Ο Αγών της Ευρώπης

 

Λόγω της μεγάλης αναγνωσιμότητας του ιστολογίου ο «Μαύρος Κρίνος» όλα αυτά τα χρόνια έχει καταστεί σημείο αναφοράς για τους εθνικοσοσιαλιστές/εθνικοεπαναστάτες και τους νεοφασίστες. 

Με αυτό το δεδομένο κάποιοι Συναγωνιστές - με τους οποίους σίγουρα διαφωνούμε σε επιμέρους ζητήματα - επιλέγουν να μας στείλουν άρθρα τους. 

Σπανίως επιλέγουμε να τα απορρίψουμε αφού η αυστηρή λογοκρισία είναι χαρακτηριστικό της αστικής δημοκρατίας και όχι των Αντιδημοκρατών. 

Το παρακάτω άρθρο στάλθηκε από έναν μάχιμο και ποιοτικό συναγωνιστή με αφορμή την 30η Απριλίου. 

Πιστοί στην τακτική δημοσίευσης του «Αντιδότου» και του «Γαμμάδιον» που οι συντακτικές ομάδες των εντύπων αυτών έκαναν πράξη την σύνθεση στα έντυπα τους, επιλέξαμε να το αναρτήσουμε παρά τις όποιες ενστάσεις υπάρχουν σχετικά με αυτό αλλά και με τον Αδόλφο Χίτλερ και το καθεστώς που επικράτησε στην Γερμανία. 

Ο «Μαύρος Κρίνος» παραμένει ένα ελεύθερο βήμα έκφρασης για όλους τους συναγωνιστές. 

Στόχος και σκοπός δεν είναι η διχόνοια αλλά η ενότητα απέναντι στον κοινό εχθρό. Τα άρθρα που φιλοξενούνται στο ιστολόγιο δεν είναι αναγκαίο να εκφράζουν το σύνολο της συντακτικής ομάδας. 


    "Ο Χίτλερ εγνώρισε την γλύκα του θριάμβου και αντεστάθη στις πλέον σκοτεινές στιγμές της ήττας. Ο Χίτλερ εθριάμβευσε στο Βατερλώ, όπου είχε υποκύψει ο Ναπολέων και δεν υπέστειλε ποτέ την σημαία του"

- Salvator Borrego Derrota Mundial Μεξικό 1957 σελ. 532

Ο Αγών της Ευρώπης 

30 Απριλίου 1945 στο Βερολίνο της Γερμανίας ο χρόνος σταμάτησε ακαριαία. Σταμάτησε όχι μόνο για τους Γερμανούς αλλά για όλους τους Ευρωπαίους. Οι σκοτεινές δυνάμεις που ποτέ δεν δείχνουν το πρόσωπο τους έχουν εξαπολύσει τα πιστά τους σκυλιά εναντίον ολόκληρης της Λευκής Ευρώπης. Οι μπολσεβίκοι της στέπας, οι Εγγλέζοι δημοκράτες και οι Αμερικάνοι καπιταλιστές έχουν ολοκληρώσει το έργο τους. Όλοι μαζί συνεργάστηκαν εναντίον της Ευρώπης. Κέρδισαν τον πόλεμο. Έφτιαξαν το σήμερα και σχεδιάζουν το αύριο. Μην σας ξεγελούν με τα ψέματα τους συναγωνιστές καθότι αυτοί είναι οι αρχιμάστορες του ψεύδους. Ο κομμουνιστής Στάλιν έδωσε τα χέρια με τον καπιταλιστή Ρούσβελτ και τον φιλελεύθερο Τσόρτσιλ ενάντια στον κοινό εχθρό. Η βαρβαρότητα της Ασίας και η χυδαιότητα της Δύσεως εναντίον του πολιτισμού και της ομορφιάς. Εναντίον της Ευρώπης.

Τι είναι επιτέλους η Ευρώπη; Όλοι μιλάνε για αυτή. Αριστεροί και δεξιοί, μαρξιστές και μπολσεβίκοι. Αμερικανοί, Σλάβοι, Αφρικανοί, μιγάδες, Ιουδαίοι. Οι σημερινοί Γραικύλοι οι οποίοι την έχουν γνωρίσει μόνο ως κοσμοπολίτες επισκέπτες είτε ως αστοί. Όλοι έχουν μια ιδέα και μια άποψη, σπανίως όμως έχουν εντρυφήσει και έχουν ενστερνιστεί την πραγματικότητα. Η Ευρώπη αγαπητέ συναγωνιστή είναι κάτι το οποίο λίγοι σήμερα μπορούν να αντιληφθούν και σπάνια καταλαβαίνουν. Η παλιά Ευρώπη που σήμερα χάνεται μέσα στον ορυμαγδό της παγκοσμιοποίησης με την ιστορική αλλά και μεταφυσική της υπόσταση.

Και μετά υπάρχουμε εμείς, οι λίγοι, οι ρομαντικοί, οι τρελοί που πιστεύουμε στην Ευρώπη την αρχέγονη. Κάποιοι την έχουμε ζήσει στο μεδούλι της. Όχι σαν κοσμοπολίτες τουρίστες αλλά ως ενεργά κύτταρα του ενιαίου οργανισμού. Και σαφώς η Ευρώπη είναι ένας ζωντανός οργανισμός όπου η Ελλάς είναι η ψυχή, η καρδιά, ο νους αλλά και οι πλάτες. Επί σειρά αιώνων τα Ελληνικά φύλα στο νότο και τα Γερμανικά στο βορρά αποτελούν τον κυματοθραύστη όλης της βρωμιάς που μας επιτίθεται από την ανατολή πιέζοντας τους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς στις προαιώνιες εστίες τους από την Ιωνία και την Ταυρίδα μέχρι την Μοραβία και την Βαλτική.

Ο Γερμανός καγκελάριος Αδόλφος Χίτλερ κλείνει για πάντα την πόρτα του γραφείου του στις 3:15 το απόγευμα. Παρόντες είναι οι Χάινζ Λίγκε και Όττο Γκούνσε. Η τελευταία ερώτηση προς το πρόσωπο του ήτο: Φύρερ, για ποιον πρέπει να αγωνιστούμε τώρα; και η απάντηση του Χίτλερ ήτο: για τον επερχόμενο άνθρωπο. Και πριν η πόρτα κλείσει τους αποκρίνεται: δεν ήταν μόνο για την Γερμανία.

Το πιο λαμπρό τέκνο των Γερμανικών φυλών, ότι πιο ευγενές έχει παράξει η Ευρώπη τους τελευταίους αιώνες, περνάει στο Φως. Ο υπέροχος άνθρωπος με τους λεπτούς τρόπους και την ατσάλινη θέληση έδωσε την υπέρτατη μάχη ενάντια στο ζοφερό σκοτάδι των προαιώνιων εχθρών όλης της Ευρώπης και ειδικά της Ελλάδος. Αυτοί είναι η προσωποποίηση της νοσηρότητας και της μιζέριας. Γητευτές, μάγοι, ψεύτες, τοκογλύφοι, επινοητές ψεύτικων θεών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους.

Σήμερα η ιστορία όπως έχει γραφεί από τους νικητές του τότε παρουσιάζει τον Αδόλφο Χίτλερ ως την προσωποποίηση του απόλυτου κακού. Ο Αυστριακός από το Μπρανάου Αμ Ινν, o παρασημοφορηθείς δεκανέας του πρώτου μεγάλου πολέμου. Ένας υπέροχος άνθρωπος ο οποίος ξεκίνησε πάμπτωχος και έφτασε να γίνει καγκελάριος, να γίνει σύμβολο. Το σύμβολο όλων ημών των Ευρωπαίων. Ο ευαίσθητος μυστακοφορός που έγινε η θύελλα και η καταιγίδα παίρνοντας στις πλάτες του το βάρος της σωτηρίας όλων των λευκών Αρίων. Τον πρόδωσαν τότε πολλοί από τον στενό του κύκλο και εξακολουθούν να τον αρνούνται και σήμερα κάποιοι οι οποίοι ανήκουν στα λύματα του χώρου - βόθρου των εθνικιστών. Ο Ιούδας και ο Πέτρος περπατάνε στον εθνικιστικό χώρο. Ο εθνικιστικός χώρος, το τελευταίο καταφύγιο της παρακμής των υποβαλκάνιων τουρκογραικύλων, είναι η φωλιά της έχιδνας.

Οι σημερινοί εγχώριοι εθνικιστές χωρίζονται σε 2 κυρίες ομάδες. Τους ρωσόφιλους. Εμφανίζονται υπερορθόδοξοι χριστιανοί, σλαβολάγνοι. Κάνουν τα πάντα προκειμένου να πιούν καμιά βότκα στην ρωσική πρεσβεία. Παρουσιάζουν τον ημίαιμο πράκτορα της KGB Πούτιν ως τον Μεσσία του Θεού τους ενώ στην θέα του σφυροδρέπανου υποτάσσονται και σκύβουν συγκαταβατικά. Ασπάζονται τον εθνικομπολσεβίκο Ασιάτη Ντούγκιν, συναγωνιστή του ιουδαίου κίναιδου Λιμόνοφ. Η άλλη κατηγορία είναι ακόμη πιο θλιβερή. Αμερικανόδουλοι εθνικιστές, ερμαφρόδιτοι. Κάνουν τα πάντα για να πιούν κόκα κόλα στην αμερικανική πρεσβεία. Παριστάνουν τους αντικομμουνιστές ενώ είναι ενδόμυχα μπολσεβίκοι. 

Θα στεκόντουσαν προσοχή στον κάθε Ασιάτη και Αφρικανό στρατηγό του ΝΑΤΟ και θα πήγαιναν μισθοφόροι (με διπλό μισθό) στο Αφγανιστάν για να υπηρετήσουν τον Κίσινγκερ και τον Μπρεζίνσκι. Πατρίδα τους είναι η Ιερουσαλήμ. Και το βαρέλι δεν έχει πάτο. Κάποιοι κάνουν το παν για να πολιτευτούν, είναι τόσο απεγνωσμένοι που θα πήγαιναν και στο ΚΚΕ προκειμένου να μπουν σε ένα ψηφοδέλτιο. Άλλοι θέλουν τα δικά τους ψηφοδέλτια για να αγωνιστούν υπέρ της δημοκρατίας και του συντάγματος. Κάποιοι άλλοι αναπαράγουν ακόμη και σιωνιστική προπαγάνδα της στοάς γνωρίζοντας ότι ψεύδονται.

Μπορεί η Ευρώπη σήμερα να ζήσει και να ευημερήσει; Η απάντηση είναι πάντα ναι. Χρειάζεται όμως Αγών. Χρειάζεται Αγών και πίστη και ο Αγών είναι και τώρα και πάντα. Η Ευρώπη των τραπεζικών συστημάτων, του ευρώ, του ΝΑΤΟ, του φιλελευθερισμού, του κομμουνισμού, δεν είναι Ευρώπη. Είναι μια θλιβερή δυστοπία που ούτε ο Άλντους Χάξλεϋ δεν είχε καταφέρει να φανταστεί. Είναι ένας καρκίνος. Μια αρρώστια από την οποία δεν θα γλιτώσει κανείς μας. Ούτε ο Έλλην στην Μακεδονία ούτε ο Ιταλός στην Εμίλια ούτε ο Βέλγος στην Φλαμανδία.

Ρωτούμε τους εγχώριους εθνικιστές του υποβαλκάνιου κρατιδίου, αφού είστε οι μισοί με τους φίλους σας τους Αμερικανούς και οι άλλοι μισοί με τους φίλους σας τους Ρώσσους, γιατί φωνασκείτε; Γιατί απασχολείστε και χάνετε τον χρόνο σας; Ποιο είναι επιτέλους το πρόβλημα σας και γκρινιάζετε; Δεν είστε με τους νικητές του τελευταίου μεγάλου πολέμου; Άλλωστε όλες τις πλευρές τις χρηματοδότησαν κυρίως οι τραπεζίτες της Γουόλ Στρίτ. Ακόμα και εκείνον τον Λένιν. Χωρίς τα δολάρια του Μανχάταν θα ήταν ακόμα στην Λωζάνη. Ακόμα και εκείνον τον Στάλιν. Χωρίς τα αμερικανικά όπλα θα είχε ταφεί στα συντρίμμια του Κρεμλίνου. 

Άραγε σε τι διαφέρετε ευρωατλαντιστές και ευρασιανιστές; Αφού έχετε νικήσει, γυρίστε στα σπίτια σας. Αφεθείτε στην μεταπολεμική παγκόσμια δημοκρατία σας. Και ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός νίκησε. Απολαύστε την βότκα σας, την κόκα κόλα σας, το δολάριο, το ρούβλι, την ελευθερία σας. Ή μήπως δεν σας τα έδωσαν απλόχερα οι σύμμαχοι σας; Μήπως σας κορόιδεψαν; Θεωρώ ότι σας έπρεπε. Τόση και άλλη τόση Τουρκιά σας πρέπει.

Η Ευρώπη είναι η αρχή και το τέλος του πολιτισμού. Η Ελλάς είναι η αρχή της Ευρώπης. Μπορούμε να είμαστε ενεργειακά αυτόνομοι βασιζόμενοι στις δικές δυνάμεις χωρίς τον Αμερικανό τοποτηρητή ούτε τον μπολσεβίκο προμηθευτή φυσικού αερίου. Μπορούμε να έχουμε την δική μας παραγωγή από τον πρωτογενή τομέα μέχρι την βαριά βιομηχανία όπως άλλωστε συνέβαινε μέχρι οι νικητές τους τελευταίου μεγάλου πολέμου να εξαγοράσουν τα πάντα αργά και βασανιστικά μέσω των τραπεζών τους. Μπορούμε να έχουμε μια πανστρατιά δικών μας ανθρώπων μακριά από τους στρατούς των διεθνιστών που φέρουν στις στολές τους σφυροδρέπανα και αστέρια. Οι δικές μας στολές έχουν τους κεραυνούς. Μπορούμε να εξασφαλίσουμε την συνέχεια των φύλων μας που ανήκουν στην μεγάλη Φυλή. Υπάρχουν άλλοι, εξωευρωπαϊκοί παράγοντες, οι οποίοι ζουν ανάμεσα μας και μας διαλύουν εκ των έσω. Όσο και αν κρυφτούν ξέρουμε πάντα που είναι. Όσο και αν αλλάζουν τα ονόματα τους γνωρίζουμε ποιοι είναι.

Φίλοι συναγωνιστές, γνωστοί αλλά και άγνωστοι σε εμένα. Ο Αγών συνεχίζεται. Είναι στην φύση του Άριου Ευρωπαίου. Ο Αγών είναι πόλεμος και ο πόλεμος είναι καθημερινός. Είναι η πίστη που ζεσταίνει τις καρδιές μας. Είναι η ελπίδα που φωτίζει το μονοπάτι. Είναι τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι το αίμα που ρέει στις φλέβες μας. Είναι το χώμα των προγόνων μας ποτισμένο με ιδρώτα αλλά και με αίμα. Είναι η φύση μας που ορίζεται από την συμπαντική νομοτέλεια. Θα αγωνιστούμε. Θα αγωνιζόμαστε ώστε να έρθει ξανά η στιγμή όπου θα ακολουθήσουμε όλοι μαζί το κοινό πεπρωμένο. Τότε θα ανατείλει ένας νέος Ήλιος. Θα γίνει μια νέα αρχή. Θα φέρουμε περήφανα τα σύμβολα μας. Θα επιστρέψουμε.

Ζήτω η νίκη

Γεώργιος Ζ.Κ.

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/4/23 10:56 μ.μ.

    ΑΘΑΝΑΤΟΣ! 88!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/23 12:26 π.μ.

    Απο ΑντιΝατοικος:
    Προς συντακτη του κειμενου:
    Αυτα που γραφεις, δυστυχως ειναι πονηρες φαντασιες του δικου σου "εθνικοσοσιαλισμου"... Ονειρευεσαι μια Ευρωπη που δεν υπαρχει, σιγουρα βγαζοντας τους Ρωσους αλλα και τους Σλαβους απ΄εξω, (γιατι δεν ειναι "αριοι"!),...
    δηλαδη πες το μας καθαρα, για ποιον θα πρεπει να αγωνιστουν οι εν Ελλαδι και οι Ευρωπαιοι "συναγωνιστες" σου;;;;
    Το αντιπαλο δεος στο παγκοσμιο "δυτικο" συστημα εξουσιας, καλως η κακως αυτη την στιγμη ειναι η Ρωσια, ο Ρωσοκινεζικος αξονας και οι συν αυτω.... Αυτο στο λεει ενας ο οποιος δεν ειναι Ρωσοφιλος, ουτε περιμενει να τον σωσουν οι Ρωσοκινεζοι και οι αλλοι...
    Η μονη ελπιδα για να αναδυθει μια Ευρωπη των εθνων με ανεξαρτητη γεωπολιτικη θεση και δραση, ειναι η επικρατηση της Ρωσιας στον πολεμο της εναντια στο Νατο. Η συνεχεια αυτου θα ηταν η συγκλιση Ρωσιας και ευρωπαικων κρατων σε μια νεα ευρωπαικη ενωση... Απορω πραγματικα που δεν το καταλαβαινεις αυτο...
    Και αυτο που σου ειπα δεν προκειτε να γινει, δηλαδη η γεωπολιτικη συγκλιση Ε.Κ με Ρωσια ειναι πλεον παρελθον, με την Ρωσια πλεον στην αγκαλια της Κινας, δινοντας της παραλληλα και την πρωτοκαθεδρεια στην γεωοικονομια παγκοσμια....
    Η σημερινη Ε.Ε ηταν πολυ "μυωπικη" για να το αντιληφθει αυτο.... Να μου πεις βεβαια οτι εδω οι Γερμανοι νομιζαν οτι θα βαλουν χερι στον ορυκτο μας πλουτο... σιγα που θα τους αφηνανε οι γκανγκστερς να γινουν "αυταρκεις" σε πρωτες υλες....
    Οτι αξιζε απο το κειμενο σου ηταν αυτη η προταση: "Η Ευρώπη είναι η αρχή και το τέλος του πολιτισμού. Η Ελλάς είναι η αρχή της Ευρώπης."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/23 8:31 π.μ.

    Τι περιμένεις από ένα ελεεινό γκαρσόνι; Φυσικά και τα ίδια για "μογγόλους σλάβους υπανθρώπους", ξεχνώντας όμως πως οι ουκρανοί και σχεδόν όλη η ανατολική Ευρώπη είναι σλάβοι. Άρθρο βγαλμένο από τις ονειρώξεις ενός κλασσικού ΕΚΟΦίτη των δεκαετιών 50,60

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/5/23 5:32 μ.μ.

      Ρε Κρίνε δεν ανοίγεις και εσύ ταβέρνα. Για εκεί το πάς.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/5/23 6:05 μ.μ.

    https://www.youtube.com/live/JK3Kj1bPSDM?feature=share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/5/23 1:21 π.μ.

    Εαν πραγματικά πιστευεις σε αυτό που λες στην 3η παράγραφο τότε άσε το σχόλιο μου να περάσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/5/23 2:49 π.μ.

    Αυτό που γινεται δεν ειναι σωστο και το ξερεις πολυ καλά Κρινε. Άστο να περασει σιγα τι έγινε. Εκτός κι αν υπερασπίζεσαι τους αρουραίους σου τον φοραδοκυνηγό,τον αντινατοικό,τον φωτογράφο,το γκαρσόνι και τον κάθε τυχαρπαστο που στάζει χολη και μίσος για ότι είναι πραγματικα ποιοτικό. Οφείλεις να δώσεις μια απαντηση εάν πραγματικα λες πως είσαι εστω και λιγο αντιδημοκράτης,ναζί,φασίστας και οχι ένα βρωμοτόμαρο των δημοκρατιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/5/23 2:50 π.μ.

    Εάν δεν το εκανες κοπιπαστε για να το σχολιασουν οι αρουραίοι σου τότε γιατί το έκανες. Ειλικρινά θέλω μια απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι copy paste εστάλη από τον Γιώργο, δεν έχεις παρά να τον ρωτήσεις.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/5/23 2:51 π.μ.

    Όλοι εσεις που ειστε κατα του άρθρου μακάρι να ψωφησετε. Και αυτό το εύχομαι μεσα απο την καρδια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/5/23 2:00 μ.μ.

      Απο ΑντιΝατοικος:
      Το ιστολογιο αυτο, διαθετει ενα επιπεδο και μια σοβαροτητα, αν θες να τρολαρεις ή να δημιουργησεις μισος αναμεσα στους συνομιλητες πηγαινε αλλου....
      Ο καθε ενας οφειλει και πρεπει να λεει τη γνωμη του χωρις παθος αλλα και πονηρα τεχνασματα....
      Καλο θα ηταν να συνομιλουμε μεταξυ μας, ενας πολιτισμενος διαλογος ειναι παντοτε θετικος για να εντοπιστουν λαθη και παθογενειες...
      Στο διαλογο αυτον δεν χρειαζονται οι κακοπροαιρετοι και τα τρολ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/5/23 6:30 μ.μ.

      Κατα αρχην εσυ να πας στο γιατρο γιατί δεν εισαι καλα 2.51....ειμαι βεβαιος οτι face to face ουτε το βλεμμα δεν θα σηκωνες. Το αρθρο πολυ δυνατό και ελληνοκεντρικο. Οχι αμερικανορωσο λιγουρικο! Πολυ σωστος ο γραφων... Ζητω η νίκη!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/5/23 3:37 π.μ.

      Εσύ είσαι για γιατρό 6:30. Καλά δεν βλέπεις ότι σε όλα αυτά τα σχόλια που έγραψα, το άρθρο και την τιμή του ήθελα να σώσω. Να το υπερασπίσω ήθελα απο ατομα που δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό νόημα του Εθνικοσοσιαλισμού. Εάν πραγματικά το υπερασπιζεσαι τοτε γιατί τα βαζεις μαζί μου και οχι με ολους αυτούς που στάζουν χολή. Καλά τώρα να ανεχτώ ατομα σαν το Αντινατοικό να μου μιλάνε για μίση(!!!!!) ,οι ιδιοι που τα προκαλούν μονο για γελια και για κλάματα είναι. ΠΟΙΟΙ ΡΕ ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΗ;;;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/5/23 8:40 μ.μ.

      Φίλε δεν ειναι ωραιο να μιλας ετσι. Τι παει να πει να ψοφησουν κλπ;;; ειναι επιπεδο αυτό;;; ή θα σε δικαιολογησω επειδη υπερασπιζεσαι την ιδια θεση για το αρθρο με εμενα; ναι το αρθρο δυνατο και σωστό και συμφωνουμε αλλα καταρες τωρα δεν γουσταρω

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/5/23 9:47 μ.μ.

      Μην εξάπτεσαι τέλι. Δεν λένε όλη την ώρα για σένα. Εσύ είσαι ζενικός και ψύχραιμος.

      Διαγραφή
    6. Γιατρός4/5/23 5:11 μ.μ.

      Το ιατρείο μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου και τελευταίας αμερικανικής τεχνολογίας. Διάγνωση, Θεραπεία, Χειρουργικές επεμβάσεις σε ανθρώπινο περιβάλλον και με προσιτές τιμές. Η δακτυλοσκόπηση διενεργείται δωρεάν. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος4/5/23 7:46 μ.μ.

      Ο φωτογράφος έχει χρησιμοποιήσει και κατά το παρελθόν και άλλες ζενικές ρήσεις όπως ''σκατά στον τάφο τους''. Συνεπώς δεν μας προκαλεί κάποια δυσάρεστη έκπληξη.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος4/5/23 11:30 μ.μ.

      Δεν είμαι ο Αριστοτέλης. Να βλεπετε γι'αυτό ακριβώς το υφάκι μιλάω για το υφάκι του 9.47. Και μονο απο το γεγονός ότι τον βλεπετε παντού πάει να πει οτι τον τρέμετε. Ε τι να κάνουμε ρε 8.40 δεν είμαστε όλοι αγγλακια σαν εσένα οι δικοί μου τρόποι σε πείραξαν ενω υπάρχουν κάποιοι εδώ που λένε πολλά χειρώτερα και με τρελίτσα μαλιστα.Αλλα δεν πειραζει μια επίσκεψη στον γιατρό από πανω θα σας αναζωογονήσει

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος3/5/23 12:28 π.μ.

    Ως φοραδοκυνηγός μόνο τυχάρπαστος δεν είμαι! Ρώτα το φιλαράκι σου τον ιππέα (που εξαφανίστηκε από το Facebook με τις δημόσιες αναρτήσεις του όταν τον στρίμωξα εδώ πέρα) που είχε γράψει άρθρο για τον κύκλο μου στο Καθίδρυμα με τίτλο ''Dies Irae'' χαρακτηρίζοντάς μας ψυχανώμαλους (εν μέρει έχει δίκιο γιατί παρόλο αυτά ξεχωρίζουμε έστω και έτσι από την αριστερίστικη πλέμπα εκεί έξω). Χώρια που συνεχίζει να αποφεύγει να πάρει θέση στο Ουκρανικό. Εμείς συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τους Ρώσους για τον λόγο που πολύ εύστοχα έγραψε ο αντινατοϊκός πιο πάνω. Ουδετερότητα δεν υφίσταται ούτε για αστείο και ούτε στον στάβλο του Τέλη. Από τη στιγμή που η ΕΕ αποτελεί κατεχόμενο έδαφος των αμερικανών, οι Ρώσοι τότε είναι απελευθερωτές μας! Ουδετερότητα ή τρίτος χωματόδρομος θα μπορούσε να υπάρξει μόνο αν ζούσαμε στην εποχή προ του Διαφωτισμού, όταν υπήρχαν ισχυρά και ανεξάρτητα βασίλεια και βλέπαμε για παράδειγμα να σκοτώνονται ινδιάνοι και κινέζοι μεταξύ τους. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Εκτός και αν περιμένουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι της αμερικανικής πρεσβείας να πάρουμε το μέρος της χώρας τους η οποία ευθύνεται συν τις άλλοις και για τη δημιουργία όλων των θρησκευτικών αιρέσεων και πανθρησκευτικών ψευτοθρησκειών για να τους υπακούνε οι πιστοί τους! Εκτός και αν συναντήσατε ποτέ κάποιο μέλος τους σαν τους ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά ή άλλον νεοεποχίτη να δηλώνει ποτέ εθνικιστής ή ρατσιστής! Όλοι τους διεθνιστές είναι ιδεολογικά (μέχρι και το Ύπατο Συμβούλιο ανθΕλλήνων Εθνικών) αλλά κανένα πρόβλημα δεν έχουν με τις ΗΠΑ. Τυχαίο; Άντε τώρα τράβα στον στάβλο του ιππέα να περάστε βέλος από κουμπότρυπα και αφήστε ήσυχους εμάς τους φοραδοκυνηγούς...

    - φοραδοκυνηγός Dies Irae

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/5/23 11:19 μ.μ.

      Μονο από το όνομα που έχεις φαίνεται η στρεβλή ποιότητα σου. Δηλαδή τώρα γιατί να επιλέξεις ενα τετοιο όνομα; Τι θες να παραστησεις; κυνηγάς άλογα!!! Ποιο ευγενές δημιούργημα από το άλογο δεν υπαρχει. Δεν διαφέρεις καθόλου από τους εβραίους που και αυτοί προσπαθουν να καταστρέψουν ότι είναι ευγενές. Πραγματικά μονο απο το όνομα που εχεις κάτι θα ξέρει ο Καλεντζής και σας την λέει. Πάντως εαν ήμουν εγώ ο Αριστοτέλης θα έκανα πραγματικά σε όλους εδω μήνυση, μετά από τις τοσες προσβολές που εκτοξεύεται όλον αυτον τον καιρό εναντίον του. Και ειστε πολυ τυχεροί που δεν το έχει κάνει. Όσον αφορά για τον γελοίο ισχυρισμό που λες ότι οι Ρώσοι είναι καλύτεροι απο τους Αμερικάνους,είναι σαν να λες οτι καλύτερα να φαγωθούμε από τον λύκο παρά από την ύαινα. Ότι ο λύκος θα μας απελευθερώσει!!! Πιο ηλίθια διαπίστωση δεν έχω ακούσει. Και μετα μου λες και για τους Ιεχωβαδες θέλοντας να παραστησεις τον αντιχριστιανό.Ενω το μίσος προς το ευγενές διχνει το ακριβώς αντίθετο. Η μόνη σωτηρία της πατριδος μας εάν θες μια απαντηση σε αυτό το θεμα είναι η συνεργασία της με την Κίνα μακριά από την δύση αλλά και την Ρωσια που το μονο που θέλουν είναι να μετατρέψουν την Ελλάδα σε προτεκτοράτο τους. Ετσι μονάχα θα απελευθερωθούμε.

      Κλείτος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/5/23 8:31 μ.μ.

      Καλά κρασιά παρά-κλειτε του διπλανού καμπαναριού! Συνεργασία με την Κίνα που η λειτουργία της σήμερα αποτελεί το κοινωνικό παράδειγμα για το πως θα λειτουργεί μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση: Κομμουνισμός, κυβερνητικές κάμερες μέχρι και στο καζανάκι του σπιτιού σου, σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης για να αποκλείονται από αγαθά και υπηρεσίες όσοι απείθαρχοι, υγειονομική δικτατορία με πρόσχημα τον κάθε ιό που έφτανε στο σημείο να λέει στους πολίτες της μην πλησιάζετε στα παράθυρα αλλιώς θα σας πυροβολούμε, εγκλεισμός σε στρατόπεδα συγκέντρωσης των νοσούντων και πάει λέογοντας...Μήπως κάνεις και εσύ παρέα με τον Σβαμπ και θέλεις να μετατρέψεις έτσι και την ελλαδική κοινωνία, σαν τον Πρ*σάλτε στον ΣΚΑΙ που φώναζε βάστα Κίνα τον καιρό των περιοριστικών μέτρων; Ας είναι καλά ο Πούτιν που θα έρθει να σε απελευθερώσει!

      - φοραδοκυνηγός Dies Irae

      Διαγραφή
  10. Ήταν απελευθέρωση και όχι κατοχή4/5/23 1:29 π.μ.

    Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις στρασσερικό ιστολόγιο να ανεβάζει άρθρο από χιτλερικό αρθρογράφο άμα σκεφτεί κανείς κατά το πόσο κυριαρχεί ο εγωισμός στον χώρο μας .Εύγε .Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν .

    Από έναν χιτλερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/5/23 8:25 π.μ.

    τι δουλεια εχει το συμβολο της ακροδεξιας συμμοριας της 4ης αυγουστου σε ενα αρθρο που εχει θεμα τον αριανικο εθνικοσοσιαλισμο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/5/23 11:00 μ.μ.

    1.29 και 8.25 απαλλασεστε... Ο ενας για το ονομα που χρησιμοποιει και ο αλλος για το σχολιο του.... Εξορία και χαρη σας κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/5/23 11:43 μ.μ.

    Επίσης η λογοκρισία των σχολίων δεν δειχνει ούτε σοβαρότητα ούτε επίπεδο. Αλλά αντιθετως αυτό δειχνει δειλία αν οχι και ιδιοτέλεια. Μοιραία η λογοκρισια θα γέρνει μόνιμα στην μία πλευρά. Δεν ειναι ποιότητα αλλα τσαρλατανισμός να ακολουθήτε η τακτική των δημοκρατών

    Κλείτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/5/23 5:12 μ.μ.

      Οι μηνύσεις μωρέ Κλείτε είναι το πιο δημοκρατικό επιχείρημα. Αν ήταν να έκαναν μηνύσεις όσοι έχουν δεχτεί επιθέσεις από τον ιππέα στο Καθίδρυμα θα είχαμε κάθε μέρα δικαστήρια στο χώρο. Τουλάχιστον ο ίδιος ο φωτογράφος κάνει την πλακίτσα του όταν τρολάρει. Τρολάρει αυτός θα τον τρολάρουν και οι άλλοι. Όταν δεν υπάρχει κίνημα κάποιοι περνούν την ώρα τους με χαβαλέδες. Τι δεν καταλαβαίνεις; Για να μην ανοίξουμε το θέμα των φωτογραφήσεων, της κυκλοφορίας φωτογραφιών στο indy και άλλων σχετικών παραδόξων.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος5/5/23 8:01 μ.μ.

    Εσύ αγαπητικέ των αλόγων και άλλων ευγενών όντων, μόνο το όνομα ... που επέλεξες για την ανύπαρκτη ομάδα σου, φαίνεται πόσο ψαγμένος είσαι. Μισός άνθρωπος, μισός ζώο. Ψάξε και διάβασε τους μεγάλους στοχαστές που αποσυμβολίζουν τις μυθολογίες και κλάψε με τα χάλια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/5/23 1:24 π.μ.

    Εκτός από τον ασήμαντο εθνικιστικό μικρόκοσμο σε πλανητική κλίμακα συντελούνται κοσμογονικές αλλαγές τις οποίες ο συγγραφέας μάλλον αγνοεί, ιδίως όταν εξισώνει χυδαία και με γελοία επιχειρηματα-αφορισμούς νατοϊκους και "ρωσσοφιλους".
    Αυτά είναι τα συμπεράσματα και το επίπεδο σκέψης σου για ότι συμβαίνει γύρω μας "ποιοτικέ" συναγωνιστή;
    Μία υποτελής γερμανολαγνεία λόγω ιδεολογίας -τυφλα να' χουν οι κομμουνιστές- και ο συνήθης πλέον αρρωστημένος φετιχισμός γύρω από Χίτλερ, γερμανικές στολές κλπ.
    Οι άριοι Ευρωπαίοι θα μπορούσαν κάλλιστα να μας φτύσουν κατάμουτρα καθώς δεν είμαστε γαλανοματηδες(οι Πολωνοί άραγε ήταν ή όχι Ευρωπαίοι κατά τον Χίτλερ;) αλλά και επειδή βρισκόμαστε κάπως μακριά από την καρδιά της δυτικής Ευρώπης, παρεμβάλλονται ρωσσοφιλοι Σλάβοι στο ενδιάμεσο και οι καλές σχέσεις με την Τουρκία μπορεί δυστυχώς να συμφέρουν οικονομικά κάποιους Άρειους Ευρωπαίους (συμβαίνει αδειαλειπτα από την εποχή της οθωμανίας ως και σήμερα) που θα κοιτάξουν πρωτίστως το έθνος τους βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την θεωρητική ευρωπαϊκή αλληλεγγύη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.