Αρχίζει η σύγχρονη προπαγάνδα στα Ευρωπαϊκά Έθνη: άρθρο του Gabriele Adinolfi, ενός εκ των ιδρυτών της «Τρίτης Θέσης»

Στις 12 Μαρτίου, πριν από 35 χρόνια, γεννήθηκε στην Ευρώπη ο πρώτος συντονισμός μεταξύ των εθνικών επαναστατικών κινημάτων προσανατολισμένων στην Τρίτη Θέση, μέρος της οποίας ήμουν κι εγώ.

Επιλέξαμε αυτήν την ημερομηνία για να ξεκινήσουμε σήμερα τον συντονισμό του Euronet που σκοπεύει να διαδώσει τις σκέψεις μας σε πολλές γλώσσες στα έθνη της Ευρώπης.

Η στιγμή είναι λεπτή γιατί η Ευρώπη είναι ένα θέατρο πολέμου και είναι λεία των επιπτώσεων της πανδημίας στην οικονομία.

Το έργο μας δεν είναι εύκολο. Η Ευρώπη διαβρώνεται εσωτερικά από τον δημογραφικό χειμώνα, από τη δύναμη των λόμπι και από μια αυτοκτονική ιδεολογία που είναι ένα είδος πνευματικού aids, κόρη της Σχολής της Φρανκφούρτης. Στο διεθνές παιχνίδι, η Ευρώπη έχει μόνο οικονομική ισχύ αλλά πνίγεται στρατιωτικά από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Κίνα, την Τουρκία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Η Ευρώπη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από άλλες ηπείρους και οι προσπάθειές της για ανάκαμψη ματαιώνονται παντού. Στην Αφρική από Αμερικανούς, Κινέζους, Ρώσους και Τούρκους. Στον Ινδο-Ειρηνικό, μαζί με την Ιαπωνία, μόνο η Ευρώπη βάζει εμπόδια στο τιμόνι των  Αμερικανών που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα Γιάλτα με το Πεκίνο.

Εν τω μεταξύ, το κόστος του πετρελαίου και του φυσικού αερίου κινδυνεύει να γονατίσει οριστικά την ανάκαμψή μας, κάτι που απειλείται και από άλλες σημαντικές αιτίες, όπως η έλλειψη σιταριού που οι Κινέζοι παίρνουν τα χέρια τους παντού και μας το αρπάζουν συνεχώς.

Έχουμε και την παρακμή του σιδήρου και του χάλυβα και την «οικολογική» καθυστέρηση στην πυρηνική ενέργεια.

Σε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση έχουμε τη Μεγάλη Επαναφορά με την έναρξη της Ατζέντας 2030.

Χάρη στην τεχνολογία, η κοινωνία μας βρίσκεται στο δρόμο της τυραννίας.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμαστε να ταρακουνήσουμε τον εαυτό μας και να δράσουμε για να αφυπνίσουμε μυαλά και κυρίως πνεύματα για μια νέα πνευματική ανδρεία και για ένα οργανικό και κοινωνικό όραμα της πολιτικής.

Πρέπει και θέλουμε να το κάνουμε στο όνομα της κοινής μας ρίζας, στο όνομα των λαών μας, σε ένα ευρωπαϊκό αυτοκρατορικό όραμα.

Είναι ένα μακρύ και δύσκολο έργο, αλλά είναι δικό μας.

Δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί που αναζητούν αλλού τη σωτηρία, δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί που δεν νιώθουν πια ότι ανήκουν στη γη τους και στον λαό τους και ψάχνουν έναν σωτήρα απ’ έξω, όποιος κι αν είναι αυτός.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι ανταγωνιστές, γιατί έχουμε ένα ριζοσπαστικό ή επαναστατικό όραμα για την πολιτική και όχι έναν χαμένο και αγανακτισμένο εξτρεμισμό που αφήνουμε στους ηττημένους και τους αστούς.

Δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί που περιμένουν θαυματουργή βοήθεια που έρχονται από άλλο μέρος εκτός της Ευρώπης και δεν εξαρτώνται από εμάς.

Με αυτή τη νοοτροπία θέλουμε να δράσουμε, στην πολιτική, στη μεταπολιτική και στην καθημερινότητα.

Και με αυτή τη νοοτροπία αναλύουμε τι γίνεται και θα το προπαγανδίσουμε.

Ας ξεκινήσουμε φέτος στις 12 Μαρτίου.

Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος και έχουμε τη θέληση.

Gabriele Adinolfi

πηγή

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/3/22 7:13 μ.μ.

    Ποιοτικός όπως παντα ο gabi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/3/22 3:19 μ.μ.

    Η εκπομπή της ΕΣΑ κατέβηκε σε λίγες ώρες χωρίς να προλάβουμε να την δούμε οι περισσότεροι. Και αυτό γιατί οι τύποι είναι ηλίθιοι. Ενώ ξέρουν ότι η λογοκρισία είναι στον Θεό εμφανίζονται με SS μπλουζάκια και τοτενκοπφ. Ρε μάγκες δεν σας κόβει; Δεν ξέρετε ότι η εκπομπή δεν πρόκειται να μείνει έτσι; Και τουλάχιστον άμα θέλετε να πουλάτε εφέ ανεβάστε την σε εναλλακτικές πλατφόρμες Brighteon, Bitchute, Worldtruth Videos, Rumble τόσα υπάρχουν. Ειλικρινά πιστεύουμε ότι αυτοί οι τύποι που καλά καλά δεν έχουν κινηματική στρατηγική μπορούν να πάρουν τον ΕΣ και τον χώρο στις πλάτες τους; Κοιτάξτε λίγο πως δουλεύουν τα υπόλοιπα κανάλια του χώρου ρε και πάρτε παραδείγματα. Έλεος πόσο boomers είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/22 6:50 μ.μ.

      Δεν έχουν κινηματική στρατηγική επειδή τρώνε ριπορτ στα βίντεο δηλαδή; Στο μπιτσουτ εξάλλου τα έχουν ανεβάσει όλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/3/22 8:28 μ.μ.

      Ρε πανιβλακα δεν τους έκανε κανένας αναφορές απλά το youtube κατεβάζει οτιδήποτε έχει τέτοιες εικόνες. Τελευταία εκπομπή που ανέβασαν στο bitchute οι τεχνολογικά αναλφάβητοι της ΕΣΑ ήταν τον Ιούνιο του 2021.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/3/22 9:25 μ.μ.

      Φυσικά και η εκπομπή έφαγε αναφορά από ρωσοφιλους πουτινικους

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/3/22 9:55 μ.μ.

      Στο odysse , έστω.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/3/22 4:16 π.μ.

      Αντι να σχολιασετε τι ειπωθηκε στην καταπληκτικη εκπομπη της ΕΣΑ , πιανεστε απο τα μπλουζακια και απο το αν θα την ξαναανεβασουν ... αλλα επισης αφου εσεις οι στρασσερικοι οι περισσοτεροι δεν τους λετε ακροδεξιους ; αφου λοιπον ειναι ακροδεξιοι τα παιδια της ΕΣΑ γιατι αγχωνεστε εαν θα την ξαναανεβασουν ; η επισης γιατι ασχολειστε με "ακροδεξιους" ;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/3/22 10:12 π.μ.

      Δηλαδή σε τόσα βίντεο και κανάλια που έχουν πέσει δεν υπήρξαν αναφορές θες να μας πεις; Που κολλάει επίσης το bitchute, στο rumble ανέβηκε το βίντεο. Πολυ κόμπλεξ κουβαλάς μεγάλε, να το κοιτάξεις.

      Διαγραφή
    7. 4:16 το ερώτημα είναι για την σ.ο. ή για τους αναγνώστες; δεν διαφωνούν όλοι με την ΕΣΑ και δεν είναι όλοι οι σχολιαστές Στρασσερικοί. Ωραίο το μπλουζάκι την χειρότερη φήμη η εν λόγω μεραρχία. Καλώς έγινε η εκπομπή λόγω της επικαιρότητας αλλά ήταν αναμενόμενο να πέσει από αναφορές.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/3/22 8:45 μ.μ.

    Τι τους λες και εσύ...Τέτοια ... που είναι ούτε enter δεν ξέρουν να πατάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/3/22 12:58 μ.μ.

    Η ΕΣΑ είπε σε 1 ώρα όσα δεν έχουν πει οι αναλφάβητοι πράκτορες εθνικιστές σε 1 μήνα.Μπραβο σε Στέλιο Χάρη Γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/3/22 1:52 μ.μ.

    Μπλουζάκι Ντιρλεβαγκνερ που αποτελούνταν από κατάδικους και εσφαζε ΛΕΥΚΟΥΣ Πολωνούς και Ρώσους, απειλές για νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης πράγμα που προφανώς δείχνει ότι ο παρουσιαστής πιστεύει στο ολοκαύτωμα, απειλές από πατριάρχη ότι θα κάνει υπουργούς σαπούνια, δηλαδή επιβεβαίωση μιας άθλιας προπαγάνδας που κατασκεύασαν οι Σύμμαχοι για να δαιμονοποιήσουν τον ΕΣ. Όλοι βαλτοί και εκκεντρικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/22 4:46 μ.μ.

      Πέρα από το μπλουζάκι μιας κάπως ιδιαίτερης Μεραρχίας των SS που τα άκουσες όλα τα υπόλοιπα αντιφα της δεξιάς;

      1) Ποιος απείλησε με στρατόπεδα;
      2) Σε ποιο ολοκαύτωμα αναφέρεσαι;
      3) Ο Πλευρης το είχε πει στον Πάγκαλο.Αν ο Πάγκαλος είναι για εσένα προσωπικότητα τότε δεν έχεις θέση στον εθνικισμό.
      4) Όχι βάλτοι αλλά βάλτοι είστε όλοι εσείς.Ψηφίστε Κασιδιάρη κάντε κάνα σταυρό και περιμένετε το ξανθό γένος να σας σώσει.

      Εκτός από προβοκάτορες είστε και άνανδροι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/3/22 5:54 μ.μ.

      Λογικό να ρίχνουν λάσπη οι στρασσερικοί μιας και ζηλευουν την απήχηση της ΕΣΑ στη νεολαία ..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/3/22 6:53 μ.μ.

      4:46 σε τόσες εκπομπές ο δικός σου λέει για τρενάκια και ταξιδακια με χαμηλωμένη δήθεν απειλητική φωνή που απλώς ακούγεται cringe. Μην κάνεις τον χαζό. Βάλε να δεις τις προηγούμενες και θα το διαπιστώσεις. Και ρωτάω εγώ; Δηλαδή στην ΕΣΑ πιστεύουν στο ολοκαύτωμα; Πιστεύουν ότι όντως υπήρχαν κολαστήρια Εβραίων; Αν ναι τότε έχετε ενσωματώσει την ψεύτικη εικόνα που έχουν κατασκευάσει οι νικητές για τον ΕΣ. Αν πάλι όχι και το κάνετε για προκλητικούς λόγους σταματήστε γιατί έχετε υποπέσει σε τακτικά, επικοινωνιακά φάουλ. Όσον αφορά τον σκατογερο τον πατριάρχη δεν είπα ότι ο Πάγκαλος είναι αξιοσέβαστο πρόσωπο. Το να βγαίνεις όμως και να τον απειλείς ότι θα γίνει σαπουνι δείχνει δύο πράγματα 1)ότι επιβεβαιώνεις την αντιναζιστική συμμαχική προπαγάνδα 2)ότι εκπέμπεις μια εικόνα διεστραμμένου εκδικητικού ψυχασθενούς φονιά. Κοινώς λειτουργείς προβοκατόρικα! Τα ίδια έκανε και ο Μιχαλολιάκος το 2011 που κορόιδευε και αυτός τα στρατόπεδα και τις καμινάδες. Αυτό είναι το κοινό στοιχείο της ακροδεξιάς άλλωστε το πρακτοριλικι και η υπηρεσία στον εχθρό.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/3/22 11:09 μ.μ.

      Δεν είναι δικός μου.
      Με το να αποκαλείς τον Πλεύρη "σκατόγερο" ρίχνεις το επίπεδο.Δεν μπορώ να ακολουθήσω εκεί κάτω τόσο χαμηλά.

      Ο εθνικοσοσιαλισμός υπάρχει όσο και αν σας ενοχλεί.Δεν συμφωνώ με την αισθητική των εκπομπών της ΕΣΑ αλλά μπράβο τους που τολμούν.

      Οι κομμουνιστές φοράνε μπλούζες όπλα και Βελουχιώτη και Λένιν και ένα σωρό. Απειλούν με πηγαδες και με κονσερβοκουτια και με τον Ζούκοφ όλους εσάς τους μικροαστούς νεοεθνικιστές.

      Τέτοιοι που είστε μόνο τα κονσερβοκουτια της όπλα σας πρέπουν

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/3/22 1:47 π.μ.

      6:53 Ο πλευρης ξεκαθαρα γραφει στο βιβλιο του οτι αυτο με τα σαπουνια ειναι μυθος το ιδιο και με τις καμιναδες κτλπ , το οτι ειπε αυτο στον παγκαλο δεν σημαινει οτι αποδεχεται οτι εγινε το γεγονος ... με αλλα λογια ειναι σαν να σου λεει καποιος " δεν εγινε το ολοκαυτωμα και τα σαπουνια αλλα μακαρι να γινοταν και να σας εκαναν σαπουνια" γκεγκε ;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/3/22 11:47 π.μ.

      ο εθνικοσοσιαλισμός σας δεν είναι ο δικός μας εθνικοσοσιαλισμός. ωραίο το επίπεδο με τα κονσερβοκούτια. ότι έκανε και ο νγμ που ήθελε εθνικό συμβούλιο από τις κορυσχάδες αντιγραφή και διατήρησε τον κομμουνιστικό τίτλο όπως είπε και ο Γιαννόπουλος

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/3/22 6:09 μ.μ.

    Στυλιστικά ήταν μια υπέροχη επιλογή. Όμως είναι σαν βγαίνει ένας του ΚΚΕ να φοράει μπλουζάκι της ΟΠΛΑ. Το έχεις δεί να το κάνουν; Επικοινωνιακά είναι λάθος.

    Πάω παρακάτω. Ενδιαφέρον είχε η εκπομπή. Αν εξαιρέσει κάποιος την εμμονή του Στέλιου με Δραγούμη και τον Βενιζέλο που εκτιμούσε στο τέλος τον Μπένι ήταν μία ξεκάθαρη άποψη μιας ομάδας. Αναμενόμενη άργησε πολύ αλλά ξεκάθαρη.

    Ωραίο και το σκηνικό πίσω. Αλλά το yt έχει σύστημα εντοπισμού συμβόλων. Ήταν θέμα ωρών να πέσει. Και έπεσε.

    Αν δεν αντέχετε την κριτική μην απαντάτε σε ερωτήσεις. Και στην δράση σας στην Βασιλίσσης Σοφίας το 95% του χώρου δεν σας στήριξε. Θα μου πεις στα @@ μας. Αυτή την λογική είχε κατά καιρούς και η χα. Και αυτή τα είχε όλα εσείς απλά μια εκπομπή. Άρα νομίζω ότι οφείλετε να έχετε άλλη τακτική.

    Δεν είναι όλοι με την Ρωσία ή με τους αζοφ. Πλειοψηφικά οι εσ είναι με αζοφ και όχι με ζελενσκι και οι εθνικιστές και ακροδεξιοί με Πούτιν και τον μύθο που προάγει εκκλησία σχολείο και κάποια κανάλια συν το σύνολο των εθνικοφρόνων.

    Φτάσατε ογδόντα εκπομπές. Σας εύχομαι άλλες τόσες. Με νέα πρόσωπα και νέες αφίξεις. Η καρέκλα του στούντιο μην θυμίζει την καρέκλα του σταθμού Λαρίσης . Εκεί είχε κάνει κατάληψη ο Ουζμπέκος συνομιλητής του Ντούγκιν. Μην κάνετε καινούργια σέκτα επικοινωνιακή. Για τον Ουζμπέκο σας δίνω μια ιδέα για εκπομπή.

    Και επειδή έχετε κονέ με τέλη και Πλεύρη ποια η θέση ιππέα και πατριάρχη για Κίεβο και Αζοφική φασιστική απειλή (πλάκα κάνω ευλογήσον)

    Preludius

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/3/22 1:36 π.μ.

    Εάν ο άξονας Παρίσι-Βερολινο-Μοσχα δεν ευωδωθεί, η Γαλλία να προσβλέπει σε μια ΛΑΤΙΝΙΚΗ Ενωμένη Ευρώπη, συζητούν μεταξύ τους κάποιοι συνεργάτες του Ντε Μπενουά στη Γαλλία(Εlements):

    https://www-revue--elements-com.translate.goog/leurope-entre-lenclume-atlantiste-et-le-marteau-russe/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=en

    Εδώ πτωχοπρόδρομοι;

    Αλλού λένε αυτά:
    https://panusis.blogspot.com/2022/03/blog-post_50.html?m=1

    Εδώ 'ίσες αποστάσεις';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/3/22 5:36 μ.μ.

    Χάρη πάλι αδιάβαστος;

    Αλληλογραφία μεταξύ του Πρωθυπουργού του ΙΡΑΚ Rashid Ali Al-Gaylani με τον αρμόδιο για την Γερμανική φυλετική πολιτική Dr. Walter Gross το 1942.

    "The Axis enemies in their propaganda state that the Germans consider the Arabs among the lower castes. In my capacity asthe Premier of Iraq, I can give an assurance that the Arabs do not give this claim any importance after what they have seen and felt Germany's treatment and help to them. But as the enemy propaganda goes on repeating these lies, I should like to receive an answer from an official source regarding the German consideration of the Arab race. I should be very grateful to get from you a reply on the opinion of Germany on the subject.'
    "Οι εχθροί του Άξονα στην προπαγάνδα τους δηλώνουν ότι οι Γερμανοί. Όσον αφορά τους Άραβες ,τους θεωρούν ότι βρίσκονται ανάμεσα στις κατώτερες κάστες. Με την ιδιότητά μου ως ο πρωθυπουργός του Ιράκ, μπορώ να σας δώσω την διαβεβαίωση ότι οι Άραβες δεν δίνουν καμία σημασία σε αυτούς τους ισχυρισμούς μετά από αυτά που είδαν και ένιωσαν με την μεταχείριση και τη βοήθεια της Γερμανίας προς αυτούς. Αλλά όπως η εχθρική προπαγάνδα συνεχίζει να επαναλαμβάνει αυτά τα ψέματα, θα ήθελα να λάβω μια απάντηση από επίσημη πηγή σχετικά με η γερμανική θεώρηση της αραβικής φυλής. Θα είμαι πολύ ευγνώμων να λάβαμε από εσάς μια απάντηση σχετικά με τη γνώμη της Γερμανίας για το θέμα."
    Απαντητική επιστολή
    "In answer to your Excellency's letter of 17th October, 1942, I have the honor to give you the racial theory regarding the Arab caste. The racial policy has been adopted by Germany to safeguard the German people against the Jews who, biologically, are different from the Middle East races. Accordingly, Europe has been opposing Jews for decades. The Germans do not fight the Jews because they are Semitic or because they come from the East, but for their character, egoism and their hostility to society... while Germany forbids the entrance of the Jews into her territory, she welcomes all Arabs of Semitic origin and cares for them. The attitude of the Germans for the Arabs is that of respect. Not a single official German source ever stated that the Arabs originated from a lower caste. On the contrary, the racial theory of National Socialism considers the Arabs of a very high caste. The oppression of the Arabs of Palestine is being followed in Germany with great interest and Germany confirms the demands of the Arabs.
    Απαντώντας στην επιστολή της Εξοχότητάς σας της 17ης Οκτωβρίου 1942, Έχω την τιμή να σας δώσω τη φυλετική θεωρία σχετικά με το αραβική κάστα. Η φυλετική πολιτική έχει υιοθετηθεί από τη Γερμανία για να προστατέψτε τον γερμανικό λαό από τους Εβραίους που, βιολογικά, διαφέρουν από τις φυλές της Μέσης Ανατολής. Αναφορικά , η Ευρώπη εναντιώνεται στους Εβραίους εδώ και δεκαετίες. Οι Γερμανοί δεν πολεμούν τους Εβραίους επειδή είναι Σημίτες ή επειδή προέρχονται από την Ανατολή, αλλά για τον χαρακτήρα, τον εγωισμό και την εχθρότητά τους προς την κοινωνία.. ενώ η Γερμανία απαγορεύει την είσοδος των Εβραίων στην επικράτειά της, καλωσορίζει όλους τους Άραβες σημιτικής καταγωγής και φροντίζει για αυτούς. Η στάση των Γερμανών για για τους Άραβες είναι αυτή του σεβασμού. Ούτε μια επίσημη γερμανική πηγή δεν ανέφερε ποτέ ότι οι Άραβες κατάγονταν από μια κατώτερη κάστα. Αντίθετως η φυλετική θεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού θεωρεί τους Άραβες ως πολύ υψηλή κάστα. Η καταπίεση των Αράβων της Παλαιστίνης παρακολουθείται από την Γερμανία με μεγάλο ενδιαφέρον και η Γερμανία βεβαιώνει τις απαιτήσεις των Αράβων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.