«Και εξεγέρω τα τέκνα σου Παλαιστίνη επί τα τέκνα της Σιών»

 


«Ο Μωαμεθανικός κόσμος περιμένει Αυτόν, κάτω από την μορφή του Mahdi τον οποίο θα στείλει ο Αλλάχ στο τέλος του κόσμου, να καταστρέψει το κακό μέσα από την δύναμη του δικού του ξίφους, όταν οι Ιουδαίοι θα έχουν γίνει για άλλη μια φορά κύριοι της Ιερουσαλήμ και όταν ο Διάβολος θα τους έχει διδάξει να βάλουν φωτιά ακόμη και στο αέρα που αναπνέουν»

 Savitri Devi 


του Αλεξόπουλου Στέλιου

Έσπευσε η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη και σχεδόν στο σύνολο τους οι ευρωπαϊκές χώρες να στηρίξουν το Σιωνιστικό κράτος απέναντι στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Χαμάς για την οποία είχαμε γράψει εδώ το 2008. 

Από κοντά και στον ίδιο «βηματισμό» φυσικά η πλειοψηφία της καθεστωτικής αριστεράς αλλά και της συστημικής ακροδεξιάς με πρώτο το κόμμα των «Σπαρτιατών» και την ανακοίνωση που δημοσίευσε - σύνδεσμος εδώ - καθώς και ο γνωστός Βελόπουλος. Καμιά έκπληξη για αυτή την τακτική των κομμάτων και των οργανώσεων που κλείνουν τα μάτια απέναντι στην μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου που ονομάζεται Γάζα καθώς και την πολιτική γενοκτονίας που εφαρμόζουν οι Σιωνιστές πολλά χρόνια τώρα. 

Φυσικά δεν θα πουν το παραμικρό για μια άλλη είδηση που κάνει πολλούς να σκεφτούν τα πράγματα από μια άλλη βάση και είναι το παρακάτω νέο: «Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα έχει προγραμματίσει γύρω στις 20 πτήσεις από την Αθήνα στο Τελ Αβίβ, οι οποίες θα μεταφέρουν σχεδόν 5.000 εφέδρους στη χώρα ώστε να παρουσιαστούν στον στρατό και να πολεμήσουν κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας». 

Είναι σίγουρο ότι αυτοί που κάποτε δημοσίευαν εθνικοσοσιαλιστικά άρθρα και επιδείκνυαν το τατουάζ με το «Γαμμάδιον» ή έλεγαν αυτά εδώ … θα κρατήσουν σήμερα μια εκκωφαντική σιωπή. Ας τους κρίνουν οι υποστηρικτές τους …

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση την δεκαετία του ’80 στο περιοδικό «Kivounim» που εκδιδόταν στην Ιερουσαλήμ ήταν ξεκάθαρη όσο ποτέ. Διάλυση των Αραβικών χωρών - ανάμεσα σε αυτές η Λιβύη και το Σουδάν - και πλήρης κυριαρχία του Ισραήλ στα εδάφη που εκτείνονται από τον Ευφράτη έως τον Νείλο. Αυτό θα το επιτύγχαναν είτε μέσω κυβερνήσεων «μαριονετών» είτε με στρατιωτική εισβολή ενός στρατού που αναπτύχθηκε όπως και το Σιωνιστικό κράτος άλλωστε με λεφτά των ΗΠΑ και με τις αποζημιώσεις από το «Ολοκαύτωμα». 

Οι πρώτοι που ένιωσαν την εκδίκηση της καταιγίδας του Αλ - Άκσα ήταν οι 5000 επισκέπτες ενός rave party που κάποιοι τονίζουν ότι είχε οργανωθεί από αριστεριστές «αντιφασίστες» καθώς και ειρηνιστές του Ισραήλ. Βρέθηκαν να νιώθουν με άσχημο τρόπο τα συνθήματα για τα «ανοιχτά σύνορα» και την «αδελφοσύνη με τους Παλαιστίνιους». Το πλήρωμα του χρόνου και η οργή του θεού του Ισλάμ έφερε από αέρα θάλασσα και ξηρά τα στρατεύματα της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ να προελαύνουν στο εσωτερικό του Σιωνιστικού κράτους, αφού πρώτα το Ιράν είχε φροντίσει με πληροφορίες και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου να «τυφλώσει» τις δυνάμεις της IDF

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι 19.000 εργάτες γης που καθημερινά περνούσαν τα σημεία ελέγχου για να εργαστούν στα κατεχόμενα οι οποίοι και κατέγραψαν τα αδύναμα σημεία της Ισραηλινής άμυνας αλλά και τα τρωτά κομμάτια του περιβόητου τείχους. Πριν χρόνια το Ιράν είχε επισημάνει ότι θα εκδικηθεί για την άνανδρη δολοφονία του Μάρτυρα Στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί αφού θεωρούσε ότι η Μοσάντ κρυβόταν πίσω από την επίθεση των Αμερικανών που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του. Την απειλή την έκαναν πράξη με την προσέγγιση της Χαμάς - η οποία στην αρχή του Συριακού εμφυλίου είχε εναντιωθεί στο επίσημο καθεστώς της Συρίας και μετά άλλαξε στάση και εκλιπαρούσε για την εύνοια του Άσαντ - και την παροχή τεχνογνωσίας και οπλισμού με στόχο την αναβάθμιση του οπλοστασίου. 

Σε ότι αφορά τους στρατιωτικούς στόχους, κυκλοφόρησε βίντεο από τη Χαμάς με εξουδετέρωση Ισραηλινού τανκ MBT Merkava Mark IV που είχε ενεργό σύστημα APT (active protection Trophy) με την χρήση drone. Πολλά τεθωρακισμένα οχήματα HMMWV που ανήκουν στις δυνάμεις του IDF (Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας) έπεσαν στα χέρια της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς, οι οποίοι τα μετέφεραν στην Λωρίδα της Γάζας. 

Μια είδηση έκπληξη που τώρα αρχίζει να διαδίδεται είναι ότι Ουκρανικές στρατιωτικές μονάδες που στελεχώνονται από εθνικιστές και εναντιώνονται στην κυβέρνηση του Κιέβου μετά από συμφωνία προμήθευσαν την Χαμάς με RPG-7 με τα οποία οι Άραβες έπληξαν τα άρματα μάχης. Αυτή η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη αν και κυκλοφορεί βίντεο στο διαδίκτυο με αντάρτες να επιδεικνύουν σχετικό οπλισμό ενώ γνωστός Ισραηλινός που ζει στην Ελλάδα καταγγέλλει την σχετική προμήθεια απαιτώντας να ερευνηθεί η υπόθεση!

Ο κορεσμός της αντιαεροπορικής άμυνας με περισσότερες από 7000 ρουκέτες και οι τακτικές μάχης στα αστικά κέντρα και την περιοχή γύρω από την Γάζα δεν είναι παρά αντιγραφή των σχεδίων μάχης της Ιρανικής πολεμικής μηχανής και της Χεζμπολάχ. Η οργή των Ισλαμιστών απέναντι σε μια υπερδύναμη με 200 πυρηνικές βόμβες έμελλε να πέσει επί δικαίων και αδίκων, η ανηλεής σφαγή ήταν η εκδίκηση για αυτούς που σπάνε χέρια μικρών παιδιών, ξεριζώνουν ελαιώνες, βομβαρδίζουν εδώ και δεκαετίες αμάχους με αποτέλεσμα εκατόμβες νεκρών και ανάμεσα σε αυτούς πολλά παιδιά, και όλα αυτά στο όνομα των θρησκευτικών παραδόσεων και των ιερών βιβλίων. 

Πενήντα χρόνια μετά το Yom Kippur απάντησαν κατά την διάρκεια θρησκευτικής αργίας στο «κάθε τόπος από δω και πέρα όπου θα πατούν τα πόδια σας θα είναι δικός σας» (Δευτερονόμιο) και «θα σου δώσω λαούς να σε υπηρετούν» (Ησαΐας). Η Γκόλντα Μέιρ άλλωστε έλεγε ότι «δεν υπάρχει Παλαιστινιακός λαός … δεν υπάρχουν». Τελικά οι Παλαιστίνιοι όσο και αν φέρονται με σκληρό τρόπο σε ένοπλους και άοπλους απέδειξαν ότι και υπάρχουν και πιστεύουν στην εθνική αντίσταση. 

Αυτοί που κατέστρεψαν με μπουλντόζες τα νεκροταφεία τους, τα σπίτια τους και τα κτήματα τους σήμερα νιώθουν την ανάσα του «Πράσινου Δράκου» - του ενωμένου Ισλαμισμού που πρώτοι αφύπνισαν στο Αφγανιστάν οι Σοβιετικοί - από την Σιγκαπούρη μέχρι τον Λίβανο και από την Υεμένη μέχρι την Τυνησία. 

Οι εξελίξεις σίγουρα θα είναι ραγδαίες αν σκεφτεί κανείς ότι ήδη στον Νότιο Λίβανο βρίσκεται κορυφαίος Ιρανός Στρατηγός για τον συντονισμό της Χεζμπολάχ η οποία διαθέτει 150.000 ρουκέτες διαφόρων εκδόσεων στο αναβαθμισμένο οπλοστάσιο της. Οι τακτικές μάχης της Χαμάς η οποία ενισχύθηκε από το Ιράν και τις παράνομες αποστολές όπλων μέσω πλοίων «φαντασμάτων» καθώς και από την Συρία ως αντίποινα της Δαμασκού για τις δεκάδες αεροπορικές προσβολές του Ισραήλ έχουν ήδη εκπλήξει τους αναλυτές αφού δεν περίμεναν ότι οι Σιωνιστές θα είχαν να αντιμετωπίσουν εισβολή με τζετ σκι μπουλντόζες και αλεξίπτωτα πλαγιάς. Το συμπέρασμα είναι ότι όταν ένας λαός είναι αποφασισμένος να πολεμήσει καμιά τεχνολογική υπεροχή δεν είναι δυνατή να τον σταματήσει, αν υπάρχει θέληση και ευελιξία στο πεδίο της μάχης. 

Τέλος ανησυχία στους κύκλους του ελληνικού πενταγώνου προκάλεσαν οι εικόνες από το Ισραήλ και είναι φυσικό άλλωστε αν σκεφτεί κανείς ότι η χώρα δεν είναι παρά ένα ξέφραγο αμπέλι με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων.

46 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/10/23 11:29 π.μ.

    Για να κανω και το δικηγορο του διαβουλου αυτα τα σκουπιδια τους βιαστες τους αρμοζει η ιδια μοιρα με το σιωνιστικο Ισραηλ. Βιασαν γυναικα αθωα την σκοτωσαν. Φιλοτουρκοι και το καλυτερο οπλο του Ισραηλ για να δικαιολογησει εναν νεο πολεμο κατα της "τρομοκρατιας' με νεες εισβολες και γενοκτονιες. Θυματα αθωα γυναικοπαιδα. Αγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/23 5:45 μ.μ.

      Γιατί δεν ρωτάς πώς, πότε και γιατί έγιναν φιλότουρκοι;

      Ποιος τους εγκατέλειψε;

      Α, ναι, το ελληνικό κράτος, που επί Ανδρέα ήταν φιλικό προς αυτούς, έκανε στροφή 180 μοιρών επί Δράκουλα, από τότε κάνει τσιμπούκια στο σιωνιστικό ψευδοκράτος, και έχει κόψει τις σχέσεις με τους Παλαιστινίους, λογικό αυτοί να πάνε με Τουρκία ή με όποιον άλλο προτίθεται να τους προσφέρει βοήθεια.

      Καλά κάνουν οι Παλαιστίνιοι και ψάχνουν συμμάχους. Η ντροπή είναι του ελληνικού κράτους που τους εγκατέλειψε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/10/23 6:29 μ.μ.

      Ας μην σκοτωναν οι εβραιοι του ισραηλ αθωα παιδακια στην παλαιστινη ολα αυτα τα χρονια . οπου υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση, φυσικος νομος .

      Διαγραφή
    3. Δεν αντιλέγω αλλά τι έφταιγαν η Γερμανίδα κ άλλα άτομα μη εβραιοι που ΒΙΑΣΑΝ;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/10/23 12:56 μ.μ.

      στο συγκεκριμενο παρτυ 7:17 που ηταν και η γερμανιδα ,παρεβρισκονταν ατομα χαμηλης ηθικης ,δηλαδη ξεκωλα οπως εχουμε και εδω τα αντιστοιχα που ειναι ολη μερα στα κλαμπ . οποτε τι σε χαλασε ;

      Διαγραφή
    5. Τα ξεκωλα εδώ εν Ελλάδι μια χαρά μαζεύονται αν πρώτα κανεις λοβοτομη στα μνοδουλα που τις δίνουν καθε μέρα επιβεβαίωση με ηλιθια σχόλια στα social media.

      Παρ όλα αυτά ευχαριστώ θερμά για τη συζήτηση.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/10/23 8:22 μ.μ.

      5:45 Απο το 1948 μέχρι το 2011 στηρίζαμε τους Παλαιστινίους, με κορύφωση την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου. Τί κερδίσαμε; Ούτε την τουρκική κατοχή στην Κύπρο δεν καταδίκαζαν. Η δε Χαμάς παραλίγο να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος στην Κύπρο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/23 1:06 μ.μ.

    Η είμαστε με τους εχθρούς των εχθρων μας η υποστηρίζουμε κατά το δοκούν και το συμφέρον. Ελλάς και εσραελ ,θέλοντας η μη είναι από τους αρχαιότερους αντίπαλους. Αν υποστηρίζουμε την ανεξαρτησία της Κύπρου οφείλουμε να είμαστε με την πλευρά των αμυνομένων έναντι του κατακτητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/10/23 6:06 μ.μ.

    Φταίει κι η Ουκρανία Κρίνε που έχουμε τόσους φιλοϊσραηλινούς "εθνικιστές" τελευταία. Όλοι αυτοί πήραν το μονοπάτι του φιλοδυτικισμού λόγω Ουκρανίας, και για τους περισσότερους αυτό το μονοπάτι δεν έχει επιστροφή. Κοιμάσαι τσιρλίντερ του Ζελένσκι, ξυπνάς τσιρλίντερ του Νετανιάχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/10/23 6:07 μ.μ.

    Η Κλασιδιάρροια (Μελόνι απ' τα λιντλ) στηρίζει το σιωνιστικό μόρφωμα

    https://spartiates.gr/spartiates-katadikazoume-tis-tromokratikes-epitheseis-me-stocho-ton-amacho-plithysmo-tou-israil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/10/23 6:56 μ.μ.

    «Νόμιμη άμυνα»

    Οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, ο ένοπλος βραχίονας της Χαμάς, ανακοίνωσε πως εξαπέλυσε αυτή την επιχείρηση και εκτόξευσε πάνω από 5.000 ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ για «να βάλει τέλος στα εγκλήματα των δυνάμεων κατοχής». Το Ισραήλ κατέχει από το 1967 τη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακό έδαφος, και την ανατολική Ιερουσαλήμ, ενώ επιβάλλει αυστηρό αποκλεισμό στη Λωρίδα της Γάζας από το 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/10/23 6:58 μ.μ.

    "...Καὶ ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου, Σιών, ἐπὶ τὰ τέκνα τῶν Ἑλλήνων..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/10/23 7:12 μ.μ.

    Αυτοί που γράφουν ενάντια ή ενοχλούνται με τη Νέα Τάξη, την Μασονία ή Πανθρησκεία, τον Μετανθρωπισμό, τους Χαζαροεβραίους Ρότσιλντ τραπεζίτες κ.λ.π. και την ίδια ώρα παίρνουν το μέρος του Ισραήλ και των εβραίων, παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους παραπέμψω σε γνωστό μου ψυχίατρο για άμεση εξέταση!

    - προβοκάτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/10/23 7:48 μ.μ.

    Δύναμη στην Παλαιστίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπήκανε, λέει, με δικάβαλα παπάκια και ψευτοεντουρο από το τείχος και τη συρμάτινη περίφραξη την οποία είχαν κόψει με πενσες ενώ άλλοι εισέβαλαν με αλεξίπτωτα πλαγιάς στην ενδοχώρα... Σε ένα πεντάωρο εκτόξευσαν πάνω από 5χιλιαδες ρουκέτες και όλα αυτά ενώ τα λογισμικά παρακολούθησης και ασφάλειας είχαν "πέσει"... Την ίδια ώρα πιάσανε ξεβρακωτο τον διοικητή της αφρόκρεμας των Ε.Δ. behind enemy lines...

    Ρε τί λέτε ρεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/10/23 10:10 μ.μ.

    Το Μέτωπο Νεολαίας ΧΑ ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο
    https://antepithesi.gr/2023/10/enantia-ston-n5053.html/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/23 12:58 μ.μ.

      βρε βρε θυμηθηκαν την εργατικη ταξη αυτοι που διοριζαν τις γυναικες και τις γκομενες τους σε υψηλες θεσεις οπως και την τελευταια στιγμη που ο χοντρος διορισε την γυναικα του σε θεση στη βουλη και εγινε σαλος ... ξεφτιλες υποκριτες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/23 5:49 μ.μ.

      12:58 περαστικά σου κολλητέ των υποψηφίων του Καμπούρη

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/10/23 10:58 μ.μ.

    Eρώτηση: Από πότε συμφέρει την Ευρώπη και τα έθνη της το ισλαμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/23 7:16 μ.μ.

      Τόσα χρόνια περάσανε με το παλαιστινιακό και ακόμα να καταλάβετε τα αυτονόητα κάποιοι: Εννοείται ότι το Ισλάμ δεν συμφέρει να βρίσκεται στις γειτονιές μας για ευνόητους λόγους, αλλά συμφέρει να βρίσκεται στα ανεξάρτητα από τους παγκοσμιοποιητές δικά του κράτη για να μην γίνει ολόκληρος ο πλανήτης ένα πολυπολιτισμικό κράτος διοικούμενο από χαζαροεβραίους Ρότσιλντ και Μεσσία στο Ισραήλ! Πολύ δύσκολο να το καταλάβει αυτό κάποιος ε; Ενώ αν έχεις εθνικό κράτος και όχι πολυπολιτισμικό ή πολυεθνικό, δεν θα έχεις ούτε μουσουλμάνους ούτε εβραίους που μας φέρνουν μουσουλμάνους για να πετύχουν το παγκόσμιο πολυπολιτισμικό κράτος που θέλουν για να μην υπάρχουν οργανωμένες εθνικές αντιδράσεις. Λύθηκε ο γρίφος;

      - προβοκάτωρ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/23 7:31 μ.μ.

      Από τότε που το ισλάμ πολεμάει τον αντιλευκό σιωνισμό.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος10/10/23 7:10 π.μ.

    Το Κ21 του Ζώη στη πρώτη γραμμή του αντισημιτισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/23 6:12 μ.μ.

      Πλοίαρχε δεν βαρέθηκες να ξεφτιλίζεσαι;Θες πολύ γιαούρτωμα καημένε.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος10/10/23 7:34 π.μ.

    Συνεχίστε τον φιλοτουρκικό κατήφορο, συγχαρητήρια. Όταν θα μας κόβουν στο γόνατο οι μουσουλμάνοι εσείς ακόμα θα κατηγορείται τους Σιωνιστές για υποκίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/23 12:25 μ.μ.

      Βδελυρέ ακροδεξιέ,τους μουσουλμάνους οι ιουδαίοι τους φέρνουν στην Ευρώπη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/23 9:34 μ.μ.

      Ευρωπαίους βλέπω να τους φέρνουν, όχι Εβραίους

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος10/10/23 10:06 π.μ.

    Ρωσία Παλαιστίνη Ιράν ο άξονας της αντίστασης ενάντια στα νατοικά βρωμόσκυλα του ΝΑΤΟ και των εστιατορίων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/23 1:10 μ.μ.

      Ο εθνικοεπαναστάτης αντιιμπεριαλιστής Καντίροφ δήλωσε στήριξη από την πρώτη στιγμή και ότι θα στείλει στρατό στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Παλαιστινιακού λαού.. ξυδακι ουκρανολάγνοι του χώρου!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος10/10/23 5:15 μ.μ.

    μερικές παρατηρήσεις

    η ανακοίνωση των Σπαρτιατών βγήκε με εντολή απευθείας από Δομοκό

    στην εξέγερση συμμετέχουν το λαϊκό μέτωπο αριστερών καταβολών μέλη της Φατάχ αν και δεν έχει εμπλακεί επίσημα και η ισλαμική Τζιχάντ που είναι με τους Ιρανούς μιλάμε για παλλαϊκή κίνηση αντίστασης

    κάποιοι ξεχνούν ότι οι Παλαιστίνιοι άρχισαν να στρέφονται στην Τουρκία από την εποχή που αποκαλύφτηκε το σκάνδαλο με το πατριαρχείο που πουλούσε γη στους Σιωνιστές

    αν ξέρει κάποιος τι στάση κράτησε η νίκη ας το γράψει να μάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/23 5:49 μ.μ.

      Που το ξέρεις;Μίλησες με τον Κασιδιάρη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/23 8:27 μ.μ.

      Δεν έχει σχέση με το Πατριαρχείο. Οι Παλαιστίνιοι άρχισαν να στρέφονται στην Τουρκία απο το 2005 που κυριάρχισε στη Γάζα η Χαμάς. Ο λόγος είναι οι σχέσεις του Ενρτογάν με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, των οποίων η Χαμάς είναι η δική τους οργάνωση στην Παλαιστίνη. Αυτός είναι και ο λόγος που στον εμφύλιο της Συρίας η Χαμάς είχε στραφεί εναντίον του Άσαντ, παρότι ο τελευταίος την στήριζε και με το παραπάνω όλα τα χρόνια!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος10/10/23 7:51 μ.μ.

    Πώς κρίνει η ΣΟ την εκλογική επίδοση των εθνικιστικών συνδυασμών στις εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/10/23 10:39 μ.μ.

    Άνδρες που πήγαιναν τα πρωινά στη Γάζα υποτίθεται για να δουλέψουν, τελικά άνοιγαν τούνελ και μετέφεραν σε κομμάτια τις ρουκέτες που εκτόξευσαν το Σάββατο. Αντί για χειρωνακτική εργασία, αποδεικνύεται ότι εκπαιδεύονταν σε μυστικά στρατόπεδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/10/23 11:39 μ.μ.

    Καλά πήγε ο αυτόνομος εθνικοεπαναστάτης Καμπούρης τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/10/23 11:46 μ.μ.

    Προσωπικά δεν ειμαι με κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/10/23 12:21 π.μ.

    Μαυρη μοιρα... Οι καπιταλιστες ΝΔ ενωμενοι με στρατιωτικη πειθαρχία και εμεις χίλια κομμάτια.
    Καμία ελπίδα, κανένα μελλον!
    Οι Εβραίοι μας μάραναν και οι Ουκρανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος11/10/23 5:03 π.μ.

    Η γερμανιδα ρεϊβερ ειναι ζωντανή μίλησε τηλεφωνικά με την μανα της.Τα παιδάκια στα κλουβια ειναι παλιο βίντεο απο την Συρία.Τέρμα παραπληροφόρηση στα ΜΚΔ οι γιαχουντηδες και οι υποτακτικοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/10/23 11:14 μ.μ.

    Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος13/10/23 1:03 π.μ.

    Απο ΑντιΝατοικος:
    Γνωμη μου ειναι οτι η Χαμας κατασκευαστηκε απο τις ιδιες υπηρεσιες που κατασκευασαν την Μουσουλμανικη Αδελφοτητα, δλδ δυτικες νατοικες υπηρεσιες, με σκοπο να σπιλωσουν την Παλαιστινιακη Αντισταση και να μπορουν ετσι οι Εβραοι διεθνως να λενε οτι πολεμανε εναντια στους "τζιχαντιστες"....
    Δηλαδη να σπιλωθει στα ματια της παγκοσμιας κοινης γνωμης η Παλαιστινιακη Αντισταση, η οποια σαν κυριο αιτημα της ειχε την δημιουργια παλαιστινιακου κρατους στα συνορα του 1967 και να συσχετιστουν ολοι οι Παλαιστινιοι με τους "φανατικους τζιχαντιστες".... που τοσο πολυ βδελυσεται η δυτικη κοινη γνωμη....
    Ποιο ευκολα θα τους γενοκτονησουν τωρα τους Παλαιστινιους, οι Ιουδαιοι παρα αν δεν ειχανε την "προφαση" με την επιθεση της Χαμας.... Αλλωστε το ειδαμε και στο παρελθον το ιδιο εργο, στη Συρια, στο Αφγανισταν, στη Λιβυη, στο Ιρακ κι αλλου... οι νατοικες μυστικες υπηρεσιες (συμπεριλαμβανομενης της Τουρκιας και του Ισραηλ) οργανωσαν, χρηματοδοτησαν και εξοπλισαν τους φανατικους Ισλαμιστες οι οποιοι αφου εκαναν την βρωμικη δουλεια τους αποτελειωναν μετα οι ιδιοι....
    Καντε τωρα και την συσχετιση με το πως δουλεψαν οι νατοικες υπηρεσιες στην Ουκρανια, ποιους χρηματοδοτησαν, εξοπλισαν, οργανωσαν και ποια ιδεολογηματα προμοταρησαν....
    Υ.Γ: Ειναι λυπηρο το γεγονος οτι οι Παλαιστινιοι ειχαν τον χειροτερο κατακτητη, ιστορικα μιλωντας εν σχεση με αλλους λαους....
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/23 3:27 μ.μ.

      Η Μουσουλμανική Αδελφότητα ιδρύθηκε το 1928, είχε άριστες σχέσεις με τον Μεγάλο Μουφτή της Παλαιστίνης Αμιν Αλ Χουσεϊνί και ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αντισιωνιστικού αγώνα, ενώ συμμετείχε και στους αντιαποικιοκρατικούς αγώνες των αραβικών λαών. Για πιο κατασκεύασμα των δυτικών υπηρεσιών μιλάς;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/10/23 4:37 μ.μ.

      Απο ΑντιΝατοικος:
      Μιλαω για την Μουσουλμανικη Αδελφοτητα, που υποστηριζεται απο το Καταρ, απο την Τουρκια του Ερντογαν, απο την Σ. Αραβια, υπογειως απο το Ισραηλ, απο τις δυτικες χρηματοδοτησεις και στρατιωτικους εξοπλισμους....
      Για αυτην την Μ.Αδ. μιλαω δηλαδη ενα ισλαμικο Νατο κομμενο και ραμενο στα μετρα του διεθνους Αγγλοσιωνιστικου Ιμπεριαλισμου....
      Σε καλυψα ανωνυμε 3.27;;;;
      Υ.Γ: Αυτο το "ισλαμικο νατο" με τις στρατιες των τζιχαντιστων θα γινει στο προσεχε μελλον και το εργαλειο διαλυσης της Ε.Ε....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/10/23 12:54 μ.μ.

      Μιλάς για τη Μουσουλμανική Αδελφότητα που ξεκίνησε αγώνα εναντίον των Σιωνιστών και των Βρεττανών απο την ίδρυσή της. Μιλάς για τη Μουσουλμανική Αδελφότητα που συνεργάστηκε με τον Εθνικοσοσιαλισμό στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μιλάς για τη Μουσουλμανική Αδελφότητα που έστελνε σώμα ενόπλων στους αραβοϊσραηλινούς πολέμους. Μιλάς για τη Μουσουλμανική Αδελφότητα που συμμετείχε στην ανατροπή του Σάχη και των Αμερικανών στο Ιράν. Μιλάς για τη Μουσουλμανική Αδελφότητα που ίδρυσε την Χαμάς. Μην γίνεσαι ακροδεξιός που τσιμπά απο την προπαγάνδα των Σιωνιστών.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/10/23 2:10 π.μ.

      Απο ΑντιΝατοικος:
      Μιλαω για την Μ. Αδ που κατασκευαστηκε απο το Νατο και τους Αγγλοσιωνιστες, που πηγε εναντια στον Ασαντ με το Ισις, στην αιγυπτο, στη Λιβυη, στο αφγανισταν παλιοτερα εναντια στην ΕΣΣΔ, εναντια στους Σερβους και πολλα αλλα....
      Καταλαβε το επιτελους, οι Δυτικοι χρησιμοποιουν την Μ. Αδ. και την τζιχαντ ως εργαλειο για να επιβαλουν τις πολιτικες τους....

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος16/10/23 1:03 μ.μ.

    Μιλάς για τη Μουσουλμανική Αδελφότητα που ως κυβέρνηση στην Αίγυπτο ήταν πρώτη κατηγορία στο κέντρο Βίζενταλ για "αντισημιτισμό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/10/23 5:40 μ.μ.

    Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας κοντά στο Ashkelon στο Ισραήλ βρήκαν χειροβομβίδες RPG-7 στο πίσω μέρος ενός παλαιστινιακού φορτηγού, στο οποίο υπήρχαν σημάδια μιας ουκρανικής μονάδας από το Mukachevo, Transcarpathia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.