Με περηφάνεια ενάντια στο Pride


Θεσσαλονίκη 2022


Καλλιθέα 2022



Η επίθεση στο Φύλο και στην Οικογένεια: Η κληρονομιά της Σχολής της Φρανκφούρτης



18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/7/22 11:40 π.μ.

    Έγινε pride το χειμώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/22 7:51 μ.μ.

      Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα 🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/7/22 1:13 π.μ.

      τώρα που το λέτε είναι δύσκολο να έχει κρύο τον Ιούνιο η Αθήνα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/7/22 1:05 μ.μ.

    αποστωμοτική η απάντηση των συναγωνιστών από τη Καλλίθεα στο πρόσφατο pride
    πολλά μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/22 2:26 μ.μ.

    μνημείο στρατιωτών του κόκκινου στρατού στην Καλλιθέα. του ίδιου στρατού που βίασε και σκότωσε χιλιάδες γυναίκες ακόμη και πολωνικής ή εβραϊκής καταγωγής. του ίδιου στρατού που σκότωσε χιλιάδες γυναίκες και παιδιά στο Βερολίνο. οι μεγαλύτεροι σφαγείς μαζικοί δολοφόνοι βιαστές είναι οι αντιφασίστες. πρώτοι στα κυκλώματα πορνείας. πρώτοι στην ανωμαλία στα πεζοδρόμιακά δρώμενα. στην Κουμουνδούρου έχουν πιάτσα πορνείας οι σύντροφοι. αντικατέστησαν τον εργατικό αγώνα με τον δικαιωματισμό και μετά κλαίνε στο πνεύμα "δεν οργανώνονται άτομα στον αα χώρο". υπέρ των εκτρώσεων που δίνουν στους γιατρούς κέρδη 300 εκατομμυρίων.υπερ του εμβολίου οι μισοί από αυτούς με κορυφαίο στέλεχος τους να λέει "τι σας ζητάει ρε το κράτος ενα τσίμπημα είναι". αντιφα ο τύπος στην Φολέγανδρο αντιφα η τύπισσα που έκλεψε το παιδί και το βίασε. κόκκινος ο ηθοποιός που είπαν για βιασμό όλοι οι αρχηγοί τους μέσα σε κυκλώματα κόκας και πουτάνες. να σου περιγράφει οπαδός του Περισσού ότι πήγε Κούβα μόνο για την πορνεία. Woke κουλτούρα και κουβέντα σε κατάληψη αν οι τρανς έχουν δικαίωμα στην συνέλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/7/22 3:00 μ.μ.

    Μπράβο ρε μάγκες. Καθήκον μας να υποστηρίξουμε την νέα γενιά που όπως φαίνεται είναι συνεχόμενα στους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/7/22 11:03 μ.μ.

    Μαύρε Κρίνε βάλε επιτέλους αληθινούς αυτόνομους. Σταμάτα την εμμονή με το παραμαγαζο της Χρυσής Αυγής απλά και μόνο επειδή στηρίζει Ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα από την ανωνυμία ή έστω την επίσημη θέση οι κατηγορίες περί μαγαζιού, κρίνονται αν μη τι άλλο ως ανεπαρκείς. Όταν θα πράξεις είμαστε εδώ να προβάλλουμε και την δική σου παρέμβαση παρά την όποια διαφωνία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/7/22 12:42 μ.μ.

      Διαχρονικός manager του κάθε περαστικού παλιάτσου της άκρας δεξιάς από το ξέφραγο αμπέλι που κακώς ετεροπροσδιορίζεται ως πολιτικός χώρος, ο στον οποίο αναφέρεστε ανώνυμε.

      Διαγραφή
    3. Διαχειριστής11/7/22 1:26 μ.μ.

      έλα έχεις πει και καλύτερα μην σε κάνει η απόκρυψη ντροπαλό. βάλε λίγη φαντασία στα σχόλια γνωρίζεις καλά τον ρόλο τόσα χρόνια. τόσο στην δημόσια εικόνα όσο και στην προσπάθεια να συκοφαντήσεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/7/22 2:58 μ.μ.

      Σε ποιον αναφέρεστε;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/7/22 5:49 μ.μ.

      Αναφέρεται στον 12:42.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/7/22 9:43 μ.μ.

      Αν είστε διαχειριστής τότε έχετε εισπράξει τα κοινόχρηστα της ακροδεξιάς πολυκατοικίας, κύριε.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος12/7/22 7:31 μ.μ.

      Όχι δεν είμαι διαχειριστής. Για ποια κοινόχρηστα μιλάτε,10 ευρώ έχω στην τσέπη κυρία μου.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος13/7/22 12:52 μ.μ.

      Εσύ αυτοπροσδιορίστηκες "διαχειριστής" στο σχόλιο της ενδεκάτης Ιουλίου, αξιότιμε συνομιλητή. Εν προκειμένω ο συγκεκριμένος αυτοπροσδιορισμός με έκανε να σκεφτώ ότι εκτός από τα 10 ευρώ που διαθέτεις προς άμεση κατανάλωση στην τσέπη σου λησμονείς και μερικές ακόμα δεκάδες αποταμιευμένα στον τραπεζικό σου λογαριασμό από τις εισπράξεις των "κοινοχρήστων".
      Εάν σφάλλω θα ήμουν ευτυχής να με διορθώσεις με απτές αποδείξεις.
      Διευκρινίζω συν τοις άλλοις ότι δεν είμαι κυρία μα κύριος αρσενικού γένους. Προς αποφυγήν παρανοήσεων και αδυναμία διακρίσεως μου από άλλα πρόσωπα.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος13/7/22 1:09 μ.μ.

      έλα τώρα έχεις υπάρξει και καλύτερος κωμικός. αν είσαι αυτός που υποψιάζομαι μην έχεις το θράσος να μιλάς εσύ για λεφτά. κάτι οι επιδοτήσεις κάτι τα κορόιδα που τόσα χρόνια ξεγελάει η αφεντιά σου κάτι η πρεσβεία δεν απορώ πως επιβιώνεις.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/7/22 10:20 μ.μ.

    Που να ψάχνω και να σας δείχνω φωτογραφίες από λογαριασμούς μου σε εξωτικά νησιά, κάνει και ζέστη ...... ..... .... ...... .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/7/22 10:22 μ.μ.

    Περιμένετε και θα δείτε. Στα επόμενα σχόλια θα μπλέξει το όνομα του ..... .... στη κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.