Τα τείχη έπεσαν ΟΧΙ όμως και οι καρδιές μας: Επέρχεται απάνθρωπη καπιταλιστική νεομαρξιστική μαμμωνική σιωνιστική τεχνολογική παγκόσμια κυβέρνηση (άρθρο του Άρη Αρίωνος)


Ο παλαίμαχος Εθνικοσοσιαλιστής Άρης Αρίων υπήρξε πρώην στέλεχος της «Χρυσής Αυγής» και υπεύθυνος ιδεολογίας για μικρό χρονικό διάστημα, μέλος της συντακτικής ομάδας του αιρετικού περιοδικού «Αντίδοτο», εκδότης δυο σπάνιων βιβλίων τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε σε .pdf, σύμβουλος της Ουκρανικής «Τριτοθεσίτικης» ένοπλης πολιτοφυλακής «Azov» προσωπικός φίλος του εθνικού γραμματέα Andriy Biletsky καθώς εδώ και χρόνια υποστηρικτής και αρθρογράφος της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου». 

Είναι αυτός που σε πανελλήνια αποκλειστικότητα δημοσίευσε για πρώτη φορά αδιάσειστα στοιχεία σχετικά με την άνανδρη δολοφονία του Rudolf Hess από τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες στις φυλακές του Spandau, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στους κύκλους των Εθνικοσοσιαλιστών. 

Συνέβαλλε όσο κανείς στην έκδοση της «Εθνικοσοσιαλιστικής Επιθεώρησης» (Μάρτιος 2013) και στο ελληνικό παράρτημα του δικτύου Europa Network μέχρι την εποχή που το τελευταίο καταστράφηκε από την Mossad. 

Τον ευχαριστούμε για τον χρόνο και την τιμή.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται δεν είναι αναγκαίο να εκφράζουν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

γράφει ο Άρης Αρίων

Στην περίοδο της λεγόμενης “πανδημίας”, βιώνουμε την απόλυτη παράνοια, όπου τίποτα από ότι γίνεται δεν έχει βάση την λογική ή την επιστήμη, αλλά ότι γίνεται και λέγεται στοχεύει στον εμβολιασμό των ανθρώπινων μαζών παγκοσμίως και στην μετάβαση προς την αχρήματη κοινωνία, κάτι που θα οδηγήσει στην οριστική υποδούλωσή ολόκληρης της ανθρωπότητας.

“Πρέπει να ζήσεις - ζήσε, από συνήθεια που γίνεται από μόνη της - στην υπόθεση ότι κάθε ήχος που κάνεις, κρυφακούγεται από κάποιον, και ακόμα μέσα στο σκοτάδι, κάθε κίνηση σου διερευνάται. ” - George Orwell, 1984

Εμπεριείχε τη δυνατότητα για καταστροφή... Ήταν νωρίς, πρωινό Δευτέρας, στις 15 Δεκεμβρίου, 2020, όταν η Google υπέστη μία τεράστια διακοπή παγκοσμίως στη διάρκεια της οποίας έπαυσαν όλες οι υπηρεσίες της που είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου των Nest, Google Calendar, Gmail, Docs, Hangouts, Maps, Meet και YouTube.

Η διακοπή διήρκεσε μόνον μία ώρα, αλλά αυτή ήταν μία καταπληκτική υπενθύμιση του πόσο εξαρτώμενος έχει γίνει ο κόσμος με τις διαδικτυακά συνδεδεμένες τεχνολογίες όπου κάνουν το καθετί ... από το να ανοίγουν θύρες ή να ανοίγουν την θέρμανση έως του να έχουν πρόσβαση στα αρχεία της εργασίας σου, να αποστέλλουν επιστολές μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να διενεργούν τηλεφωνικές κλήσεις.

Ένα χρόνο νωρίτερα, μία διακοπή της Google είχε ως αποτέλεσμα οι χρήστες της Nest να αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στους Nest θερμοστάτες τους, στις έξυπνες κλειδαριές Nest, καθώς και στις κάμερες Nest. Όπως ανέφερε η Fast Company, “ουσιαστικά αυτό σήμαινε ότι εξαιτίας μιας διακοπής αποθήκευσης στο cloud, ο κόσμος παρεμποδιζόταν στο να εισέλθει στα σπίτια του, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό πρόσβασής του και στο να καταγράφει τα μωρά του.”

Καλώς ήλθατε στο matrix ... Πάνω από είκοσι έτη μετά την πασίγνωστη κινηματογραφική ταινία προφητικού προγραμματισμού, “The Matrix” (Το Μάτριξ) που μας εισήγαγε σε ένα φουτουριστικό τεχνοκρατικό κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι υπάρχουν μέσα σε μία εξομοίωση υπολογιστή, σε μία εικονική (όχι αληθινή) πραγματικότητα τροφοδοτούμενη από αυταρχικές μηχανές - ένα κόσμο όπου η επιλογή ανάμεσα στην ύπαρξη εντός μίας αρνητικά κυριαρχούμενης εικονικής ονειρικής κατάστασης ή στην αντιμετώπιση των σκληρών και δύσκολων πραγματικοτήτων της ζωής καταλήγει σε ένα μπλε χάπι ή σε ένα κόκκινο χάπι. Σήμερα στεκόμαστε στο χείλος ενός γκρεμού τεχνολογικά κυριαρχούμενου matrix, μιας υπό διαμόρφωση μήτρας που θα μας οδηγήσει στην άβυσσο της μόνιμης υποδούλωσής μας.

Βιώνουμε καθημερινά την ενσωμάτωση μας στο matrix, πέφτουμε όλο και περισσότερο κάτω από το ξόρκι των τεχνολογικά κατευθυνόμενων εικονικών κοινοτήτων, της εικονικής πραγματικότητας και του εικονικού διαλόγου που διαχειρίζεται από μηχανές τεχνητής νοημοσύνης οι οποίες ευρίσκονται σε ταχύτατη τροχιά για να αντικαταστήσουν τα ανθρώπινα όντα και τελικά να κυριαρχήσουν σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Η επιστημονική φαντασία, πλέον έχει γίνει πραγματικότητα ... Στην κινηματογραφική ταινία The Matrix, ο προγραμματιστής υπολογιστών Thomas Anderson, γνωστός ως χάκερ Neo, ξυπνά από έναν εικονικό λήθαργο από τον Morpheus, έναν μαχητή της ελευθερίας που επιζητεί να απελευθερώσει την ανθρωπότητα από μία δια βίου κατάσταση λήθαργου που επιβάλλεται από υπέρ-εξελιγμένες μηχανές τεχνητής νοημοσύνης που βασίζονται στην χρήση των ανθρώπων ως μία οργανική πηγή ενέργειας. Με τα μυαλά τους συνδεδεμένα μέσα σε μία τέλεια δομηθείσα εικονική πραγματικότητα, όπου ουδέποτε κάποιοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι διαβιούν μέσα σε ένα απόλυτα τεχνητό ονειρικό κόσμο.

Στον Neo, εδόθη μία επιλογή: να λάβει το κόκκινο χάπι, να ξυπνήσει και να συμμετάσχει στην αντίσταση ή να λάβει το μπλε χάπι και να παραμείνει αποκοιμισμένος δούλος και να χρησιμοποιείται ως ζωντανός τροφοδότης ενέργειας για τις μηχανές.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το μπλε χάπι ... Τώρα, στην δική μας περίπτωση, το μπλε χάπι, είναι μία ισόβια αυτοκαταδίκη ενός εισιτηρίου άνευ επιστροφής σε ένα ηλεκτρονικό ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης - επικαλυμμένο με καραμέλα και μέλι ώστε να αποκρύψει την λίαν πικρή επίγευση - το οποίο πλασαρίστηκε σε εμάς στο όνομα της επωφελούς σκοπιμότητας και μας παραδόθηκε μέσω της οδού ενός εξαιρετικά γρήγορου διαδικτύου, των σημάτων της κυψελωτής κινητής τηλεφωνίας που δεν πέφτουν ποτέ, των θερμοστατών που διατηρούν τον χώρο μας σε τέλεια θερμοκρασία χωρίς να χρειάζεται καν να κουνήσουμε το δάκτυλό μας και της ποικιλόμορφης τεχνολογίας που δύναται να μεταδίδεται ταυτοχρόνως στις συσκευές τηλεόρασης, στα tablet, στους Η/Υ, στις παιχνιδομηχανές και στα κινητά τηλέφωνα που κατέχουμε.

Ωστόσο, δεν είμαστε απλώς σε κυριαρχία χρήσης έναντι αυτών των τεχνολογιών που αποσκοπούσαν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Οι περισσότεροι εξ ημών - ιδιαιτέρως, οι νεότεροι στην ηλικία - έχουμε υποδουλωθεί από αυτές. Ρίξε μια απλή ματιά γύρω σου. Όπου κι αν γυρίσεις το βλέμμα σου, οι άνθρωποι είναι τόσο πολύ εθισμένοι στις διαδικτυακά συνδεδεμένες συσκευές οθόνης τους -  έξυπνα τηλέφωνα, tablet, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έξυπνες παιχνιδομηχανές, τηλεοράσεις - όπου μπορούν να συνεχίζουν ακατάπαυστα επί ώρες, σαν να ήταν σε μια στιγμή, μέσα σε έναν εικονικό κόσμο όπου η ανθρώπινη αλληλεπίδραση φιλτράρεται διαμέσου της τεχνολογίας.

Αυτό δεν είναι ελευθερία και φυσικά, αυτό δεν είναι καν πρόοδος ... Πρόκειται για τεχνολογική τυραννία και έλεγχο σιδηράς πυγμής που προέρχεται από το πολιτιστικό νεομαρξιστικό κράτος παρακολούθησης, τις πολυεθνικές εταιρείες γίγαντες όπως είναι η Google και το Facebook και τις κατασκοπευτικές κυβερνητικές υπηρεσίες όπως η ελλαδική η οποία επιχειρεί ως παράρτημα της CIA και της MOSSAD.

Έτσι λοιπόν, καταναλώνουμε και χρησιμοποιούμε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σκεπτόμενοι ελάχιστα τις επακόλουθες συνέπειες, οδεύοντας προς έναν κόσμο στον οποίο γινόμαστε υποκείμενα της απόλυτης εξουσίας των διαδικτυακά συνδεδεμένων gadget και εν γένει των ηλεκτρονικών συσκευών, όπου μας γαλουχεί και μας εθίζει για ένα μέλλον στο οποίο η ελευθερία θα είναι κυριολεκτικά μια ψευδαίσθηση.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η ελευθερία που διακυβεύεται. Αυτή καθεαυτή η ανθρωπότητα, βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Εάν λόγω των τεχνολογικών καινοτόμων εξελίξεων που τρέχουν στις ΗΠΑ οι Αμερικανοί βρεθούν κάποτε δέσμιοι στους τεχνολογικούς τύραννους, εμείς στην Ελλάδα και όχι μόνον..., θα πρέπει να κατηγορούμε αποκλειστικά και μόνο τους εαυτούς μας που μόνοι μας έχουμε σφυρηλατήσει τις αλυσίδες της δουλείας μας μέσω της δικής μας χαλαρότητας, ανεμελιάς, τεμπελιάς και της απόλυτα άθλιας εξάρτησής μας στα διαδικτυακά συνδεδεμένα gadgets και παιχνιδομηχανές που μας καθιστούν άβουλα καταναλωτικά ζόμπι. Κραυγαλέα τραγικό παράδειγμα, είναι ότι το Πάσχα εξαντλήθηκε στην ελληνική αγορά, εν ριπή οφθαλμού, η νέα έκδοση της δημοφιλούς παιχνιδομηχανής Sony Play Station 5.o (SPS5).

Πράγματι, προσεγγίζουμε ταχύτατα το όραμα του Philip K. Dick για ένα μέλλον όπως αποτυπώνεται στην κινηματογραφική ταινία “Minority Report”. Εκεί, η αστυνομία συλλαμβάνει τους εγκληματίες προτού καν διαπράξουν κάποιο έγκλημα, στους δρόμους κινούνται μόνον αυτοκινούμενα αυτοκίνητα και τα βιομετρικά στοιχεία κάθε ατόμου σαρώνονται συνεχώς, διασταυρώνονται και χρησιμοποιούνται για να εντοπίζεται επακριβώς η κίνησή του, παράλληλα δέχεται εξατομικευμένη στοχευμένη διαφήμιση, ενώ τελεί ανά πάσα στιγμή υπό επισταμένη παρακολούθηση.

Ήδη είμαστε στην αυγή του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT - Internet of Things), εντός του οποίου τα διαδικτυακά συνδεδεμένα “πράγματα” καταγράφουν και παρακολουθούν το έξυπνο σπίτι σου, την υγεία σου και τις συνήθειες σου προκειμένου να διατηρήσουν τον εφοδιασμό του ντουλαπιού σου, την τροφοδοσία του ψυγείου σου, τα υπάρχοντα σου υπό κανονιστικούς περιορισμούς και εν γένει τη ζωή σου υπό πλήρη έλεγχο και σχετικά χωρίς προβλήματα, έγνοιες και ανησυχίες.

Η βασική λέξη εδώ, ωστόσο, είναι: ο έλεγχος ... Στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, “σχεδόν κάθε συσκευή που θα έχουμε - και ακόμα και κάθε προϊόν όπως οι καρέκλες, που φυσιολογικά δεν αναμένεται να δούμε εντός της τεχνολογίας - θα είναι διασυνδεδεμένη και θα συνομιλεί η μία με την άλλη.”

Στα τέλη του 2018, “εκτιμάται ότι υπήρχαν περίπου 22 δισεκατομμύρια διαδικτυακά συνδεδεμένων συσκευών στον κόσμο… Προβλέψεις εκτιμούν ότι έως το 2030 περίπου 50 δισεκατομμύρια συνδεδεμένων διαδικτυακά συσκευές θα χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, δημιουργώντας έναν τεράστιο ιστό διασυνδεδεμένων συσκευών που θα καλύπτει τα πάντα από κινητά τηλέφωνα έως συσκευές κουζίνας.” Αυτός ο ιστός, ονομάζεται, “έξυπνο δίκτυο.”.

Καθώς οι τεχνολογίες ενισχύονται αλματωδώς, αυτές οι συσκευές γίνονται όλο και πιο εξελιγμένες, ενώ προοδευτικά διαδίδονται σε ευρύτερες μάζες του κόσμου, καλύπτοντας σχεδόν τα πάντα, από οδοντόβουρτσες, λαμπτήρες, ηλεκτρικά πατίνια έως αυτοκίνητα, από έξυπνους μετρητές έως και ιατρικό εξοπλισμό. Υπολογίζεται ότι κάθε δευτερόλεπτο, συνδέονται πάνω από 130 νέες διαδικτυακές συσκευές.

Αυτή η “διασυνδεδεμένη” βιομηχανία, έχει γίνει ο επόμενος μεγάλος κοινωνικός μετασχηματισμός, συνυφασμένος με μία Βιομηχανική Επανάσταση, μία κομβική στιγμή στην τεχνολογία και στην κουλτούρα. Ήδη η εκπρόσωποι της διεθνούς άρχουσας ελίτ - για παράδειγμα ο Klaus Schwab, πρόεδρος του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ - την αποκαλούν ως “Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση”, όπως ακριβώς αναφέρεται και στο βιβλίο του George Orwell, “1984”.

Μεταξύ αυτοκινήτων χωρίς οδηγό που κυριολεκτικά στερούνται τιμονιού, δεν διαθέτουν πετάλι επιταχυντή ή φρένου και μεταξύ έξυπνων χαπιών που είναι ενσωματωμένα με νανοτσίπ υπολογιστή, αισθητήρες, κάμερες και ρομπότ, είμαστε έτοιμοι να υπερβούμε τις ιστορίες διάσημων συγγραφέων επιστημονικής φαντασίας, όπως είναι οι Isaac Asimov, Robert Heinlein, Frank Herbert, Arthur C. Clarke, Ursula K. Le Guin, Aldous Huxley, Douglas Adams, Philip K. Dick, Larry Niven, William Gibson, Poul Anderson, Orson Scott Card, David Brin, Michael Crichton και HG Wells. (Παρεμπιπτόντως, για να ακριβολογούμε δεν υπάρχει αυτοκίνητο χωρίς οδηγό. Κάποιος άλλος άνθρωπος ή κάποιο άλλο πράγμα (Τεχνητή Νοημοσύνη) θα οδηγεί το όχημα, αλλά η ουσία είναι ότι δεν θα είσαι εσύ που θα το οδηγείς.)

Αυτές οι διαδικτυακά διασυνδεδεμένες συσκευές, τις οποίες κάποιοι τις αποκαλούν gadgets, συμπεριλαμβάνουν έξυπνα φώτα που αποθαρρύνουν τους επίδοξους διαρρήκτες κάνοντας το σπίτι σας να μην φαίνεται άδειο και να δείχνει ότι υπάρχει ανθρώπινη παρουσία ..., έξυπνους θερμοστάτες που ρυθμίζουν αυτόματα τη θερμοκρασία του σπιτιού σας με βάση τις δραστηριότητές σας και έξυπνα κουδούνια θύρας που σας επιτρέπουν να δείτε ποιος βρίσκεται μπροστά στην εξώπορτα της οικίας σας χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε την άνεση του αναπαυτικού καναπέ σας.

Η μεγάλη ποικιλία οικιακών προϊόντων της Nest και της Google, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της “διασυνδεδεμένης” βιομηχανίας, με τέτοιες τεχνολογικές εργονομικές ευκολίες όπως ένα έξυπνο κλείδωμα που λέει στον θερμοστάτη σου ποιος είναι στο σπίτι, ποια θερμοκρασία προτιμά το συγκεκριμένο πρόσωπο και πότε ουδείς βρίσκεται στο σπίτι σου ..., ένα σύστημα εξυπηρέτησης οικιακού τηλεφώνου που ενεργεί διαδραστικά με τις διασυνδεδεμένες συσκευές σας, “γνωρίζει πότε αναχωρείτε και πότε επιστρέφετε” και σας προειδοποιεί εάν τα παιδιά σας δεν γυρίσουν έγκαιρα πίσω στο σπίτι σας... και ένα έξυπνο σύστημα ύπνου που θα καταγράφει πότε πέσατε για ύπνο, πότε ξυπνήσατε και αντιστοίχως θα διατηρεί τους ήχους και την θερμοκρασία μέσα στο σπίτι σε μία κατάσταση που θα ευνοεί έναν απρόσκοπτο ύπνο.   

Ο στόχος αυτών των διαδικτυακά συνδεδεμένων συσκευών - όπως τα προϊόντα Nest - είναι να κάνουν το σπίτι σου “μια πιο στοχαστική και συνειδητή οικία”. Για παράδειγμα, το αυτοκίνητό σου μπορεί να δίνει σήμα ότι είσαι καθοδόν για το σπίτι σου, ενώ χρωματιστά φώτα μπορούν να αναβοσβήνουν για να τραβήξουν την προσοχή σου εάν οι αισθητήρες της “Nest Protect” εντοπίσουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Η καφετιέρα σου, βασιζόμενη στα δεδομένα που παρέχουν αισθητήρες που καταγράφουν την φυσική σας κατάσταση καθώς και την λειτουργία του ύπνου σου, θα ετοιμάσει για σένα έναν πιο δυνατό καφέ εφόσον είχες έναν πολύ άστατο ύπνο ή γιατί παρέμεινες άυπνος όλη την νύκτα.

Ωστόσο, δοθείσης της ραγδαίας ταχύτητας και πορείας ανάπτυξης αυτών των νέων τεχνολογιών ..., δεν θα περάσει και πάρα πολύ καιρός όπου αυτές οι συσκευές θα αρχίσουν να λειτουργούν απολύτως ανεξάρτητα από τον ανθρώπινο κατασκευαστή τους ..., τούτο θα επιφέρει ένα εντελώς νέο σύνολο σοβαρότατων ανησυχιών και προβλημάτων. Ο ειδικός τεχνολόγος Nicholas Carr, μας προειδοποιεί: “Μόλις επιτρέψετε στα ρομπότ ή στα λογισμικά προγράμματα, να ενεργούν ελεύθερα μέσα στον κόσμο, τότε θα δράσουν χωρίς κανένα ηθικό φραγμό και επιπλέον περίσκεψη που θα απαιτείται σε εξειδικευμένες καταστάσεις όπου πρακτικώς είναι αδύνατον να αποτυπωθούν πλήρως σε μαθηματικά μοντέλα. Αυτό θα γίνει πραγματικότητα στα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα, στα αυτο-ιπτάμενα drones και στα πολεμικά ρομπότ στα πεδία των μαχών, όπως ήδη ισχύει σε μικρότερο βαθμό με τις αυτόνομες ηλεκτρικές σκούπες και με τις αυτόματες μηχανές κουρέματος του γκαζόν.”

Επιπλέον, δεν είναι μόνο τα σπίτια μας και οι προσωπικές συσκευές μας που αναδιατάσσονται και επαναπροσδιορίζονται μέσα σε αυτή την εποχή της διασύνδεσης: είναι οι χώροι εργασίας μας, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, το συστήματα υγείας μας, η κυβέρνηση, αυτά καθαυτά τα σώματα μας και οι εσωτερικές μας σκέψεις όπου βρίσκονται σε διασύνδεση μέσα σε μία μήτρα Μάτριξ επί της οποίας δεν έχουμε απολύτως κανέναν πραγματικό έλεγχο. Πολύ περισσότερο, όσοι εθελουσίως έγιναν ζόμπι - διαμέσου της νανοτεχνολογίας των “εμβολίων” κορωνοϊού - όπου οι επικυρίαρχοι πλέον πρακτικά έχουν τη δυνατότητα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού να αλλάξουν τα συναισθήματα τους, να τους δημιουργήσουν οποιοδήποτε ψυχοπαθολογικό πρόβλημα, να τους τηλεκατευθύνουν τις πράξεις και τις σκέψεις τους ή ακόμα και να τους αφαιρέσουν την ζωή.

Πράγματι, αναμένεται ότι έως το 2030, όλοι μας θα βιώσουμε Το Διαδίκτυο των Αισθήσεων (IoS - The Internet of Senses), το οποίο θα ενεργοποιείται από την Τεχνητή Νοημοσύνη, Εικονική Πραγματικότητα, Επαυξημένη Πραγματικότητα, 5G / 6G και αλγοριθμική αυτοματοποίηση. Το Διαδίκτυο των Αισθήσεων βασίζεται στη διασυνδεδεμένη τεχνολογία που αλληλεπιδρά με τις αισθήσεις της όρασης, του ήχου, της γεύσης, της οσμής και της αφής μέσω του εγκεφάλου καθώς ο χρήστης βρίσκεται σε διαδραστική επαφή. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Susan Fourtane, μας παραθέτει:

“Πολλοί προβλέπουν ότι έως το 2030, οι γραμμές μεταξύ της σκέψης και της πράξης, θα θολώσουν. Το 59% των καταναλωτών πιστεύει ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε οδικές διαδρομές χαρτών σε γυαλιά εικονικής πραγματικότητας , απλά σκεπτόμενοι έναν προορισμό …! Έως το 2030, η τεχνολογία είναι ρυθμισμένη έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις σκέψεις μας, ακόμα και να τις μοιραζόμαστε με άλλους … Χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλο ως μια διεπαφή, μπορεί να σημάνει το τέλος των πληκτρολογίων, των μικροφώνων, των ελεγκτών παιχνιδιών και τελικά την διεπαφή του χρήστη για κάθε ψηφιακή συσκευή. Ο χρήστης χρειάζεται απλά και μόνο να σκεφθεί τις εντολές και οι αντίστοιχες συσκευές αμέσως θα τις πραγματοποιήσουν. Τα έξυπνα τηλέφωνα στο εγγύς μέλλον θα λειτουργούν χωρίς οθόνη επαφής, όπου δεν θα ανταποκρίνονται μόνον στην ανθρώπινη φωνή όπως ήδη συμβαίνει τώρα, αλλά στην ανθρώπινη σκέψη. Με άλλα λόγια, το Διαδίκτυο των Αισθήσεων, θα βασίζεται σε τεχνολογία η οποία δύναται να έχει πρόσβαση και δράση επί των σκέψεών σου.” Επιπροσθέτως, η Fourtane καταγράφει τις τάσεις - που σχετίζονται με το Διαδίκτυο των Αισθήσεων - οι οποίες αναμένεται να γίνουν πραγματικότητα έως το 2030:

1. Οι σκέψεις, αυτομάτως γίνονται δράση με την χρήση του εγκεφάλου ως διεπαφή. Για παράδειγμα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν έναν οδικό χάρτη φορώντας γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, απλά σκεπτόμενοι μία περιοχή ή ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό προορισμό.

2. Οι ήχοι θα γίνουν επέκταση της επινοημένης εικονικής πραγματικότητας, όπου οι χρήστες θα μπορούν να μιμηθούν οποιαδήποτε φωνή τόσο αρκετά ρεαλιστικά, ώστε να ξεγελούν ακόμα και στενά μέλη της οικογένειας.

3. Η πραγματική τροφή θα γίνει δευτερεύουσα σε σχέση με τις κατά φαντασία γεύσεις. Μία ειδική αισθητηριακή συσκευή για το στόμα σου, θα μπορεί ψηφιακά να ενισχύει την αίσθηση της γεύσης σε οτιδήποτε τρώτε (ή πίνετε), έτσι ώστε κάθε φαγητό που δοκιμάζεις ένα φαγητό να έχει ακριβώς την απολαυστική γεύση της δικής σου προτίμησης.

4. Όλες οι μυρωδιές θα γίνουν μια προέκταση αυτής της εικονικής πραγματικότητας, έτσι ώστε εικονικές επισκέψεις σε παραθαλάσσιες περιοχές, δάση ή στην εξοχή, να συμπεριλαμβάνουν την εμπειρία όλων των φυσικών μυρωδιών αυτών των τοπίων.

5. Συνολική αφή, όπου τα έξυπνα τηλέφωνα με οθόνες θα αποδίδουν ρεαλιστικά το σχήμα και την υφή των ψηφιακών εικόνων ακόμα και των κουμπιών που θα πατάμε.

6. Συγχωνευμένη πραγματικότητα, όπου τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας θα είναι αδύνατον να διακριθούν από την φυσική πραγματικότητα έως το  2030.

Δυστυχώς, στην πορεία μας στο μέλλον, αποτύχαμε ως απερίσκεπτοι ή αφελείς καταναλωτές να εξετάσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα, ότι μία εξάρτηση τέτοιας μορφής από την τεχνολογία, νομοτελειακά θα σημάνει το τέλος των ελευθεριών της ανθρωπότητας ... και συνεπώς δεν αντιδράσαμε.

Τα εμφυτεύσιμα τσιπ ή τα νονορομπότ που εμφυτεύονται στο ανθρώπινο σώμα με τα εμβόλια, είναι ένα καλό επίκαιρο παράδειγμα του πόσο απροετοίμαστοι είμαστε, ηθικά, πνευματικά και ποικιλοτρόπως, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτό που για τους περισσότερους είναι ένα απρόσμενο και εντελώς άγνωστο αχαρτογράφητο πεδίο μάχης. Θα πρέπει ο καθένας από εμάς να αποκτήσει επαναστατική αντίληψη και διάκριση των πραγμάτων, ώστε να επιβιώσει χωρίς να μετατραπεί ασυνείδητα σε δούλο ζώντας μέσα σε ένα εχθρικό τεχνολογικό περιβάλλον, ένα περιβάλλον που είναι αριστοτεχνικά δομημένο για να υποδουλώσει τους πάντες και τα πάντα. Έτσι λοιπόν, η πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες, η αλληλοενημέρωση, η επισταμένη ανάλυση και η άμεση διαχείριση και περιφρούρηση του πνεύματος και του σώματός μας, είναι ζωτικής σημασίας. Αυτή θα πρέπει να γίνει στα ακόλουθα πεδία:

1.Η πνευματική θωράκιση μας, θα γίνει μέσω της Ελληνορθόδοξης πίστης, της συμμετοχής μας στα άγια μυστήρια της εκκλησίας, της μελέτης των κειμένων των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας και της διαρκούς προσευχής μας.

2. Η ψυχική μας θωράκιση, θα γίνει πάλι μέσω των προαναφερθέντων και επιπλέον μέσω της μελέτης βίων των Αγίων οσιομαρτύρων της Ορθοδοξίας και των Ηρώων της προαιώνιας ιστορίας μας από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα.

3. Η θωράκιση μας στο γνωσιολογικό πεδίο, θα γίνει μέσω όλων των προαναφερθέντων και μέσω της μελέτης κάθε βιβλίου και κειμένου που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας στις τρέχουσες εξελίξεις και γενικώς στην συγκρότηση της σκέψης και δράσης μας. Η έγκυρη και έγκαιρη αλληλοενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας.

4. Η θωράκιση μας στο φυσικό-σωματικό επίπεδο, θα γίνει μέσω της γνώσης, της σωματικής άσκησης και της χρήσης φυσικών βοτάνων, συνταγών και φυσικών χημικών στοιχείων για την ίαση και ενίσχυση της ευεξίας του οργανισμού μας. Για παράδειγμα, οι παγκοσμιοποιητές ήδη ετοιμάζονται να προωθήσουν στην αγορά τα έξυπνα χάπια τα οποία εμπεριέχουν νανοτεχνολογία που θα οδηγεί στον απόλυτο έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου / συνειδήσεων. Συνεπώς, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να γνωρίζουμε για παράδειγμα το πως να αντιμετωπίσουμε πρακτικά έναν πονοκέφαλο με τα δικά μας φυσικά φάρμακα.

5. Θωράκιση οικιών από την ακτινοβολία 5G και από κάθε επίδοξο εισβολέα, αποθήκευση πόσιμου νερού και βασικών τροφίμων σε μορφή που δεν αλλοιώνονται εκτός ψυγείου, προετοιμασία για αυτοάμυνα, διαβίωση άνευ ηλεκτρικού ρεύματος και κεντρικής ύδρευσης, διαφυγή εκτός πόλης, επιβίωση και εν τέλει ολοκληρωτικός πόλεμος εναντίον του δαιμονικού απάνθρωπου Συστήματος με κάθε μέσον. Σε αυτό το πεδίο για να είμαστε αποτελεσματικοί θα πρέπει να οργανωθούμε ομάδες και κοινότητες. Δεν θα αναφερθώ περαιτέρω για ευνόητους λόγους.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αφήσουμε να μας μεταλλάξουν το ανθρώπινο DNA μας, να χειραγωγήσουν το σώμα μας εκ των έσω ή να μας μετατρέψουν σε ζόμπι ελέγχοντας απόλυτα τον εγκέφαλό μας. Ασφαλώς, η τεχνολογία μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές, όμως η παγκόσμια σιωνιστική σατανική κυρίαρχη ελίτ που διαχειρίζεται τις κεντρικές τράπεζες, τις διεθνείς τράπεζες, τις πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων, φαρμάκων, ενέργειας, διαμετακομιστικού εμπορίου, συγκοινωνιών, τεχνολογίας, ΜΜΕ, Χόλλυγουντ, τις στρατιωτικές βιομηχανίες κλπ., χρησιμοποιεί την τεχνολογία αποκλειστικά με σκοπό το οικονομικό κέρδος, τη δύναμη της εξουσίας, την δραματική και ραγδαία μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (ιδιαιτέρως του λευκού πληθυσμού) και τελικά την απόλυτη υποδούλωση του ανθρώπινου είδους υπό μία απάνθρωπη σατανική σιωνιστική καπιταλονεομαρξιστική Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Αφού λοιπόν στις μέρες μας καταπατήθηκαν ωμά τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα με πρόσχημα μια ανύπαρκτη πανδημία κορονοϊού - τόσο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Κάποιο δημοσιογράφοι, άρχισαν να εγείρονται κάποια εύλογα ερωτήματα, όπως, τι είδους προειδοποιήσεις θα πρέπει να λαμβάνουν όσοι σκοπεύουν να δεχθούν εμφυτεύσεις μικροτσίπ για τους κινδύνους δόλιας διαχείρισης αυτών των τσιπ ... όσον αφορά την συνεχή παρακολούθησή τους ή την υγεία τους ή τον ενδεχόμενο έλεγχο του νου τους; Πως θα διασφαλιστεί ότι η τεχνολογία δεν θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να αναγκάσει ασθενείς να λάβουν φάρμακα που πραγματικά δεν επιθυμούν να πάρουν;

Πρέπει οι αρχές ασφαλείας, να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά ευαίσθητα δεδομένα των πολιτών, πέραν του ποινικού μητρώου τους; Οι μοχθηροί πολιτιστικοί μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι, θέλουν με κάθε μέσον να καταργήσουν κάθε έννοια της αξίας του ανθρώπου και να καταστρέψουν κάθε έκφανση της ελευθερίας. Ήδη τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα τελούν είδος προς εξαφάνιση για τους αυτόχθονες Ευρωπαϊκούς λαούς, αλλά είναι ισχυρά όταν αφορούν αλλόφυλους λαθρομετανάστες ... Θα καταργηθεί ο όρκος του Ιπποκράτη, ο ιατρικός κώδικας δεοντολογίας, ο περίφημος Κώδικας της Νυρεμβέργης και το άρθρο 2 του Συντάγματος της Ελλάδος που κατοχυρώνει την αξία του ανθρώπου ..., και εφεξής το κράτος θα έχει νομικά τη δυνατότητα δια του εκφοβισμού, του εκβιασμού ή της ωμής βίας, να προβαίνει σε ανεπιθύμητες πειραματικές και λίαν επικίνδυνες υγειονομικές παρεμβάσεις στο ίδιο μας το σώμα;

Εάν κάποιοι σοκαρίστηκαν από τις αποκαλύψεις του Edward Snowden ότι πράκτορες της NSA και της CIA χρησιμοποιούσαν - και φυσικά, ουδέποτε έπαψαν - υψηλή τεχνολογία παρακολούθησης για να κατασκοπεύουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες, τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και γενικά κάθε συσκευή επικοινωνίας ..., τότε μπορείς να φαντασθείς μια εγκληματική κυβέρνηση ή ασυνείδητοι πράκτορες των αρχών ασφαλείας, τι θα μπορούσαν να κάνουν έχοντας πρόσβαση στο διαδικτυακά συνδεδεμένο αυτοκίνητό σου, στην οικία σου, στα φάρμακά σου ή ακόμα και σε ένα μηχάνημα εντατικής που θα είναι διαδικτυακά συνδεδεμένο με τεχνολογία 5G ή στο εγγύς μέλλον με 6G; Φαντασθείτε, τι θα μπορούσε να κάνει μια κρατική “επιχειρησιακή” ομάδα όταν θα έχει δυνατότητα πρόσβασης να καταγράφει και να ελέγχει το διαδικτυακά συνδεδεμένο σπίτι σου ..., κλειδώνοντάς σε μέσα, κλείνοντας τα φώτα σου, ενεργοποιώντας τους συναγερμούς σου, κλπ.

Η θεσμοθέτηση της όποιας προστατευτικής νομοθεσίας δεν πρόκειται να αποτρέψει τις αυθαιρεσίες ατόμων, υπηρεσιών και κυβερνήσεων σε βάρος των πολιτών. Ήδη, παρακολουθούμε τον αφανισμό όλων των ελευθεριών με πρόσχημα την “πανδημία” κορωνοϊού.

Στην πραγματικότητα, αν και η αξιοπιστία των κυβερνήσεων έχει τρωθεί σοβαρά, ο περισσότερος κόσμος αδιαφορεί αν το κράτος τον εντοπίζει σε πραγματικό χρόνο μέσω του τηλεφώνου του ή των συσκευών GPS του, αφού τον εξυπηρετούν στο να επικοινωνεί άμεσα και στο να μεταβαίνει πιο γρήγορα στον προορισμό του. Επίσης, ο κόσμος αδιαφορεί αν οι μυστικές υπηρεσίες καταγράφουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες ή αν καταγράφουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του για όσο χρόνο μπορεί να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις και να λαμβάνει τα emails του. Παρομοίως, ο κόσμος αδιαφορεί αν η κυβέρνηση καταγράφει τις δραστηριότητες μέσα στο σπίτι του από τις διαδικτυακά συνδεδεμένες συσκευές του, εφόσον αυτές οι συσκευές διευκολύνουν την καθημερινότητα της ζωής του.

Το κλειδί της υπόθεσης, είναι ο απόλυτος έλεγχος ... Ο πόλεμος εναντίον των λαών, που ουσιαστικά ήδη έχει αρχίσει, αποσκοπεί στον ολοκληρωτικό έλεγχο κάθε πλευράς της ζωής μας - συμπεριλαμβανομένου αυτής καθεαυτής της σκέψης μας, έως ότου άπαντες μετατραπούν σε άβουλα ζόμπι μιας παγκόσμιας απάνθρωπης σατανικής σιωνιστικής καπιταλιστικής νεομαρξιστικής κυβέρνησης.

Ο George Orwell, το είχε κατανοήσει ... Το αριστούργημα του Orwell, 1984, απεικονίζει μία παγκόσμια δυστοπική κοινωνία απόλυτου ελέγχου στην οποία οι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν σκέψεις που με οποιονδήποτε τρόπο είναι διαφορετικές ή διαφωνούν με τις εκάστοτε επίσημες θέσεις του εταιρικού κράτους / κόμματος. Δεν υπάρχει προσωπική ελευθερία και η προηγμένη τεχνολογία έχει γίνει η κινητήρια δύναμη πίσω από μια κοινωνία που τελεί υπό συνεχή παρακολούθηση. Ρουφιάνοι και κάμερες, βρίσκονται παντού. Όλοι οι άνθρωποι υπόκεινται στην “Αστυνομία Σκέψης”, η οποία αντιμετωπίζει οποιονδήποτε, διενεργώντας λεπτομερή ένοχο για Εγκλήματα Σκέψης. Η κυβέρνηση ή το “Κόμμα”, καθοδηγείται από τον “Μεγάλο Αδελφό”, ο οποίος εμφανίζεται παντού στις αφίσες με τις λέξεις: “Ο Μεγάλος Αδελφός σε παρακολουθεί.” Μην παραπλανάσθε, το Διαδίκτυο των Πραγμάτων μαζί με  το Διαδίκτυο των Αισθήσεων, τουτέστιν το κρατική “έξυπνο δίκτυο” είναι ο ορισμός του Μεγάλου Αδελφού. Η παγκόσμια Συναγωγή του Σατανά, μέλη της οποίας είναι η παγκόσμια ελίτ, έχει αρχίσει έναν θανάσιμο πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας και ιδιαιτέρως του Λευκού πληθυσμού χρησιμοποιώντας τρομοπροπαγάνδα και εξωτική τεχνολογία. Μην πέσεις θύμα της μαζικής επιστημονικής προπαγάνδας και κοινωνικής μηχανικής του συστήματος, ανέπτυξε την προσωπική κριτική σου σκέψη, το φυσικό ένστικτο επιβίωσης και μην σταματήσεις να προσεύχεσαι και να αγωνίζεσαι.

Μην παραδοθείς στο επερχόμενο ψηφιακό χρήμα, οργάνωσε εναλλακτικούς τρόπους συναλλαγής μέσα από αυτο-οργανωμένες κοινότητες. Τούτος ο απάνθρωπος πόλεμος, θα συνεχιστεί όχι μόνο μέσω ασθενειών, φαρμάκων και εμβολίων, αλλά και μέσω λιμοκτονίας, φοβερών σεισμών, πυρκαγιών, υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών, πλημμυρών, ξηρασιών, καταιγίδων, κυκλώνων, στημένες κυβερνοεπιθέσεις, στημένες επιθέσεις που θα αποδοθούν δήθεν σε τρομοκράτες ή εξωγήινους κλπ. Προετοιμασθείτε για την επερχόμενη στημένη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και πείνα. Για την στημένη αναρχία, τις μαζικές θηριωδίες , δολοφονίες και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης / στρατόπεδα θανάτου. Η μοχθηρή γενοκτονία και μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους άρχισε... και γίνεται μαζικά μέσω των εμβολιασμών κορονοϊού. Μην πτοηθείς από τους διωγμούς, τα βασανιστήρια ή από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης (σύγχρονα γκούλαγκ), αγωνίσου για να παρμείνεις ΕΛΛΗΝΑΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ (όχι μετάνθρωπος) και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Δεν είναι μόνον ο διαρκής πόλεμος του ανθελληνικού κατοχικού κράτους εναντίον μας, αλλά και η αυξανόμενη εχθρότητα της εκφυλισμένης κοινωνίας εναντίον μας, γιατί, όπως έγραψε σοφά ο George Orwell στο 1984, “Όσο πιο πολύ μια κοινωνία απομακρύνεται από την αλήθεια, τόσο περισσότερο θα μισεί εκείνους που την λένε.” Εδώ, θα πρέπει να επιδείξουμε ψυχραιμία και να μην πέσουμε θύματα στην σιωνιστική παγίδα του διχασμού και του μίσους με τους παραπλανηθέντες συμπατριώτες μας.

Μείνε ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ, εμπρός μας πεδίον δόξης λαμπρόν για νέους Ήρωες και νεομάρτυρες της Ορθοδοξίας και της πατρίδας μας.

84 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/8/21 10:21 μ.μ.


    Πολύ σημαντικά σημεία αυτά:

    "Πολύ περισσότερο, όσοι εθελουσίως έγιναν ζόμπι - διαμέσου της νανοτεχνολογίας των “εμβολίων” κορωνοϊού - όπου οι επικυρίαρχοι πλέον πρακτικά έχουν τη δυνατότητα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού να αλλάξουν τα συναισθήματα τους, να τους δημιουργήσουν οποιοδήποτε ψυχοπαθολογικό πρόβλημα, να τους τηλεκατευθύνουν τις πράξεις και τις σκέψεις τους ή ακόμα και να τους αφαιρέσουν την ζωή."

    "Τα εμφυτεύσιμα τσιπ ή τα νονορομπότ που εμφυτεύονται στο ανθρώπινο σώμα με τα εμβόλια"

    "Η μοχθηρή γενοκτονία και μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους άρχισε... και γίνεται μαζικά μέσω των εμβολιασμών κορονοϊού."

    "Η πνευματική θωράκιση μας, θα γίνει μέσω της Ελληνορθόδοξης πίστης, της συμμετοχής μας στα άγια μυστήρια της εκκλησίας, της μελέτης των κειμένων των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας και της διαρκούς προσευχής μας."

    Μπράβο στον Αρίωνα για την ομολογία πίστης στον Ιησού Χριστό όλα αυτά είναι δαιμονική προετοιμασία για την έλευση του Αντιχρίστου, οι εμβολιασμένοι έχασαν τη ψυχή τους, και μπήκε στο dna τους το χάραγμα του 666 και με ένα πάτημα του κουμπιού οι σατανιστές της νεας ταξης θα τους σκοτώσουν το είχε πει ο αγιος Παίσιος από το 1983.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/8/21 11:51 μ.μ.

    Θλίψη. Κάποιοι θέλουν να καταντήσει ο ε/σ λιακοπουλισμος με στεροειδή. Μας εμφυτεύουν μέσω του εμβολίου μαγνητικά μικροτσίπ ανιχνεύσιμα με μπλου τουθ από τα οποία θα μπορεί ο Μπιλ Γκέιτς πατώντας ένα κουμπί μέσω του 5G να επιλεγεί τι θα σκεφτόμαστε... Σε αυτό το επίπεδο βρίσκεται δυστυχώς ο δημόσιος λόγος του "χώρου".

    Αντί να δώσει ο "χώρος" πολιτικό, κοινωνικό και ιδεολογικό πρόσημο στις ετερόκλητες μάζες των συγκεντρώσεων κατάντησε να υιοθετήσει την πιο εξωφρενική (και ακίνδυνη για το σύστημα) ρητορική τους. Και όποιος το παρατηρεί αυτό εξωστρακίζεται ως "εμβολιάκιας" και ως δήθεν υποστηρικτής της κυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/8/21 11:54 μ.μ.

    Ενώ ξεκίνησε καλά για τον τεχνοκρατικό ολοκληρωτισμό κατέληξε ότι χειρότερο έχω διαβάσει ποτέ στον Μαύρο Κρίνο. Από την μέση και κάτω το άρθρο είναι μια παράνοια με συνωμοσιολογικές εσχατολογίες που δεν λέει ούτε ο Κλεομένης. Ειδικά το τέλος "μείνε ανεμβολίαστος για τους νεομάρτυρες της Ορθοδοξίας μας" με κάνει να απορώ πως γίνεται ο Άρης Αρίων να υπήρξε κάποτε υπεύθυνος ιδεολογίας της ΧΑ (εκτός και αν παρήκμασε τώρα τελευταία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θλιβερά παράγωγά του, είναι αυτό το σχόλιο.
      Ο Άρης Αρίων είναι ένας πραγματικός και υγιής Ε/Σ, αλλά οι έκφυλοι του χώρου έχουν περιπέσει στην σιωνιστική σατανολατρεία και στην παρελθοντολογία.
      Το περίεργο θα ήταν, εάν ο παλαίμαχος συναγωνιστής Άρης Αρίων, παρέμενε για πολύ χρόνο ως υπεύθυνος ιδεολογίας σε ένα μόρφωμα που κατ'ουσίαν δεν είχε σχέση με τηνν πραγματική ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού.
      Ν. Δ.

      Διαγραφή
    2. Απόδειξη του πόσο διέφθειρε τον λεγόμενο εθνικό χώρο ο Μιχαλολιάκος και οι τα θλιβερά παράγωγά του, είναι αυτό το σχόλιο.
      Ο Άρης Αρίων είναι ένας πραγματικός και υγιής Ε/Σ, αλλά οι έκφυλοι του χώρου έχουν περιπέσει στην σιωνιστική σατανολατρεία και στην παρελθοντολογία.
      Το περίεργο θα ήταν, εάν ο παλαίμαχος συναγωνιστής Άρης Αρίων, παρέμενε για πολύ χρόνο ως υπεύθυνος ιδεολογίας σε ένα μόρφωμα που κατ'ουσίαν δεν είχε σχέση με τηνν πραγματική ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού.
      Ν. Δ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/8/21 11:56 μ.μ.

    Όντως η ΜΟΣΑΝΤ έριξε το Europa Network;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αλήθεια είχε γίνει πανευρωπαϊκή κινητοποίηση μέσω των δυνάμεων καταστολής για την διάλυση του δικτύου. Το άρθρο του Άρη Αρίωνος όπως και τα άλλα άρθρα δεν σημαίνει ότι εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσουμε σε λογοκρισία. Όποιος συναγωνιστής ή συναγωνίστρια διαφωνεί μπορεί να προσθέσει σχόλιο τηρώντας πάντα τους κανόνες. Η φόρμα σχολιασμού υπάρχει για τον διάλογο μεταξύ συναγωνιστών αλλά και με πολιτικούς αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/8/21 12:37 π.μ.

    Συγχαρητήρια στον Άρη Αρίωνα, κατάφερε να κάνει τον πατέρα Κλεομένη να φαντάζει σοβαρός πολιτικός αναλυτής και ιδεολογικός καθοδηγητής. Αναμένουμε ίσως κάποια ραδιοφωνική εκπομπή ή συνέντευξη με μεγάλες μορφές όπως ο David Icke, o Alex Jones ή ο "δικός μας" Λιακόπουλος, έχει δρόμο ακόμα η κατρακύλα του χώρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/8/21 12:47 π.μ.

    Συγγνώμη που το λέω αλλά όλα τα άρθρα του Αρίωνα είναι κάτι μεταξύ συνωμοσιολογίας και ακροδεξιάς αντίδρασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άθλια παπαγαλάκια του Σιωνισμού, βαφτίζουν "συνωμοσιολόγο και ακροδεξιό αντιδραστικό" όποιον λέει ή γράφει την ΑΛΗΘΕΙΑ, δεν υποτάσσεται και αντιστέκεται στο σύστημα...

      Οι αντιδράσεις των συστημικών λακέδων αποδεικνύουν ότι το άρθρο του Άρη Αρίωνος κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/21 4:49 μ.μ.

      3:01 ποια ακριβώς είναι η αλήθεια ότι ο Μπιλ Γκέιτς θα μας βάλει τσιπάκι και πατώντας κουμπιά θα μας ελέγχει σαν τηλεκατευθυνόμενα;

      Διαγραφή
    3. Ήδη, οι εβραιοσιωνιστικής ιδιοκτησίας πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες έχουν επίσημα παραδεχθεί ότι μέσα στα COVID-19 εμβόλια υπάρχει νανοτεχνολογία, πιο συγκεκριμένα, υπάρχει οξείδιο γραφενίου σε μορφή υγρών κρυστάλλων... Δηλαδή, προγραμματισμένα νανοτσίπ που λαμβάνουν και στέλνουν ψηφιακά μηνύματα. Αυτή είναι μία από τις δυσάρεστες αλήθειες, που ενοχλεί απερίγραπτα όλους τους συστημικούς, καθώς και μία μερίδα εγωπαθών εμβολιασθέντων (αναφέρομαι στους εμβολιασθέντες που αντιλήφθηκαν την πικρή αλήθεια μετά τον εμβολιασμό τους και όχι στους εμβολιασθέντες που την αγνοούν).

      Τώρα, αν θέλεις να γίνεις μετάνθρωπος ή πειραματόζωο και να αποκτήσεις νέα προβλήματα υγείας ή να πας σαν πρόβατο στην σφαγή ή αν θέλεις να γίνεις ζόμπι μέσω των εμβολίων COVID-19 - είσαι απολύτος ελεύθερος να το κάνεις.

      Ο Άρης Αρίων, απλά μας ενημερώνει και μας προειδοποιεί για την θλιβερή τραγική πραγματικότητα - από εκεί και πέρα ανέκαθεν υπήρχε το εμετικό φαινόμενο της εθελοδουλείας στον πλανήτη μας...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/8/21 2:10 π.μ.

    δυστυχως αυτες τις λιακοβελοπουλικες ανοησιες για εμβολια με νανοσωματιδια και οξειδιο του γραφενιου αναμασουν καποιοι και χανουμε το μεγαλο δικιο που εχουμε οι ανεμβολιαστοι και δινουμε βημα και στους κρετινους μπολιασμενους να μας λενε ψεκασμενους ψυχοπαθεις και δεν ξερω γω τι αλλο. τα εμβολια δεν θα τα κανουμε γιατι ειναι σε πειραματικο σταδιο και δεν γνωριζουμε τις παρενεργειες που μπορει να εχουν και ως εκ τουτου αρνουμαστε να γινουμε πειραματοζωα χαριν της αδηφαγιας των εβραικων φαρμακοβιομηχανιων. δεν ειναι μονο θεμα φοβου ειναι και θεμα συνειδησιακο και θεμα ανθρωπινης αξιοπρεπειας πρωτιστως. απο κει και περα πιστευω πως ο πολεμος που θα δεχθουμε οι ανεμβολιαστοι απο το καθεστως θα ειναι πρωτοφανης και ολοκληρωτικος και σαφως πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι και σωματικως και ψυχικως και πνευματικως για να αντιμετωπισουμε την κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/8/21 2:15 π.μ.

    Ενω ξεκινησε πολυ καλα για ενα υπαρκτο θεμα-προβλημα αυτο της εν οψει ψηφιοποιησης των παντων και αναφερει πραγματα που στεκουν οπως το internet of things, μετα τα εκανε ολα ρημαδιο με το θρησκευτικο ψυχαναγκαστικο συνδρομο καταδιωξεως και τα νανοτσιπ και τα κουμπια που θα παταει ο Μπιλ Γκειτς για να τηλεκατευθυνει την εμβολιασμενη μανα μου που εχει γινει ζομπι. Με λιγα λογια, ο Αριωνας επαθε Ιερο Λοχο 2012! Αυτο το αρθρο μου θυμησε εναν καλο μου φιλο ΠΡΩΗΝ συναγωνιστη που ξεκοψε επειδη ελεγε δεν αντεξε τη βλακεια που δερνει τους περισσοτερους στο χωρο. Μπορεις να πεις οτι ειχε αδικο στη διαγνωση; Να το χουμε λιγο στα υποψη μας: Η ακραια αντιεμβολιαστικη παρακρουση που περναει ο χωρος θα κανει ακομα πιο λουμπεν το χωρο. Ετοιμαστειτε. Ο Ρουπακιας θα φανταζει νομπελιστας αστροφυσικος με χομπι τη συγγραφη χαικου ποιημάτων στον ελευθερο χρονο του μπροστα στους ψεκασμενους νεους ρουπακιαδες που τους κλεινουμε το ματι και θα περασουν απο το χωρο αφου βλεπουν φως και λογικα θα μπουν. Πρεπει να μπει καποιο φρενο, αλλα ποιος θα το βαλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρη Αρίωνα, πάτα γκάζι! Τα ακροδεξιά σιωνιστικά φερέφωνα λύσαξαν από το κακό τους... με το νέο εύστοχο άρθρο σου.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/8/21 2:36 π.μ.

    Δεν ήξερα ότι ο άνθρωπος που έγραφε στην εθνικοσοσιαλιστική επιθεώρηση ήταν στην σ.ο. του μκ! Πρόσφατα διάβασα και μια συνέντευξη της εσα που είχε σχέση με έναν Άγγλο εθνικοσοσιαλιστή και αναφέρθηκε και ο Άρης. Σίγουρα το άρθρο που διαβάζω εδώ έχει και ανακρίβειες αλλά είναι ενδιαφέρον επειδή έχει ένα αντιτεχνολογικό γράψιμο που θυμίζει Καζίνσκι. Ο Άρης Αρίων είναι μαχητής των ιδεών αν και φανατικός χριστιανός από ότι βλέπω. Δεν έχει καμία σχέση με τον Κλεομένη που έχει άλλη πορεία. Ο Άρης Αρίων για όσους το αγνοούν όχι μόνο είναι υπαρκτό πρόσωπο σε αντίθεση με ότι έλεγε γνωστός βετεράνος αλλά κάθε φορά που επισκεπτόταν τα κεντρικά γραφεία της αζοφ οι Ουκρανοί πολιτοφύλακες στέκονταν προσοχή σε ένδειξη σεβασμού προς τον Έλληνα που τους βοηθούσε. Δεν περιμένω ανάλογο σεβασμό και στην χώρα μας που αρκούνται κάποιοι του χώρου σε ένα εγέρθητου και σε ανώνυμα σχόλια στο διαδίκτυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/21 11:03 π.μ.

      Αντιτεχνολογικό, με ύφος Καζινσκι το άρθρο είναι στην αρχή. Από την μέση και κάτω είναι αντιτεχνολογικό με ύφος παλαιοημερολογίτη μοναχού

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/8/21 3:09 π.μ.

    Ανώνυμος5/8/21 2:36 π.μ.
    Θα ήταν χρήσιμο να μας αναφέρεις τις ανακρίβειες που ισχυρίζεσαι ότι υπάρχουν στο άρθρο,παρουσιάζοντας και τα ανάλογα στοιχεία που τις καταρρίπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/21 8:04 π.μ.

      Πιστεύεις και εσύ ότι με το εμβόλιο σου εισάγει μικροτσίπ και νανορομποτ ο Μπιλ Γκέιτς ώστε να μπορεί με ένα κουμπί να ελέγχει τις σκέψεις σου, να σε τηλεχειρίζεται ή και να σκοτώνει;

      Διαγραφή
    2. Μπράβο, επιτέλους και ένας ιδεολόγος Ε/Σ που δεν ασχολείται με το τι έγινε ή δεν έγινε ή με το τι έπρεπε να γίνει στο παρελθόν, αλλά αναφέρεται στο παρόν και στο μέλλον με στοιχεία και ανοιχτό αδούλωτο μυαλό. Π.Α.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/8/21 1:44 μ.μ.

      Και λάθος να είναι ο Α.Α. και μόνο που έχει τέτοιο παρελθόν κάποιοι θα δείχνετε σεβασμό παιδιά

      https://www.youtube.com/watch?v=Ve9fu0XxqDA

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/8/21 3:27 μ.μ.

      Ανώνυμος5/8/21 8:04 π.μ.
      Αμφισβήτησες ορισμένους από τους ισχυρισμούς του αρθρογράφου και σου τέθηκε μια πολύ απλή ερώτηση. Εσύ όχι μόνο δεν παραθέτεις κάποια σχετικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την ορθότητα του ισχυρισμού σου αλλά "απαντάς" με ερώτηση. Από τη στιγμή λοιπόν που τοποθετήθηκες, δηλώνοντας σίγουρος ότι το άρθρο περιέχει κάποιες ανακρίβειες, οφείλεις να τις υποδείξεις προσκομίζοντας και τις σχετικές πληροφορίες προκειμένου οι αναγνώστες να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα επί του θέματος. Διαφορετικά, η συγκεκριμένη αναφορά σου περί ανακριβειών δεν αποτελεί θέση που μπορεί να υποστηριχτεί με επιχειρήματα, απλώς απηχεί την προσωπική σου εκτίμηση χωρίς να έχει εν τέλει να προσφέρει κάτι επί της ουσίας.

      Διαγραφή
    5. Τα όσα αναφέρει ο Άρης Αρίων είναι απολύτως ορθά.
      Όποιος βλαξ ή άσχετος δεν γνωρίζει περί βιονανορομποτικής, προκειμένου να μην γράφει βλακώδη σχόλια, καλά θα κάνει πρώτα να ανοίξει κάποιο σχετικό βιβλίο και μετά να εκφέρει γνώμη...

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/8/21 12:46 μ.μ.

    «Κάτω η χούντα του νεοναζιστικού απαρτχάιντ», «αντίσταση στο μπόλι», «όχι στην καθεστωτική επιστήμη», αυτά είναι μερικά από τα συνθήματα που μοιράζονται στην εποχή μας, τόσο ακροαριστεροί και ακροδεξιοί, όσο και οι λεγόμενοι γνήσιοι ορθόδοξοι (ΓΟΧ), δηλαδή οι «σωστοί» χριστιανοί, οι «όπως πρέπει». Η απόλυτη ειρωνεία είναι ότι τέτοιες φωνές έρχονται από όσους ένα χρόνο πριν ήθελαν τους ηλικιωμένους και ευάλωτους να μένουν στα σπίτια τους, ώστε να κυκλοφορούν αυτοί ελεύθεροι κάτι που είναι ο ορισμός του απαρτχάιντ!!! Στην πραγματικότητα, το απαρτχάιντ της Νοτίου Αφρικής βασίστηκε στα φυλετικά χαρακτηριστικά των μαύρων, κοινώς, σε χαρακτηριστικά που δεν τα επέλεξαν οι ίδιοι, όπως το χρώμα του δέρματος. Επί της ουσίας, «υγειονομικό απαρχάιντ» είναι να επιθυμεί κανείς να περιορίζονται οι ηλικιωμένοι και οι ευάλωτοι, τη στιγμή που οι πρώτοι δεν έχουν την επιλογή να γίνουν νέοι και οι δεύτεροι δεν πρόκειται να γίνουν υγιείς, όπως και οι μαύροι δεν μπορούσαν να γίνουν λευκοί. Αντιθέτως, οι ανεμβολίαστοι μπορούν να εμβολιαστούν, είναι θέμα επιλογής τους, επομένως ο περιορισμός τους (ανεξάρτητα αν το μέτρο είναι ορθό) δεν είναι μπορεί να θεωρηθεί «απαρχάιντ», αλλά λογική προσέγγιση. Άλλωστε κανένα κράτος δεν θα μπορούσε να έχει στη διάθεσή του – ειδικά σε τόσο στενά χρονικά περιθώρια - τους απαραίτητους πόρους για όλους εκείνους που θα νοσήσουν, εκ των οποίων ένα μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστων θα καταλήξει στις ΜΕΘ. Άρα θα πρέπει να περιοριστεί η κινητικότητα των ανεμβολίαστων. Είναι αλήθεια ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μάλιστα με τη μετάλλαξη Δ το ποσοστό των εμβολιασμένων που θα νοσήσουν θα είναι μεγαλύτερο, εφόσον αυτή καθιστά τον ιό λιγότερο ευάλωτο στα εμβόλια. Ωστόσο τα στοιχεία έχουν αποδείξει ότι ελάχιστοι εμβολιασμένοι θα καταλήξουν στις ΜΕΘ, συνεπώς, δεν (θα) κάνουν εκτεταμένη χρήση κρατικών πόρων στερώντας δομές υγείας από άλλους ανθρώπους με πολύ πιο σοβαρά νοσήματα. Οι ανορθολογικές στάσεις καποιων ζηλωτών χριστιανών και κάποιων ψευτοπαγανιστών που ζήλεψαν την συνωμοσιολογία των ΓΟΧ, που απο κοινού λειτουργούν ως αφιονισμένοι και αστοιχείωτοι ταραξίες, θυμίζουν σε επίπεδο λόγου τις ακρότητες των εικονομάχων. Πράγματι και εκείνοι οι χριστιανοί ήθελαν να καθαρίσουν την Εκκλησία από όλους τους κληρικούς, την «προδοτική Ιεραρχία», που πίστευαν ότι είχαν διαφθαρεί από την κοσμική εξουσία. Όπως και τότε, έτσι και τώρα το μίσος για την ακάθαρτη κοινωνία και την κοσμικότητα, μαζί με τον τυφλό φανατισμό, δεν τους επέτρεπε καν να σκεφτούν ότι η θρησκεία, κάθε θρησκεία, πρέπει να βρίσκεται πάντα σε επαφή με την κοινωνία και να την υποστηρίζει σε κάθε δυσκολία και όχι να είναι ένα αποκομμένο σώμα που θα υμνεί τον εαυτό της: την καθαρότητά της και την ορθή της δόξα. Η ιστορία μας διδάσκει ότι, στην πραγματικότητα, ακόμη και ο πιο αυταρχικός χριστιανισμός των καθολικών ποτέ δεν αποκόπηκε πλήρως από την κοινωνία, ώστε να καταλήξει μια κλειστή και αυτοαναφορική κάστα ελιτιστών της θρησκείας. Η άκρως ανορθολογική, ναρκισσιστική και θρησκόληπτη συμπεριφορά των γνήσιων ορθόδοξων και υπερορθόδοξων - που με τον δηλητηριώδη λόγο τους υποκινούν κάποιες μάζες και τις φανατίζουν - θυμίζει ισλαμιστικές πρακτικές και ρητορικές μισαλλόδοξων ιμάμηδων, πράγμα που δεν μας τιμά καθόλου ως κοινωνία και ως έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος υπακούσει δουλικά στο Σύστημα και πάει να εμβολιαστεί σαν πιστό σκυλάκι, ως το κάνει - πρόβλημά του για ότι πάθει... Οι πραγματικοί Ελληνορθόδοξοι, Ε/Σ, Εθνικιστές και όσοι πραγματικά πιστεύουν στην Ελευθερία δεν θα εμβολιαστούν!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/21 4:52 μ.μ.

      Το ότι κάποιοι είναι συνωμοσιολογοι δεν σου δίνει πάτημα να υπερασπίζεσαι την ΝΔ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/8/21 6:14 μ.μ.

      εντελως κουτοπονηρη και με λογικοφανεις σοφιστειες η προσεγγιση σου φιλε. πας κατ αρχην να ταυτισεις τρια εκατομμυρια ανεμβολιαστων με καποιους λιγους ακραιους ΓΟΧ που τυγχανει να ειναι στην εμπροσθοφυλακη των κινητοποιησεων για τους εμβολιασμους.και στο θεμα των ταυτοτητων εαν θυμασαι που ειχαν συλλεχθει δυο εκατομυρια υπογραφες (μεταξυ των οποιων και ο καραμανλης) καποιους ακραιους ΓΟΧ προεβαλλαν τα καναλια. γνωστη επικοινωνιακη νεοταξιτικη κατα βαση τακτικη. οσοι δεν ειναι με την ΝΤΠ ειναι γραφικοι.η πλειοψηφια των ανεμβολιαστων ειναι ανθρωποι σοβαροι μορφωμενοι σκεπτομενοι. δεν ειναι οπαδοι του σωρρα και του λιακοπουλου οπως λετε. και στην τελικη εαν ο σωρρας λεει οτι η γη ειναι σφαιρικη εμεις πρεπει να πουμε οτι η γη ειναι επιπεδη για να μην ταυτισθουμε μαζι του? λες επισης οτι οι ανεμβολιαστοι επιθυμουσαμε οι γεροι και οι ευπαθεις να ειναι κλεισμενοι μεσα εν καιρω πανδημιας. για σενα δηλ. ηταν καλυτερα τα ολικα λοκνταουν που ηταν ολοι κλεισμενοι μεσα? προφανως δεν γνωριζεις τι εστι η δαρβινικη ανοσια αγελης η οποια θα νικησει τον ιο (και κανενα εμβολιο φυσικα που εχει ισχυ για λιγους μηνες ). συμφωνα με αυτην ο ιος θα κανει τον κυκλο του στον πληθυσμο και στο πλαισιο αυτο ηλικιωμενοι και ΧΑΠ που εχουν εξασθενημενο ανοσοποιητικο θα παραμεινουν για οσο διαστημα υπαρχει η πανδημια υπο περιορισμο με μελλοντικο εμβολιασμο τους οταν υπαρξει πραγματικα ασφαλες εμβολιο και οταν ληξει η πανδημια για να αποφευχθουν μεταλλαξεις του ιου. λες λοιπον οτι το να μεινουν οι γεροι και οι καρκινοπαθεις σπιτια τους εν καιρω πανδημιας ειναι απαρτχαιντ. φαινομενικως ναι. ουσιαστικως ομως οχι γιατι ειναι κατι που γινεται ξεκαθαρα για την προστασια της σωματικης υγειας τους προς ωφελος τους δηλαδη και οχι προς ωφελος του καθεστωτος οπως ο φυλετικος διαχωρισμος στην νοτια αφρικη. οπως ακριβως δεν θα επιτραπει σε εναν εφηβο για την προστασια της ψυχικης του υγειας να παει να παιξει κινο σε πρακτορειο οπαπ. μηπως και αυτο ειναι καθεστως απαρτχαιντ για τους εφηβους? αντιθετως το απαρτχαιντ που επιβαλλει το καθεστως στους ανεμβολιαστους δεν εχει ως σημειο αναφορας την προστασια της υγειας τους αλλα την επιβολη σε αυτους μιας ιατρικης πραξης που θα ωφελησει οικονομικως καποιες πολυεθνικες φαρμακευτικες και ενδεχομενως καποιες καθεστωτικες ορντινατσες τους (πολιτικους μεγαλογιατρους δημοσιοκαφρους) και για την οποια εγκριτοι (αλλα σκοπιμως μη προβεβλημενοι) επιστημονες εχουν εκφρασει σαφεις αιτιασεις για τις παρενεργειες που μπορει να εχει στον ανθρωπινο οργανισμο. στην τελικη εαν το προβλημα ειναι οι ΜΕΘ οπως ευλογα αναφερεις τοτε να υπογραψουμε μια υπευθυνη δηλωση οι ανεμβολιαστοι οτι δεν θελουμε νοσηλεια σε ΜΕΘ εαν νοσησουμε απο τον ιο του φαουτσι και να τελειωνει εκει η ιστορια. το καθεστως δεν εχει κανενα ηθικο δικαιωμα να επιβαλλει την οποιαδηποτε αλλη απαγορευση στους ανεμβολιαστους. εσεις αλλωστε οι αψεκαστοι εμβολιασμενοι εμβολιαστηκατε και ειστε ασφαλεις (ετσι λετε τουλαχιστον). το τι θα κανουμε εμεις οι ανεμβολιαστοι να μην σας αφορα. γουσταρουμε να ψοφησουμε απο το κινεζικο εσκουλαμεντο και δεν θα σας ρωτησουμε γι αυτο.
      ΥΓ: θα συνιστουσα στους σοβαρους αψεκαστους που εβαλαν οικοιοθελως το σκευασμα του ιουδαιου κτηνιατρου στον οργανισμο τους να κανουν και το εμβολιο για την γριππη των χοιρων για να ειναι ακομη πιο ασφαλεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/8/21 7:18 μ.μ.

      Ανώνυμος5/8/21 6:14 μ.μ.

      Ενω εχεις δικιο συναγωνιστη δεν χρειαζεται να του παραχωρεις το προνομιο του αψεκαστου. Ειναι τακτικο λαθος το οτι στον χωρο εχει μετατραπει σε meme o ορος "ψεκασμενος" και τον χρησιμοποιουμε ως αυτοπροσδιορισμο

      Διαγραφή
  13. Θερμά συγχαρητήρια στον παλαίμαχο σύντροφο Άρη Αρίωνα για το εξαιρετικό νέο άρθρο του.
    Λυπάμαι για την απίστευτη πνευματική σήψη που επικρατεί στον εθνικιστικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο συντάκτης του άρθρου έχει μία πολύ συγκεκριμενη πολιτική διαδρομή. Καλή κακή, επιτυχημένη αποτυχημένη είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Επίσης διαθέτει και έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα και ψυχοσύνθεση, μας ταιριάζει δεν μας ταιριάζει κι αυτό είναι ένα θέμα προς συζήτηση.
    Όμως το να χρησιμοποιουμε απίστευτα μειωτικούς χαρακτηρισμούς για τον οποιοδήποτε και μάλιστα εξ αποστάσεως, ούτε συνάδει με την εθνικιστική θεώρηση του ζην ούτε και σε μια τελική ανδρικό είναι... Σεβασμός! Συμφωνείτε ή διαφωνείτε να μάθετε σεβασμό κακομαθημένα χουλιγκανοεθνίκια! Εάν δεν το μάθατε στα σπίτια σας δεν είστε όχι εθνικιστές, ούτε καν άνθρωποι.

    Επί της ουσίας τωρα: Γνωρίζετε ποιος είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών; Είναι ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, ο μεγαλοτραπεζίτης... Κι αυτό συνωμοσιολογικό σενάριο είναι;
    εν κατακλείδι το άρθρο είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, μολονότι οι οποίες επιφυλάξεις εστιάζονται στο εξής γεγονός: Το "Matrix" διατηρεί τις εφεδρείες του όχι μόνο στο χώρο της καθεστηκυίας τάξης αλλά και στο χώρο της επαναστατικής ανατροπής, όπως αυτόν στον οποίο και θέλουμε να διατυμπανίζουμε πως ανήκουμε. Τουτέστιν πλείστα απ' τα συνωμοσιολογικά σενάρια εκπορεύονται από αυτά τα Κέντρα. Χρειάζεται προσοχή (ναι και προσευχή για όσους πολιτεύονται πνευματικά Ανατολικώς και Ορθοδόξως) και διάκριση.

    Υ.Σ.1:"Τα άρθρα που δημοσιεύονται δεν είναι αναγκαίο να εκφράζουν το σύνολο της συντακτικής ομάδας". Το διαβάσετε αυτό όλοι εσείς που λοιδορείται και προσβάλλεται χυδαίως τη Σ.Ο. του παρόντος ιστολογίου;

    Υ.Σ.2: Στο ίδιο μήκος κύματος aperopia.fr για όποιον ενδιαφέρεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/8/21 3:16 μ.μ.

    Βαζεις τα ποδια στην πλατη και τρεχεις πανικοβλητος μακρυα οταν ο Χαρδαλιας σου στελνει μηνυμα με το 112 οτι πρεπει να εκκενωσεις το Σπιτικο σου γιατι θα καεις ζωντανος, αλλα οταν ο ιδιος τυπος μαζι με ολη την Ελληνικη Επιστημονικη Κοινοτητητα σου λενε να εμβολιαστεις ωστε να σωθεις και εσυ αλλα και η κοινωνια, το παιζεις μαγκιτης ανεμβολιαστος του πληκτρολογιου και με το εμμονικο πεισμα σου τραβας και ατομα απο τον κυκλο σου στον Θανατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/21 7:27 μ.μ.

      Τα σκεφετεστε αυτα που γραφετε; Η φωτια ειναι κατι δεδομενο και ορατο το οποιο μπορεις να δεις και μονος σου και να εκτιμησεις τι θα πραξεις. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Το εμβολιο οχι μονο δεν ειναι κατι δεδομενο αλλα ειναι πειραματικο με πλειστες παρενεργειες και οι εταιρειες παραγωγης του δεν φερουν καμια ευθυνη για οποιαδηποτε ζημια παθεις. Ξεχνατε ομως οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΝΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. Ή μαλλον δεν το ξεχνατε, το ξερετε πολυ καλα αλλα ειστε σε εντεταλμενη υπηρεσια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/21 11:38 μ.μ.

      Καλά δεν ντρέπεστε; Αυτά που γράφει ο Κρητικόπουλος του Right Society στο Twitter τα κάνετε κόπι πειστ εδώ; Εκτός και αν είσαι ο ίδιος ο Κρητικόπουλος

      Διαγραφή
  16. Οι περισσότεροι δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι ή τους αρέσει να τρώνε το τυράκι (βόλεμα) της φάκας και έτσι πέφτουν εύκολα θύματα της ψηφιακής τεχνολογίας και της προπαγάνδας του συστήματος.
    Ανέκαθεν, σταθερή αξία, ο παλαίμαχος σύντροφος Άρης Αρίων... Συγχαρητήρια, πάρα πολύ σημαντικό άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/8/21 3:46 μ.μ.

    Μια ευγενική προσφορά σε αυτόν που μειώνει προσωπικότητες και στους μαθητές του. Χρήσιμος εξοπλισμός εστιατορίων.

    https://www.smart-tech.gr/asurmati-endoepikoinonia-gia-estiatoria/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/8/21 4:38 μ.μ.

    Αν και δεν γνωρίζω προσωπικά τον Άρη σαν μοναχικός τύπος που είμαι τα τελευταία χρόνια, άθελά του ή εσκεμμένα έπεσε στην παγίδα που έστησαν άτομα σαν τον Λιακόπουλο. Ενώ πράγματι παρουσιάζουν αλήθειες που βλέπουμε πια μπροστά στα μάτια μας παύοντας κάθε υπόνοια περί συνωμοσιολογίας, μπλέκουν έπειτα τις πιο εξωφρενικές θεωρίες από διαβόλους Νεφελίμ και εξωγήινους με σκοπό να γελοιοποιήσουν αυτές τις αλήθειες στα μάτια του κόσμου θεωρόντας πως είναι και αυτές φαντασία ή συνωμοσιολογία. Λόγω του βασικού επαγγέλματός μου που έχει να κάνει με βιβλία, έτυχε να πέσουν στα χέρια μου τέτοια βιβλία του Λιακόπουλου και διαπίστωσα όλα όσα ανέφερα. Το θρησκευτικό ή παραφυσικό συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται είναι πάντα χωρίς αποδείξεις και μπαίνει είτε με σκοπό να διατηρήσει τον κόσμο στην υπάρχουσα χριστιανική θρησκεία επειδή πάντα κάποιος αντίχριστος καραδοκεί για να τον φάει μαζί με κάποιον εξωγήινο είτε για να γελοιοποιήσει τις υπόλοιπες αλήθειες όπως είπα.

    Με τον Άρη διαφωνώ στα θρησκευτικά και στη θρησκευτική τοποθέτηση που έκανε αφού ο Σιωνισμός αποτελεί κοσμοκρατορική επιδίωξη κάποιων εβραίων πέρα από την ανασύσταση πατρίδας στη Μέση Ανατολή. Ο δε θεός τους που είναι ο ίδιος με του Άρη (σαν χριστιανός που λέει ότι είναι) και σύμφωνα με τις δυο πρώτες απ' τις Δέκα Εντολές του, απαγορεύει ρητά τη λατρεία οποιουδήποτε άλλου θεού και της απεικόνισής του, άρα ο Σιωνισμός που επικαλείται ο Άρης έχει να κάνει με τον εβραιοχριστιανικό Θεό και με κανέναν άλλον διάβολο εξωγήινο ή δεν ξέρω τι άλλο. Δεν αποκλείεται και επίτηδες να γίνεται αυτή η παραπλάνηση για να πάψει να εναντιώνεται ο κόσμος στους γαμψομύτηδες που τον κυβερνούν σήμερα και να ψάχνει για ερπετόμρφούς Νεφελίμ γύρω του.

    Ας κρατήσουμε λοιπόν την αλήθεια που έγραψε ο Άρης για την τεχνολογική δικτατορία του μετανθρωπισμού όπως την ονομάζω εγώ και ας πολεμήσει ο καθένας από τον χώρο του για να απελευθερωθεί από αυτή ή όλοι μαζί όπως συνέβη με τις αντιεμβολιαστικές διαδηλώσεις που κακά τα ψέματα αποτέλεσαν τις μοναδικές που κατάφεραν να μαζέψουν τόσο κόσμο!

    Να υπενθυμίσω στον Άρη κλείνοντας, ότι ο Ορθόδοξος χριστιανισμός του κατακρίνει σφοδρά των νεοναζισμό της Ουκρανίας που ανήκει ο Άρης όπως κατάλαβα, εξαιτίας της αμερικανοσιωνιστικής επέμβασης (που κατακρίνει ο Άρης) εκεί πέρα με τη σχισματική απόσχιση της Εκκλησίας της αποκόβοντάς την από την Ορθοδοξία! Μπορεί να διαβάσει σχετικά δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα του Ορθόδοξου Τύπου για περισσότερη ενημέρωση. Περί θρησκευτικών διαφωνιών μου με το άρθρο του Άρη δεν θα επανέλθω, γιατί βαριέμαι να γράφω ολόκληρα κατεβατά εδώ πέρα που μου στερούν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο για να κάνω αυτά που θέλω. Όποιος θέλει, μπορεί να το ψάξει βαθύτερα και να πάρει τις απαντήσεις που ψάχνει με την προϋπόθεση να μη φοράει παρωπίδες!

    - ο ορθόδοξος διαβολάκος από το έθνος των εθνικιστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας, ηθικής και αξιοπρέπεια από τους ρουφιάνους στον χώρο...
      Ο Άρης Αρίων ΔΕΝ μίλησε για Νεφελίμ, ερπετοειδή και άλλες ανοησίες που αναφέρει ο ιουδαιοσχολιαστής, ούτε πήρε θέση στο θρησκευτικό ζήτημα της Ουκρανίας. Στο μοναδικό σημείο που ανέφερε "εξωγήινους", μίλησε για "ΔΗΘΕΝ εξωγήινους".
      Πέραν τούτου, ο "θεός" του Ιουδαϊσμού ΔΕΝ είναι ο Θεός των Χριστιανών Ορθοδόξων.
      Προφανώς, ο ψευδολόγος σχολιαστής ή δεν διάβασε καθόλου το άρθρο, είτε επειδή είναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, αναφέρει δολίως πράγματα που ΔΕΝ υπάρχουν πουθενά στο άρθρο του Άρη Αρίωνος από έλλειψη κάποιου στοιχειώδους πραγματικού επιχιεήματος εναντίον του.
      ΑΙΣΧΟΣ και ΞΕΦΤΙΛΑ!

      Υ.Γ. Τελικά, έτσουξε για τα καλά το άρθρο του συναγωνιστή Άρη Αρίωνα...
      Μαύρε Κρίνε, περιμένουμε να δημοισιεύσεις κι άλλα άρθρα από τον Άρη Αρίωνα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/21 12:09 π.μ.

      Αγαπητέ ανώνυμε και άσχετε με χριστιανική ορθοδοξία γιατί για Γνωστικισμό σε κόβω ότι ακολουθείς αν κρίνω από τη θεολογική μπαρούφα που πέταξες για διαφορετικό θεό Ιουδαίων, να σου θυμίσω πως όταν βαπτίστηκες μωρό ο χριστιανός παπάς σου ονοματίζει τον θεό που σε βάπτισε ως θεό του Ισραήλ που επικαλείται για να διώξει τον διάβολο:

      Κύριε Σαβαώθ, ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ, ὁ ἰώμενος πᾶσαν νόσον καὶ πᾶσαν μαλακίαν, ἐπίβλεψον ἐπὶ τὸν δοῦλον (δούλην) σου, ἐκζήτησον, ἐξερεύνησον, καὶ ἀπέλασον ἀπ� αὐτοῦ (αὐτῆς) πάντα τὰ ἐνεργήματα τοῦ Διαβόλου. Ἐπιτίμησον τοῖς ἀκαθάρτοις πνεύμασι, καὶ δίωξον αὐτά, καὶ καθάρισον τὸ ἔργον τῶν χειρῶν σου, καί, τῇ ὀξείᾳ σου χρησάμενος ἐνεργείᾳ, σύντριψον τὸν Σατανᾶν ὑπὸ τοὺς πόδας αὐτοῦ (αὐτῆς) ἐν τάχει, καὶ δὸς αὐτῷ (αὐτῇ) νίκας κατ� αὐτοῦ καὶ τῶν ἀκαθάρτων αὐτοῦ πνευμάτων� ὅπως, τοῦ παρὰ σοῦ ἐλέους τυγχάνων (τυγχάνουσα), καταξιωθῇ τῶν ἀθανάτων καὶ ἐπουρανίων σου μυστηρίων, καὶ δόξαν σοι ἀναπέμψῃ, τῷ Πατρὶ καὶ τῷ Υἱῷ καὶ τῷ Ἁγίῳ Πνεύματι, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν.

      από εδώ (για να μη λες ότι παραχάραξα σκοπίμως το εδάφιο): http://www.christopherklitou.com/order_before_baptism_polytone_greek.htm

      Αν είσαι τώρα και παντρεμένος, πάλι ο χριστιανός παπάς σου σε έβαλε να χορέψεις για τον Ησαϊα! Μήπως τελικά εσύ είσαι αντιχριστιανός προβοκάτορας που παριστάνει τον χριστιανό ενώ είσαι Γνωστικός; Ρητορικό το ερώτημα!

      Όσο για τη Σιών, πέρα από την Παλαιά Διαθήκη και το πολιτικό κίνημά του για την ανασύσταση εβραϊκής πατρίδας στη Μέση Ανατολή, αναφέρεται και στη χριστιανικότατη Αποκάλυψη του Ιωάννη που πιστοποιεί ότι ο θεός των Ιουδαίων είναι ο ίδιος με των Χριστιανών:

      ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ 14
      Το άσμα των λυτρωμένων
      1Ύστερα κοίταξα και να! Το Αρνίο στεκόταν πάνω στο όρος Σιών και μαζί του εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες άνθρωποι, που είχαν γραμμένο πάνω στα μέτωπά τους το όνομά του και το όνομα του Πατέρα του.

      Όπως είπα και στο άλλο μου σχόλιο, δεν θα κάτσω να παραθέτω εδώ πέρα ολόκληρα κατεβατά για να σε πείσω ότι δεν είσαι ελέφαντας, αφού ο καθένας με λίγη έρευνα μπορεί να βρει αυτά που θέλει στα θεολογικά.

      Όσο για τις επίσης προβοκατόρικες κατηγορίες που ξεστόμισες χωρίς να με γνωρίζεις, σε προκαλώ να ψάξεις όπου θέλεις μέσα στο Σύστημα για άτομα σαν εμένα, από την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες μέχρι τα πολιτικά κόμματα και δεν θα βρεις κανέναν μας εκεί πέρα ούτε εμένα για να μάθεις προσωπικές πληροφορίες για το άτομό μου, ούτε σε αντιφασιστικές και εβραιοσιωνιστικές οργανώσεις όπως νομίζεις. Δοκίμασε και θα δεις!

      Εγώ μίλησα γενικά για την τακτική που ακολουθείται και από τον Άρη σε όσα σχολίασα συμπεριλαμβάνοντας όλα τα σενάρια που χρησιμοποιούνται. Επειδή και για να σου λύσω την απορία, συχνάζω σε ορθόδοξα χριστιανικά χωράφια και όχι σε σιωνιστικά όπως πιστεύεις, εκεί πέρα ξεκάθαρα κατηγορούν το νεοναζισμό στην Ουκρανία για τη συμμετοχή του στο Αυτοκέφαλο της Εκκλησία της που προέκυψε πρόσφατα αποκόβοντάς την από την Ορθοδοξία. Όπως και στον τελευταίο πόλεμο με τους Ρώσους εκεί πέρα που υποστηρίχτηκαν Ουκρανοί νεοναζι από αμερικανοσιωνιστές σαν το Σόρος για τα δικά τους αμερικανικά συμφέροντα, πάλι ίδια άτομα έκαναν την μαϊμουνιά και στο θέμα του αυτοκέφαλου της ουκρανικής εκκλησίας! Κατά τα άλλα, μας το παίζεις και ορθόδοξος χριστιανός. Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν οι αναγνώστες.

      - ο ορθόδοξος διαβολάκος από το έθνος των εθνικιστών

      Διαγραφή
    3. Προφανώς, είσαι άλλος ένας Ιεχωβάς Σιωνιστής και παπαγαλάκι της ρώσικης προπαγάνδας για την Ουκρανία, όμως στην οποία δεν αναφέρθηκε καθόλου ο Άρης Αρίων...
      Ο Θεός των σημερινών Εβραίων δεν έχει καμμία σχέση με τον Ιησού Χριστό και εφόσον το αγνοείς... αποδεικνύεται το πόσο πολύ ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι ή το πόσο ΛΑΜΟΓΙΟ είσαι!
      Αν είχες διαβάσει έστω και από περιέργεια αγιοπατερικά κείμενα, θα γνώριζες ότι "Σιών" και "Ισραήλ", έχουν εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ εννοιολογική θεολογική ερμηνεία στην Ορθοδοξία.
      Τέλος, αναφορικά με το ποιος είσαι μου είναι αδιάφορο..., αλλά δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη έρευνα, αφού ξεβρακώνεσαι και ξεφτιλίζεσαι από μόνος σου με τις ανοησίες που γράφεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/8/21 3:49 μ.μ.

      Είσαι βλάκας ή τον παριστάνεις; Ο θεός των σημερινών εβραίων ανέκαθεν λατρεύονταν στις συναγωγές τους που δίδασκε και ο Χριστός σαν επίσης Ιουδαίος που ήταν διαβάζοντας μάλιστα περικοπές από τη Βίβλο τους εκεί μέσα, όπως μαρτυρούν τα χριστιανικά ευαγγέλια που υποτίθεται ότι πιστεύεις σαν χριστιανός που λες ότι είσαι:

      ‘’Και ήλθεν εις την Ναζαρέτ όπου είχε ανατραφή και εισήλθε, όπως εσυνήθιζε, κατά την ημέραν του Σαββάτου εις την συναγωγήν, και εσηκώθη από την θέσιν του, δια να αναγνώση περικοπήν από την Βιβλον’’ (Καινή Διαθήκη, Λουκ. 4,16)

      Όσο για τον Σιωνισμό που λες, ετυμολογικά βγαίνει από το όρος Σιών και την επιθυμία κάποιων εβραίων που δεν ακολούθησαν τελικά τον Χριστό να κάνουν τα εξής (και έτσι διαφέρουν από τον χριστιανισμό), όχι γιατί πιστεύουν σε άλλον θεό, αλλά με διαφορετικό τρόπο όπως σου συνοψίζω:

      Πέραν τοῦ θέματος τοῦ σιωνισμοῦ ἡ ἴδια Παλαιά Διαθήκη, ὀρθῶς ἑρμηνευόμενη, εἶναι ἐναντίον τοῦ σημερινοῦ Ἰουδαϊσμοῦ, καί ὡς παν-σιωνισμοῦ καί ὡς θρησκείας. Διότι ἡ Παλαιά Διαθήκη διακηρύσσει ὅτι ὁ Μωσαϊκός Νόμος ἔχει ἡμερομηνία λήξεως, καί ὅτι θά καταργηθεῖ ἀπό τόν Μεσσία (Δευτερονόμιον 18,15.16), μέ νέα Διαθήκη (Ἱερεμίας 38, 31-36), ὄχι ἀπό τό Σινᾶ, ἀλλά τήν Ἱερουσαλήμ (Ἠσαΐας 2,3), μέ νέα παγκόσμια Θυσία (Μαλαχίας 1,11), καί ἐξάπλωση στά ἔθνη χωρίς διάκριση (Γένεσις 17,5 καί Ὡσηέ 2,25), τά ὁποῖα ὅλα ἐκπληρώθηκαν. Τά ἱερότερα, εὐφυέστερα καί πιό προβεβλημένα πρόσωπα τοῦ Ἰουδαϊσμοῦ στά χρόνια τοῦ Χριστοῦ ἐγνώριζαν αὐτήν τήν ἀναμενόμενη (ὡς προφητευμένη) κοσμογονική ἀλλαγή καί ἀποδέχτηκαν τόν Χριστό (Ἰωάννης ὁ Βαπτιστής, Γαμαλιήλ ὁ Νομοδιδάσκαλος, Συμεών ὁ Θεοδόχος, Σαῦλος ὁ ἐπικληθείς Παῦλος καί χιλιάδες ἄλλοι). Κανείς ἀπό αὐτούς τούς πνευματικούς Προπάτορες τῶν Χριστιανῶν δέν μπορεῖ νά θεωρηθεῖ σιωνιστής, διότι ὅλοι τους, ὡς Χριστιανοί, ἀπέρριψαν βασικές ἀρχές τοῦ ἰουδαϊσμοῦ καί τοῦ σιωνισμοῦ, ὅτι δηλαδή δῆθεν ὁ Μεσσίας δέν ἦλθε (καί συνεπῶς τόν ἀναμένουν ἀκόμη), ὅτι ὁ Θεός πρέπει νά λατρεύεται μόνο στό Ναό τοῦ Σολομῶντος (καί συνεπῶς ὁ ναός αὐτός πρέπει νά ξανακτισθεῖ), ὅτι ὁ Μωσαϊκός Νόμος θά μείνει εἰς τόν αἰῶνα καί ὅτι οἱ Ἑβραῖοι θά εἶναι πάντοτε ὁ έκλεκτός λαός τοῦ Θεοῦ, λόγῳ ἐθνοφυλετικῶν κριτηρίων τοῦ Γιαχβέ.
      (Ιερά Μονή Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου: Απάντηση σε μομφές σχετικώς με τον Χριστιανισμό και τη σχέση του με τον Ελληνισμό, την Παλαιά Διαθήκη και τον Σιωνισμό)

      Όπως βλέπεις σου απαντώ μέσα από τον χριστιανισμό που εσύ επικαλείσαι και όχι από προσωπικές μου απόψεις όπως θα σε βόλευε. Καλό είναι λοιπόν όταν μιλάμε για Σιωνισμό, να λέμε ακριβώς τι πράγμα είναι και όχι ό,τι νομίζει ο καθένας σαν και εσένα παραπλανώντας τον κόσμο για να ψάχνει για αντίχριστους, διαβόλους και εξωγήινους που μια χαρά θα βόλευε τον Σιωνισμό κάτι τέτοιο! Κρατώ λοιπόν ότι Λιακόπουλος, Πλεύρης και εσύ που λέτε τέτοιες θεολογικές μπαρούφες, ανήκετε ή προπαγανδίζετε τον νεογνωστικισμό των Μασονικών Στοών για να διαλύσεται την Ορθοδοξία. Μήπως τελικά εσύ είσαι ο αντίχριστος που ψάχνει ο Άρης στο άρθρο του; Όλα ανάποδα μας τα λες στα χριστιανικά.

      - ο ορθόδοξος διαβολάκος από το έθνος των εθνικιστών

      Διαγραφή
  19. Καταπληκτικό άρθρο. Ο έξοχος παλαίμαχος συναγωνιστής Άρης Αρίων για άλλη μια φορά, μας εξέπληξε πάρα πολύ θετικά.
    Αυτό το αξιόλογο άρθρο, αξίζει να διαβαστεί προσεχτικά από όλο τον διαβρωμένο "χώρο" που έχει χάσει εντελώς τον προσανατολισμό του από την συστηματική συστημική προπαγάνδα που δυστυχώς πλέον διενεργείται μέσα από τον ίδιο τον χώρο και όχι μόνον αποκλειστικά από τον εξωτερικό εχθρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η σαπίλα και η βλακεία του χώρου δεν παλεύεται. Γεμίσαμε με βλάκες που φορούν αδιαμαρτύρητα μάσκες, που υποτακτικά τρέχουν πρώτοι να κάνουν τα πειραματικά εμβόλια κορονοϊού και που το μόνο που τους απασχολεί είναι " σοβαρά υπαρξιακά" προβλήματα, όπως αν ο Χίτλερ κοιμόταν στο κρεβάτι του από το δεξί ή το αριστερό πλευρό!
    Πάλι καλά που υπάρχουν και κείμενα σαν του Άρη Αρίωνος που επικεντρώνονται στα προβλήματα και στην πραγματικότητα που ζούμε σήμερα, αλλά και που θα αντιμετωπίσουμε όλοι μας αύριο.

    Κώστας Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαύρε Κρίνε, έχω παρατηρήσει ότι όποτε γράφει ο Άρης Αρίων, υπάρχει καταιγίδα απαράδεκτων στημένων σχολίων που προσπαθεί με μανία να διαστρεβλώσει το περιοχόμενο των γραπτών του και όχι μόνο. Αυτό, δεν είναι τυχαίο. Όλα τα λαμόγια και σκουπίδια του χώρου, ακούνε "Άρης Αρίων" και το βάζουν στα πόδια. Σίγουρα στο πρόσωπο του Άρη Αρίωνος, βρήκαν τον απόλυτο "μάστορά" τους!

    Έχω λοιπόν μια καλή ιδέα, να προτείνεις στον Άρη Αρίωνα να γίνει μόνιμο μέλος της συντακτικής ομάδας του ΜΚ και να αρθρογραφεί πιο συχνά. Αυτό θα τους αποτρελάνει!
    Β. Σ. (Αυτόνομος, Θεσσαλονίκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/21 10:25 π.μ.

      Αποτυχημένη προσπάθεια κλακαδόρου

      Διαγραφή
  22. Ο συναγωνιστής Άρης Αρίων έχει δίκιο. Είναι ζήτημα χρόνου η ανθρωπότητα να υποδουλωθεί στις μηχανές που θα κατευθύνονται από αυτόνομη τεχνητή νοημοσύνη.
    Το παράδοξο και απαράδεκτο είναι ότι ο "χώρος" όχι μόνο δεν ασχολείται καθόλου με αυτά τα σοβαρά θέματα, αλλά ορισμένοι παπαγαλίζουν την προπαγάνδα του συστήματος για αντιτεχνολόγους, θεωρίες συνομωσίας, ψεκασμένους, βλαμένους, γραφικούς, νεοναζί, φανατικούς χριστιανούς, φασίστες, αντιδραστικούς κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/21 10:50 π.μ.

      Φίλε "ΑΝΩΝΥΜΕ" που έχεις γράψει τα 3/4 των σχολίων, ξαναγράφεις ασυναρτησίες.

      Ίσα ίσα σχεδόν όλα τα σχόλια που ασκούν κριτική στο παραπάνω κείμενο αναγνωρίζουν ότι το πρώτο μισό του είναι αρκετά εύστοχο και θίγει υπαρκτά ζητήματα. Ίσα ίσα ο λόγος που ασκούμε κριτική σε κείμενα σαν αυτό είναι ότι δίνουν βάση στην προπαγάνδα του συστήματος και γελοιοποιούν την αντίθεση στις γραμμές του συστήματος δια της ταυτήσεως με μια καρικατούρα. Κάνε τώρα αλλά 15 χαοτικά σχόλια υπογράφοντας με διαφορετικά αρχικά μπας και πείσεις ότι δεν είσαι ο ίδιος.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ εγκάθετος, απαιτεί να σχολιάζουμε με ονοματεπώνυμο για να μας καταγράφουν Αρχές Ασφαλείας και ΑΝΤΙΦΑ...

      Καλά για πόσο μ@λ@κες περνάει τους αναγνώστες του ΜΚ;

      Διαγραφή
  23. Κρίμα που δεν υπάρχουν τόσο ποιοτικά άρθρα με ανάλογη θεματολογία στον βρωμερό σκουπιδοχώρο της καιροσκοπικής τρισάθλιας ακροδεξιάς.
    Στο χώρο επικράτησε η λαμογιά, η ρουφιανιά και η βλακεία, γι'αυτό και κάθε αξιόλογο άτομο απομακρύνεται, ακούει "χώρος" και φεύγει όσο πιο μακριά μπορεί.
    Πάλι καλά που συνεχίζει να αρθρογραφεί ακόμα ο Άρης Αρίων και έτσι διαβάζουμε και μαθαίνουμε και κάτι διαφορετικό.
    Γιώργος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/8/21 10:44 π.μ.

    Συγγνώμη αλλά γράφει για "καταιγίδα στημένων σχολίων" ο σχολιαστής που έχει κάνει μόνος του τα 30 από τα 40 σχόλια, υπογράφοντας μάλιστα και με διαφορετικά αρχικά στο τέλος, χωρίς να έχει καταλάβει ότι δεν γράφει ως "ανώνυμος" αλλά ως συνδεδεμένος σε λογαριασμό με το όνομα "ΑΝΩΝΥΜΟΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί έγινε φιλαράκο, τραβάνε πολύ μεγάλο ζόρι και στράβωσαν τα καθήκια στην καθεστωτική ασφάλεια με τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια ή μέ όσους δεν γράφουν ολόκληρο το ονοματεπώνυμό τους..., ειδικά στο μπλογκ του Μαύρου Κρίνου;

      Είσαι μεγάλος ΞΕΦΤΙΛΑΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/21 9:02 μ.μ.

      Φίλε είτε είσαι άτομο περιορισμένης ευθύνης είτε δεν έχεις ιδέα από διαδίκτυο. Και εγώ ανώνυμα γράφω, λες να σε κατηγορώ γι'αυτό;;;

      Εσύ δεν γράφεις απλά ανώνυμα, γράφεις ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ με όνομα "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" και το παίζεις ότι είσαι πολλά διαφορετικά άτομα υπογράφοντας με διαφορετικά αρχικά κάθε φορά (ή και με καθόλου αρχικά). Δηλαδή το παίζεις ότι είσαι 30 διαφορετικά άτομα για να σώσεις τις εντυπώσεις για τον Άρη Αρίωνα (αν δεν είσαι ο ίδιος) ενώ σε προδίδει η βλακεία σου, το να γράφεις συνδεδεμένος σε λογαριασμό. Εγώ πάντως δεν γράφω 30 σχόλια υποκρινόμενος πως είμαι 30 διαφορετικά άτομα με διαφορετικά αρχικά

      Διαγραφή
  25. Συγκλονιστικό άρθρο, με οδήγησε σε νέα θεώρηση και σκεπτικισμό σχετικά με την τεχνολογία.
    Ζούμε στη δικτατορία των "ειδικών" και των τεχνοκρατών και αυτό φάνηκε καθαρά με την "πανδημία".
    Νομίζω ότι σύντομα οι λαοί δεν θα μπορούν να αντισταθούν. Η παγκόσμια κυβέρνηση, θα επιβληθεί σχετικά εύκολα στο μέλλον λόγω της υπερτεχνολογίας που διαθέτει η παγκόσμια ελίτ.
    Όλοι έχουν συμβιβαστεί με την Παγκόσμια Νέα Τάξη και τις επιταγές της (από συμφέρον, πλύση εγκεφάλου ή από φόβο), ακόμα και η ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.
    Μόνη λύση: η ανυπακοή στο κράτος, η λαϊκή αυτο-οργάνωση και η συνεχής αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/8/21 4:39 μ.μ.

    Ανώνυμε που υπογράφεις με διαφορετικά αρχικά στο τέλος μην είσαι γκάου. Δεν είσαι ανώνυμος αλλά συνδεδεμένος λογαριασμός με όνομα "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" και πέραν αυτού σε καταλαβαίνουμε από το ύφος γραφής. Δεν χρειάζεται να γεμίζεις όλη την φόρμα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στέλνω για πρώτη φορά σχόλιο κάτω από το υπέροχο κείμενο του φίλου και συναγωνιστή Άρη Αρίωνος.

    ΜΚ, πριν από λίγη ώρα, κοίταγα κάποια σχόλια κάτω από μία ανάρτηση γνωστής "αναρχοαριστερής" ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα υπήρχαν 87 σχόλια, από τα οποία τα 75 ήταν ΑΝΩΝΥΜΑ και τα υπόλοιπα με ψευδώνυμα.

    Λοιπόν, δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ένας σχολιαστής που να εγκαλεί τους σχολιαστές για την "ΑΝΩΝΥΜΙΑ" τους ή που να ισχυρίζεται βλακωδώς ότι τα περισσότερα σχόλια γράφτηκαν από ένα μόνο άτομο.

    Δυστυχώς, το "ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ", όπως λένε στον "αντιεξουσιαστικό" χώρο είναι προνόμιο και αποκλειστική πατέντα της ακροδεξιάς και των φασιστών. Και μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι στο συγκεκριμένο θέμα οι αριστεροί έχουν δίκιο.

    Όταν διαβάζει κάποιος τέτοια χαμερπή και ανόητα σχόλια στον ΜΚ, λίγο-πολύ όλοι μας ρεζιλευόμαστε... Για όλη αυτή την παρακμιακή κατάσταση ευθύνεται αποκλειστικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος και τα ιδεολογικά ακροδεξιά σκατά του.

    Τα τελευταία χρόνια που απέκτησα οικογένεια, έπαψα πλέον να στέλνω σχόλια με τα προσωπικά στοιχεία μου ή με το ψευδώνυμό μου, στέλνω πάντα ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ. Βέβαια, οι "αντιεξουσιαστές" μου κατέστρεψαν μια μηχανή, μου έκαψαν δυο φορές το αυτοκίνητό μου, δέχτηκα δύο φορές επίθεση μέσα σε δύο διαφορετικούς χώρους εργασίας και τελικά με οργανωμένη δολοφονική επίθεση ενέδρας με έστειλαν στο νοσοκομείο σε αφασία με δεκάδες ράμματα στο κεφάλι και όχι μόνο... (Περιττόν, ΜΚ να σου πω ότι άλλαξα 5 φορές κατοικία...)

    Σίγουρα οι συναγωνιστές του χώρου, ήδη από τα όσα ανέφερα, έχουν καταλάβει ποιος είμαι.

    Το σχόλιο μου γράφτηκε για τους καλοπροαίρετους. Φυσικά, οι ρουφιάνοι ποτέ δεν θα πάψουν να τρολάρουν, αφού γι'αυτό το λόγο πληρώνονται....

    ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/21 9:05 μ.μ.

      Φίλε ξεφτιλίζεσαι. Δεν σε κατηγορεί κάνεις επειδή Γράφεις ανώνυμα. Σε κατηγορούμε γιατί έχεις κάνει 40 σχόλια υπογράφοντας με διαφορετικά αρχικά στο τέλος ενώ γράφεις ως λογαριασμός ΑΝΩΝΥΜΟΣ που δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2015, δηλαδή είναι προφανές πως είσαι το ίδιο πρόσωπο και στα 40 σχόλια!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/21 10:14 μ.μ.

      Εσύ που γράφεις σχόλια ανώνυμα και χωρίς επιχειρήματα είσαι σοβαρός;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/8/21 11:10 π.μ.

      "Βέβαια, οι "αντιεξουσιαστές" μου κατέστρεψαν μια μηχανή, μου έκαψαν δυο φορές το αυτοκίνητό μου, δέχτηκα δύο φορές επίθεση μέσα σε δύο διαφορετικούς χώρους εργασίας και τελικά με οργανωμένη δολοφονική επίθεση ενέδρας με έστειλαν στο νοσοκομείο σε αφασία με δεκάδες ράμματα στο κεφάλι και όχι μόνο..."

      Ποιος είσαι ρε φίλε ο ραμπο;

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος6/8/21 8:57 μ.μ.

    Τόσο πολύ σε ενόχλησε που κάποιοι συμφωνούν με τον συναγωνιστή Άρη; Μήπως έχεις παραισθήσεις και "συνταυτίζεις" όποιον συμφωνεί με τον Άρη Αρίωνα ή μήπως γιατί τελικά είσαι εσύ που γράφεις σχεδόν όλα τα επικριτικά σχόλια; Α, και για να μην μείνεις με την απορία, τουλάχιστον περί του προσώπου μου, ονομάζομαι Π....... Μ...... και διαμένω Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προσωπικά στοιχεία δεν θα ανέβουν. Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Σχόλια που έχουν ως στόχο να υπάρχουν συγκρούσεις δεν θα επιτραπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος6/8/21 9:06 μ.μ.

    Ακροδεξιό τρολάρισμα, υπέρμετρη ηληθιότης καθώς και κριτική αερολογίας επί ενός τεκμηριωμένου κειμένου εκ του οποίου προκύπτουν λίαν εύλογοι προβληματισμοί επί θεμάτων που εχοχλούν ως φαίνεται τους λακέδες του συστήματος και τους εχθρούς της Ορθοδόξου πίστεώς μας. Δυστυχώς, οι αριστεροί, έχουν πολύ καλύτερο επίπεδο από την κατάντια του αυτοαποκαλούμενου "εθνικιστικού" χώρου. Είναι παρήγορο που υπάρχουν κείμενα σαν του αγαπητού παλαίμαχου συναγωνιστού Άρη Αρίωνος. Θ...... Σ........ (Μεσολλόγι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος6/8/21 9:19 μ.μ.

    Δεν ειναι και η μονη, χρονια τωρα γραφει σχολια κατω απο τα ιδια του τα ποστ σαν αλλος ........ για να φανει οτι εχει κοσμο και υποστηρικτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/21 2:31 π.μ.

      Υπονοείς, ότι ο "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" με τα απανωτά σχόλια, είναι ο ίδιος ο Άρης Αρίων; Μπορείς να το αποδείξεις;
      Αν όχι, μην πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα...
      Υ.Γ. Θα ήθελα να ρωτήσω τον ΜΚ, αφού υπάρχουν τόσα πολλά σχόλια από ένα και μόνο άγνωστο πρόσωπο, γιατί δεν τα διαγράφεις, δεν νομίζεις ότι γίνεται κατάχρηση; Δεν τα διαγράφεις γιατί είναι ουσιαστικά σχόλια ή γιατί γουστάρεις που ανεβαίνει ο αρισθμός των σπισκέψεων στο μπλογκ;

      Διαγραφή
    2. Έχει αναφερθεί και πάλι αλλά δεν μπορεί να γίνει κατανοητή η θέση ότι ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ άμεσα τα υβριστικά και όσα έχουν να κάνουν με προσωπικές πληροφορίες. Κάποιοι άλλοι μπορεί να αφήνουν ονόματα κλπ σε δημόσια θέα προς όφελος του κράτους και της αντιφα αλλά αυτό δεν θα συμβεί εδώ. Από την στιγμή που υπάρχει ανοιχτή φόρμα σχολίων δυστυχώς παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα. Ακόμη και αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα το ίδιο θα παρατηρούσε κάποιος και σε κάποιο φόρουμ ανταλλαγής ιδεών. Και στις δυο αναρτήσεις σύντομα θα υπάρξει ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΩΝ μια τακτική που έχει συμβεί ακόμη μια φορά. Ο Άρης Αρίων δεν υπογράφει με ψεύτικα στοιχεία και δεν χρησιμοποιεί το προφίλ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. Το γιατί το γνωρίζουν καλά όσοι τον ξέρουν σε προσωπικό επίπεδο.

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος6/8/21 10:04 μ.μ.

    Δεν λέω, καλή η πλάκα παιδιά, αλλά θα πρέπει να σταματήσουμε να γράφουμε σχόλια ως "ΑΝΩΜΥΜΟΣ", γιατί οι ρουφιάνοι τα έπαιξαν εντελώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος7/8/21 12:03 π.μ.

    Διάβασα το άρθρο του συναγωνιστή Άρη Αρίωνος και το βρίσκω καταπληκτικό και πολύ επίκαιρο. Περιγράφει τα πράγματα ακριβώς όπως είναι στην πραγματικότητα.

    Επίσης, έριξα μια ματιά στα ανωτέρω σχόλια και εκείνο που έχω να πω είναι ότι άλλα σχόλια επιχειρούν να λοιδωρήσουν χυδαία τον αρθρογράφο, άλλα σχόλια είναι εκτός θέματος σχετικά με το εν λόγω άρθρο, άλλα είναι τουλάχιστον πάρα πολύ περίεργα έως και άκρως εμετικά.

    Τέλος πάντων, κατά τη γνώμη μου, καλά θα κάνει ο ΜΚ να διαγράψει αμέσως τα περισσότερα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος7/8/21 1:41 π.μ.

    Δεν έχω εμβολιαστεί και δεν είμαι αντιεμβολιαστής αφού κάθε χρόνο κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση δεν θέλω να γίνω πειραματόζωο των φαρμακευτικών εταιρειών ούτε θέλω να μεταλλαχθεί το DNA μου ή να μου συμβεί το οτιδήποτε από την νανοτεχνολογία που υπάρχει σε αυτά τα εμβόλια
    Έκανα μια στατιστική έρευνα μόνος μου χωρίς να ισχυρίζομαι ότι το αποτέλεσμα είναι αξιόπιστο αφού το δείγμα είναι πολύ μικρό. Αλλά, όπως και νάχει νομίζω ότι είναι ενδεικτικό του τι γίνεται στην κοινωνία με τον εμβολιασμό.
    Ρώτησα αν εμβολιάστηκαν 10 άτομα που γνωρίζω ότι δηλώνουν "εθνικιστές". Οι 3 μου απάντησαν θετικά και όταν τους ρώτησαν γιατί έκαναν το εμβόλιο του κορονοϊού μου απάντησαν ότι "γνώριζαν ότι είναι επικίνδυνο για την υγεία τους κλπ, αλλά το έκαναν για να μην χάσουν τη δουλειά τους!"
    Επίσης, ρώτησα και 10 άτομα που γνωρίζω ότι ψηφίζουν κόμματα που είναι μέσα στη βουλή. Οι 7 στους 10 είχαν κάνει το εμβόλιο. Οι 6 το έκαναν καθαρά από φόβο για τη ζωή τους ή από φόβο για τη ζωή ευπαθών μελών της οικογένειάς τους, ενώ ο 1 μου είπε "για να μην με απολύσουν από την εργασία μου". Ότων τους ρώτησα για τον κίνδυνο πιθανού θανάτου ή παρενεργειών από το εμβόλιο κορονοϊου, οι 5 από αυτούς δεν πίστευαν ότι μπορεί κάποιος να πάθει κάτι από τα εμβόλια και οι 2 μου είπαν ότι "το ρισκάραμε γιατί η πιθανότητα να πάθουμε κάτι είναι πάρα πολύ μικρή"...
    Το απίστευτο είναι ότι 2 από τους συνολικά 10 εμβολιασθέντες (εθνικιστές και μη εθνικιστές) αντιμετώπισαν κάποιες σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια... τις οποίες όμως αρνήθηκαν να τις αναφέρουν και να καταγραφούν αρμοδίως γιατί δεν ήθελαν να παραδεχθούν ότι πιθανόν έκαναν λάθος ή έστω ότι βιάστηκαν να εμβολιασθούν με τα συγκεκριμένα εμβόλια!!
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος7/8/21 8:24 π.μ.

    Πω ρε μαλακές τι ζούμε με τον γκαου σχολιαστη. Πρώτα 100 σχολια ως συνδεδεμένος ΑΝΩΝΥΜΟΣ που αλλάζει τα αρχικά του στα 100 διαφορετικά σχόλια που έχει γράψει, μετά με όνομα μια παύλα να γεμίζει την φόρμα με ψευδείς κατηγορίες ότι προτρέπουμε σε επώνυμο σχολιασμό. Αν είσαι ο ..... πραγματικά τρομερή η κατρακύλα σου. Τελικά η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι αυτός που αναφέρεις. Δεν γνωρίζεις τον συναγωνιστή καλά για αυτό γράφεις αυτή την υπόθεση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/8/21 11:05 π.μ.

      Μιλάμε για τρομερό γέλιο. ΜΚ αν δεν είναι ο ίδιος τότε υπάρχει κάποια λογική εξήγηση γι'αυτό που συμβαίνει; Και κυρίως για τον λόγο που, εντελώς τυχαία, αυτό συμβαίνει κάτω από κάθε άρθρο του Άρη Αρίωνα; πχ δείτε και εδώ
      https://mavroskrinos.blogspot.com/2019/08/blog-post_31.html?m=1
      Απλώς τώρα έκανε την γκάφα με τον λογαριασμό και ξεσκεπάστηκε πλήρως. Σε κάθε άρθρο του Άρη Αρίωνα τα 3/4 των σχολίων είναι από τον ίδιο σχολιαστή που γράφει με το ίδιο στυλ και αλλάζει στο τέλος τα αρχικά.

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος7/8/21 11:08 π.μ.

    Δυστυχώς το διαδίκτυο έχει οδηγήσει στην πλήρη απομυθοποίηση μορφών που πριν μια δεκαετία φάνταζαν "ιερά τέρατα" του ελληνικού ε/σ κινήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/21 10:40 μ.μ.

      Άστα να πάνε. Αν όλοι αυτοί είναι εθνικοσοσιαλιστές εγώ είμαι εξωγήινος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/8/21 11:01 μ.μ.

      Ευτυχώς που ο συναγωνιστής Άρης Αρίων παραμένει σταθερή αξία στον χώρο και όσο περνά ο χρόνος ανεβαίνει και περισσότερο στις συνειδήσεις παλαιιών και νέων συντρόφων.

      Οι υπόλοιποι Ε/Σ αποδεικνύεται ότι κάνουν μόνο για πρακτοριλίκι και μηχανορραφίες.

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος7/8/21 10:07 μ.μ.

    Το να αλλάζεις το όνομα του λογαριασμού Google από ΑΝΩΝΥΜΟΣ σε σκέτο - δεν αναιρεί ότι έκανες σχόλια από έναν λογαριασμό.
    Όλοι εμείς σχολιάζουμε ανώνυμα προφανώς και κανείς δεν είπε να κάνεις επώνυμα σχόλια αλλά λίγη τσίπα εσύ που σχολιάζεις ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ (ως συνδεδεμένος λογαριασμός με το όνομα αυτό)
    Θα μας μπουν υποψίες λόγω της θετικής εκφοράς των σχολίων σου ότι τα γραφει ο αρθρογράφος ή ένας φίλος του.
    Δεν βρίσκω κάποια λογική εξήγηση.
    Επίσης μην διαγραφεί το σχόλιο αναγνώστης είμαι όχι ηλίθιος.
    Εκτός αν ο ΜΚ θέλει να μην λέμε την άποψη μου όπως δεν ήθελε ο χοντρός κάποτε.
    Δεν λέω κάτι κακό εξάλλου εξήγηση θέλω και δεν κατηγόρησα κάποιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο χοντρός έφαγε όλους τους υπαρχηγούς του, διέλυσε το φόρουμ νεολαίας, σταμάτησε το ιστορικό περιοδικό, και έχει στα συρτάρια του πολλά μυστικά. άρα άστοχο το σχόλιο σου.

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος8/8/21 12:39 π.μ.

    με αποδείξεις από που γνωρίζεις τίνος είναι ο συγκεκριμένος λογαρισμός;

    Τόσο πολύ τρόμο και δέος σας προκαλεί ο Άρης Αρίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος8/8/21 3:31 π.μ.

    Κυριολεκτικά άψογο το άρθρο του Άρη Αρίωνος.

    Οπότε είναι εύλογη και αναμενόμενη η βρώμικη πολεμική και τα άθλια κακοστημένα προβοκατόρικα σχόλια από συμπλεγματικούς και ξεπουλημένους ακροδεξιούληδες του χώρου κατά ΜΚ και Άρη Αρίωνος.

    Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μαύρο Κρίνο που δεν πτοείται και προχωρά στη δημοσίευση κειμένων του Άρη Αρίωνος και άλλων συναγωνιστών που "ενοχλούν" το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος8/8/21 10:41 π.μ.

    Διαβάζοντας το άρθρο του συναγωνιστή θυμήθηκα ότι στη γνωστή κινηματογραφική ταινία "V for Vendetta", η όλη ιστορία γίνεται μέσα σε ένα αυταρχικό καθεστώς στυγνής υγειονομικής δικτατορίας.
    Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με νέες τεχνολογίες τις οποίες δεν τις πολυκαταλαβαίνουμε και οι οποίες θα γίνουν εργαλείο ελέγχου και επιβολής στα χέρια κυβερνήσεων και πολυεθνικών εταιρειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/21 11:43 μ.μ.

      Πολύ εύστοχη η επισήμανσή σου φιλμογραφικά! Το σενάριο που ζούμε σήμερα με τον Κορωνοϊό, είναι πιστή αντιγραφή εκείνου στην ταινία που αναφέρεις με μόνο μια σημαντική διαφορά: Η κυβέρνηση εκείνη ήταν εθνική (μελλοντική Αγγλία)και θρησκευτική αντί για παγκόσμια αθεϊστική-υλιστική φαινομενικά που επιχειρείται σήμερα με αντίστοιχους οργανισμούς σαν τον Π.Ο.Υ. Αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει λοιπόν, δεν είναι αυτή καθ' αυτή η τεχνολογική πρόοδος, αλλά για ποιους σκοπούς χρησιμοποιείται και ποιοι την ελέγχουν!

      Για παράδειγμα, η εφεύρεση του μαχαιριού αποτελεί τεχνολογική πρόοδο που μας επέτρεψε να κόβουμε ευκολότερα το φαγητό αντί με ξύλα! Αν όμως χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσουμε κάποιον, τότε αποτελεί οπισθοδρόμηση! Αν υπάρχει τώρα η δυνατότητα να παράγουμε εμείς οι ίδιοι μαχαίρια, τότε δεν εξαρτόμαστε από κανέναν, το πολύ πολύ από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς που ελεύθερα θα μας το πουλάει. Αν όμως για να το αγοράσω θα πρέπει πρώτα να έχω κάρτα εισόδου σαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ζητώντας άδεια για αυτό από κάποιον παγκόσμιο οργανισμό, τότε είμαι δούλος του γιατί για να μπορέσω να κόβω με μαχαίρι τα φαγητά μου, τότε θα πρέπει να συμφωνώ με οποιαδήποτε επιβολή του πάνω μου!

      Εν κατακλείδι, το ζητούμενο είναι ποιος θα κατέχει τα μέσα παραγωγής, ένας ελεύθερος και ανεξάρτητως άνθρωπος ή κάποιος παγκόσμιος οργανισμός που θα παρέχει τα πάντα μόνο σε όσους θα συμφωνούν μαζί του; Αυτά για όσους ισχυρίζονται ότι αντιδρώντες σαν και εμάς εμποδίζουν την πρόοδο και την επιστήμη γιατί είμαστε θρησκόληπτοι, συντηρητικοί κ.λ.π. Εκεί προφανώς θα πρέπει να εστιαστεί ο αγώνας μας. Μπορώ για παράδειγμα εγώ με τον Μαύρο Κρίνο να φτιάξουμε δική μας εταιρεία τηλεφωνίας ή θα πρέπει να εξαρτόμαστε υποχρεωτικά πάντα από μια πολυεθνική και αν βρούμε τα λεφτά να φτιάξουμε, θα μας επιτραπεί ο ελεύθερος ανταγωνισμός ή θα πρέπει αναγκαστικά να ξεπουληθούμε για να μη μας πτωχεύσουν, σαν τη CYTA που απορροφήθηκε από τη Vodafone; Αυτή είναι η ουσία, δηλαδή το πόσο ανεξάρτητως θα μπορεί να είναι ο καθένας μας.

      - ο ορθόδοξος διαβολάκος από το έθνος των εθνικιστών

      Διαγραφή
  41. ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ8/8/21 6:17 μ.μ.

    ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ:

    Καταρχήν και καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την σο του ΜΚ, τα ιστολόγια που αναδημοσίευσαν το εν λόγω άρθρο.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους φίλους αναγνώστες και συναγωνιστές για τα καλά τους λόγια ή για την εποικοδομητική κριτική τους.

    Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους αργόσχολους ή κατ'επάγγελμα χαφιέδες και διαδικτυακά τρολ, ασχολήθηκαν εργολαβικά και με ιδιαίτερη εμμονή για να με σπιλώσουν, διότι όχι μόνον αύξησαν την δημοφιλία μου, αλλά ουσιαστικά επιβεβαίωσαν εν τη πράξει τα γραφόμενά μου - άλλο ένα θλιβερό χαρακτηριστικό σημείο της ψηφιακής εποχής μας, όπου οποιοσδήποτε πράκτορας, κακόβουλος ή ανόητος δύναται δολίως ή αφελώς να λοιδωρεί ή / και να αποστέλλει δεκάδες παραπλανητικά ή υβριστικά μηνύματα, εξ αποστάσεως καθήμενος πίσω από ένα πληκτρολόγιο, διατηρώντας την ασφάλεια της ανωνυμίας του.

    Όπως μου ανέφερε ένας καλός φίλος, "το περίεργο και το ύποπτο θα ήταν αν δεν σε πολεμούσαν με τέτοια μανία..."

    Τέλος, παραθέτω κατωτέρω ενδεικιτικά κάποιες πηγές ως απάντηση σε ερωτήματα που μου υποβλήθηκαν από φίλους αναγνώστες:

    https://www.youtube.com/watch?v=UyZ_7ptFEew
    https://www.youtube.com/watch?v=YdjERhTczAs
    https://www.youtube.com/watch?v=H5ftmamL2Pw&t=2263s
    https://www.nature.com/articles/s41598-020-78262-w
    https://spectrum.ieee.org/europe-has-invested-1-billion-into-graphenebut-for-what
    https://www.noldus.com/applications/magnetogenetics
    https://www.shutterstock.com/image-vector/graphene-structure-icon-vector-1030374052
    https://stateofthenation.co/?p=41388
    https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnsys.2018.00012/full
    https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour
    https://www.newscientist.com/article/2102463-mind-controlled-nanobots-could-release-drugs-inside-your-brain/
    https://www.hsph.harvard.edu/nano/
    https://irvine-lab.mit.edu/research/vaccine_design
    https://elcolectivodeuno.wordpress.com/2021/03/25/the-trojan-hidden-in-the-vaccine-could-be-the-prion/
    https://www.darpa.mil/work-with-us/covid-19
    https://americanmilitarynews.com/2021/04/pentagon-develops-implantable-microchip-to-detect-covid-19/
    https://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/africa/Coronavirus-vaccines-can-kill-or-turn-you-into-a-zombie-Tanzania-MP-alleges-1318966
    https://www.cnet.com/news/cdc-and-who-recommend-fully-vaccinated-should-wear-masks-indoors-heres-the-latest/
    https://edgy.app/researchers-can-now-inject-nanobots-into-your-veins
    https://www.slashgear.com/these-injectable-nanobots-can-walk-around-inside-a-human-body-08569270/
    https://stateofthenation.co/?p=40949
    https://www.sciencemag.org/news/2020/12/suspicions-grow-nanoparticles-pfizer-s-covid-19-vaccine-trigger-rare-allergic-reactions
    https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3000904/Nanorobots-trial-begin-humans-Microscopic-DNA-devices-injected-leukaemia-patient-bid-destroy-abnor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/21 7:53 μ.μ.

      Σουρεαλιστικές καταστάσεις.

      Άτομα που "γράφουν ανωνύμως δεκάδες παραπλανητικά σχόλια" για να τον σπιλώσουν φαντάζεται ο Άρης κάτω από άρθρο στο οποίο τα μισά σχόλια συνολικά και 9 στα 10 υποστηρικτικά έγιναν από 1 άτομο το οποίο προσπαθούσε να παραπλανήσει ώστε να νομίζουμε πως τα σχόλια τα έγραψαν 30 διαφορετικά άτομα. Και αφού μετά από 2 μέρες που του εξηγούμε ότι έκανε μαλακία με τους λογαριασμούς και ξεσκεπάστηκε και μας έβριζε με εντελώς άκυρους χαρακτηρισμούς κατάλαβε τι έχει κάνει διέγραψε τον λογαριασμό του.

      Διαγραφή
    2. Ο Άρης Αρίων δεν έχει ανάγκη τακτικές άλλων. Απάντησε και πάλι επίσημα. Και αυτό αρκεί.

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος8/8/21 6:43 μ.μ.

    Στο μέλλον τα σύγχρονα τεχνολογικά όπλα και συστήματα θα εξαφανίσουν τη δυνατότητα κάθε λαϊκής αντίστασης. Απόλυτη παγκόσμια εξουσία της σατανικής σιωνιστικής ολιγομελούς πλουτοκρατίας. Το χειρότερο από όλα..., οι άνθρωποι που θα είναι σκλάβοι δεν θα μπορούν να το κατανοήσουν και θα νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι.
    Ζούμε στην αρχή αυτής της εποχής και όποιος μας προειδοποιεί για όλα αυτά, θα λοιδωρείται και θα δέχεται αήθεις επιθέσεις μέχρι να σταματήσει να μιλά ή μέχρι και να τον "βγάλουν από τη μέση"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.