Η Ισπανική τριτοθεσίτικη Getafe Nacional Revolucionario στο πλευρό του Ουκρανικού λαού


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/22 7:25 μ.μ.

    Τρέχετε να προλάβετε για να υπερασπιστεί ο κάθε ένας από εσάς την μία πλευρά ή την άλλη, ρίξατε 10 σφαίρες στη στρατιωτική σας θητεία αφού πρώτα φάγατε το κρουασάν σας ενώ είχε προηγηθεί σκληρή πίπα στο γραφια για εξοδοχαρτο! Λοιπόν ανόητοι ο πόλεμος είναι μία φρίκη για όλους τους ανθρώπους τις γυναίκες, τα παιδιά,τους ηλικιωμένους,τους ανθρώπους που είναι ΑΜΕΑ κι ακόμα για τους στρατιώτες που αναγκάζονται να σκοτώσουν άλλους ανθρώπους...

    Άλλοι με Ουκρανούς, άλλοι με Ρώσους, αυτοί οι πόλεμοι από εδω και πέρα δεν είναι ανάμεσα σε έθνη, είναι πόλεμος κυβερνήσεως κι ανάμεσα στα συμφέροντα τους με τους αθώους πολίτες με μόνη τους γνώση επί των πραγμάτων το πατριωτικό τους συναίσθημα κι η αγάπη για το σπίτι τους την οικογένεια τους,την ελευθερία τους έστω κι αν καθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο ανελεύθερη, χαμένοι όλοι στους κομματικούς κρότους από τα αυτόματα πολιτικά λόγια των πολιτικών παίζοντας ένα παιχνίδι όπου οι μεν εξαπατούν τους εαυτούς τους κι τους εαυτούς των δε κι όταν συνειδητοποιεί η κοινωνία καθώς παρά πέη ανάμεσα στα συντρίμμια της διαλυμένης αξιοπρέπειας τους αντιλαμβάνονται το ποσό εξαπατημένοι είναι, κάνοντας το παράδοξο να εθελο τυφλούν συνεχίζοντας να τρώνε από το καζάνι του ψεύδους αρέσκοντας σε δυο κουταλιές κοροϊδίας λέγοντας κι ευχάριστο για το λακο που προορίζονται δήθεν στο όνομα του αγώνα, ένα λακο που έσκαψαν οι ιδιοι με τα ματωμένα χέρια τους από το πονο της καθημερινής δουλείας,του μόχθου κι της μαραθωνίου επιβίωσης, καθώς έλαβαν την εντολή σκαψίματος από τους γνωστούς άγνωστους των χρυσών μαχαιροπήρουνων τρώγοντας για ακόμη μια φορά τις ψυχές των λαών, αλληλοεξουδετερώνοντας τους...




    "ΒΟΉΘΕΙΑ ΦΏΝΑΞΕ Ο ΠΟΙΗΤΉΣ ΠΟΎ ΜΕ ΣΤΗ ΣΉΨΗ, ΜΎΡΙΣΕ ΓΙΑ ΜΊΑ ΣΤΙΓΜΉ ΒΑΣΙΛΙΚΌ, ΒΟΉΘΕΙΑ ΑΥΤΌΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΜΕ ΣΚΟΤΏΝΕΙ,ΜΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΏΜΑ ΤΟ ΑΓΑΠΏ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/3/22 9:41 μ.μ.

      Πάντα έτσι ήταν. ΠΑΝΤΑ και από ΟΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/22 7:27 μ.μ.

    Τρίτη θέση και ΝΑΤΟ.
    Μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/22 8:53 μ.μ.

    Αν οι φίλοι των αμερικανόφιλων και της ΝΤΠ ενεργούν ως αναπαλαιωμένες ρέπλικες, δεν βλέπω να έχουν κάποια προοπτική.
    Πρέπει να ληφθεί υπόψη η νέα πραγματικότητα, σε έναν κόσμο που αλλάζει.
    Στείλτε τους μια μετάφραση αυτού -αφήστε ποιός το έγραψε-, ίσως πρέπει να ξανασκεφτούν κάποια πράγματα:
    https://resaltomag.blogspot.com/2022/03/blog-post_90.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/3/22 1:57 π.μ.

    3 και ο κούκος είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/3/22 7:56 π.μ.

    ο Νίκος ο χοντρός ο Τάσος ο σουγιάς και ο μπομπος ο ματσέτας έχουν άποψη για το ουκρανικό την στιγμή που ο ορτοντοξ τσάρος χτυπάει όλη την χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Τρίτη Θέση οφείλει να προωθεί και τις διαφορετικές οπτικές αφού "γραμμή" δεν πρέπει να υπάρχει και τα στεγανά δεν χρειάζονται:

    «Με ποια πλευρά βρισκόμαστε στον Ρωσο-Ουκρανικό πόλεμο;» του Σίμον Λίντμπεργκ

    https://mavreslegeones.blogspot.com/2022/03/blog-post_9.html

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

    Όπως είχαμε ενημερώσει μια εκπομπή βόμβα για το Ουκρανικό:

    ο παλαίμαχος συναγωνιστής Άρης Αρίων για το Ουκρανικό ζήτημα:

    https://www.youtube.com/watch?v=vBAWi49Cg4Y

    Παρασκευή στις 21.00

    Να είστε όλοι εκεί είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.