Αποκλειστικό: μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τον συναγωνιστή Άρη Αρίων από την Ουκρανία. Μάχιμος Εθνικοσοσιαλιστής και πρώην σύμβουλος του Συντάγματος Azov σε θέματα ιδεολογίας και οργάνωσης καθώς και μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

 

Για τον Άρη Αρίων μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα μας εδώ, ενώ για την Ουκρανία εδώ

Ο παλαίμαχος συναγωνιστής απάντησε υπό τους ήχους των συναγερμών στις ερωτήσεις μέλους της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου», και παραμένει στην Ουκρανία. 

Η περιοχή που βρίσκεται τελεί σε καθεστώς επαγρύπνησης λόγω των απειλών της Ρωσικής ομοσπονδίας ενώ όπως δήλωσε όλοι οι κάτοικοι παίρνουν τα όπλα σύμφωνα με τα σχέδια γενικής επιστράτευσης.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται δεν είναι αναγκαίο να εκφράζουν το σύνολο των μελών της συντακτικής ομάδας.

Συναγωνιστή παρά το δύσκολο των συνθηκών σε ευχαριστούμε για τον χρόνο και την δύναμη να απαντήσεις. Πως είναι η κατάσταση στα διάφορα μέτωπα;

Σφοδρές συγκρούσεις λαμβάνουν μέρος σε πολλά μέτωπα κυρίως έξω από πόλεις και κομβικά οδικά σημεία, αλεξιπτωτιστές του εχθρού πέφτουν στο Χάρκοβο, ανηλεείς βομβαρδισμοί σε Μαριούπολη και Κίεβο, ενώ πριν λίγες ημέρες διεξήχθη μια ομηρική μάχη κοντά στο Donbass όπου μικρός αριθμός μελών της εθνοφρουράς που συμπεριλαμβάνει και μονάδες του Συντάγματος Azov συγκρούστηκαν με υπέρτερες δυνάμεις πάνοπλων Τσετσένων μισθοφόρων του Πούτιν. Σε αυτή την σύγκρουση θυμίζοντας άλλες εποχές της ηρωικής Ουκρανικής ψυχής οι Εθνικιστές τσάκισαν τους πολεμοχαρείς Καυκάσιους του Ραμζάν Καντίροφ ο οποίος ζήτησε την άμεση απόσυρση των δυνάμεων του! Είδα δηλώσεις του στην τηλεόραση με τα μάτια μου να μιλάει για αντίσταση που δεν περίμενε αφού αυτή είναι παλλαϊκή!

Ποια η αλήθεια για τις δυνάμεις του Συντάγματος Azov και τους εθελοντές που κατατάσσονται σε αυτές;

Μεγάλος αριθμός τους είναι Ρωσόφωνος και το 25% του συνόλου Ρωσικής καταγωγής, είναι μια εκπαιδευμένη πολιτοφυλακή του επίσημου κόμματος που έχει πολιτικό και στρατιωτικό σκέλος (National Corps Party και Azov Civil Corps), πολλοί όμως αγνοούν ότι παραμένουν από την ίδρυση τους πολυσυλλεκτικής ιδεολογικής προέλευσης από απλούς Πατριώτες μέχρι Φασίστες και Εθνικοσοσιαλιστές. Έχουν ακόμη και «εθνικοαναρχικούς» στις τάξεις τους καθώς και οπαδούς αθλητικών ομάδων που συσπειρώνονται σε αυτόνομες ομάδες ανά περιοχή, μπράβο σας που είχατε γράψει άρθρο για αυτή την πραγματικότητα που μπορεί να ξενίζει πολλούς που δεν γνωρίζουν την ιστορία. Λάθη και παραλείψεις στην ηγεσία έχουν υπάρξει, όμως τα απλά μέλη που πολεμούν στην πρώτη γραμμή για την οικογένεια τους δεν έχουν καμιά σχέση με ξένους χρηματοδότες Αμερικανούς ή άλλους Νατοϊκούς. 

Τα δε σύμβολα τους για τα οποία κάποιοι κάνουν τόσο θόρυβο πράγματι κάποια είναι παραδοσιακά Ουκρανικά και κάποια από την Εθνικοσοσιαλιστική περίοδο αν και δεν είναι όλοι «νεοναζί», στην πραγματικότητα μικρό ποσοστό εντάσσονται σε αυτό το πολιτικό πλαίσιο. Είναι επίσης ψευδές ότι πολλοί μαχητές είναι Χαζάροι στην καταγωγή ενώ να σημειώσω ότι το 70% των μελών ιδεολογικά είναι κοντά ή πιστεύουν στις παραδόσεις του ιδιαίτερου εθνικιστικού κινήματος του Stepan Bandera ο οποίος σε ένα γενικότερο ιστορικό και πολιτικό πλαίσιο εντάσσεται στην Ουκρανική «Τρίτη Θέση» αφού συγκρούστηκε και με τους Γερμανούς αλλά και με τους Μπολσεβίκους. Δεν έχουν ως τάγματα εθελοντικά καμιά άμεση εξάρτηση με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ με τους πρώτους μάλιστα να ζητούν την άμεση απαγόρευση τους, ενώ σήμερα όποιος από 18-60 ετών ξένος υπήκοος θέλει να καταταχθεί είναι καλοδεχούμενος.

Ποιοι οι στόχοι των Ρώσων;

Πέρα από στρατόπεδα έχουν χτυπηθεί σχολεία, νοσοκομεία, εκκλησίες όπως αυτή της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο, ειδικά σχολεία και οικοτροφεία, πολλοί άμαχοι βρήκαν τον θάνατο ενώ υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Καμιά περιοχή της πλουτοκρατίας δεν χτυπήθηκε όπως και κανένα εργοστάσιο Ουκρανού και Ρώσου ολιγάρχη με ιδιαίτερη ... καταγωγή.

Ποιος ο στόχος του Πούτιν;

Οι στόχοι είναι πολλοί. Οικονομικοί και γεωπολιτικοί, μια εγκαθίδρυση ανδρεικέλων που να είναι εντελώς εξαρτημένοι από το Κρεμλίνο αφού ο ρόλος άλλων έλαβε τέλος, επίδειξη δύναμης προς όλους και η ενδυνάμωση της πολεμικής βιομηχανίας με μεγάλα χρηματικά ποσά να καταλήγουν στον ίδιο, τέλος να επιβληθεί ως ηγέτης μιας τεμαχισμένης Ουκρανίας συγγενικό πρόσωπο του πρώην πράκτορα της KGB.

Είναι παλλαϊκή η αντίσταση;

Σε συνέχεια της Φινλανδικής και Ουγγρικής παράδοσης, αυτοί που πυρπολούν τα άρματα μάχης των δυνάμεων εισβολής είναι από δέκα έως δεκαπέντε χρονών. Υπάρχει όσο και αν δεν θα το πιστεύουν κάποιοι, μεγάλη έλλειψη μπουκαλιών για την κατασκευή μολότοφ. Γιαγιάδες με καραμπίνες και παιδιά με ότι βρουν είναι έτοιμοι για όλα. Θα πέσουν με την Μαυροκόκκινη σημαία μέχρι ενός!

Τι λέει ο απλός λαός για τον Ζελένσκι;

Είναι ένας οπαδός του πολιτιστικού μαρξισμού που χρηματοδοτήθηκε από τους ολιγάρχες και την μαφία της Οδησσού και πρώην μέλη της KGB. Η πλειοψηφία είναι εναντίον του και οι περισσότεροι πολίτες φυσικά ενάντια στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Αφού κατάλαβαν ότι πάλι στήθηκε ένα παιχνίδι στις πλάτες τους όπως και με την Κριμαία για τα συμφέροντα άλλων και κυρίως για την διάλυση της χώρας σε τομείς που θα μοιραστούν σε όλους τους καπιταλιστές.

Πως αντιμετώπισε το καθεστώς τους συναγωνιστές μετά το Maidan;

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά το Maidan ακολούθησαν δολοφονίες ριζοσπαστών συναγωνιστών κάποιοι υπήρξαν και μέλη της Azov, φυλακίσεις, χιλιάδες χημικά σε διαδηλώσεις, διάλυση ομάδων που ήταν ενάντια στην κυβέρνηση, και απαγόρευση ιστοσελίδων. Οι Ρώσοι μάλλον οι Μοσχοβίτες για να είμαι πιο σωστός, για λόγους προπαγάνδας ονομάζουν όλους τους Ουκρανούς «νεοναζί» για να δικαιολογήσουν τον αντιφασισμό τους ενώ την ίδια στιγμή η Ουκρανική κρατική τηλεόραση απαγορεύει κάθε «φιλοφασιστική» προπαγάνδα για να μην προκαλεί και απεναντίας προβάλλει εμβατήρια της Σοβιετικής περιόδου όταν και «απελευθερώθηκε» από τους Σταλινικούς η Ουκρανία! Σημαντικές στρατιωτικές μονάδες παραμερίστηκαν και απομονώθηκαν σε κάποια μέτωπα, άλλες αφέθηκαν στην τύχη τους και ουσιαστικά διαλύθηκαν με το πέρασμα του χρόνου, ενώ δεν έλειψαν και συγκρούσεις με δυνάμεις πιστές στο καθεστώς ή μια προσωρινή αναγκαστική σύμπλευση ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δυνάμεις εθελοντικής αυτοάμυνας οι πράκτορες και οι πληροφοριοδότες του επίσημου καθεστώτος.

Ποια η στάση των ομογενών απέναντι στην Azov και τις εθνικιστικές πολιτοφυλακές;

Η πλειοψηφία των ομογενών είναι θετικοί απέναντι τους, κάποιοι μάλιστα πολεμούν δίπλα τους αλλά δεν ταυτίζονται όλοι σε ιδεολογικό επίπεδο. Τα σενάρια για δολοφονίες και πογκρόμ ομογενών από το Σύνταγμα Azov επειδή είναι Έλληνες και χριστιανοί ορθόδοξοι είναι ένα μεγάλο ψεύδος. Τα τελευταία θύματα προήλθαν από το βαρύ πυροβολικό του εχθρού, ενώ το γνωστό επεισόδιο στην ταβέρνα ήταν αποτέλεσμα μεθυσμένων που είχαν ένοπλη συμπλοκή για άσχετο λόγο!

Ήταν προετοιμασμένη η πολιτική ηγεσία για την εισβολή;

Στημένη κατάσταση. Δεν το περίμενε ο στρατός ότι θα υπάρξει μαζική επίθεση όμως κάποιοι στρατιωτικοί το γνώριζαν και είχαν ενημερώσει αλλά δεν τους άκουσε κανείς. Άμεση ευθύνη έχει η επίσημη κυβέρνηση που δεν έβαλε φρουρές και φυλάκια προκάλυψης καθώς και συστήματα προειδοποίησης. Τον ίδιο ρόλο έπαιξαν και οι Αμερικανοί και άλλοι Δυτικοί προς όφελος του Πούτιν. Ο πρόεδρος ήθελε να παραδώσει αμαχητί την χώρα αλλά τον πίεσαν οι συναγωνιστές, αφού αν έκανε κάτι τέτοιο θα ήταν προδότης την στιγμή που όλοι οι Ουκρανοί είναι στόχος για τους Ρώσους. Οι Ρώσοι δεν περίμεναν ότι θα υπάρξει τέτοια αντίσταση σε ολόκληρη την χώρα. Και ας μην ξεχνάμε ότι ο φιλορώσος πρόεδρος είχε πουλήσει πριν το 2014 τα όπλα της Ουκρανίας στην μαύρη αγορά, είχαν διαλύσει τις μονάδες εκτός από κάποιες των ειδικών αποστολών. Οι Ουκρανοί μπήκαν στα εργοστάσια και παλαιότερα και τώρα και έφτιαξαν θωρακισμένα οχήματα μόνοι τους, απαλλοτρίωσαν όπλα και πυρομαχικά από τον εσωτερικό εχθρό και πολέμησαν τους εισβολείς και το 2014 και τώρα. Όταν θα μπουν στην Θράκη οι Τούρκοι που είναι σύμμαχοι των Μοσχοβιτών ολιγαρχών και θα έχουν πληροφορίες από το Κρεμλίνο να δω τι θα πουν οι διάφοροι σιτιζόμενοι από την πρεσβεία που μισούν άνευ λόγου τους Ουκρανούς.

Ποια η άποψη σου για την αποστολή όπλων από τον υπάλληλο Μητσοτάκη με αεροπλάνα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας;

Δεν θα έπρεπε να στείλει προς εξυπηρέτηση των ΗΠΑ κανένα φορτίο όπλων αφού δεν νοιάζεται για τον απλό λαό αλλά για τα αφεντικά του. Έπρεπε να στείλει για παράδειγμα φάρμακα. Ακολουθεί εντολές δεν νοιάζεται για το δίκαιο της εθνικής ανεξαρτησίας του Ουκρανικού λαού.

Είναι η Ρωσία του Πούτιν μια ελπίδα της Λευκής Φυλής και προπύργιο ενάντια στην διαφθορά της Δύσης όπως λένε κάποιοι του «χώρου»;

Τα τελευταία χρόνια επανέρχεται η στυγνή λογοκρισία και οι διώξεις του Σοβιετικού μοντέλου. Χιλιάδες συναγωνιστές σαπίζουν ή δολοφονούνται στα κελιά του καπιταλιστικού καθεστώτος των Μοσχοβιτών, με το 80% των ανθρώπων του Κρεμλίνου να είναι Ρώσοι μόνο στα χαρτιά. Όπως και τα περισσότερα δεξιά χέρια του Πούτιν είναι πρώην συνάδελφοι του στην μυστική υπηρεσία, ολιγάρχες και άνθρωποι της μαφίας. Το ίδιο συμβαίνει με τα αφεντικά του Ουκρανού προέδρου καθώς και των Βρυξελλών και φυσικά των ΗΠΑ. Υπάρχει σχετικός νόμος αν κρίνεις στο διαδίκτυο την επίσημη ιστορία να εισπράττεις ισόβια, ενώ η εκπαιδευτική πολιτική στα σχολεία είναι ότι ο Ρωσικός λαός είναι στο σύνολο του Σλάβοι με μίξη Μογγόλων και Χαζάρων. Ο ίδιος ο ηγέτης της ομοσπονδίας είναι μη Ρωσικής καταγωγής εκ μητρός, όπως και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης του. Η επίσημη εναντίωση στις αθλιότητες της Δύσης που αντιγράφουν κάποιες ΜΚΟ στην χώρα δεν σημαίνει κάτι σοβαρό για τον άνεργο Ρώσο που το σπίτι του και η γη του πουλιέται σε Κινέζους και Σιωνιστές ή προσπαθεί να εναντιωθεί στους ξένους εισβολείς που έχουν κάνει οχυρό τους την πρωτεύουσα Μόσχα.


68 σχόλια:

  1. Κατατοπιστικο το αρθρο. Εχω ομως ορισμενες ερωτησεις. Τι εκαναν οι 'δικοι μας' για την αποτροπη του πολεμου; γιατι τωρα εμφανιζονται ως οι μονοι φανατικοι υποστηρικτες του εβραιου προεδρου της Ουκρανιας. Τι επραξαν οταν καταργησε ο εβραιος τον ορο Ελληνικη μειονοτητα στην Μαριουπολη. Τι απαντα στους Ελληνες, που ακουσαμε στα μμε, οτι οι ανδρες του Αζοφ κανουν εναντιον τους φρικαλεοτητες. Γιατι δεν γκρεμισαν τον ηθοποιο απο την προεδρια αφου ηξεραν οτι ηταν στημενο το παιχνιδι. Συνηθως οι αυτονομιστες ειναι και εθνικιστες , γιατι τοσο μισος προς αυτους απο τους Αζοφιστες; ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/22 9:56 μ.μ.

    Δεκτόν. Η Ρωσία είναι όπως την περιγράφετε. Κανείς δε διαφωνεί ότι και εκεί επικρατούν οι φιλελεύθεροι, με την πολιτιστική και ηθική παρακμή να είναι καθεστώς. Τα ίδια και χειρότερα όμως δεν λαμβάνουν χώρα και στην Αμερικανοευρώπη, από όπου ξεκίνησε όλη αυτή η κατάσταση και εξαπλώθηκε σαν πανούκλα στα Σλαβικά και τα άλλα μη δυτικά έθνη; Και μόνο που χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω περί αυτής της απλής αλήθειας τρομάζω.

    Αλλά αν θες σου κάνω το χατίρι και παραδέχομαι ότι η Ρωσία είναι περισσότερο διεφθαρμένη, ανήθικη και παρακμιακή από την Δύση. Εδώ όμως δεν μιλάμε για σύγκρουση "ηθικών συστημάτων", αλλά για προσπάθεια ιμπεριαλιστικής επέκτασης του πολιτικοστρατιωτικού συμπλέγματος των ΝΑΤΟ-ΕΕ παγκοσμίως. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τελειώνει και οποιαδήποτε δυνατότητα ανατροπής του εξουσιαστικού φιλελευθερισμού, καθώς δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι οι διαβρωμένοι πολτοποιημένοι πληθυσμοί θα μπορέσουν να νικήσουν το πανίσχυρο Τέρας, αν αυτό εξαπλωθεί παντού. Ποιοι μωρέ θα ξεσηκωθούν να πολεμήσουν; Οι πορνοεθισμένοι που ξημεροβραδιάζονται στο τάμπλετ και την τβ; Δυστυχώς, μόνο με εξωτερική επίθεση θα πέσει ο φιλελεύθερος Λεβιάθαν. Αν η θεία πρόνοια θέλει τον πολέμαρχο Πούτιν Χαν να ρίξει πρώτος το βέλος στην καρδιά του Κτήνους (προφανώς για τους δικούς του ιδιοτελείς σκοπούς), τότε πρέπει να τον υποστηρίξουμε. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

    Το ιδανικό θα ήταν οι Ουκρανοί ε/ς με τις αποκριάτικες στολές να ρίξουν τον Ζελέ και να συμμαχήσουν, έστω τακτικά και όχι στρατηγικά, με την Μόσχα εναντίον των θαλασσίων φιλελεύθερων δυνάμεων. Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, απλά κάντε στην μπάντα και αφήστε τον Βλαδίμηρο να περάσει...

    C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/22 10:20 μ.μ.

    Η σημασία αυτής της συνέντευξης ανταπόκρισης βρίσκεται στο ότι ξεκαθαρίζει τρία βασικά στοιχεία : α) Ότι στην Ουκρανία υπάρχει μια ισχυρή λαϊκή κινητοποίηση απώθησης του εισβολέα κάτι που πέταξε έξω τους αρχικούς υπολογισμούς όχι μόνο των Ρώσων αλλά και των Δυτικών που από ότι φαίνεται δεν ηθελαν δεν περίμεναν τη στάση αυτή των Ουκρανών β) Ότι η προπαγάνδα περί ναζί κ νεοναζί χρησιμοποιείται καταχρηστικά στην περίπτωση των Αζοφικων δυνάμεων όχι μόνο από τους Ρώσους αλλά και από το καθεστώς κ τους Δυτικούς που τα τελευταία χρόνια από ότι φαίνεται προσπάθησαν να καταστείλουν την δυναμική της Ουκρανικής Τρίτης Θέσης του 2014 γ) Είναι συγκλονιστικό πως πολλά πράγματα πρέπει να μας απασχολούν για την θέση που θα βρισκόταν η δικιά μας πατρίδα σε περίπτωση τουρκικής εισβολής οικονομικά, διπλωματικά αλλά κ στην απλή οργάνωση του κόσμου να μην φοβηθεί κ να αγωνιστεί υπέρ βωμών κ εστιών.
    Συμφωνεί η διαφωνεί κανείς είναι μια μαρτυρία που αναγκάζει τις δογματικές κ ιδεοληπτικής φύσης αναλύσεις που καθαγιάζουν τον ένα ιμπεριαλιστή έναντι του άλλου , να καταντάνε θεωρίες εκτός πραγματικότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/3/22 10:33 μ.μ.

    Ουκρανικός κι Ρωσικός λαός είναι αδέλφια,τα όπλα πρέπει να στραφούν κι από τις δύο μεριές στις κυβερνήσεις τους που είναι είτε ιμπεριαλιστικές, είτε υποχείρια των σιωνιστών! ΟΎΤΕ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΎΤΕ ΠΟΎΤΙΝ! ΌΧΙ ΠΌΛΕΜΟ ΑΔΕΛΦΙΚΌ!

    Προλεταριος ΕΡΓΆΤΗΣ ΣΤΡΑΣΕΡΙΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/3/22 4:29 π.μ.

    Απο ΑντιΝατοικος
    Κατα την γνωμη μου φαινεται καθαρα απο τις απαντησεις του Α.Α, στις ερωτησεις του ΜΚ, ο φετιχισμος αλλα και η "χρησιμη ηλιθιοτητα" οσων ΕΣ πολεμανε στο πλευρο του νατοικου καθεστωτος του Ζελενσκυ! Ειχα κανει ενα σχολιο περι του ουκρανικου εχθες, σε αλλο αρθρο του ΜΚ και η σημερινη απαντηση του Α.Α στις ερωτησεις του ΜΚ αποδεικνυει οτι ειχα δικιο.
    Δεν μπορει να αντιληφθει ο Α.Α την διαφορα του πλανητικου Ιμπεριαλισμου των Αγγλωσιωνιστων που προσπαθουν να στραγγαλισουν την Ρωσια, για να επιτυχουν παγκοσμια κυριαρχια, απο το μικροιμπεριαλισμο της Ρωσιας, (που στο κατω - κατω βρε αδερφε Α.Α για την ιστορικη κοιτιδα της πολεμαει) και την προσπαθεια της να "ανασανει" απο τον επικειμενο στραγγαλισμο!
    Εσυ για ποιον πολεμας αγαπητε Α.Α;;; Για μια "εθνικοσοσιαλιστικη ουκρανια"; Και εναντια σε ποιον;
    Γραφεις: "Όταν θα μπουν στην Θράκη οι Τούρκοι που είναι σύμμαχοι των Μοσχοβιτών ολιγαρχών και θα έχουν πληροφορίες από το Κρεμλίνο να δω τι θα πουν οι διάφοροι σιτιζόμενοι από την πρεσβεία που μισούν άνευ λόγου τους Ουκρανούς"
    Μα που ανηκει η Τουρκια αγαπητε Α.Α;;; Νατοικη δεν ειναι;;; 'Η μηπως περιμενεις και εσυ να μας σωσει το Νατο οταν θα μπουν;;;
    Κι αν ο Πουτιν ειναι εβραιος εκ μητρος οπως γραφεις, ο Ζελενσκυ τι ειναι;;;
    Γραφεις: "Λάθη και παραλείψεις στην ηγεσία έχουν υπάρξει, όμως τα απλά μέλη που πολεμούν στην πρώτη γραμμή για την οικογένεια τους δεν έχουν καμιά σχέση με ξένους χρηματοδότες Αμερικανούς ή άλλους Νατοϊκούς."
    Μια περιηγηση στο ιντερνετ θα σε κανει να αλλαξεις γνωμη πολυ ευκολα. Απο το 2004 χρηματοδοτουν τις "ΕΣ" οργανωσεις οι Νατοικοι, κρυφα και φανερα!
    Ετσι παιζεται το παιχνιδι αγαπητε Α.Α! Ολοι οι "χρησιμοι ηλιθιοι" εναντια στους Ρωσους, κι οταν τελιωσει "η δουλεια" θα σας πουνε και "εγκληματιες πολεμου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/3/22 8:56 π.μ.

    πάλι θα βγάλει αφρό ο πρέσβης. και είναι πολλά τα λεφτά. γρήγορα κάποιοι ξέχασαν τους Ουκρανούς τον Μπαντέρα τις θηριωδίες των σοβιέτ. και περιμένουν από τους Ουκρανούς να έχουν όλη την χώρα ερείπια επειδή έτσι θέλει ο Βλαδίμηρος. Κάποτε ο ιππέας είχε αμφισβητήσει ακόμη και την φυσική παρουσία του Άρη Αρίωνος. σήμερα άφαντος και άλαλος όπως και στο θέμα του Πλεύρη. μετά την συνέντευξη του ανθρώπου που είχε προσωπική φιλία με κορυφαίους εσ τι θα πουν οι διάφοροι σχολιαστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/3/22 9:03 π.μ.

    Άψογο το άρθρο που ήρθε να φωτίσει λίγο τους "πατριώτες" που τάχθηκαν με την πλευρά του Ρώσου.Το τελευταίο δε ,πρέπει να το αφομοιώσουν γιατί κοιτάνε την συμμαχία που είχε με τον Άσαντ για τα προσωπικά συμφεροντα του αλλά δεν βλέπουν την πραγματική αλήθεια.

    Εξαιρετική παρουσίαση για ακόμη μια φορά από την συντακτική ομάδα του Μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/22 12:45 μ.μ.

      Συναγωνιστή 9:03 π.μ καταλαβαίνεις τι λες; Έχει συμμαχία με τον Άσαντ για προσωπικά συμφέροντα; Υποθέτω ότι εννοείς για εθνικά συμφέροντα και όχι για ιδεολογικούς δεσμούς. Θα σε ρωτήσω τότε να μου πεις μια χώρα στην ιστορία που δεν ασκούσε εξωτερική πολιτική βασιζόμενη στα δικά της συμφέροντα.

      Πάμε τώρα στο ψητό. Τα δικά μας συμφέροντα με ποιους είναι στη σημερινή εποχή; Με αυτούς που μας φέρνουν μνημόνια; Με αυτούς που σχεδιάζουν τη μεγάλη Αλβανία; Με αυτούς που βάφτισαν τα Σκόπια Μακεδονία; Με αυτούς που φέρνουν σχέδια Ανάν; Με αυτούς που σφυρίζουν κλέφτικα όταν οι Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Σούνιο;

      Ο Α.Α. στην ουσία μας λέει ότι στο επίκεντρο μάχονται δύο ιμπεριαλιστικές κυβερνήσεις και σε ένα δεύτερο επίπεδο οι Ουκρανοί εθνικιστές δίνουν μια ανεξάρτητη μάχη για δικούς τους σκοπούς. Το αυτονόητο συμπέρασμα που προκύπτει από αυτό το δεδομένο είναι ότι εμείς θαυμάζουμε τον αγώνα των Ουκρανών συναγωνιστών και είμαστε αλληλέγγυοι. Ταυτόχρονα θέλουμε να ηττηθεί η ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ. Δεν θα πρέπει να τα συνδυάσουμε αυτά και να δούμε ότι οι Ουκρανοί συναγωνιστές πρέπει να στρέψουν τα όπλα και εναντίον της κυβέρνησης του Κιέβου; Γιατί τόσα χρόνια δεν το έχουν επιχειρήσει; Αφού έχουν πρόσβαση στα όπλα και περισσότερες ελευθερίες δράσεως σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

      Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος3/3/22 9:21 π.μ.

    Καλημέρα σε όλους!!!! Μην γνωρίζοντας σε βάθος τα πράγματα που έχουν γίνει και γίνονται εκεί στην περιοχή, χαίρομαι που και ο συναγωνιστής Άρης Αρίων έχε την ίδια άποψη με εμένα,ότι δεν έπρεπε να σταλουν όπλα από την υποτιθέμενη ελληνική κυβέρνηση...είναι εις βάρος της πατρίδας και μας στοχοποιησε άσχημα, πράγμα το οποίο θα φανεί σύντομα!!! Θα ήθελα να εκφράσω τον σεβασμό στον συναγωνιστή και να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους μας!EFI ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/3/22 9:47 π.μ.

    Ειναι συγκλονιστικα αυτα που συμβαινουν στην χωρα αυτη με μια απροσμενη για ολους αντισταση εναντιον ενος κατακτητη.
    Οι Ουκρανοι εθνικιστες ειναι το 95% οπως απαντησε ενας κυβερνητικος της Ουκρανιας (το υπολοιπο 5% ας ειναι οτι θελει).

    Ο πλανητης υποκλινεται στο μεγαλειο της Ουκρανικης ψυχης που την προετοιμαζαν οι οργανωσεις του Αζοφ και η εθνοφυλακη που στηριζεται στο Αζοφ.
    Ολοι το λενε αυτο και εχουν μεινει εκθαμβοι, φιλοι και εχθροι.

    Και ποιος να φανταζοταν πως ενας Ελληνας θα βρισκοταν στη πιο κρισιμη στιγμη της ιστοριας μετα τον μεγαλο πολεμο στο κεντρο αυτων των κοσμοιστορικων γεγονοτων που ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/3/22 12:08 μ.μ.

    Είναι ευκαιρία συναγωνιστές να κάνετε εκπομπη στο καναλι μαύρες φλόγες με θέμα το ουκρανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/22 12:53 μ.μ.

      Αν η ηγεσία της Ουκρανίας είναι εβραϊκή και η ηγεσία της Ρωσίας είναι και αυτή εβραϊκή τότε γιατί πολεμούν μεταξύ τους ρε Άρη? Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν στέκει αυτό το επιχείρημα? Ότι είναι εντελώς απλοϊκό. Το υποστηρίζουν οι μαρξιστές όμως αυτοί το εξηγούν βάσει της μαρξιστικής ανάλυσης. Είναι αδύναμο το μαρξιστικό επιχείρημα αλλά τουλάχιστον είναι συνεκτικό. Έχει μια λογική. Με βάσει τη δική μας ιδεολογία πως εξηγείται αυτό που υποστηρίζεις? Μόνο αν περάσουμε σε ερμηνείες τύπου ελεύθερης ώρας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/22 2:59 μ.μ.

      Για μια ακόμη φορά ο μκ πρωτοπόρος και αιρετικός

      Διαγραφή
    3. Τέλη εβδομάδας θα υπάρξει σχετική εκπομπή σε γνωστό κανάλι

      Διαγραφή
  11. Gr.Nationalist.Socialist3/3/22 2:55 μ.μ.

    Αν ειναι έτσι και το αζωφ ήταν ενάντια στο Υποκειμένου και Μαριονέτα τον δυτικών Ζελεσκι δεν θα συνεργιαζόντουσαν ούτε δεν θα βοηθούσαν τον ουκρανικό στρατό αντιθέτως θα ήταν αντίπαλοι
    Αλλά τον ρόλο του χρήσιμου ηλιθίου των δυτικών, παίζει το αζοφ

    Και γι να μην ξεχνάμε και Πουτιν δεν είναι ούτε σοσιαλιστής ούτε σοβιετικός κι αυτός φιλελεύθερος καπιταλιστής είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/22 3:01 μ.μ.

      Χρήσιμοι ηλίθιοι οι τριτοθεσιτες εθνικοεπαναστάτες που αμύνονται για τα εδάφη τους ;τι πινετε και δεν μας δίνετε εκεί στην πευκη;

      Διαγραφή

    2. Αφού όπως λες είναι τριτοθεσιτες εθνοεπαναστατες εναντιώθηκαν στο νατο εε; Οχι. Εναντιώθηκαν στην κυβερνηση μαριονετα του Κιεβου; Οχι Το αζωφ αντίθετος ακολούθησε τις εντολές της μαριονέτα του Κιέβου και των δυτικών εξοπλίστηκαν και εξοπλίζονται απο της νατοϊκες χώρες της Ευρώπης

      Αυτα, καλη νύχτα και περαστικά

      ΥΓ δεν είμαι Χρυσαυγήτης

      Διαγραφή
    3. Μέλη του συντάγματος δολοφονήθηκαν από κυβερνητικούς. Για όπλα είναι αστείο και μόνο να το λέμε όταν μπήκαν μόνοι τους σε αποθήκες και πήραν όπως και έπρεπε να κάνουν άλλωστε απέναντι σε μια εισβολή.

      Διαγραφή
  12. Ευχαριστίες εκ μέρους της σ.ο. για τα σχόλια είτε διαφωνούμε είτε συμφωνούμε με τους συναγωνιστές. Διαβάστε τους κανόνες στα σχόλια και συνεχίστε τον πολιτικό διάλογο για το Ουκρανικό ζήτημα, το οποίο ως ανάρτηση προσέλκυσε χιλιάδες επισκέψεις σε ελάχιστες ώρες. Όταν κρίνει ο συναγωνιστής Άρης Αρίων θα απαντήσει σε απορίες και διαφωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/3/22 4:08 μ.μ.

    για αστείες στολές της αζόφ γράφει ο έλλην εθνικιστής ... όταν κάποιοι αρρενωποί εθνικιστές ανέχτηκαν την Ουρανία και φορούσαν μπλουζάκια πακιστανικά, παντελόνια με αμερικανική παραλλαγή πόλης, επιμήρια τσαντάκια μπάτσων και σύμβολα που φοράνε οι ισραηλινοί και οι γιάνκηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/3/22 4:52 μ.μ.

    Δόξα και Τιμή στους Λαούς που αντιστέκονται για τα Πάτρια 🇬🇷🇨🇾♠♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/3/22 4:56 μ.μ.

    Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο,χύνεται τόσο λευκό αίμα(κατά συντριπτική πλειοψηφία εκ μέρους των Ουκρανών)αλλά οι"σύντροφοι"την είδαν φανατικοί Ρωσόφιλοι,επιχειρηματολογώντας στο περίπου ότι η μαμά πατρίδα είναι ο αντίποδας της ΝΤΠ,τέτοιο φανατισμό ούτε οι κομισάριοι της ψόφιας σοβιετίας δεν είχαν.Το παίζετε φυλετιστές ενώ δεν κρατάτε ούτε την στοιχειώδη ουδετερότητα σε αυτή την σφαγή,ούτε καν όταν ο αγαπημένος σας Βλαδίμηρος αποστέλει τους πολυδιαφημιζόμενους Τσετσένους του για να "αποναζιστικοποιήσει"τον Ουκρανικό λαό όπως έκαναν και οι προπάτορες τους.Λοιπόν,έχουμε και λέμε,υπάρχουν δυο Εβραίοι ηγέτες και στις δυο πλευρές,ο ένας παίζει το παιχνίδι του Νατο και ο άλλος της ολιγαρχίας του,ο ένας είναι καραγκιόζης ενώ ο άλλος μαφιόζος,στην μέση βρίσκεται ένας λαός ο οποίος έχει περάσει τα πάνδεινα διαχρονικά από τα αγγελούδια της Μόσχας,σε αυτόν τον λαό όμως έχουν διαμορφωθεί οι βάσεις ώστε να δεχτεί μαζικά τις ιδέες της Τρίτης Θέσης,οι πολεμιστές του Azov χύνουν για άλλη μια φορά το αίμα τους από τα αντιναζιστικά πυρά του Κρεμλίνου,των Τσετσένων και των εθελοντών αντιφάδων πολιτοφυλακών του Ντονμπάς,ενώ εσείς οι άκαπνοι ξερόλες τους κράζετε από τα όμορφα σπιτάκια σας,οι απόγονοι του Στεπάν Μπαντέρα είναι στις επάλξεις,έστω πολεμώντας σε αυτήν την αντισυμβατική κατάσταση,για την πατρίδα τους για την ιδέα μας ,μέχρι να δώσει ο Θεός να ξεριζώσουν τις Ιουδαικές μαριονέτες και από τις δυο πλευρές,αν καταφέρουν να επιζήσουν για άλλη μια φορά από τις ασιατικές ορδές.Μέχρι τότε βγάλτε το σκασμό και σεβαστείτε τους νεκρούς της φυλής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/3/22 5:15 μ.μ.

    Πάντως το Αζοφ το οποίο αντιμετωπίζει διώξεις, σύμφωνα με τον Αρίων, είναι ενσωματωμένο στην επίσημη κρατική Ουκρανική Εθνική Φρουρά. Χρόνια επίσης τα τσεπωνε από μεγαλοκαπιταλιστες Εβραϊκής καταγωγής μαζί με όπλα που λάμβανε από το Ισραήλ. Τα ηγετικά του πρόσωπα είναι καλεσμένα σε συνέδρια που αφορούν το μέλλον της Ουκρανίας και συνωστίζονται με τον αστικοδημοκρατικο εσμό που υποτίθεται πολεμάνε. Κάτι σαν την δική μας την Χρυσή Αυγή που έκανε αντικοινοβουλευτικο αγώνα από το Κοινοβούλιο. Πόσες φορές έχουμε δει Ουκρανό εθνικοσοσιαλιστή να καταφέρεται εναντίον των ΗΠΑ και του ευρωατλαντικου συστήματος; Σχεδόν καμία. Αφού είναι Τρίτη Θέση τότε θα έπρεπε να δείχνουν και για την Δύση την ανάλογη οργή που δείχνουν για τον Πούτιν έτσι δεν είναι; Σε όλο το κόσμο ο νεοναζισμός ενοχλεί, μόνο στην Ουκρανία προωθείται και μάλιστα ενισχύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/3/22 6:59 μ.μ.

    Απορώ πώς υπάρχουν ΄΄δικοί μας΄΄ πού υποστηρίζουν τήν Ρωσία.Μάλλον οί πρόφητείες γιά τό ΄΄ξανθό γένος΄΄ έκαναν τήν δουλειά τους,είναι τραγικό όμως νά βλέπεις ότι ζείς σέ μία χώρα πού αυτοί πού νοιώθουν τί σημαίνει Ε/Σ νά είναι μετρημένοι στά δάκτυλα τού ενός χεριού. Ιδεολογική αμορφωσιά δυστυχώς επικρατεί σέ τούτη τήν ΄΄μικρή χώρα΄΄ μέ τούς ΄΄μικρούς ΄΄ ανθρώπους πού δέν μπορούν νά νοιώσουν τήν έννοια τού Συναγωνιστή γιατί απλά έχουν μία μικροαστική νοοτροπία, δηλαδή είναι γνήσιοι ακροδεξιούληδες καί άς μήν θέλουν νά τό πιστέψουν. Εμείς οί Ε/Σ έχουμε χρέος καί καθήκον νά στηρίξουμε τά αδέλφια μάς στήν Ουκρανία καί όπου αλλού .Τιμη στους ηρωες του ταγματος AZOV πού φυλάνε Θερμοπύλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/22 9:51 μ.μ.

      Έχουμε καθήκον να προστατεύουμε το Έθνος μας κι όχι τις ιμπεριαλιστικές βλέψεις των σιωνιστών με ότι εθνικότητα ή ιδεολογία παρουσιάζονται...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/22 10:16 μ.μ.

      Δεν υπάρχει ουκρανικό έθνος γκαρσόν, όπως δεν υπάρχει και κυπριακό. Όλοι Ρώσοι είναι. Κρίμα Φωτάρα.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος3/3/22 9:38 μ.μ.

    ο σουβλατζής της Πεύκης ξεκάθαρα στο πλευρό των εισβολέων Ρώσων που βομβαρδίζουν τους Έλληνες της Μαριούπολης! έχει το θράσος να βάζει και φωτογραφία των ανθρώπων που πρώτοι τίμησαν την μνήμη Φουντούλη Καπελωνη. Έλα Νικολάκη πιες μια βότκα στην υγεία του Βλαδίμηρου εκεί στο Δομοκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/22 12:49 π.μ.

      Που είδες κάτι τέτοιο; ουδέτερη στάση έχει πάρει, μην λέτε ότι σας κατέβει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/3/22 9:02 π.μ.

      ξεκάθαρα υπέρ των Ρώσων ο μικρός Νικόλας ξεχνώντας ότι χτυπάει έμμεσα και την ομογένεια για αυτό θα παραμείνει πάντα μικρός και άπληστος δες το άρθρο στο σάιτ μαμάς και κόρης 02/03

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/3/22 11:22 π.μ.

      Μικρός ανάμεσα στους ανύπαρκτους. Τωρα που θα βγει, ετοιμάστε οι του χώρου....για πριονοκορδελα!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/3/22 12:54 μ.μ.

      Ποτέ μόνος ή με μπάτσους ή με άλλων τις πλάτες παραμένουν μικροί οι wannabe ψευτοναζήδες

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/3/22 11:10 π.μ.

      πουθενάδες οι ιντερνετικές απειλές σας είναι για κλάματα.Αυτά που σας έβαζε να κάνετε στο παρελθόν ο χοντρός,κοντός, μαυριδερός,χαμηλής νοημοσύνης αρχηγός σας δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξουν και στο μέλλον. Πιο χαμηλής νοημοσύνης όμως είστε όλοι εσείς που στέκεστε προσοχή σε ένα καταθλιπτικό ανθρωπάριο και την υπόλοιπη παχύσαρκη οικογένεια.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος4/3/22 12:09 π.μ.

    Ξέρει καλύτερα ο Μπάμπης ο σουγιάς για την Ουκρανία και όχι ο Άρης Αρίων που ζει στην Ουκρανία και περνάνε οι πύραυλοι πάνω από το κεφάλι του. Διαβάστε την συνέντευξη ξανά όσοι έχετε θέμα με το ξανθό γένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/3/22 1:08 π.μ.

    η ρωσική στρατιωτική βοήθεια στην Τουρκία είναι δέκα φορές μεγαλύτερη από την ουκρανική. Από το 1900 η Ρωσία είναι ενάντια σε όλα τα εθνικά συμφέροντα όπως και η δύση. Γιατί θα πρέπει να είμαστε με τους Σέρβους όταν τους χτυπούσε το ΝΑΤΟ και δεν πρέπει να είμαστε με τους Ουκρανούς όταν οι Ρώσοι και αυτοί βομβαρδίζουν μια ολόκληρη χώρα; Δεν φτάνει που μας έχουν αποικία Κινέζοι και Αμερικανοί και Καταριανοί δίνουμε και στους Ρώσους τρένα βιομηχανίες και πηγές πλουτοπαραγωγικές μην δυσαρεστηθεί ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης. Με κανέναν ρε και αφού οι Ρώσοι χτυπάνε έναν ολόκληρο λαό είμαστε με την πρωτοπορία της αντίστασης που είναι η αζοφ! Ζήτω οι μαχητές της αζοφ λοιπόν και μπράβο μικρέ Νικόλα που από τον πόλεμο της Βοσνίας έκανες ότι σου έλεγε το Άγιο όρος και το χρήμα των ορτοντοξ της κα Γκε μπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/3/22 1:28 π.μ.

    Εγώ θέλω να μου λυθούν κάποιες απορίες:
    1. Εκθειάζουν ορισμένοι τη Ρωσία ως αντίβαρο στην Ευρώπη που έχει γεμίσει μετανάστες, ενώ η Ρωσία ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ήταν γεμάτη Ασιάτες. Όλη η Ανατολική Ρωσία κατοικείται από ΑΣΙΑΤΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ από πάντα. Η Ρωσία δεν είναι εθνικό ή εθνοφυλετικό κράτος, είναι πολιτιστικό θρησκευτικό πολυφυλετικό κράτος. Η ρωσία έχει μέχρι και τουρκόφωνους πληθυσμούς και όχι λίγους.
    2. Η υποτιθέμενη Ρωσία - Σωτήρας προσάρτησε το 2014 την Κριμαία και σήμερα στην Κριμαία 2.000.000 άνθρωποι πεινάνε και δεν έχουν νερό να πιούν. Γιατί; Εδώ δεν είναι ικανοί οι Ρώσοι να συντηρήσουν 2.000.000 ανθρώπους και το 80% των Ρώσων πεινάει, και περιμένετε εσείς να σώσει όλη την Ευρώπη; Εντάξει σε λίγο θα περιμένουμε τα ΕΛΟΧΙΜ του Λιακόπουλου να κατέβουν από τους ουρανούς μαζί με τους ΕΛ να μας σώσουν. Σοβαρευτείτε. Ο Μόσκοβος είναι μπιζνεσμαν, έχει τη Gazprom και το μόνο που κάνει είναι να θυσιάζει κόσμο για να κονομάει.
    3. Γιατί οι τόσο καλοί μας φίλοι Ρώσοι έκαναν πυρηνικό εργοστάσιο δώρο στην Τουρκία; Γιατί τους δίνουν αεροπλάνα και πυραύλους τη στιγμή που μας κάνει νούμερα η Τουρκία; Αν έχουμε τέτοιους φίλους δεν έχουμε ανάγκη για εχθρούς.
    4. Γιατί η Ρωσία έκανε άνοιγμα στην αγορά της Σερβίας στον Ερντογάν, ο οποίος πήγε εκεί με 10 υπουργούς και 180 μεγαλοεπιχειρηματίες Τούρκους και υπέγραψε πακέτο επενδύσεων 9 δις δολάρια στη Σερβία;
    5. Γιατί οι φίλοι μας οι Ρώσοι χρηματοδότησαν από τις μυστικές υπηρεσίες του το Μακεδονικό και έπεισαν αργά και σταθερά τους σερβόφωνους Βούλγαρους ότι είναι Μακεδόνες; https://www.occrp.org/en/spooksandspin/leaked-documents-on-russian-and-serbian-spy-games-in-macedonia/?fbclid=IwAR1UmXecYpnd_zRwtQE73iL0Re5MzNGCQV9tY92T26CkURzb5hL_2PbdQks

    Αδιαφορώ τι κάνει το ΝΑΤΟ, η Ρωσία είναι εχθρός μας, και πολιτικά και γεωστρατηγικά και πολιτιστικά. Θα έπρεπε να μην περιμένουμε το ΝΑΤΟ, θα έπρεπε μόνοι μας νε εργαζόμαστε για την καταστροφή του ανθελληνικού Σλαβικού κόσμου που γέννησε το φίδι του μαρξισμού και του πανσλαβισμού.
    Αυτές τις μέρες κατάλαβα ποιος χάλαγε τα λεφτά να παίζει Λιακόπουλο κάθε μέρα με πατριωτικό μανδύα επί τόσα χρόνια η τηλεόραση. Στον Πούτιν Πουτινιές; Κορόιδα. Σας έφερε ο Μόσχοβος στο σημείο να νομίζετε ότι είστε εθνικά σκεπτόμενοι ενώ γίνατε από αφέλεια κομμουνιστές και ρωσόψυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/22 12:48 μ.μ.

      Σχόλιο - μνημείο εθνικοφροσύνης της δεκαετίας του 50. Δόξα στο ΝΑΤΟ "συναγωνιστή". Μείνετε μακριά από το ποδοσφαιρικό ματς όπως είπε ο Μποβιάστος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/3/22 1:16 μ.μ.

      Πως να μην είναι εθνικόφρονα τα παιδιά όταν ξεπλενουν Πλεύρη και τα βάζουν με εθνικοεπαναστάτες;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/3/22 3:02 μ.μ.

      Ευτυχώς που έχουμε την Αμερική τότε η οποία μας στηρίζει και η οποία μπορεί να μας συντηρήσει. Έτσι δεν είναι σύντροφε;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/3/22 3:22 μ.μ.

      Εκ παραδρομής: φυσικά και εννοούσα Μποβιάτσος

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/3/22 8:04 μ.μ.

      Να σου απαντήσω, επειδή η κυβέρνηση σου ή οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει από τα έδρανα τις Βουλής και στις οποίες είσαι υποτακτικός κι γενικά όλοι μας διότι δεν βλέπω κάποια σπουδαία αντίσταση εδώ και πάρα πολλά χρόνια, λοιπόν αυτές οι κυβερνήσεις όπως κι η τωρινή ήταν είναι κι θα είναι κι αυτή/οι με τη σειρά υποτακτική στο Ισραήλ (παγκόσμια κυβέρνηση), Αμερική (Ο Ένοπλος Βραχίονας) του πρώτου και στην Αγγλία (Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα) επίσης του πρώτου...

      Για αυτό...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/3/22 9:46 μ.μ.

      Ναι Ινδέ εστιάτορα. Οι Ρώσοι έφτιαξαν το σχέδιο Ανάν. Οι Ρώσοι μαγείρεψαν τη συμφωνία των Πρεσπών. Οι Ρώσοι έδωσαν τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Οι Ρώσοι γέμισαν μετανάστες την Ευρώπη. Οι Ρώσοι σχεδίασαν την φιλελεύθερη αραβική άνοιξη (αλλά ξέχασα ήσουν υπέρ της επειδή σκότωσε τον Καντάφι). Οι Ρώσοι σχεδιάζουν τη μεγάλη Αλβανία.
      Ζήτω το μενού με αμερικανικά hamburger. Ζήτω ο Μητσοτάκης. Χίλια χρόνια κόσερ.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος4/3/22 1:36 π.μ.

    Νομίζω πως κάποια γεγονότα και καταστάσεις υποβαθμίζονται προς ώφελος των μεν, κάποια υπερτονίζονται και κάποια άλλα δεν αναφέρονται. Λογικό είναι όμως -εκ των πραγμάτων- αν υποθέσουμε πως ο ομιλητής είναι πράγματι ουκρανικής καταγωγής.
    'Λάθος ηγεσίας' όμως η ΝΑΤΟφιλία και η συγκυβέρνηση με τον δυτικόφιλο πρόεδρο ή μήπως μιλάμε για ξενόδουλους με έναν φανταχτερό 'εθνικοσοσιαλιστικό' φερετζέ; Αφήνω την προπαγάνδα(;) που κυκλοφορεί, για ανθρώπινες ασπίδες δικών τους και άλλους ηρωισμούς έναντι αμάχων Ρώσων. Δεν έχουν καλή φήμη.
    Γιατί να χαριεντίζεται κάποιος με αυτούς;
    Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν είναι εκφραστές της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και των αξιών της; Γιατί συνεργάζονται με αυτούς;
    Εθελοντές και για Ουκρανία μήπως;
    Έχω την αίσθηση πως εάν η ΣΟ ταυτίζεται με τέτοιες θέσεις, άθελα της μετατρέπεται σε κοινό μεταπράτη ιδεογιών, χάρην των καλών σχεσεων. Δηλαδή για ποια Ελλάδα και για ποιον σοσιαλισμό μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/22 1:43 μ.μ.

      Ο Άρης Αρίων είναι Έλληνας πρώην υπεύθυνος ιδεολογικού στην ΧΑ και αλληλέγγυος με αντίδοτο και λοιπές αυτόνομες ομάδες μετά την αποχώρηση του από το κόμμα του Νίκου.

      Διαγραφή
    2. και εκδότης δυο βιβλίων, και διαχειριστής ιστολογίων και σε επαφή με κορυφαίους εθνικοσοσιαλιστές από την δεκαετία του '80

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος4/3/22 2:01 μ.μ.

    αν θέλει η Ρωσία να τσακίσει επικοινωνιακά τον Μητσοτάκη μπορεί να στείλει τους Τούρκους να κάνουν την βρώμικη δουλειά. το γέλιο θα είναι ότι οι ίδιοι που αγαπούν από τον καναπέ τους τον Πούτιν οι μισοί θα σπεύσουν να φύγουν εξωτερικό και οι άλλοι μισοί θα κατηγορούν τους Ρώσους που πριν περίμεναν ως λυτρωτές και νέους Παλαιολόγους ως εχθρούς. ακόμη και αν οι Ουκρανοί είναι λάθος την στιγμή που ο Ρώσος χτυπάει όλες τις πόλεις τι θα έπρεπε να κάνει ο ντόπιος; τέτοιες λογικές φύτεψε στην αριστερά το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή στην δεξιά. από την οθόνη μάγκες και στα δύσκολα άντε γεια. και μετά μιλάνε με ύφος αναλυτή για αζοφ καραζοφ και καραμαζοφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/22 2:20 μ.μ.

      Πάντως η Ελλάς χρόνια τώρα ακολουθεί τυφλά δυτικοφιλη πολιτική. Οπότε ας μην μας παραξενεψει ενδεχόμενη ρωσο-τουρκικη συμμαχία. Είναι λίγο οξύμωρο να χρεώνουμε στον Πούτιν ανθελληνισμό και τουρκοφιλια όταν δεν έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε σε ούτε ένα κρίσιμο ζήτημα αυτόνομη εξωτερική πολιτική.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος4/3/22 3:08 μ.μ.

    Μακάρι ο ποιοτικός συναγωνιστής Άρης Αρίων να συμμετάσχει στο Νέο ενιαίο Εθνικοσοσιαλιστικό Επαναστατικό κίνημα που φτιάξανε τα παιδιά της αντικαθεστωτικής! Έχει σίγουρα πάρα πολλά να προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/22 4:55 μ.μ.

      Ποιο κινημα; με τον ζωγράφο, τον Πλεύρη και τους παλαιοημερολογιτες του ιερού λόχου; Αντε παιδες, τετοια επιτυχία ουτε το ΕΛΚΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/22 2:06 π.μ.

      κίνημα με 20 άτομα μαξ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/3/22 11:55 π.μ.

      Γιατί τι κακό έχουν οι εθνικιστές της Ελασυν ; Ο ιερός λόχος δεν συμμετέχει στο κίνημα

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος5/3/22 2:57 μ.μ.

    Χαιρόμαστε που ο ΜΚ έχει τόσο απίστευτα αξιόλογους συνεργάτες / συναγωνιστές.

    Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία, μέσα σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είναι τραγωδία, μία νέα λευκή γενοκτονία.

    Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/3/22 2:09 μ.μ.

    Η ξεφτιλισμένη θρασύδειλη ρωσόδουλη ακροδεξιά υποστηρίζει την άθλια ιμπεριαλιστική εγκληματική εισβολή της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας.
    Ανέκαθεν οι ρουφιάνοι της ακροδεξιάς ήταν υποτακτικοί στον ξένο παράγοντα.
    Μπράβο στον Μαύρο Κρίνο, που στέκεται στο πλευρό του ουκρανικού λαού που αγωνίζεται για την πατρίδα, την τιμή και την αξιοπρέπειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/22 5:27 μ.μ.

      "Ξεφτιλισμενη ακροδεξιά" όλος ο ελληνικός στρασσερικός χώρος που τάχθηκε με την Ρωσία και τα εθνικοσοσιαλιστικά κινήματα με τους εθνικοεπαναστάτες λαγό/ελασυν κ Ζωη μπεχλη/κινημα21; Εχεις τρελαθεί ιουδαιομπολσεβικε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/22 5:40 μ.μ.

      Ρωσοδουλη ακροδεξιά που είδες; Έχεις ακούσει ποτέ ακροδεξιό να μιλάει ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Να μιλάει για αλλαγή γεωπολιτικής πλεύσης;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/3/22 4:37 μ.μ.

      Σιγά μην είναι εθνικοεπαναστάτες ο Λαγός και ο Μπεχλης.

      Διαγραφή
    4. Κρινακι πες αλεύρι ..?
      Ο Τσετσένος σε γυρεύει ...οεο

      Διαγραφή
    5. Αλέκο χάθηκες καλώς ήλθες

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος7/3/22 2:25 μ.μ.

    Από την μία πλευρά οι τρισάθλιοι τσανακογλύφτες των Αμερικανών ιμπεριαλιστών και από την άλλη πλευρά οι τρισάθλιοι τσανακογλύφτες των Ρώσων ιμπεριαλιστών. Στην ουσία μια από τα ίδια συστημικά σκατά.
    Για άλλη μια φορά οι μάσκες πέφτουν και αποδεικνύεται ότι όσοι ακολουθούν την 'Τρίτη Θέση', είναι πραγματικοί επαναστάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/3/22 9:25 π.μ.

    Εμετική κατάσταση στον "χώρο" με ρωσοδουλεία στο φουλ. ΑΗΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/3/22 3:55 μ.μ.

    Από την εθνεγερσία του 1821 και μετά τα περισσότερα κόμματα και αποκόμματα ακολουθούν εντολές των μεγάλων ξένων δυνάμεων.
    Ο ραγιαδισμός θριαμβεύει και γι'αυτό τα σιχαμερά ανδρείκελα και παπαγαλάκια του ξένου παράγοντα αντιδρούν σε όποιον εκφράζει διαφορετική θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος9/3/22 4:56 μ.μ.

    Μια ζωή γλοιώδεις οσφυοκάμπτες, ξενόδουλοι γραικύλοι που φορούν το μανδύα του "εθνικισμού" υποστηρίζουν τα στυγνά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα των ΗΠΑ και της Ρωσίας.
    Συγχαρητήρια στον συναγωνιστή Άρη Αρίωνα και στον Μαύρο Κρίνο για την συνέντευξη.
    Ζήτω η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Beyond the Ruins || 224 || Με τον Άρη στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας

    https://www.youtube.com/watch?v=vBAWi49Cg4Y

    την Παρασκευή στις 21:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος11/3/22 4:52 μ.μ.

    Η ξενομανία και η ξενοδουλεία, χτυπά κόκκινο στην Ελλάδα.
    Καθόλου τυχαίο, το ολοένα και αυξανόμενο άθλιο φαινόμενο της Ρωσοδουλείας και του νεο-οθωμανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος12/3/22 10:07 π.μ.

    Τα πράγματα είναι σύνθετα για αυτό και υπάρχει σύγχυση για αυτό και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Οι Ρώσοι φυσικά δεν είναι καθαρόαιμοι εθνικιστές. Για τους άλλους να μην το συζητήσουμε καλύτερα. Ίσως η πιο σωστή ανάλυση είναι αυτή που λέει ότι από τη μία μεριά έχουμε τους αριστεριστές της Νέας τάξης πραγμάτων πού είναι η πλειοψηφία του δυτικού κόσμου και από την άλλη τους μαφιόζους Ρώσους οι οποίοι απέβαλαν την προβιά του κομμουνιστή και τώρα φοράνε μία διαφορετική πού ούτε εθνικιστική είναι ακριβώς απλά αντισυστημική κατά της Δύσης γενικώς με ορθόδοξα πυροτεχνήματα ενίοτε ίσως λίγο αυτοκρατορική Ρωσία και οπωσδήποτε έναν αυταρχισμό με ανδρικά χαρακτηριστικά θα έλεγα. Ούτε το ένα ούτε το άλλο μας εκφράζει όμως δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε την μπότα κανενός στο σβέρκο μας. Οπότε καλύτερα με τους ανώμαλους της Δύσης γιατί τουλάχιστον ζούμε υπάρχουμε έστω και υπογείως και συζητάμε αν μπορούμε να πάμε τα πράγματα καλύτερα προς τις δικές μας αντιλήψεις. Το κυριότερο πρόβλημα του χώρου μας είναι ο εκσυγχρονισμός της πολιτικής μας. Άννα αγαπητή μου εν έτει 2022 οι μισοί πιστεύουν ούτε το τέλειο σύστημα είναι ο ναζισμός του αδόλφου Χίτλερ ο φασισμός του Μουσολίνι structure με συγχωρείτε αλλά μία ζωή θα βρισκόμαστε στο 0,01%. Θα είμαστε οι κομμουνιστές της άλλης πλευράς οι οποίοι ως απολιθώματα λατρεύουν τη μούμια του Λένιν. Και μη δίνετε και πολύ βάση στους εντός ή εκτός εισαγωγικών συναγωνιστές από την Ευρώπη. Περισσότεροι μας βλέπουν σαν μαυριδερόυς ανατολίτες ιδίως οι Βόρειοι και με τη λογική του alfred rosenberg μάλλον σαν δούλους μας βλέπουν. Χρειάζεται λοιπόν πρώτον να ξεκαθαρίσουμε πώς θα πορευτούμε τον 21ο αιώνα και φυσικά μετά να δούμε με ποιους θα συνεργαστούμε. Σε κάθε περίπτωση συνιστά τεράστια ανοησία να μην έχουμε σύγχρονες προτάσεις για όλα τα ζητήματα αλλά να προτάσσουμε ξεπερασμένα από την πραγματικότητα συστήματα τα οποία άπαξ και επικρατούσαν θεωρώ ότι καθόλου δεν θα άρεσαν σε όσους πιστεύουμε ότι θα ήταν κάποια λύσις. Σκεφτείτε να έχεις φύρερ κανένα ψυχοπαθή σαν αυτούς οι οποίοι άφθονουν δυστυχώς ανάμεσά μας να μην λέμε ονόματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.