Η άγνωστη και λογοκριμένη εκπομπή ενός Ουκρανού Εθνικοεπαναστάτη (Αθήνα - Ιανουάριος 2016)


 

39 σχόλια:

  1. Αποφεύγετε συστηματικά να αναφερθείτε στο βρώμικο και διχαστικό ρόλο του Βατικανού στη περιοχή. Γιατί;

    Πρωτίστως ο πόλεμος που διεξάγεται στην Ουκρανία είναι θρησκευτικός. Χριστιανοί Ορθόδοξοι εναντίον Ουνιτών κυρίως αλλά και παγανιστών. Ο Μ.Κ. το χει πιάσει συνειδητά και προβάλλει την άποψη του εμπεριστατωμένα.
    Ωστόσο ο πυρήνας της σύγκρουσης, η γενεσιουργός αιτία είναι αυτή όσο κι αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε. Το ζήτημα καίει και τσουρουφλαει αλλά και φέρνει έκαστο εξ ημών προ των συνειδησιακών του ευθυνών...
    Ορθοδοξία vs Όλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποφασίστε κύριοι. Τελικά ποια η κατηγορία. Παγανιστές Σατανιστές ή Καθολικοί; Είναι αστείο να το λέμε και μόνο ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία περιορίζεται σε θρησκευτικά πλαίσια. Αλήθεια πότε θα βγουν στο φως οι εκκωφαντικές σιωπές μερίδας των εν Ελλάδι χριστιανών για την καταστροφή της ελληνικής μειονότητας στην Μαριούπολη; Πλήρης σιγή από το Άγιο Όρος τώρα που οι Τσετσένοι και οι Πουτινικοί απελευθερωτές ρημάζουν την μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα εκτός μητροπολιτικής Ελλάδος.

      Διαγραφή
    2. Καμμία κατηγορία μην θυματοποιήστε. Είστε αυτό που δηλώνετε κι απ'τις αναρτήσεις σας. Παγανιστές, με έμμεσες αναφορές στον θεωρητικό σατανισμό και τη μισανθρωπία. Κάνω λάθος; Είναι τίμιο να ξεκαθαρίσουμε τί πρεσβεύει ο καθείς αφού μιλάτε για συμπόρευση αυτόνομων ριζοσπαστών εξωκοινοβουλευτικων δεξιων.

      Ασφαλώς και υπάρχουν εθνικά οικονομικά κ.α. αιτία της σύγκρουσης όμως το υπόβαθρο είναι αμιγώς πνευματικό και θρησκευτικό. Το ίδιο έγινε ακριβώς και στον Σέρβο κροατικό πόλεμο. Σλάβοι ετερόδοξοι σε πόλεμο. Ποιοι τους αιματοκυλισαν;

      Μην διαμαρτυρεστε για την χρησιμοποίηση των Τσετσένων από μέρους των Ρώσσων. Ξεχνάτε τον πολυφυλετικό στρατό των Εσ εσ; Οι Ρωμαίοι δεν έκαναν το ίδιο, ανέκαθεν γινόταν από όλους. Και σε μια τελική, η Τσετσενία δεν ανήκει στην Ρωσσικη ομοσπονδία; Έχουν κάθε δικαίωμα και χρέος να υπερασπιστούν το καθεστώς τους όπως εκείνοι κρίνουν.
      Τώρα η ξαφνική ανησυχία σας για το μέλλον της εθνικής μας μειονότητας στη Μαριούπολη είναι μεν δικαιολογημένη αλλά προσωπικά την κρίνω υποκριτική με το συμπάθειο κιόλας...

      Τέλος το Άγιο Όρος γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει ρωσσικος παράγοντας και τι ρόλο, ύπουλο πολλές φορές, έχει παίξει για τα εθνικά συμφέροντα. Μη το ανακατεύετε μόνο και μόνο για εντυπώσεις.

      Επιθυμούμε νίκη των Ρώσσων όχι επειδή τους αγαπάμε όπως μας ειρωνευεστε, αλλά επειδή εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα της πατρίδας και του λαού. Δεν ταυτιζόμαστε μαζί τους ιδεολογικά ούτε και ζούμε το φυλετικό μας όνειρο με το ξανθό γένος όπως πράττουν άλλοι ορμώμενοι εν πολλοίς από συμπλεγματικά απωθημένα...
      Επίσης επιθυμούμε και την διάλυση της καθεκυστιας πολιτικοοικονομικής τάξης της Ευρώπης τόσο για τα εγκλήματά της έναντι του διαχρονικού ελληνισμού όσο και για τα πάνδεινα που έχει προκαλέσει στα έθνη του κόσμου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/3/22 2:31 μ.μ.

      Όλοι οι τσετσενολαγνοι φέρνετε ως παράδειγμα τα σσ. Τι σχέση έχει ο ρωσικός στρατός του αντιναζιστη, KGBιτη Πούτιν με τα ένδοξα και ηρωικά τάγματα που υπερασπίστηκαν την Ευρώπη από τις ορδές των μπολσεβίκων;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/3/22 2:50 μ.μ.

      Οτι σχέση εχει ο Ιδρυμένος απο Εβραίο καπιταλιστή (κολομοισκι) Αζόφ με τον εθνικοσοσιαλισμο. Καμια δηλαδή

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ σχολιαστή καλή η προσπάθεια να μας συνδέσετε με την Παλλήνη και θεωρίες θρησκευτικής μανίας αλλά πάλι για γεωπολιτικό GPS θα ψάχνετε στο τέλος. Μην αφήνετε την ειρωνεία να αποκαθιστά την έλλειψη των επιχειρημάτων σας. Χαιρόμαστε να διαφωνούμε.

      2:50 γνωστό το κόλλημα πολλών κατά της αζοφ αλλά ο Άρης Αρίων είναι πιο αξιόπιστη πηγή για το ουκρανικό ζήτημα. Οι εν Ελλάδι θαυμαστές του Πούτιν είναι λίαν αναξιόπιστοι για το θέμα αυτό και κυρίως για το εθελοντικό τάγμα.

      Μην προσπαθούν κάποιοι να κατασκευάσουν θεωρίες σύγκρουσης ή μαύρης χρηματοδότησης για πρόσωπα που εκτιμούμε ή για κινήσεις ανάμεσα σε ομάδες της τρίτης θέσης.

      Η διαφωνία στο θέμα της Ουκρανίας δεν σημαίνει διχασμός ή ρήξη με πρόσωπα ομάδες και άλλες κινήσεις. Υπάρχει άριστη συνεργασία με όλους όσους μπορεί να υπάρξει διάλογος.

      Ευχαριστίες για την επικοινωνία εκτός του ιστολογίου με πρόσωπα που έχουν πολυετή προσφορά στον χώρο και εκτιμούν την συντακτική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/3/22 6:50 μ.μ.

      Διαψευδεις δηλαδή οτι το αζοβ το ίδρυσε ο εβραίος καπιταλιστής κολομοισκι; Αυτό αναμφισβήτητο είναι πλεον ιστορικά

      Διαγραφή
    7. Καμμία ειρωνεία απέναντι σας όμως κάποια πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Τώρα για τα GPS που λέτε χρειάζονται περαιτέρω σε κείνους που ψαρεύουν σε αχαρτογραφητα ύδατα...

      Ίσα ίσα που εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα το γεγονός ότι δημοσιεύονται και σχόλια τα οποία είναι επικριτικά στις αναρτήσεις του ιστολογίου. Προς τιμήν σας.

      Σεβασμός σε όσους αγωνίζονται και πεθαίνουν για τις ιδέες τους. Τα βίντεο με τους αγωνιστές της AZOV, οι οποίοι αυτοκτονούν στους δρόμους της Μαριούπολης αρνούμενοι να παραδοθούν σε Ρώσσους και Τσετσένους, είναι πραγματικά συνταρακτικά αν είναι γνήσια φυσικά.

      Διαγραφή
    8. Gr. Socialist - Nationalist25/3/22 11:03 π.μ.

      Με την ευκαιρία του Ρωσουκρανικου πολέμου όσο αφορά για το γεωπολιτικο GPS, στο εθνικηστικο χώρο και του Ε/Σ χώρο
      αλλοι χρησημοποιουν το γεωπολιτικο GPS της ουσας άλλοι το γεωπολιτικο GPS glonass και άλλοι το γεωπολιτικο GPS Galileo
      Και ο νοών νοείτω

      Υ. Γ. Χρόνια πολλά για σήμερα επί τη ευκαιρία της εθνικής εορτής της Ελληνικής Επανάστασεως

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/22 10:57 π.μ.

    Δεν ισχύει αυτό που λες. Οι Κοζάκοι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και μια χαρά εθνοτικά Ουκρανοί νιώθουν και πολεμάνε τον εισβολέα, για την ακρίβεια οι ΧΟ Κοζάκοι από αιώνες πίσω ήταν ένα καστρο της ουκρανικής αυτοδιάθεσης και σήμερα ένα από τα σύμβολα του ουκρανικού εθνικισμού. Τώρα για ουνίτες παγανιστές ορθοδοξία εναντίον όλων, τι να σου πω ρε καημένε; Σε ενοχλεί το τάγμα Αζόφ που οι περισσότεροι είναι παγανιστές και σηκώνουν αγαλματα των αρχαίων σλαβικών θεών στη Μαριούπολη και αλλού; Το "Ορθοδοξία vs Όλων" σε κάνει να προτιμάς ισλαμιστές Τσετσένους που υπό την ιαχή Αλλαχου Άκμπαρ, όπως ακούμε σε βίντεο, ψάχνουν για "ουνίτες και παγανιστές" Ουκρανούς; Ποιος εκπλήσσεται, αλήθεια, που οι απολογητές του Σχολάριου ("καλύτερα τουρκικό σαρίκι παρά λατινική τιάρα") αποδείχθηκαν φανατικοί οπαδοί του ισλαμοχριστιανικού τουρκοφιλικού ευρασιανισμού του Ντούγκιν; Κανείς. Σίγουρα όμως εκπλησσόμαστε και εξοργιζόμαστε με την εγκληματική ανοησία μας να ανεχόμαστε τόσα χρόνια να συνυπάρχουμε στο χώρο με τα ορφανά του Κιτσίκη. Ο χώρος χρειάζεται επανεκκίνηση, άμεσα. Έχει μπει κάθε καρυδιάς έμμισθο καρύδι και κάνει εισοδισμό, όπως το Ουκρανικό περίτρανα απέδειξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον μακαρίτη Κιτσίκη είναι αλήθεια ότι όσο ζούσε δέχτηκαν αυστηρή κριτική οι θέσεις του. Το πρόβλημα του χώρου δεν ήταν φυσικά οι θέσεις του που βρήκαν περιορισμένη απήχηση αλλά κάποιοι άλλοι προύχοντες γνωστοί σε όλους. Και επειδή καλό είναι να τα λέμε όλα μην μας κάνει να δημοσιεύσουμε μια συνέντευξη του σε γνωστό εθνικοσοσιαλιστικό περιοδικό. Κάποιοι θα νιώσουν άσχημα. Άρα αν έχεις αποδείξεις για έμμισθα άτομα που τα έπαιρναν ή τα παίρνουν από τους οπαδούς του Κιτσίκη σε καλούμε να στείλεις στοιχεία να τα ανεβάσουμε.

      Διαγραφή
  3. Καλό θα είναι επίσης να αναλύσεις αν θες τι εννοείς με τον όρο επανεκκίνηση πως θα επιτευχθεί αυτή και ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ πρωτεργάτες. Να βλέπουμε το δέντρο και τα άσχημα του (Κιτσίκης και επαφές με Τούρκους) αλλά να μην χάνουμε το δάσος (γνωστοί πάμπλουτοι αστοί και συνεργάτες της δεξιάς που ελέγχουν τον χώρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/22 2:39 μ.μ.

      Επανεκκίνηση με τον Πλεύρη, τον εστιάτορα, τον ξανθό και τον καράφλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/3/22 7:16 μ.μ.

      Ναι κάνε εσύ επανεκκίνηση με το Γκέκα άμα σε ενοχλεί ο ξανθός

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/3/22 12:03 μ.μ.

      Χάρης δαγκωτο!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/22 9:49 μ.μ.

    https://www.gazzetta.gr/plus/2100601/i-rosia-anoixe-egklimatiko-fakelo-gia-ton-bandalismo-toy-mnimeioy-stin-kallithea

    οι παλλακίδες των ΗΠΑ πλέον θα ακολουθούν τις εντολές του νέου νταβατζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/3/22 9:28 μ.μ.

    οι ΚΚΕδες αποκαλύπτουν χωρίς ρετσινόλαδο πόσο διεφθαρμένο είναι το μοσχοβίτικο καθεστώς των ολιγαρχών. τελικά οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του Βλαδίμηρου και των λαϊκών δημοκρατιών είναι οι Έλληνες εθνικιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/3/22 9:49 μ.μ.

    πείτε κάτι για τον σύντροφό voivod που όλη μέρα γκρινιάζει για την Ουκρανία και κάνει και παράπονα

    μπλιετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/3/22 11:34 π.μ.

    Μωρέ τι λέτε;Γκέκας Περίανδρος και σαχλαμάρες.Τα ίδια και τα ίδια.Όλοι οι ..............Όσο για τον χάρη και τον άλλο τον καινούργιο τι να πούμε;Κράζουν τον χώρο αυτοί και παριστάνουν τους κάμποσους.Η αυτονομία είναι η μόνη λύση.Όχι άλλα μαγαζάκια σαν του χοντρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/22 11:36 π.μ.

      Και ο Χαρης αυτόνομος είναι ορφανο του Κιτσίκη. Οπως και οι Γκέκας Περίανδρος κα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/3/22 2:39 μ.μ.

      θίχτηκες για τον κολλητό σου λογικό αλλά ο Γκέκας είναι αρχηγός οργάνωσης αν θυμάσαι απορρίπτει την αυτονομία

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος24/3/22 8:16 μ.μ.

    Σιγά μην έχω κολλητό τον Γκέκα.Που να τον βρω εκεί πάνω που πήγε;😂
    Ορφανός δεν είμαι 😆
    Ορφανοί θα μείνετε όλοι εσείς πρώην χρυσαυγητες που φύγατε από το μαγαζί του χοντρού.Φωνάξτε τώρα ζήτω ο αρχηγός να σας ακούσουμε 😂
    Ο Κιτσίκης ήταν Εβραίος.Δεν το ξέρατε;
    Κάτι μάθατε και σήμερα.
    Πάρτε δρόμο πρώην και νυν χρυσαυγητες,κασιδιαρεοι,φιλελευθεροι νεοναζί και μπολσεβίκοι.Η αυτονομία ειναι ο δρόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/22 10:45 μ.μ.

      8:16, ψάχνεις δηλαδή τον Γκέκα και δεν τον βρίσκεις καημένε;
      Νάτος! https://www.youtube.com/watch?v=FWKUE5q9z0I

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος25/3/22 2:42 μ.μ.

    Οι Τσετσένοι που χρόνια πολεμούσαν την Ρωσία για την δημιουργία ενός ανεξάρτητου τσετσενικού και ισλαμικού κράτους κατάλαβαν πως εντός της αυτοκρατορίας τελικά μπορούν να υπάρχουν στον ζωτικό τους χώρο και να ζούνε όπως θέλουνε ενώ στον φρικιαστικό κόσμο που ετοιμάζει η νεοταξική δύση δεν θα υπάρχουν καν ως ατομικότητες. Κάποιοι Έλληνες εθνικοεπαναστάτες ως ανώτεροι προφανώς ακόμα να το καταλάβουν. Θυμηθείτε λίγο σε ποιές περιόδους της ιστορίας υπήρξε στην πράξη ο ελληνικός και όχι μόνο κοινοτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή παρατήρηση.
      Το νεοελληνικό κράτος είναι φορετο.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος26/3/22 11:09 π.μ.

    Αφού επέστρεψε ο αρχηγός του Άρματος είναι μεγάλη ευκαιρία να συμμετάσχει στο συνέδριο των εθνικοσοσιαλιστών του Μαρτίου. Η πιθανότητα μιας συνεργασίας των πυρήνων του Γκέκα, του ξανθού και του ιππέα είναι ο μόνος δρόμος για να βγει ο χώρος από το τέλμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/22 5:36 μ.μ.

      Το green pass το έδειξε στο αεροδρόμιο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/22 5:58 μ.μ.

      Καλά.
      Τώρα ξαναπάρε τα χάπια σου και πέσε πάλι για ύπνο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/3/22 7:00 μ.μ.

      Μπαίνει ο Απρίλης και ακόμα συνέδριο δεν βλέπουμε. Τέλη ζεις;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/3/22 9:48 μ.μ.

      αι ειδοί του Μαρτίου

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/3/22 12:29 π.μ.

    5:36
    Όχι, δεν πέρασε από αεροδρόμιο, έπεσε με το αλεξίπτωτο. Αλεξιπτωτιστής δεν εἶναι;

    Εσύ όμως είσαι ο ίδιος καταπράσινος από την χολή σου, στάζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/3/22 4:44 μ.μ.

    Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να πραγματοποιηθεί η ένωση που όλοι περιμένουν. Αν ο Περίανδρος καταφέρει να εξευμενίσει την οργή του Γκέκα για τις επιθέσεις του ιππέα στο πρόσωπο του. Αν δεν γίνει με κατάλληλο τρόπο η διαμεσολάβηση είναι πολύ δύσκολο ο Γκέκας με τον Καλέντζη να δώσουν τα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/22 9:00 μ.μ.

      Με ποιους να συμμαχήσει το ΑΡΜΑ ωρέ ανώνυμε; Με πέντε κοκορόμυαλους και δυο κοριτσόπουλα που θαυμάζουν τον ξανθό; Ή με το τσίρκο του ακατανόμαστου; Οι οργανώσεις συζητούν με άλλες οργανώσεις. Από τις τρεις που μελέτησες μόνο το ΑΡΜΑ είναι οργάνωσις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/22 9:26 μ.μ.

      Και γιατί να δώσουν τα χέρια; Τι έχει να κερδίσει ο χώρος από αυτό;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος27/3/22 8:58 μ.μ.

    https://www.ethnikometopo.gr/diethneis-ekselikseis/358-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-olena-semenyaka,-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-national-korps,-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%80%CE%BF

    Μπράβο στο εθνικό μέτωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/3/22 4:22 μ.μ.

      Σκ@#τά στο εθνικό μέτωπο του Αντώνη Σαμαρά.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος29/3/22 1:59 μ.μ.

    μόνο οι τυφλοί δεν κατάλαβαν ότι κουκουλοφόρος στο βιντεάκι είναι η αυτού εξοχότης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε βρωμερό ερπετό τι άλλο θα γράψεις; Πέρα από τυφλό ζώο είσαι και κουφό ζώο. Βλέπεις τι προφορά έχει ρε ή έχεις κάψει όλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα; Μείνε στην ανώνυμη ηλιθιότητα σου λοιπόν. Τουλάχιστον γράφεις τα ίδια και τα ίδια γράψε και κάτι έξυπνο ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/3/22 9:48 π.μ.

      το βρωμερό ερπετό έδωσε ρέστα

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.