Αλληλεγγύη στους Έλληνες Μαθητές: ΕΠΑΛ Σταυρούπολης (Σήκω και Πολέμα)



28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/21 4:39 μ.μ.

    Αντιφαδες αφιερωμένο. Από το pc πηγαδες και από κοντά τρεχαλες
    https://youtu.be/50rnKT85r6k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/21 4:41 μ.μ.

    https://youtu.be/AT8PeG0XtJQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/21 5:21 μ.μ.

    Κράτος μπάτσοι αναρχικοί όλοι στην Σταυρούπολη τον πίνουνε μαζί
    https://youtu.be/xtR--EBEW7M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο σκέψεις απ' την αντίσταση των μαθητών στη Σταυρούπολη:

    -Καποτε έβλεπες πίσω από τα κάγκελα αναρχικούς και από έξω στη πρώτη γραμμή τα ΜΑΤ και επικουρικά δρωντας κατασταλτικά...ακροδεξιούς.
    Τώρα αντιστράφηκαν οι όροι με μόνη διαφορά ότι στη πρώτη γραμμή των απ' έξω είναι τα ΚΝΑΤ και ξοπισω τους τα καρακολια...

    - Παρόλη τη λυσσαλέα προπαγάνδα της τελευταίας 50ετιας, παρολη την εκπουστευση και εκπουτανευση της ελληνικής νεολαίας, παρολη τη προώθηση παρακμιακων τρόπων να ζεις και παρόλο των χλευασμό που βιώνουν οι νέοι σημερα από τους μεγαλύτερους, ένα μικρό αλλά υπαρκτό κομμάτι των νεολαίων χθες και σήμερα βροντοφωναξε: Πίσω σάπιοι και εκφυλισμένοι Δημοκράτες - Εμπρός σύντροφοι πατριώτες και εθνικιστές. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα!

    Μόνο σεβασμός στους νέους της Σταυρούπολης και ένα συγγνώμη απ' τη γενιά του '90 για τη πατρίδα που σας παραδώσαμε.
    Ζήτω η σιδηρά νεολαία! Ζήτω η Ελλάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/21 10:43 μ.μ.

    Καλά μη τρελένεστε, οι μισοί από τους «πατριώτες» νεολαίους παιδιά Τσετσένων, Γεωργιανών και άλλων ευγενικών φυλών είναι, που τα δύο μεγάλα δημοκρατικά κόμματα έφεραν τους πατεράδες και τις μανάδες τους ως «παλιννοστούντες» στην χώρα πριν τριάντα χρόνια, μπουκώνοντάς τους με επιδόματα και τσάμπα σπίτια, προς άγραν ψήφων...
    Και πάλι οι μισοί απ’ αυτούς σε λίγα χρόνια θα σκοτώσουν στο ξύλο κανέναν γέρο ή καμιά γριά –αφού δεν έχουν οίκτο, ούτε μπέσα- για τους πει που έχει κρυμμένη τη σύνταξη, και θα τους ακούσουμε στα κανάλια... σαν ημεδαπούς ή μήπως αλλοδαπούς; ιδού η απορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνεις τι λες;
      Πήγανε με κράνη και ρόπαλα οργανωμένα έξω απ' το σχολείο. Έξω απ' το σχολείο, να τραμπουκισουν 16χρονα επειδή σηκώνουν ελληνικές σημαίες και σύμβολα αντιτιθεμενοι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Συγκεντρώθηκαν οργανωμένα με την ανοχή της αστυνομίας και τους απειλούσαν με κρεμάλες πηγαδες και τέτοια αισχρά...
      Και γύφτοι να ήταν καλά τους έκαναν. Να γιάσει το χέρι τους...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/21 12:03 μ.μ.

      Είπε για μπέσα ο berserker και καρφώθηκε παλι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/9/21 12:58 μ.μ.

      Εδώ έχουμε τόσους λάθρο Αλβανούς τον πείραξαν τα ελληνόπουλα της ομογένειας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/9/21 1:03 μ.μ.

      12:03 εντάξει γνωρίζουμε ότι ο berserker δεν γουστάρει Σλάβους και Αρμένιους. Θέλει μόνο Αλβανούς ο τυπάς. Άλλωστε πίστευε ότι εν σχέσει με τους Σλάβους οι Αλβανοί είναι "ευγενής" φυλή που υστερεί σε εγκληματικότητας. Βέβαια το πρώην χρυσαάυγουλο που εμφανίζεται σε κάθε εθνικιστική ανάρτηση από ότι φαίνεται δεν το συμπαθούν ούτε οι δικοί του που έχουν αρχίσει και το κράζουν δεξιά και αριστερά

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/9/21 1:25 μ.μ.

      Δεν γνωρίζω ποιος υπογράφει εδώ ως berserker, αλλά όσον αφορά την μπέσα, είναι μια από τις λίγες δανεικές στην ελληνική γλώσσα λέξεις, που αξίζουν και με το παραπάνω, μια θέση μέσα της.
      Ως ένας παρατηρητής του ΜΚ από την απέναντι μεριά του ποταμού, έχω να πω σ’ αυτούς που γράφουν εδώ μέσα και σ’ αυτούς που διαβάζουν, ότι πολλοί από μας τους «απέναντι» έχουμε ξεμπερδέψει οριστικά με τις αυταπάτες των καραγκιόζηδων συριζαίων, των γιαχωβάδων του Περισσού, και ακόμη-ακόμη με τους διάφορους antifa που το μόνο που μοιάζει να τους νοιάζει είναι τα δικαιώματα των τραβεστί και των μεταναστών.
      Όχι πια αναρχικοί αλλά άναρχοι όπως το θέτει ο Γιούνγκερ.
      Εσείς νομίζω πρέπει να προσέξετε μη γίνεται τα πρόβατα στη στάνη ακόμη μια φορά, των διάφορων ακροδεξιών τσομπαναρέων, Αδωνίδων, Συρίγων, Πλεύρηδων κλπ, που πουλάνε πατρίδα, φρεγάτες και έθνος στο πόπολο για να μπορούν να ξεπουλάνε τα πάντα με το αζημίωτο φυσικά, στους κάθε λογής εμπόρους.
      Επίσης καλό θα είναι να έχουμε στο νου ότι οι μπάτσοι που κάνουν πλάτες στους χρυσαυγοτσετσένους και ρίχουν δαγκωτή τη ψήφο πότε σε «εθνικοσοσιαλιστές» και πότε στο... Μητσοτακέϊκο είναι οι ίδιοι που βαράνε τον κόσμο που διαμαρτύρεται για τις ανεμογεννήτριες, ή συνταξιούχους ή ότι κινείται και δεν αρέσει στον αφέντη γενικά.
      Μια φορά να δω εθνικιστές να χτυπήσουν φιλελέδες ή κάποιον τέλος πάντων από αυτό το παρακμιακό, γυναικωτό μπουλούκι που μας έχει κατσισκωθεί στον σβέρκο της χώρας τόσα χρόνια τώρα...
      Μέχρι και ο Λιγνάδης αρχαία Ελλάδα πούλαγε για να βιάζει ανενόχλητος ελληνάκια και αυγανάκια...
      Αποφασίστε με ποιον είστε τελικά...
      Αυτά, μαζί με μια συγνώμη και ένα ευχαριστώ που καταχρώμαι τον χώρο και τη φιλοξενία του ΜΚ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/9/21 5:06 μ.μ.

      Αναρχικέ για θυμήσου ποιοι πακέτωσαν τον Χατζηδάκη της ΝΔ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος30/9/21 7:44 μ.μ.

      Ένα 1:25μ.μ δεν ξέρεις ποιος είναι το Αλβανό τρολάκι έτσι; Μάλλον κάποιος που αποκαλεί Τσετσένους τους Έλληνες του Πόντου.

      Διαγραφή
    8. Εθνικιστής Πόντιος μαθητής του ΕΠΑΛ30/9/21 7:48 μ.μ.

      10:43 μ.μ να δείτε πως θα τρελαθείτε αν σας συναντήσουμε χωρίς να σας συνοδεύουν τα ΜΑΤ. Ας φέρετε και τους Αλβανούς μαζί την επόμενη.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος1/10/21 12:56 μ.μ.

      Αρχίσατε πάλι τις μαλακίες για τους Αλβανούς και τους Πόντιους ρε ακροδεξιά σκουπίδια? Δεν βαρεθηκατε πια να λέτε τα ίδια?

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος2/10/21 11:27 μ.μ.

      μίλησε και ο αρνητής στράτευσης

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/9/21 12:02 π.μ.

    Σας βάζανε οι μπάτσοι στο σχολείο και σας κάνανε πάλι πλάτες. Όταν θα βγουν τα 9mm πάλι θα στρίβετε το κεφάλι σαν τους δύο βλάκες στην Αθήνα έξω απ τα γραφεία σας.

    Σίστες πουτάνες, χυσια στην σημαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι σε λαθος ιστοτοπο αγορι.Τραβα για υπνο,θελεις ξεκουραση,γιατι αφησες την κρεμαλα κι επιασες την τρεχαλα.Και μια ερωτηση:τι τους θες τους μπατσους ρε...αναρχικε;;Χωρις να επεμβουν εχεις θεματακια, ε;;Γελιο εχετε εκει στο συναφι σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/21 10:48 π.μ.

      Ωραίος ο κρίνος, περνάει σχόλια ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ και με αναφορές σε δολοφονιες Εθνικιστων απο παρακρατικούς αλλά κόβει σχόλια τεκμηριωμένα εναντια σε Αζόφ ή υπέρ του Χίτλερ.. Το ιντιμιντια του χώρου είναι γεγονος δυστυχώς.. Μαρεσει που η διαχείριση έχει και κανόνες στα σχόλια..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/9/21 1:30 μ.μ.

      Μαύρε Κρίνε μην περνάς σχόλια αριστερών και πάσης φύσεως διεθνιστών. Είπαμε διάλογος ναι αλλά μόνο μεταξύ φασιστών, εθνικοσοσιαλιστών και αντιδημοκρατών. Τους άλλους δεν τους θέλουμε.

      Διαγραφή
    4. 10:48 σκέψου λίγο γιατί ανέβηκε το εν λόγω σχόλιο. Μην σπεύδετε να βγάλετε συμπεράσματα τόσο εύκολα. Κανόνες υπάρχουν εδώ και χρόνια για αυτό μην απαντάτε με το ίδιο ύφος στο ανώνυμο που απειλεί ότι θα πράξει το ίδιο με ότι έγινε στο νέο Ηράκλειο ...

      Διαγραφή
    5. Μην γράφετε υβριστικά σχόλια προς απάντηση στους αντιφα σεβαστείτε το γεγονός ότι οι πέρασαν δύσκολες στιγμές στην Σταυρούπολη απέναντι σε 17 χρόνων παιδιά ...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/9/21 12:27 π.μ.

    Μπράβο στα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/9/21 2:25 μ.μ.

    Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν στηρίζουν τα παιδιά του ΕΠΑΛ οι ζητωπατριωτικές εφημερίδες, τα tabloids όλοι αυτοί του εθνικο-πατριωτικού μετώπου. Είδατε την Εφημερίδα των Συντακτών και την Αυγή; Αμέσως στα πρωτοσέλιδα το θέμα. Οι ένθερμοι πατριώταροι γιατί το έθαψαν; Για τα εμβόλια και για τα ρομπότ του Μπιλ Γκεήτς που θα κυκλοφορούν στο αίμα των εμβολιασμένων αφιερώνουν ολοσέλιδα. Για το χάραγμα και για κάθε παπαριά αμερικανικής συνοωμσιολογίας σηκώνουν τον κόσμο. Για τα παιδιά του ΕΠΑΛ που είναι και κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών ΜΟΚΟ οι ζητωπατριώτες. Μια ζωή δειλοί. Μια ζωή μούλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παναγιωτης30/9/21 7:31 μ.μ.

    Εχει δικιο ο συνομιλητης μας. Αυτα περι χαραγματος και εμβολιων ειναι συνομωσιολογιες προερχομενες απο αμερικανικες προτεσταντικες σεχτες. Το ιδιο ειχε γινει και με το bar code στα προιοντα πριν απο τρεις δεκαετιες οτι δηθεν ειναι το χαραγμα και αλλα τετοια ανοητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/21 2:09 μ.μ.

      Το μπάρ κουντ είναι αποδεδειγμένο το 666 κωδικοποιείμενό, αλλά το παρουσιάζουν ως ασπαστο κώδικα κι για αυτό το χρησιμοποιούν...

      Ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπέρασμα,θα φανεί στο μέλλον τι είναι συνωμοσία και τη δεν είναι...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος4/10/21 2:10 μ.μ.

    Οσον αφορα το σχολιο που εκανε ενας αρουραιος παραπανω δεν διευκρινισε ποια σημαια. Αν εννοουσε την εμπριμε πατσαβουρα των λοατκι, ειναι οπως το ειπε. Επισης να του πουμε οτι οσο πιο πολλοι οι αρουραιοι τοσο πιο χοντρη και η γατα. Για τα εμβολια, καποιοι συναγωνιστες να μην πεφτουν στη λουμπα των φελλων (κνε)οδημοκρατων που κουτοπονηρα προσπαθουν να εξομοιωσουν το ταυτοτικο κινημα των ελευθερα σκεπτομενων αντιεμβολιαστων με καποιους λιγους ΓΟΧ που αναμασουν τις ασυναρτησιες περι νανοσωματιδιων ,5G κλπ. Οι αρνητες του εμβολιαστικου αυτου πειραματος ειναι ο ανθος της ελληνικης κοινωνιας και θα αποτελεσουν την λαικη βαση που θα χτιστει η μελλοντικη εθνικιστικη πολιτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.