Γλυπτική σε πέτρα: άρθρο του Gabriele Adinolfi ενός εκ των ιδρυτών της Εθνικοεπαναστατικής «Terza Posizione», συγγραφέας και εκ των ιδεολογικών καθοδηγητών της νεοφασιστικής κατάληψης Casa Pound, ιδρυτής του μεταπολιτικού ινστιτούτου «Polaris»


του Gabriele Adinolfi

Το πολιτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό σύστημα βασίζεται σε τρία βασικά στοιχεία συνοχής. Την ύπνωση, τον δυαδικό συλλογισμό και την γενικευμένη ψυχωτική διαταραχή. 

Όταν δεν έχουμε επαναστατική νοοτροπία, ριζοσπαστικό όραμα ζωής, κεντρικότητα και Weltanschauung (κοσμοθεωρία) που μας ταυτίζουν, η σχέση με την εξουσία είναι αυτό που απαιτεί η εξουσία. Κάθε θεώρημα ανατρέπεται, άρα το ψεύδος του γίνεται άλλο ψεύδος, απλά ανατρέπεται, μένει κανείς σε ύπνωση και τροφοδοτεί την ψυχωτική διαταραχή. Έτσι χειρονομεί στο όνομα του λεγόμενου «ανταγωνισμού» (η ριζοσπαστική αριστερά στην Ιταλία), που έχει αντικαταστήσει την επαναστατική παρόρμηση και την σκότωσε. 

Το γεγονός ότι αυτός ο ανταγωνισμός αντιμετωπίζεται σε όλες του τις μορφές από τα Wasp Lodges και το Stay Behind, δεν είναι ουσιαστικά παρά μια επιβεβαίωση για κάτι πιο σοβαρό, δηλαδή την προσκόλληση στον ίδιο τον ανταγωνισμό. 

Ο ανταγωνισμός βασίζεται στο Αντί που δεν σημαίνει μια αιτιολογημένη και ιερή απόρριψη αυτού ή εκείνου του πράγματος, αλλά στην ίδια την απόρριψη. Δεν μας αρέσουν όλα όσα λένε τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε αντί να καταλαβαίνουμε γιατί τα λένε έτσι, πώς τα χτίζουν, τι καλύπτουν με αυτή την αφήγηση, πού καταλήγουν σε αυτήν, περιοριζόμαστε στο να την ανατρέψουμε, αλλάζοντας το και, ως εκ τούτου, να το εγκρίνουμε. 

Για να παραμείνουμε σε ύπνωση, σε δυαδική γλώσσα και ολοένα και πιο ψυχωτικά διαταραγμένοι επειδή απορροφώνται από το άρρωστο παιχνίδι που επιβάλλει η σημερινή ανισοκοινωνία σε όλους τους ατομικιστές οπλισμένους με πληκτρολόγια. Μοιάζει λίγο με τη νοοτροπία antifa που επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα. 

Έτσι επιβεβαιώνεται με άρνηση. Ορίζουμε μια κλίμακα απόλυτων κακών (που θα έπρεπε να είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσουμε ότι ανήκουμε πλέον σε ένα όραμα του κόσμου των άλλων) και ξεκινώντας από αυτήν ορίζουμε τον εαυτό μας ως «ένα αντίθετο». 

Τον τελευταίο καιρό, πολλοί από τους στόχους της πολιτικής μας παράδοσης έχουν χαθεί από τα μάτια μας, όπως ο καπιταλισμός, ο ιμπεριαλισμός και ο ίδιος ο κομμουνισμός και περιοριζόμαστε σε έναν γενικό αντιαμερικανισμό και αντιδυτικισμό. Αφού στην εποχή της Τρίτης Θέσης απαιτούσαμε αυτήν την ιεραρχία μεταξύ εξουσιών και συστημάτων πολύ νωρίτερα, θα έπρεπε να είναι εξαιρετικά νέα. 

Αλλά δεν είναι επειδή δεν είμαστε διαυγείς, αλλά ανόητα χιουμοριστικοί, μας έκανε να χάσουμε την ικανότητα να αναγνωρίζουμε και να ερμηνεύουμε αυτό το «απόλυτο κακό» που έχει γίνει δόγμα, και ορίζουμε τον εαυτό μας μόνο με την άρνηση. Δηλαδή: όχι επειδή είμαι φασίστας, Ιταλός, Ευρωπαίος και Γκιμπελίνος είμαι κατά του αμερικανισμού και του δυτικού  χαρακτήρα, αλλά επειδή είμαι ενάντια στον αμερικανισμό και τον δυτικισμό που είμαι … δεν ξέρω καν πια τι είμαι τελικά. 

Απώλεια

Αυτός ο ταυτοτισμός διά άρνησης, που όπως κάθε άρνηση επαναλαμβάνει οπαδικά όλες τις αξίες, τις νοοτροπίες και τις συμπεριφορές του αρνούμενου μοντέλου, δεν μας επιτρέπει πλέον να καταλάβουμε τι είναι και πώς λειτουργεί αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να πολεμήσουμε, ούτε να αναγνωρίσουμε την ζωντανή και ωμή πραγματικότητα  αυτή φτιαγμένη  από αίμα, σάρκα και αισθήματα. Γιατί αυτή η περιπλανώμενη νοοτροπία δημιουργεί ψευδαισθήσεις για εικονικά μέτωπα, στα οποία μπερδεύονται τα πάντα και το αντίθετο από όλα, σε μια αιώνια συνέλευση διαμαρτυρόμενων σκλάβων. 

Αυτή η παθολογία δεν είναι νέα, χαρακτηρίζει από καιρό τους κομμουνιστές 

Τον περασμένο αιώνα αυτοπροσδιορίστηκαν σε αντίθεση με τον καπιταλισμό και θεωρούσαν επαναστάτη όποιον ήθελε να τον σαμποτάρει και πούλησε αυτούς που αντ’ αυτού σκόπευαν να τον επαναστατήσουν.

Οι φασίστες, κατηγορούμενοι από αυτούς ότι πουλήθηκαν, συνεννοήθηκαν, χειραγωγήθηκαν, έφεραν επανάσταση στις καπιταλιστικές δομές, δημιουργώντας μια κοινωνία και μια οικονομία πολύ καλύτερη και ακόμη πιο εύπορη από τις καπιταλιστικές. Οι κομμουνιστές γκρέμισαν τα πάντα και δημιούργησαν μια κοινωνική κόλαση, χωρίς να συνειδητοποιήσουν, αν όχι στις κορυφαίες μειονότητες, ότι λειτουργούσαν για τον κερδοσκοπικό καπιταλισμό ενάντια στην παραγωγή και την εργασία, άρα και ενάντια στους εργάτες. 

Γεγονός είναι ότι ο καπιταλισμός έκανε παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στους φασισμούς και ήταν σύμμαχος του κομμουνισμού τον οποίο συνέχισε να επιδοτεί. Ωστόσο, για τα ψυχωτικά αυτά ανθρωπάκια, ήταν οι φασίστες που συνεννοήθηκαν και δεν κατάφεραν να είναι οι επαναστάτες.

Καλύτερα και όχι χειρότερα

Δεν αρκεί να είσαι ενάντια σε κάτι, πρέπει να ξέρεις γιατί είσαι εναντίον του και πρέπει να του αντιτεθείς με κάτι καλύτερο, όχι χειρότερο. Στη δεκαετία του ’30 το Ιταλικό μοντέλο ήταν φάρος για όλο τον κόσμο. Η Γερμανία δημιούργησε μια σειρά ανταλλαγών νέων με τη Μεγάλη Βρετανία. Οι νεαροί Γερμανοί επέστρεψαν στην πατρίδα τους σίγουροι για την ανωτερότητα του μοντέλου τους, οι Άγγλοι γοητεύτηκαν από τη γερμανική κοινωνία. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δραπετεύσει από τον κομμουνιστικό κόσμο προς τα δυτικά και σε σύγκριση με τη Δύση είναι ο κομμουνισμός που έχει καταρρεύσει.

Η Δύση ήταν και παραμένει δηλητηριώδης, αλλά, δεχόμενη από τα κάτω και από μια χειρότερη εναλλακτική, κέρδισε την αντιπαράθεση με το πρωτόγονο και περίπλοκο παράρτημά της που θα διεκδικούσε την εκδίκηση της σήμερα.

Επιβεβαίωση

Ας πάψουμε να ορίζουμε τον εαυτό μας με την άρνηση και να παίρνουμε μέρος στην αντίθεση, ας σταματήσουμε να μπλέκουμε και μετά να απολιθωνόμαστε στα ανίσχυρα δόγματα του ανταγωνισμού. 

Αν θέλουμε να αλλάξουμε, να κερδίσουμε, να νικήσουμε, να ξεπεράσουμε ή ακόμα και απλώς να εναντιωθούμε σε κάτι, πρέπει να το κάνουμε στο όνομα και για λογαριασμό αυτού που είμαστε.

Η διαδικασία αντίθετα, ακόμα κι αν είναι πιο απλή διανοητικά, δεν λειτουργεί πραγματικά, γιατί αν θέλουμε να πάρουμε θέση και να ορίσουμε τον εαυτό μας με άρνηση και αντίφαση, απλά δεν είμαστε.

Η μεταφυσική, η φιλοσοφία και ακόμη και η γλώσσα (στα ινδοευρωπαϊκά) το επιβεβαιώνουν χωρίς αμφιβολία όσο το δυνατόν περισσότερο.

πηγή

53 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/3/22 9:28 μ.μ.

    μάγκες για τον χοντρό έχουμε τίποτα νεώτερο ; περίεργο εδώ και μέρες να μην έχουν βγάλει έστω και μια ανακοίνωση ... λέτε να μας κάνει τη χάρη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετο το ερώτημα με το θέμα της ανάρτησης.

      Συνεχίζεται η νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη. Στο ιστολόγιο που γράφουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του δεν έχει αναφερθεί κάτι.

      Δεν θέλουμε να μας κάνει καμία χάρη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/22 4:32 μ.μ.

      Λογικό να είναι άσχετο με το θέμα αφού δεν υπάρχει κάποια συνεργασία και θέληση για να φτιαχτεί φορουμ από τους διαχειριστές των εθνικοσοσιαλιστικών ιστολογίων ... είναι καλύτερο να γράφετε αν ο χίτλερ είχε δίκιο ή αν ο στράσσερ είχε δίκιο ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/3/22 8:51 μ.μ.

      Καταπληκτική η ιδέα του 4:23. Απαιτούμε άμεσα την δημιουργία εθνικοεπαναστατικου, εθνικοσοσιαλιστικού φόρουμ στο οποίο θα διεξάγεται ελεύθερος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των Ελλήνων εθνικιστών.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/3/22 4:33 μ.μ.

      Δεν θα σας κάνει την χάρη ο Αρχηγός κ επιπλέον θα μείνετε με 15 άτομα κ φέτος κ του χρόνου, ενώ η Χρυσή Αυγή θα μεγαλώσει ξανά.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/3/22 3:08 μ.μ.

      4:43 με το ζορι να κατεβετε σε εκλογες , αλλα και να κατεβετε παλι 2 % θα παρετε γιατι τοσο σας αξιζει ... μεινετε με την ουρανια προς το παρον ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/3/22 12:19 μ.μ.

    Παλι ειρωνίες ενάντια στην τρίτη θέση από τους σερβιτόρους στη γνωστή εκπομπή. Μια εκπομπαρα κάνανε για το ουκρανικό και απο κει και πέρα συνεχίζουν το ιδιο ακροδεξιό έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/22 10:06 μ.μ.

      Και τρίτη και τέταρτη και πέμπτη και και και

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/22 11:08 π.μ.

      Έκανε η ΕΣΑ νέα εκπομπή;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/3/22 10:36 μ.μ.

      Τι το ειρωνικό για την Τρίτη Θέση άκουσες?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/3/22 11:43 π.μ.

      Οταν λένε Δίπλα δίπλα τις λέξεις "τρίτο φύλο" , τρίτη θέση και τρίτος δρόμος , ειρωνευοντας τους εθνικιστές, προφανώς και είναι ευθεία βολή κατα της Τρίτης Θεσης τέτοιες κρυαδες.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/3/22 1:53 μ.μ.

      δεν πάνε να λένε ... και όπως λέει και ένα άσμα ΛΕΝΕ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/22 1:40 μ.μ.

    Εκπληκτικό άρθρο του συναγωνιστή Μάστορα που στηρίζει ξεκάθαρα την τρίτη θέση και γράφει στο τέλος "ουτε ΗΠΑ ουτε Ρωσία", πράγμα που δείχνει την ξεκάθαρη στροφή του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στην εθνικοκοινωνική πολιτική μας παράδοση, σύμφωνα με τις αρχές τις τρίτης θέσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/22 5:12 μ.μ.

      Με τον αντιναζι Κασιδιάρη είστε μόνο για ΝΔ και Λάος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/22 7:22 μ.μ.

      Τοτε ανώνυμε γιατί αυτόνομοι εθνικοεπαναστάτες κανουν κοινές δράσεις με το κίνημα μας;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/3/22 9:56 μ.μ.

      Διότι είστε όλοι γραικύλοι

      Διαγραφή
  4. Όλα τα σχόλια εντελώς άσχετα με την κύρια ανάρτηση. Διαβάστε τους κανόνες της φόρμας σχολίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/22 6:36 π.μ.

      https://m.facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou/photos/a.673904619325145/4841527469229485/?type=3&source=54&ref=page_internal

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/22 10:15 π.μ.

      Χαχαχα, μουρλοκομείο

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/3/22 12:15 π.μ.

    Οι δυο τρεις αντιφασίστες Πουτινιάρηδες κάτι βδομάδες τώρα γράφουν εδώ στα σχόλια και άλλου εναντίον της Τρίτης Θέσης και των μεγάλων μορφών του Ευρωπαικού Φασισμού. Μέχρι και την CasaPound πιάνουν στο στόμα τους οι μαχητές του πληκτρολογίου που ένα μπαμ να ακούσουν φτάνουν τα πόδια στο κεφάλι. Τραβάτε ρε να ξεψειρίσετε τα μούσια του Ντούγκιν που θα μιλήσετε για Τρίτη Θέση και Azov. Ορφανά της χουντάρας, της ΕΡΕ και κολαούζοι του ΝΑΤΟ μέχρι το '90, θα πουλήσετε επανάσταση τώρα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/22 7:11 μ.μ.

      Οι σβαστικοφοροι αντιφα που σπαμμαρουν σε καθε αρθρο αντιπουτινικοι ουκρανολαγνοι ειναι .. Δες και την εκπομπη της ΕΣΑ πανω στο θεμα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/22 9:24 μ.μ.

      Είχαμε τους σβαστικοφορους που βριζανε, τώρα έχουμε και τους πουτινολαγνους που απισκιρτησαν από την Τρίτη Θέση και δεν θέλουν να έχουνε σχέση με τους "ουτε-ουτετζηδες" όπως μας λένε. Από το καλό στο καλύτερο ο χώρος.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/3/22 7:02 μ.μ.

    https://youtu.be/7mi7cgKgkFc

    Θερμοβαρική ομιλία Γκέκα εκ Κοπεγχάγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/3/22 7:06 μ.μ.

    Ο Κασιδιάρης στις εκπομπές του τασσεται με την την Ρωσία και τον Πούτιν πουλώντας ρωσουδουλεια ότι τάχα οι Μοσχοβοι μας έσωσαν το 1828 και ότι σε αυτούς οφείλουμε την ανεξαρτησία της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/22 10:17 μ.μ.

      φίλε ΟΑΚΚίτη, η ΟΑΚΚΕ συμφωνεί με Λιάκουρα, όπως και οι Μαρξ-Ένγκελς, ότι την Επανάσταση την έσωσαν οι Ρώσοι το 1828 και κανείς άλλος.

      Ο Ένγκελς γράφει στη New-York Daily Tribune στις 21 του Απρίλη του 1853:
      “Ποιος έκρινε τον αγώνα όταν εξεγέρθηκαν οι Έλληνες; Όχι βέβαια οι συνωμοσίες και οι ξεσηκωμοί του Αλή Πασά στα Γιάννενα, όχι βέβαια η ναυμαχία του Ναβαρίνου, όχι βέβαια η παρουσία γαλλικού στρατού στο Μοριά ούτε οι συνδιασκέψεις και τα πρωτόκολλα του Λονδίνου, παρά ο Ντίμπιτς, που προέλασε με το ρωσικό στρατό ίσα με την κοιλάδα της Μαρίτσας (Έβρου), περνώντας τον Αίμο. Κι ενώ η Ρωσία άρχιζε, άφοβα το διαμελισμό της Τουρκίας, οι Δυτικοί διπλωμάτες συνέχιζαν να εγγυούνται και να θεωρούν ιερό το status quo και το απαραβίαστο του οθωμανικού εδάφους!”.
      http://kokkinometerizi.blogspot.com/2011/03/1821-21.html

      (από ΟΑΚΚίτικο μπλογκ κιόλας!)

      οπότε, φίλε ΟΑΚΚίτη, είσαι εκτός γραμμής. Καληνύχτα.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/3/22 8:33 μ.μ.

    ο Γκέκας Βίκινγκ ξαναχτυπά! έρχεται για λίγο Ελλάδα και αναλύει 83 θέματα σε δύο ώρες. δύο θέματα και ανάλυση όχι κουβέντα μεταξύ μας. Στα συν η αναφορά σε Ουκρανία και Αζοφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/3/22 7:08 π.μ.

      Ωραία λογική . Επειδή ο Λιάκος και η ΧΑ στηρίζουν τους Ρώσους εμείς πρέπει να είμαστε με τους Ουκρανούς , συγνώμη με το Αζοφ ήθελα να πω . Και όποιος δεν στηρίζει κοκκινοπροβιτες είναι ακροδεξιός και άνθρωπος της Ρωσικής πρεσβείας. Τρίτη Θέση δηλώνετε αλλά μια χαρά τα βρίσκετε στον αντιρωσισμο με εστιατόρια , γκαρσονια και λοιπές ακροδεξιές δυνάμεις.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος27/3/22 9:05 μ.μ.

    https://www.huffingtonpost.gr/entry/eirenofiloi-oi-ellenes-neonazi_gr_6220aa8ce4b07f40689075f6

    τουλάχιστον ο Γκέκας δεν γλύφει εκεί που φτύνει. είπε ξεκάθαρα ότι η αζοφ πολεμάει στο μέτωπο. έσπευσε όμως ο Λιάκος να στηρίξει πάλι το παραμύθι της πρεσβείας. οι Έλληνες εκεί Ηλία από ρωσικές οβίδες πεθαίνουν αν θυμάσαι. από Τσετσένους τρέχουν να σωθούν. και η οικογένεια Άνταμς της χα από κοντά με άρθρο κατά της Ουκρανίας και της Αζοφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/3/22 9:31 μ.μ.

    https://m.youtube.com/watch?v=4nH3NrRoPZ4&feature=youtu.be

    ξέρω ότι δεν τον πάτε τον καράφλα αλλά την βάζω εδώ προς ενημέρωση

    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/3/22 11:04 μ.μ.

    αυτός ο μάστερ σεφ το έχει χάσει εντελώς; ανεβάζει δημοσιεύσεις υπέρ του Μπάιντεν; το έχει κάψει που το έχει κάψει με τις διαγραφές στο φουμπου πλέον είναι γραφείο τύπου των ΗΠΑ; αυτός ο άνθρωπος θεωρείτε μύστης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/3/22 4:17 μ.μ.

      Μύστης των χαζών εθνικιστών στη Νέα Δημοκρατία.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος28/3/22 12:48 π.μ.

    Τι έκανε ο Ινδός και ο Άραβας εθνικιστής το 1939, όταν ο αποικιοκρατικός σχηματισμός (Αγγλία) που καταπίεζε το έθνος του, κήρυξε τον πόλεμο σε έναν άλλο αποικιοκρατικό σχηματισμό (Γερμανία);

    μήπως πολέμησε το Γερμανό; ΟΧΙ.

    μήπως έστρεψε τα όπλα κατά του Άγγλου αποικιοκράτη για να ελευθερώσει το έθνος του; ΝΑΙ.

    αυτό έκαναν ο Σουκάρνο, ο Subhas Chandra Bose, o Νεχρού, ο Michel Aflaq, ο Hajj Amin Husseini, ο Rashid Gaylani. Πόλεμο στους Άγγλους/Γάλλους/Ολλανδούς επικυρίαρχους σε σύμπραξη ή ευνοϊκή ουδετερότητα με τον Άξονα.

    σήμερα έχουμε τον νεο-αποικιοκρατικό σχηματισμό (ΝΑΤΟ-ΕΕ) που αντικειμενικά καταπιέζει το δικό μας έθνος, να εισέρχεται σε σύγκρουση με έναν άλλο τέτοιο σχηματισμό (Ρωσία). Σε αυτή τη σύγκρουση, ως εθνικιστές, αν είχαμε όπλα, θα έπρεπε να πολεμήσουμε για την απελευθέρωση του έθνους μας από ΝΑΤΟ-ΕΕ. Αφού δεν έχουμε, πρέπει να κάνουμε προπαγάνδα ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΕΕ και υπέρ της απεξάρτησης της Ελλάδας από αυτούς τους σχηματισμούς. Οτιδήποτε άλλο, για εθνικιστή, είναι ανεύθυνη στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/3/22 8:35 μ.μ.

    και τι μας είπε δηλαδής ο Γκέκας;

    -Πούτιν = μογγολομπολσεβίκος
    -Ζελένσκι = εβραιοφιλελές
    -Αζόφ = πούροι αγνοί ανόθευτοι εθνικισταί

    να είμαστε λέει με τα τσιράκια του Κολομόισκι γιατί αναγεννούν τον εθνικισμό. Ναι, όσο τον αναγεννούσαν οι CIAτζήδες της Ιταλίας στα 70s, o delle Chiaie και οι Γκρίζοι Λύκοι στην Τουρκία.

    Βρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/22 1:44 μ.μ.

      8:35 να σε πω "δηλαδής".
      Πρέπει να δείξουμε κάθε ανθρώπινη κατανόηση στις ψυχολογικές κρίσεις που προκάλεσε σε κάποιους η αναπάντεχη εμφάνιση του Γκέκα.

      Καλή ανάρρωση ζωύφια.

      Διαγραφή
    2. Για τον Delle Chiaie, διαβαστε πρωτα διαφορα αναλυτικα εγγραφα πριν τον πειτε πρακτορα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/3/22 9:42 π.μ.

      Αφού τα διάβασες εσύ ρε Βερόνα και είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτά που διάβασες ισχύουν, όσο τόσο σίγουρος είναι και ο άλλος ότι ισχύουν αυτά που επίσης διάβασε περί πρακτοριλικη κτλ ε άλλο τόσο σίγουρος είμαι κι εγώ που διάβασα ότι τελικά ζεί κι έχει ενα μπαράκι στη Βιρτζίνια το Τζιτζι μπαρ σνακ...

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος28/3/22 10:48 μ.μ.

    Ρε εσείς εκεί στην ΕΣΑ για ποιον λόγο τον Πανταλαιο; Τι έχει να αποδώσει ο Πανταλαιος σε αυτή την ανανέωση του χώρου που λέτε ότι θέλετε να φέρετε; Να διώξουμε τα σκυβαλα του Κλασιδιαρη και του ΝΓΜ για να φέρουμε τα χριστιανομπατριωτικα σκυβαλα της ΕΛΑΣΥΝ; Αντί να φωνάξετε κάποιον αυτόνομο εθνικοσοσιαλιστή στο πάνελ και να προβάλλετε νέα πρόσωπα προμοταρετε συνεχώς τους πιο φαιδρους ακροδεξιούς τύπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/22 1:11 π.μ.

      Σου φαίνεται ακροδεξιός ο Παντελαιος Ανώνυμε; Δεν ακούς πως κατακεραυνώνει ρητά καπιταλισμό, φιλελευθερισμό, ΕΕ, ΝΑΤΟ, μιλάει υπέρ του εθνικοκοινωνισμου, κλπ? Δηλαδή τον απορρίπτεις επειδή είναι Χριστιανός? Πάρτε το χαμπαρι μπογιατζηδες των τοίχων, αν δεν στηριχτουμε σε σοβαρους ανθρώπους τύπου Μπεχλη/κινημα21, λαγού/ελασυν και Χάρη/ΕΣΑ, τελειώσαμε ως Ελλαδα μέτα απο χιλιαδες χρόνια ιστορίας. Μακάρι να ενωθούν και όλας οι 3 τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/3/22 1:05 μ.μ.

      1:11 π.μ μάλον μας τρολάρεις. Δε γίνεται να ζητάς ένωση μικρότερων πόλων τη στιγμή που ξεκινούν ζυμώσεις για συνεργασία των πυρήνων Γκέκα-Περίανδου-Καλέντζη. Το πολύ που θα πετύχει μια ταυτόχρονη κίνηση είναι μπερδευτούν όλοι. Άσε που με την ένωση που ζητάς δυσκολεύεις τις διαπραγματεύσεις. Ας ξεκινήσουμε με μια συνεργασία και μετά χτίζονται τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/3/22 2:05 μ.μ.

      Σοβαρός άνθρωπος ο Μπεχλης και οι Αρμένιοι της ΕΛΑΣΥΝ...Τι άλλο θα ακούσουμε! Καλύτερα σοβατζης παρά καραγκιόζης ακροδεξιός. Και ναι σε θέματα αισθητικής και ιδεολογίας είμαστε αδιαπραγματευτα ελιτιστες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/3/22 3:51 μ.μ.

      Ποιον Αρμένιο εχει η ελασυν ;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/3/22 4:23 μ.μ.

      1:05 μ.μ υπάρχει προοπτική εκλογικής συνεργασίας Περίανδρου-Γκέκα-Καλέντζη ή μόνο συνεργασία σε επίπεδο συνεδρίου και πεζοδρομιακού αγώνα?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος29/3/22 5:01 μ.μ.

      Ότι μαλακιά της έρθει της ΓΑΔΑ ή του ιππέα ή κρυφών αντιφα το γράφουν κατά καιρούς στα σχόλια. Το πιο πιθανό αν βρεθούν στον ίδιο χώρο Γκέκας Τέλης και ξανθός είναι να καλέσουν κάποιοι ασθενοφόρα όχι να συνεργαστούν!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος29/3/22 5:09 μ.μ.

      5:01 σιγά τα αίματα βρε γκαρσόν..

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος29/3/22 5:43 μ.μ.

      https://youtu.be/EMU9aX1GNY0

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος29/3/22 6:17 μ.μ.

      5:01 μμ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος29/3/22 11:12 μ.μ.

      Φροντίστε να ενημερωθείτε. Πριν δυο χρόνια υπήρχε η πιθανότητα να πλακωθούν. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μπροστά στον κίνδυνο της οριστικής διάλυσης και οι τρεις ξέρουν ότι πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί. Όσοι δεν είστε ενημερωμένοι μποροείτε να το διαπιστώσετε αποκρυπτογραφόντας τις δηλώσεις τους. Ο Καλέντζης πριν καιρό το έπαιζε ελιτιστής και έλεγε ότι δεν συνεργάζεται με ανθρώπους χωρίς την απαιτούμενη ηθική βαρύτητα σαν το Γκέκα. Πρόσφατα άλλαξε γραμμή και δήλωσε ότι ο Γκέκας έχει επαρκή γνώση της εσωτερικής κοσμοθεώρησης του εθνικοσιαλισμού. Ο Γκέκας έλεγε ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα για να τσακωθεί με τον Καλέντζη και τώρα χαμηλώνει τους τόνους. Οι διαφορές Περίανδορυ και Καλέντζη ανήκουν στο χθες. ΟΛΟΙ οι εθνικοσοσιαλιστές περιμένουν την ανακοίνωση της συνεργασίας των τριών για να πάρουν μπροστά οι μηχανές του Ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος30/3/22 12:43 μ.μ.

      11:12 μμ ή Τέλη άσε τα σάπια σου.
      Σε έχουμε μάθει πια.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος30/3/22 12:55 μ.μ.

      Όλοι οι εθνικοσοσιαλιστές περιμένουν πότε να να ψοφήσει το σιχαμερό γεροντικό τρολ!

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος31/3/22 1:19 π.μ.

      Μην είστε προκατειλhμμένοι. Προς τι αυτό το μίσος? Δείτε την αλήθεια κατάματα και αγωνιστείτε για το καλό του εθνικοσοσιαλισμού. Ποια είναι η οργάνωση που δρα στο όνομα του Περίανδου? Η ΕΣΑ φυσικά. Θα είχε η ΕΣΑ χαλύβδινες σχέσεις με τον κύκλο του Καλέντζη αν δεν είχε δώσει ο ξανθός την έγκριση? Σκεφτείτε λίγο ξεκάθαρα. Υπάρχουν και με τον Γκέκα δίαυλοι. Το θέμα είναι να δώσει τόπο στην οργή ο ιππέας και ο Γκέκας και να φιλιώσουν. Τότε θα δείτε να χαράζει μια νέα εποχή στον εθνικοσοσιαλισμό. Ας εργαστούμε επιτέλους ΟΛΟΙ για αυτό το σκοπό.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος31/3/22 9:46 π.μ.

      Το πιο πιθανόν μέσα απο αυτή τη συνεργασία, είναι να βγει κάποιο υποτιθέμενο τροχαίο δυστύχημα σε έναν από τους τρείς,το οποίο θα είναι φτιαχτό από το σύστημα....

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος31/3/22 3:28 μ.μ.

      Αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Δεν πρέπει να αποτρέψει τη μόνη ελπίδα για να βγει ο χώρος από τη στασιμότητα.
      Ένωση Γκέκα-Κάλεντζη-Περίανδρου ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.