Κομάντο Θανάσης Ζαφειρίου


 

49 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/22 7:28 μ.μ.

    σε παλαιότερη ανάρτηση σας διάβασα τον σύνδεσμο σχετικά με το άρθρο του κ. Γκέκα για τα γεγονότα της Κύπρου. αναμφισβήτητα εξαιρετικό άρθρο και στοιχεία που δεν γνώριζα. μερικές απορίες για τον αρχηγό του άρματος.

    υιοθετεί την άποψη του Χατζηγώγου ότι ο Ιωαννίδης ήτο Ιουδαίος;

    γιατί δεν αναφέρει καθόλου την εξωτερική πολιτική της ΕΣΣΔ στο κυπριακό;

    θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι ο Παπαδόπουλος είχε αποσύρει την μεραρχία και ζητούσε συνομοσπονδία με τους Τούρκους;

    ποια θα ήταν η δική του αντίδραση στο άκουσμα της εισβολής όταν τα δεξιά χέρια του αοράτου δικτάτορα αποδείχτηκαν άνθρωποι της Αβέρωφ;

    και ένα γενικό ερώτημα:

    πότε θα βγουν στο φως τα στοιχεία για την λυσσαλέα επίθεση της 21ης Απριλίου απέναντι στην ΕΟΚΑ Β και τον Γρίβα;

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/22 8:04 μ.μ.

      Είναι αξιοπερίεργο πάντως το πώς οι σκληροί του χώρου ενώ ξιφουλκουν για το Μεταξά (και σωστά κάνουν) δεν βγάζουν άχνα για την ακροδεξιά κομπανία της επταετίας.

      Διαγραφή
    2. Αναφέρει την πολιτική της ΕΣΣΔ στο άρθρο ο κύριος Γκέκας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/7/22 6:59 μ.μ.

      To είδα κι εγώ το άρθρο Γκέκα. Δυστυχώς δεν ξεφεύγει από την τυπική ακροδεξιά αφήγηση "Μεταπολίτευση ως η αρχή όλων των κακών". Λες και πριν το '74 η Ελλάς δεν ήταν μια βοθρόμορφη ξενόδουλη μπανανία. Κάποτε πρέπει ο "χώρος" να απελευθερωθεί από την ιδέα της "αντι-μεταπολίτευσης" που ζέχνει ΛΑΟΣ. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να γραφτεί κάποτε από Εθνικιστική σκοπιά μια Ιστορία της Σύγχρονης Ελλάδας, κάτι αντίστοιχο με την "Κωμικοτραγική" του αείμνηστου έντιμου κομμουνιστή Ραφαηλίδη. Μια "Ιστορία" που να μη χαρίζεται κάστανο στη μετεμφυλιακή Δεξιά και τις παραφυάδες της. Ποιος θα τη γράψει, είναι το θέμα...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/7/22 10:06 π.μ.

      Δηλαδή βάζεις στο ίδιο τσουβάλι το καθεστώς της μεταπολίτευσης με την στρατιωτική κυβέρνηση Παπαδόπουλου; Ή μήπως όσοι μιλάνε κατά της μεταπολίτευσης δεν είναι ενάντια εξίσου και στην δεξιά ΝΔ;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/7/22 2:18 μ.μ.

      το στρατιωτικό καθεστώς δεν ήταν ούτε εθνικιστικό ούτε καν εθνικό, ήταν απλά η συνέχιση της μετεμφυλιακής αμερικανοκρατίας, απλά ενώ σε περίοδο ομαλότητας οι Αμερικάνοι βολεύονταν με βασιλιά και καραμανλαίους, στην περίοδο της γενικευμένης πολιτικής κρίσης του 1965-67 προτίμησαν τον χουντοβούρδουλα. Τον οποίο ανέτρεψαν αμέσως μόλις είχε παρέλθει η χρησιμότητά του, δηλαδή όταν βεβαιώθηκαν ότι μια επάνοδος στον κοινοβουλευτισμό δεν θα έχει τυχόν "πορτογαλικές" ή "κουβανέζικες" σοσιαλιστικές εκτροπές.

      όσοι μιλάνε μόνο κατά της μεταπολίτευσης ξεπλένουν συνειδητά ή μη την πορεία της Ελλάδας πριν το 1974, και, κακά τα ψέματα, μια τέτοια στάση δεν είναι παρά μοιρολόι ακροδεξιού που απλά έχασε τα προνόμιά του. Δεν είναι τυχαίο ότι τον Καραμανλή τον βρίζουν μόνο επειδή το 1974-80 κυνηγούσε τους ακροδεξιούς. Ο Καραμανλής του 1955-63 που τους αγκάλιαζε είναι μια χαρά γι' αυτούς. Ο Χατζηγώγος είναι ακριβώς ένας τέτοιος ακροδεξιός.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος31/7/22 8:09 μ.μ.

      Ολοσωστος ο 2:18

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος31/7/22 8:34 μ.μ.

      Ο χατζηγωγος ποτε μιλησε θετικα για την ΕΡΕ ;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος1/8/22 12:37 μ.μ.

      πότε μίλησε αρνητικά είναι το θέμα. Θετικά αν δε μιλάς, αλλά ούτε αρνητικά, τότε αφήνεις την ΕΡΕ στο απυρόβλητο.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος1/8/22 3:48 μ.μ.

      Με όλα τα τεράστια ελλείμματά της και ασυγχώρητες αστοχίες η 21η Απριλίου ήταν ασύγκριτα πιο εθνικό καθεστώς σε σχέση με την μεταπολίτευση!

      Το Άρμα και ο Γκέκας ειδικότερα έχουν ξεκάθαρες ιδέες και θέσεις που με κανένα τρόπο δεν μπορούν να συσχετισθούν με την 21η Απριλίου από τον κάθε ανώνυμο μικροσκοπικό φασουλή που βάζει λάσπη στον αθεσικό του ανεμιστήρα!
      Παρεμπιπτόντως η 21η Απριλίου δεν προκλήθηκε από τις ΗΠΑ.
      Τα τσιτάτα σας έχουν φάει κάποιους...
      Όσα τσιτάτα και να διαλαλάς παραμένεις κούφιος αν είσαι κούφιος.
      Άλλο τσιτάτα άλλο ιδέες, αλλά που τα λέω αυτά τώρα..

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος1/8/22 4:45 μ.μ.

      Σιγά ρε Έζρα Πάουντ, που έχεις "ιδέες" αλλά ντρέπεσαι να τις γράψεις επώνυμα, όμως κάνεις τον αβανταδόρο του Γκέκα σε ξένο μπλογκ.

      "Ιδέες" που έχουν μουχλιάσει μέσα στον ακροδεξιό κοπρώνα, όπως ότι "η 21η Απριλίου δεν προκλήθηκε από τις ΗΠΑ" (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), τέτοιες "ιδέες" είναι τιμή μας που δεν τις έχουμε.

      Τα μοιρολόγια των Γκέκηδων, των Πετρόπουλων και των Χατζηγώνων γισ την 24η Ιουλίου ως εθνοκτόνα και αποφράδα ημέρα δεν αφορούν εθνικιστές. Αφορούν ακροδεξιούς που μάλλον έχασαν τη βολή τους. Για τους εθνικιστές η μέρα αυτή σηματοδοτεί απλά μια αλλαγή φρουράς του αστικού καθεστώτος, όπως και η 21η Απριλίου, και οι ημερομηνίες των διαφόρων κινημάτων Πλαστήρα, Κονδύλη κλπ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

      Την "εθνική ζυγαριά" με βάση ποιο καθεστώς διόριζε περισσότερους ακροδεξιούς στο Δημόσιο, την αφήνουμε στις μοιρολογίστρες.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος1/8/22 7:31 μ.μ.

      κακά τα ψέματα η χούντα εθνωφελής δεν υπήρξε

      -και τη μεραρχία απέσυρε από την Κύπρο
      -και από το ΝΑΤΟ δεν μας έβγαλε
      -και τη Σούδα έδωσε στους σιωνιστές το '67 (δεν την έδωσε το '73 και έπεσε)
      -και την Κύπρο (χωρίς μεραρχία) πήγε μονομερώς να ενώσει με την Ελλάδα (15/7/74) πέφτοντας στην παγίδα των Αμερικάνων που υπόσχονταν ότι τάχα η Τουρκία θα έκανε τουμπεκί (αποτέλεσμα Αττίλας)
      -και το στράτευμα τον Ιούλιο του '74 λόγω επταετούς ευρωπαϊκού εμπάργκου όπλων και ανικανότητας αξιωματικών είχε καταστεί ανίκανο να κερδίσει γενικευμένο πόλεμο με Τούρκους (απόρροια αυτού είναι το "κείται μακράν", που το είπε πρώτος έμπρακτα ο Ιωαννίδης με την πλήρη αδράνειά του στις 20-23/7/74, και δεύτερος ο Καραμανλής).

      ας βγάλουν επιτέλους τα ακροδεξιά γυαλιά όσοι δεν το βλέπουν. Στα εθνικά η χούντα αντικειμενικά, ανεξάρτητα του τι ήθελε, έφερε οδυνηρή οπισθοδρόμηση.

      τον εθνικιστή αυτό πρέπει να τον ενδιαφέρει. Όχι το αν επί χούντας δεν διοριζόταν στο Δημόσιο ο μισητός Εαμίτης γείτονας αλλά διοριζόμασταν εμείς και τα παιδιά μας.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος2/8/22 6:26 μ.μ.

      Καλά έγραψα λοιπόν, σε ποιους κάθομαι και μιλάω τώρα...
      Εξυπνάκια μου, η πρεσβεία των ΗΠΑ ξαφνιάστηκε την 21η Απριλίου.
      Στις άλλες τετριμμένες καραμέλες που δεν υπήρχε λόγος να μου αραδιάσεις σαν τα κνιτάκια που λένε τα ποιηματάκια τους δεν θα μείνω καν...

      Και δεν υπερασπίστηκα την 21η Απριλίου, θα σε βόλευε όμως κι έτσι το παίρνεις δεδομένο.
      Το πρότυπο του ανθυπομέτριου φανατικού που κάνει τον σπουδαίο και τον ινστρούχτορα, αυτό είσαι.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος2/8/22 7:29 μ.μ.

      4:45, 7:31 είσαι πραγματικός Φασουλής, όπως σούγραψα ο άλλος που τον κατηγορείς ανώνυμα πως γράφει ανώνυμα.
      Εκτός που δεν μπορείς καθόλου να κρύψεις πως στάζεις χολή και φαρμάκι εναντίον του κ. Γκέκα, μόνο μεγάλα λόγια μας τσαμπουνάς.

      Ενώ είναι ολοφάνερο πως είσαι άσχετος και δεν γνωρίζεις λεπτομέρειες για τίποτε.
      Θα ήθελα πολύ να ξέρω πόσο χρονών είσαι!
      Το γράψιμο σου δείχνει ημιμαθή πιτσιρικά που όλα τα απλοποιεί και τίποτε δεν κατέχει.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος2/8/22 9:07 μ.μ.

      Αχ, πονηρούλη μου, που κάνεις δύο σχόλια ως δήθεν δύο διαφορετικοί σχολιαστές, που ο δεύτερος δήθεν συμφωνεί με τον πρώτο. Πώς μετά να μην κάνεις τον αβανταδόρο του κάθε Γκέκα, όταν αρέσκεσαι να κάνεις αβάντα ως και στον... εαυτό σου; Η αβάντα φαίνεται είναι η μοναδική σου συνήθεια, ίδιο των συμπλεγματικών.

      Η... πρεσβεία, λέει, πιάστηκε στον ύπνο, και νομίζει τώρα ο Χατζηρωμιός ότι επιχειρηματολόγησε. Αχ κακόμοιρε Χατζηρωμιέ, αν μπορούσες να φανταστείς ότι ένα κράτος-υπερδύναμη όπως οι ΗΠΑ, έχει παραπάνω από έναν μηχανισμό που ασκεί πολιτική στα προτεκτοράτα (Πεντάγωνο, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, CIA, επιχειρηματίες-θυγατρικοί του βαθέος κράτους τύπου Τομ Πάπας), αν μπορούσες, αφού εμφανώς δεν το γνωρίζεις, έστω να το φανταστείς, δεν θα ήσουν ένας θλιβερός Χατζηρωμιός.

      Όταν λοιπόν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, η CIA, όχι απλά ξέρουν αλλά και κατευθύνουν το πραξικόπημα (Φατσέας-Αβράκωτος-Καραμεσίνης), και όταν ο επιχειρηματικός τοπάρχης τους, Πάπας, το σιγοντάρει (από την πρώτη κιόλας μέρα ο υπάλληλός του, ο Τοτόμης, έγινε υπουργός της χούντας), τότε είναι αδιάφορο αν η πρεσβεία το γνωρίζει ή όχι.

      Την "Συμβολή των βλακών στην κοινωνική εξέλιξη" του Λεμπέση, σκέφτηκα να σου προτείνω να διαβάσεις, αλλά δεν θα την κατανοήσεις, μιας και το νοητικό σου επίπεδο είναι καφενόβιου χουντόβλαχου που σάπιζε στο ξύλο τη γυναίκα του κάθε μεσημέρι με το που γύριζε από τον καφενέ. Το προτείνω, λοιπόν, στους υπολοίπους θαμώνες του μπλογκ, να το διαβάσουν έχουν στο νου τους εσένα.

      Τις καλησπέρες μου. Κι αυτό με την πρεσβεία μην το πεις παραέξω. Μην πεθάνει και κανείς συνάνθρωπος από το υπερβολικό γέλιο που θα του προκαλέσει το "επιχείρημά" σου.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος3/8/22 9:50 π.μ.

      Το γεγονός ότι ο μπλαζέ, νάρκισσος και βαριεστημένος Τέλης, μελετά τα γραπτά του Γκέκα, δείχνει ότι αναγνωρίζει την αξία του αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος3/8/22 2:53 μ.μ.

      9:07 βρωμάς βόρεια προάστεια...
      Η σαλωνάτη unisex γλωσσίτσα δεν κάνει κανένα λιγὀτερο Χατζηρωμηό!
      Έστω και αν ξέρει από μέσα για τους μηχανισμούς ΣΙΑ κλπ στα προτεκτοράτα, όταν πειραματιζόταν με επικίνδυνα βαρελότα κάτω από την επιτήρηση του νατοϊκού "Stay Behind".
      Όσο για την συμβολή των βλακών, εξ ιδίων μάλλον μιλάς... Τον εαυτό σου φωτογραφίζεις!
      (Πάντως η ΣΙΑ ετοίμαζε κίνημα στρατηγών, το πρόλαβαν οι συνταγματάρχες...)

      Πραγματικά, όταν κάνεις εκδούλευση στον Α1, πονηριές στον Α2 και ο Α3 σε στέλνει αδιάβαστο για 12 χρονάκια, τότε καταλαβαίνεις καλά την κρίσιμη σημασία των βλακών.
      Βέβαια όσα κι αν έχεις πάθει και μάθει, το χούι δεν φεύγει, έτσι τώρα οι εκδουλεύσεις σου αντί για πυρίτιδα χρησιμοποιούν όπλα βιοχημικής προσβολής και δηλητηρίασης σε κάθε επίπεδο.
      Εκεί τα πας πολύ καλά μέχρι στιγμής.

      ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/22 2:01 μ.μ.

    Μκ γιατί τόσο κόμπλεξ μαζί σας ο .... ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/22 2:16 μ.μ.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει ότι η Ιστορία διδάσκει ότι η Ρωσσία και η Τουρκία είναι εκ των πραγμάτων εχθροί, για λόγους σοβαρούς γεωπολιτικούς και επίσης ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Τουρκία σε όλες τις περιπτώσεις. Για τον λόγο αυτό θεωρεί φυσική σύμμαχο της Ελλάδος την Ρωσσία των εκατοντάδων εκατομμυρίων Ορθοδόξων.

    Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    τέτοιες μέρες να θυμηθούμε τα εγκλήματα των ΗΠΑ αλλά και της Μόσχας. Μιας Μόσχας που ζητούσε μοίρασμα της νήσου. Μιας Μόσχας που όταν οι Τούρκοι έκαναν εισβολή στήριξαν τον Ετζεβίτ. Μιας Μόσχας που οι Μακαριακοί κρύφτηκαν στην πρεσβεία της. Αυτή που έδωσε το τελικό πράσινο φως για την απόβαση.

    Φυσικός σύμμαχος η νέα ανατολή όπως το 1897 και στην Κρήτη τους Βούλγαρους τον ΔΣΕ και τον Μακάριο χαχαχαχαχαχαχα Νικόλα έχεις και κοβιντ φαντάσου να μην είχες τι ... θα έγραφες πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/7/22 3:57 μ.μ.

      τα εχει παιξει τελειως ο σκρουτζ της πευκης .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/7/22 7:03 μ.μ.

      ή όπως στον Ρωσοτουρκικό του 1829 που μας έδωσε τη Στερεά που την ήθελαν τουρκική οι Άγγλοι, στην ένωση της Δωδεκανήσου το 1947 με εισήγηση Μολότοφ, στη διαγραφή των χρεών από Λένιν (που του την ξεπλήρωσε ο Βενιζέλος με εκστρατεία στην Ουκρανία), στη διαρκή στήριξη των Ελληνοκυπρίων στον ΟΗΕ...

      ό,τι και να είναι ο Μιχαλολιάκος, σε σύγκριση με τους προδότες CIAτζήδες αντιρώσους του "χώρου" είναι Αϊνστάιν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/7/22 9:02 π.μ.

      σφυρί 🔨 καλεί δρεπάνι παντού πράκτορες στην Μόσχα αδερφές μου στην Μόσχα!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/7/22 3:32 μ.μ.

      7:03 ή οπως οταν αναγνωρισαν τα σκοπια ως μακεδονια , ή τωρα που αναγνωριζουν το ψευδοκρατος της κυπρου

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/7/22 7:32 μ.μ.

      Πηγή ότι αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος ως ΤΔΒΚ, έχεις; Είπαμε να τρομπάρεις αλλά το πολύ το νάτο νάτο κάνει το παιδί καστράτο.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/8/22 9:29 π.μ.

      Μια έτσι μία γιουβέτσι,η πολιτική δεν έχει φιλίες, έχει συμφέροντα και μόνο, έτσι είναι το παιχνίδι,ή παίζεις μόνος σου κι χάνεις, αλλά χάνεις με τιμή,η κερδίζεις ακόμα καλύτερα, τώρα άμα περιμένουμε τον έναν ηγέτη,τον άλλον τον παρά άλλον,τι κάτσαμε την βάρκα...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/22 7:04 μ.μ.

    Εντωμεταξύ κάτω από το τουίτ Λαγού υπέρ Μιχαηλίδη έχουν μαζευτεί όλοι οι χάρντκορ νεοδημοκράτες που πρώτοι απ' όλους παράτησαν τη ΧΑ το '19 για να ψηφίσουν Κούλη, και βρίζουν Λαγό ότι δήθεν "προδίδει τις ιδέες του", "μαλάκωσε μέσα στη φυλακή" κ.ά.. Και τα γράφουν αυτά τύποι που την ίδια στιγμή κάνουν retweet Θανάση Μαυρίδη (Lavrenti Beria), Μπογδάνο και Βουλαρίνο. Ενοχλήθηκαν φαίνεται οι κοπριές από την υποδειγματική στάση του αγωνιστή Λαγού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/22 10:08 π.μ.

      Νίκη στην απεργία πείνας του επαναστάτη που τον στηρίζουν γιάμαλη, αυγή, εφσυν και ρουβίκωνας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/7/22 12:12 μ.μ.

      Την έχει σταματήσει την απεργία πείνας μέρες τώρα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/7/22 2:26 μ.μ.

      και τον Μπόμπι Σαντς βλαχοκουτοπόνηρε 10:08 τον στήριζε ο Καλλίνικος του SWP και το κκ βρετανίας, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Τίνταλ και το National Front να πάρει το μέρος του.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/7/22 8:32 μ.μ.

      Κατα τον συναγωνιστή Μποβ οι ιρλανδοι του IRA κομμουνιστές είναι. Ειδικα ο sands ήταν κανονικός μαρξιστής. Ο έρωτας των "σορελικων τριτοθεσιτων" με τον μπολσεβικισμό συνεχίζεται!

      Διαγραφή
    5. Ο Μποβιάτσος έχει αναφερθεί στην διάσπαση του IRA που είχε μαρξιστική κατεύθυνση. Μέρος του IRA διαβρώθηκε και ασχολήθηκε με ναρκωτικά και προστασία. Έχεις ένα κόλλημα να βλέπεις παντού μπολσεβίκους. Ο Sands στα γραπτά του έχει μια ξεκάθαρη πατριωτική οπτική και η αδερφή του τον χαρακτήρισε μετά τον θάνατο του ως εθνικιστή. Καλή η προσπάθεια μερικών να δημιουργούν εντυπώσεις αλλά θα μείνουν και πάλι σε αυτές και μόνο.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/8/22 12:23 μ.μ.

      Ποια εντύπωση? Ψέμα είναι ότι ο sands ηταν μέρος του μαρξιστικού παρακλαδιού του IRA, και όχι του εθνικιστικού?

      Διαγραφή
    7. Διαβάστε τα απομνημονεύματα του να δείτε ότι ήταν τόσο μαρξιστής όσο και ο Κουμής. Και η ΕΟΚΑ Α' είχε ένα μικρό περιφερειακό τμήμα υποστήριξης με άτομα του Λυσσαρίδη. Αυτό τι σημαίνει ότι όλοι ήταν της ΕΟΚΑ κομμουνιστές; Μην φοβάστε ο Μποβιάτσος δεν είναι μπολσεβίκος απλά γνωρίζει την πορεία του Σήμερα η εν λόγω οργάνωση δεν υπάρχει ενώ το πολιτικό σκέλος είναι αντιφασιστικό.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος1/8/22 4:46 μ.μ.

      Καρφώνεσαι γκαρσόνι με το εγγλέζικο ερωτηματικό. Ανελλήνιστος τελείως είσαι;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος1/8/22 6:38 μ.μ.

      Το ότι ηταν εθνικομπολσεβικος δεν παίζει δηλαδή σαν σεναριο; όπως και να έχει ο εθνικισμός είναι κοσμοθεωρία της αριστεράς.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος1/8/22 7:21 μ.μ.

      και βασικά από πότε είναι κακό ένας αγωνιστής επαναστάτης να είναι μαρξιστής. Να πετάξουμε τότε από τον ΜΚ και τον Τσε Γκεβάρα.

      Διαγραφή
    11. Δεν είπε κανείς να πετάξουμε ή να αφήσουμε. Ο Κουμής για παράδειγμα ήταν από ενωτική οικογένεια και τον προσέλκυσαν οι ιδέες της κυπριακής αριστεράς που ήταν σε αντιπαράθεση με το ΑΚΕΛ. Ο σχολιασμός για τον Σαντς δεν έχει ως στόχο την ανάλυση του Ιρλανδικού θέματος αλλά ότι ο Μποβιατσος κάνει λάθος. Καλή όμως αφορμή το σχόλιο για μια ανάλυση σχετικά με ΕΟΚΑ Α και οι σχέσεις της με τον IRA. Ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως θα ήταν η σχέση του Λυσσαρίδη της αριστερής τάσης της ΕΟΚΑ με Καντάφι κ.α.

      Διαγραφή
    12. 6:38 έχετε δίκιο ουσιαστικά η τάση του IRA μπορεί να χαρακτηριστεί ως ε/μ

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος2/8/22 2:37 μ.μ.

      Ο πράκτορας Γκεβάρα "επαναστάτης"? Μωρέ καλά έλεγε η Σίτσα Καραϊσκάκη για το πνευματικό δηλητήριο.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος2/8/22 8:23 μ.μ.

      ότι πεις αν ζούσες τότε θα έπινες καφές με την CIA και τους ακροδεξιούς της Βολιβίας που είχαν σκοτώσει εθνικοσοσιαλιστές

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος2/8/22 9:09 μ.μ.

      η Σίτσα άραγε τα έλεγε αυτά και στην Ανατολική Γερμανία όταν την τάιζε το κράτος πρόνοιας του ΚΚΓ;

      Διαγραφή
    16. Έχετε πρόσβαση στα δελτία της Στάζι ή στα αρχεία του κράτους της ΛΔΓ; Γνωρίζετε τόσο καλά την οικονομική της κατάσταση ενώ πέθανε πάμπτωχη στην Αμφιάλη;

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος3/8/22 1:31 μ.μ.

      η σίτιση και η οίκιση ήταν αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη στη ΛΔΓ, για τα οποία μεριμνούσε το κράτος, οπότε αντικειμενική αλήθεια είναι ότι την τάιζαν.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/8/22 5:19 μ.μ.

    Συμβαίνει κάτι ανησυχητικό. Ο φωτογράφος δείχνει να παραμένει πρωτοκλασάτος όταν βάζει φιτιλίες στις σχέσεις των ομάδων ή των προσώπων του χώρου. Σε αυτό το level διατηρεί την παλιά τρογλοειδή του λάμψη. Όμως δείχνει να έχει θέμα όταν προσπαθεί να περάσει γραμμή με τα διάφορα ψευδώνυμα ή όταν ανεβάζει πληροφορίες στο indy. Σε αυτές τις αποστολές οι επιδόσεις του είναι κατώτερες του αναμενόμενου. Τον καταλαβαίνουν και οι πέτρες. Λέτε να επανακάμψει ή είναι μόνιμο σύμπτωμα της προχωρημένης ηλικίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκετά με τον εν λόγω ας μην ασχοληθούμε άλλο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/22 1:41 μ.μ.

      Πλάκα κάνεις κρίνε; Σε κάθε ανάρτηση σου, κάνει τρολοπάρτι στα σχόλια ο εν λόγω, και γράφεις ''ας μην ασχοληθούμε άλλο'';

      Διαγραφή
    3. Ο εν λόγω σχολιαστής για τον οποίο υπήρξαν αντιδράσεις πιθανότατα δεν είναι ο φωτογράφος.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/8/22 11:13 μ.μ.

    Τι παθατε ρε .... 9:09 με την Σιτσα? Δεν σου ειπανε οι .... του χώρου ότι την υμνεί μέχρι και ο .... σας ο Περίανδρος? Οπως και τον Δραγούμη, που κακώς πολεμάτε? Γραφικοί μια ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/22 3:02 μ.μ.

      ο περίανδρος πότε ύμνησε τον γιάννη δραγούμη ;

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.