Άρης Αρίων: Πώς πολεμά η Ρωσία τους Ρώσους Εθνικιστές (απόσπασμα συνέντευξης)


 

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/22 2:15 π.μ.

    https://www.tovima.gr/2022/04/03/world/polemos-stin-oukrania-einai-aytoi-pou-einai-alla-yperaspizontai-tin-patrida-eipe-o-zelenski-gia-to-tagma-azof/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/22 11:33 π.μ.

    Κάτι αλλάζει. Τα φρικιαστικά εγκλήματα που κάνει ο ρωσικός στρατός αυτή τη στιγμή είναι τα ίδια που έκανε ο Κόκκινος Στρατός σε όλη την Ανατολική Ευρώπη μέχρι το Βερολίνο,πριν τον ΒΠΠ, κατα τον ΒΠΠ αλλά και μετά. Κάτι αλλάζει, και μέσα σε πολλούς απλούς ανθρώπους της Ευρώπης να είστε σίγουροι ότι δουλεύεται δειλά δειλά η τολμηρή ιδέα ότι ο Κόκκινος Στρατός δεν ήταν τελικά και τόσο "απελευθερωτικός" όσο μάθαμε στα σχολεία (αν οι εθνικιστές ήμασταν εκεί να θυμίζουμε αυτά τα εγκλήματα και να δείχνουμε ομοιότητες Πούτιν ΕΣΣΔ, θα ξυπνούσαν πιο εύκολα, αλλά εμείς λιβανίζουμε Βλαδίμηρο. πχ οι εικόνες με πτώματα που βλέπουμε στους δρόμους είναι ολόιδια με εικόνες από την εποχή του Γολοντομορ με δεκαδες πτωματα στη μέση του δρόμου. Αντι να το αναδείξουμε, υπάρχουν φωνές στο χώρο, "ποιοτικές" κιόλας, που λένε ότι το Γολοντομορ είναι μούφα της Δύσης για να πλήξει την Αγία Ρωσία). Αυτή η ιδέα θα οδηγήσει κάποιους, απολύτως λογικά, στην επόμενη ιδέα που θα ταιριάξει γάντι μ' αυτό που είπε ο Πάττον, ότι "τελικά στο ΒΠΠ πολεμήσαμε το λάθος εχθρό". Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος άλλαξε. Υπάρχει μια χρυσή ευκαιρία για τον ανυπόταχτο ευρωπαϊκό εθνικισμό να κάνει την πιο δυνατή επανεμφάνισή του (όχι φυσικά μέσα στο πλαίσιο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ) από το 1945 και μετά. Έχουμε δικαιωθεί από την Ιστορία και από τα συντρίμμια της Μαριούπολης μας ξανακαλεί. Όλη η, επισήμως συκοφαντημένη ως «ναζιστική», εθνικιστική αντικομμουνιστική αντίσταση των Ανατολικοευρωπαίων αδερφών μας έχει δικαιωθεί ως ένα βαθμό ακόμα και στα μάτια του τελευταίου απολιτίκ της κοιμισμένης Δυτικής Ευρώπης. Ο Πούτιν μας έκανε το μεγαλύτερο δώρο. Αποκάλυψε το αληθινό πρόσωπο της Μόσχας και της ΕΣΣΔ για το οποίο προειδοποιούσαν και θυσιάστηκαν οι εθνικιστές του Μεσοπολέμου, το πρόσωπο που μεταπολεμικά το φτιασίδωναν δεκαετίες οι καπιταλιστές της Δύσης στο όνομα της κοινής αντιφασιστικής νίκης των λαώνε. Πώς γίνεται να κοιμόμαστε και να μην αρπάζουμε την ευκαιρία; Θα δοθεί και άλλη νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 1:38 μ.μ.

      Σε λίγο θα σκάσουν οι γνωστοί ντουγκινικοι να κλάψουν πάλι για ΟΑΚΚΕ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22 4:18 μ.μ.

      12:33 π.μ εμπρός για μια νίκη των ευρωπαϊκών "λαώνε".

      Κρίμα που οι εθνικιστές όλης της Ευρώπης εδώ και τόσες δεκαετίες κατάλαβαν τα πράγματα λάθος. Ευτυχώς που ήρθε ο εστιάτορας με τον κύριο Πάιατ να δείξουν το σωστό τον δρόμο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/22 4:42 μ.μ.

    11.33 πόσο σωστό σχόλιο. Κοιμόμαστε όρθιοι. Δεν ξέρω αν είναι λόγω ρουβλιού όπως υπονοούν διάφοροι ή απλά λόγω της γενικής βλακείας που δέρνει το χώρο. Πάντως κοιμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/4/22 8:47 μ.μ.

    αληθεύει αυτό που γράφτηκε σε ομάδα στο φβ ότι η ρωσική πρεσβεία αντέδρασε για την συνέντευξη του Άρη Αρίωνος στον Χίο και τα άρθρα του Δημητρούλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22 8:59 μ.μ.

      Σε ποια ομάδα στο ΦΒ γράφτηκε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/22 8:57 μ.μ.

      σε ομάδα ρωσόφιλων ταλιμπάν της σαλονίκης

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/4/22 9:18 μ.μ.

    Αντικειμενική ενημέρωση από τον κύριο εκδότη:

    "Παρακάτω παραθέτουμε ένα σημαντικό κείμενο σχετικά με τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία, γραμμένο από μια νέα και αναδυόμενη Ρωσίδα διανοήτρια τη Ντάρια Πλατόνοβα – Ντούγκιν (Daria Platonova.- Dugin), η οποία όπως διαφαίνεται από το επίθετό της είναι κόρη του γνωστού πλέον σε μας Αλεξάντρ Ντούγκιν. Κύριος σκοπός μας είναι να κάνουμε σταδιακά γνωστή την ίδια και τις απόψεις της στο ελληνικό κοινό, το οποίο τόσο ταλαιπωρείται από την παραπληροφόρηση παρακρατικών αλλά και άλλων πιο «καθωσπρέπει» συστημικών φερέφωνων της κυριαρχούσας φιλοαμερικάνικης και φιλοδυτικής γραμμής (μια κατάσταση την οποία «φωτοδότησε» απλόχερα με καθαρτικό φως, ήδη από το πρώτο λεπτό του πολέμου, η πάντα αναμμένη δάδα του νεοδημοκρατικού συνασπισμού, συσπειρώνοντας κάτω από το λαμπερό μανδύα της, πέρα όλων των άλλων, και διαφόρους ψυχικά ασταθείς, είτε «αιρετικούς» είτε «ορθόδοξους», οπαδούς του νεοναζισμού στην Ελλάδα, θυμίζοντας σε όλους μας την παρακρατική προέλευσή τους).

    Νίκος Βοματίδης"

    το συμπέρασμα είναι ότι οι κύριοι αυτοί που στηρίζουν στην Ευρώπη ΣΑΛΒΙΝΙ, ΟΡΜΠΑΝ, ΜΕΛΟΝΙ, ΖΕΜΟΥΡ, ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ, ΤΡΑΜΠ και στην ΕΛΛΑΔΑ τους ΓΟΥΔΗ, ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ, ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ, ΔΑΚΟΓΛΟΥ, και άλλους είναι αγνοί εκπρόσωποι του ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ και όλοι οι άλλοι παλαβοί και παρακρατικοί.

    ΑΡΜΑ, ΕΝΕΘ, ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ, YOUTH BLOCK, και άλλοι ΚΑΚΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ και ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ καλοί χριστιανοί έλληνες ... ρε τι μας λες ...

    https://www.youtube.com/watch?v=hYVt8p6GAC0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/4/22 2:16 μ.μ.

    Αλέκο κάνα μίτινγκ αντέχεις; κάνα μπλα μπλα δημόσιο εσύ ο αγνός και εμείς οι κακοί νεοναζί; έλα ρε Αλέκο turn on the comments στον χωματόδρομο αφού είσαι brilliant editor ή κάνε κονέ για λάιβ να γελάσει το χειλάκι μας μετά την ανάρτηση με σφυροδρέπανο. ρε boy μπας και είσαι κνίτης με την προβιά του νεοεθνικιστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/4/22 2:24 μ.μ.


    Μην σας κάνει εντύπωση. Εδώ και χρόνια συμμετέχει μαζί με τις ..... άκρες στις διώξεις των αυτόνομων ομάδων και των αυτόνομων συναγωνιστών. Ο .... παρακαλούσε τον Γενιά πριν χρόνια να "αποναζιστικοποιησει" τον Ιερό Λόχο και μαζί αποκαλούσαν τους ΕΝΕΘ "αμόρφωτα ναζιδια". Ο ..... πριν έναν χρόνο δημοσίευε πληροφορίες για συλληφθέντες γνωστούς συναγωνιστές. Πληροφορίες τις οποίες μόνο κάποιος που έχει κονέ με την αστυνομία μπορεί να ξέρει. Άλλωστε εδώ και καιρό μιλάει για ποινικοποίηση του ναζισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/22 7:10 μ.μ.

      Ο ακαπνος κλόουν πατριός να μας πει αν έχει συμμετέχει σε κάνα επεισόδιο με απλυτους που θα κατακρίνει τα παιδιά της ενεθ που κεντανε στην Θεσσαλονίκη ...ας μας πει αν έχει φάει έστω και ένα δακρυγόνο ο χεστης που όπου πηγαινε είτε κρυβόταν πίσω από τους μπράβους του χοντρού είτε πήγαινε επειδή θα μιλούσε ο ίδιος σε ομιλία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/22 8:00 μ.μ.

      Οτι πεις τροφιμε της ΓΑΔΑ 7:10

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/4/22 8:57 μ.μ.

      Τρόφιμος της ΓΑΔΑ εσύ είσαι πατριε που παρακαλάς στα κεντρικά να βρουν τα ανώνυμα προφίλ που σε κοροϊδεύουν για να κάνεις μηνύσεις. Νομικά τερτιπια τα οποία σου έμαθε πριν χρόνια άλλος πασίγνωστος κλόουν που κινείται στον χώρο του "εθνικοσοσιαλιστικού" βιβλίου. Πριν έναν χρόνο, αυτή τη περίοδο, σε ξεφτιλισε ο κρίνος με ειδικό άρθρο όταν ανεβάζες στον βόθρο τις παπαριές του Δέλτα για τον στρασσερισμό. Τα θυμάσαι; Θες και δεύτερο γύρο;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος8/4/22 9:48 π.μ.

    βρε γκούφυ ..... .... Αλέκο , πώς έχεις το θράσος να σχολιάζεις σε τέτοιο ιστολόγιο μετά από όλες τις διαδικτυακές φάπες που συνεχίζεις να μαζεύεις για κάθε άρθρο (ο θεός να τα κάνει) που (αντι)γράφεις κάνοντας copy paste από βικιπαιδια και ο,τι άλλο καθεστωτικό σάιτ που θα σε συμφέρει ; πως να το πω ... έχεις ξεπεράσει το στάδιο που θα σου έλεγα "κούρασες" ... έχεις καταντήσει παράσιτο πραγματικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.