Με το Σπαθί και το Σφυρί: Προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο «Ορφικός» την σημαία της «Τρίτης Θέσης» και του «Μαύρου Μετώπου»


Με το Σπαθί και το Σφυρί: Προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο «Ορφικός» την σημαία της «Τρίτης Θέσης» και του «Μαύρου Μετώπου»

Με πρωτοβουλία Αυτόνομων και την καίρια συνδρομή του παλαίμαχου Συναγωνιστή και εκδότη Αθανάσιου Γιαλαμά μπορείτε να προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο «Ορφικός» την σημαία της «Τρίτης Θέσης» και του «Μαύρου Μετώπου», ελληνικής κατασκευής και άριστης ποιότητας σε διάσταση 70x100 εκατοστά.

Τιμή 11 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής

Για να την προμηθευτείτε καλέστε στο βιβλιοπωλείο «Ορφικός» στο κινητό 6988055650 ή στείλτε mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gialamas1960@hotmail.gr

facebook

http://thrakikosoionos.blogspot.com/

Αποκλειστικό: συνέντευξη με τον εκδότη και παλαίμαχο συναγωνιστή Αθανάσιο Γιαλαμά

Στηρίξτε το αγροτοβιβλιοπωλείο «Ορφικός» και τις εκδόσεις «Θρακικός Οιωνός» (6988055650) ΙΙ

Στηρίξτε το αγροτοβιβλιοπωλείο «Ορφικός» και τις εκδόσεις «Θρακικός Οιωνός» (6988055650) I

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/9/21 6:02 μ.μ.

    Το ιστολόγιο σας έχει καταλάβει ότι στηρίζει ουσιαστικά ένα έξυπνο εφεύρημα του μεταπολεμικού εθνικοσοσιαλισμού προκειμένου να αποφευχθούν νομικά κολλήματα που δημιουργούσαν σύμβολα όπως η σβάστικα και αναφορές σε πρόσωπα όπως ο Αδόλφος Χίτλερ; Ο στρασσερισμός στην πραγματικότητα ήταν μια ακίνδυνη για το σύστημα μορφή εθνικοσοσιαλισμού η οποία ΔΕΝ θα έκανε αυτομάτως απόκληρους τους φορείς της όπως γίνεται με την γνήσια ιδέα μας που είναι ο χιτλερισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/21 11:07 π.μ.

      Αφήστε τότε τα έξυπνα για μας και μείνετε εσείς στη δογματική που έχετε το θράσος να αποκαλείτε "ιδέα".

      Διαγραφή
    2. Gr. Nationalist-Socialist29/9/21 11:27 π.μ.

      Πολύ ''γνήσια ιδέα''

      Βαρβαρότητα και καπιταλισμος
      είναι ο χιτλερισμός

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/21 12:11 μ.μ.

      Σε παράκρουση οι σερβιτόροι και γράφουν ότι να ναι. Ακίνδυνος για το σύστημα ο στρασσερισμός και είναι ανεκτοί από το καθεστώς οι φορείς του; Για τον Michael Kühnen και την φυλάκιση του έχεις ακουστά; Για το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ράιχ του Ερνστ Ρεμερ που διαλύθηκε από τους Αμερικανούς; Για την FAP και την δράση της; Για τον Χορστ Μαλλερ που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του έγκλειστος; Όλοι οι παραπάνω δεν στηρίζουν τον στρασσερισμό για να μην έχουν νομικά κολλήματα γιατί όπως βλέπεις όλοι διώχτηκαν από το καθεστώς. Και δεν δέχεται κανείς να διωχθεί για κάτι που ουσιαστικά δεν πιστεύει. Πείτε ότι σας πονάει που σε όλη την μεταπολεμική Ευρώπη ο εθνικοσοσιαλισμός δομήθηκε και στηρίχθηκε από ανθρώπους που ανήκαν στην "αριστερή" τάση και αφήστε τα σάπια. Πάντως κάτι γνήσιους χιτλερικούς εγώ βλέπω σήμερα να απολαμβάνουν την πλήρη ανοχή του συστήματος και να μοιράζονται κοινές απόψεις σε πολλά ζητήματα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/9/21 1:36 μ.μ.

      ας είναι ο καθένας ότι θέλει, λάσπη να μην πετάει ο ένας στον άλλον, όλοι σε εθνικές ιδέες πιστεύουμε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/9/21 5:05 μ.μ.

      Σε ποιες εθνικές ιδέες πιστεύουν οι "χιτλερικοί"; Στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/21 10:46 μ.μ.

    Συναγωνιστές στην Σταυρούπολη πιτσιρίκια κάνουν τους αναρχικούς να βάλουν τα πόδια στο κεφάλι. Μιλάμε τους τρεξαν όχι αστεία. Αυτούς εδώ τους φλώρους φοβόμαστε. Ένας δυνατός εθνικιστικός χώρος και ενωμένος στο πεζοδρόμιο θα τους ταράξει στην σφαλιάρα
    https://youtu.be/yBYa4oFmhi0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/21 11:16 π.μ.

      Το θέμα είναι όμως αδερφέ ότι στον χώρο μας ακόμα τσακωνόμαστε για μικρό διάφορες ενώ αυτοί από Συριζαιους μέχρι αναρχικούς είναι όλοι ενωμένοι κατά των Διαφόρων κινημάτων που προκύπτουν ανά καιρούς χωριά που οι μπάτσοι με το που κάνουμε κάτι θα μας ψάχνουν

      Διαγραφή
    2. Το θέμα είναι πρωτίστως να τα βρούμε μεταξύ μας και να εμπνεύσουμε περισσότερους νέους να έρθουν με το μέρος μας και μετά να βαράμε τους άπλυτους που στην τελική οι περισσότεροι είναι μέσα στην πρέζα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/21 4:00 μ.μ.

      ένα σοβαρό εθνικιστικό κίνημα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, οι αριστεροί όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται κ πιο μαλθακοί όπως ακριβώς τους θέλει κ η ιδεολογία τους, νομοτελειακά πάντα καταλήγουν δούλοι, η ουσία είναι να σωθούμε εμείς κ το έθνος μας πριν πέσουμε στον γκρεμό μαζί τους, αυτή είναι κ η διαφορά μας με αυτούς άλλωστε, εμείς έχουμε πατρίδα ενώ αυτοί δεν έχουν τίποτα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/9/21 4:34 μ.μ.

      Και αυτό το βίντεο δεν είναι τίποτα που να δεις τι έγινε σήμερα. Δεύτερη μέρα σερί που τις τρώει η ΕΑΑΚ. Και είμαστε ακόμη στις αρχές

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/9/21 5:07 μ.μ.

      Ναρκωτικά οι αντιφασίστες παραισθησιογόνα μανιτάρια οι εστιάτορες....ρε που μπλέξαμε...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος29/9/21 6:39 μ.μ.

      Το θέμα είναι να ξεβρωμισει ο χώρος από τους νεοδημοκράτες που το παίζουν δικοί μας. Πρώτα να εξουδετερώσουμε τον εσωτερικό εχθρό και μετά τον εξωτερικό αντίπαλο.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος29/9/21 8:32 μ.μ.

      Συμφωνώ θελει ενίτητα και οχι μίσος μεταξύ μας.Μπράβο στους πιτσιρικαδες που ξεφτελισαν την αριστερά

      Διαγραφή
  3. Μπράβο στους πιτσιρικάδες της Σταυρούπολης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Gr. Nationalist-Socialist29/9/21 3:24 μ.μ.

    Με το Σπαθί και το Σφυρί για φυλή με τον Σοσιαλισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/21 3:40 μ.μ.

    Στους φουκαράδες πρέπει να εντάξουμε επειγόντως, εκτός από τους αυτοχθονιστές, και τους αναρχικούς. Άλλωστε συναγωνίζονται επάξια σε μινωική μητριαρχία ο ένας τον άλλον.
    Ευτυχώς κάνει θραύση στις τάξεις του ο φεμινισμός και θα τους τινάξει εντελώς στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/21 5:39 μ.μ.

      Ενώ εσύ ρουφάς σκληρές δόσεις πατριαρχίας... Οι αναρχικοί πηδανε τις Φεμινες τη μια μετά την άλλη ενώ εσύ pornhub πατριαρχη και την έχεις κάνει λάστιχο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/21 5:46 μ.μ.

      Εγώ πιστεύω ότι οι μεγαλύτεροι φουκαράδες είναι ο Χατζηγκογκο και ο Λευτεράκης.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/21 9:49 μ.μ.

      Άσε ρε που πηδάνε τις φεμινες οι αναρχικοί
      https://www.bitchute.com/video/VafIc5LdqbZ2/

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/21 8:48 μ.μ.

    Ωραία είναι!Θα ήθελα να μάθω για την ιστορία της σημαίας του στρασσερισμού,πώς δημιουργήθηκε κτλ.Υπάρχει κάποιο λινκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/21 9:44 μ.μ.

      Έλα ρε προβοκάτορα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/21 6:56 μ.μ.

      Στ' αλήθεια ρωτάω ρε ανεγκέφαλε.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/21 9:56 μ.μ.

    Το σπαθί συμβολίζει τον στρατό ενώ το σφυρί την εργατική τάξη και τους εργαζόμενους γενικότερα. Συμβολίζει την αρμονία του στρατού με τον λαό αντί της επιβολής του στρατού ως όργανο ταξικής κυριαρχίας όπως συμβαίνει στον καπιταλισμό ή όπως συνέβαινε στη φεουδαρχία. Περισσότερα στα βιβλία του Otto Strasser!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Gr. Nationalist Socialist30/9/21 10:14 π.μ.

    Το σπαθόσφυρο συμβόλιζε την φυλετική και ταξική ενότητα στρατιωτών  εργατών, και  εργαζομένων, στα πλαίσια μιας Εθνικοσοσιαλιστικής Κοινωνίας  για Φυλετική και Ταξική Πάλη ενάντια στις τάξεις που τους καταπιέζουν και να απαλλαγεί από αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/9/21 7:00 μ.μ.

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Όσο για τον "πανέξυπνο" που θεώρησε ότι ειρωνεύομαι και ότι είμαι προβοκάτορας,θα του απαντήσω ότι εξ'ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/21 9:54 μ.μ.

      Το σύμβολο του Στρασσερισμού είχε χρησιμοποιηθεί και από τους κομμουνιστές επαναστάτες της Βαυαρίας. Κάποτε έκαναν αναρτήσεις στα εστιατόρια που με αφορμή αυτό έλεγαν τους στρασσερικούς μπολσεβίκους. Για αυτό σε αποκαλεί έτσι ο ανώνυμος. Αλλά όπως είπες εξ' ίδιων κρίνει τα αλλότρια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/21 9:37 π.μ.

      Αδιαφορώ για τους εστιατορες.Ας ασχοληθούν με το πώς θα ξεπλύνουν την κυβέρνηση από την ευθύνη για τις φωτιές,ας ανεβάσουν άρθρα για το πόσο σημαντικό είναι να μείνουμε στο ευρώ.Προφανώς και οι τύποι δεν έχουν σχέση με τον αληθή Ε/Σ,και εδώ γεννάται ένα ερώτημα:Ή αδιαφορούμε τελείως και τους αφήνουμε να βυθιστούν μόνοι τους στην αφάνεια και στη λήθη ή με μια σειρά αναρτήσεων και άρθρων τους τελειώνουμε οριστικά,ώστε να ξυπνήσουν όλοι,διότι η αλήθεια είναι ότι έχουν παρασύρει άτομα.Και εγώ κάποτε διάβαζα τα άρθρα τους,μέχρι που ξύπνησα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/10/21 5:13 μ.μ.

      9:37 εννοείται θα πράξουμε το δεύτερο. Καμία ανοχή στους νεοδημοκρατες με ναζιστική προβιά!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/10/21 8:33 μ.μ.

      Έτσι μπράβο. Λουκέτα στο εστιατόριο και στα fast food υποκαταστήματα των παλιών γκαρσονιών του.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος4/10/21 2:18 μ.μ.

    Καμια ενοτητα με τους χιτλεροδεξιους λακεδες του ευρωκαπιταλισμου. Καμια ενοτητα με τα χιτλεροδεξια σταγονιδια που αναμασουν τις σιωνιστικες προπαγανδες του ινδοευρωπαισμου, των υποχρεωτικων πειραματικων εμβολιασμων και της κλιματικης ψευτοαλλαγης. ΜΟΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Ο ΣΤΡΑΣΣΕΡΙΣΜΟΣ. ΜΟΝΗ ΣΗΜΑΙΑ Η ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΙ. ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.