Σε συνέχεια των Αυτόνομων παρεμβάσεων για τους τελευταίους Ουκρανούς υπερασπιστές της Μαριούπολης: πανό υπέρ της Ουκρανίας (Youth Block) και αφισοκόλληση (Defend Greece)

Σε συνέχεια των Αυτόνομων παρεμβάσεων για τους τελευταίους Ουκρανούς υπερασπιστές της Μαριούπολης: πανό υπέρ της Ουκρανίας (Youth Block) και αφισοκόλληση (Defend Greece)




Youth Block







Defend Greece


Υλικό ενημέρωσης για τους Ρώσους και Ουκρανούς νεολαίους συναγωνιστές που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν πιστεύουν την προπαγάνδα των ΗΠΑ της Ε.Ε. και του Κρεμλίνου


Η αφίσα των Αυτόνομων συναγωνιστών

Η αυτοθυσία των τελευταίων Ουκρανών εθελοντών μαχητών είναι η καλύτερη απάντηση στα ψεύδη των κατευθυνόμενων ΜΜΕ και τα τσιράκια των υπηρεσιών. Η τιτάνια μάχη των Εθνικιστών και των Εθνικοσοσιαλιστών/Φασιστών της Μαριούπολης θα γραφτεί με αίμα στο βιβλίο της ιστορίας. 

Η θλιβερή εθελοτυφλία των εν Ελλάδι σχολιαστών και υποστηρικτών των εισβολέων της καπιταλιστικής Ρωσίας, ένα ακόμη δείγμα παρακμής που θυμίζει τα λόγια του Franco Freda «βασικά είναι ο συνηθισμένος φθόνος όσων δεν έχουν το θάρρος και δεν θέλουν να το έχει κανένας άλλος». 

Οι κραυγές των μισθοφόρων της ανατολής δεν μπορούν να καλύψουν τις πολεμικές ιαχές της Ουκρανικής «Εθνικής Αντίστασης»!

Τιμή σε αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες!

Φέτος τα αυγά στην Μαριούπολη είναι βαμμένα με το αίμα του αλλόφυλου εχθρού

Τιτάνων ιαχές από τα έγκατα της γης απαντούν στο προσκλητήριο του Perun

Οι Βαλκυρίες ρένουν με ηλίανθους τους Ήρωες που δειπνούν απόψε δίπλα στους Θεούς

Πίπτουν όμως δεν παραδίδονται υπό την συνοδεία της Μαύρης Μουσικής

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/4/22 5:15 μ.μ.

    Μπράβο στους αυτόνομους, καιρός να πάρουν επιτέλους θέση κ τα κόμματα του χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/22 8:48 μ.μ.

      κάποτε τα δολλάρια πολλά σήμερα τα ρούβλια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/4/22 11:01 π.μ.

      Τα κόμματα του χώρου είναι ολα υπέρ της Ρωσιας σαν καλοί ρωσοδουλοι αντιφασίστες που Είναι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/22 12:19 π.μ.

    https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com/2022/04/26/%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%89%cf%83-2/#more-156215

    επαγγελματικό το γλύψιμο της χρυσαυγούλας στους κρεμλινέζους ολιγάρχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/22 9:09 π.μ.

      μόνο ένα αμερικλανοτσιράκι θα μπορούσε να δει το παραπάνω κείμενο - που σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο Αζοφστάλ και αποφαίνεται ότι το πλέον προφανές είναι να παίρνουν οι Ουκρανοί αμάχους για ασπίδες - ως "γλύψιμο" (με ει γράφεται, είναι και ανορθόγραφο το αμερικλανοτσιράκι) στους "κρεμλινέζους ολιγάρχες".

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/4/22 8:38 μ.μ.

      Οι ίδιοι οι Ουκρανοί στο Telegram λένε ότι η έξοδος των αμάχων βολεύει μόνο τους Ρώσους και οι Ουκρανοί θέλουν να την καθυστερήσουν:

      https://pbs.twimg.com/media/FRXVX06XwAAmr16?format=png&name=small

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/4/22 10:45 μ.μ.

      Αυτό είναι προφανές για όποιον διαθέτει μια στοιχειώδη αντίληψη περί αυτών τον θεμάτων.

      Το πρόβλημα στον χώρο (αλλά και γενικότερα) είναι η έλλειψη κριτικής σκέψης και αντικειμενικής οπτικής. Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει όποια πλευρά θέλει ανάλογα με το τι θεωρεί καλύτερο, είναι λογικό να υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις σε τέτοια θέματα όπου οι γραμμές είναι θολές. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν η υποστήριξή μας στην μια πλευρά μας κάνει να χάνουμε κάθε αίσθηση της πραγματικότητας και να λειτουργούμε σαν φανατικοί οπαδοί του γαύρου, της ΑΕΚ κτλ όπου η ομάδα μας έχει πάντα δίκιο και πρέπει να δικαιολογήσουμε τα πάντα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/4/22 1:49 π.μ.

    Γιατί να είμαστε τόσο διχασμένοι ως χώρος; Μάλλον μας φτιάχνουν οι φράξιες και μετά παραπονιόμαστε για τις κόντρες και τα εκατέρωθεν ρυπαρογραφήματα. Φιλορώσοι και ουκρανόφιλοι, παγανιστές και χριστιανοί, αυθεντικοί ε/σ εναντίον ακροδεξιών και πάει λέγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/22 6:11 μ.μ.

      Απορώ κι εγώ αδελφέ, οι Έλληνες είτε σαν λαός είτε σαν προσωπικότητες ήταν ανέκαθεν μονιασμένοι. Από ομηρικών χρόνων ακόμη αλλά και κατά τους πελοποννησιακούς πολέμους. Δεν καταλαβαίνω τί άλλαξε από τότε και έχουμε γεμίσει με φράξιες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/4/22 10:28 μ.μ.

      Tυπάρα μου έχεις καπσει φλάντζες???? Μονιασμένοι οι ελληνες κατά τους πελοποννησιακούς πολέμους???

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/4/22 1:03 π.μ.

      10:28 τρολλαρει

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/4/22 1:14 π.μ.

      αλλου γιαλλου οι σχολιαστες, μου θελετε και πεζοδρομια

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/4/22 12:08 π.μ.

      Ο γνωστός υπερτοξικός αρλεκίνος γράφει ολόκληρο νήμα για να υποβιβάσει το επίπεδο του χώρου μας. Ρε αρίστο δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος29/4/22 4:38 μ.μ.

      Εδω που τα λεμε δεν θελει και πολυ προσπαθεια να υποβαθμιστει ο χωρος, μια γρηγορη βολτα στα σχολια των μπλογκ σου δινει να καταλαβεις

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/4/22 9:27 π.μ.

    Θα δώσουν ψωμί στον άνεργο τα πανό και οι αφίσες; Που είναι ο σοσιαλιστικός αγώνας για εθνικό αντικαπιταλισμό και εργατική μεταρρύθμιση; Μια ζωή με μαλακιες θα ασχολείται αυτός ο "χωρος". Ε ρε Φρεντα που θέλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/22 4:45 μ.μ.

      Η αλήθεια είναι τα σοσιαλιστικά συνθήματα απέχουν από τις δράσεις του χώρου. Κάτι το οποίο πρέπει να αλλάξει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/4/22 7:44 μ.μ.

      πριν κρίνεις να κάνεις εσύ καλύτερη δράση αλλά μετά την επική αφισοκόλληση του ιερού λόχου βγήκατε σε ταμείο ανεργίας

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/4/22 10:04 μ.μ.

    ωραία αφίσα ζήτω οι μαχητές του Αζοφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/4/22 11:00 μ.μ.

    https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/agio-oros---moni-esfigmenou-epelasi-roson-uperethnikiston-sto-upo-katalipsi-ktirio-kataggellei-o-igoumenos/

    τι παίζει με τους φιλοτσαρικούς στο άγιο όρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/4/22 12:19 π.μ.

    Πότε έκανε σοσιαλιστική αφισοκόλληση ο Ιερός Λόχος; Μάλλον μπέρδεψες τα χάπια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/22 10:48 μ.μ.

      εννοεί την θρυλική αφίσα όχι στον πόλεμο με ένοπλο Ρώσο χαχαχαχαχαχαχ που έβγαλε ο ιερός λόχος. Ενεθ άρμα μκ youth block και defend και Άρης Αρίων και Δημητρούλιας υπέρ του Αζοφ που πολεμάει για την πατρίδα του και όχι για τον κοκάκια ηθοποιό του Κιέβου

      Διαγραφή
  8. Γ. Σαιντ30/4/22 12:10 π.μ.

    (Άσχετο με το αρχικό θέμα, αλλά σχετικό με το γενικότερο ζήτημα ήθους και αισθητικής)

    Κατά καιρούς προκύπτουν ορισμένα σχόλια τα οποία αναφέρονται ή απευθύνονται στον Αριστοτέλη Καλέντζη με τρόπο περιπαικτικό, υποτιμητικό ή και εμφανώς προσβλητικό.

    Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κύριο, ξέρω όμως τη δημόσια ιστορία και παρουσία του, καθώς και το γεγονός ότι χαίρει γενικώς εκτίμησης, ακόμη και από πολιτικούς αντιπάλους του.

    Ένα άνθρωπος ο οποίος καταδικάστηκε σε πολύχρονη φυλάκιση για τις ιδέες του και υπέμεινε το βάρος όλων αυτών των χρόνων χωρίς να κάνει τις "απλούστατες" ενέργειες που θα τον γλίτωναν, δεν μπορεί παρά να είναι άξιος σεβασμού.

    Και ο σεβασμός που του οφείλεται είναι τελείως άσχετος με το εάν κάποιος διαφωνεί ιδεολογικά μαζί του, εκνευρίζεται από τον τρόπο δημόσιας έκφρασής του, τον αντιπαθεί για οιονδήποτε λόγο, ή θεωρεί ότι δημιουργεί προβλήματα.

    Είναι προφανές (όχι για όλους, βέβαια) ότι οποιαδήποτε ελαφριά, περιπαικτική ή προσβλητική αναφορά σε ένα τέτοιο πρόσωπο είναι αήθης, κακόγουστη και εξόχως... πληκτική!

    (Παρεμπιπτόντως, δεν είμαι ο Αριστοτέλης Καλέντζης, δεν με πληρώνει ο Αριστοτέλης Καλέντζης, δεν έχω προσωπικό λόγο να τον υπερασπιστώ, δεν είμαι καν πλατωνιστής, εθνικοσοσιαλιστής ή φασίστας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/5/22 10:47 π.μ.

      Ήσουν στο συνέδριο που διοργάνωσε ο Τέλης και άλλοι αυτόνομοι εθνικοσοσιαλιστές τον περασμένο Μάρτιο?

      Διαγραφή
    2. Γ. Σαιντ2/5/22 1:25 μ.μ.

      "...δεν είμαι καν πλατωνιστής, εθνικοσοσιαλιστής ή φασίστας"!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/5/22 3:23 μ.μ.

      Να προσθέσω επίσης στα λεγόμενα του μη πλατωνιστή, μη εθνικοσοσιαλιστή, μη φασίστα, πως ο πλατωνιστής, εθνικοσοσιαλιστής και φασίστας Καλέντζης και κατά τους πρόσφατους χρόνους κράτησε το λάβαρο ψηλά. Το πλατωνικότατο ιστολόγιο του καθίδρυμα, αλλά και το ε/σ συνέδριο που διοργάνωσε τον Μάρτιο, καταμαρτυρούν τον αδιάκοπο αγώνα του για πατρίδα και αλήθεια.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/5/22 6:16 μ.μ.

      Ναι ο Καλέντζης χαίρει γενικώς εκτίμησης όντως ! Όπως τότε που έκανε την κατάπτυστη εκπομπή με τον Άδωνη, τον Βαξεβάνη, τον Κρατερό και τον Τατσόπουλο, για να πλήξει τον αδελφικό και παιδικό του φίλο και συναγωνιστή ΝΓΜ.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.