Μια έκδοση από την Λόγχη ανατρεπτική, που φέρνει στην γλώσσα μας ιδέες, σκέψεις αλλά και γνώση με ιδεολογική και πολιτική υπόσταση!


Το βιβλίο, με πρόλογο του Gabriele Adinolfi, φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μποβιάτσου που έχει συγγράψει σειρά  βιβλίων όπως το «Léon Degrelle ο τελευταίος ιππότης», «Μίκης Μάντακας, πεθαίνοντας για την Ευρώπη», έχει μεταφράσει το «Δόγμα του Φασισμού»,  το «Pierre Drieu La Rochelle, Ιδέες για μια επανάσταση των Ευρωπαίων», «Louis-Ferdinand Celine, ένας παράνομος της λογοτεχνίας» και έχει επιμεληθεί τα βιβλία, «Ο Τόλκιν, η Ευρώπη και η παράδοση» και «Οι δρόμοι της μάχης» του Dominique Venner


 

53 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/8/23 11:25 μ.μ.

    Άρθρο του συγγραφέα και πολιτικού αναλυτή Κωνσταντίνου Παπαδογιάννη στην Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία για τις πόλεις των 15 λεπτών
    https://www.eoneolaia.com/oi-poleis-twn-15-leptwm-kai-oi-prothymoi-douloi-tous/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/23 8:23 μ.μ.

      Τι δουλεια εχουν τα ακροδεξια γκρουπουσκουλα να διαφημιζονται σε εναν εθνικοσοσιαλιστικο ιστοτοπο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/8/23 9:10 μ.μ.

      Ο Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης και ο κ. Σφήκας πρέπει οπωσδήποτε να ηγηθούν της νεολαίας του χώρου. Είναι οι μόνοι ικανότατοι και πρόθυμοι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/8/23 6:11 π.μ.

      Πάντως επιβεβαιώνεται αυτός που σου είχε γράψει ότι η ξεφτίλα για εσένα είναι γαλόνια.
      Το ίδιο τροπάριο, σαν τις εκδιδόμενες που δεν τις ενοχλεί τίποτε το έχουν για καμάρι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/8/23 4:23 μ.μ.

      Συναγωνιστή 6:11 π.μ., σε ποιον αναφέρεστε;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/8/23 12:37 π.μ.

      Σε σένα

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/8/23 2:55 μ.μ.

      Τα παπαδοπαίδια και οι μουσικοί θα ηγηθούν της αυτόνομης εθνικοσοσιαλιστικής νεολαίας;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος15/8/23 8:12 μ.μ.

      Ευλόγησον

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/8/23 10:47 π.μ.

    Τα Freikorps είχαν αντιδραστικό ρόλο. Χάρη στην αποσόβηση των κομμουνιστικών εξεγέρσεων η δημοκρατία της Βαϊμάρης μπόρεσε να εδραιωθεί και να κυριαρχήσει. Εξαιτίας των Freikorps η Σοσιαλδημοκρατία μπόρεσε να λεηλατήσει τον πλούτο του γερμανικού λαού και να επιβάλει την φρικτή Συνθήκη των Βερσαλλιών. Η Σοσιαλδημοκρατία εκείνη την εποχή ήταν βαθύτατα αντικομμουνιστική και αντεπαναστατική, δείχνοντας το αληθινό της ποιόν. Χρησιμοποίησε ακροδεξιούς, εθνικιστές και αντικομμουνιστές για να δολοφονήσει εργάτες και να μπορέσει να δεσμεύσει ανενόχλητη τη Γερμανία στα καπιταλιστικά κάτεργα που απαιτούσε η Αντάντ. Οι κομμουνιστές εκείνη την περίοδο διεξήγαγαν εθνικοαπελευθερωτικό και εθνικοανεξαρτησιακό αγώνα. Το αίτημα τους για κατάργηση της Συνθήκης των Βερσαλλιών και απελευθέρωση της Γερμανίας από τα δεσμά που αυτή επέβαλε ήταν ΕΘΝΙΚΟ. Παρόλα αυτά οι "εθνικιστές" επέλεξαν να σταθούν δίπλα δίπλα με τους Σοσιαλδημοκράτες και τους καπιταλιστές πυροβολώντας αγωνιζόμενους εργάτες. Χρόνια αργότερα αυτοί είχαν το θράσος να δηλώσουν ότι ήταν επαναστάτες, αντισυστημικοι και ότι πολεμούν εναντίον της Δημοκρατίας και των Βερσαλλιών. Αυτοί οι ίδιοι που εδραίωσαν την δημοκρατία της Βαϊμάρης και το σύστημα των Βερσαλλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/23 8:25 μ.μ.

      Ρε Τέλη, αηδία κατάντησες πια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/8/23 9:33 μ.μ.

      Ποιον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα διεξήγαγε ο γερμανικός κομμουνισμός ρε τρολάκι. Με αίτημα την κατάργηση των συνόρων και το παγκόσμιο κράτος των εργατών, έτσι όπως το εξέφρασε η Ρόζα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/8/23 11:05 μ.μ.

      @8:25 μ.μ.

      Δεν είμαι ο Τέλης. Ένας απλός εθνοκομμουνιστής είμαι που θεωρώ τα Freikorps αντιδραστική μούργα στην υπηρεσία του κεφαλαίου. Οι πραγματικοί επαναστάτες στη Βαϊμάρη ήταν οι κομμουνιστές. Και πριν πιάσεις στο στόμα σου τον Αριστοτέλη, κάνε και εσύ 12 χρόνια στα κάτεργα να δεις τη γλύκα. Το να μιλάς άσχημα για πρώην πολιτικούς κρατούμενους είναι εξόχως αντεπαναστατικό.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/8/23 11:14 μ.μ.

      Τώρα θα σου πει για τον δήθεν πατριώτη "εθνικό"μπολσεβίκο Τέλμαν 9:33

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/8/23 1:28 π.μ.

      Ρε ανωνυμε 10:47 αληθεια πιστεύεις αυτά που λες.... προσεξε τι απαντηση θα δώσεις. Η ψυχοσωματική σου υγεία εξαρταται απ'αυτό

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/8/23 2:10 π.μ.

      Έγινε και μπολσεβίκος τώρα ο Ύπατος του εθνικοσοσιαλισμού;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος13/8/23 2:41 π.μ.

      8:25 αηδία κατάντησε η εμμονή σου με την γριά

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος13/8/23 2:18 μ.μ.

      Είμαι αυτός που έγραψε το αρχικό σχόλιο. Δεν έγραψα εγώ το σχόλιο του 11:05. Αυτό όντως το έγραψε ο Τέλης.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/8/23 6:07 μ.μ.

    Ο Α.Χ ενάντια στα αστικά κόμματα και την αστική πολιτική

    https://mavreslegeones.blogspot.com/2023/08/blog-post.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/8/23 11:02 μ.μ.

      Φοβερά λόγια. Ειδικά αφιερωμένα στους κοινοβουλευτικούς εθνικιζτεζ.

      Διαγραφή
    2. Gr.Socialist - Nationalist13/8/23 1:06 μ.μ.

      Μέχρι που να ανέβικε και αυτός στην εξουσία και συνεργάστηκε με το αστικό καθεστώς

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/8/23 2:58 μ.μ.

      Πως ακριβώς συνεργάστηκε με το αστικό καθεστώς ρε τρολάκι;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/8/23 12:52 μ.μ.

    Ο δευτερος μια φορα ειχε ερθει στην Αντικαθεστωτική επικαιρότητα και δεν μπορούσε να αρθρωσει φραση. Έγινε ρεζίλι των σκυλιών. Αυτος ο οποίος επιμένει οπωσδήποτε θα πρέπει να είναι ψυχικά αρρωστος. Ούτε ο χειρωτερος ... δεν θα μπορούσε να δειξει τέτοια αναισθησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/23 2:06 μ.μ.

      Μια χαρά αγωνιστής και ανερχόμενος είναι ο Σφήκας καραγκιοζακο, όπως και όλοι από το Lamia Casual Crew και το κέντρο Φ που είναι μακράν η πιο ποιοτικές κινήσεις στον εθνικιστικό χώρο. Όταν κάποιος γαλουχείται από Μποβιατσο, Σαγιά και Γκλετσο μόνο διαμάντι μπορεί να βγει. Σας ενοχλεί προφανώς που ο Σφήκας και ο Παπαδογιάννης εκφράζουν καθαρά πατριωτικό ελληνορθοξο λόγο μακριά από τα φασιστοναζιστικα κολλήματα σας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/8/23 4:04 μ.μ.

      Όλο τέτοιες βλακείες λέτε για αυτό σας γλεντά ο Καλέντζης.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/8/23 5:34 μ.μ.

      Ο Μποβιατσος πως συγχέεται με όλους τους άλλους που αναφέρεις; Ο Μποβιατσος εκφράζει καθαρά φασιστοναζιστικό λόγο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/8/23 7:39 μ.μ.

      2:06 είσαι ο σφήκας.Σου προτείνω να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο και να ξεπεράσεις την τωρινή σου θλίψη.Παρτο απόφαση δεν κάνεις.Βρες άλλο χόμπι.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/8/23 2:27 μ.μ.

      2:06 είσαι ο σφήκας.Ξαναβγες στους δύο φαλακρούς ναζί να σε πάνε σπρώχνοντας μέχρι το Άουσβιτς.

      Διαγραφή
    6. Μποβιατσος Κ.14/8/23 2:41 μ.μ.

      Να είσαι καλά αγαπητέ. Ναξ πράγματι, γιατί με μπερδεύετε με άλλους ?? Είμαστε φίλοι πάνω πξ όλα πολλά χρόνια, δεκαετίες, στην ίδια πόλη, ίδια πορεία με τον Αποστολη για πολλά χρόνια, φιλιά καξ εκτίμηση με τον Σαγια σε διάφορα, υπάρχει καξ κ παράγοντας άνθρωπος βεβαίως.
      Αλλά μέχρι εκεί. Ο καθένας έχει την σκέψη τογ τον τρόπο δράσης του. Με σεβασμο σε όλους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/8/23 12:32 π.μ.

      O 2:06 είναι αντιναζι και αντιφα μέγας μπατριωτης και ορθόδοξος.Ένας γνήσιος ρωμιός και γιουσούφ των Τούρκων.Ανάβει όλα τα καντήλια στο παρεκκλήσι και ψέλνει αλληλούια στον Γιαχβέ.

      Διαγραφή
  5. Μποβιατσος Κωνσταντίνος13/8/23 3:40 μ.μ.

    O Ernst Von Salomon, στο περίφημο έργο του "οι παρανομοι", εξιστορεί τα πάντα για τα Frei Korps. Φίλος του Junger αλλά και κριτής του, είχε το δικαίωμα διότι γνώριζε και η γνώμη του μετρούσε. Μια εποχή δύσκολη πογ σήμαινε πολλά για την συνέχεια, καθώς και κάποια σημαντικά λάθη απκ μεριάς NSDAP.
    Όλα αυτά τα βλέπει κάποιος μετά από δεκαετιες αν έχει διαβάσει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ βιβλιογραφία, που λείπει από Ελλαδα. Είναι τυχερός που μπορώ να διαβάσω σ 2 διαφορετικές γλώσσες άριστα, βιβλία που δεν υπάρχουν στην γλώσσα μας...συνειδητα μάλλον, ίσως επειδή ειναι επικίνδυνα.
    Να είμαστε καλά στην υγεία ώστε μέσα από άρθρα καξ δοκίμια να φέρουμε στο φως κάποια κείμενα που ανατρέπουν πολλά...
    Καλή συνέχεια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/8/23 7:04 μ.μ.


    Όποιος διαβάσει λίγο προσεκτικά τα σχόλια του ιππέα καταλαβαίνει στο τσακ μπαμ ότι ο άνθρωπος έχει απωθημένο να τον ακολουθήσει ο χώρος και να ασχοληθεί με τα καπρίτσια του. Όλες αυτές οι ιστορίες που προκαλεί έχουν αιτία την απόρριψη ή έστω την αδυναμία του να οργανώσει μια δική του μεγάλη ομάδα συναγωνιστών. Ήθελα να ήξερα αν σκόπευε να κάνει κάτι με αυτή την ομάδα. Άντε να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να καταφέρει να οργανώσει ο Τέλης μια κίνηση. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο θα καθοδηγήσει τους πολυπόθητους υποστηρικτές του; Θα τους κάνει στρατό από τρολ; Σε ποια κατεύθυνση θα τους στρέψει; Γιατί από ιδεολογία και από πολιτικές προτάσεις δεν έχουμε δει τίποτα εδώ και δεκαετίες. Δεν εννοώ τα αντιδημοκρατικά σλόγκαν και τις εστέτ ατάκες που πετάει. Στην εξωτερική πολιτική, στην οικονομία, στο νόμισμα, στο μεταναστευτικό ξέρει κανείς ποια είναι η θέση του; Εγώ δεν ξέρω. Περισσότερο μπερδεμένη και από του Στόχου είναι. Απορώ γιατί έχει φαγωθεί να βρει υποστηρικτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/23 8:16 μ.μ.

      Κανένα σχόλιο δεν έχει γράψει ο Καλέντζής. Να πας σε ψυχίατρο. Εμμονή σου έχει γίνει. Είναι καταφανεστατο ότι τα σχόλια τα έχει γράψει ο παμπόνηρος Σφήκας που καίγεται για αυτοπροβολή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/8/23 8:51 μ.μ.

      Είναι από τους κορυφαίους αποδομητες της δημοκρατικής απάτης και του ιουδαιοχριστιανισμου. Έχει εμβαθύνει επίσης στην πλατωνική πολιτεία και στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι λεπτομέρειες για τις οποίες ουδέποτε ρωτήθηκε. Αν ξέρεις κάποια πιο αξιόλογη προσωπικότητα στον χώρο να μας την πεις

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/8/23 1:57 π.μ.

      Ένα σύμβολο δεν χρειάζεται να αναλύει τις ιδέες του στους ακτιβιστές ενός κινήματος λες και να ήταν λογιστής. Μπορεί να τους οδηγήσει το παράδειγμα της ζωής του ή ένα βαθύτερο βίωμα που γεννά ο λόγος του. Αν νομίζετε ότι όλοι οι κομμουνιστές γνωρίζουν στο έπακρο τις θέσεις του Τσε Γκεβάρα είστε γελασμένος. Είναι όμως αρκετή η όψη μιας φωτογραφίας του για να τους ξεσηκώσει. Το ίδιο ισχύει και στο παράδειγμα που παραθέσατε. Δεν χρειάζεται να κάνουν οι άνθρωποι που λειτουργούν σαν σημαίες ενός πολιτικού χώρου αναλυτικό φροντιστήριο τοποθετήσεων στους ακτιβιστές τους. Είναι εξόχως αρκετό να τους εμπνεύσουν τον φανατισμό.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/8/23 5:01 π.μ.

      Εύγε συναγωνιστή, θαρρώ πως τα σχόλια δύο αυτές αναρτήσεις του ΜΚ δίνουν το στίγμα.

      http://mavroskrinos.blogspot.com/2023/07/blog-post_31.html?m=1

      http://mavroskrinos.blogspot.com/2023/07/radical-chic.html?m=1

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/8/23 11:41 π.μ.

      Εσένα περίμενε καημένε 7:04 να βρει υποστηρικτές. Υποστηρικτές υπάρχουμε. Είμαστε εδώ και περιμένουμε στη σκιά μέχρι να δώσει το σύνθημα της συγκρότησης μαζικού φορέα. Τότε θα δεις εσύ και τα υπόλοιπα καφενεία που νομίζουν ότι είναι οργανώσεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Μέχρι να φτάσει το πλήρωμα του χρόνου η Μαύρη Φάλαγγα των υποστηρικτών του ΑΗΚ θα έχει γίνει ο εφιάλτης σας. Να δούμε τότε πόσοι θα απομίνουν στο καφενείο σου και πόσους θα έχουμε συσπειρώσει στην πρώτη πραγματική εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση της Ελλάδος. Κυριακή κοντή γιορτή.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/8/23 12:18 π.μ.

      11:41 Μήπως είστε κάποιο από τα χιλιάδες μέλη των εφιππων κενταύρων;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/8/23 12:39 μ.μ.

      Δεν νομίζεις ότι είναι κωμικό να κομπάζει για χιλιάδες μέλη ένας ανώνυμος υποστηρικτής μιας οργάνωσης που στήριξε κόμμα 3.000 ψήφων; Αμφιβάλλει κανείς ότι όταν ο βετεράνος αποφασίσει θα ιδρύσουμε μια μεγαλύτερη οργάνωση και γνήσια εθνικοσοσιαλιστική;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος16/8/23 4:56 μ.μ.

      Γιατί,ο βετεράνος είναι εθνικοσοσιαλιστής;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος16/8/23 5:56 μ.μ.

      Ο βετεράνος της ρουφιανιάς δεν μπορεί να ιδρύσει ούτε λέσχη φίλων του γραμμόφωνου.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος17/8/23 1:53 π.μ.

      Λέσχη φίλων του γραμμοφώνου ! 🤣

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/8/23 7:08 μ.μ.

    https://www.youtube.com/live/b9-D8xKXxr0?feature=share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/8/23 11:20 μ.μ.

    Τόσο μεγάλο μισος για τον Χίτλερ και τον Καλεντζή ούτε ο χειρώτερος εβραίος δεν θα μπορούσε να εκφράσει. Εσείς μακράν πολύ χειρώτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/23 12:38 π.μ.

      Οι μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας συγκεντρώνουν το μίσος και τη ζήλεια των μετριοτήτων. Είναι νόμος της ιστορίας αυτό. Τα δέντρα που έχουν τους καρπούς λιθοβολούνται.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος14/8/23 2:20 μ.μ.

    Αμφιλεγόμενες προσωπικότητες ενός ξένου αλλά και εχθρικού προς εμάς εθνικισμού. Τους πεταμενους του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού θα αναστηλωσουμε τώρα; Υπάρχουν πολλοί πιο κρυστάλλινες προσωπικότητες από κείνη την περίοδο προς μελέτη εάν θέλουμε σώνει και ντε να το παίξουμε ψαγμενοι και προγκρεσιβ. Με τους αιρετικούς της ιδέας δηλαδή;

    Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/23 12:18 π.μ.

      Σίγουρα υπάρχουν. Τα βιβλία του Ηλία Κασιδιάρη, του ΝΓΜ και του συντρόφου Παναγιώταρου είναι τα ιδανικότερα. Και οι τρεις κρυστάλλινες προσωπικότητες, όχι αιρετικοί και ξένοι όπως ο Γιούνγκερ.

      Διαγραφή
    2. Όταν δεν είσαι ικανός να διαβάσεις, έτσι ώστε να εισαι σε θέση για να κρίνεις.. τότε είσαι απλά ένα τίποτε. Απλά ένας υποστηρικτής και χειροκροτητης με κενά στο πνεύμα. Λογικό..όσα δεν φτάνει η αλεπού λέει ο λαος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/8/23 12:26 π.μ.

      Όταν τους ψήφισες όμως ήταν καλά ε;

      Διαγραφή
    4. Θα σου απαντήσω μόνο επώνυμα.οταν βγάλεις την μάσκα του φόβου σου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/8/23 1:41 μ.μ.

      Έλα με το πρεζακι το μπιτνικ τώρα... Ο γιος του αυτοκτόνησε με ψυχολογικά κι ο ίδιος στα ύστερα του το χε γυρίσει 180°. Κάντε μας τη χάρη κι αφήστε τα εύκολα περί Μιχαλολιάκου και Κας.
      Δεν σας διαβάζουν μόνο ουγκανοι και χούλιγκανοι της Βερονα. Εθνικιστές υπάρχουν και μορφωμένοι.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος14/8/23 10:48 μ.μ.

    Δεν είναι εδώ κάποιο παρακμιακό μπλογκ ... μάγκες να βρίζετε κάθε μέρα τις επαναστατικές εκφράσεις της τρίτης θέσης και να υμνείτε συνέχεια τους μπολσεβίκους κομμουνιστές χαζάρους,απλά το υπενθυμίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/23 12:13 π.μ.

      Πόσα ζανια κουμπώνεις την μέρα;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος17/8/23 11:27 μ.μ.

    Μην ασχοληθείτε άλλο με τον ιππέα. Ζωή του δίνετε.Ενας ανύπαρκτος πουθενας του διαδικτύου και των πρεσβειών είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.