαρα τόσο από τις προβολές στις αντίστοιχες ιδεολογικές εκπομπές στο διαδίκτυο όσο και στην αδιαμφισβήτητη ακτιβίστικη υπεροχή στους κόλπους της αυτόνομης ΚΑΙ ΓΝΉΣΙΑ αντικαθεστωτικής νεολαίας, που φτύνει το τζόνι το πιόνι,τον μπολσεβίκο εραστή της κοτοπούλη και κάθε άλλο ψεύτικο είδωλο.Περαστικά σας.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος5/8/21 4:56 μ.μ.

      Ανώνυμος5/8/21 4:08 μ.μ.


      Εσύ που λες ότι η αυτόνομη αντικαθεστωτική νεολαία φτύνει τον Δραγούμη και τον Μεταξά κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Propatria και Ανάκτηση θεωρούν και τους δύο είδωλα έχοντας κυκλοφορήσει αφίσες και αυτοκόλλητα με τους παραπάνω. Μάλιστα η Propatria πρέπει να είχε κάνει και μερικά γκράφιτι στο παρελθόν με την συμβολή του Εύρυτου. Εκτός και αν πιστεύεις ότι η ανύπαρκτη γκρουπα σας έχει έρεισμα στην νεολαία

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος5/8/21 5:40 μ.μ.

      Οι αυτόνομοι Εθνικοσοσιαλιστές είμαστε ανύπαρκτοι αλλά το ...1 άτομο της "ανάκτησης" εχει 'ερεισμα στη νεολαια΄; η προπατρια σεβαστή για τις παρεμβάσεις της αλλά η ίδια δηλώνει αθλητική εθνικιστική ομάδα και ΌΧΙ αυτόνομο εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος5/8/21 9:15 μ.μ.

      Αυτόνομοι εθνικοσοσιαλιστές..χαχαχα. Από πότε γκαρσόν; Πες μας μια δράση σας. Εγώ δε θυμάμαι άλλη εκτός από τα φυλλάδια που ρίξατε στο μνημείο του Δραγούμη.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος6/8/21 12:02 π.μ.

      Έλα ρε σερβιτόροι που θεωρείται το propatria soft

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/8/21 8:13 μ.μ.

    αγαπητε μαυρε κρινε ευγε για την εντιμοτητα σου και την ευθυκρισια σου για το καθεστως της 4ης αυγουστου και τον μεταξα. διοτι καποιοι εγκαθετοι ε/σ προσπαθουν πονηρα να ταυτισουν την αγγλοφιλη βασιλοπαπαγικη σπειρα με τον μπαρμπα γιαννη και να συκοφαντησουν ξεκαθαρα τον εθνικο κυβερνητη. ασφαλως ο μπαρμπα γιαννης δεν ηταν στρασσερ δεν ηταν ριβερα δεν ηταν κοντρεανου. ασφαλως ο μπαρμπα γιαννης ηταν μια αλλη εκδοση του φρανκο του σαλαζαρ του αντονεσκου του χορτι. αλλα στην πατριδα μας δεν εχουμε και πολλους εθνικους κυβερνητες για να υπαρχει η πολυτελεια να απαξιωνουμε τοσο ευκολα προσωπικοτητες σαν τον μεταξα. για εμας τους ελληνες εθνικιστες ο μικρος μολτκε ο θριαμβευτης των βαλκανικων πολεμων ο ιδρυτης των επιστρατων ο ιδρυτης της εον ο καταστροφεας του μηχανισμου του κκε ο θεμελιωτης της κοινωνικης ασφαλισης και του οχταωρου ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ειναι απο τους δικους μας αγιους και παντοτε η προσωπικοτητα του και το εργο του θα ζουν στις καρδιες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνούμε με τον 8:13 μ.μ. και τον 8:29 μ.μ. σε κομβικά σημεία αλλά δεν οφείλουμε να δώσουμε συνέχεια γιατί ότι και να γραφτεί από αρχίσουν τα παπαγαλάκια να λένε τα δικά τους. Ουδείς άγιος. Και κυρίως ο Μεταξάς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/21 9:16 μ.μ.

      Τι πάει να πει "δεν οφείλουμε να δώσουμε συνέχεια γιατί θα αρχίσουν τα παπαγαλάκια"; Από πότε δίνουμε σημασία στην κοινή γνώμη; Ειδικά σε ξεπουλημένους που κρίνουν τον Μεταξά για αγγλοδουλεία αλλά υποστηρίζουν τον Νο1 αγγλόδουλο Βενιζέλο και τάσσονται αναφανδόν υπέρ της ΕΕ; Οι γελοίοι άλλου γράφουν ότι ο Λαμπράκης θα μας έβγαζε από την σωστή γεωπολιτική συμπλευση με τις χώρες του δυτικού κεφαλαίου και τώρα ξαφνικά εγείρονται για τους τόκους στους Άγγλους;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/8/21 9:54 μ.μ.

    Οι χιτλερικοί που μιλάνε -ορθώς βέβαια- για τον Μεταξά ως δέσμιο του βασιλιά έχουν να πουν κάτι για το Harzburg Front, δηλαδή το κοινό μέτωπο μεταξυ NSDAP και μοναρχικών δεξιών κομμάτων και την σύγκρουση Στράσσερ - Χίτλερ όταν ο αυστριακός αρνήθηκε να ταχθεί υπέρ της εθνικοποίησης της περιουσίας του Κάιζερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/8/21 10:14 μ.μ.

    Δύο κανάλια στον χώρο (μπορεί και σε όλο το ελληνικό YouTube) έχουν στημένες προβολές. Το κανάλι του Κασιδιάρη και της ΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/21 12:57 π.μ.

      Του Κλασιδιάρη εντάξει, πολιτικάντικα κόλπα που έμαθε από τον σουβλατζή παίζει, αλλά της ΕΣΑ από που και ως που στημένες οι προβολές ρε μάγκα.Ούτε υπερβολικά πολλές είναι ούτε ψευτικες.Απλά ο εθνικοσοσιαλιστικός λόγος επιτέλους έγινε λίγο πιο δημοφιλής στον δεξιό-ακροδεξιό χώρο και έσπασε η μονοτονία της χρυσαυγίτικης προπαγάνδας και των πλευρηδων και πετρόπουλων που γέμιζαν με ανούσιες εκπομπές το εθνικιστικό youtube.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/21 2:13 π.μ.

      ναι το βρήκες στημένες έχουν κ οι δύο, κάνε εσύ να δούμε πόσες θα πιάσεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/8/21 11:39 π.μ.

      12:57 η τελευταία τους εκπομπή έχει 5,7 χιλιάδες views με μόλις
      448 εγγεγραμμένους στο κανάλι, 97 λαικς και μόνο 17 σχόλια. Σου φαίνεται λογική η αναλογία των αριθμών;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/8/21 12:39 μ.μ.

      Ναι.
      Δεν κανουν like στις εκπομπές όλοι όσοι τις βλέπουν ούτε είναι εγγεγραμμένοι στο κανάλι.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/8/21 3:33 μ.μ.

      νομίζεις μόνο δικοί μας βλέπουν την εκπομπή κ γενικά εκπομπές του χώρου;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/8/21 12:04 π.μ.

      Χάρη σε πήραμε χαμπάρι.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος6/8/21 11:20 π.μ.

      Ο Χάρης βγαίνει και τα λέει, δημόσια ανώνυμε!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος6/8/21 1:58 μ.μ.

      Ναι βγαίνεις δημόσια και παίρνεις θέση ουδετερότητας στη διαμάχη Εβραίων και Παλαιστινίων. Υποστηρίζεις τον θείο των Μητσοτάκηδων. Λες ότι υπάρχουν πατριώτες ασφαλιτες που σου δίνουν πληροφορίες (εδώ γελάμε) για να οργανώσεις την εθνική αντίσταση. Με τέτοιο δημόσιο λόγο διεκδικείς μια υποψηφιότητα στη ΝΔ. Είναι να μη βγεις δημοσίως;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/8/21 1:23 π.μ.

    Και εγώ δεν πιστεύω ότι είναι στημένες οι προβολές αλλά εντάξει έχει κάνει και τραγικά λάθη η εσα. Κάθε τόσο καλούσε κορυφαίους αντιφασίστες ακροδεξιούς που είτε τα είχαν με την ΝΔ καλά είτε με τους πλευρικούς. Άρα καλό θα είναι να μην είστε υπερβολικοί σε όσα γράφετε. Έχει ένα επίπεδο η εκπομπή της αντικαθεστωτικής αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό ο εν λόγω και η παρέα του. Ανακύκλωση εκφράσεων και τσιτάτων χαμηλού επιπέδου αστεία που κάνουν για παρέα πιτσιρικάδων σε σχολείο και καμία επαφή με αυτόνομες ομάδες. Πράγματι ο Πετρόπουλος και ο Κάς πέρα από κουραστικοί είναι και επαναλαμβανόμενοι. Για ενότητα στον χώρο δεν μιλάνε πολλοί πάντως για όλα φταίει ο Δραγούμης ο Μέγας Αλέξανδρος κλπ κουραστική φάση και περίεργη να βρίζεις μορφές που οι κόκκινοι τους λένε φασίστες και οι δικοί μας να τους λένε προδότες ή λίγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/21 11:44 π.μ.

      Το επίπεδο που το βρήκες; Τα "αστεία" του άστα, εγώ απορώ αν του έχει πει ποτέ κανείς ότι έχει ωραίο χιούμορ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος5/8/21 1:50 π.μ.

    Ως παλιό μέλος της ομάδας του περιοδικού αντίδοτο χάρηκα ιδιαίτερα που είδα και πάλι άρθρο του ποιοτικού συναγωνιστή Άρη ο οποίος παρά τις διαφωνίες εκφράζει πάντα την άποψη του χωρίς να φοβάται την κριτική. Τα δύο βιβλία του κοσμούν την βιβλιοθήκη μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο σπόρος της στρασσερικής σκέψης δείχνει να διανύει περίοδο καρποφορίας. Αυτόνομες ομάδες που υιοθετούν τον σοσιαλισμό στα πραγματικά του πλαίσια, συνέντευξη Αντινόλφι στην ανάκτηση βιβλία για τον μουρος και τον Καντάφι ποιοτικές αναρτήσεις από τα παιδιά του μκ θετικά σχόλια από γνωστούς και φίλους. Μπράβο συναγωνιστές συνεχίστε την πορεία σας αγνοώντας τις κραυγές της ακροδεξιάς και τις σειρήνες του κράτους. Οδηγός σας θα πρέπει να είναι η αλήθεια και η δικαίωση είναι στις καρδιές αυτών που βλέπουν καθαρά. Σίγουρα κάποιοι χάνουν τον ύπνο τους από την ευγενική στάση σας αφού βλέπουν ότι και να προσπαθούν δεν μπορούνε να πράξουν. Μια μέρα σε αυτή την κοινωνία ο επαναστατικός φασισμός δεν θα είναι ουτοπία .

    Παλιός τριτοθεαίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/8/21 4:38 μ.μ.

    Παραλήρημα στις τάξεις των ΓΟΧ του εθνικοσοσιαλισμού. Μιλάνε ενάντια στους τριτοθεαίτες την στιγμή που δημοσίευσαν συνέντευξη που μετέφρασε ο Άρης Αρίων. Ρε πάρε καλά; Πρώτη φορά βλέπω σε πανευρωπαϊκό επίπεδο φιλιναζιστές αντιφα και αντιναζί νεοεθνικιστές που πουλάνε και εσ βιβλία όμως. Ίδιο το μαγαζί που ξεκίνησαν ίδιοι οι μέντορες τους ίδια τα πρόσωπα που τους καθοδηγούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή το ενδιαφέρον είναι συνεχώς αυξανόμενο για τις θέσεις της τρίτης θέσης και της σ.ο. του ΜΚ μια υπενθύμιση προς όλους: υπάρχει και σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση. Κάποιοι λίγοι στον αριθμό θέτουν ζητήματα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τις θεματικές ενότητες. Πέρα από το γεγονός ότι συνεχίζουν να αγνοούν επιδεικτικά τούς κανόνες της φόρμας σχολίων προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις οι οποίες δεν συνεισφέρουν κάτι το ουσιαστικό. Η σ.ο. είναι κάθε στιγμή έτοιμη να απαντήσει σε απορίες και ερωτήματα για αυτό και διατηρεί ανοιχτά τα σχόλια σε όλους εκτός των υβριστικών τα οποία συνήθως διαγράφονται άμεσα. Ήδη τους τελευταίους μήνες υπάρχουν εκατοντάδες ερωτήματα και απορίες γεγονός που μας οδηγεί στην απόφαση να ενεργοποιήσουμε εκ μέρους μας και πάλι τις ηχογραφήσεις στις εκπομπές στο yt στο κανάλι Μαύρες Φλόγες. Στόχος και σκοπός να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Αν και η καλύτερη απάντηση θα ήταν διά ζώσης κάθε άλλο τεχνικό μέσο που μπορεί να οδηγήσει στην ίδια κατεύθυνση είναι θεμιτό. Μια καλή ιδέα είναι ένα λάιβ στο ζουμ π.χ. ή κοινή συμμετοχή σε web tv πρόταση που έχει γίνει και στο παρελθόν. Αναμένουμε σκέψεις και προτάσεις των συναγωνιστών αλλά και των αναγνωστών "συναγωνιστών". Ξεκάθαρες κουβέντες επί οποιουδήποτε γεγονότος και κυρίως από αυτούς που αγωνιούν να αποδείξουν άραγε τι και σε ποιους κρυπτόμενοι όχι μόνο πίσω από την ανωνυμία τους αλλά και πίσω από τον χαρακτήρα τους που θυμίζει λογικές του πιο σκοτεινού παρελθόντος του "χώρου". Στο φως όλα κύριοι όταν αποφασίσετε να απευθυνθείτε δημοσίως στους συναγωνιστές και κυρίως στην νεολαία η οποία είναι και ο κριτής όλων. Μέχρι τέλη Αυγούστου αναμένουμε την πρόταση σας είτε για συμμετοχή σε φόρουμ είτε για κοινή συνάντηση είτε για κάποιο άλλο μέσο συνδιαλλαγής με στόχο όχι την διάδοση φημών αλλά μια ιδεολογική και πολιτική συζήτηση με προτάσεις κινηματικές μακριά από τις λογικές που έχετε συνηθίσει.

    Εις το επανιδείν λοιπόν.

    Εκ μέρους της σ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/21 5:59 μ.μ.

      Λοιπόν Μαύρε Κρίνε άκου εδώ τι πρέπει να κάνεις άμεσα: δημιουργία server στο discord και δημιουργία ομαδικής στο Telegram. Τίποτα από τα δύο δεν είναι δύσκολο!

      Θα ανοίξεις έναν σέρβερ στο ντισκορντ με όνομα "ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ" απλά θα πρέπει να υπάρχει μια διαδικασία ελέγχου για να μην μπαίνει όποιος να είναι. Το discord είναι μέσο που παρέχει την δυνατότητα κλήσεων (κυρίως φωνητικών) και έτσι όσοι συναγωνιστές θέλουν θα μπορούν να μπαίνουν κλήση, να συζητούν μεταξύ τους, να διαφωνούν, να συμφωνούν ίσως και να βρίζονται. Δες βιντεάκια στο YouTube για παραπάνω και κυρίως πως να φτιάξεις έναν σέρβερ με δομή.


      Ομαδική στο Telegram είναι χίλιες φορές πιο εύκολη. Δες οδηγίες για το πως να την φτιάξεις και δημιούργησε ομάδα προσβάσιμη σε όλους. Κυρίως μηνύματα παίζουν εκεί αλλά υπάρχει και δυνατότητα ομαδικής κλήσης. Απλώς το εν λόγω μέσω έχει ένα κακό, ζητάει αριθμό τηλεφώνου. Βέβαια στις ρυθμίσεις έχεις την δυνατότητα να κρύψεις τον αριθμό σου και να μην τον βλέπει κανείς


      Και ένα τελευταίο: γίνε δραστήριος στο youtube. Ξεκινά ζωντανές μεταδόσεις με τσατ και κοινό, κάντε συχνότερα βίντεο σχολιάζοντας την επικαιρότητα και αφού δεν σας καλούν οι άλλοι καλέστε τους εσείς! Κάνε κανάλι και σε Bitchute, Brighteon έτσι ώστε αν πέσουν οι εκπομπές - βίντεο να ανέβουν εκεί. Αυτές οι προτάσεις από μένα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/21 11:25 π.μ.

      Και μόλις πάρεις τα πάνω σου,το σύστημα θα σε κλείσει! Αλλά αξίζει το ρίσκο...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/8/21 6:21 μ.μ.

    Καταρχάς να θυμίσω στους φίλους της εσα ότι ο ιππέας που ξαφνικά φιλοξένησαν στην εκπομπή τους παρά το παρελθόν μεταξύ τους είχε γράψει για τον Μεταξά "σημασία εκτός των αρνητικών επιλογών έχει όμως και η ιστορική συνεισφορά του στην αντιδημοκρατική σκέψη" ο ίδιος υπήρξε μέλος του κόμματος της κ4α αν και παρέμενε διακριτικά στον προθάλαμο όπως έλεγε. Άρα κίνηση κ4α μπορεί να μην προσέγγισε πότε τον αυθεντικό φασισμό και εθνικοσοσιαλισμό ήταν όμως χωρίς να το επιδιώκει η ηγεσία της η αφετηρία για την υπεράσπιση της φιλοαξονικής κοινωνίας σε επίπεδο προσώπων. Τώρα αν δούμε στο μικροσκόπιο τις κατηγορίες των ομάδων της σκληροπυρηνικής φιλοναζιστικής πτέρυγας αξίζει να αναφέρουμε με ποιους είναι αρνητικοί. Καζαντζάκης φίλος της Φάλαγγας και γοητευμένος από τον Ντούτσε, Μέγας Αλέξανδρος κορυφαίος στρατηγός, Σίτσα Καραϊσκάκη φανατική οπαδός του Χίτλερ και πιστή μέχρι το θάνατο της, Παλαμάς εθνικός ποιητής και αντιδημοκράτης, Περικλής Γιαννόπουλος και Ίων Δραγούμης οι δύο κολώνες του ελληνικού εθνικισμού και για κάποιους του πρώιμου φασισμού, Ιούλιος Έβολα ο άνθρωπος του μυστικιστικού φασισμού και καλεσμένος των Ες Ες, Παύλος Μελάς ο άνθρωπος που έγινε σύμβολο για την Μακεδονία και ο θάνατος του έσπρωξε πολλούς να πάνε στην πρώτη γραμμή. Οχτώ πρόσωπα αν τα θυμάμαι όλα συγνώμη αν ξέχασα κάποιο. Και το ερώτημα είναι ποιος και γιατί ξεκίνησε αυτή την αποδόμηση προσώπων; Τι προτείνουν σε αντικατάσταση αυτών; Γιατί τόσος πόνος σε δεκάδες εκπομπές να συντρίψουν τα είδωλα ως άλλοι φανατικοί ρασοφόροι και παραβολάνοι; Καμία απάντηση λυπάμαι που το λέω. Θυμίζουν φράξια της Μόσχας σε καπηλειό με τσακωμό μπολσεβίκων λίγο πριν την επίθεση των λευκών. Τα γνωρίζει όλα αυτά ο αγαπητός Περίανδρος; Εγκρίνει να υμνείται η βενιζελική πολιτική κάτω από την φωτογραφία του; Συμμετέχει στις ομάδες αυτές που παράγουν την διχόνοια; Δεν αναμένω απάντηση αφού ο ίδιος ιδιωτεύει και καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/21 6:55 μ.μ.

      Ο Καλέντζης επίσης στην εκπομπή για την 4η Αυγούστου αναγνώρισε το κοινωνικό έργο του Μεταξά (επειδή παραπάνω εγέρθηκε ένας σχολιαστής γνωστής προέλευσης). Ο Καλέντζης επίσης δήλωσε στην εκπομπή για την ιστορία του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού ότι μεγάλωσε παρά τους πόδας της Σίτσας Καραϊσκάκης και της έπλεξε το εγκώμιο με τον καράφλα απέναντι του, που σε άλλες εκπομπές χρησιμοποιούσε εναντίον της τα γνωστά χυδαία επιχειρήματα, να μην βγάζει άχνα και να ακούει συγκαταβατικά. Ξέχασες να προσθέσεις τον παραληρηματικό αντιφασισμός τους, την υποτίμηση του Ριβέρα ως "αστό" και τον πρόσφατο χαρακτηρισμό του Μόσλεϋ ως "Μιχαλολιάκο της Εποχής". Ο μόνος που μένει είναι ο Ευάγγελος Κυριακής, κάτι θα βρουν και για αυτόν

      Διαγραφή
    2. Τον Κυριάκη τον πρόλαβε άλλος που πρώτα τον προώθησε και μετά τον εξύβρισε με το κομματικό κοινό να απορεί αλλά και να τον χειροκροτεί.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/8/21 10:34 μ.μ.

    Για τον Κυριάκη θα κάνουν μια εξαίρεση γιατί νομίζουν ότι ήταν όπως και οι ίδιοι. Ο άνθρωπος που πέθανε στο φλεγόμενο Βερολίνο και ο αποτυχημένος εκδότης έβγαλε λεφτά και από αυτόν. Αστός ο Ριβέρα που κέρδισε τους Ισπανούς όσο κανείς; αν ισχύουν όσα λες μια ομάδα πιτσιρικάδων που υμνούν τον Μπεν Ζελόν κατηγορεί μια δεκάδα κορυφαίων προσωπικοτήτων που βρέθηκαν από τις παρυφές του εθνικισμού μέχρι τις κορυφές του εθνικοσοσιαλισμού. Του ίδιου του εθνικοσοσιαλισμού που λένε ότι υπερασπιζόνται. Επικό τρολάρισμα ή μαζική ψυχοπαθολογική συμπεριφορά; Και επειδή θα σπεύσουν να πουν διαβάζοντας όσα γράφω ότι είμαι κακός και υπερβολικός να τους πληροφορήσω ότι δηλώνω Χιτλερικός από τα 16 με παρουσία στον χώρο όταν αυτοί έτρωγαν γερμανική φρουτόκρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/21 4:02 π.μ.

      δηλώνεις χιτλερικός κ κάνεις παρέα με αντιχιτλερικούς, το λες κ σχιζοφρένεια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/21 10:23 π.μ.

      Ανώνυμος6/8/21 4:02 π.μ.


      Ο άνθρωπος έχει μάτια και βλέπει προφανώς. Εσύ δηλώνεις αντιμουσολινικός και είσαι χιτλερικός; Ξέρει τι έλεγε για τον Μπενίτο ο Άβαταρ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/8/21 11:30 π.μ.

      Ότι δηλώσεις...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/8/21 3:40 μ.μ.

      δεν δηλώνω αντιμουσολινικός, το θεωρώ αστείο όμως να εχθρεύονται τόσο πολύ τον Α.Χ. άνθρωποι που υποτίθεται θεωρούν τον εαυτό τους ΕΣ ή φασίστες, ειδικά στην εποχή μας.

      Διαγραφή
    5. Ο Gabriele Adinolfi ένας εκ των ιδρυτών της Τρίτης Θέσης γνωρίζεις τι άποψη έχει για το πρόσωπο Χίτλερ; Μάλλον όχι. Άρα μην σπεύδετε κάποιοι να βγάλετε συμπεράσματα επειδή κάποιοι άλλοι σας είπαν κάποια πράγματα. Η αλήθεια είναι άκρως διαφορετική από ότι νομίζετε. Και ο Άρης Αρίων Τριτοθεσίτης είναι αλλά είχε επαφές και με Jordan και με Serrano είτε μας αρέσει είτε όχι. Αναρωτηθείτε μήπως κάποιοι σας κρύβουν κάποια ιστορικά παρασκήνια.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/8/21 11:13 π.μ.

      Άλλο το εχθρεύομαι και άλλο το θεωρώ ότι ήταν σίγουρα μια μεγάλη προσωπικότητα αλλά με πολλά λάθη και πολιτικές αστοχίες και αντιφάσεις που δεν μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο και τον βασικό πυλώνα αναφοράς ενός σημερινού κινήματος.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος6/8/21 12:17 μ.μ.

    Καλά τους λες 9:15 μ.μ. Ποιοι αυτόνομοι εθνικοσοσιαλιστές ρε ......... ; Ένα blog και δύο φωτογραφίες από μια δεξιά εκδήλωση και μια εκδρομή στη πλατεία Συντάγματος στις έξι τα ξημερώματα. Ένα άλλο blog και μια εκπομπή με ΚΑΜΙΆ κανονική δράση, πλην μιας αναμνηστικής φωτογραφίας στο μνημείο πεσόντων στα Ίμια και άλλης μιας στο Μακεδονικό (και αυτή κάτω από το ...... τους). Δύο ακόμα sites φαινομενικά αντίθετα μεταξύ τους ενός keyboard warrior και ......... Το θρυλικό blog ...... και δύο τρία brands του ίδιου ιδιοκτήτη και δύο φίλων του. ΜΗΔΈΝ δράσεις, ΜΗΔΕΝ εκδηλώσεις, ΜΗΔΕΝ ακτιβισμός από τη ...... νεολαία των ....... Θέλουν και να μιλάνε οι γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/8/21 12:18 μ.μ.

    4:02 π.μ. άρα και ο Βεργίδης που ήταν υπέρ του δεκανέα επειδή είχε κολλητούς τους στρασσερικούς του αντίδοτου ήταν σχιζοφρενής; και επειδή κάποιος δεν είναι με κορνίζα του χίτλερ σημαίνει ότι δεν είναι εσ ή ότι είναι τρελός; και είστε εσείς οι λογικοί ή σας διόρισε κάποιος γιατρούς να κρίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/21 1:24 μ.μ.

      Ας τελειωνει το παραμυθι οτι ο Βεργιδης ηταν υπερ του δεκανεα. Οποιος διαβασει τα τρια λειτουργικα υστερογραφα του βιβλιου του θα καταλαβει οτι οχι απλα δεν ηταν υπερ αλλα υπηρχε κοσμοθεωρητικη αβυσσος μεταξυ τους

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος6/8/21 9:14 μ.μ.

    Και είναι τόσο ......... που δεν μπόρεσαν να μείνουν ενωμένοι. Έφυγε ο ........., έσπασε η συλλογικότητα τους και τώρα έχουν μείνει τρεις ομάδες να αγωνίζονται ποια θα την πατροναρει καλύτερα ο ........ Τρεις ομάδες να λένε ακριβώς τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας κάνουν ότι νομίζουν. Μην γράφετε εσωτερικές πληροφορίες.

      Διαγραφή
  15. Που μπορώ να βρω το περιοδικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.