"Λουτρό αλήθειας" για τον "πατριώτη" Κωνσταντίνο Μπογδάνο


 

32 σχόλια:

  1. Πολύ καλό βίντεο.
    Προσφάτως έδωσε και συνέντευξη στην οποία μίλησε για την δήλωση περί μαύρου ευζωνα και είπε ότι ήταν ατυχής και δεν θα την ξανακανε... Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω με λίγα λόγια.
    Απ'την άλλη ο Λαφαζάνης κυκλοφόρησε αφίσα για το νέο του μαγαζί λέγοντας 'η Ρωσσια έχει δίκιο". Όσο πάμε για εκλογές θα τα δούμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/22 8:45 μ.μ.

      Ο μόνος που είχε, έχει και θα έχει στους αιώνες δίκιο... είναι ο Αδόλφος Χίτλερ!

      Διαγραφή
    2. Ναι δικέ μου αυτός κι ο Πάπας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/8/22 8:35 μ.μ.

      Εσύ Αιγων του άστρεως είμαι σιγουρος οτι δεν είσαι Εθνικοσοσιαλιστής. Μαλλον για χριστιανοπληκτο μπουζουκοβιο της κακιας ωρας σε κώβω

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/22 5:16 μ.μ.

    Γελοίος και τρισαθλιος, φτηνός πολιτικάντης ο Μπογδάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/7/22 11:27 μ.μ.

      Και ολίγον τι αδελφή θα προσεθετα εγώ...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/22 10:29 μ.μ.

    http://mavroskrinos.blogspot.com/2020/05/blog-post_26.html?m=0

    Κρίνε η εκπομπή της ΕΣΑ με έκανε και βρήκα ένα παλιό άρθρο σας για τον Κασιδιάρη

    θερμά συγχαρητήρια για την αναφορά αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/22 10:41 μ.μ.

    Κασιδιάρης Μπογδανος Τζημερος βελοπουλος χοντρός Βελοπουλος Φαηλος και καραμανλικοι, ολοι αποτελούν δεκανικια της δεξιάς κ του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/7/22 4:21 μ.μ.

      οταν λες καραμανλικους σε ποιους αναφερεσαι ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/7/22 9:47 μ.μ.

      και λίγα λες. οι σαμαρικοί είναι οι χειρότεροι από όλους

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/7/22 11:54 μ.μ.

      Στους ανελ, στους ακροδεξιούς και σε όσους το παιζουν αντιμητσοτακικοί αλλά δεν εξεγείρονται ποτέ κατα της δεξιας.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος28/7/22 6:06 π.μ.

    Ο κ***ς του καθενός είναι ιερός ! Ετσι είχε δηλώσει ο σιχαμερός πολιτικάντης και ΑΡΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/7/22 11:00 π.μ.

    έχει δίκιο ο καράφλας. η πραγματική αντιφα είναι η φιλελεύθερη δεξιά. αυτή που έκλεισε την ιρανική τράπεζα επί Σαμαρά 🏦 αυτή που έκανε πεδίο ασκήσεων την Ελλάδα και την Κύπρο για τους γιους του Δαυίδ. αυτή που έστειλε στα κάτεργα αξιωματικούς και οπλίτες. αυτή που πήρε παραμονή νέου Ηρακλείου αλεξίσφαιρα και περιπολικό. και πλειοψηφία οι θεολόγοι στην γαλανόλευκη αντιφα του χώρου. ο Παναγιώτης που έχει λόγο σοβαρό να στηρίζει Πούτιν. ο ποντικός της αυτοδιοίκησης που δεν είναι θεολόγος αλλά έχει το φιλορωσικό σάιτ. ο άλλος θεολόγος που είχε πάει στην ομιλία του Τζόναθαν. ο τρίτος θεολόγος που ήταν κολλητός του Βορίδη και στηρίζει τον εκδότη. Και με τους εργολάβους των ΗΠΑ τα ίδια. Στόχος φαήλος και τζημερος υπέρ του ζελενσκι και κατά των αζοφ υπέρ του Ισραήλ κατά των "νεοναζί". Γαλανόλευκη αντιφα όρος που πρώτη φορά διάβασα εδώ. Στο βίντεο της εθνικής παραφωνίας σε άλλο σημείο τονίζει ότι είναι ιουδαιοχριστιανικό το κόμμα! ας μην ξεχνάμε και τον κας που πρώτη ημέρα μίλησε για εισβολή Ρωσίας και βόμβες φωσφόρου και μετά το γύρισε. Είτε δεξιοί είτε ακροδεξιοί είναι εχθροί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/7/22 12:54 μ.μ.

    Φαήλος - Μπογδάνος - Τζήμερος = οι τρεις μακράν πιο μνημονιακοί το 2011-15.

    και εννοώ οι πιο μνημονιακοί σε ΟΛΗ την Ελλάδα. Και από Πρετεντέρη και από Ευαγγελάτο και από Άδωνι. Γιατί, στους ΑΡΔ δίνεις το "ελαφρυντικό" (λέμε τώρα) ότι παίρνανε εντολές από τους καναλάρχες, στον Άδωνι ότι έκανε μπίζνες με Γερμανούς με τα γενόσημα και αν μιλούσε κατά των μνημονίων την άλλη μέρα θα έσκαγε το σκάνδαλο και θα έμπαινε φυλακή, άρα ήταν ένα εκβιάσιμο πιόνι.

    Ο Τζήμερος, αντίθετα, ήταν μνημονιακός από πεποίθηση, βλέπε επιστολή σε Μέρκελ:

    https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/1307978/anoixti-epistoli-stin-merkel

    Ο Φαήλος το ίδιο, αν και έχει πει ότι είναι σκράπας στα οικονομικά, με αποτέλεσμα να τον γλεντάνε οι Μπογιόπουλοι:

    https://www.youtube.com/watch?v=PO7hjq5AOo0

    της στάσης του αυτής υπεραμύνεται και σήμερα αν τον ρωτήσεις στο τουίτερ, ουδέποτε έχει κάνει την παραμικρή κριτική στον μνημονιακό του εαυτό.

    ο Μπογδάνος πάλι δεν ήταν απλά ΑΡΔ που έπαιρνε εντολές, ήταν ένθερμος κατά πεποίθηση μνημονιακός, κατέβαινε σε διαδηλώσεις Μένουμε Ευρώπη στο Σύνταγμα, στο Καλλιμάρμαρο 2 μέρες πριν το δημοψήφισμα, στα Παραιτηθείτε που διοργάνωνε ο "Καρανίκας της ΝΔ" Τσουκαλαδάκης, κλπ. κλπ. κλπ.

    Για τι ακριβώς μιλάμε λοιπόν; Για καιροσκόπους; Ή για συνειδητούς και ένθερμους ανθέλληνες;

    Για να τελειώνουμε, ο πόθος και των τριών αυτών είναι να μπουν κάποτε πανηγυρικά στη ΝΔ όπως μπήκαν το '12 οι άλλοι τρεις, Άδωνις-Βορίδης-Πλεύρης. Μόνο που εκείνοι μπήκαν σε καιρό γενικευμένης συστημικής κρίσης και ενώ η ΕΕ-ΔΝΤ ήθελαν πάση θυσία να διασώσουν το μνημονιακό μπλοκ ακόμα και με συνταγματικές εκτροπές (χούντα Παπαδήμου) ή μαφιόζικους εκβιασμούς (τηλεφωνικά μηνύματα Μαρινάκη σε Χατζηνικολάου "να στριμώξει τη Ντόρα" μην τυχόν και χάσει η ΝΔ τις εκλογές από ΣΡΖ).

    Σήμερα δεν διαφαίνεται (ακόμα) στον ορίζοντα τέτοια γενικευμένη κρίση (μπορεί όμως σε 4-5 χρόνια να διαφανεί), και ακόμα οι ΕΕ-ΔΝΤ και η ξενόδουλη επιχειρηματική ελίτ της χώρας βολεύεται με το Σημιτικό τσίρκο του Μητσοτάκη, οπότε το πιγκάλ, ο κατσικογάμης και ο απτυχίωτος αναμένεται να μείνουν μπουκάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Gr.socialist - nationalist29/7/22 5:06 μ.μ.

    Τι είπε ο άνθρωπος
    Είναι λέει "άκρο κεντρώος"
    Εεε;;
    Τι τούβλο πέταξες πάλι
    Δεν υπάρχει σωτηρία όχι μόνο χώρο, αλλά και στην χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/7/22 5:55 μ.μ.

    Ο Γιάννης Λαγός δήλωσε στο Τουίτερ την υποστήριξη του στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη. Παρά τις ιδεολογικές διαφορές ο Γιάννης Λαγός επιβεβαιώνει πως παραμένει αγνός αγωνιστής και ασυμβίβαστος με τις κρατικές δομές εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/7/22 6:25 μ.μ.

      https://eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/koinonia/item/275705-o-giannis-mixailidis-stamataei-tin-apergia-peinas

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/7/22 6:29 μ.μ.

      δηλαδή έφτασε τις ημέρες του Ιρλανδού μάρτυρα του IRA ο Μιχαηλίδης; Λογικά θα πρέπει να είναι φάντασμα του εαυτού του, ανίκανος να περπατήσει ακόμη και να πράξει το ελάχιστο για τον εαυτό του

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/7/22 6:47 π.μ.

      Η αποψη μου για τον Λαγο ειναι οτι ενας clout chaser.Καμια συνοχη σε αυτα που λεει μια δηλωνει εθελοντης,μια κανει κομμα αλλα ειναι κατα της κοινοβουλευτικης εκπροσωπησης.Οσον αφορα για τον Μιχαηλιδη καποιες φημες λενε οτι ηταν πεωταγωνθστης στην αποτυχημενη αποπειρα κατα του Ν.Μ στην Πευκη.Παρολα αυτα συνεχιζει να εισπρατει και καλα κανει την αποζημιωση ρκ των βρυξελλων.Μην σταθω και στην τοπικη της Νικαιας αυτο το συνοθυλλευμα ηταν δικη του ευθυνη.Τις συνομιλίες πριν το τραγικο συμβαν που δημοσιευτηκαν αλλα δεν ηταν στη δικογραφια

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/7/22 2:22 μ.μ.

      για τον Λαγό υπάρχει ΜΙΑ ΜΟΝΟ σοβαρή ένσταση: ότι αποδεδειγμένα (με βίντεο που το παραδέχεται) πουλούσε εκδούλευση σε εφοπλιστές το '13 στο Πέραμα κατά συνδικάτων. Αυτό είναι κηλίδα. Αλλά όλα τα άλλα, ότι ήταν δήθεν νταβατζής και δεν ξέρω τι, δεν αποδείχθηκαν ποτέ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/8/22 11:18 π.μ.

      ... .... ... δηλαδή όταν ήταν οργανωμένος στην ορίτζιναλ για τα προς στο ζειν, όταν έγινε βουλευτής χαλάρωσε διότι έβγαλε φράγκα, από εκεί καί πέρα θα δείξει τι είναι, πάντως ΕΣ δεν δηλώνει ούτε και φασιστης

      Διαγραφή
    6. Γνωστό το παρελθόν του αλλά κάποια προσοχή στα σχόλια. Όχι μόνο είναι φυλακισμένος αλλά κράτησε αξιοπρεπή στάση σε σχέση με άλλους.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/8/22 12:25 μ.μ.

      Αξιοπρεπής στάση με μνημονιακους λαοτζηδες Πλεύρη και Ζωγράφο παρέα στηρίζοντας Πούτιν και Καντίροφ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος1/8/22 12:30 μ.μ.

      Τα σχόλια ενός ιστολογίου, πόσο μάλλον τα ανώνυμα,δεν αποτελούν απτά αποδεικτικά στοιχεία κατηγορίας, εκτός εάν κληθεί ο μάρτυρας που τα αναφέρει,για να τα καταγγείλει κι να τα επιβεβαίωση επίσης με αποδεικτικά στοιχεία, άρα λίγο δύσκολο ΜΚ,να επιβαρυνθεί η θέση του από εδώ τουλάχιστον...

      Διαγραφή
    9. 12:25 αξιοπρέπεια απέναντι σε εξευτελιστικές μεθόδους κατά την διάρκεια της φυλάκισης. Αρνητικό το γεγονός ότι δέχτηκε για δεύτερη φορά την συνδρομή του Πλεύρη.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος1/8/22 7:44 μ.μ.

      πότε 12:25 στήριξε ΕΙΔΙΚΑ τον Καντίροφ ο Λαγός; Ίσα-ίσα που ακριβώς τη συμμετοχή των Τσετσένων ήταν που καταδίκασε. Κατ' εμέ λάθος, γιατί αυτοί οι Τσετσένοι είναι πολιτιστικά ρωσοποιημένοι και μάχονται τους τζιχαντιστές Τσετσένους του Μπαντεριστάν, αλλά εσύ δεν ντρέπεσαι να λες ψέματα ότι ο Λαγός είναι με Καντίροφ;

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος2/8/22 8:26 μ.μ.

      ... .... τόσο ρωσοποιημένοι που ακρωτηριάζουν αιχμαλώτους χριστιανούς και λευκούς σκοτώνουν παιδιά και βιάζουν γριές. Σαρία έχει στην Τσετσενία και μαφία κυβερνητική

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος2/8/22 9:13 μ.μ.

      "Σαρία έχει στην Τσετσενία"...

      ...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

      ρε Χαραντινάι, έριξα κάτω τον καφέ από τα γέλια ρε. Αν βρεις γυναίκα με μπούρκα στο Γκρόζνι δείξε μου κι εμένα σε παρακαλώ. Να πάψω να πιστεύω και στα μάτια μου που πήγα το '19 και δεν είδα ούτε μία. Εσύ μην πας, τους ομοφυλόφιλους τους σκοτώνουν εκεί.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος2/8/22 9:15 μ.μ.

      όλοι μέχρι τώρα ψέγουν το Λαγό για βλακείες, αλλά το πραγματικό ατόπημα του Λαγού (ότι έκανε στημένες ερωτήσεις υπέρ Μαρινάκη στον Κοντονή στη Βουλή για noor 1 το 2017) δεν το έγραψε κανείς.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος2/8/22 9:20 μ.μ.

      βρε 8:26 κόπι-πέιστ από τον Αρέστοβιτς τα παίρνεις τα "νέα". Πονηρέψου λίγο. Το αφήγημα ότι οι Buryat (που έλεγες τις προάλλες στο indymedia) και οι Τσετσένοι έχουν φετίχ να βιάζουν Ουκρανές ακρωτηριασμένες γριές (ναι άλλη όρεξη δεν είχαν, 70 γυναίκες ο καθένας έχει στην Τσετσενία και όσες ρωσιδάρες θέλει βρίσκει στη Μόσχα), το λένε οι Ουκρανοί από το 2014, από μάχες Ιλοβάισκ-Ντεμπάλτσεβο, για να παρηγορήσουν τους εαυτούς τους όταν τους πήγαιναν πίπα-κώλο οι λαϊκές πολιτοφυλακές του Ντονμπάς, λέγανε ότι οι πολιτοφύλακεες είναι... Ασιάτες. Τις γελοιότητες δηλαδή του Γκέμπελς που είχε ήδη διαψεύσει ο στρατηγός Otto Ernst Remer σε μεταπολεμική του συνέντευξη, τις ανέστησαν οι χαχόλοι της Νούλαντ, κι εσύ είσαι τόσο χάπατο που χωρίς να τις φιλτράρεις τις κάνεις κόπι-πέιστ σε όλα τα μπλογκ που γυρνάς.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος5/8/22 10:31 π.μ.

      Κι ο Λεόν Ντ. Επίσης...

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.