Ultima Frontiera - Arresta il Sistema


 

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/7/22 2:56 μ.μ.

    εβγαλε νεο αλμπουμ το συγκροτημα ultima frontiera ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/7/22 3:40 μ.μ.

    Και γαμω τα συγκροτήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζει ή σ.ο. εάν οι der sturmer ,συνεχίζουν να είναι ενεργοί μετά τον θάνατο του Ισιδώρου; Εντωμεταξυ έχει κυκλοφορήσει ένα καινούργιο project τού jarl, οι Avaris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/22 5:20 μ.μ.

      Vargsonne, πόνεσαν τα μάτια μου μ΄ αυτό το ''εντωμεταξυ''.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/7/22 5:53 μ.μ.

      άραξε στο δρύινο γραφείο σου με το ασιατικό μελάνι και τα αναμνηστικά της ουράς του ίππου, πιες από το αίμα του ταύρου και γράψε το νέο άρθρο σου για τον οξυδερκή Σουλτάνο Ω! ακέφαλε καβαλάρη .... μυστικός ο βίος σου όπως και ο προορισμός σου, ο σκοτεινός προθάλαμος του κ4α είναι επικίνδυνος στις υψηλές θερμοκρασίες για τις μεγάλες ηλικίες

      Διαγραφή
  4. 5.53 . Αυτό δεν ήταν σχόλιο, ήταν κεραυνός καταγάλανου ουρανού, εν τώ μέσω χιονοθύελλας. Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/7/22 6:22 μ.μ.

    Γνώμη της ΣΟ για απεργία πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανόν να είναι προσπάθεια τρολαρίσματος το ερώτημα σου αλλά ας είναι: ένας ακόμη αναρχικός σε απεργία πείνας για τις αυθαιρεσίες του κράτους. Είχε κάνει εντύπωση η παλαιότερη διαπόμπευση από την γαδα με τους τέσσερις πιτσιρικάδες να είναι μαύροι από το ξύλο της αντιτρομοκρατικής. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η συστημική Αυγή τον στηρίζει και ονομάζει την απόφαση του ως ζήτημα ... της δημοκρατίας! Μα η ίδια η δημοκρατία τον φυλάκισε και ίσως τον αφήσει να καταλήξει στο νοσοκομείο. Δεν είμαστε εισαγγελείς να ζητήσουμε κάποια καταδίκη ή να πλειοδοτήσουμε απέναντι σε κάποιον που είναι φυλακή. Άλλοι στο όνομα του αντιφασισμού ζητούσαν να βγει παράνομη η Χρυσή Αυγή με σφραγίδα κρατική. Άλλοι ήθελαν να χτίσουν το "τείχος της δημοκρατίας" με τα υλικά της Βουλής και των αστικών κομμάτων.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/22 10:48 π.μ.

      Αλληλεγγύη στον αναρχικό επαναστάτη Γιάννη Μιχαηλίδη και ξυδάκι στους ακροδεξιούς αρλεκίνους του καναπέ..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/22 3:52 μ.μ.

      Αν ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν έξω πιθανότατα θα ήθελε να σου ανοίξει το κεφάλι επειδή είσαι φασίστας ή θα ευχόταν νέο Ηράκλειο. Καλό θα ήταν να μην λαμβάνουμε μέρος σε μια διαμάχη ανάμεσα στους δύο πόλους του συστήματος. Άλλωστε ο απεργός Μιχαηλίδης έχει τη στήριξη όλων των κοινοβουλευτικών αριστερών κομμάτων και πληθώρας συστημικών δημοσιοκάφρων.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/7/22 5:55 μ.μ.

      αν ήταν ένας πόλος ενσωματωμένος στην μπαταρία 🔋 θα είχε ήδη πάει διακοπές φορτισμένος ελευθερία. δεν αμφιβάλει κάνεις ότι ο παθητικός μηδενισμός τους καταλήγει στο απύθμενο μίσος. άλλο το γεγονός και άλλο η στάση μας απέναντι στον αντίπαλο φυλακισμένο. σαν τα μούτρα τους δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ. οποίοι και αν είναι ότι και αν κάνουν. από τις πολλές πηγάδες που έλεγαν τελικά έπεσαν οι ίδιοι μέσα και ... ... δεν ξεχνάμε ότι το ιντυμιντια πριν βγει η πρώτη φορά αριστερά καλούσε σε ψηφοφορία και κάλπες τους αναρχικούς.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/7/22 10:34 μ.μ.

      Δεν είναι όλοι οι αναρχικοί αντιφασίστες, ούτε όλοι οι αντιφασίστες αναρχικοί. Ξεκολλάτε μάγκες, ο εχθρός είναι κοινός.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/7/22 11:42 μ.μ.

      Δεν είναι όλοι οι αναρχικοί αντιφασίστες αλλά τον Μιχαηλίδη τον στηρίζει η Γιάμαλη, η Αυγή, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλος ο συστημικός συρφετός. Αλήθεια ο Μιχαηλίδης σε ποια συλλογικότητα ανήκε;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος22/7/22 9:40 π.μ.

      Σίγουρα η ιδεολογική διαφορά των αναρχικών χωρίζεται σε πολλά κομμάτια,με τα ποίο γνωστά να είναι αυτά των Εξαρχείων κι του Περιστερίου,η νεολαία τους όμως μόνο ιδεολογική δεν είναι καθώς όλοι τους ασπάζονται το ποίο σάπιο πάτο των Εξαρχείων, ανόητοι, αγράμματοι, ανήθικοι, χρήστες ουσιών, τίποτα άξιο αναφοράς...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος24/7/22 11:46 π.μ.

      Συμφωνω μαζι σου οι των εξαρχειων σε πολλα ειναι μπερδεμενοι λοπως εμποριο ναρκωτικων και υπαλληλοι σε μκο

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/7/22 1:16 μ.μ.

    ο Ιρλανδός Bobby Sands πέθανε μετά από 66 ημέρες απεργίας πείνας. Ο εν λόγω αναρχικός αν δεν κάνω λάθος είναι στις 54; Ωραία γυναίκα η Γιάμαλη νομίζει και αυτή ότι είναι αντάρτισσα του ΔΣΕ, αλλά αυτό δεν έχουν καταλάβει στα Εξάρχεια. Το να πηγαίνεις με μάσκα και κρυμμένος ... στο Κόντρα (!) με συμπαραστάτη την κάθε Γιάμαλη (έλεος) που μιλάει για συλλογικότητα με υφακι ότι ξαφνιάστηκε ... κλπ δείχνει ταύτιση με τα αστικά κόμματα τον ΣΥΡΙΖΑ τις μακιγιαρισμένες μαριονέτες του τύπου. Πατερίτσα τα ΜΜΕ και οι δημοσιοκάφροι του κεφαλαίου στα μαυροντυμένα ζαλισμενα αντιφα που κάνουν διάλογο στο ιντυ για μια παρτούζα καιμ ολα αυτά δημοσίως, απέναντι σε έναν σταρχιδιστη λαό που αν πεθάνει ο Λαγός ή ο Μιχαηλίδης, θά το σκεφτεί για λίγο ...και μετά πάλι Μύκονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.