Μιχάλης Νεοφύτου: δολοφονήθηκε από την Κυπριακή αστυνομία και την δεξιά του Αναστασιάδη!

 

του Δημήτρη Αιγινίτη

Τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης και παραπληροφόρησης γράφουν:

«Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας άφησε το βράδυ της Παρασκευής, ο 44χρονος Μιχάλης Νεοφύτου από τη Λάρνακα. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο 44χρονος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, απεβίωσε».

Την ίδια ώρα, φίλοι του στο διαδίκτυο αναφέρουν πως πρόκειται για τον διαμαρτυρόμενο αγωνιστή και πατριώτη που κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας της 18ης  Ιουλίου του 2021, όπου εκτυλίχθηκαν τα σοβαρά επεισόδια έξω από το Προεδρικό και το ΔΙΑ, δέχθηκε στο κεφάλι χτύπημα από όπλο δακρυγόνου, ενώ έκτοτε, όπως ισχυρίζονται, ο 44χρονος είχε συχνά πονοκεφάλους και κρίσεις.

Οι πάνοπλοι πραιτοριανοί του καθεστώτος δεν δίστασαν λεπτό να τον πυροβολήσουν στο κεφάλι με το πιστόλι, με στόχο και σκοπό να τρομοκρατήσουν για πολλοστή φορά όσους αντιστέκονται στην υγειονομική δικτατορία. 

Ξέρουν καλά το έργο τους από τον καιρό που έστελναν στην απομόνωση της φυλακής Ενωτικούς ή τους έδερναν μπροστά στους συγγενείς τους, από την εποχή που έκαναν βασανιστήρια στους αντάρτες της EOKA Β' ίδια με αυτά που τους τα δίδαξαν οι Άγγλοι φίλοι τους ενώ οι πρώτοι που τα ένιωσαν στην «εφαρμογή» τους ήταν οι χιλιάδες Φασίστες και Εθνικοσοσιαλιστές που είχαν την ατυχία να είναι αιχμάλωτοι των Συμμάχων.

Για μια ακόμη φορά η Κυπριακή αστυνομία δικαιώνει στην πράξη την Μακαριακή παράδοση, την επίσημη κρατική εκστρατεία τρόμου που εγκαινιάστηκε στις συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου και στην πορεία απήγαγε, φυλάκισε, εξόρισε και δολοφόνησε Ενωτικούς Εθνικιστές και Πατριώτες. 

Ένας ακόμη νεκρός από τους δολοφόνους του Ισραηλινού προτεκτοράτου οι οποίοι ως άλλοι Άγγλοι στρατονόμοι και επικουρικοί Τούρκοι, πιστοί στις διαταγές της νεοκυπριακής εξουσίας βάφουν τα χέρια τους με αίμα! 

Ένας ακόμη νεκρός από τους ένστολους που στο παρελθόν πυροβόλησαν και σακάτεψαν μέλη της ΕΟΚΑ Α', που κυνήγησαν σε κάθε γωνιά του νησιού τους υποστηρικτές και αντάρτες της Ένωσης και της ΕΟΚΑ Β' καθώς και τους πολιτικούς εχθρούς του Μούσκου - αλλά δεν αντέδρασαν στο ελάχιστο απέναντι στις δολοφονίες των εθνοφρουρών στην «Πράσινη Γραμμή» και στην δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού - που έστρωσαν το χαλί στους κήρυκες των εισβολέων και απειλούσαν όσους αντιδρούσαν στα σχέδια της Άγκυρας! 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το σιδερένιο χέρι της αστικής δεξιάς της Λευκωσίας σκοτώνει τους εχθρούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων και προδίδει τον λαό της Μεγαλονήσου. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία της νήσου δείχνει το μίσος της για κάθε τι ελληνικό. Αμέτρητες προσαγωγές και ανακρίσεις σε εθνικιστές και οπαδούς ενωτικών ομάδων, ξυλοδαρμοί σε τμήματα και χημικά σε πολίτες και παιδιά, πλήρης αδιαφορία για την προστασία αγωνιστών από την δράση της ΜΙΤ και των ξένων πρακτόρων, προβοκατόρικες ενέργειες με στόχο την σπίλωση προσώπων και κινήσεων, απειλές σε στρατεύσιμους και έφεδρους που τιμούν τον αγώνα της Ένωσης του Γρίβα και του Αυξεντίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα γουρούνια της δημοκρατικής εξουσίας στέλνουν στον τάφο Κύπριους που λένε όχι στην εισβολή, όχι στην διζωνική, όχι στις Αγγλικές βάσεις, όχι στην ρεμούλα του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ, όχι στην διαφθορά και την λαθρομετανάστευση! Όχι στην μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και σε δορυφόρο της Τουρκίας!

Χρέος των Κυπρίων συναγωνιστών να μην ξεχάσουν την κρατική δολοφονία που διαπράχθηκε από τα μίσθαρνα όργανα του μέθυσου εξουσιομανή και της παρέας του!

Μιχάλης Νεοφύτου: ζει και μάχεται!

Μιχάλης Νεοφύτου: Παρών!

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/7/22 11:06 μ.μ.

    Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι

    1312 ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ACAB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/22 11:07 μ.μ.

    Τα γκλοπς και τα κράνη στον πάτο σας ρουφιάνοι του κράτους, υπάλληλοι του καθεστώτος

    Εθνικοσοσιαλιστικός Αντικρατικος Αγώνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εκδίκηση μας, θα είναι ένα παγόβουνο πού θά λιώσει πάνω τους. A.c.a.b.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/7/22 8:50 π.μ.

    η υπόθεση θυμίζει την δολοφονία του Ελληνοκύπριου Ιάκωβου Κουμή από τα ΜΑΤ του (ακρο)δεξιού τέκτονα Ράλλη σε μια πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ στις 16.11.1980. Καθόταν σε ένα καφενείο και ένας μπάτσος του έσπασε την βάση του κρανίου με το γκλομπ. Ήταν ενωτικός όπως και η οικογένεια του και της αριστερής έκφρασης των εθνικιστών και ήθελε την ένωση με την μητέρα πατρίδα. Η απάντηση του Ράλλη στη Βουλή ήταν μια βιβλική αναφορά στη ρομφαία του Αρχάγγελου Μιχαήλ, που αμύνεται από τους δαίμονες με σπάθη κι όχι με άνθη. Το αποκορύφωμα ήρθε με τη δολοφονία της Σταματίνας Κανελλοπούλου, μιας 20χρονης εργάτριας από το Περιστέρι, που έπεσε αιμόφυρτη και αναίσθητη στην οδό Πανεπιστημίου από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα των αστυνομικών, με το ιατροδικαστικό πόρισμα να κάνει λόγο για 18 χτυπήματα στο κρανίο, πολλαπλά κατάγματα και βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Το αντίστοιχο πόρισμα για τον Ιάκωβο Κουμή ήταν αποκόλληση τμήματος του εγκεφάλου από ισχυρό χτύπημα με γκλομπ, που δέχτηκε πισώπλατα και επέφερε το θάνατό του, μία εβδομάδα μετά. Η ελληνική κυβέρνηση εξάλλου φρόντισε να καλύψει πολιτικά τους δολοφόνους του Κουμή και της Κανελλοπούλου. Χαρακτηριστικό απόσπασμα από ποίημα του Ιάκωβου Κουμή αποτελεί το: «Η γαλάζια σου μορφή με τυραννά … Γυρεύω μια σταγόνα λευτεριάς στα βήματά σου και σύ μ’ αρνήθης για τα συμφέροντά σου …». Γράφτηκε στις 22 Οκτωβρίου 1980 στην Αθήνα. Ένα μήνα πριν τη δολοφονία του.

    υ.γ. οι "φίλοι" μας των εξαρχείων που τόσο αγαπάνε να καίνε την ελληνική σημαία έχουν προσθέσει κατά καιρούς το όνομα του σε πανό "αντιεξουσιαστικό" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/22 10:48 π.μ.

      Φοβερά στοιχεία! Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει και προσοχή στους μπατσοφιλους του χώρου που κάνουν τις πλάτες του καθεστώτος γιατί θα τους πάρει και αυτούς η μπάλα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/7/22 8:52 π.μ.

    Θα διαμαρτυρηθεί το ΕΛΑΜ;;; Χαχαχα λέμε και καμια μα@@κια να περνάει η ωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/7/22 1:31 μ.μ.

    Σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων ο νεαρός φοιτητής Κουμής δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του τελείως. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο, αν και λουσμένος κυριολεκτικά με αίμα, κατάφερε να πει: «Δεν έχουν το Θεό τους, με φάγανε». Υπήρξαν φήμες ότι τελικά χτυπήθηκε από σφαίρα περιστρόφου των αστυνομικών. Παπανδρέου και Φλωράκης διαφώνησαν μόνο με.τπν τρόπο και τον χώρο της καταστολής.

    Μπάτσοι - αντιφα - κνίτες δουλεύουν μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/22 1:43 μ.μ.

      Ο Κουμής σίγουρα αν ζούσε σήμερα θα ασπαζόταν τις αρχές και τις αξίες της τρίτης θέσης. Αθάνατος ο συναγωνιστής

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/7/22 3:37 μ.μ.

      Xαλαρωσε γιατί με την ίδια λογική θα μπορούσε να τανε υπουργός πασοσυριζα....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/7/22 8:03 μ.μ.

      Aπο που προκύπτει αυτο;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/7/22 1:36 μ.μ.

      Τον σκότωσε η κυβέρνηση του μασόνου ακροδεξιού Ράλλη και εσείς ρίχνετε το βάρος στο κατά πόσο διαφώνησαν ο Φλωράκης με τον Παπανδρέου που τότε ήταν στην αντιπολίτευση. Μάλιστα...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/7/22 1:43 μ.μ.

    Πριν ελάχιστα χρόνια στον Βόλο υπήρξε ένα παρόμοιο περιστατικό με έναν πιτσιρικά αναρχικό. Τον Βασίλη Μάγγο που ξεκάθαρα μας χωρίζουν πολλά άλλα τον αναφέρω για έναν λόγο. Τώρα στην Κύπρο προσπαθούν να βγάλουν το σενάριο ότι ο Μιχάλης δεν είχε επιπλοκές από την ευθεία βολή στα δύο μέτρα. Το σκηνικό στον Βόλο την εποχή εκείνη συμπληρώθηκε με το απύθμενο θράσος του υφυπουργού της Οικονόμου, ο οποίος αναφερόμενος στο περιστατικό του ξυλοδαρμού μέσα σε ασφαλίτικο και μετά στο τμήμα δήλωσε ότι επιχειρήθηκε απελευθέρωση κρατούμενου (ενός εκ των προσαχθέντων της διαδήλωσης της προηγούμενης ημέρας), ενώ ο υπουργός ξυλοδαρμών πολιτών Χρυσοχοϊδης δήλωνε ευθαρσώς μετά το θάνατο του ότι αυτός δεν σχετίζεται με το ξυλοδαρμό του προδικάζοντας την ιατροδικαστική εξέταση. Τα κρατικά γουρούνια την ίδια φάτσα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/7/22 9:34 μ.μ.

    ΑΘΆΝΑΤΟΙ! μπάτσοι γουρούνια δικαστές κανένας δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/7/22 3:30 μ.μ.

    https://mavreslegeones.blogspot.com/2022/07/sa.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/7/22 10:27 μ.μ.

    χρυσαυγούλα ελαμ ελασυν εμεις ιερός λόχος λακιπα ούτε μια ανακοίνωση για την δολοφονία του Μιχάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/22 12:02 μ.μ.

      ξέχασες τους γτπ που είναι ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/7/22 1:26 μ.μ.

      Δεν τους ξέχασε φυσικά. Απλά δεν μπορεί να πάει "κόντρα" στο "αφεντικό".Και δεν εννοώ τον αλγερινό..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/7/22 1:41 π.μ.

      Ποιον εννοείς;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/7/22 4:14 μ.μ.

      όταν τα μισά σου στελέχη είναι πρώην μπάτσοι και καραβανάδες ναι θα πάρεις 3% και θα μπεις Βουλή. όταν έχεις όμως μόνο αυτούς μπροστά θα πάρεις ότι παίρνεις πάντα: τα τρία του συστήματος

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.