Ο Troy Southgate για την σύγχρονη Ρωσία (ΙΙ)

 

Μετάφραση: Έχεμος

«Όσοι υποστηρίζουν τον Πούτιν ως παρακλάδι της παγκόσμιας Λερναίας Ύδρας θα κάνουν τα πάντα για να διαστρεβλώσουν αυτό που πραγματικά συμβαίνει στη Ρωσία και αυτό περιλαμβάνει τον γελοίο ισχυρισμό ότι οι Εβραίοι ολιγάρχες της χώρας εκδιώχθηκαν μόλις ο Πούτιν επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει τον δισεκατομμυριούχο σκύλο Μπόρις Γέλτσιν. 

Αυτό που δεν τους αρέσει να γνωρίζουν οι άνθρωποι αυτοί, είναι ότι ο Πούτιν παραμένει το υποδεέστερο παιχνίδι των Εβραίων ολιγαρχών όπως των Alexander Abramov, Petr Aven, Vadic Moshkovic, Andrei Rappoport, Roman Abramovic, Victor Vekselberg, German Khan, Moshe Kantor, Yuri Milner, Mikhail Prokorov, God Nisanov, Boris Mints, Alexander Klyachin, Mikhail Fridman, Oleg Deripaska, Leonid Mikhelson, Arkady Rotenberg, Igor Rotenberg, Boris Rotenberg και πολλών άλλων. 

Είναι καιρός οι ευρασιανιστές οπαδοί να αποτινάξουν τους ιστούς της αράχνης από το μυαλό τους και να δουν πέρα ​​από την κατασκευασμένη προσωπικότητα που χρησιμοποιείται για να θωρακίσει αυτά τα παράσιτα της καριέρας. Εκτός βέβαια και αν τους ενδιαφέρει κάτι μάλλον πιο «ευρασιατικό» απ' όσο νομίζαμε»

Ο Troy Southgate για την σύγχρονη Ρωσία (Ι)

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/9/23 11:31 π.μ.

    ΖΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΗΛΙΘΙΩΝ
    Κασσελακη το ...ανάγνωσμα

    Αναρωτιούνται οι ηλίθιοι αν ο Κασσελακης είναι ...αριστερός! Αλλά δεν πρόσεξαν οι ηλίθιοι δύο αποστροφές των συστατικών ...δηλώσεων του ιδιου του Κασσελακη:

    1. Εξήγησε ότι έφυγε από την GS όταν κατάλαβε ότι αγοράζει φτηνά τον ιδρώτα των άλλων, αλλά επιμελώς δεν μας εξήγησε αν δεν ήξερε εξ αρχής που πάει να δουλέψει... Υπάρχει κανείς που αναλαμβάνει εργασία χωρίς να γνωρίζει το αντικείμενο της ...εργασίας? και

    2. Μας είπε ότι πήρε ...δάνειο για να γίνει ...Εφοπλιστής!

    Αφού οι ηλίθιοι δέχθηκαν ως αριστερούς μια αρμαθιά αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου, των Αμερικανικών Πανεπιστημίων κλπ κλπ, ήρθε και σειρά να αναρωτηθούν αν ο σύζυγος του συζυγου είναι ...αριστερός. Πιο ηλίθιος ...ψηφίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/23 11:53 π.μ.

      11:31 αν μάθει ο Κασσελάκης τι του σούρνεις θα πιαστείτε μαλλί με μαλλί στο τέλος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/9/23 12:38 μ.μ.

      Γιατί θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν αυτά;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/9/23 11:27 μ.μ.

      Η κακοδαιμονία του κόσμου ταυτίζεται με την παρερμηνεία των όρων που χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του και ο σκοπός αυτής της εκδηλώσεως είναι η αποσαφήνιση μιας καθοριστικής λεπτομερείας της δικής μας κακοδαιμονίας! Και η αποσαφήνιση που θα επιχειρηθεί στην παρούσα εκδήλωση, ασφαλώς, δεν θα εστιασθεί τόσο στην φιλολογική, όσο στην φιλοσοφική «απόχρωση» του όρου «ηρωισμός» και «ηρωικός» του οποίου η προγονολατρική, κυρίως, παρέκκλιση, συχνά τον ταυτίζει με την απλή ε π ι τ έ λ ε σ η του κ α θ ή κ ο ν τ ο ς! Διέπραξε, όμως, ο μέγιστος των Ελλήνων φιλολόγων Ιωάννης Συκουτρής, ένα τέτοιο λάθος και ποιος μεταγενέστερος ασήμαντος θα μπορούσε να ισχυριστεί κάτι τέτοιο; Κάθε άλλο!

      Ο μεγάλος Δάσκαλος Ιωάννης Συκουτρής ευφυέστατα επικαλέσθηκε μιαν υπερέμφαση για να καταδείξει τον δυσδιάκριτο, πλέον, φ υ σ ι ο λ ο γ ι κ ό βίο εν μέσω του κατακλυσμού της παρά φύση ζωής που τον καθιστά πολύτιμη σπανιότητα! Και με την πλατωνική σκέψη του, ο Ιωάννης Συκουτρής δομεί το δικό του «σπήλαιο» του οποίου η κατά φύση έξοδος προς τον Ήλιο και το φως επενδύεται με τον «ηρωισμό» ο οποίος υπαινίσσεται την ένταση της προσπαθείας επιβιώσεως εν μέσω εχθρικού περιβάλλοντος!

      Ας παραμείνουμε, λοιπόν, κ α τ ά φ ύ σ η και, ούτω πως, ο τίτλος του «ήρωος» θα μας ανήκει όχι για να χαρακτηρίζει την υπεροχή μας αλλά, απλώς, την φυσικότητά μας εν μέσω αφύσικων υπάρξεων και περιρρεουσών συμπεριφορών!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/23 10:19 π.μ.

    Κάποτε κάποιος ήθελε διακαώς να παρακολουθήσει μία παράσταση μπαλέτου αλλά λόγοι ανωτέρας βίας τον εμπόδιζαν... Τότε αυτός πήρε ένα μολύβι Castell 2B κι ένα μικρόκομμάτι χαρτιού και ζωγράφισε με την αγαπημένη του τεχνική του "chiaroscuro" εκείνο που προσδοκούσε να παρακολουθήσει και δεν μπορούσε...την χορεύτρια, τα σκηνικά αλλά και τον εαυτό του να παρακολουθεί το σκηνικό δρώμενο από μακριά και...απροσδιόριστα...
    IN REM…
    Κατακλυσμός ανοήτων και σαχλαμαροειδών αναρτήσεων οι οποίες ευτελίζουν μια σοβαρή πραγματικότητα και προδίδουν έναν άγονο ναρκισσισμό χωρίς σεβασμό του αναγνώστη, με υποχρεώνουν να μην παρακολουθώ, πλέον, οποιονδήποτε εμπίπτει στα παραπάνω. Η προστασία της Αισθητικής μας είναι βασικό δείγμα αυτοσεβασμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/23 11:29 μ.μ.

      Σαχλαμαροειδείς αλλά όλη μέρα κι όλη νύχτα λογοτεχνείς εδώ μέσα και στα ίντερνετς φίλτατε ιδρυτή. Περίεργα πράγματα...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/23 12:37 μ.μ.

    Σχεδόν αστείο να αναγράφεται και μεταφραστής για ένα απόσπασμα δυόμισι παραγράφων που μπορεί να συνοψισθεί σε δύο αράδες ως "οι υποστηρικτές του Πούτιν δεν θέλουν να γνωρίζουν ότι είναι παιχνιδάκι Εβραίων ολιγαρχών. Καιρός να ξυπνήσουν."

    Btw από ποτέ είναι το πόνημα; Διότι χωρίς καν να ψάξω αρκετά από τα ονόματα που αναφέρει έχουν διαφωνήσει ανοικτά και επιθετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, κατηγορώντας τον Πούτιν. Πολλοί έχουν φύγει και από την Ρωσία. Οι περισσότεροι εξ αυτών στήριζαν με πάθος και την πολιτική συμφιλίωσης με ΕΕ και Αμερική. Δεν είναι περίεργο το "υποδεέστερο παιχνιδάκι" να παίρνει κοσμοιστορικές αποφάσεις που έρχονται σε απόλυτη αντίθεση με τις επιθυμίες των "αφεντικών" του;

    Και πριν πεταχτούν οι σερβιτόροι να αρχίσουν τα δικά τους, όχι δεν υποστηρίζω ότι η σημερινή Ρωσία είναι ξέρω γω Ε/σ κράτος, ούτε ότι ο Πούτιν έχει εκδιώξει όλους τους Εβραίους ολιγάρχες. Το τελευταίο ειδικά δεν έχω δει και κανέναν να το υποστηρίζει, αλλά είναι βολικό "σκιάχτρο" για τον Troy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/9/23 8:14 μ.μ.

    Το ότι κάποιοι ιουδαίοι διαφώνησαν με τον Πούτιν στο θέμα της επιθέσεώς του στην Ουκρανία, δεν αναιρεί τα γεγονότα της συνεργασίας τους στην καταλήστευση της ρωσσικής ομοσπονδίας, κλπ. Όταν τρώγονται μεταξύ τους οι μαφιόζικες συμμορίες αυτό δεν κάνει κάποιους από αυτούς λιγότερο ή περισσότερο μαφιόζους, για να το καταλάβετε. Πρόκειται περί καθαρώς εσωτερικής σύγκρουσης και εσωτερικών ξεκαθαρισμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/23 3:23 μ.μ.

      Αυτά που γράφεις δεν αναιρούν αυτό που έγραψα, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί γράφεις για μαφιόζους ή "για να το καταλάβετε". Εγώ είπα οτί τα περί "μαριονέτας" και "υποδεέστερου παιχνιδιού" είναι αστεία. Και αποδείχθηκε περίτρανα με το Ουκρανικό. Ούτε αμφισβήτησα την ύπαρξη ισχυρών ολιγαρχών, ούτε οτί προφανώς ο Πούτιν παίζει μπάλα μαζί τους και δεν δείχνει διάθεση να συγκρουστεί ανοιχτά και να τους πατάξει (όσο αυτοί δεν στρέφονται ανοικτά εναντίον του).

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/9/23 12:58 π.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ..........ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΜΥΘΕΥΜΑ ΟΤΙ ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΒΙΟΜΑΧΑΝΩΝ......

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.......ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ "ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ" ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ , ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/23 6:38 μ.μ.

      Η διαφορά φίλε είναι ότι ο Πούτιν είναι υποταγμένος στους εβραίους αν όχι στους πλουτοκράτες της χώρας του ... έχει φορέσει το κιπά ,αυτό τα λέει όλα .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/9/23 3:45 π.μ.

      Του Πούτιν είναι μια Βοναπαρτική εξουσία.

      Ο Βοναπάρτης δεν ήταν καμιάς τάξης υποτακτικός. Ήταν ο "υπερταξικός διαιτητής" μεταξύ των διάφορων συμφερόντων.

      Βοναπαρτιστές με αυτή την έννοια ήταν και ο Μπίσμαρκ και ο Καποδίστριας.

      Το ίδιο είναι ο Πούτιν. Η εξουσία του είναι προϊόν "συμβολαίου" μεταξύ των διάφορων τάξεων της Ρωσίας. Στους ολιγάρχες ο Πούτιν είπε τότε, "κρατήστε όσα φάγατε επί Γέλτσιν, δεν θα σας τα πάρω, αλλά μείνετε μακριά από τις υποθέσεις του κράτους". Δεν είναι υποταγμένος στους ολιγάρχες, αν ήταν πολύ απλά δεν θα έκανε τον πόλεμο στην Ουκρανία, γιατί καμιά ολιγαρχική μερίδα δεν τον ήθελε (η κομπραδόρικη μερίδα εξαρτιόταν από τη Δύση, η "εθνική" αναπτυσσόταν καλύτερα με ειρήνη).

      Το γεγονός είναι ότι όλες οι τάξεις στη Ρωσία αυτή τη στιγμή προτιμούν (ή ανέχονται) τον Πούτιν επειδή με οποιονδήποτε άλλο στη θέση του θα γυρίσει η Ρωσία στο βούρκο της δεκαετίας του '90.

      Του Χίτλερ την εξουσία επίσης την προτιμούσσαν οι τάξεις από ένα σημείο και μετά για τον ίδιο λόγο (θυμούνταν Βαϊμάρη και πληθωρισμούς).

      Η κλασική μαρξιστική ερμηνεία του Χίτλερ ως υπαλλήλου των καπιταλιστών παραβλέπει τον παράγοντα "Ολοκαύτωμα". Ο τύπος εν καιρώ πολέμου αποφάσισε να σπαταλεί 5% του ΑΕΠ στο να εξοντώνει γυναικόπαιδα Εβραίων, κάτι που για κανέναν πρακτικό λόγο δεν εξυπηρετούσε τον πόλεμο. Ένας υπάλληλος των καπιταλιστών δεν θα το έκανε, γιατί μόλις του έλεγαν οι καπιταλιστές ότι είναι ασύμφορο, θα υπάκουγε. Η (σχετική) ανεξαρτησία του Χίτλερ από το γερμανικό κεφάλαιο αποδεικνύεται ακριβώς στο πιο άγριο από όλα τα ναζιστικά εγκλήματα.

      Για Πούτιν και πόλεμο ισχύει το ίδιο. Ένας υπάλληλος των Ρώσων καπιταλιστών, και ειδικά ένας υπάλληλος των (δυτικόδουλων) Ρωσοεβραίων καπιταλιστών, δεν θα ξεκινούσε ποτέ τον πόλεμο, διότι για το κεφάλαιο της Ρωσίας είναι ασύμφορος. Τον πόλεμο τον ξεκίνησε ως ανεξάρτητος "Βοναπάρτης" για να πάρει πίσω τη Νοβορωσία και να πει ένα "ως εδώ" στην επεκτατικότητα του ΝΑΤΟ. Δηλαδή για εθνικούς και γεωπολιτικούς λόγους, όχι οικονομικούς, όπως δηλαδή κι ο Χίτλερ έσφαζε τους Εβραίους για λόγους μη-οικονομικούς αλλά ιδεολογικούς.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/23 12:49 μ.μ.

      Ρε 3:45 ποιος σε εστειλε εδώ και τι δουλειά έχεις. Πες μου ειλικρινά;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/9/23 3:20 π.μ.

    H κανονικοποίηση του ουκρανικού (αλλά μόνο του ουκρανικού) φασισμού στην επίσημη Δύση δεν πρέπει να ενθαρρύνει κανέναν εθνικιστή.

    Ο γέρος Καναδός της μεραρχίας των SS της Γαλικίας, τον οποίο κουβάλησε στον Καναδά ο Ζελές και τον οποίο χειροκρότησε όλη η καναδέζικη βουλή όταν παρουσιάστηκε ως "αγωνιστής κατά των Ρώσων στον β' παγκόσμιο" όχι μόνο ΔΕΝ δείχνει κάποια στροφή των δυτικών λίμπεραλ ελίτ στην απενοχοποίηση των εθνικιστικών κινημάτων στις χώρες τους, αλλά αντιθέτως είναι ένα αναίσχυντο μήνυμά τους προς εμάς τους εθνικιστές: οι λίμπεραλ ελίτ μας λένε: θα τιμούμε όποιον φασίστα γουστάρουμε αλλά εσάς θα συνεχίσουμε να σας κυνηγάμε αν τολμήσετε να κουνήσετε ρούπι ενάντια στο σύστημά μας.

    "some western right-wingers have this delusion that their political position is going to get legitimized by supporting ukraine, but no, you are useful idiots, they will honor as many waffen-ss veterans as they want, and you will still lose your bank account for poasting"

    (RWApodcast / twitter)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/23 9:08 μ.μ.

      Σε δύο μόνο χώρες οι Αμερικάνοι επικοινωνιολόγοι του Ζελέ τον συμβούλευσαν να εμφανιστεί παρέα με χιτλερικούς. Στον Καναδά και στην Ελλάδα. Και άντε, στον Καναδά είναι γνωστή η παρουσία της ουκρανικής μπαντερογενούς διασποράς (η οποία παρεμπιπτόντως ψηφίζει μανιωδώς Φιλελεύθερους και Τριντό), στην Ελλάδα οι γιάνκηδες ζελεδοεπικοινωνιολόγοι μας φόρτωσαν τον Μιχαλάκη τον Αζόφ όχι επειδή είχαμε ποτέ κάποια ελληνική μεραρχία στα SS, αλλά επειδή πολύ απλά ξέρουν ότι είμαστε μαλάκες σαν λαός και ό,τι μας σερβίρουν είτε θα το χάψουμε είτε θα το ξεχάσουμε.

      Τους Σιωνιστές σε ένα πράγμα τους παραδέχομαι. Δεν ξεχνάνε. Και γι' αυτό δεν θα γράψει ποτέ Γερμανός ιστορικός λίβελο κατά των Εβραίων αντίστοιχο εκείνου που είχε γράψει ο σιχαμερός Ρίχτερ κατά των Κρητικών. Και γι' αυτό δεν θα πάρει ποτέ ο (Εβραίος) Ζελές αγκαζέ κανέναν "Ουκρανό πατριώτη" όταν επισκέπτεται το Ισραήλ. Γιατί οι Σιωνιστές έχουν και Μοσάντ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/9/23 10:13 π.μ.

    Μαθαίνω ότι ο ιδρυτής έχει χαλάσει τον κόσμο να μάθει ποιος του την κάνει. Αυτά συμβαίνουν φίλτατε όταν έχεις κάνει εχθρούς τους πάντες στον χώρο από τους συνομηλίκους σου, τις ομάδες που σε προσέγγιζαν κατά διαστήματα έως τα νεαρά παιδιά που ξεφτιλίζες στο παναθηναϊκό στάδιο. Τώρα δεν ξέρεις ποιος σου την κάνει. Αντε περαστικά σου και έβγα έξω να τις λιάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/23 12:04 μ.μ.

      Ενημέρωσέ τον ότι συμβαίνει κάτι απλό. Όταν αρχίζει να τρολάρει εκείνοι που τον έχουν στη μπούκα του απαντάνε. Η μόνη διαφορά με το παρελθόν είναι ότι τότε δεν του απαντούσε κανείς. Προτιμά να ανεβάζει τόσο καλοδουλεμένες τρολιές και να τις αγνοούν όλοι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/23 1:31 μ.μ.

      Τι έκανε με νεαρό αγόρια στο Καλλιμάρμαρο;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/9/23 1:26 π.μ.

      Tα εισήγαγε στο ιππικό θέατρο 1:31

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/9/23 11:12 π.μ.

    Ποιός είναι ο ιδρυτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/9/23 1:06 π.μ.

    ποιεί την νήσσαν εν κρυπτώ και παραβύστω ο Θόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.