Βασίλειος Κ. Μιχαλόπουλος: Παραμένω ανέντακτος και δεν «ανήκω» σε κανένα κόμμα


Επειδή διαδίδονται κακόβουλες φήμες για την πολιτική μου τοποθέτηση, συμμετοχή και δραστηριότητα με σκοπό την παραπληροφόρηση, δεν επιτρέπω να χρησιμοποιείται το όνομα μου, και δηλώνω ότι παραμένω ανέντακτος και δεν ανήκω στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη ούτε σε εκείνο του Κυριάκου Βελόπουλου, τον οποίο έχω καταγγείλει για ακατάσχετη πατριδοκαπηλία και θρησκειοκαπηλία, όπως είχα καταγγείλει τον Γ. Καρατζαφέρη από το 2003 καθώς και τον Ν. Μιχαλολιάκο από το 2005, και έχω επιβεβαιωθεί για τους δύο τελευταίους.

 Όσον αφορά τον Βελόπουλο στα τρία χρόνια της θητείας του δεν έχει διαπιστωθεί η οποιαδήποτε αποτελεσματικότητα, και πρόκειται να επιβεβαιωθεί το ανέφικτο των λεκτικών αναφορών του επί των εθνικών θεμάτων. 

Ο δε Κασιδιάρης δεν θα διαφέρει των προηγούμενων εάν μπει στην Βουλή. Άπαντες οι πατριδοκάπηλοι λειτουργούν ως πολιτικές ασφαλιστικές βαλβίδες του επικρατούντος εθνοβλαβούς καθεστώτος.

Βασίλειος Κων. Μιχαλόπουλος

Ναυπηγός  - Συγγραφέας

Βιοθεωρητικός και Εθνοπολιτικός Αναλυτής

83 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/7/22 1:45 π.μ.

    Πως εξηγεί ο Βασίλης την συμμετοχή του στο ιδρυτικό συνέδριο των Ελλήνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/22 2:39 μ.μ.

      Το έχει το όνομα φαίνεται..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/22 3:21 μ.μ.

      Δεν την εξηγει. Χθες έλεγε αλλα, σημερα αλλά και αυριο αλλα. Έτσι είναι ο "χωρος" , δεν το καταλάβατε ακόμα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/7/22 8:10 μ.μ.

      Εγω άλλο δεν μπορώ να καταλάβω, πως λέει πως παραμένει ανέντακτος όταν στο σχόλιο του παρακάτω γράφει πως έχει περάσει από όλα τα μαγαζία της μεταπολιτευτικής ακροδεξιάς

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/7/22 9:24 π.μ.

      8:10 εννοεί λογικά, από εδώ και πέρα...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/22 9:19 μ.μ.

    Ποιος είναι αυτός ο κυριος, που μας ενδιαφερει πως πολιτεύεται; Οι προσωπικές του τοξικές αποψεις δεν ενδιαφέρουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασίλειος Κ. Μιχαλόπουλος15/7/22 10:54 μ.μ.

    Συμμετοχή στο ιδρυτικό συνέδριο δεν είχα, αφού εντάχθηκα στο κόμμα πριν από ένα χρόνο. Συμμετείχα φέτος στο Πελοποννησιακό προσυνέδριο, όπου με την απαράδεκτη απαξιωτική συμπεριφορά του διοργανωτή επιβεβαίωσα τους λόγους που εντάχθηκα ως υποψήφιος. Και οι λόγοι είναι να επιβεβαιώσω εάν και αυτό ήταν ένα ακόμη πατριδοκάπηλο κόμμα όπως και όλα τα προηγούμενα της λαϊκής δεξιάς (ΛΑΟΣ, ΑΝΕΛ, “Ελληνική Λύση” και ακροδεξιάς (ΧΑ). Η εμπεδομένη εμπειρία μου από το ΛΑΟΣ ως μέλος της ΚΕ - Πρόεδρος της τοπικής της Κορινθίας, την Πατριωτική Συμμαχία, (την οποία εγώ είχα προτείνει στον Νίκο Μιχαλολιάκο από το 2001 και ήμουν γραμματέας Κορινθίας, μέλος ΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2004), και το κόμμα του Βελόπουλου συνοψίζεται στο ότι όλα τα κόμματα που εισέρχονται στο πορνο-βούλιο ελέγχονται πλήρως και δεν ανέχονται αυτούς που θα υπερβούν την επιβληθείσα πολιτική ... ορθότητα. Αυτό το δωσίλογο και κατ’ ουσίαν ολοκληρωτικό καθεστώς έχει στεγανά και αποκλείει την είσοδο σε κάθε μη ελεγχόμενο κόμμα, επιτρέποντας μόνον τους πατριδοκάπηλους. Όπως το βο(υ)λευτήριο είναι διηθητήρας κομμάτων, παρομοίως τα κόμματα λειτουργούν ως διηθητήρια (σουρωτήρια) των ακραιφνών πατριωτών. Θεωρώ ότι είμαι ένας από αυτούς και το έχω αποδείξει, όταν έθεσα θέμα ηθικής τάξεως του Καρακατζα(γκιοζο)φέρη το 2003, ενώ εάν είχα ελιχθεί θα ήμουν βουλευτής του. Ο πατριωτισμός προϋποθέτει αναθεωρητική γνώσιν επί εθνοφυλετικών θεμάτων και δεν πρέπει να βασίζεται μόνον στο συναίσθημα. Δυστυχώς οι πατριδοκάπηλοι εγκλωβιστές του δωσιλόγου στους Αμερικανοσιωνιστές εθνοκτόνου παρλιαμενταρισμού, βασίζονται στην άγνοια ή ημιμάθεια των ειλικρινών ή αγανακτισμένων ψηφοφόρων των επί θεμάτων παρασκηνιακής διεθνούς πολιτικής (δηλαδή την μεταπολεμικά πανυφήλια επικυριαρχία του Σιωνιστικού Διεθνούς Χρηματισμού - Κεντρικού Τραπεζιτισμού) και το παίζουν "σωτήρες". Δεν γνωρίζουν σε βάθος την παρασιτική φυσιολογία, λειτουργική δομή και φυλοκτόνο μηχανική του επικρατούντος κατοχικού καθεστώτος, αλλά ούτε και την μαζική ψυχολογία της απάθειας και του κριτικού εγωκεντρισμού, που κατέχουν οι δυνάστες μας.
    Ο χρόνος είναι ο καλύτερος διαψεύστης και επιβεβαιωτής των πάντων. Δυστυχώς, η εμπειρία έρχεται με τα χρόνια, κάτι που λειτουργεί σε βάρος των πατριωτών και υπέρ των πατριδοκαπήλων. Ως έθνος όμως τάχιστα ισλαμο-εποικιζόμενο και πολυφυλετικοποιούμενο δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου ή της εμπιστοσύνης σε παρενδυτικούς του λεγομένου χώρου που εμφανίζονται ως διαπρήσιοι κήρυκες των ιδεών και συνουσιάζονται με το καθεστώς στα σκοτεινά παρασκήνια. Το πολυφυλετικό κολαστήριο επέρχεται ανεμπόδιστο. Και σε αυτό το ζωτικής εθνοφυλετιστικής σημασίας θέμα οι πατριδοκάπηλοι αναφέρονται αόριστα με συστημικές λέξεις και καθησυχαστικά, χωρίς μεταξύ άλλων να λένε ότι βάσει του από το 1999 Νέου Στρατηγικού δόγματος του ΝΑΤΟ, αυτό παρεμβαίνει στα ... κράτη που παραβιάζουν τα “ανθρώπινα δικαιώματα” με τα Εθνικά Δικαιώματα. Ακόμη και εάν μια υποτιθέμενη πατριωτική κυβέρνησις αναλάβει και προσπαθήσει να επαναφέρει το εθνικό κράτος αποδομώντας το ήδη de jure και de facto οι παγιωμένο πολυφυλετικό, τότε το ΝΑΤΟ θα επιτεθεί.

    Αλλοίμονο στους νέους που θα ζουν ως μειονότητα στην ήδη διαμορφωθείσα ισλαμική και πολυφυλετική Ελλάδα.

    Οι νοούντες νοήτωσαν. Ο κάθε περαιτέρω αρνητικός σχολιασμός θα εμπεριέχει κομματική εμπάθεια, που είναι θέμα χρόνου να διαψευσθεί ή γνωστικώς αντιφατικές νεοεθνικιστικές παρωπίδες. Νεο-εθνικισμός είναι μια προσεκτική καθεστωτική μετατόπισις από την ακροδεξιά προς την ...δεξιά και μετάλλαξις του ούτως ή άλλως ελλειμματικού (λόγω μη συμπεριλήψεως ή αμβλύνσεως της φυλετικής παραμέτρου) εθνικισμού στα νεοταξικά δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/22 4:40 μ.μ.

      Εν τέλει κυριε Μιχαλοπουλε δεν εχετε αφησει κομμα που να μην εχετε πάει. Οποτε οποιαδήποτε υπόδειξη απο εσας είναι μη αξιόπιστη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/7/22 8:55 μ.μ.

      κάποιος που έχει περάσει από ακροδεξιά κόμματα δεν έχει δικαίωμα στην κριτική?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/7/22 9:06 π.μ.

      8:55. Ναι, δεν μπορει να κανει κριτική και να παριστάνει τον "ανένταχτο" κάποιος που είχε ενταχθεί σε οτι κομμα υπάρχε και υπάρχει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/7/22 9:28 π.μ.

      Επομένως,έχετε ή θα θέλατε να έχετε κάποια σχέση με τη Τρίτη Θέση και στη συμβολή του αυτόνομου κινήματος;

      Ποιες οι μελλοντικές σας κινήσεις κι επίσης θα βοηθούσε πολύ τους αναγνώστες του παρών ιστολογίου,μη ξεκάθαρη τοποθέτηση για το ποιο είναι η Ιδεολογία σας, διότι εδώ όπως έχετε καταλάβει συμμετέχουμε Εθνικοσοσιαλιστές κι Φασίστες,σας ευχαριστώ πολύ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/7/22 12:32 μ.μ.

    ο χατζηgogo γράφει στου Πανούση ότι ο ΝΓΜ είναι σε κέντρο αποκατάστασης σε χάλια κατάσταση. μεγάλο ενδιαφέρον για να αποφυλακιστεί από τον αρχιερέα της αντιφα Ψαρρά. αν βγει με τέσσερις φοβούνται ενίσχυση του Κας στις εκλογές που μιλάει απευθείας με Μόσχα. ο ίδιος λέει ότι ο γιατρός του ΝΓΜ είναι στέλεχος του ΚΚΕ ενώ εκεί τον πήγαν με βύσμα μέσω Θανάση Πλεύρη. άλλες φήμες λένε ότι μια χαρά είναι ο χοντρούλης απλά το παίζει νεκροφάνεια για να αποφυλακιστεί και οι άλλοι 50 απλά κάθονται Δομοκό για καιρό μέχρι να δουν τι θα κάνουν με εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/7/22 4:35 μ.μ.

    Κάποιοι τα είχαμε πει του Λιάκου. Είσαι το μεγαλύτερο πολιτικό ταλέντο του πατριωτικού χώρου. Πολύ μεγαλύτερο από τον Γεωργιάδη. Αν μπλέξεις με τους ακροδεξιούς θα την πατήσεις. Πέσαμε μέσα. Τώρα αντί να συζητάμε για τις δημοσκοπήσεις που τον δίνουν μια ανάσα από τη Βουλή ασχολούμαστε με την αποχώρηση του καθενός που ΔΕΝ ήταν μέλος του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/22 1:20 π.μ.

      Καλά τώρα μας κοροϊδεύεις ρε 4:35? Ταλέντο του χώρου ο Άδωνις? Εκτός αν είσαι ο τροβαδούρος που τα γράφει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/22 11:19 π.μ.

      Μαζέψου βρε ακροδεξιό ερπετό που έχει ταλέντο ο Άδωνις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/7/22 12:14 μ.μ.

      Ο τροβαδούρος βρίσκεται πίσω από πολλά ανώνυμα τρολαρίσματα που προκαλούν αναστατώσεις περιστασιακά.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος16/7/22 8:54 μ.μ.

    Ο Χ''γωγος ειναι ενας καθεστωτικος, ...., ιδια κλαση με τον Πανουση, τον Σπιουνο και το καθαροαιμο ατι, τον τοξικο καραφλα .... Ο καθενας τους εχει την δικη του ατζεντα και παραπονα απο την κοινωνια και τον ΝΓΜ που τους αδικησε, δεν τους ανεδειξε σε βουλευτες κλπ κλπ Οσα γραφουν ειναι τοξικα, διχαστικα. Πολλοι, παρα πολλοι ισχυριζοντο οτι η ΧΑ και δη ο ΝΓΜ τους εμποδιζε το πεδιο αναδειξης των ηγετικων τους ικανοτητων. Που ειναι τωρα χαμενοι αυτοι οι ικανοι, να μαζεψουν τους Εθνικιστες σε ενοτητα και οσους συνειδητα και οχι ψηφιζαν ΧΑ? Εκεινος ο αμαραντος του Ελ. Κοσμος ο Δημητρης, το κλωθογυριζε με απειρες δικαιολογιες οταν ο Γιαννης Λαγος ζηταγε να συντονιστουν για ενοτητα....και τελικα ειδε το φως το αληθινο απο τον αδικα φυλακισμενο Λιακο που εδωσε .... ..... του και στον Κωνστα θεση στο ψηφοδελτιο....Συνολικα για να το κλεισω. Ο ΝΓΜ ηταν, ειναι και θα ειναι ηγετικη μορφη στον χωρο του Εθνικισμου. Εβγαλε τον εθνικισμο απο σκατα της ακροδεξιας και τον εβαλε στην βουλη με ΔΙΚΗ του ατζεντα και υποχρεωσε ΟΛΟΥΣ να μιλουν για αυτην . Εαν υπαρχουν αλλοι στο ειδος θα φανει. Ο Ηλιας ειναι η μεγαλη ελπιδα του χωρου. Ειναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ οταν υπαρχουν ΑΔΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ της ΧΑ, να μην υπαρχει καμμια αλληλεγυη ( Η ΧΑ εχει τερασται ευθυνη για αντιστοιχη ελλειψη...) και καποια σκουπιδια να διακινουν φημες και φθονερες εκτιμησεις για τα φυλακισμενα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ. Ειναι αυτοι Ελληνες? Ειναι αυτοι Εθνικιστες? Ειναι αυτοι Εθνικοσοσιαλιστες? Εχουν αγαπη για τιποτα σε αυτον τον πλανητη παρα μονο τον αρρωστο ψυχισμο τους? Ευστοχα εκανε ο ΝΓΜ που ειχε διωξει τις πιο ..... ...... ...Που ειναι ο ΑΗΚ που οταν ηταν ΑΔΙΚΑ στην φυλακη, εστελνε μηνυματα, ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ,ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ,ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ και παλι ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ....και τωρα βγαζει τα αθλια εσωψυχα του...Ποσοι απο αυτους που σχολιαζουν δεν ειναι ΕΥΠατζηδες η ψυχακιδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/22 3:55 μ.μ.

      αντιγράφει στο σχόλιο τον προφορικό λόγου του Ανδρέα Πετρόπουλου. είδε ότι δεν του βγαίνει το νέο σόου και άλλαξε ύφος. αλήθεια ο Ρασπούτιν των Αμπελοκήπων που έμαθε ότι το σερβικό αεροσκάφος που έπεσε είχε όπλα από αυτά που έστειλε ο Κούλης στον Ζελενσκι; του το σφύριξε κάποιο ανατολικό 🦃 γαλοπούλί;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/22 4:55 μ.μ.

      8:54 ο μιχαλολιακος πως ακριβως ανεδειξε τον εθνικισμο απο τα σκ@τα ; σκυβοντας και φιλωντας το χερι της μπακογιαννη ; ή μηπως ψηφιζοντας νομους υπερ των εφοπλιστων ; αδικο ειχαν μετα οι αριστεροι που σας κοροιδευαν ; αν αυτο ειναι ο εθνικισμος σας , τοτε μακρια απο εμας και ευτυχως που δεν εχουμε καμια σχεση με εσας .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/7/22 5:51 μ.μ.

      Εσύ πως θα φορολογησεις ακριβως τους εφοπλιστές που αλλάζουν σημαία και πάνε οπου θέλουν άραγε; Η μήπως θέλεις να φύγουν και τα τελευταία καράβια που δεν έδιωξε η λατρεμενη σου αριστερά απο την ζώνη;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/7/22 12:31 μ.μ.

      εντάξει τροβαδούρε δε θα φύγουν οι αγαπημένοι σου πλουτοκράτες

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/7/22 2:57 μ.μ.

      5:51 οντως αυτο που ειπες το εννοεις στα σοβαρα ; αν δεν συμορφωθουν οι εφοπλιστες τους παιρνεις τα καραβια και τα κανεις κρατικα .

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/7/22 3:32 μ.μ.

      Για να κανεις τα καράβια κρατικά πρεπει να τους σκασεις δεκα περιουσίες κ να φτωχευσεις τα κρατικά ταμεία ασχετε. Σιγά μην πουλησει ο άλλος καράβια που του αποφέρουν κάτι χιλιαδες ευρώ την ωρα κέρδη για να το παίξεις εσύ αντικαπιταλιστής, αν δεν του προσφέρεις κάτι πιο κερδοφόρο

      Πολύ πιο "λογικές" ηταν οι θέσεις Δρίτσα για ..κρατικοποιημένη ναυτιλία παρά οι παλαβομάρες που διαβάζετε σε κομμουνιστικά σάιτ όπως η ρόζα και η κατιούσα

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος19/7/22 6:07 μ.μ.

      Εντάξει μην σκάς. Θα αφήσουμε τους καπιταλες ήσυχους και την ελεύθερη οικονομία απείραχτη. Θα σου χαλάσουμε χατηρι ακροδεξιέ νεοφιλελε μπούλη;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος19/7/22 7:08 μ.μ.

      ποιος σου είπε ρε τροβαδούρε ότι θα τους τα πληρώσουμε τα καράβια. εθνική απαλλοτρίωση και εθνικός στόλος. υπάρχει ο φόβος να μας διώξουν από την ευρωπαϊκή ένωση αν γίνει αυτό. το ξέχασα.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος20/7/22 12:20 π.μ.

      3:32 βρε γκομπλιν ποιος μιλησε για αγορα ; αν δεν συμορφωθουν θα τους τα παρεις με το ζορι ..γκεγκε ;

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος20/7/22 9:43 π.μ.

      Παρτους τα εσύ "αντιγκομπλινικέ" και βλέπουμε. Λες και ο Μουσολίνι που είχε ιδιωτική εφοπλιστική οικονομία ήταν χαζός, και έξυπνοι είναι οι ντεμεκ θαλασσομαχοι των μπλογκς

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος20/7/22 11:48 μ.μ.

      Χαχαχαχα κοίτα κάτι"σκληροτράχηλους" εθνικιστές που ονειρεύονται χούντες, μαλακίες, πραξικοπήματα, ολοκληρωτικό κράτος και φοβούνται μην τσακωθούν με τους εφοπλιστές και φύγουν.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/7/22 3:51 μ.μ.

    Ή μας κοροϊδεύεις ή είσαι ο ίδιος ο ΑΗΚ και τα γράφεις αυτά για να πυροδοτήσεις καταιγισμό σχολίων κατά του Μιχαλολιάκου. Ποιος σου είπε ότι οι αυτόνομοι ενδιαφέρονται για ηγετικές φυσιογνωμίες ρε ορφανό του .... της Βιέννης? Άντε να πλύνεις κανένα πιάτο της κυρά Λένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/22 3:57 μ.μ.

      "Αυτονομε":Εμεινα αποσβολωμενος, απο το επιπεδο επιχειρηματων ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/7/22 1:29 μ.μ.

      Φωτογράφε, έμεινα αποσβολωμένος από το επίπεδο σου γενικώς.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/7/22 4:10 μ.μ.

      Μάγκες μην τσιμπάτε. Ο ίδιος ο φωτογράφος γράφει σχόλια εναντίον του και απαντά, χτίζοντας σιγά σιγά την ατζέντα των σχολίων. Π.χ ο σχολιαστής 3¨51, δήθεν βρίζει τον τέλη, αλλά εμμέσως τον (αυτό)χαρακτηρίζει ηγετική φυσιογνωμία, και επίγονο του Φύρερ. Μιλάμε για διασταύρωση γκρέμλιν με αρλεκίνο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος17/7/22 5:51 μ.μ.

    Η δραση των αυτονομων ειναι αυτοκολλητα και σπρει δεν αντιλεγω καλα ειναι και αυτα.Αλλα ιστορια στον δρομο εγραψε μονο η Χ.Α με τον αρχξγο της ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/7/22 2:19 μ.μ.

      αφού το λέει η Ελένη και η Ουρανία έτσι θα είναι ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/7/22 2:45 μ.μ.

      Το λένε οι νεκροί στο Ηράκλειο που καπηλευεστε και οι 40 πολιτικοί κρατούμενοι στον Δομοκό βασικά αλλά τέλος πάντων

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/7/22 7:36 μ.μ.

      Γιατί ο Αρχηγός της ήταν ποτέ στους δρόμους; Μπάλα παίζουν πλέον μόνο οι αυτόνομοι στα πεζοδρόμια, εσάς ούτε οι απλυτοι δεν σας υπολογίζουν

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/7/22 11:00 π.μ.

      2:45 ποιοι μιλάνε για καπηλεία οι ειδικοί στην συκοφαντία που κατάφεραν να τσακωθούν με τους γονείς των νεκρών

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/7/22 12:00 μ.μ.

      Το ότι τσακώθηκαν οι γονεις του Καπελώνη με τον Κασιδιάρη πως αναιρεί το ότι καπηλευεσαι νεκρούς κινημάτων τα οποία βριζεις;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/7/22 12:39 μ.μ.

      Οταν ο Μιχαλολιάκος κοπανούσε τους κακαουνάκηδες, έβγαζε ανήλικος φυλακές και πυρπολούσε την βρετανική πρεσβεία, εσύ που τον κρίνεις που ήσουν; Μήπως θέλεις να θυμίσω και γεγονότα δεκαετιών 90, 00;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος19/7/22 3:00 μ.μ.

      ρε λασπολόγε του χοντρού ποιος Κασιδιάρης; οι γονείς του ενός όταν δεν είχε διαλυθεί ακόμη η ΧΑ δεν έκανε ασφαλιστικά μέτρα; με τον Λάμπρο δεν τσακώθηκε ο χοντρός και τον άκουσε όλη η Πεύκη;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος19/7/22 3:06 μ.μ.

      7:36 ισχυει ... ο "αρχηγος" απο την πολυθρονα του διεταζε να σπανε στο ξυλο και απλυτους και αυτονομους και οταν ερχοταν η αστυνομια εκανε τον ανηξερο ... πρωτη φορα το (ξανα)βλεπουμε .

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος19/7/22 3:29 μ.μ.

      Τα ασφαλιστικά μετρα τα έχασε και ολας η οικογένεια του Μανου ασχετε. Επίσης κανένας δεν άκουσε "σε ολη τη πεύκη" τον τσακωμό που λες. "Αυτόνομε" χατζηλασπολόγε

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος19/7/22 3:36 μ.μ.

      12:39 τι να μου θυμίσεις ρε "μαθουσαλα" λες και είμαι κανένας 20χρονος που τρώει τα ψέματα με την κουταλα.Το ξυλο με κακ. άλλοι το ανέλαβαν ,ενώ όταν έγινε αυτό με την πρεσβεία ο κατ μαν κλαψουριζε κάτι δρόμους πιο κάτω. Μόνο αυτό με τις φυλακές ισχύει αλλά μην το παίρνεις και πάνω σου ,εκτός αν έχεις φτιάξει Φασουλα και περιμένεις καμία θεσούλα όπως όλες οι λεχωνες που έχετε μαζέψει

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος19/7/22 4:11 μ.μ.

      Σε όλα "αλλοι" τα οργάνωναν αλλά τελικά τις φυλακες άλλος τις τρώει και τις υπομένει καημένε "έμπειρε" 3:36

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος19/7/22 4:32 μ.μ.

      3:36 μήπως είσαι παιδικός φίλος του νγμ, που αργότερα όταν μεγάλωσε, σου έκανε επίσκεψη μαζί με την γυναίκα του στο σπίτι σου; Έλα μην κρύβεσαι, η κοινωνικότητα δεν είναι ντροπή.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος19/7/22 4:43 μ.μ.

      δεν είναι αυτός. αυτός τρολάρει μόνο στο ιντυ στην ζούγκλα και όταν δεν τον καταλαβαίνουν εδώ. και γράφει τα ίδια για όλους ότι όλοι τα έχουν με γκόμενο όλοι δεν πηδάνε κλπ μάνικες και κανόνια. γράφει με τρόπο μοναδικό που εσύ και εγώ δεν μπορούμε να εννοήσουμε. και αφού δεν πρέπει γιατί να πρέπει. άρα καλώς δεν πρέπει αφού δεν μπορούν. κατάλαβες ή να στα πω σε γλώσσα 👅 μυστική

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος19/7/22 4:57 μ.μ.

      Κατάλαβα, εσύ είσαι.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος19/7/22 5:42 μ.μ.

      δεν είναι ο ίδιος ο ... απλά τον έχει διαβάσει καλά ...

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος19/7/22 6:46 μ.μ.

      4:11 είμαι στην φυλακή γιατί έπεσε στην πιο καλοστημένη παγίδα που έχει στήσει το σύστημα τα τελευταία 200 χρόνια, δεν ήθελε και πολύ, δεν είναι και επιστήμονας

      4:32 παιδικός φίλος του δεν είμαι, ούτε βυζιτα του όπως έχετε καταλήξει όλοι

      Και προς όλους ,ξεκολλάτε από την παράνοια του να ψάχνετε και να λέτε ποιος είναι που γράφει κτλπ. Θα καταλήξετε με ψυχοφαρμακα, πρώτη φορά γράφω στον Κρίνο και όποιος θέλει να λέει αλλά, ας λέει

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος19/7/22 9:03 μ.μ.

      Πάλι για τον εαυτό σου μιλάς 4:43?

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος18/7/22 2:18 μ.μ.

    Vargsonne. Πολύ φοβάμαι συναγωνιστές, πώς απ'τούς .... .... ακόλουθους της χρυσής μανιάτισας, δε θα απαλλαγούμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/7/22 3:02 μ.μ.

    Γιατί ρε 4:10 εσύ ποιον βλέπεις να είναι ο πολιτικός κλώνος του Χίτλερ στην Ελλάδα αν όχι ο ... ? Ξέρεις κάποιον καλύτερο που δεν τον βλέπουμε εμείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/22 4:27 μ.μ.

      Που΄ σαι..κλώνε ! Τον Χίτλερ στα 45 του χρόνια, τον ακολούθησε ένας ολόκληρος λαός. Εσένα στα εβδομήντα και βάλε χρόνια σου, σ΄ ακολουθεί ένα κουτσάλογο. Κάτι δεν πήγε καλά στην κλωνοποίηση.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος19/7/22 3:04 μ.μ.

    Η μπάλα που παιζουν οι αυτόνομοι είναι τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που αναρτώνται στις επίσημες ιστοσελίδες ως κομματική δραστηριότητα του Κασιδιάρη και του Ζαφειροπούλου/Κώνστα; αν είναι έτσι η αυτονομία ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/22 3:38 μ.μ.

      Θυμησε μου,τελευταία φορά ποτε κάνατε κάτι άξιο λογου; Θύμησε μου ,ποτε ασχολήθηκαν μαζί σας τελευταία φορά οι παρακρατικοι;Θυμησε μου ποτε έκανες κάτι με ευρύτερη απήχηση;Θυμησε μου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/7/22 4:09 μ.μ.

      Θα σου θυμίσω να μάθεις ορθογραφία πρώτον. Δεύτερον θα σου θυμίσω ότι στις φυλακές υπάρχουν κάτι δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι, σίγουρα οχι επειδή "δεν έκαναν τίποτα"

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/7/22 4:37 μ.μ.

      γιατί τι έκαναν οι σαράντα; κατηγορίες με τις φωτογραφίες του Κολοκοτρώνη και επειδή βρέθηκαν δίπλα στον Ρουπακιά! είχαμε την πολιτική ευθύνη του χοντρού μετά από εντολή τώρα έχουμε και την συλλογική επειδή έτσι σας είπαν τα κεντρικά;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/7/22 4:47 μ.μ.

      τι περιμένεις από αυτούς που τους έτρεχε ο Σαμαράς είχαν 1000 έτοιμους στον Μελιγαλά και άκουσαν την κόρη λόγω της ρουφιανολίστας; ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/7/22 5:06 μ.μ.

      Ποια εντολή και συλλογική ευθύνη λες, τι σούρα είναι αυτή; Είναι φυλακή ακριβώς επειδή είναι αντισυστημικοί και οι 40 και πέσανε θύματα σκευωρίας, τόσο απλά, τώρα τι γρυλισματα είναι αυτά πάλι;
      Κανεις δεν μέμφεται τους κρατούμενους για το οτι φυλακίστηκαν πλην των αυτόνομων υβριστών της χρυσής αυγής

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/7/22 5:45 μ.μ.

      3:04 δήλωσε ποτέ ο ζαφου αυτόνομος και δεν το ξέρω ή ο άλλος του μετώπου όχι φυσικά τώρα το τι λέει γη αυλή της Ουρανίας μικρή σημασία έχει ο κάς μπαίνει βουλη χαλαρά αλλά δεν αλλάζει και κάτι

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος19/7/22 3:07 μ.μ.

    το άλλο το ... δεν βλέπει που η κόρη έβγαζε περήφανη φωτό με τον νγμ και τον Ψινάκη τον ενόχλησε η αυτονομία. για καμία καρύδα στον Κολλάτο είστε άντε και 🍉 καρπούζι σε δημόσιο χώρο υπέρ του κόσμου. Χρυσή Αυγή η δύση του εθνικισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/22 3:34 μ.μ.

      Αυτονομία όταν στηριζεις κομματα και αρχηγούς δεν υπάρχει. Να είστε τίμιοι όπως ο παπαδογιαννης που κατάλαβε και μετανόησε. Αυτονομος σημαίνει χωρίς κόμματα και αρχηγό. Οχι νεολαιος του Τζιμπούρ και του Ζαφ. Τι οχι;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος19/7/22 3:11 μ.μ.

    το βράδυ της δολοφονίας των δύο παιδιών από τους βαλτούς είναι αλήθεια ότι ο ΝΓΜ δεν δέχτηκε πορεία για μια νέα νύχτα των κρυστάλλων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/22 3:33 μ.μ.

      Φυλακισμένος στον Κορυδαλλό ήταν στις 1/11/13 ήδη ο νγμ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/7/22 3:38 μ.μ.

      Ναι ,και πολλά άλλα δεν δέχθηκε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/7/22 4:52 μ.μ.

      αλεξίσφαιρο είχαν ή τα πήραν την παραμονή οι μπάτσοι? έπαιζε να πάει ο ο Καιάδας νέο Ηράκλειο και δεν πήγε τελευταία στιγμή ?

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος19/7/22 4:03 μ.μ.

    η γυναίκα του νγμ είχε πει την επόμενη ημέρα της δολοφονίας ότι φταίει ο Δένδιας και γιατί δεν υπήρχε περιπολικό στην περιοχή. ο κάς είδε ως υπεύθυνο και αυτός τον Δένδια και είχε δηλώσει το γνωστό "γ@@ μια αδελφή και φεύγω". ο μαφιόζος Βλαστός είχε αναφέρει ότι ξέρει ποιοι είναι οι εκτελεστές. ένας βρέθηκε στον Κορυδαλλό νεκρός. είδατε κάποιον να τα λέει όλα αυτά καιρό μετά την εκτέλεση ή έστω στον Δομοκό μια κίνηση υπέρ του λαγού και του Δεβελέκου; άκρα του τάφου σιωπή και οι δέκα της ηγεσίας πλήρη υποταγή. οι άλλοι σαράντα μαύρο φίδι που τους έφαγε. και έρχονται οι νεοχατες να μας πουν ότι οι αυτόνομοι κάνουν καπηλεία που οι ίδιοι δεν στήριξαν Νάσο και Βασίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/22 4:15 μ.μ.

      Ολοι προσκύνησαν πλην λαγού και δεβελεκου μας λες δηλαδή; Οτι λέει και η ελασυν δηλαδή και η ΕΣΑ. Μάλιστα, η αρμάδα του "πατριάρχη" ξαναχτυπαει

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος19/7/22 5:13 μ.μ.

    Το ότι ένα ολοκληρο τσούρμο μετ' επιτάσεως ειρωνεύεται και πολεμάει τον μοναδικό πολιτικό κρατούμενο του Καραμανλισμού που δεν αποκήρυξε ποτέ τις ιδέες του Αριανικού Εθνικοσοσιαλισμού, και πέρασε τα 12 καλύτερα χρόνια της ζωής του στην φυλακή, δείχνει και το επίπεδο του "χώρου" και απαντάει στο γιατί δεν καταφέρνουν οι σιωνοκίνητοι ανθέλληνες εθνικιστές τίποτα απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/22 6:09 μ.μ.

      Αριανικός Εθνικοσοσιαλισμός;Τί νεολογισμός είναι αυτός; Mήπως υπάρχει και παοκτζίδικος εθνικοσοσιαλισμός;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/7/22 6:20 μ.μ.

      Κανένας δεν τον πολέμησε από τον χώρο, μόνος του εξευτελίζεται ακόμη και σ' αυτή την ηλικία, ακολουθώντας βέβαια την φυσική του κλίση. Όσο για τους ανθέλληνες εθνικιστές, με όλους συνεργάστηκε και με όλους τα έσπασε. Μιχαλόπουλος, Ψιακής, Σχοινάς και άλλους πολλούς. Χώρια η φιλία με τον Μιχαλολιάκο, γι΄ αυτό πρέπει να γραφτεί ολόκληρο κεφάλαιο. Όλοι τον βοήθησαν, κι αυτός σαν κακομαθημένη ντίβα τους μειώνει και τους βρίζει ακόμα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/22 9:18 π.μ.

      Ο Τέλης μπορεί να μέμφεται την ηγεσία της χρυσής αυγής, αλλά και ο ίδιος αποτέλεσε τον χρήσιμο ηλίθιο του συστήματος στα χρόνια του. Τον τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί, για κάτι ξώφαλτσα δυναμιτάκια και τον έδειχναν στον κόσμο ως το αντιπροσωπευτικό δείγμα του κακού ναζιστή. Τώρα στα γεράματα ζητά την αναγνώριση και τον σεβασμό, πολύ αργά για δάκρυα παλιόφιλε τέλη..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/7/22 9:45 π.μ.

      6:09 πολέμιος της ινδογερμανικής μας κληρονομιάς και εσύ;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/7/22 10:40 π.μ.

      6:20 ξέχασες από την λίστα και τους Πλεύρη, Μαρίνη που τώρα τον ειρωνεύεται. Αρρωστημένη περίπτωση.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/7/22 11:10 π.μ.

      Ολα τα χαμε, τροβαδούρους φωτογράφους και απολογητές του χοντρού, οι ινδοευρωπαιστες διεθνιστες μας μαραναν

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος20/7/22 11:52 μ.μ.

      "ινδοευρωπαϊστές διεθνιστές" τελικά ο χώρος χρειάζεται ολικό reset.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος19/7/22 9:06 μ.μ.

    όχι και τα καλύτερα η γριά κότα έχει το ζουμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/7/22 3:14 μ.μ.

    Αυτή η εργολαβία συκοφάντησης παλαίμαχου συναγωνιστή από τα εναπομείναντα ελάχιστα άτομα της παρέας .... κατά φαντασίαν .... πρέπει να σταματήσει. Οι εναπομείναντες νοήμονες έχουν καταλάβει προ πολλού ότι οι κολλητοί του .... προκαλούν με ανώνυμα σχόλια ντόρο εναντίον ενός ανθρώπου που έχουν βάλει στο στόχαστρο για λόγους που μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/22 3:43 μ.μ.

      Ποιά συκοφάντηση ρε Τέλη, με όλα αυτά τα ονόματα της ακροδεξιάς δεν έκανες δουλειά; Το αρνείσαι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/22 4:29 μ.μ.

      Δεν γνωρίζω ποιος είναι περισσότερο βλαξ. Εσύ 3:43 ή η σ.ο. που διαγράφει αποσπάσματα των σχολίων με αποτέλεσμα να χάνεται το νόημα.
      Δεν είμαι αυτός που νομίζεις. Δεν εννοώ αυτούς που αναφέρεις. Αν είχε δημοσιευθεί ολόκληρο το σχόλιο μπορεί και να καταλάβαινες ποιους εννοώ. Έτσι όπως το δημοσίευσε ο μαύρος κρίνος βγάζει νόημα άλλα αντί άλλων. Μόνο σε αυτούς που εννοώ δεν παραπέμπει.

      Διαγραφή
    3. Εσύ που δεν είσαι βλαξ θα πρέπει να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα δεν θα δημοσιευτούν.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.