Παλαιστίνη η γη της φωτιάς


του Αλεξόπουλου Στέλιου

Την ίδια περίοδο που οι εισβολείς του Πούτιν με εμπροσθοφυλακή τους μισθοφόρους της Τσετσενίας μακελεύουν γυναίκες και παιδιά στο όνομα του «αντιναζισμού» και καταστρέφουν την Μαριούπολη, σε μια άκρη της Μεσογείου στην μεγαλύτερη φυλακή της γης την Γάζα εκτυλίσσεται ένα ακόμη επεισόδιο της προαιώνιας σύγκρουσης. Γεγονότα που αποκρύβονται από τα ΜΜΕ ή παραποιούνται για να μην υπάρχει αντικειμενική πληροφόρηση ενώ αποσιωπούνται πλήρως στα δελτία τύπου των κομμάτων. 

Έτσι λοιπόν οι καναλάρχες κάνουν λόγο για μερικές «δεκάδες Παλαιστινίων» που αντιστάθηκαν στην εισβολή των Ισραηλινών στο τέμενος του Αλ Ακσά ενώ στην πραγματικότητα ήταν χιλιάδες, για περιμετρικές μάχες ενώ η αλήθεια είναι ότι οι εχθροί της ανθρωπότητας έσπασαν με πέτρες τα τζάμια έριξαν δακρυγόνα και σφαίρες, συνέλαβαν άοπλους διαδηλωτές και βεβήλωσαν ένα ακόμη θρησκευτικό  μνημείο. 

Ο αιώνιος τοκογλύφος πάντα βρίσκει τρόπο για το νέο έγκλημα καλυπτόμενος πίσω από γεωπολιτικές κρίσεις ή κοινωνικές εκρήξεις. Παράλληλα χτύπησαν και στόχους της Συριακής αεράμυνας αφού ουδείς πρόκειται  να ασχοληθεί με την σιωνιστική επιθετικότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας που εντόπισαν σε μια μικρή περίοδο δοκιμών τα Ισραηλινά F-35 στο πλαίσιο ενίσχυσης της Συρίας αποσύρθηκαν άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες. 

Οι Παλαιστίνιοι παρά τις διαμάχες και τον αλληλοσπαραγμό, τις διαφωνίες και τις έριδες σε μια πρωτοφανή ένδειξη ενότητας εμφανίστηκαν με εκπροσώπους τους σε κοινό κάλεσμα και προχώρησαν σε μαζική ένοπλη διαμαρτυρία ενάντια στο θράσος του κατακτητή. 

Παρά το γεγονός ότι ο ισλαμοκαπιταλιστής Ερντογάν αφομοιώνει σταδιακά ομάδες της αντίστασης και τα απομεινάρια της Νασερικής επαναστατικής σκέψης παραμένουν αποδυναμωμένα στο εσωτερικό, ο Παλαιστινιακός λαός δεν ξεχνάει τους δεκάδες φυλακισμένους σε ισόβια κάθειρξη, τα δεκάδες παιδιά που βρίσκονται στην απομόνωση, τους δεκάδες απεργούς πείνας, τους χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, τις ξεριζωμένες ελιές και τις εξευτελιστικές σκηνές στα δεκάδες σημεία ελέγχου. 

Ακόμη και αν δεν υπήρχε ούτε ένας Παλαιστίνιος, πάλι η Παλαιστίνη θα έδειχνε τον δρόμο της τιμής και της αξιοπρέπειας. Στην καρδιά του κτήνους υπάρχουν κάποιοι που δεν καταθέτουν τα όπλα και μάχονται απέναντι σε έναν πάνοπλο εχθρό.

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/4/22 12:38 μ.μ.

    Συγχαρητήρια στον Μαύρο Κρίνο που αποτελεί τη μοναδική εθνικιστική αντισιωνιστική ομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι είτε άμεσα είτε έμμεσα υποστηρίζουν Ισραήλ. Έμπρακτη αλληλεγγύη στον αγώνα των Παλαιστινίων για την διάλυση του κράτους - τρομοκράτη χωρίς ναι μεν αλλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/22 2:28 μ.μ.

    Η ΕΣΑ-αντικαθεστωτική επικαιρότητα μιλάνε εναντίον των Εβραίων σε κάθε εκπομπή δημόσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/22 3:19 μ.μ.

      Εναντίον των Εβραίων και υπέρ του Ισραήλ θες να πεις.
      Μόνο ο Μαύρος Κρίνος είναι αντίθετος στο στρατόπεδο ΝΑΤΟ-Εβραίων.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/22 3:33 μ.μ.

      Η ΕΣΑ που έλεγε ότι οι Παλαιστίνιοι είναι Σημίτες και δεν λαμβάνουμε μέρος σε ενδοσημιτικους εμφυλίους. Η ΕΣΑ που έβριζε και βρίζει τον Άσαντ. Καλό αστείο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/22 4:03 π.μ.

      κ η Hellenic Existence έχει πάρει ξεκάθαρη θέση σε αυτό το ζήτημα με άρθρα κ στηρίζει τους Παλαιστίνιους.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/4/22 1:00 μ.μ.

      "Η επίμαχη περιοχή της Μέσης Ανατολής αποτελεί εδώ και δεκαετίες διαφιλονικούμενο έδαφος και απόλυτο επίκεντρο θρησκευτικού φονταμενταλισμού όλων των αβρααμικών εβραιογενών θρησκειών. Μιας άγονης διαρκούς αντιπαράθεσης που δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο σε ερείπια, στάχτες και εκατόμβες νεκρών"

      Αυτά έγραφε πριν έναν χρόνο το Hellenic Existence με αφορμή την αραβο-εβραικη σύγκρουση. Εμμέσως και πλαγίως στήριξη στο Ισραήλ. Όπως άλλωστε και η κολλητοί τους στην ΕΣΑ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/4/22 6:17 μ.μ.

      Από που προκύπτει στήριξη στο Ισραήλ; Ο τίτλος της ανάρτησης αυτής του Existence ήταν: "Όχι στο ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων"

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/4/22 7:16 μ.μ.

      Ο τίτλος μπορεί να έλεγε ότι ήθελε, το περιεχόμενο ωστόσο μαρτυράει άλλα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/22 12:23 μ.μ.

    Ρε 3:19 ελπίζω να παίρνεις πάνω από 50 σεντς για κάθε δημοσίευση εδώ και στο Τουίτερ.Σας έχουμε βαρεθεί όμως.Βρείτε μια δουλειά και μια γκόμενα και να μας αδειάσετε την γωνιά.Τα παιδιά της ΕΣΑ μιλάνε επώνυμα για σιωνισμό Εβραίους Ταλμούδ,τρένα,στρατόπεδα συγκέντρωσης.Το Ισραήλ το ονομάζει συνέχεια ως γη της επαγγελίας του Γιαχβέ.Ο Γιώργος είπε ότι ο Κιτσίκης ήταν Εβραίος.Δλδ τι άλλο θέλεις ρε πράκτορα του ενός ευρώ;Πάρε δρόμο έχεις κουράσει.Ο μαύρος κρίνος είναι στρασερικος και όπως θα έπρεπε να γνωρίζεις ο στρασερ αρνήθηκε τον αντισημιτισμό.Εγινε κοσμοπολίτης.Σαν τον Κασιδιάρη 🤮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/22 3:26 μ.μ.

      Τρένα και στρατόπεδα άρα πιστεύουν στο ολοκαύτωμα τα παιδιά της ΕΣΑ. Και καλύτερα να μην γράψουμε περισσότερο γιατί είναι ποινικά κολάσιμο το θέμα. Προβοκάτορες και μάλιστα με την βούλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/22 6:04 μ.μ.

      Ποτε ειπαν οτι πιστεύουν στο ολοκαύτωμα ρε ανυπαρκτε;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/22 7:15 μ.μ.

      Σε κάθε εκπομπή το λένε όταν κάνουν κακόγουστα αστεία για λυκόσκυλα, τρένα, σύρματα. Τα ίδια με τον Μιχαλολιάκο και τον Πλεύρη που μιλούσαν για σαπούνια και φούρνους. Είστε γελοίοι, σας το λένε όλοι και παρόλα αυτά συνεχίζετε. Μαζευτείτε!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/4/22 12:21 π.μ.

      3:26 χαχαχαχα κανε ενα iq test πρωτα να δω κατι ... ειναι ψεμα δηλαδη οτι οι εβραιοι κρατουνταν στα στρατοπεδα εργασιας ?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/4/22 1:17 μ.μ.

    7:15 διαφωνείς ότι ο Πάγκαλος έπρεπε να γίνει σαπούνι;Είσαι και πρώην πασοκος και βρήκες χώρο εκτόνωσης στον εθνικισμό;Ώξω ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/22 2:12 μ.μ.

      Δεν γίνεται σαπούνι από ανθρώπινο λίπος. Σταμάτα να πιστεύεις τα ψέματα της Νυρεμβέργης πανηλιθιε προβοκάτορα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/4/22 12:06 μ.μ.

    Απορώ πως πέρασε η λέξη "ηλίθιος" στα σχόλια.Αν εγώ γράψω κάτι άλλο για τον 2:12 τον ημιμαθή γραικύλο θα περάσει;
    Ας το μάθουμε....που έλεγε και ο Βαργκ...

    2:12 γελοίο υποκείμενο άκου:
    Σαπωνοποίηση είναι μια χημική αντίδραση την οποία είχε και το βιβλίο της 3ης λυκείου.Μάλλον δεν πήγες σχολείο.Η αντίδραση λαμβάνει χώρα σε αλκαλικό περιβάλλον όπου τα λιπαρά οξέα παράγουν το σαπούνι.Οποιδήποτε φυτικό ή ζωικό λίπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
    Μάλλον δεν πλένεσαι... διότι αν έκανες μπάνιο θα γνώριζες το σαπούνι από ελαιόλαδο,το σαπούνι από καρυδέλαιο και άλλα.

    Στο παρελθόν οι γιαγιάδες μας έφτιαχναν σαπούνι από οποιοδήποτε λίπος είχε το σπίτι από το οποιοδήποτε σφάγιο.Προφανώς είσαι ένας μικροαστός του διαμερίσματος και η μαμά σου σε έκανα μπάνιο με σαπούνι lux και δεν έχεις επαφή με την φύση.

    Τέλος καθότι κανείς το κέφι σου στον εθνικιστικό χώρο βόθρο θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ο Εβραίος Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ πούλησε στην Γαλλία 400 τόνους οστών Ελλήνων Μικρασιατών που έσφαξαν οι τσέτες προς σαπωνοποίηση.Τα οστά μεταφέρθηκαν με το αγγλικό πλοίο Ζαν στην Μασσαλία.

    Την επόμενη φορά που θα πας στο σούπερ μάρκετ να πάρεις απορρυπαντικό με σαπούνι Μασσαλίας να το θυμάσαι...αν και δεν νομίζω να πλένεις τα ρούχα σου βρωμερό κουνάβι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/22 11:51 μ.μ.

      Βρε ρωμιέ το χημικό ήρθες να παραστήσεις; Το ερώτημα είναι άλλο. Πιστεύεις ότι οι εθνικοσοσιαλιστές έκαναν σαπούνια ανθρώπους? Το θεωρείς ως αποδεκτή πολιτική?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/4/22 2:09 π.μ.

      Δυστυχώς όχι γραικυλε
      Αυτό είναι το πρόβλημα
      Έπρεπε
      Την επόμενη φορά...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/4/22 4:12 μ.μ.

      Ηλίθιοι οι οποίοι επιβεβαιώνουν τα ψέματα της Νυρεμβέργης. Μιλάμε ο χώρος έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/4/22 6:06 μ.μ.

      Ναι ο χώρος είναι γεμάτος αντιναζι αντιφασίστες φιλοεβραίους και εθνικιστές από το Πακιστάν

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/4/22 3:59 μ.μ.

    όλοι εσείς που λέτε για χώρο βόθρο τι κάνετε συλλογικά ή ατομικά για να μην είναι βόθρος; τι πράξατε σε επίπεδο αλληλεγγύης οργάνωσης ιδεών προπαγάνδας για να μπορείτε να πείτε ότι εσείς είστε οι καθαροί και οι άλλοι οι βρώμικοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.