Σύνταγμα Azov - National Corps (Εθνικό Σώμα) - Η Ιδέα του Έθνους σε Δράση! (γράφει ο Γιώργος Δημητρούλιας)

Ο Γιώργος Δημητρούλιας είναι πρώην δημοτικός σύμβουλος της Καλαμάτας και υπεύθυνος των εκδόσεων «Το Αντίδοτο»

Αποχώρησε από την «Χρυσή Αυγή» - της οποίας υπήρξε υπεύθυνος εξωτερικών επαφών επί σειρά ετών - καθώς και την τοπική οργάνωση της Καλαμάτας το 2010, συμμετείχε στην «Ελληνική Δράση» και διατηρεί εδώ και χρόνια επαφές με τα εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη.  

Υπήρξε ένας εκ των εκδοτών του περιοδικού «Έλληνας Εργάτης» δηλώνει μελετητής της «Τρίτης Θέσης» και προσφάτως ήταν καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή για την «Εθνικιστική Αριστερά»



Εξώφυλλο του αυτόνομου ποιοτικού Πολωνικού Τριτοθεσίτικου περιοδικού Szturm!

«Ψηλά το μέτωπο και η ζωή αν σβήσει,

Και το σκοτάδι αν απλωθεί μες τη ματιά,

Εις τα Ουράνια θέλει αντηχήσει,

Και των καιρών μας η ατέλειωτη Στρατιά».

Από την αφιέρωση στους πεσόντες του Συντάγματος Azov στην μπροσούρα National Socialist Black Metal του «Μαύρου Κρίνου».


Μαζί με την μπροσούρα για το NSBM δεκάδες συναγωνιστές σε Ελλάδα και Κύπρο έλαβαν δωρεάν το αυτόνομο έντυπο της «Ελληνικής Δράσης»

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, ο Mikola Kravchenko από την Ουκρανία, σκοτώθηκε στις μάχες κοντά στο Κίεβο. Ο Μίκολα ήταν ιστορικός και βασικός ιδεολόγος του κινήματος Azov και του Ουκρανικού Εθνικισμού το 2014. Ήταν ένας από τους ιδρυτές του «Δεξιού Τομέα» και του «Τάγματος Azov». Η πρώτη μας συνάντηση ήταν όταν επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις του Azov στο Κίεβο. 

(σχετικό δημοσίευμα στο 1ο τεύχος του περιοδικού «Ανάκτηση»)


Πρόκειται για έναν άνθρωπο που αφοσιώθηκε πλήρως στην Εθνική Ιδέα της Ουκρανίας και που κατανόησε την ανάγκη ότι στους σύγχρονους ευρωπαϊκούς εθνικισμούς πρέπει να διατηρηθεί ταυτόχρονα το παραδοσιακό τους κομμάτι, αλλά πρέπει επίσης να είναι ανοιχτοί σε ιδεολογικές προκλήσεις σύμφωνα με τα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαοί μας. Ελπίζω ότι θα υπάρξει ευκαιρία να δημοσιευθούν κάποια κείμενα του προγράμματος του στα αγγλικά στο μέλλον.

Αυτό το κείμενο θέλω να το αφιερώσω στην μνήμη του.

Η θυσία του έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι μάταιη. Παρόλο που ο Ουκρανικός λαός διανύει τις πιο τραγικές μέρες του σήμερα, ο Ουκρανικός εθνικισμός γίνεται ισχυρότερος από ποτέ στην ιστορία, διαπερνά ολόκληρο τον Ουκρανικό λαό και προβάλλει μια  άνευ προηγουμένου αντίσταση στη επιθετικότητα του καπιταλιστικού Κρεμλίνου.

Η Επανάσταση της Αξιοπρέπειας!

Όταν κατέβαινα από το αεροπλάνο, στα μέσα του Δεκέμβρη το 2013, δεν θα φανταζόμουν ποτέ τι θα συναντούσα στο κέντρο του Κιέβου που θα έμενα, ότι μετά από 18 χρόνια που πήγαινα συχνά στην Ουκρανία και 20 από την κήρυξη της ανεξαρτησίας της από την Κοινοπολιτεία που συνέχισε μετά την διαλυμένη Σοβιετική Αυτοκρατορία, η νέα χρονιά γι’ αυτήν την χώρα θα είναι σημαδιακή, μια αφετηρία.

Πριν λίγο καιρό είχαν ξεκινήσει διαμαρτυρίες εναντίον του Ουκρανού φιλορώσου προέδρου Γιανουκόβιτς για τις συνεχείς αναβολές του να υπογράψει την συνθήκη σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ευρώπη. Αυτές οφείλονταν στην πίεση του Κρεμλίνου προς την οποία ο φιλορώσος Γιανουκόβιτς ενέδιδε. Δεν άργησαν αυτές οι διαμαρτυρίες να μετατραπούν σε αληθινή εξέγερση λόγω της ακραίας καταστολής και της διαφθοράς, που ονομάστηκε η Επανάσταση της Αξιοπρέπειας. Είναι γεγονός ότι στην εξέγερση στο κέντρο του Κιέβου αρχικά μπορούσες να βρεις κάθε καρυδιάς καρύδι (Αμερικανούς, Νατοϊκούς, φιλελέδες ευρωπαϊκού τύπου και άλλα φρούτα που γέννησε η Παγκοσμιοποίηση), αλλά μόλις οι σφοδρές συγκρούσεις με τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας «χόντρυναν» (οι Ουκρανοί συναγωνιστές είναι οι μόνοι «ειδικοί» ... στην ταχεία διάλυση των ειδικών μονάδων της αστυνομίας γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη πολλών μεταξύ αυτών και της ντόπιας άκρας αριστεράς) και ειδικά όταν εμφανίστηκαν οι ελεύθεροι σκοπευτές στις οροφές των γύρω κτιρίων η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που παρέμειναν και κάποιοι έδωσαν την ζωή τους ήταν οι Ουκρανοί Εθνικιστές.

Αλλά όμως την δεδομένη χρονική περίοδο είχαμε και μια άλλη πολύ πιο σοβαρή σύγκρουση νοοτροπιών που έλαβε χώρα σε αυτήν την Επανάσταση της Αξιοπρέπειας. Ο Εθνικισμός του UNA - UNSO, του Svoboda, κάποιων του «Δεξιού Τομέα» (που ήταν μία ένωση πολλών μικρών Εθνικιστικών οργανώσεων), σοβιετικού τύπου με την γέννηση του κινήματος της νέας γενιάς (οι γεννηθέντες περίπου μετά το 1990) που ονομάστηκε Azov και είδαν τις ρίζες τους στην Παγανιστική Παράδοση της Βόρειας Ευρώπης που άλλωστε ήταν η πραγματικότητα.


Ρώσοι εθελοντές του Συντάγματος Azov που έπεσαν μαχόμενοι απέναντι στις ορδές των μισθοφόρων Τσετσένων του καθεστώτος του Κρεμλίνου.

Ο Εκσυγχρονισμός της Παράδοσης μέσα από το NSBM.

Η περιοχή της Ουκρανίας αρχικά ήταν μια χαλαρή συνομοσπονδία πριγκιπάτων που η καρδιά του βρισκόταν στα εδάφη της σημερινής βόρειας Ουκρανίας, που ονομαζόταν Ρως. Το διοικούσε η δυναστεία των Ριουρικιδών, απογόνων του Ριούρικ, μυθικού πρίγκηπα των Βαράγγων που είναι πρωτοξάδερφα των Βίκινγκς. Μαζί με τους Κοζάκους που συμβολίζουν τόσο την αντίσταση των ντόπιων στην εισβολή των Τατάρων του Τζέγκις Χαν, όσο και μια εξέγερση για ελευθερία του λαού από τον ζυγό των ευγενών και του ανώτερου κλήρου που ξέσπασε το 1648 και κράτησε ως το 1654. Επρόκειτο ταυτόχρονα για αγροτική εξέγερση, θρησκευτικό πόλεμο και εθνικό ξεσηκωμό. Αυτή θεωρούν ότι είναι η αυθεντική κληρονομιά του Ουκρανικού λαού και το Azov προσπαθεί να διατηρήσει και να εκσυγχρονίσει.

Αυτό προσπάθησε να κάνει το Azov με την υιοθέτηση του NS Black Metal που ακουγόταν φανατικά από την νεολαία από τα μισά της δεκαετίας του 1990 και ήταν μια πιο αγνή τάση του Heavy Metal. Όπως γράφει ο Α.Χ. στο σχετικό βιβλιαράκι που εξέδωσε ο «Μαύρος Κρίνος»: «Το Black Metal έχει την τύχη να είναι από τα λίγα μουσικά είδη που συνδέονται με κάποια ιδεολογία και ηθική. Το Black Metal στρέφεται ανοιχτά ενάντια στον μοντερνισμό και τις σύγχρονες κοινωνίες και αποτελεί μια αντίδραση ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τα συναισθηματικά κενά που έχει δημιουργήσει ο σύγχρονος πολιτισμός. Διατηρεί την πρωτογενή αντικαταναλωτική κουλτούρα της rockσκηνής, ξεσπά σε μισανθρωπισμό σύμφωνα με την Νιτσεϊκή σκέψη και αρνείται ολοκληρωτικά τα αστικά ιδεώδη. Αποτελεί σύμφωνα με πολλούς ένα ψυχικό σπάραγμα που κατατίθεται μέσω μιας χαοτικής ηχητικής επέλασης, ως έκφραση δημιουργικού μηδενισμού, σε έναν έρημο από πνευματικότητα αστικό κόσμο. Αλλά στις πιο πολλές περιπτώσεις ο μηδενισμός αποτελεί απλώς την ιδεολογική του αφετηρία».

Πιο κάτω ο Baldur συμπληρώνει: «Αυτή η μουσική είναι ένα Κάλεσμα Μάχης ενάντια στην Σιωνιστική Κυβέρνηση Κατοχής και επιβάλλει μια Φωνή Φυλετικής Συνείδησης που ξυπνάει τα αρχέτυπα και τους Τρόπους της φυλής μας. Δεν θα βρεις ποτέ αυτή την μουσική στα μοδάτα περιοδικά και στις μουσικές ραδιοφωνικές, τηλεοπτικές εκπομπές αφού σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «political correct». Με πρωτοπόρο τον Rob Darken των Πολωνών Graveland το Black Metal έφυγε από κινήσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με τον Φυλετισμό και κατάφερε να μεταδώσει την αγάπη για την Πατρίδα και το Ηρωικό συναίσθημα».

Δεν είναι τυχαίο ότι ο αρχηγός του Azov και προσωπικός φίλος, Andriy Biletsky, έχει εκφραστεί με θαυμασμό για τον Ηρωισμό των Σπαρτιατών και έχει ονομάσει Spartan τις δοκιμασίες που πρέπει να περάσει ένα μέλος των Azov προκειμένου να γίνει ένας ολοκληρωμένος μαχητής. Αυτό το πνεύμα το είδαμε πρόσφατα στην Ελληνική Μαριούπολη που βρίσκεται η κεντρική διοίκηση της στρατιωτικής πτέρυγας του Azov με τον Ηρωισμό που επέδειξαν στο πεδίο της μάχης και αντιστάθηκαν τόσες εβδομάδες απέναντι σε έναν από τους πιο αξιόμαχους στρατούς του κόσμου όπως είναι ο Ρωσικός. Επέδειξαν όμως και μια άλλη αρετή, αυτή της συντροφικότητας, όπως ανέφερε ζωντανά ο Χαϊκάλης της «εκλεκτής φυλής» Ζελένσκι που έχουν για πρόεδρο οι Ουκρανοί όταν τους είπε να αποχωρήσουν αν θέλουν από την Μαριούπολη οι αξιωματικοί του Azov απάντησαν ότι «δεν αφήνουν πίσω τους τραυματίες συμπολεμιστές τους».


Έτος Μηδέν του Ευρωπαϊκού Εθνικισμού!

Μέχρι το 2017 (γιατί μετά το Ουκρανικό καθεστώς και οι Ουκρανοί ολιγάρχες που η συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκει στην «εκλεκτή φυλή» πολέμησαν άγρια το Azov) το κίνημα των νεαρών Εθνικιστών είχε κάνει σημαντικά βήματα δίνοντας νέα πνοή στις παρακμιακές κοινωνίες της καταναλωτικής Δύσης: σύσταση του πολιτικού κόμματος National Corps για να οργανώσει τους πολίτες με ετήσια πανουκρανικά συνέδρια, εντυπωσιακές πορείες δεκάδων χιλιάδων νεαρών Εθνικιστών, στρατιωτικό τμήμα ξένων που εκπαιδεύονταν στα στρατόπεδα και πολεμούσαν με τους Azov στην περιοχή του Donbass, ένα δίκτυο γυμναστηρίων σε όλη την Ουκρανία, την Zhura μια οργάνωση νεολαίας που οργάνωνε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και πολιτική εκπαίδευση για νέους και το «Σπίτι του Κοζάκου» στο κέντρο του Κιέβου λίγα μέτρα από την πλατεία Ελευθερίας στην οποία είχε γίνει η εξέγερση, μαζί με την λέσχη Plomin ένας πολυχώρος στα πρότυπα της ιταλικής Casa Pound, με ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες όπως εκδόσεις βιβλίων, εθνικιστική  βιβλιοθήκη, κινηματογραφικές προβολές, ιδεολογικές ομιλίες κ.α ...

Όπως το είχαν θέσει τότε οι νεαροί Εθνικιστές, το κίνημα τους είναι εναντίον και του Ρωσικού μπολσεβικισμού και της πολυπολιτισμικής Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ευρωπαϊκή πολιτιστική Ταυτότητα. Ένα κίνημα μαχόμενο τόσο στην Κριμαία όσο και στην περιοχή του Donbass που επιβουλεύονται οι Ρώσοι. Μια Επανάσταση των νεαρών Εθνικιστών στα Ανατολικά κράτη που απελευθερώθηκαν πρόσφατα από την Ρωσική ιμπεριαλιστική κυριαρχία.

Σε μια ανθολογία που εξέδωσαν για τον Ευρωπαϊκό Εθνικισμό στις πρώτες θέσεις βρίσκεται η διανόηση της Συντηρητικής Επανάστασης (Spengler, Junger, Moeller van den Bruck, κλπ), ο φιλόσοφος Ιούλιος Έβολα, ο Παραδοσιοκράτης Mircea Eliade, η σκέψη της «Νέας Δεξιάς» με τον Venner και φυσικά Ουκρανοί Εθνικιστές θεωρητικοί.

Η Olena Semenyaka ηγετικό στέλεχος των Azov έγραψε με σαφήνεια: «Οι δομικές ομοιότητες μεταξύ της Black Metal και της Συντηρητικής Επανάστασης είναι επίσης προφανείς. Ο Armin Mohler, ο οποίος δημοσίευσε μια μονογραφία «Η Συντηρητική Επανάσταση στη Γερμανία 1918 – 1932 (1950)», η οποία ξεκίνησε την παράδοση της ακαδημαϊκής έρευνας του συντηρητικού – επαναστατικού κινήματος, ξεχώρισε πέντε κύριες κατευθύνσεις μέσα στο τελευταίο, τρεις εκ των οποίων έγιναν υποδειγματικές: Νέοι Συντηρητικοί (Moeller van den Bruck, Edgar Jung, Oswald Spengler), Εθνικοί Επαναστάτες (Ernst Junger, Ernst Niekisch, Hans Freyer), και το volkisch κίνημα που είχε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στον Εθνικοσοσιαλισμό (το περίφημο δόγμα του «Blood and Soil»). Κατά συνέπεια, οι Νέοι Συντηρητικοί ανάπτυξαν κυρίως τα οργανικά ιμπεριαλιστικά μοντέλα, οι Εθνικοί Επαναστάτες ήταν σε πολύ καλές σχέσεις με τις καταστροφικές δυνάμεις του βιομηχανικού πολιτισμού και η volkisch μοιάζει με το σύγχρονο Pagan Front.Στη βαθιά εξέταση του των συντηρητικών – επαναστατικών αναθυμήσεων στο κίνημα Black Metalo Alex Kurtagic κυρίως έδωσε έμφαση στις volkisch ιδέες, η οποία είναι δικαιολογημένη».

Αυτοκρατορία εναντίον Εθνικού Κράτους!

Η φύση της παρούσας σύγκρουσης, την οποία παραβλέπουν οι περισσότεροι, είναι μια Αυτοκρατορία όπως είναι διαχρονικά η Ρωσία με όλες τις διαφορετικές μορφές που έχει πάρει και ενός Εθνικού Κράτους όπως η Ουκρανία που αγωνίζεται να ξεφύγει από τον θανατηφόρο εναγκαλισμό της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Ο Πούτιν στον τελευταίο λόγο του καταφέρθηκε εναντίον του «Ιού του Εθνικισμού», όπως είπε και κατά της Εθνικιστικής Ουκρανίας. Αυτή η δήλωση δεν είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα αν δούμε και την αντεστραμμένη Ρούνα του Λύκου που έχει σαν  σύμβολο το κίνημα του Azov και αυτή αποτελείται από τα δύο πρώτα γράμματα των λέξεων Ιδέα και Έθνος, δηλαδή η «Ιδέα του Έθνους».

Μια σύγκρουση δύο διαφορετικών κοσμοθεάσεων, όπως μας λέει ο καθηγητής της ιστορίας Oleg Odnorozhenko και όχι μόνο μια σύγκρουση μεταξύ δύο κρατών. Όπως συνεχίζει ο καθηγητής από την μία πλευρά είναι αυτοί που υιοθετούν τις Ευρωπαϊκές αξίες, που δίνουν αξία στην Ελευθερία, άνθρωποι που θέλουν οι ίδιοι να αποφασίζουν για το μέλλον τους και να φτιάξουν ανάλογη κοινωνία και από την άλλη μεριά έχουμε μια ολοκληρωτική κοινωνία «σταλινικού τύπου» που υποτιμά την ανθρώπινη προσωπικότητα και παραβλέπει την Εθνική Ταυτότητα και προσπαθεί να βάλει όλους τους πολίτες της σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή να κάνει ένα αντίστροφο παιδομάζωμα από αυτό της Ε.Ε. όπως γίνεται τώρα με την απαγωγή των βρεφών από τα μαιευτήρια της Ουκρανίας.

Το κίνημα του Azov έχει αναπτύξει την θεωρία της Εθνοκρατίας, που είναι μια εναλλακτική στο φιλελεύθερο και ολοκληρωτικό κοινωνικο - πολιτικό δόγμα και στην επιβολή του κρατικού καθεστώτος αλλά μια κοινωνία που θα λειτουργεί και θα αναπτύσσεται μέσω της αλληλεγγύης και της συνεργασίας όλων των στρωμάτων του Έθνους.

Αυτό βασίζεται στις βασικές αρχές που ανέπτυξε ο θεωρητικός της μεσοπολεμικής εθνικιστικής οργάνωσης OUN και αξιωματικός Mykola Stsiborskyi σε ένα κείμενο που εκδόθηκε το 1935: 

Εθνική Αλληλεγγύη (ενάντια στις τάξεις και τα κόμματα που διασπούν το Έθνος)

Απολυταρχία με την  έννοια της προσωπικής ευθύνης σε όλα τα επίπεδα ενάντια στην ανευθυνότητα που επικρατεί. 

Κοινωνική ιεραρχία και πειθαρχία, αυτό - οργάνωση και αυτό - έλεγχος.

Το Έθνος είναι η βέλτιστη μορφή ζωής του ανθρώπου.

Το Κράτος είναι η βέλτιστη μορφή της Εθνικής ύπαρξης.

Ένας αξιωματικός του Azov πρόσφατα μου είπε ότι ο πόλεμος με την Ρωσία είναι νομοτελειακός και μόνο μετά από μία ολοκληρωτική σύγκρουση με την Ρωσία θα υπάρξει πραγματική Ουκρανική Εθνική Αναγέννηση. 

Αυτός ίσως είναι και ο ανορθολογισμός του Εθνικισμού και όπως λέει ο Μέγας Διδάσκαλος Νίτσε: «Μόνο εκεί που υπάρχουν τάφοι μπορεί να γίνει Ανάσταση». Ίσως σκέφτομαι να είναι σοφό τελικά αυτό που είπε ο Πλάτων: «Η Ειρήνη είναι η χρονική περίοδος μεταξύ δύο πολέμων».

Θέλω να τελειώσω με μία φράση που λένε για κάθε νεκρό οι συναγωνιστές στο Azov: «Οι ήρωες δεν πεθαίνουν» και είμαι σίγουρος ότι το πιστεύουν! 

107 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/4/22 7:34 μ.μ.

    Βέβαια. Βολικό να μιλήσουμε για "ιδέες". Γιατί αν πάμε να μιλήσουμε για πράξεις, μπορεί να πέσουμε ξαφνικά πάνω σε κανέναν Χάζαρο Κολομόισκι, κανέναν Τάταρο Αχμέτωφ ή κάποιους Χαζάρους Ιγκόρ και Γκριγκόρι Σούρκις. Οπότε, ας μιλήσουμε για "ιδέες". Μπράβο παιδάκια. Ο Νίτσε, ο Σπένγκλερ, ο Έβολα. Μόνο στην ταμπακιέρα να μην πάμε, και όλα καλά όλα ανθηρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/22 9:28 μ.μ.

    Στη χθεσινή του εκπομπή ο Μποβιάτσος δήλωσε ότι Ιταλός κομμουνιστής, κολλητός την φονιάδων της Primavalle (αν δεν κάνω λάθος) βρέθηκε νεκρός στην Ουκρανία αγωνιζόμενος ως εθελοντής στο πλευρό των Ρώσων. Μήπως μπορεί να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες και να τις αναρτήσει σε άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/22 10:20 π.μ.

      ενδιαφέρουσα εκπομπή με σημαντική πληροφορία την κυκλοφορία του βιβλίου του Φράνκο Φρέντα έκδοση φωτιά

      αν είδα καλά σε εκπομπή του εκδότη με την συνομιλία με τον σαλαφιστή των Σαούντ υπάρχει διαφήμιση υπέρ της χρηματοδότησης τζαμιών στις ΗΠΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/4/22 10:35 π.μ.

      Το βιβλίο του Φρεντα θα φέρει εγκεφαλικά σε πολλούς. Ειδικά σε κάτι κατεστραμμένους σβαστικοακροδεξιους μόλις διαβάσουν τι γράφει για την Ευρώπη, το Βιετνάμ και την Παλαιστίνη. Να θυμίσουμε ότι ο Φρεντα ήταν πιστός ακόλουθος της κληρονομιάς του Έβολα στο ιδεολογικό πεδίο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/4/22 7:26 μ.μ.

      O ήρωας Έντι Όνγκαρο, Ιταλός κομμουνιστής, μέλλος από το 2015 της Ταξιαρχίας Πριζράκ του θρυλικού καπετάνιου Μοζγκοβόι, και μετά της Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, σκοτώθηκε από έκρηξη χειροβομβίδας πριν 3 μέρες. Ο ρωσικός λαός του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ θα του είναι για πάντα ευγνώμων.

      Διαγραφή
    4. Φρεντα...μια ιδιαιτερη προσωπικοτητα..περισσότερα συντομα σε αφιερωμα ζωντανα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/4/22 12:50 π.μ.

    Εξαιρετικό άρθρο.
    Ποια η άποψη της σο για την πολιτικη κληρονομιά της τουρκικής τρίτης θέσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/22 11:17 π.μ.

      Τρολλαρεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/4/22 4:17 μ.μ.

      Ποιος τρολλαρει βρε πλευρικε σβαστικοφορε; Οσο και να πονάει η τριτη θέση εχει παγκοσμια ισχύ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/4/22 2:01 μ.μ.

      4:17 νταξει γκαρσονι

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/4/22 1:21 π.μ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΣΥΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"....ΜΑΛΙΣΤΑ....ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"?........ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΞΙΩΝ" ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΘΑ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ" ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ?....ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ?.....ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΩΣ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ "ΕΥΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ".....

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ....ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"......ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΒΑΣΗ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/4/22 2:09 π.μ.

    Άμεση σύμπραξη του κυρίου Δημητρούλια με τους πηρύνες που έχουν δρομολογήσει συνεργασία και ιδρυτικό εθνικοσοσιαλιστικό συνέδριο. Είναι απαίτηση ΟΛΩΝ των σοβαρά σκεπτόμενων. Μόνο αν ενωθούμε θα δούμε προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/4/22 10:50 π.μ.

    πριν κάνα μήνα ο Ιανός θυμήθηκε να καταγγείλει τις δηλώσεις Πλεύρη. έβλεπα και ένα άλλο βίντεο του με μια κοπέλα από Ουκρανία να λέει ότι "τα Ες Ες κυβερνάνε" και αναρωτιέμαι αυτός δεν είχε εκδώσει βιβλίο για τους σαμουράι και τα Ες Ες; ο ίδιος δεν είχε βγάλει βιβλίο του Ευάγγελου Κυριάκη και μετά σε ομιλία στα γραφεία της ΧΑ τα γύρισε και οι οπαδοί του Νίκου δεν αντέδρασαν;

    Τρίτη θέση λοιπόν και μακριά από Μελόνι, Ορμπάν, Τραμπ σε ημερολόγιο (γεγονός) Σαλβίνι, Λεπέν, Ζεμούρ, Φάρατζ όλοι με ρούβλια ή δολλάρια όλοι υπέρ του κράτους του Ισραήλ για το οποίο ο μέντορας του τέκτονας έβγαλε βιβλίο.

    Αυτά όμως δεν τα βλέπει ούτε ο ιερός λόχος που λατρεύει το ρωσικό χαβιάρι ούτε άλλοι που όφειλαν να βλέπουν και έχουν φτάσει στο σημείο να αναπαράγουν αναρτήσεις της αντιφα με βίντεο συναγωνιστή που κάρφωσε και ο Στέφανος για χάρη της κυκλοφορίας και της πρεσβείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/4/22 11:13 π.μ.

    «Το Αζόφ είναι αυτό που είναι και υπερασπίστηκαν την πατρίδα. Όλα αυτά τα τάγματα ενσωματώθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Οι μαχητές του Αζόφ δεν δρουν πλέον αυτόνομα αλλά είναι στις τάξεις του ουκρανικού στρατού. Το 2014 υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που μερικοί από αυτούς τους εθελοντές μας, όντως παραβίασαν τους νόμους και μπήκαν φυλακή. Ο νόμος είναι πάνω απ’ όλα», απάντησε με απόλυτη φυσικότητα ο Ουκρανός πρόεδρος.

    Αν μπορούσε ο Ουκρανός Λαζόπουλος ας έκανε και αλλιώς. Στην πρώτη γραμμή οι Ουκρανοί εθελοντές ανάγκασαν την εξουσία να δεχτεί τον πόλεμο αλλιώς θα είχαν χάσει σε έξι ημέρες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι όποιες ισχνές ενισχύσεις σε αντιαρματικά ήρθαν αφού οι του αζοφ ξεκαθάρισαν ότι δεν θα παραδώσουν την χώρα σε Τσετσένους και μπεκρηδες βιαστές.

    Όχι όπως εδώ που έκατσαν σούζα σε Καραμανλή και Αβέρωφ και άφησαν τον Μπονάνο να πάρει σύνταξη. Ξέχασε ο γελωτοποιός να πει ότι μέλη της Αζοφ δολοφονήθηκαν από την ουκρανική SBU.

    Είναι λογικό να βγάζει αφρούς ο Μπογιόπουλος και η Κανέλλη με το θάρρος του προξένου στην Μαριούπολη (γεια σου Λιάνα πάρε κάνα πρόσφυγα στην Εκάλη) για την ουκρανική αντίσταση, είναι λογικό να ακούς χίλια δυο κατά του τάγματος σε κρατική εκπομπή της ΕΡΤ που μετά απείλησαν τον παρουσιαστή επειδή δεν είπε ακόμη περισσότερα, είναι λογικό να δίνει στεγνά ο εφημεριδάκιας αντιναζί τον Άρη Αρίωνα με στοιχεία που πήρε από αντιφα, είναι επίσης λογικό να ενοχλεί η γνώση του Δημητρούλια για το ουκρανικό ή να απορούν του νοσοτρος στα Εξάρχεια γιατί οι δικοί τους πήραν τα όπλα αντί να μιλάνε για τα δικαιώματα των τρανς όπως κάνουν οι εν Ελλάδι

    Αναμενόμενο ο Γενιάς να λέει αυτά που λέει υπέρ του Ρώσου και ο εκδότης να γλύφει το μούσι του Ντούγκιν αλλά οι δήθεν ριζοσπάστες πατριώτες υπέρ του μεγαλύτερου προστάτη των μουσουλμάνων της Ρωσίας;

    Μπράβο σε άρμα, ενεθ, Αθηναίους youth, περιανδρικοϋς, ΜΚ, Δημητρούλια και Άρη για το θάρρος να μην αναπαράγουν το λιβάνι του Εφραίμ και των Ρώσων μοναχών ή του Ιβάν για την εισβολή

    Δύναμη και κουράγιο στους Έλληνες που βοηθούν τους Ουκρανούς μαχητές

    Ο Γκέκας καλά τα είπε μπορούσε όμως ακόμη καλύτερα όπως στο άρθρο του 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/22 12:30 μ.μ.

      Ποιός είναι ο Γενιάς, ποιός ο εκδότης και ποιός ο εφεμεριδάκιας αντιναζί;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος3/4/22 12:16 μ.μ.

    " η Κριμαία ανήκει στους τατάρους "

    " όλα τα σκουπίδια είναι ανάμεσα σε Ουκρανία και Ουράλια "

    Quiz ποιος που πότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/4/22 12:25 μ.μ.

    Δύο γαιδαροι μαλώνανε η φάση

    Άρθρο Ιανού με επίθεση σε εστιατόρια αν και εκεί έμαθε τις καλές συνταγές να κάνει μηνύσεις. Δεν πρόλαβε ο μκ μέσω Δημητρούλια να πει άποψη μπαμ ο εκδότης δύο άρθρα για γέλιο σχετικά με Ουκρανία. Αναμένεται σούπερ ανάλυση από κ. Μιχάλη για το ουκρανικό να κλειδώσει το θέμα. Να βγαίνει ο ιδιοκτήτης σάιτ βλέπε λαμόγιο με γυναίκα από Σλάβους μεριά να λέει για 14000 δήθεν νεκρούς στο ντονμπας για να μην φάει κράξιμο καλώς. αλλά οι μέχρι χτες συλλέκτες περιβραχιονίων να το παίζουν ζαχαροβα στη θέση της ζαχαροβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/4/22 12:55 μ.μ.

    "Όπως συνεχίζει ο καθηγητής από την μία πλευρά είναι αυτοί που υιοθετούν τις Ευρωπαϊκές αξίες..."

    Μια γεύση από την επίδραση που είχαν αυτές οι αξίες στον λαό μας μπορούμε να πάρουμε στο παρακάτω ριζίτικο:

    "Απού την Κάντανο ’ρχομαι κι απού τ’ Αποπηγάδι.
    Δε με ρωτατ’ ειντά ’παθα, δε με ρωτατ’ ειντά ’δα;
    Είδα τα σπίθια τρόχαλο, τσ’ αυλές χορταριασμένες
    κι άκουσα στα χαλάσματα, κι έκραζα νυχτοπούλια!
    Κι εκειά στο έμπα του χωριού νιους Γερμανού το μνήμα
    και δίπλα μαρμαρόπλακα που γράφει αυτά τα λόγια:
    «Επά ’τανε η Κάντανο και καταστρέψαμέ ντη
    και μπλειό δε θα ξαναχτιστή, κι έρημη θ’ απομείνει
    γιατί ’καμε βαρειές ζημιές στου Γερμανού τ’ ασκέρι».
    Μα η Κάντανο εχτίστηκε καλλίτερ’ από πρώτα"

    Από τσολιάδες του Φριτς Σούμπερτ σε τσολιάδες του Πάιατ και της Φον Ντερ Λάυεν τρείς θέσεις κι ένα τσιγάρο δρόμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/22 2:56 μ.μ.

      για κάνα αυγουλάκι σε παππούδες βετεράνους για κάνα γκρέμισμα του αετού καλοί είστε. φάτε τώρα τα γερμανικά δάνεια να φτιάξετε καμιά χασισοφυτεϊα. και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ. δεν φτάνει που την πληρώσατε για τους Μαορί τάχα κλαίτε για την Κάνδανο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/4/22 5:12 μ.μ.

      εχεις ιδεα απο κρητικους ; αμορφωτοι γιδοβοσκοι , καλυτερος τους φιλος το χρημα και παντα ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ... και αν τους ρωτησεις θα σου πουν ολοι οτι σιγουρα εχουν εστω και εναν συγγενη ο οποιος σκοτωσε γερμανο αλεξιπτωτιστη κατα την μαχη της κρητης ενω δεν ξερει που παταει το διπλανο χωριο του και μεχρι πριν λιγα χρονια ελεγαν τους αλεξιπτωτιστες "ουρανιτες" και το αυτοκινητο "ροδα", οι αμορφωτοι,και θα σου πουλησουν παραμυθι μετα ηρωικου αντιναζισμου αυτα τα κατακαθια ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/4/22 6:44 μ.μ.

      Μαορί, πασόκ και τα γνωστά ραγιάδικα... τα βιβλία του βραβευμένου οστρογότθου Ρίχτερ είναι οι πηγές σου?
      Μάλλον κι εσύ θα είσαι από του κουλομάχους που ψήφισαν νδ για να πάρει πίσω τη Μακεδονία... ο παππούς του Κούλη άλλωστε ήταν αυτός που υποδέχτηκε στο νησί μετά βαϊων και κλάδων τους αγγελιοφόρους του ύψιστου πολιτισμού εκείνα τα χρόνια.
      Πάντως έχει κι άλλα χωριά όπου οι πλιατσικολόγοι Γερμανοί ξεδίπλωσαν τις ευρωπαϊκές αρετές και αξίες στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, και εκεί δεν είχε Μαορί...
      Χειρότεροι από τους κομουνιστές στον (εθνικοσοσιαλιστικό) διεθνισμό σας είσαστε μερικοί.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/4/22 1:22 π.μ.

      Ιανέ το γύρισες στα δημοτικά?

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/4/22 1:04 μ.μ.

      6:44 μακάρι Ατλαντίδα στο νησί αυτό

      Διαγραφή
    6. Προς 5,12
      Το πρωί είσαι παληκάρι και το βράδυ μαξιλάρι;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/4/22 12:35 μ.μ.

      Προς 2:56, 5:12 και 1:04.
      Εγώ λέω ν’ αφήσετε στην άκρη για λίγο τα φεστιβάλ NSBM και την υπόλοιπη βανδαλοούννικη υποκουλτούρα του βορειοδυτικού βόθρου και να πάτε καμιά βόλτα απ’ τη Κνωσό πρώτα κι έπειτα απ’ το Ιδαίον Άντρον μπας και αεριστεί λίγο ο εγκέφαλος σας που τον έχετε κάψει ίδια κι όμοια με τα άλλα ορφανά της νέας τάξης, τους αναρχοαριστερούς.
      Εσείς οι εστέτ, οι ελιτιστές, οι θαυμαστές του όντως σπουδαίου αλλά λούγκρα, Λα Ροσέλ, λίγος σεβασμός για τους προγόνους, τους παππούδες που έπεσαν για έστω, λάθος ιδανικά, για τις γιαγιάδες που ανάβουν καντήλια και σταυροκοπιούνται στη μνήμη τους... κι αυτό παγανισμός είναι κι ας μην έχει σχέση με την δυτική ρουνο-ψυχανωμαλία... αυτοί ήταν είναι και θα είναι οι άνθρωποι των κοινοτήτων μας, σε όποιον δεν αρέσει να πάει βόρεια και δυτικά με τους βάρβαρους.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος5/4/22 2:17 μ.μ.

      Απο που και ως που ο λα Ροσέλ ηταν ομοφυλόφιλος; Τα ίδια ψέμματα όπως παλια για τον σπουδαίο χιτλερικό brasillach αρχίσατε τα παιδιά του Ιανού;

      Διαγραφή
    9. Το αν ειναι λουγκρα η πχι δεν απασχολει, δεν το ξερουμε. Οπως δεν ξερουμε ανωνυμε δειλς και για σενα τι κανεις με τα οπισθια σου. Κρυμενος ανωνυμα κρινεις ανθρωπους που δεν εισαι ουτε μια τριχα απο τα αρχιδ...τους.
      Κοψε τα σκληρα και παρε κανενα μαλακο...ανωνυμε

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος5/4/22 2:34 μ.μ.

      2:17 μικρή σημασία έχει αλλά ο άγιος του Γαλλικού Φασισμού ήταν αυτό που δεν θέλετε να παραδεχτείτε

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος5/4/22 2:57 μ.μ.

      Όταν οι σεφ έχουν όρεξη δημιουργούν πιάτα με απίθανους συνδυασμούς γεύσεων. Υπάρχουν και τα πανουργούσικα πικάντικα ορεκτικά που σερβίρει ο μπάτλερ Ιανός.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος5/4/22 5:05 μ.μ.

      12:35 αλλο η κνωσος και οι κρητικοι που πολεμησαν εστω και τον λαθος εχθρο και αλλο τα σημερινα κατακαθια που ειναι απολεμοι και ακαπνοι και το μονο που ξερουν ειναι να πουλανε αντιναζισμο και να τρωνε επιδοματα .

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος5/4/22 7:16 μ.μ.

      12:35 άμα ήταν κάποιος Νότης με χαλασμένα ρουθούνια ή καμία Πάολα με γαλανόλευκη όλα καλά μάγκα μου ε; Κατά τα άλλα σας φταίει το Μπλάκ. Γίνατε όλοι ειδικοί για Ούννους και Γότθους. Μιλάς για σεβασμό και βρίζεις τον Ροσέλ. Η Κρήτη έβγαλε και ποιοτικούς συναγωνιστές παλικάρια

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος5/4/22 7:22 μ.μ.

      Αν είχε ο Έβολα πρόσφατα εκδοθεί θα έλεγαν του άρεσαν οι παρτούζες. Τώρα που βγήκε Ροσέλ λένε ήταν αδερφή. Όταν βγει ο Φρέντα θα λένε κάτι άλλο. Εδώ βρίζουν την Σίτσα ότι ήταν της Στάζι εκεί θα κολλήσουν; Ψυχασθενείς ρουφιάνοι ή υπάλληλοι υπηρεσιών

      Διαγραφή
    15. Ο παραπάνω δειλός ανώνυμος ας διαβασει αν μπορει φυσικά..αμφιβάλω κιολας, τον Drieu..παραθετω δυο γραμμές απο το "O νεαρος Ευρωπαιος" του ιδιου:
      "Περνάω τη ζωή μου ανάμεσα στις φούστες των γυναικών της κοινωνίας παρόλο που προτιμώ τις πόρνες. Δεν θα μπορούσα χωρίς τις γυναίκες και να τις μισώ.."

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος7/4/22 11:38 μ.μ.

      Δεν είναι και τόσο ανώνυμος ο συκοφάντης. ¨Ενα εστιατόριο έχει.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/4/22 2:54 μ.μ.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/k-malofegief-i-rosia-dieksagei-iero-polemo-enantia-stous-oukranous-satanistes-ayti-einai-i-pragmatikotita/

    τυχαία η άμεση απάντηση στο pronews;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/4/22 3:19 μ.μ.

    Καλοί είναι οι ρούνοι, οι μαύροι ήλιοι, οι στολές κτλ. Και σε εμένα αρέσουν αυτά, όπως και σε κάθε στρατόκαυλο εθνικιστή. Άλλωστε γι' αυτό ακριβώς οι δυτικοί άφησαν τους Ουκρανούς μαχητές να φοράνε αυτά σύμβολα, ενώ σε όλον τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο τα απαγορεύουν. Γιατί πολύ απλά μόνο οι εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές έχουν το κουράγιο να πάρουν τα όπλα και να πολεμήσουν και όχι φυσικά οι φιλελέδες που λαδώνουν τους συνοριοφύλακες για να φύγουν από τη χώρα.

    Το ερώτημα όμως είναι το εξής:
    Αν νικήσουν οι Ουκρανοί και ο ρωσικός στρατός φύγει, οι ε/ς θα στρέψουν τα όπλα εναντίον των φιλελεύθερων; Ή αφού κάνουν τη βρώμικη δουλειά του ΝΑΤΟ, θα διαλυθούν ησύχως και η Ουκρανία θα γεμίσει ΛΟΑΤΚΙ, πρέζα και λαθρομετανάστες; Μπορεί κάποιος να εγγυηθεί ότι η πρώτη δουλειά των ε/ς, μετά την απόκρουση τηςς εισβολής, θα είναι να κάψουν την Ουκρανική βουλή και να επιβάλουν εθνικιστικό αντικαπιταλιστικό καθεστώς; Γιατί μέχρι στιγμής περιορίζονται στο να καίνε συνδικάτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/22 3:26 μ.μ.

      κάτι νταβάδες εξαφάνισαν κάτι πρεζέμπορους έσπασαν μαζί με τα καζίνο που είχαν κάτι μπάτσους έδειραν που έριξαν χημικά όλα καλά. για το συνδικάτο αν θυμάσαι πρώτα οι μέσα έριξαν σε απλό κόσμο πιστολιές και τα πράγματα ξέφυγαν

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/4/22 3:48 μ.μ.

      Καλά και άγια όλα αυτά. Παρεμπιπτόντως, παρόμοια δράση είχαν και οι "μπολσεβίκοι" του Ντονμπάς.

      Στο προκείμενο όμως τί έχεις να πεις; Θα σηκώσουν τα όπλα οι ε/ς εναντίον της κυβέρνησης του Κιέβου; Ή θα αφήσουν να μετατραπεί η Ουκρανία σε Ζιμπάμπουε όσον αφορά στην οικονομία, και σε Σαν Φρανσίσκο όσον αφορά τους ΛΟΑΤΚΙ και την πολιτισμική παρακμή; Γιατί εκεί θα πάει η δουλειά αν νικήσει ο Λεβιάθαν. Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι, αμέσως μόλις φύγει ο Ρώσος, οι φετιχιστές με τους ρούνους θα επιβάλλουν εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς ή έστω θα πεθάνουν προσπαθώντας;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/4/22 7:56 μ.μ.

      Τι να θυμάται. Στην Ελλάδα για το συνδικάτο έχει επικρατήσει το ρωσικό ποίημα το οποίο το λενε όλοι. Ακόμα και τα φιλελέ media που τώρα στηρίζουν Ουκρανία. Κιόλας ο πχιοτικοί του χώρου πήραν άριστα στην απαγγελία, έγραψαν ενα 100% ψευδές κατεβατό ειδικά για το συνδικάτο, με εκατοντάδες κοινοποιήσεις. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα ο χώρος. Ευρασία ή Θάνατος!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος3/4/22 3:24 μ.μ.

    Από τη Συρία ως την Ουκρανία θάνατος στου ΝΑΤΟ την αυτοκρατορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/4/22 3:26 μ.μ.

    Από τότε που ιδρύθηκε ο ΙΛ2012, σε κάθε συγκέντρωσή τους είτε για Κύπρο, είτε για Μακεδονία, είτε για λάθρο, είτε για θρησκευτικά θέματα είχαν απέναντί τους εκατοντάδες αντιφά να κάνουν αντισυγκεντρώσεις. Έχω μια απορία. Τις τελευταίες φορές που κατέβηκαν με ρωσικές σημαίες υπέρ του πολέμου του Πούτιν με συνθήματα Ελλάς Ρωσία Ορθοδοξία, οι αντιφά κάνανε αντισυγκεντρώσεις; Όχι ε; "Ακροδεξιοί υπέρ βάρβαρης εισβολής ενός δικτάτορα", θα πρεπε οι κατα τ' άλλα αντιμιλιταριστές αντιφά να αφρίσουν και κατεβάσουν όλα τους μάχιμούς τους σε αντισυγκέντρωση. Κι όμως τίποτα. Υποψιν: γνωστός «μαχητικός antifa» λογαριασμός στο twitter θεσσαλονικιού παοκτσή της Θ4 που ξέπλενε ως και τους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού, τώρα έχει βάλει το Z στο bio του και έχει μετατρέψει το λογαριασμό του σε πρακτορείο αντιουκρανικής προπαγάνδας, υπό αντιφά πρίσμα. Ακόμα και τα γνωστά αριστερίστικα ειδησεογραφικά site που πάντα καλύπτουν με αποτροπιασμό τα makedonia pride των ΙΛ2012 και τα διεκτραγωδούν λες και αναστήθηκε η ΕΕΕ να ξανακάψει το Καμπελ, τώρα δεν αποτροπιάστηκαν καθόλου από τις συγκεντρώσεις τους υπέρ της εισβολής και δεν έγραψαν τίποτα. Παράξενη ησυχία. Παράξενα πράγματα. Δεν πα να προσπαθούν οι γνωστοί γραφικοί ρωσόπληκτοι του χώρου να ξεφύγουν λέγοντας για ΟΑΚΚΕ, τo Oυκρανικό απέδειξε περίτρανα ότι ο KGBιτης είναι μεγάλη γάτα, χρηματοδοτεί και καθοδηγεί αριστοτεχνικά ικανή μερίδα της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς και ακροαριστεράς (τα έχει γράψει ο Ντούγκιν από το 1997, ο Πούτιν απλά τα εφάρμοσε). Τα βλέπουμε πια μπροστά στα μάτια μας. Μάλιστα χθες στην μοτοπορεία των κομμουνιστοφάγων του Ιερού Λόχου, υπήρχε κάποιος με κόκκινη μπλούζα CCCP, όπως μπορείτε να δείτε στο 00:06 στο 1ο βίντεο της είδησης από το putinnews. Όταν είναι "για την Ρωσία" δεν χωράνε οπαδικά μεταξύ "φα" και "αντιφα"...Το ρούβλι ενώνει τους ανθρώπους, το ρούβλι είναι η απάντηση στο μίσος...

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ypodextikan-ton-k-mitsotaki-me-rosikes-simaies-ellada-rosia-orthodoksia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/22 7:33 μ.μ.

      ανέβα Ρωσία και ρώτα 100 Ρώσους εθνικιστές ποια είναι η μεγαλύτερη νίκη του Ρωσικού έθνους στην ιστορία. Οι 70 θα σου πουν το 1945 το δρεπάνι στο Ράιχσταγκ, οι 20 τον πρώτο άνθρωπο στο Διάστημα, οι 10 τη γρήγορη απόκτηση πυρηνικών που απέτρεψε τον εξανδραποδισμό της Ρωσίας στη Δύση.

      και τα 3 με CCCP έγιναν. Αλλά εσένα που μεγάλωσες με ΕΝΕΚ και κοκκινοπροβίτες "εθνικιστές" σε πειράζει το μπλουζάκι CCCP.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/22 1:28 μ.μ.

      Με την ίδια λογική αν ρωτήσεις έναν Αμερικανό για τα μεγαλύτερα επιτεύγματα των ΗΠΑ θα σου απαντήσει ότι αυτά έγιναν επί κυβερνήσεων Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων. Άρα εμείς πρέπει να φοράμε μπλουζάκια με τον γάιδαρο και τον ελέφαντα;

      Όποιος υποστηρίζει ΕΣΣΔ γιατί δεν πάει στο φυσικό του χώρο, τον μπολσεβικισμό, ο οποίος είναι και μεγαλύτερος του εθνικιστικού χώρου; Γιατί βολοδέρνει σε τριτοθεσίτικα ιστολόγια; Άρα κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον μπολσεβικισμό και ψάχνετε υποκατάστατα. Δεν εξηγείτε αλλιώς.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/4/22 7:46 μ.μ.

      ποια τρίτη θέση καλέ; μη μου πεις ότι σοβαρά θεωρείς τριτοθεσίτες τους αζοφολάγνους. "Εθνικιστές" του μπαρμπα-Τζο και της κυρα-Ούρσουλας είστε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/4/22 8:03 μ.μ.

      με τη διαφορα ΟΑΚΚιτη μου πως η Αμερικη ουδεποτε υπηρξε εθνος, οποτε ποσως ενδιαφερει τι υποθετεις οτι θα πιστευαν οι οποιοι Αμερικανοι civic "nationalists".

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/4/22 8:24 μ.μ.

      7:46 σώπα καλέ μην κάνεις έτσι πιάσε μια ελεύθερη ώρα και ένα μακελειό να ηρεμήσεις που μου έμαθες και την λαγνεία

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/4/22 9:13 μ.μ.

      Εντάξει, άσε την Αμερική και πιάσε την Αγγλία (μη μου πεις ότι και αυτή δεν είναι έθνος). Θα φορούσες μπλούζα conservatives και labor για τους ίδιους λόγους που θα φορούσες του ΚΚΣΕ;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος4/4/22 9:43 μ.μ.

      εγω προσωπικα 9:13 δε φοραω ουτε cccp ουτε conservatives. Δεν ξερω επισης με σιγουρια αν ο τυπος που φοραγε cccp διπλα στον ιερο λοχο δεν ειναι παλινοστουντας ή Ρωσος. Αν ειναι ενα απο τα δυο, κατανοω την πραξη του.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος3/4/22 3:28 μ.μ.

    Πατάει πάνω σε υπαρκτά φαινόμενα ο .... και κάνει το κομμάτι του. Όντως ο εστιάτορας είναι τόσο χαφιες που ανέβαζε διαγγέλματα του Μπάιντεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/4/22 4:14 μ.μ.

    Η γαλανόλευκη αντιφα κατεβαίνει στους δρόμους με τον Ιερό Λόχο για να φωνάξει εναντίον των Ουκρανών νεοναζί και υπέρ των Τσετσενων "απελευθερωτών". Ομοδοξα αδέλφια που στέλνουν ισλαμομογγολους να σφάξουν στο γόνατο χριστιανούς εθνικιστές. Οι ίδιοι τύποι που πηγαίνουν σε αυτές τις πορείες είναι οι ψεκασμενοι "θεματοφύλακες του Συντάγματος", οι ηλίθιοι που καιγανε μάσκες στο σύνταγμα, οι βλαμμένοι που το καλοκαίρι σκουζανε για τον φασίστα Μητσοτάκη κρατώντας εικόνες της Παναγίας. Αν ο χώρος θέλει να προκόψει πρέπει να φροντίσει να αποκοπεί από τέτοια ρεταλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/4/22 5:09 μ.μ.

    Απο ΑντιΝατοικος:
    Να κρατηθουν σε αρχειο αυτα τα κειμενα, ειναι μνημεια μπερδεματος κι ισως και "ξεπλυματος" των νατοικων μεθοδων και μηχανισμων.
    Περιμενα να μας πει ο κ. Δημητρουλιας για το διακυβευμα, αλλα παλι βλεπουμε ενα κειμενο γεματο αντιφασεις και αποπροσανατολιστικα "ιδεολογικα" πυροτεχνηματα. Μα καλα, δεν διαθετετε καθολου αναλυτικη ικανοτητα;;;;
    Ποιοι ειναι αυτοι που συγκρουονται στην Ουκρανια και γιατι; Απο αυτο το ερωτημα θα πρεπει να ξεκινησει ο αρθρογραφος για να σκεφθει λογικα πριν γραψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/4/22 6:50 μ.μ.

    Ετοιμαστείτε όλοι για την νέα μεγάλη κίνηση στην οποία πρόκειται να συμμετέχουν ο Καλέντζης, ο Γκέκας και ο Περίανδρος. Οι τρεις τιτάνες του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού συνενώνονται για το καλό της Ιδέας και της Χώρας! Μένουμε μακριά από την διχόνοια και στηρίζουμε ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22 12:53 μ.μ.

      επιτέλους η μηχανή του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού άρχισε να βρυχάται

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/22 2:07 μ.μ.

      Μάλιστα...και αρχηγός ποιος θα είναι?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/4/22 9:28 μ.μ.

      Δεν ισχύει τίποτα.Οι άεργοι τιποτένιοι εθνικιστές του πληκτρολογίου και οι κομματικές πόρνες βγάλτε το σκασμό.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/4/22 10:04 μ.μ.

      Μα φυσικά ο Καλέντζης. Ποιος άλλος;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/4/22 11:31 μ.μ.

      Γιατί να μην το κάνουν; Οι άλλοι που το έκαναν ήταν καλύτεροι;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/4/22 11:46 μ.μ.

      Πολύ ευγενικοί είστε 9΄28.

      Θέλουν και ενότητα με τέτοια καφριλίκια.

      Αφήστε το καλύτερα. Να λείπει το βύσσινο.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/4/22 10:16 π.μ.

      Ότι πεις Τέλη

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος5/4/22 4:21 μ.μ.

      Αν ενωθούν οι τρεις σε εκλογικό συνδυασμό θέλω να δω που θα τρέξουν να κρυφτούν οι Κασηλιάδες.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος5/4/22 7:30 μ.μ.

      θα κλαψει μετα ο ανεργος σαλβινι αλλα θα ειναι στοιχημα μην καταληξουν οι 3 σαν την χ.α

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος6/4/22 8:46 μ.μ.

      Όλα μπορεί να συμβούν εκτός από το να πιαστεί κορόιδο ο Καλένζης. Αν τον είχε ακούσει ο ΝΓΜ τώρα θα ήταν καβάλα στ' άλογο. Το κόλλημα που πρέπει να ξεπεραστεί σε αυτή τη φάση είναι τα ναζάκια του Γκέκα. Εκεί έχει την ευθύνη ο ξανθός. Πρέπει να κάνει το διαμεσολαβητή για να μονιάσει οριστικά τους Γκέκα και Καλέντζη. Φυσικά πρέπει να ακολουθήσει ιδρυτικό συνέδριο για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του δημοσίως.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος7/4/22 1:23 π.μ.

      8:46 ολη αυτη η φαση μου θυμιζει τους οπαδους οταν συζητανε για τις ομαδες τους για το αν ο προεδρος τους θα παρει τον ταδε παικτη η γιατι δεν κανει μεταγραφες ... εφοσον οι εθνικοσοσιαλιστες θελουμε να συμβει κατι τετοιο πιστευω γιατι δεν προχωραει το πραγμα απο τους 3 μεγαλους ; εκτος αν κατι αλλο παιζεται που δεν το ξερουμε

      Διαγραφή
  19. Για να μαπινουν και καποια πραγματα σε μια σωστη θεση διοτι ολοι εχουμε παδει αποβενα κασκολακι και γιναμε χουλιγκανς Ουκρανίας ή Ρωσίας.
    Οσοι πειραζονται ξυδακι και όσοι κρύβουν ακόμη μεσα τους καταλοιπα μαρξιστικα και άλλα χειρότερα..λυπάμαι.
    Ο ιταλος που ανεφερα στην εκπομπη, ηταν ενας σκληρος αριστερος που συνειδητά πολεμουσε απο το 2015 σε μια διεθνη ντιφασιστικη ταξιαρχια υπερ των Ρωσων, με σφθροδρεπανα καξ αλλα τέτοια ωραια.
    Πολεμουσε σε αυτη την ταξιαρχια που υπευθυνος τυπου παρακαλω ηταν ο Achile Lolo, ο ανθρωπος που ελςψε ζωντανα τα παοδια μιας οικογενειας εθνικιστων, Mattei, στην Ρωμη την δεκαετια του 70.
    Ειναι που σε αυτου του σκουπιδιου την δικη εγιναν οι ταραχες οπου σκοτωθηκε και ο Μικης...φυσικα ο δολοφονος ποτε δεν την πληρωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22 2:28 μ.μ.

      Δεν μου κάνει εντύπωση. Είναι γνωστό ότι για τα παιδιά της ΕΣΑ και του Hell. Existence ο Μάντακας ήταν ακροδεξιός.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/22 8:28 μ.μ.

      Γιατί τι ήτανε; Εθνικοσοσιαλιστής;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/4/22 8:31 μ.μ.

      Φασιστής και σε επαφή με την FUAN. Γιος του στρατηγού του ΕΛΑΣ. έχετε θέμα και με τον Μίκη τώρα:

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/4/22 9:57 μ.μ.

      Από πότε είναι ακροδεξιός ο Μάντακας; Έχουν πει τέτοιο πράγμα;

      Διαγραφή
    5. Απο μαρτυρια του ιδιου του Μικη, στην κοπελα του, δεν ηταν ουτε εθνικιστης ουτε φασιστας. Εφυγε απο την Ελλαδα να σπουδασει χωρις καποια ιδεολογικη βαση. Εκει γνωρισε τους φοιτητες νεοφασιστες και του αρεσε ο τροπος σκεψης, το πνευμα τους και η δραση. Ετσι μπηκε στον κοσμο αυτον...
      Στο βιβλιο μου τα γραφω και υπαρχουν και οι μαρτυρίες συναγωνιστων ιταλων

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/4/22 7:35 π.μ.

      μποβιατσο,το τ9 μας έχει κάνει να λύνουμε εξίσωση...

      Διαγραφή
  20. Καλό το συνεχές τρολάρισμα στα σχόλια σε σχέση με το θέμα συνεργασίας των τριών γνωστών προσώπων αλλά άνευ λόγου τα γράφετε. Δεν υπάρχει θέμα κάποιας μελλοντικής συνεργασίας εκτός αν δεν έχουμε την σωστή πληροφόρηση και εσείς γνωρίζετε καλύτερα τις σχέσεις μεταξύ αυτών.

    Σχόλια περίεργα και υβριστικά ή προπαγανδιστικά σχετικά με τριτοθεσίτικα ιστολόγια ή άλλα πρόσωπα που υιοθετούν απόψεις και θέσεις της τέταρτης θέσης και διαφωνούν με τον ΜΚ κυρίως στο θέμα της Ουκρανίας δεν θα ανέβουν όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να ενισχύσουν την διαδικτυακή φαγωμάρα. Χαμένος χρόνος κύριοι. Δεν θα συρθούμε σε τακτικές που σας έμαθε πρόσωπο του χώρου.

    Σχόλια για μάγειρες και εστιάτορες και σεφ της δεξιάς έχουν πολλές φορές ανέβει αλλά μην συνδέετε λόγω της Αζόφ τον Δημητρούλια με άσχετα ζητήματα και με άσχετα πρόσωπα.

    Αν διαφωνείτε έντονα με τις θέσεις του διαθέτει όνομα επώνυμο τηλέφωνο και διεύθυνση σε αντίθεση με εσάς που διαθέτετε μόνο την επιλογή σας να γράψετε σχόλια. Μαζί με τον Άρη Αρίων είναι οι δυο Έλληνες που έχουν εδώ και χρόνια άμεση σχέση και επαφή με την ηγεσία των Ουκρανών του Συντάγματος Azov. Κρίνεται δεδομένη η ανάγκη να ακουστεί και η δική τους φωνή τους παρά τις διαφωνίες των ρωσόφιλων ή ουκρανόφιλων ή όποιων άλλων.

    Όσο και αν ενοχλεί κάποιους αυτή η πραγματικότητα αυτό δεν θα θεωρηθεί αφορμή για την παύση της ενημέρωσης σχετικά με την εισβολή στην Ουκρανία. Σταδιακά θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για ποικίλα θέματα αλλά κρίθηκε σκόπιμο να επεκταθούμε με μια σειρά άρθρων εδώ και ένα μήνα λόγω του ενδιαφέροντος για το ζήτημα αυτό.

    Οι θέσεις της σ.ο. για το ουκρανικό είναι από το 2014 γνωστές. Αν δεν σας αρέσουν οι απόψεις των μελών της σ.ο. ... μην κάνετε τον κόπο να τις διαβάσετε. Υπάρχει η ελεύθερη ώρα η Χρυσή Αυγή το pronews το μακελειό να απευθυνθείτε και το άγιο όρος να προσευχηθείτε για τον χορηγό του Καντίροφ. Η διαφωνία για την Αγία Ρωσία δεν σημαίνει σύμπραξη με το ΝΑΤΟ ή την ΕΕ. Όποιος το υποστηρίζει αυτό είναι ή αφελής ή βαλτός.

    Οι Έλληνες για την πατρίδα δεν έχουν κάποια ιδεολογία που να συμπίπτει με την Τρίτη Θέση. Πρόσωπα που κινούνται στις τάξεις του κόμματος του Κασιδιάρη δεν έχουν άμεση σχέση με την αυτονομία. Κάποιοι εξ αυτών επηρεάζονται και αυτό είναι θεμιτό αλλά διαφωνούμε σε θέματα οργάνωσης και τακτικής καθώς και με τις πολιτικές και ιδεολογικές απόψεις του πρώην στελέχους της χα που ηγείται σήμερα του κόμματος. Καλούμε τους συναγωνιστές να είναι τουλάχιστον επιφυλακτικοί με το κόμμα αυτό αν δεν έχουν την διάθεση να αποχωρήσουν άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22 8:50 μ.μ.

      Άσε το δούλεμα Κρίνε και σε κατάλαβαν όλοι. Το θέμα ξεκίνησε από ανώνυμα σχόλια που υποτίθεται ότι ρωτούσαν για το πως προχωρούσαν οι ανύπαρκτες συζητήσεις της συνεργασίας των τριών προσώπων. Πάνω κάτω μπορούμε να μαντέψουμε ότι τα σχόλια γράφτηκαν από τα ίδια πρόσωπα που πριν καιρό έβγαλαν τις βρώμες ότι θα γινόταν εθνικοσοσιαλιστικό συνέδριο το Μάρτιο. Εσύ ακολούθησες τη συνηθισμένη τακτική να το παίζεις ουδέτερος και να κάνεις το real estate της κομπίνας στο blog σου. Όταν το κόλπο δεν έπιασε τράβηξες την ουρίτσα σου απόξω. Συνηθισμένα πραγματάκια.

      Για να τελειώνει το παραμύθι δεν είναι τυχαίο ότι οι φημολογίες ξεκίνησαν μετά την ομιλία του Στέφανου στα γραφεία του Άρματος. Οσμίστηκαν ψητό και μαζεύτηκαν οι μύγες.

      Ο Περίανδρος ξέρει ότι έχει την υποστήριξη του Καλέντζη όποτε και όταν τη ζητήσει. Ο στόχος ήταν το Άρμα. Έπρεπε να πλαγιοκοπήσουν το Στέφανο τώρα που είδαν κίνηση. Θέλουν το Άρμα αλλά δε θέλουν τον αρχηγό του. Γνωστά κόλπα αυτά.

      Αμόλυσαν το γνωστό υπόνομο να ξεκινήσει τις φημολογίες με την ελπίδα να εκνευριστεί ο Στέφανος και να απαντήσει επιθετικά. Μετά θα έλεγαν ότι αυτοί επιζητούν τη συνεργασία και τα γνωστά με την ελπίδα να προκαλέσουν εσωτερικές διαμάχες στο Άρμα. Εσύ ήσουν ο ντελιβεράς τους με πρόσχημα την υποστήριξη του δημόσιου σχολιασμού και των συναφών φληναφημάτων.

      Την έχετε πατήσει την πεπονόφλουδα μάγκες. Βράστε στο καζάνι της βρωμιάς σας. Κανένας δε σας παίρνει στα σοβαρά.

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=cpFWhzidGeo&ab_channel=%CE%9A%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%822%CE%BF%CE%9B%CF%85%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%96%CF%89%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%85

      Καιρός για τον νέο επαγγελματικό προσανατολισμό σου. Η φαντασία στα σχόλια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/4/22 9:25 μ.μ.

      Χαχαχα καλό. Και γαμώ τις ταινίες. Η πρωταγωνίστρια άριο θεοτούμπανο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/4/22 10:07 μ.μ.

      Μαύρε Κρίνε γιατί σαμποτάρεις την όλη προσπάθεια; Οι συζητήσεις φυσικά και είναι υπαρκτές. Οι σχέσεις των τριών αυτών προσώπων έχουν βελτιωθεί και οι έχθρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Δεν υπάρχει κάποια διάθεση τρολλαρισματος απλώς επιτέλους η ελληνική εθνικοσοσιαλιστική μηχανή παίρνει εμπρός. Λογικό να βγάζεις εμπάθεια επειδή μέχρι στιγμής παραμένεις στην απέξω αλλά δεν χρειάζεται να σκοτώνεις τις ελπίδες των χιλιάδων νέων εθνικιστών που αναμένουν με αγωνία.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/4/22 12:44 μ.μ.

      Ανώνυμε 10:07 ισχύει τελικά? Έχεις ενημέρωση για αυτά που γράφεις?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/4/22 4:28 μ.μ.

      Την αγωνία την έχουν και κάποιοι προς Δομοκό μεριά. Αν κατεβάσουν εκλογικό συνδυασμό οι τρεις μεγάλοι θα χτυπήσει νωρίτερα σιωπητήριο στο Δομοκό. Εκεί να δείτε πως θα παρακαλάνε για την ψήφο τα πουλέν όταν βρεθούν αντιμέτωπα με το φόβο της συντριβής.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος7/4/22 2:04 π.μ.

      Αν κατεβούν μαζί στις εκλογές Καλέντζης Γκέκα και Περίανδρος θα πέσω ολόκληρος μέσα στην κάλπη.

      Διαγραφή
    8. Γνώστης7/4/22 12:13 μ.μ.

      2:04 π.μ. ή Τέλη, εσύ τόχεις πράγματι χούι να σκάβεις τρυπάκια και να χώνεσαι μέσα, προσπαθώντας μετά να πείσεις όλους τους άλλους πως οι εμμονές σου είναι η πραγματικότητα, μπας και το πιστέψεις έτσι κι ο ίδιος.
      Η παμπόνηρη εμμονικότητα που σε διακρίνει αποτελεί μοναδικό ιατρικό φαινόμενο. Ξέρεις για ποιον κλάδο ιατρικής μιλάμε...

      Όσο για την κάλπη, εσύ ειδικά δεν χρειάζεται να πέσεις μέσα.
      Είσαι από πριν τόσο ΚΑΛΠ-ικος, που πιο κάλπικος αποκλείεται να γίνεις!
      Είναι αδύνατον...

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος8/4/22 2:08 π.μ.

      Ο Γνώστης μπορεί να μην έχει ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις. Εγώ βλέπω ότι τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά. Όλα βαίνουν βάσει του αρχικού σχεδιασμού. Το κλίμα είναι θετικό από όλες τις πλευρές. Οι χιλιάδες νέοι συναγωνιστές έχουν βάσιμους λόγους να ελπίζουν. Οι μηχανές του εθνικοσοσιαλισμού θα ακουστούν μέχρι το Δομοκό μέσα στον Απρίλιο. Φυσικά υπάρχουν πρόσωπα με αντιδραστικές προθέσεις. Πρέπει να παρακαμφθούν και ο νοών νοείτω.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος4/4/22 7:10 μ.μ.

    "In November 2014, Ukraine's chief rabbi Yaakov Bleich condemned Avakov's appointment of Azov Battalion deputy commander Vadym Troyan as Kyiv Oblast police chief, and demanded that "if the interior minister continues to appoint people of questionable repute and ideologies tainted with fascism and right-wing extremism, the interior minister should be replaced."

    πώς γίνεται κομμάτια από μπαμπούσκα το παραμύθι. αυτοί που βγήκαν Σύνταγμα με ρωσικές σημαίες αν έχουν γυναίκες Ρωσίδες τότε να το δικαιολογήσω. αλλιώς είναι αστείο και μόνο να στηρίζουν την φιλελεύθερη Ρωσία να εισβάλει σε όλη την Ουκρανία επειδή δήθεν κυβερνούν οι νεοναζί. αυτά να τα λέει ο Αλέκος εντάξει έχει το ακαταλόγιστο. αλλά σοβαροί του χώρου να επιμένουν; εκτός αν παίζει καμία δεσμίδα ρούβλι κάπου κάπου όπως με τον βλάκα εφημεριδοπώλη που έχει και τα κονέ. αράξτε λοιπόν Νταγκεστάν Γεωργία Τσετσενία Οσετία Ουκρανία είναι η μετά σοβιετική πρακτική του Κρεμλίνου. Δηλαδή οι Σέρβοι είχαν δικαίωμα να αμυνθούν και οι Ουκρανοί δεν έχουν επειδή είναι Ουνίτες και μπαντεριστές; Πάρε καλά ρε θα σας ρωτήσει ο άλλος όταν σφάζουν βιάζουν και σκοτώνουν οι ορθόδοξοι αδελφοί του Κρεμλίνου και της KGB; και αυτά να τα λένε γραφικοί Ταλιμπάν της εκκλησίας αλλά και τύποι που ξέρουν ιστορία και πολιτική σκέψη;

    Και όπως έγραψαν και τα παιδιά από Αθήνα ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22 9:48 μ.μ.

      Πρέπει να διευκρινιστεί πώς ακριβώς εννοούμε τη "νίκη στα όπλα των Ουκρανών εθνικιστών".

      Αν είναι νίκη απέναντι σε Πούτιν, Ζελένσκι, Ποροσένκο, Κολομόισκι, Σούρκις, Πιντσούκ, Φιρτάς, Αμπράμοβιτς, Μογκίλεβιτς, Μπάιντεν, Κλίντον, Σόρος και λοιπούς αιμοπότες καπιταλιστές όλων των αποχρώσεων, κι εγώ μέσα είμαι με χίλια.

      Αν είναι νίκη μόνο απέναντι στον Πούτιν και τους δικούς του ολιγάρχες για λογαριασμό των δυτικών ολιγαρχών, και δε συνδυαστεί -μετά την εκδίωξη των Ρώσων- από μετατροπή του πατριωτικού πολέμου σε επαναστατικό ενάντια στη φιλελέ Δύση, τότε να μου λείπει. Τι να τα κάνω "τα όπλα" αν είναι να σκοτώνουν μόνο Ρώσους;

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος4/4/22 9:18 μ.μ.

    Αρχισανε πάλι με την ΟΑΚΚΕ οι νεομπολσεβικοι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22 10:05 μ.μ.

      Πες τα συναγωνιστή. Αλληλεγγύη στο μαρξιστικό εστιατόριο. Δεν θα περάσει ο ντουγκινισμός.

      Διαγραφή
  23. Γνώστης6/4/22 8:54 μ.μ.

    Παίδες μην τσιμπάτε τα δολώματα του αργόσχολου ....... Εδώ μας πλάθει φανταστικά σενάρια συμμαχιών του με Γκέκα και Περίανδρο όταν ακόμα διατηρεί στα ρολά του βοθρομπλόγκ του ολόκληρα σεντόνια με φανταστικά πορνομυθιστορήματα εναντίον κυρίως του Γκέκα ... που είναι η μόνιμη ψύχωση του ή μόνιμη παραγγελία κάποιων εργοδοτών του επίσης!! Αλλά και εναντίον του Περίανδρου, που οι υποτιθέμενοι "δικοί" του έχουν πέσει στα πόδια του υβριστή τους, τόσο ακατανόητα πράγματα... Και μας μιλούν για τιμή και άλλα τέτοια βαρύγδουπα, οι τύποι προσφέρουν χοντρό γέλιο... Μπας και φαντάζεται ο ..... πως κάπως έτσι θα του φερθεί και ο Γκέκας; Αν κάποιος ξέρει έστω και ελάχιστα τον Γκέκα καταλαβαίνει με σιγουριά ότι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ούτε όταν παγώσει η κόλαση! Και τώρα τρολάρει ο ανισόρροπος ..... παίζοντας τον ... φίλο στο Άρμα και τον Γκέκα επειδή, όπως είπε ο 8:50 μμ παραπάνω, μετά την σημαδιακή του ομιλία σαν τις μύγες ο ΑΚ μυρίστηκε ψητό!!!! Αν πραγματικά ελπίζει να πείσει όχι μόνο τον Γκέκα αλλά τον οποιονδήποτε σοβαρό άνθρωπο, τότε πραγματικά ο ... ζει στην κοσμάρα του. Τον ξαναείδαμε πάντως ανάμεσα στις δηλητηριώδεις δαγκωματιές του να κάνει ... επίθεση φιλίας στον Γκέκα, ο τύπος δεν έχει τον θεό του. Δικαιούται Νόμπελ παράνοιας και βρωμιάς, είναι μοναδική περίπτωση .... παγκοσμίως. Όσο για τον ΜΚ, αυτός έχει επιλέξει να του δίνει ελεύθερο πεδίο για τα τρολαρίσματα του, ακόμα και τα ολοφάνερα. Δεν ξέρω αν κάνει καλά, σίγουρο είναι ότι και αν έκοβε τα φανερά, ο .... θα έμπαινε και πάλι συνέχεια και με διάφορα προσωπεία, είναι το μόνο επάγγελμα που ξέρει καλά... Τώρα το που τον ανέχεται τον ... ακόμα μεγάλο μέρος του "χώρου" αποδεικνύει και από μόνο του την ορθότητα των όσων και στην τελευταία του ομιλία είπε για αυτό ο Γκέκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/22 1:55 μ.μ.

      Γνώστη με το συμπάθειο και χωρίς καμία κακή διάθεση να ρε ρωτήσω κάτι; Απορείς για τον ξανθό και τους δικούς του που υποκλίνονται σε κάποιον που τους έχει γελοιοποίησει. Εντάξει ως εδώ. Θέλω να μου απαντήσεις με μπέσα χωρίς ήξεις αφήξεις. Τα υπόλοιπα που έχουν κάνει εδώ και μια δεκαετία πως τα βλέπετε; Δεν ενοχλούν;
      Η συμπόρευση με Χατζηγώγο-Πλεύρη, οι προσβολές στη μνήμη του Ροσέλ και του Έβολα, οι διαβολές που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια σε άλλες εθνικοσοσιαλιστικές ομάδες στο facebook, οι φήμες για συνέδρια φαντάσματα και τα υπόλοιπα επιτεύγματα τους δε σας έχουν προβληματίσει εκεί στο ΑΡΜΑ;
      Αν το πρόβλημα που έχετε περιορίζεται στις γονυκλισίες μπροστά σε ένα πρόσωπο με το οποίο η οργάνωση σου έχει τσακωθεί δεν λέει κάτι. Μοιάζει με προσωπικό το θέμα. Αφού τους κάνει να τον υμνούν παρόλο που τους ξευτιλίζει μαγκιά του στην τελική. Αυτός φταίει;
      Στα άλλα θέματα που ανοίγουν και δεν είναι προσωπικά τι γίνεται; Κάποτε δεν πρέπει να μιλήσετε και για αυτά; Πως τα κρίνετε;

      Διαγραφή
    2. Γνώστης7/4/22 3:28 μ.μ.

      Ανώνυμε 1:55 η λογική σου συμπερασματολογία είναι το πολύ καφενειακού επιπέδου.
      Δηλαδή επειδή ανέφερα ένα ζήτημα σημαίνει πως δεν με ενοχλούν άλλα, όπως εκείνα που σημειώνεις; Ανέφερα εκείνο επειδή απλά σχετίζεται με τα τρολαρίσματα του γνωστού καλαμοκαβαλάρη, δεν είχα διάθεση να γράψω το βιογραφικό τους!

      Φίλε δεν μας απασχολούν γενικά, δεν θέλουμε καν να τους ξέρουμε, σιγά μην κάτσουμε να αναλύσουμε τα καραγκιοζηλίκια τους, τις παλινωδίες, τις κωλοτούμπες και τα κρύα τους αστειάκια επιπέδου τηλεοπτικού πρωινάδικου! Σιγά μην τους πάρουμε και σοβαρά!!!
      Ο Στέφανος ανέφερε καναδυό πραγματάκια ενδεικτικά στην ομιλία του, το ίδιο έκανα κι εγώ εδώ. Όταν βλέπεις και μυρίζεις κόπρο, δεν κάθεσαι μετά να αναλύσεις την κάθε της παρτίδα και κάθε κοπρομόριο ξεχωριστά. Τι να λέμε τώρα!
      Η οργάνωση μου δεν "έχει τσακωθεί με ένα πρόσωπο", αλλά το "πρόσωπο" αυτό έχει συγκεκριμένα και πια πασίγνωστα εμετικά χαρακτηριστικά, και εσύ εδώ υποβαθμίζεις το συγκεκριμένο επιθετικό καρκίνωμα σε ζήτημα επιπέδου προσωπικής διαμάχης ή αντιπαράθεσης! ΟΧΙ, δεν είναι προσωπικό ζήτημα τα πρακτοριλίκια και οι εργολαβίες των επαγγελματιών των υπονόμων!!!

      Προφανώς και δεν είσαι ικανός να αναγνωρίσεις καταστάσεις και ούτε και σε βοηθάει σε αυτό η καφανειακή σου λογική.
      Εμείς στην πάρλα του καφενείου του χωριού δεν μπαίνουμε, άρα το που δεν έχουμε πει ή σχολιάσει κάτι, δεν σημαίνει και πως δεν μας ενοχλεί ή συμφωνούμε!
      Αυτά τα νούμερα που παίζουν και παίζονται στον χώρο εν είδει σταριλικιών δεν μας αφορούν, δεν μας απασχολούν, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/4/22 5:12 μ.μ.

      Δεν μπορείτε οι αρματίστες να κάνετε μια συζήτηση χωρίς να κρύβετε την παιδική νοοτροπία σας κάτω από ειρωνικά σχόλια; Δεν απευθύνθηκα σε εσένα προσωπικά. Δε σου πρόσαψα κάτι. Σαν οργάνωση σας θέτω ένα ερώτημα. Ο αρχηγός σας είπε δυο τρία λόγια. Σωστά. Πάλι για την υποταγή τους στον ιππέα αναφέρθηκε. Επαναλαμβάνω μόνο αυτό σας ενόχλησε; Γιατί δεν επέλεγε ένα από τα τόσα αίσχη της ομάδας του ξανθού και κόλλησε η βελόνα στον ιππέα; Αυτό δείχνει ότι τον ενδιαφέρει να χτυπήσει επιλεκτικά όσους δεν γουστάρει. Αφού και ο ξανθός και ο ιππέας είναι κατευθυνόμενοι σύμφωνα με αυτά που λες. Εσείς προτιμάται να χτυπήσετε τον κατευθυνόμενο που έχει επιτεθεί στον αρχηγό σας και όχι τον κατευθυνόμενο που έχει επιτεθεί στην ιστορία της ιδέας. Γιατί όχι εναντίον όλων; Αυτά βλέπουν οι κουτσομπόληδες του χώρου και αρχίζουν τις φήμες για συνεργασίες.

      Τεσπα. Ο καθένας με τις επιλογές του.

      Διαγραφή
    4. Γνώστης7/4/22 8:49 μ.μ.

      Είναι προφανές ότι δεν γίνεται να συζητήσω μαζί σου, καλά το κατάλαβα από πριν...
      Ούτε την και αυτήν την απάντηση μου κατάλαβες αλλά ούτε και την ομιλία του Γκέκα.
      Είπε πολύ περισσότερα από αυτό που λες, όπως και να το κάνουμε όμως αυτή η ατιμία παραείναι χοντρή ξεφτίλα!
      Βέβαια όχι για τα πρόβατα του χώρου που δεν βλέπουν τίποτα...
      Για τις γελοιότητες του Κλεομένη πχ δεν άκουσες που έλεγε και πως το γύρισαν σε σουπερ-αντίχριστους εθνικούς από την μια μέρα στην άλλη; Για αυτοχθονιστές αρχάνθρωπους που την μια είναι από δω, την άλλη από κει και την τρίτη ξαφνικά μεταμορφώνονται σε ναζί υπεράριους δεν άκουσες;
      Θα έπρεπε μήπως να κάνει ανάλυση όλης της διαδρομής του κάθε διαδικτυακού φουκαρά;
      Τι μας λες ρε φίλε...
      Και πολύ ασχοληθήκαμε!
      Ο άλλος τον κατηγορεί επειδή στρέφεται εναντίον όλων, εσύ μας λες περίπου το αντίθετο!
      Στον ξανθό από την άλλη δεν έχει λόγο να επιτεθεί, παλιοί φίλοι είναι και τώρα το ότι κάποιοι τον επικαλούνται δεν σημαίνει απαραίτητα και πως αυτός πραγματικά είναι μαζί τους!
      Διάλογο να κάνουμε με ποιούς; Όποιος θέλει να μάθει για μας έρχεται και μας ρωτάει.
      Δεν παρακαλάμε κανέναν.
      Τέλος.

      Διαγραφή
    5. Θα σου πω εγώ γιατί δεν θα μιλήσει εναντίον του ξανθού ο βίκινγκ ανώνυμε 5:12. Γιατί περιμένει το τηλέφωνο στο οποίο αναφέρθηκαν οι προηγούμενοι σχολιαστές. Είναι ακριβής η επισήμανση που έκαναν. Αν ο ξανθός πάρει ένα τηλέφωνο ο τσέλιγκας θα δεχτεί οτιδήποτε και αν του προτείνει. Τα λεγόμενα του α(ρμα)τίστα επιβεβαιώνουν ότι για τους κατώτερους μπορεί να ξεσπαθώσουν όχι όμως για τον ξανθό. Κρύβονται σαν τα παιδάκια του δημοτικού στο άκουσμα του ονόματος του, αυτοί οι γενναίοι απόγονοι των SS. Τουλάχιστον ο ιππέας δεν μασάει τίποτα και δεν φοβάται. Το έχει αποδείξει πολλές φορές.

      Όμως τώρα ας αφήσουμε τις διχόνοιες και τις ανούσιες έριδες. Το μέλλον μας καλεί. Η μόνη λύση είναι η ενότητα. Ας κάνει ο καθένας το χρέος του. Οι τρεις πυρήνες πρέπει να οργανωθούν. Όσοι δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα θα έχουν το κρίμα στο λαιμό τους.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/4/22 12:31 π.μ.

      Εννοείται ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Δεν μου κάνει εντύπωση. Μέλος αυτής της οργάνωσης είσαι. Πόσο καλά θα μπορούσες να σκέφτεσαι.

      Ένα πράγμα θα κρατήσω από τον παιδιαρίστικο εγωισμό σας. Λες ότι δεν επιτίθεστε στον ξανθό επειδή είναι παλιός φίλος του υπέρτατου αρχηγού σας και επειδή αυτοί που τον επικαλούνται μπορεί να μην έχουν τη στήριξη του. Τι λες ρε μεγάλε; Σοβαρά; Θες να μας πεις ότι κάποιοι θα έκαναν τηλεοπτικές εκπομπές με τη φάτσα μου στο background, εγώ θα έγραφα άρθρα στο blog τους, αυτοί θα έλεγαν επώνυμα και δημόσια ότι είμαι ο καθοδηγητής τους αλλά όλα αυτά θα ήταν παραμύθι και για τις μαλακίες που μπορεί να έκαναν εγώ δε θα είχα καμία ευθύνη.
      Είστε κυριολεκτικά για οίκτο. Είστε οι πιο φοβικοί του χώρου και πουλάτε αρειμάνιο νταγλαρίκι.
      Για να μη παρεξηγούμαι εγώ δε ζήτησα να επιτεθείτε σε κανένα. Άλλο πράγμα η επίθεση και άλλο η καταδίκη, το ξεμπρόστιασμα.
      Να δεχτώ ότι ο αρχηγός σου είπε αυτά που ανέφερες για τον Κλεομένη και τα υπόλοιπα. Πολύ καλά. Αν και δεν μου λένε κάτι. Αυτά είναι ειρωνίες δίκαιες αλλά επί προσωπικού. Όταν γράφουν ότι ο Ροσέλ είναι αδερφή, ο Έβολα είναι για τις νυχτερίδες στις σπηλιές, ο Γιαννόπουλος αγάμητος και άλλα ωραία εσείς τι απαντήσατε; Δεν σας είπα να κάνετε διάλογο μαζί τους. Ούτε σας είπα να βγείτε και να πείτε ότι είναι γελοίοι. Αυτό το βλέπουν όσοι έχουν μάτια. Σας ρώτησα γιατί δεν υπερασπίζεστε τις ιστορικές προσωπικότητες της ιδέας. Να βγείτε και να πείτε την αλήθεια. Ότι μπορεί διάφοροι να λένε ότι τους έρθει αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Ροσέλ ήταν αγνός ιδεολόγος ήταν α,β,γ. Ο Έβολα το ίδιο.
      Για παιδιά που δεν σας έκαναν τίποτα είπε ο τσέλιγκας τις βλακείες του, ότι φοράνε βερμούδες, ότι είναι κοντόχοντροι και βγαίνουν στις φωτογραφίες με θράσος. Για αυτόν που βάζει τα τσιράκια του να λένε ότι ο Έβολα ήταν gay τουμπεκί τα SS οι αρματίστες. Ξέχασα, είναι παλιός φίλος του αρχηγού σου. Πολύ υπεύθυνη στάση. Πολύ γενναία. Μπράβο σας.

      Διαγραφή
    7. Η φωνή της λογικής8/4/22 2:22 π.μ.

      Απορώ με την οργή του Γνώστη. Είναι δυνατόν να πιστεύει ότι όλοι οι σχολιαστές υποκινούνται από ένα πρόσωπο? Αν αυτό το πρόσωπο είχε τόση δύναμη δεν θα συνεργαζόταν με άλλους πυρηνάρχες και θα πορευόταν μόνο του. Αυτό είναι καθαρή εμμονή. Μόνο παρεξηγήσεις θα προκαλέσει. Δεν τη χρειαζόμαστε.

      Όχι αγαπητέ. Δεν είναι ένας. Είμαστε ΟΛΟΙ εμείς που αποτελούμε τη φωνή της λογικής. Η φωνή της λογικής προστάζει να εργαστούμε για την ένωση. Κανένας πράκτορας και κανένας ανισόρροπος. Μόνο η απλή λογική.

      Ή ο ελληνικός εθνικοσοσιαλισμός θα ενωθεί τώρα υπό την καθοδήγηση παλιών δοκιμασμένων ηγετών ή θα διαλυθεί οριστικά. Η συνεργασία είναι μονόδρομος.

      Αν αρνηθείτε το κάλεσμα της ιστορίας για μικροαρχηγικές φιλοδοξίες θα χρεωθείτε και τις επιλογές σας. Να μην διαμαρτύρεσαι μετά αν σε κατηγορήσουν σαν ανεύθυνο.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος8/4/22 1:08 μ.μ.

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΕΥΓΕ.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος7/4/22 9:00 π.μ.

    Ο Γκέκας πάνω στην ορμή του να δείξει ότι η διάσπαση του κινήματος δεν τον επηρέασε ξεκίνησε με την αζοφ και κατέληξε στους αυτόνομους. δεν τον φτάνουν οι εχθροί που ήδη έχει θέλει και άλλους. καλός σε ζητήματα ρουφιάνος δεν είναι παρακρατικός δεν είναι αλλά να έχει και ένα μέτρο. και στην τελική ρε αρματιστές αν σας χαλάει ο σχολιασμός κάντε τον κόπο και ανοίξτε τα δικά σας σχόλια ή κάντε έναν δημόσιο διάλογο με όσους διαφωνούν μαζί σας. αλλιώς το να κράζετε και να κάνετε μουρμούρα στο διαδίκτυο δεν βγάζει κάπου. δείχνετε έναν ελιτισμό που είναι αδιέξοδος με έναν υπεύθυνο σε άλλη χώρα αλλά σας φταίνε όλοι για όλα. που είναι το έντυπο σας τα ηχητικά σας και οι δράσεις σας. η αρχή του αρχηγού πολλές φορές είναι και παγίδα. είναι γνωστό ότι έχετε δυνατά άτομα έβγαλε ο τέκτονας επιθεώρηση και εσείς ούτε φυλλάδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος7/4/22 8:05 μ.μ.

    Αφού ο Γκέκας είναι ο ανάποδος και ο κακός της υπόθεσης, γιατί δεν ξεκινούν την ένωση ο Καλέντζης με τον Περίανδρο, μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/22 12:31 π.μ.

      Γιατί είναι τέρμα νάρκισσοι και οι δύο και θέλουν μονοκρατορία στο κάθε μαντρί. Όπως νάρκισσος είναι κι ο Κασιδιάρης κι ο ΝΓΜ κι ο Λαγός και πρακτικά όλες οι φιγούρες του "χώρου" τα τελευταία 50+ χρόνια.

      δεν είναι τυχαίο πως, όποτε έγιναν "ενώσεις" δυνάμεων, έγιναν κατ' εντολή της αμερικάνικης πρεσβείας (ΦαηλοΤζημεροΜπογδάνοι, ΚαρατζαφεροΜπαλτάκοι, ΠλευροΖαφειρόπουλοι). Αυτοί μόνο έτσι ξέρουν να ενώνονται, με εγγύηση πολλά φράγκα στις τσέπες. Αλλιώς δε θα δεις ένωση.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος8/4/22 11:37 π.μ.

    Το σημαντικότερο πρόβλημα όλων, το επιβεβαιώνεις εσύ 12:31.
    Το να θεωρείς τις Ε/Σ οργανώσεις ως μαντριά και τους ηγήτορες ως τσοπάνηδες, δείχνει των χαρακτήρα των νεοελλήνων.Και μετά θέλουμε επαναστάσεις και ανατροπές..για τρολάρισμα και κατιναριό καλοί είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γνώστης8/4/22 11:41 π.μ.

    Τελικά μετανοιώνει κανείς που ανοίγει διάλογο με τα αστεία άτομα του "χώρου"... Ένα τελευταίο θα γράψω μόνο για διευκρίνηση κάποιων παρεξηγήσεων.
    Είναι πράγματι αινιγματική η σχέση με τον Περίανδρο αυτών που τον επικαλούνται. Ο αρχηγός μου τον μέμφεται επειδή αφήνει τέτοια άτομα να δρουν δήθεν εκ μέρους του, όμως επιφυλάσσεται για μια τελική κρίση και θέση εφόσον το ζήτημα παραμένει σκοτεινό. Μπορεί να ιδιωτεύει αδιάφορος ο παλιός του φίλος μπορεί οτιδήποτε.
    Εκεί είναι που γι΄αυτόν βαραίνει η παλιά τους φιλία. Ο Γκέκας ήταν ο μόνος που κράτησε ψηλά την σημαία το 1998 με τα επεισόδια, όταν έκλεισαν τρομοκρατημένες όλες οι άλλες τοπικές και όλοι εξαφανίστηκαν. Αντίθετα ο Γκέκας επέβαλε να ανοίγει 5 αντί 2 μέρες την εβδομάδα η τοπική Θεσσαλονίκης, προμηθεύτηκε φαξ και έστελνε δελτία τύπου σε εφημερίδες υπερασπιζόμενος τον Περίανδρο, για τον οποίο τότε οργίαζαν τα μμε.
    Αυτό αργότερα το καπηλεύτηκε ο χοντρός για να διαψεύσει δήθεν το γεγονός ότι είχε εξαφανιστεί για μήνες, δείχνοντας τα δελτία τύπου! Μόνο που δεν τα είχε βγάλει αυτός!
    Όσο για τις αστειότητες περί φόβου κλπ, έχω μόνο να πω ότι είστε πιο βλαμένοι και από όσο νόμιζα κάποιοι...
    Τέλος να διευκρινίσω ότι ειρωνεύτηκε τις αμερικανιές και τα παντελόνια με καβάλο που κρέμεται, όχι τις βερμούδες.
    Είναι πάντως εκπληκτικό το πως καταφέρνει να σας κουρντίζει ο καλαμοκαβαλάρης παιδάκια...
    Ο οποίος βέβαια συνεχίζει να αλωνίζει εδώ μέσα.
    Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά του. Και η λέξη ντροπή του είναι τελείως άγνωστη φυσικά, όπως πάντα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/22 10:08 μ.μ.

      Γνωστή για απάντησε μας και σε αυτή την ερώτηση. Τα παιδιά του ΚΙΝΗΜΑτος και το μότο τους σήκω και πολέμα για ποιον λόγο τα ειρωνεύτηκε ο Γκέκας;

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος9/4/22 10:07 π.μ.

    Μόνο δικό τους μότο δεν είναι.. Από παντού αντιγράφουν και δεν πρωτοτυπούν σε τίποτα. Όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος10/4/22 4:21 μ.μ.

    Αρματιστή προσπαθώ να πω ότι η προσωπική φιλία και το κάθε άτομο ξεχωριστά έχει μικρή αξία μπροστά στην ιδέα. Δεν ξερω αν με κατάλαβες. Αδιαφορώ πλήρως για το ποιος είναι ο κάθε Περίανδρος και αν ασχολείται πια ή όχι. Κλάιν μάιν. Εφόσον κάποια ...... χρησιμοποιούν το όνομά του για να κάψουν ένα νέο βιβλίο, λένε ότι μια σειρά μεγάλων αντρών του παρελθόντος είναι gays, αλκοολικοί, τρελοί και ένα κάρο μαλακίες, υποστηρίζουν πλαγίως το Ισραήλ, χαριεντίζονται με Πλεύρη-Χατζηγώγο, όποιος και αν λέγεται ο καθοδηγητής τους θέλει ..... Εκτός και αν ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει σχέση με τέτοια άτομα. Πρόσεξε δεν λέω να κρατήσει αποστάσεις. Αυτό είναι .... και διπλωματία. Γιατί έτσι σημαίνει ότι έχει βγάλει μπροστινούς να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και φυλάγεται ο ίδιος. Αν δεν έχει σχέση με αυτά να βγει και να αποκηρύξει τα άτομα που τα λένε. Αφού δεν το κάνει πάει να πει ότι είναι στο κόλπο. Μιλάμε για ένα κόλπο που βρωμάει από χιλιόμετρα πρακτοριλίκι και δεξιό παρακράτος. Αντί να σηκωθεί τσουνάμι εναντίον του εσύ μου λες ότι μια ολόκληρη οργάνωση προτιμάτε να βάζετε πάνω από όλα την παλιά προσωπική φιλία του αρχηγού σας με τέτοια άτομα. Αυτό είναι το λάθος σας και αποφεύγεις να απαντήσεις πετώντας ειρωνείες. Αν ο αρχηγός σας σκέφτεται έτσι σκέφτεται λάθος. Πείτε του οι υπόλοιποι να αλλάξει γραμμή. Είναι σημαντικότερος ο κάθε Περίανδρος και η κάθε προσωπική φιλία από τη μνήμη του Ροσέλ και των κορυφαίων της ιδέας; Για να το κλείνουμε το θέμα δεν θα σου πω εγώ τι θα κάνετε. Δε θα σου πω να βγείτε και να μιλήσετε εναντίον κάποιου ατόμου είτε το λένε Περίανδρο είτε το λένε Ισοκράτη. Στα επιχειρήματα της λάσπης που αμολάνε δεξιά και αριστερά σου λέω ότι πρέπει να πάρετε θέση. Γράψτε ένα άρθρο για το Ροσέλ, για τον Έβολα για όποιον κράζουν τα ..... που να δείχνει ότι δεν ήταν αυτό που λένε. Έτσι γίνεται η απομόνωση των ..... που αναφέρεις και εσύ. Θα γράψεις εσύ , θα γράψει ο άλλος, θα γράψουν όλες οι οργανώσεις στο τέλος και θα φανεί ποιοι είναι με τους ...... και ποιοι με το δίκαιο. Δεν κλείνει το θέμα γύρω από ένα πρόσωπο επειδή αυτό το πρόσωπο επιτέθηκε στον αρχηγό σας. Καταλαβαίνω με τα χίλια τους λόγους που το έχετε στο επικεντρο. Όλοι το καταλαβαίνουν. Αυτό είναι ένα από τα πολλά παράξενα του χώρου. Έχει και συνέχεια η κατάσταση. Πολύ πιο επικίνδυνη από τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τα παραπανίσια κιλά κάθε παιδιού. Μπορεί να έγραψα εκνευρισμένος κάποια πράγματα αλλά το κάνω με καλή διάθεση και εύχομαι ειλικρινά καλή συνέχεια σε εσάς και στο κάθε καθαρό παιδί του χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/22 5:40 μ.μ.

      4:21, αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σου και την πραγματική αγωνία σου για τα τεκταινόμενα του χώρου. Αλλά ρε φίλε τι ζητάς; Ν΄ ακολουθήσει το άρμα την ατζέντα των ακροδεξιών και των τρολ, και να απαντάει σε κάθε γελοιότητα που εκτοξεύουν; Ζητάς μια βαβυλωνία και δεν πείθεις για άλλη μια φορά.


      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/4/22 5:12 μ.μ.

      Δεν είμαι πολιτικός για να θέλω να πείσω κάποιους. Εφόσον κατάλαβες τα υπόλοιπα που λέω και τι εννοώ όλα εντάξει.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος10/4/22 4:56 μ.μ.

    Μια ζωη φαγομαρα απο τα παλια τα χρονια.Μια ζωη οι ηγετισκοι του χωρου κρυφα προσκυνημενοι στην νδ.Για το χρημα.Ολα για την κουταλα.Με τετοια μυαλα,και τετοια γιδοβοσκιλα που διακατεχει τον χωρο,πως να μην κανουν παρτι οι αντιφα στους δρομους;Τι ειπατε;Δεν κανουν;Μαλλον εχετε να βγειτε νυχτα πολλα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος11/4/22 9:51 π.μ.

    Πάντως το ΑΡΜΑ πριν έναν χρόνο είχε ανεβάσει άρθρο για τον Δραγούμη όταν τα ακροδεξιά .... με την μάσκα του νεοναζί έλεγαν πάλι τα δικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος11/4/22 9:58 π.μ.

    Κοίταξε φίλε 4:21, κάνεις ένα βασικό λάθος στην βάση των συλλογισμών σου, που στην συνέχεια είναι σωστοί αλλά στον αέρα: Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ο Γκέκας παρακολουθεί τι λένε και γράφουν εκείνα τα .....; Είμαι σε θέση να ξέρω ότι δεν αντέχει να τους παρακολουθήσει πάνω από 5 λεπτά, και θα κάθονταν να σχολιάσει την κάθε ..... τους; Να σου πω κάτι, τα περισσότερα από αυτά που γράφεις πως έχουν πει ή γράψει και εγώ από εσένα τα ακούω, πόσο μάλλον ο Γκέκας! Το είπα από την αρχή αλλά δεν το κατάλαβες: ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ! Δεν έγινε κανένας συμβιβασμός λόγω της παλιάς φιλίας που ανέφερα, σου είπα μόνο ότι ο Γκέκας ΕΛΠΙΖΕΙ ο Περίανδρος να μην έχει σχέση με τους ...... εκεί. Και πάντως ναι, έχεις δίκιο, ότι θα ἐπρεπε ο Περίανδρος να βγει να τους αδειάσει, ούτως ή άλλως. Σου έγραψα ότι τον μέμφεται επειδή δεν το κάνει, αυτό είναι ένα σίγουρο αρνητικό. Για τα άλλα, σκέψεις και εικασίες μπορεί να γίνονται. Όταν ξεκαθαρίσουν πλήρως τα πράγματα, τότε θα μπορούν και να αποδοθούν σωστά οι ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος12/4/22 4:50 μ.μ.

    Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει ο Γκέκας. Ούτε και μου πέφτει λόγος για την τακτική της οργάνωσης σας. Έγραψα τα σχόλια γιατί είδα ότι αντιπαρατεθηκες με τον άλλο σχολιαστή. Δεν απευθύνθηκα στον ίδιο το Γκέκα. Εσένα ρώτησα από περιέργεια. Γιατί είδα ότι τα έχωσες σε ένα από τα αινιγματικά άτομα του χώρου ή σε κάποιο υποστηρικτή του που τρολάρει. Επειδή εδώ υπάρχει ολόκληρο δίκτυο και όχι μόνο ένας κύκλος που δημιουργεί θέματα υπέθεσα ότι θα το γνώριζες και ήθελα να ακούσω τη θέση της οργάνωσης σας για αυτά τα φαινόμενα. Ακόμα και αν δεν ξέρατε λεπτομέρειες, μια γενική εικόνα του τι κάνουν την έχετε. Χαίρομαι που καταδικάζετε τέτοια πρόσωπα και απορρίπτετε τέτοιες συμπεριφορές. Δεν είναι κακό να το βλέπουν κατάμουτρα τα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.