Η άγνωστη σε πολλούς συνέντευξη του πρώην πρέσβη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν Μεχντί Χοναρντόστ στον «Ελεύθερο Κόσμο» (.pdf)

Με αφορμή τις απειλές των εγκληματιών Σιωνιστών για αεροπορικό πλήγμα με στόχο τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - ώστε να αποτραπεί η δημιουργία πυρηνικού οπλοστασίου στα χέρια των Μουλάδων - καθώς και τις συχνές αεροπορικές επιδρομές στο έδαφος της Συρίας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τον θάνατο μελών των Φρουρών της Επανάστασης, προβάλλουμε σήμερα μια άγνωστη σε πολλούς συνέντευξη του πρώην πρέσβη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν. Ο Μεχντί Χοναρντόστ εξηγεί τις θέσεις των Ιρανών στον «Ελεύθερο Κόσμο» (03.10.2010) και απαντάει σε κρίσιμα ερωτήματα (.pdf)



για να κατεβάσετε το αρχείο σε .pdf στον σύνδεσμο εδώ
 

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/4/23 12:45 π.μ.

    Προφητική σε πολλά η συνέντευξη, όταν εδώ κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου.
    Αξίζει να διαβαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/4/23 8:58 μ.μ.

    Mας τα έχετε πρήξει με τους ιρανούς σύμμαχους των Ρώσων και Κινέζων κομμουνιστών, μακάρι η Ευρώπη με το ΝΑΤΟ να τους ισοπεδώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/23 1:34 μ.μ.

      Πολύ σωστός.Σύμμαχοι Ρώσσων και Κινέζων.Και επιπλέον να θαυμάζουν και να εκθειάζουν ένα καθεστώς,που έστελνε δωδεκάχρονους στο μέτωπο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/23 6:00 μ.μ.

      ενώ η χιτλερική νεολαία δεν έκανε το ίδιο;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/4/23 7:12 μ.μ.

      Το ίδιο έκανε και η Χιτλερική νεολαία.Και στις δύο περιπτώσεις είναι απαράδεκτο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/4/23 12:48 π.μ.

      Διάβασες καθόλου τη συνέντευξη;
      Έχεις κάποιο επιχείρημα ή είσαι απλά "ουγκ";

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/4/23 1:21 π.μ.

      Ποια συνέντευξη μωρέ να διαβάσει, και πολύ ασχοληθήκαμε με τους καφετί του σινορωσικού μπλοκ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/23 5:36 μ.μ.

    Διάβασα τη συζήτηση στην προηγούμενη ανάρτηση. Νομίζω ότι έχει προκληθεί εκνευρισμός και στο τέλος χάνεται το νόημα. Γράφω σε αυτό το νήμα τη γνώμη μου γιατί δεν θέλω να μπω στη μέση των διαφωνούντων και να με πάρει η μπάλα της αντιπαράθεσης. Τα λέω αυτά χωρίς πάθος, με γνώμονα το συμφέρον του χώρου. Βλέπω ότι ορισμένοι ανώνυμοι βγάζουν εκνευρισμό όταν εμφανίζονται νέοι άνθρωποι που παίρνουν πρωτοβουλίες στο χώρο. Αυτό έγινε και με τον συναγωνιστή Σφήκα. Αποφάσισε να βγει μπροστά και αμέσως έπεσαν απάνω του να τον φάνε. Εγώ σας ρωτώ. Αφού υπάρχει αυτό το θέμα με το κόμμα του Κασιδιάρη γιατί να μη βγει ένας άλλος συναγωνιστής μπροστά; Δεν θέλετε τον Σφήκα; Πείτε έναν άλλο. Έχετε να προτείνετε κάποιο άτομο ή είστε μόνο στην άρνηση; Ανάμεσα στον Σφήκα και στον εισαγγελέα δεν είναι καλύτερα να ηγηθεί ένα νέο παιδί; Ο Σφήκας είναι από τα σπλάχνα του χώρου. Ο εισαγγελέας ήταν ποτέ σε εμάς; Η κριτική για την κριτική είναι εύκολη. Το θέμα είναι να προτείνουμε λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/23 6:09 μ.μ.

      5:36 γιατι ντε και καλα πρεπει να ηγηθει καποιος σε κομματικο αγωνα ; γραφετε ολο για βοθλη και για κομματικους αγωνες , αλλα κουβεντα για επαναστατικο αγωνα .εναν ηγετη θελουμε να ξεσηκωσει τον χωρο να φτιαχτουν δομες με σκοπο την επανασταση δεν θελουμε μεσιες και σωτηρες που να μπουνε στη βουλη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/23 7:14 μ.μ.

      Αντί για Σφήκα, προτείνω την Μάγια μέλισσα. Ορίστε μια πρόταση.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/4/23 11:08 μ.μ.

      Ρε 5:36 περιμένεις από τον ΜΚ και τους σχολιαστές του να καταλάβουν το καλό του χώρου? Σιγά μην τους νοιάζει να έχουμε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Είναι εύκολο να λένε συνέχεια όχι και να κρύβονται στην ανωνυμία. Η λύση είναι να οργανωθεί σωστά το κόμμα με τις δικές του δυνάμεις. Ας γίνει άτυπα αρχηγός ο Σφήκας ή άλλος συναγωνιστής. Ο πραγματικός αρχηγός θα είναι ο Ηλίας.

      Διαγραφή
    4. Κρητικός8/4/23 4:34 μ.μ.

      Βάλτε το Σφήκα για αρχηγό
      να ιδούμε άσπρη μέρα.

      Γροικάτε, ωρέ, με το καλό
      για θέλετε φοβέρα;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/4/23 12:39 π.μ.

      Κρητικέ και ο άγιος (Σαιντ) φοβέρα θέλει

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/4/23 8:17 μ.μ.

      Τί κόλλημα έχεις φάει με τον Σφήκα ρε Τέλη;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/4/23 3:19 μ.μ.

      Άγριες πλατωνικές ονειρώξεις φίλτατε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/23 12:48 π.μ.

    Πάλι εμφανίζονται σχόλια καφενείου άσχετα με το θέμα, σε στυλ τηλεπαρέας.
    Αν δε γίνει κάποιο στοιχειώδες φιλτράρισμα (και στα βλακώδη σχόλια) νομίζω πως τελικά τα σχόλια θα τα διαβάζουν μόνο αυτοί που τα γράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/4/23 3:03 π.μ.

    Το μόνο κράτος που συμπαραστάθηκε στην Αρμενία στον πόλεμο με Αζερμπαϊτζάν.

    Το μόνο κράτος που μας έδινε πετρέλαιο σε καλή τιμή στα χρόνια των μνημονίων.

    Από τον παρασιτικό ευρωενωσίτικο καναπέ μας προφανώς και δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε πώς άλλα έθνη θα κάνουν τις επαναστάσεις τους. Ας κάνουμε εμείς πρώτα τη δική μας, και μετά μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/23 1:48 μ.μ.

      To μόνο κράτος που στέλνει όπλα στον μπολσεβίκο Πούτιν για να ικανοποιήσει τα κομμουνιστικά του όνειρα. Αλλά έρχεται η ώρα που η Δύση θα τους πατήσει, περιμένετε απλά 2 χρονάκια να τελειώσουμε πρώτα με τον μογγολικό κτήνος και μετά τα λέμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/23 9:55 μ.μ.

      Σε δύο χρονάκια Φώτη άραγε εσύ θα υπάρχεις; Γιατί η Ρωσία θα υπάρχει, η Κίνα επίσης, το Ιράν το ίδιο. Εσύ πάλι, Φωτάρα, θα υπάρχεις σε δύο χρόνια;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/4/23 9:58 μ.μ.

      Θα σε χαλάσει όταν θα ξαναμπούν στο Βερολίνο;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/4/23 9:47 μ.μ.

      Καλά εσύ κάνε τέτοιες ερωτήσεις στο Φώτη και μετά θα γκρινιάζεις άμα σου κάνει μήνυση.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/4/23 8:39 π.μ.

      Άμα θα ζεις σε δύο χρόνια σε ρώτησα Φωτάρα, δεν υπάρχει δικηγόρος να μπορεί να στοιχειοθετήσει μήνυση για τέτοια ερώτηση, ούτε ο Κούγιας. Άραγε θα ζεις σε δύο χρόνια, τι λες;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/4/23 7:45 μ.μ.

    Είδα τον εστιάτορα στην ανεβασμένη φωτογραφία με το συντάκτη της Ελεύθερης Ώρας. Είναι ίδιος ο Σόιγκου μάγκες.
    Ρε σύ ανώνυμε γιατί να μη ζει ο άνθρωπος; Είπαμε είναι κομμάτι από τα λίγα. Όχι και να πεθάνει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/23 10:10 μ.μ.

      Εννοείται ότι πρέπει να είναι καλά στην υγεία του ο εστιάτορας. Αφού τον έχει πεθάνει ο ιππέας στο τρολάρισμα ας έχει τουλάχιστον την υγειά του ο κακομοίρης.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/4/23 5:10 μ.μ.

      Aχ αυτός ο ιππέας, που τον χάνεις που τον βρίσκεις όλο κάπου εμφανίζεται. Αυτός φταίει που ασχολείται ενώ έχει τόσο πιεσμένο πρόγραμμα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/4/23 11:55 μ.μ.

      5:10 ενός λεπτού υπόθεση είναι ένα σχόλιο.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.