Το διεθνές σιωνιστικό κατεστημένο και η δημοσιογραφική αλητεία.




του Blinder.





Όλοι θυμόμαστε την Σακινέχ Μοχαμάντι Αστιάνι, την Iρανή μοιχαλίδα και συζυγοκτόνο (όπως δείχνουν τα στοιχεία των Ιρανικών αρχών, μαζί με τον εραστή της σκότωσε τον άντρα της και στην συνέχεια τεμάχισε το πτώμα του) που καταδικάστηκε σε θάνατο από την Ιρανική κυβέρνηση.



Όλες οι ψευτοπροοδευτικές χώρες της Ευρώπης απείλησαν με κυρώσεις το Ιράν εφόσον προχωρήσει στην εκτέλεση της ποινής.









Πολλές χώρες προσφέρθηκαν να δώσουν άσυλο στον δικηγόρο της Ιρανής, διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από φεμινιστικές και ψευτοπροοδευτικές οργανώσεις σε πόλεις και κωμοπόλεις , και το δημοσιογραφικό κατεστημένο έβγαλε όλη του τη χολή για πολλοστή φορά στην «ακραία» αντισημιτική - νεοναζιστική για πολλούς έλληνες αριστεριστές - κυβέρνηση του Ιράν.



Όλα αυτά θα μπορούσαμε να τα δικαιολογήσουμε με την αιτιολογία του «ανθρωπισμού» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Δεν υπήρχε όμως η ανάλογη ευαισθησία και με την περίπτωση της άτυχης γυναίκας στην περιοχή Ορακζάι, στο Βορειοδυτικό Πακιστάν.



Οι εκτελεστές, αναφέρει η «Daily Μail», αποφάσισαν να τιμωρήσουν τη γυναίκα επειδή εθεάθη να κυκλοφορεί δηµοσίως µε έναν άγνωστο άνδρα. Μάλιστα, εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθµού υποστηρίζουν πως έχουν στη διάθεσή τους και άλλα πλάνα, όπου πυροβολείται ένας άνδρας, πιθανότατα εκείνος που κάποιοι είδαν µε το θύµα του λιθοβολισµού.



Είναι εμφανής η διαφορετική αντιμετώπιση των δύο περιστατικών από την διεθνή γνώμη και τα ελληνικά κανάλια του κατεστημένου. Το Ιράν είναι εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο των Η.Π.Α. και των Σιωνιστών. Ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον του και να ξεκινήσουν έναν νέο επεκτατικό πόλεμο. Και όλα αυτά λόγω της αντι-νεοταξικής πολιτικής της χώρας και κυρίως του προέδρου της, Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ.



Αντίθετα, το Πακιστάν, είναι ένας καλός πελάτης της πυρηνικής βιομηχανίας των Η.Π.Α. και ενώ έχει μια από τις πιο ακραίες πολιτικές στον πλανήτη, έχει άφεση αμαρτιών για τις ενέργειες του.



Η πιο ύποπτη στάση όμως, είναι αυτή που κρατάνε τα ελληνικά Μ.Μ.Ε.



Αναφέρονται στο Ιράν με τα πιο απαξιωτικά σχόλια, κάνουν το θέμα της 43χρονης Ιρανής πρώτο θέμα για αρκετές εβδομάδες ενώ για την περίπτωση στο Πακιστάν δεν λένε ούτε κουβέντα.



Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι και το τελευταίο περιστατικό με την ομιλία του Ιρανού προέδρου στον Ο.Η.Ε., όπου έκανε λόγο για στήσιμο των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 από την κυβέρνηση την ΗΠΑ.



Για «παραλήρημα του Αχμαντινεζάντ» μιλούσανε οι ρουφιανοδημοσιογράφοι, ενώ στο παρελθόν έχουνε προχωρήσει σε πάρα πολλές εκπομπές με θεωρίες συνομωσίας που ανέφεραν ότι ακριβώς είπε ο Αχμαντινεζάντ στον Ο.Η.Ε. !



Για άλλη μια φορά βλέπουμε τον διεθνή Σιωνισμό να στοχεύει ψυχρά μια χώρα που προσπαθεί να πορευτεί μόνη της, και το ελληνικό δημοσιογραφικό κατεστημένο να παίρνει απροκάλυπτα την θέση των αφεντικών του.




Το βίντεο με την εκτέλεση της πακιστανής είναι στην εξής διεύθυνση:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.